Japanin hitsausinvertteri

Japanin hitsausinvertterit

Professional hitsaus Centre "Torus9quot; Se tarjoaa Welding ja laitteiden tukku- ja vähittäiskaupassa. Yrityksemme on ainoa alueella on Euroopan virallinen jälleenmyyjä tuotemerkin ESAB. Olemme myös jälleenmyyjä tuotteiden tuotemerkillä Svarog.

varastossa yli 700 kohdetta ammattikäyttöön hitsauslaitteet: hitsaus koneet, kulutustavarat, elektrodit ja terminaalit, plasma leikkurit, naamarit, vaatetus, polttimet ja sylinterit kaasuhitsaukseen, sähkögeneraattorien ja sähkötyökaluja, sekä erilaisia ​​metallituotteet.

Toimitamme tilauksia Novosibirsk ja koko Venäjän!

Erikoislääkärin neuvoja puhelun -19-20

Hitsauslaitteita ja sähkötyökaluja:

Mason net ja seulaverkkovälineet

Tarvitset luotettavan hitsauslaitteet, hitsaus haalareita tai sähkötyökaluja? Etsit houkutteleva toimitusehtojen? Haluatko saada tilatut tavarat ajoissa?

Soita -19-20. Henkilökunta ammatillisen hitsaus Centre "Torus9quot; autamme mielellämme!

Kaikkien tiedustelut ota kautta palautetta. Kaikki tiedot verkkosivuilla otetaan avoimista lähteistä. Sivuston kävijät 18+

Kiinalainen hitsausinvertterit: luokitus ja arvostelut

Nykyään monet valmistajat tuottavat hitsausinvertterit erilaisia ​​ominaisuuksia. Tätä tekniikkaa käytetään laajasti kotitalouksien ja teollisuuden toimialoilla.

1

Ensimmäisessä taajuusmuuttajat on ilmestynyt 70-luvulla viime vuosisadalla. Niiden erottava ominaisuus on sellainen tehomuuntojärjestelmästä. Sitä kutsutaan inversio. Esitetty laite on kevyt ja mukava käytössä.

Erittäin suosittu tänään nauttia kiinalaisten hitsausinvertterit. Niiden kustannukset on hyväksyttävää asiakkaan ja laatu joskus ei ole huonompi tunnettuja tuotemerkkejä. Miten valita paras laite Aasian tuotanto, siitä keskustellaan yksityiskohtaisesti alla.

Erikoinen nykyinen muuntaminen periaate eroaa hitsauslaitteen (invertteri). Kiinalainen, Euroopan, kotimaista tuottajaa luomaan näitä välineitä käytetään samaa periaatetta tekniikan.

Sähköä tavallista kotitalouden verkko syötetään invertteri tasasuuntaajan. Siellä se muunnetaan tasavirtaa. Tämän muunnoksen jälkeen tuottaa sähköä uudelleen. Nyt se on korkea taajuus (50 kHz). Edelleen, invertteri yksikkö on alentaa AC-jännite. Se putoaa 90 V. Kuitenkin, virta kasvaa samanaikaisesti. Tämä sähkö on sopiva hitsaukseen.

Mukaan kuluttajille, Kiinan tuotanto hitsausinvertteri on pienikokoinen, helposti. Se on kätevä käyttää. Tehdä oikean valinnan, asiaa koskevat vaatimukset päällikön, on tarpeen kiinnittää huomiota joitakin ominaisuuksia tämän laitteen.

Valitsemalla hitsausinvertterit Kiinan, sinun täytyy kiinnittää huomiota laitteen tyyppi ja sen soveltamisalaa. Käyttötarkoituksen mukaan laitteen on kolme pääluokkaa laitteita.

Kotikäyttöön riittää hankkia malli, jossa on nykyinen yhteensä 120-200 A. Nämä laitteet pystyvät suorittamaan pienellä työmäärällä. Tällöin päällikön on tehtävä pitkiä taukoja jälkeen 5-8 minuuttia. invertteritoiminnon.

Korjaamisessa viemäri, vesi viestinnän tarvittaessa hitsata putket, kannattaa hankkia ammattitason laitteet. Se pystyy työskentelemään keskeytyksettä jo pitkään, joka tarjoaa korkealaatuista hitsausta. Tässä tapauksessa, invertteri toimii nykyisestä 200-300 A.

Suuremmille tuotannot myytiin industrial grade laitteita. Ne pystyvät työskentelemään keskeytyksettä 24 tuntia. Hitsausvirta tällainen laite on asetettu 500 A.

On olemassa useita keskeisiä tekijöitä, jotka täytyy kiinnittää huomiota valitessaan hitsauskone. Kiinassa valmistettuja invertteri olisi tunnettu tuotemerkki. Tämä takaa korkean laadun laitteita.

Hitsausvirta, joka toimii taajuusmuuttaja, pitäisi varmistaa normaalin toiminnan laitteiden tietyn ajan kuluessa. On parempi hankkia laite tehovaran vähintään 30%: n käyttövirta ilmaisin (ei vähemmän kuin 160 A).

Vakaan toiminnan taloustyyppiset invertterin saavutetaan yhteyden verkkoon 220 V. talot ja asunnot voimansiirtolinjan voidaan tunnusomaista pieni jännite vaihtelut (jopa 15% kumpaankin suuntaan). Nämä ominaisuudet eivät ole herkkiä verkkovaihtosuuntaajien. Mutta jos jännitteen aaltomuodon ylittää rajan 15%, olisi hankittava laitteita suojaa samankaltaisia ​​piirteitä toimituksia.

Saadun palautteen perusteella asiakkaiden voidaan väittää, että se ei ole välttämätöntä ostaa halvin laite. Ne melkein aina vain yksi kortti, joka sisältää kaikki peruselementit laitteen. On yhtymäkohta epäsuotuisat olosuhteet (virtapiikkejä, kosteuden pääsy laitteen sisään, ja niin edelleen. D.) korjaaminen tällainen tekniikka ei ole aihetta.

Valinta ammatti-laitteet

Hitsaaja (invertteri) Kiinan tuotanto voi koskea ammattitason laitteet. Tämä tekniikka on kestettävä raskaita kuormia, tuottaa korkealaatuisia tuloksia.

sinun täytyy kiinnittää huomiota useita tekijöitä valittaessa tällaisia ​​laitteita. käyttövirta teho tulisi valita paksuuden mukaan hitsatun materiaalin. Lisää huomiota olisi kiinnitettävä määrä hyötykuorman. Se vastaa toiminta-aikaa laitteen, samoin kuin aika, että syklien väli.

Kotelointiluokka laitteen pitäisi vastata käyttöolosuhteissa. Ne toimivat korkealla pölyä, kosteutta, tärinä tulisi soveltaa taajuusmuuttajien tarkoitettu käytettäväksi vaikeissa olosuhteissa. Toteuttanut useimmat luokan laitteiden kaikki edellyttävät yhteyttä verkkoon 380 V

Valitsemalla kunnon kiinalainen hitsausinvertterit, sinun täytyy kiinnittää huomiota laitteiden toimintaa. Sovelluksesta riippuen, on kolme pääryhmää laitteita. Niitä käytetään sekä kodin- ja ammattitehtävissä.

Ensimmäiseen ryhmään kuuluvat laitteet käsikaarihitsausta (MMA). Toinen ryhmä koostuu puoliautomaattinen. Tähän ryhmään kuuluvat laitteet, kuten MIG, MAG. Erillisessä luokka jaetaan laitteita, jotka on tarkoitettu argon hitsaus (TIG).

Lisäksi perustoiminnot hitsausinvertteritekniikka Kiinan voi olla muita tiloja. Esimerkiksi, se voi olla "väkisin kaari", jonka avulla voidaan optimoida tehon työvirta, "Antizalipanie9raquo, kytkee pois laitteesta, kun ongelmia elektrodin kanssa, ja niin edelleen. D. Tämä parantaa Työmukavuuden osoituksena tarkastelu Masters.

läsnäolo näyttö on myös tervetullut, samoin kuin kyky vaihtaa eri tilojen välillä hitsauksen. Nämä kiinalaiset hitsausinvertterit sisältyvät luokan universaali laitteita.

Haluavat ostaa laadukkaita laitteita, sinun on otettava vastuu valmistajan valinnan mukaan. Käyttäjien mukaan, ei välttämättä ostaa kalliita laitteita lajikkeita. Tämä kriteeri ei takaa laatua valittuun malliin. Hyvä hitsausinvertteri Kiinan tuotanto voi ostaa kohtuulliseen hintaan. Laadukkaasta laitteiden riippuu suuresti tuotannon määrään. Suurempi teho, sitä enemmän hyväksyttävän se maksaisi laitteet yksikköä.

Myös arvoinen valmistajien poikkeavat saatavuuden palvelukeskuksen, käyttöpaikka koneen ohjeiden, ja niin edelleen. D. Laatusertifikaateilla pitäisi olla saatavilla. 90% kaikkien vaihtosuuntaajien tänään julkaissut Kiinassa. Jopa venäläiset yritykset haluavat kerätä tällaisia ​​laitteita täällä. Sarjatuotannon avulla voit luoda kilpailukykyisiä tuotteita ja myydä se kohtuulliseen hintaan.

Useimmat taajuusmuuttajia käsinhitsaukseen

Voit valita arvoinen esiintymä laitteet, on syytä harkita sijoitusta Kiinan hitsausinvertterit kokoamat pohjalta asiakaspalautteen. Luokkaan parhaat laitteiden käsinhitsausta sisältää sellaisia ​​laitteita kuten Fubag IR 200 (9,5-10000 ruplaa ..), "Svarog9raquo; ARC 205 (14,5-15000. Rub.). Tämä korkealaatuinen, testattu aikayksikköä.

Korostaa master taajuusmuuttajan Fubag IR 200. Sille on tunnusomaista suuri toimintavirta (200 A). Hyvän tehonsyöttöä, sitä käytetään hitsauksessa metallirakenteiden, leikkaus elektrodit 5 mm. Tehokkuus laitteen säilyy myös silloin, kun merkittävä jännitteen lasku kotiverkossa. On funktio kaaren jälkipoltin, antizalipaniya elektrodi, hot start. Tämä laite soveltuu jopa aloittelija isäntä.

Invertteri "Svarog9raquo; ARC 205 on tehty Venäjän tuotemerkin tuotantokapasiteetti tehtaan Kiinassa. Tämä laite voi käyttää myös argon hitsauksessa. invertterin maksimivirta on 180 A. laite on riittävä kesto hitsaus ja positiivinen palaute.

Valita paras kiinalainen hitsausinvertteri, selostuksia joista on tutkittava ennen ostoa, on huomattava, puoliautomaattinen laiteluokan. Se sisältää laitteet, Aurora Overman 180 (21,5-22 tuhatta. Rub.), Elitech IC 190P (19-19,5 tuhatta. Rub.). Tämä arvoinen edustajat hitsaus laitteiden käyttäjät väittävät.

Aurora Overman 180 on erittäin luotettava ja edullinen hinta. Se on edullinen kokonaisuutena. Kyky määrittää jäykkyyden virta-jännite-vaihtosuuntaajan sopii sekä ohut ja kiinteä aine hitsaamalla.

Elitech IC 190P käytetään hitsaukseen, johon osallistuvat tavallisen ja pehmennetyllä lanka. Sen avulla voit työskennellä melko pitkään keskeytyksettä. Sille on tunnusomaista alhainen virrankulutus.

Harkittuaan paras kiinalainen hitsausinvertterit, jokainen voi valita itselleen paras vaihtoehto laitteita.

Arvostelu hitsausinvertterit kotiin. 5 kallis ja low-end-mallit

Päättänyt ostaa luotettava Hitsaus invertteri? Piinaavat kysymys: millaisen invertteri hitsaus kone paremmin?!

Arvostelu merkit suosio ja luotettavuus on esitetty artikkelissa. Joka muodostuu arvostelut hitsaajat pitkän toiminta-ajan.

Top paras hitsausinvertterit

Laadukkaita tuotteita Venäjän markkinoille tarjontaa Amerikan ja Euroopan valmistajat. Joka kärkisijaa hitsausinvertterit luotettavuutta?

1. KEMPPI. Suomalainen yritys on ansaitusti ensimmäisellä sijalla. Markkinoilla saatavilla tuotteita kuluttajien ja ammatillisia tarpeita. Laite suomalainen työ lämpötilassa -20 + 40 ° C, ne ovat toiminnallisia, laadullisia ja luotettava.

Esimerkiksi hitsausinvertteri KEMPIN Minarc 150 $ 40 000 ruplaa ja paino 4 kg.

Luotettavia (ei tappaa) laite puikkohitsaukseen (MMA) ja argonia (TIG) DC. Kempi Minark kotelo 150 on iskunkestävä ja suojaus IP23C luokka (ei pelätty puoli sade). Se toimii prosazhennoy verkon 170 ja generaattori 5 kW.

Tekniset tiedot KEMPPI- Minarc 150 on esitetty alla olevassa taulukossa:

2. EWM. Toinen paikka annettiin saksalaisen valmistajan hitsauslaitteet 50 vuoden kokemus.

Luotettava hitsausinvertteri PICO 162 kerätään Tšekissä Saksan tehtaan EWM HIGHTEC Welding GmbH.

Hinta 40000 ruplaa. Pieni koko ja paino 4,8 kg ei häiritse ruoanlaittoon laite 4 mm elektrodin katon pinta. Iskunkestävä kotelo, 3-vuoden takuu.

Taulukko Suorituskyky:

3. ESAB. Ruotsalainen tuottaa luotettavaa hitsauslaitteita ja miehittää kolmas rivi rankingissa.

Esimerkiksi invertteri hitsaaja ESAB Buddy Arc 145 - helppoa ja kätevää virtalähteen puikkohitsaukseen. Kustannukset 15 tuhatta ruplaa.

ESAB Buddy Arc 145 elektrodeja käytetään, joiden halkaisija on 1,6-2,4 mm: n ruostumattoman, seostamatonta terästä ja valurauta.

Taulukko Suorituskyky:

4. Telwin. Neljännellä rivillä italialaisessa 50 vuoden kokemus tuotannon hitsauslaitteita, leikkaus järjestelmiä. Telwin - tämän korkean suorituskyvyn erilaisissa käyttöolosuhteissa.

Mu hitsausinvertterit jatkaa Telwin Tecnica 151 / S. Hinta 14 000 ruplaa.

Verkkojännite 230 V +/- 15%. Laite hitsausta sulavalla elektrodilla. Sovellettavat sulaa tangot: emäksinen, rutiili, valurautaa ja ruostumaton teräs. Siellä suojaa ylijännite ja matala. Mukana: muovikotelo ja tarvikkeet puikkohitsaustyöhön.

5. Lincoln Electric. Viidenneksi annettiin amerikkalaiselle, joka 100 vuoden kokemus ja voi tulla ensimmäiseksi. Mutta laitteet on valmistettu Kiinassa Lincoln Electric Shanghai tehtaalta.

Esimerkiksi harkita hitsausinvertteri Lincoln Electricin PowerCRAFT 160i-S, kustannukset 15 000 ruplaa.

Laite on kevyt (4,5 kg), kokoonpano IGBT teknologian - säästävä ja luotettava toiminta.

Muut tekniset ominaisuudet:

Tulokset rating yksiköiden luotettavuuteen. Kyllä, nämä laitteet ovat hyviä, mutta ne harvoin polttaa, ja huollon ongelmiin. Korjaus on kallista ja vaikeaa saada varaosia.

Monenlaisiin Venäjän kuluttajien näitä tuotteita koska korkeat kustannukset ei ole varaa. Huomioon kustannussäästöt, hyvin markkinoilla - invertterin tuotemerkki.

Arvostelu hitsausinvertterit kotiin

Top hitsausinvertterit 6000-9000 ruplaa, meidän luokitus. Testaamme 5 sarjaa eri kansallisuutta, mutta asennetaan Kiinassa. Ne ovat:

  • Resanta AIS 160 - hinta 6000 ruplaa;
  • Prorab ETEENPÄIN 1600 IGBT - 7500 ruplaa;
  • Hirviantilooppi MMA 160 lux - 8500 ruplaa;
  • Fubag IR 160 - 8000 ruplaa;
  • Aurora MiniOne 1600 - 8500 ruplaa.

1. Aurora MiniOne 1600 Kestää testejä ja arvioi ensiksi.

Laite toimitetaan kantolaukussa, joten se on helppo kuljettaa ja säilyttää. Kokoonpano on hyvä, sisäisten elementtien ovat täysin prolakirovany, metalliosat on maadoitettu. Huuhtelua teho osio korostetaan spetstunel, poistaa pölyn aluksella. laite ohjauskortti on juotettu emolevyn, mikä helpottaa huoltoa.

Passi mukainen voimakkuus on 160 A, mutta käytännössä 150 A. Hyödyllisiä toimintoja (hot start, antizalipanie) ovat läsnä. Enemmän kone on varustettu VRD - vähentäminen joutokäynti, sallii hitsaajan työskennellä suuressa kosteudessa. Pienin käyttö- syöttöjännite - 170 V DC = 30%. UONI 13/55 tangot halkaisijaltaan 2,5 mm sytyttää nopeasti kaaren vakaa.

2. Fubag IR 160 Se sijoittui toiseksi.

Huolellisesti viimeistelty, täysin prolakirovan, 1 voimakas tuuletin, pöly asettuu paljaan piirilevyn. Miinukset: Laite hallinnassa on yleinen aluksella, jos vika hallinnan, sinun täytyy muuttaa koko lauta.

Totesi 160 A, 150 A. lähtöön toimintoja koneen ovat läsnä. In Hotstart toiminto vahva flash toimittaessa pienillä virroilla johtaa polttaa läpi ohutta metallia. Pienin käyttö- syöttöjännite - 160 V. sisällyttämisen kestoaika 50%. Elektrodit 13/55 UONI 2,5 mm hyvin valaistu, vakaan valokaaren.

3. Resanta AIS 160 kolmannella sijalla. Viimeistelylaitteiston siisti, prolakirovany aluksella, on 2 tuuletinta, jolloin pöly laskeutuu kaikissa solmuissa tuotteen.

Ilmoitettu hitsausvirtaa 160 A, 125 A tarjoaa toimintoja ja Anti-Stick Hotstart työtä. Tehokkuutta invertterin yllä, kunnes vähentäminen verkossa jopa 160 V PX - 100%. Elektrodit 13/55 UONI 2,5 mm kova palaa, kaaren keskeytyy.

4. Prorab ETEENPÄIN 1600 IGBT neljäntenä. Ilmoitetun voimakkuus on 160 A liikkeeseen 165 A.

Käyttömäärä 35% (2-kertaa vähemmän kuin luvattu). Pienin käyttö- syöttöjännite 160 V Jäähdytysjärjestelmä on heikko, joka toimii maksimiteholla. Kanssa arvoitukselliset SSSI 13/55 toimii hyvin.

4. hirviantilooppi MMA 160 lux Se sijaitsee viidennellä rivillä.

Laatikko sisältää muovisuojus ja vasara, harja poistaa kuonaa. Kokoonpano on hyvä, ja lakattu vain toiselta puolelta. Elementeillä Lakkaus pinnoite offline. 2 fanit joutuvat esittämään pölyn laskeutua kaunistelematon vaikuttavaan toimintaan. Invertteri, sen sijaan, että virtakytkin on asennettu katkaisijan 40 A, joka voi johtaa polttolaitteen.

Väitti voimakkuus on 160 A, 120 A. antaneen vaje hitsausvirta 40 A, negatiivinen vaikutus hitsausliitoksen. Hot start ja antizalipaniya saatavilla. Pienin käyttö- syöttöjännite 160 V DC = 80% 13/55 tangot UONI halkaisija 2,5 mm tuskin syttynyt, kaaren taukoja.

Esittänyt luokitus invertteri hitsauslaitteita auttaa valitsemaan tien tai talousarviovaroja puikkohitsaukseen päällystetyillä elektrodeilla.

Loppusanat Invertteri hitsaus on esitetty runsaasti erilaisia ​​ja tehdä tarkka luokitus kaikista tuotteista voi. Ystävät, nyt auttaa kaikkia: kommentteja kommentteja oman invertteri laitteissa. Yhteisin ponnistuksin, teemme todellisen sijoitusta maailman taajuusmuuttajien.

Olen kotikäyttöön hitsaaja Resanta SAI160. Kuten on kuvattu artikkelissa - se on yksi parhaista vaihtoehdoista, mikä on hyvä kotikäyttöön. Hinta oli noin 6500r, ostin sen jonnekin 1,5 vuotta sitten, ehkä hieman vähemmän. Kokonaisuutena olen varsin tyytyväinen siihen, käyttää sitä on yksinkertainen riitä ymmärtää jopa noviisi.

Ammattikäyttöön tietenkään ole hyvä, tarvitset enemmän toiminnallisia, vaan jotakin, podvarit kotiin tuolloin. Saumat ovat melko korkea laatu, sileä. Mitään pahaa sanottavaa En voi vain elektrodeja todella huonosti valaistu, ja kaikki on kunnossa.

1