Japanilaista maalausta

Japanilaista maalausta

Japanilaiset ristisanatehtävät

Yleensä haluamme vain miellyttävän ratkaisun, koska yritimme vain sinua varten.

Mustavalkoinen japanilaiset ristisanatehtävät

Värikäs japanilainen ristisanatehtävä

1) Vanhentunut CAPTCHA korvataan Google reCAPTCHA: lla.

2) Hakusivulla kyky piilottaa ristisanatehtäviä, joiden merkintä on 18+

3) "Oma profiili" -sivu lisäsi kykyä tarkastella ratkaistujen ristisanatehtävien luetteloa.

4) Lisätty kyky tarkastella kaikkia käyttäjän kommentteja.

5) Lisäämällä hyökkäävien kommenttien poistamisen nopeutta lisätään "valittaa valvojalle" -painiketta.

Tekijöiden muutokset: Lisätty kyky poistaa ristisanatehtäviä.

1) poista ristisanalyysin koko muuttaminen kiertämällä hiiren rullaa.

2) palauttaa mahdollisuuden sattumanvaraiseen solujen värjäämiseen, koska se toteutettiin vanhassa versiossa.

1) Tuottavuuden parantaminen

2) Ristisanaa (ks. Ristisanatehtävän asetukset)

3) Kosketusnäytön optimointi

4) Koko näytön tila

5) Joustavat suunnittelu- ja hallintaasetukset

Voit ottaa uuden version käyttöön profiiliasetuksissa.

Sivuston materiaalien uudelleen kirjoittaminen, kopiointi ja jäljentäminen missä tahansa muodossa on kielletty ilman omistajan kirjallista suostumusta.

Japanilainen maalaus Sumi-e kaikille

Sumi-e on muinainen japanilainen tekniikka, jolla väriaineita ja mineraalimaaleja käytetään riisipaperiin. Tämä maalaus, itseilmaisu ja filosofia samaan aikaan, ja siksi sopii täydellisesti niille ihmisille, jotka ovat kiinnostuneita paitsi eikä vain piirrä niin paljon itsensä kehittämistä ja taideterapiaa.

Historiallisesti Sumi-e on peräisin Kiinasta, ja buddhalaismunkkeja tuodaan Japaniin vain XIV-luvulla. Nimi "sumi-e" luodaan kahden japanilaisen sanan yhdistelmästä: sumi (muste) ja "e" (maalaus). Tämä antiikin perinteinen taide on lähellä modernia akvarellimaalausta. Ero Sumi-e on se, että piirustusartisteille yleensä käytetään vain mustaa väriä, mikä luo monenlaisia ​​harmaita ruumiinpuhvia ja liuottaa sen veteen eri mittasuhteissa. Niinpä se hyväksyttiin aluksi, mutta ajan myötä japanilaiset taiteilijat alkoivat maalata värillisiä mineraalivärejä, jotka tunkeutuvat riisipaperiin, kiinnittyvät siihen ruumiiksi.

Piirtämiseen tarvitaan mustalle musteelle ja harjoille kalligrafiaa, riisipaperia ja vähän vettä. Sumi-e ei tee kynän luonnoksia, kuva syntyy spontaanisti, kun päällikön käsi ohjataan hänen tunteisiinsa, tunteisiinsa ja henkiinsä. Koostumus ja kuvat koostuvat yksittäisistä aivohalvauksista. Taiteilijan tehtävänä ei ole valokuvan jäljentäminen todellisuudesta. Toisin kuin sumi-e: n länsimaisen maalauksen tavoite, piirustusleikkauksen tekniikka ja kyky luoda sopusointuinen koostumus ovat tärkeämpiä, hylkäämään kaiken, joka on toissijainen, ja esittää vain asioiden ydin. Sanotaan, että perinteisissä japanilaisissa kouluissa sumy-e-oppilaat maalovat ensimmäisen vuoden vain muutama aivohalvaus, ja vasta sen jälkeen he saavat luoda piirustuksia.

Hieno ja tyylikäs piirrokset näyttävät vain tekniikalta, mutta kun ne luodaan, filosofinen merkitys tai niin sanottu "sumy-e-henki" on paljon tärkeämpää. Buddhalaisuudessa henkinen käytäntö oli taideteos. Sumi-e-tekniikan maalaukset ovat sopivia myös meditaatioon. Tavalliset yksinkertaiset mustat viivat valkoiselle paperille vastaavat Zenin henkeä, kun useat puhuttu sanat voivat olla monen vuoden hengellisen tutkimuksen tulos.

Taiteilija ei aio täyttää koko paperiarkkia. Kuva itsessään on kevyt ja tyylikäs. Kuva näyttää hengittävän ja elää omaa elämäänsä. Master sumi-e tarkoituksellisesti ei maalaa kuvaa kokonaan, jättäen jotain kohtausten taakse. Tämä on katsojalle lahja, jonka mielikuvitus vastaa kevyisiin lyönteihin ja alkaa itse "kuvata" kuvaa. Japanissa he sanovat, että kyvyn vetäminen on taidetta, mutta ei vähemmän taidetta - pystyä ihailemaan valmiita piirustuksia.

Olen itse tutkinut Sumi-e: tä yli kaksi vuotta ja olen valmis vahvistamaan psykologisen työn tämän taiteen arvon. Tässä muutamia niistä, mitä huomasin:

 • Alun perin ryhmän jäsenet käyttävät vain musta muste, mutta taideterapia myötävaikuttaa siihen, että lähes yksivärisiä kuvia ei ole. Toisen opiskeluvuoden loppuun mennessä kaikki osanottajien piirustukset, kuten valinta, olivat värjättyjä. Uudet taiteilijat halusivat ilmaista itseään kirkkailla väreillä. Luovuus vetäytyi masennustilasta ja antoi tien monivärisiin tunteisiin, tunteisiin ja ilmentymiin.
 • Japanilaisen maalauksen luokat kokonaan tekivät pelkoa virheen tekemisestä. Sumi-e-tyyliin liittyvä työ on unohtanut alustavat luonnokset. Jos muste ei pudota arkille, niin ei mitään ole mahdollista muuttaa, pigmentti tunkeutuu heti paperiin ja on kiinteä. Mutta useiden kuukausien koulutuksen jälkeen pelko erehtyä erehtyy, sekä halu hallita kaikkea. Tietenkin tällaiset muutokset eivät viittaa siihen, miten ihminen vetää, vaan myös miten hän käyttäytyy päivittäin. On uusi asenne elämään, helpompi ja rohkeampi ilmentymissä. Joten suosittelen sumi-eä niille, jotka työskentelevät sisäisen super-kontrollin kanssa.
 • Piirustus auttaa huomaamaan, että jokaisella taiteilijalla on oma tyyli, omat piirustustyyli, jokaisella on suosikkikuvia, sävellyksiä ja materiaaleja. Yhden päällikön työtä ei voi koskaan sekoittaa toisen työn kanssa. Paperilla näkyy selkeästi yksilön yksilöllisyys, sielun himmeä tuoksu, jota on niin vaikea kuvata sanoin. Sumi-e-luokat edistävät ihmisten välisten erojen tunnettavuutta ja hyväksymistä sekä sisäisen samankaltaisuuden tunnetta. Tämä on äärimmäisen tärkeä kokemus itsetuntemuksen ja itsensä kehittämisen prosessissa.
 • Luovuus on arvokasta. Tulet tähän ajatukseen, kun kahden tunnin piirtämisen jälkeen nouset pöydästä, tunne sisäistä rauhallisuutta ja harmoniaa. Tämä osoittaa meditaation ja luovuuden parantavaa vaikutusta ihmisen sieluun.
 • Sisä- ja ulkomaailman yhteyden tunne ja tunne herää. Jos päätät maalata, etsi sitten inspiraatiota, alkaa kiinnittää huomiota kaikkeen, joka ympäröi sinua, kausittaista muutosta luontoon, pienimmät kauneuden ilmenemismuodot, joissa olisit kulkenut ilman huomaamatta mitään.
 • Spontaanius kehittyy. Mascara leviää niin, ettet koskaan tiedä, mitä tapahtuu lopussa. Tämä pätee erityisesti aloittelijoille. Kuitenkin ajan mittaan aletaan tottua siihen tosiasiaan, että alkuperäinen idea todellisuudessa toteutuu eri tavalla, eikä ole totta, että se on pahempi. Ehkä jopa parempi kuin kuvitellaan. Erittäin arvokas ajattelu elämästä, eikö olekin?

Lopuksi haluan todeta, että tällä hetkellä Sumi-e on yhä suosittu taideteos Venäjällä. Vuonna megacities voit helposti löytää yksi tai jopa useita studiot käsittelevät tämän upean muoto luovuuteen, ja piirustus materiaaleja voi tilata verkkokaupoissa.

Toivotan teille menestystä ja luovia saavutuksia!

Minulla on riita ystäväni kanssa täällä

Sumi-een-tyylin kukat näyttävät minulle kiinnitettynä. Tämä on piirros Moskovan taiteilija Alexandra Vasilievasta.

Kuvia japanilaisessa tyylissä. Miten piirtää kuvan japanilaiseen tyyliin?

Japanilainen maalaus - yksi vanhimmista taiteen suuntauksista. Japanin maalaus ilmestyi maan historiallisimmasta aikakaudesta. Keramiikkaa ja muita taloustavaroita löydät yksinkertaisimmista kuvista geometrisia muotoja ja erilaisia ​​kuvioita. Kuitenkin kiinalaisen kulttuurin saapuessa maahan, japanilaisten taiteilijoiden teokset alkoivat sisältää yhä enemmän elementtejä Konfutun maan maalauksesta.

Yksi japanilaisen maalauksen vaikuttavimmista ja värikkäimmistä alueista on maisema. Japanilaiset taiteilijat eivät kiinnittäneet erityistä huomiota koostumuksen realismiin. Tärkeintä heille oli vaikutusten siirtäminen suunnitelluista luonnon suuruus.

Miten piirtää kuvan japanilaiseen tyyliin?

Japanin maisemaa voidaan edustaa tavallisilla akvarelli maaleilla. Maalausta varten sinun on käytettävä enemmän vettä ja piirtää enemmän yksityiskohtia lisää maaleja.

Työskentelyä varten tarvitset pahvia tai akvarellipaperia, yksinkertaista kynää, pyyhekumia, pastelliväriä ja luonnollisesti akvarellia.

 • Aloita kynänluonnoksella. Tee näin piirrä tulevan kuvan ääriviivat arkille käyttäen yksinkertaista kynää. Varmista, että viivat ovat hyvin pehmeitä ja tuskin havaittavissa. Paina kynää hyvin kevyesti. Loppujen lopuksi, japanilaisen perinteen mukaan luku olisi erittäin kevyt ja lähes painoton. Älä maalaa yksityiskohdat kynällä - tämä on hieno harja.
 • Piirrä taustalla kaukaisia ​​vuoria, pagodeja, lampia, rakenna useita perinteisiä japanilaisia ​​siltoja.
 • Hahmottelematta ihmisten siluetteja, älä unohda ottaa huomioon heidän vaatteensa ja asennonsa.
 • Japanilaisen maalauksen maalauksia varten maan tärkein symboli - kukkivan kirsikankukka - on jo tullut tavanomaiseksi. Sinäkin voit kuvata tätä hämmästyttävän kaunista kirsikkaa terälehtiä, jotka lentävät tuulessa.

 • Kun olet piirtänyt kynän luonnoksen, tutki maalaa kuva. Muistakaa tämä värit on painoton, ilmava. Voit tehdä tämän valitsemalla oikean veden ja maalin välisen suhteen. On harkittava kartongin kykyä absorboida vettä ja vesivärejä raitoihin.
 • Taustan värittämistä (kuten taivasta ja vettä), käytä paksut harjat. Aloita tämä prosessi suurilla yksityiskohdilla kuvan yläreunassa ja laske alas, kunnes kaikki maapallon vedet, vihreät ja yksityiskohdat maalataan kuvassa. Jätä sitten kuvio, kunnes se on täysin kuiva.

 • Nyt voit siirtyä yksityiskohtiin. Ota ohut harja ja aloita piirrä puiden kruunut ja rungot, talojen katot, vuoret vuoren huipulle. Älä yritä piirtää kaikkia yksityiskohtia lehtiin ja terälehtiin. Tehtäväsi on määrittää nuppujen ja haarojen suuntaminen useilla harjoitusvetoilla. Saat tarvittavat sävyt sekoittamalla akvarellia paletissa. On vältettävä liian ilmeisiä, kirkkaita sävyjä.
 • Kuvan yhdestä kulmasta Japanilaisia ​​merkkejä. Internetissä löydät monia sopivia sinulle ja tunnelmallesi Japanin runoille (hokku). Näitä symboleita ei ole yhtä helppoa piirtää kuin ne näyttävät ensisilmäyksellä, joten on parempi harjoitella heidän kuvaansa. Jotta kirjoittajat saisivat pienen määrän reseptiä ja jotain pölyä, käytä mustaa tai ruskeaa sekoitetta.

 • Käyttämällä pastellit, luoda sävy. Ne olisi rinteillä ja veden pinnalla. Tärkeintä - älä liioittele. Ne eivät saisi olla liikaa.

Yksinkertainen kuva japanilainen tyyli

Jos sinulla ei ole paljon aikaa, ja halu maalata laajoja maastoja ole t mitään, mutta koristella sisätilojen japanilainen "shtuchkoy9raquo; Haluaisin, voit käyttää seuraavaa menetelmää. Piirrä paksu musta maali puun oksalle. Sitten kertakäyttöiseen lautasen kaada kalpealta vaaleanpunainen maali. Maali, dip pohja muovipullon ja tulostaa kuvia paperille. Odota, kunnes kuva on kuiva. Näin saat ihana Sakura tekemättä omia toimiaan.

Tällä hetkellä Japanin teema sisustus on erittäin kiireellinen. Tämä maalaus, ja seinä sisustus ja huonekalut japanilainen tyyli, ja valot Japanin tyyliin.

Japanin aiheita tuo harmoniaa ja rauhaa meidän hektinen elämäntyyli. Seuraavia sääntöjä genre taiteen maan Rising Sun, voit tuntea vaikutukset tämän teeman elämääni ja sielun.

Hyvät lukijat olemme tyytyväisiä hyväksyä kiitollisuutta sekä kritiikkiä ja kommentteja. Yhdessä voimme verkkosivuilla paremmin.

hyvin viileä eikä kovin monimutkainen

Eiko, paljon kiitoksia ystävällisistä sanoistanne. Se on kiitos teille, yritin piirtää ja tein sen !! Eiko, SINÄ ystäväni! BTW, olen DINA NAME

Olen Japanin ja voin maalata kuvia. erittäin mielenkiintoinen artikkeli, olen oppinut paljon novogo.A jos et tiedä miten, kokeile tätä erittäin mielenkiintoinen, ja toivon, että te kaikki poluchitsya.Glavnoe staratsya.Vasha Aiko.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin