Japanilaiset kylpyammeet

Japanilaiset kylpy - tyypit ja ominaisuudet

Japanilaiset yrittivät kunnioittaa luomaan todella erityisiä kansallisia kylpyjä, jotka jokainen, joka ei tunne japanilaista kulttuuria, näyttäisi olevan todellinen uteliaisuus. Harkitse japanilaisten kylpyammeiden ja saunojen päätyyppejä ymmärtämään, miten voit tehokkaasti höyryä ilman höyrysaunaa, pesua ja tottuneita lisävarusteita.

Japanin keittiömestarin perusteet

Joten, kylpyamme Japanissa on erilainen verrattuna suosikki höyryhuoneisiisi, veden kaatuneiden kivien ja koivusien. Jotkut ovat suuria kylpyhuoneita. Tässä tapauksessa ihon terveyttä ja nuorentava vaikutus ei ole huonompi kuin perinteisissä venäläisissä kylpylöissä.

Tähän mennessä japanilaisessa kylvyssä on kolme tyyppiä:

Kaksi ensimmäistä tyyppiä ovat kotikäyttöön tarkoitettu henkilökohtainen käyttö tai niitä käytetään 1-2 ihmisen kerrallaan. Sano-kylpylä on julkinen kylpylä, jossa yli 100 ihmistä voi olla samanaikaisesti.

Riippumatta siitä, miten japanilaista kylpyamme kutsutaan, mitä se näyttää ja miten se näyttää, näiden laitosten filosofia ja merkitys ovat samat. Terapeuttinen vaikutus ihoon ei ole lämmin ja kostea ilma vaan kuuma vesi tai sahanpuru (joissakin tapauksissa pikkukivi). Itse asiassa täyteaine valittiin juuri sen periaatteen mukaisesti, että se säilyttää lämpöä hyvin ja lämmittää ihmiskehoa.

Furako on tynnyrin muotoinen rakenne, joka on jaettu kahteen osaan. Useimmissa tapauksissa istuimet sijoitetaan ja lämmitetyllä täyteaineella saadaan aikaan toimenpiteet, ja pienempi on uunissa (sähköllä tai puulla), joka lämmittää vettä 45-50 asteen lämpötilaan. Ensimmäisten käyntien aikana se on liian korkea lämpötila, mutta tulevaisuudessa keho sopeutuu.

Tällaisen kylvyn kävijän tulisi upottaa vettä niin, että sen yläraja ei pääse sydämeen. Jopa tämän järjestelyn aikana pulssi nopeuttaa jopa 120 lyöntiä minuutissa ja paine nousee. Näin ollen sinun on oltava varovainen ja noudatettava sijoitussääntöä tynnyrin pesuosastossa.

Jos suoritat menettelyn oikein, se kestää vain 10-15 minuuttia tynnyriin, mikä riittää toimimaan kehossa seuraavasti:

 • immuunijärjestelmän metabolian ja toiminnan stimulointi;
 • sydän- ja verisuonijärjestelmän parantaminen;
 • munuaisten, nivelten, keuhkojen sairauksien hoito ja ehkäisy;
 • tuomaan ihon tonukseksi ja avaamaan huokoset;
 • elimistön toksiinien ja toksiinien poistaminen.

Vahvistaa vaikutus kehoon voi olla lisäämällä yrttiuutteita, aromaattisia öljyjä, ruusunlehtisiä jne.

Kun vieras jättää tynnyrin, hänet asetetaan sohvalle levolle. Sääntöjen mukaan kehon on oltava levossa vähintään tunnin ajan. Tällä kertaa riittää, että keho rentoutuu, lihakset tulevat sävyiksi ja hermosto rauhoittuu.

Monia ihmisiä haluaa tietää, mitä on - japanilaista saunaa, mutta itse asiassa se on vain kylpyläkompleksi, jossa ei ole pelkästään perinteisiä tynnyreitä furakoa vaan myös sahanpurua. Офуро edustaa suorakaiteen muotoista kapasiteettia, jossa lomakkeet täytetään. Itse asiassa se on erikoislaatuinen puu, jota käsitellään korkeiden lämpötilojen vaikutuksesta sähkölämmitetyn järjestelmän kanssa. Tämä malli voidaan kerätä jopa itsenäisesti kotona.

Tällaisen kylvyn jäähdytysaineena käytä saarten saarta puristetusta juuresta ja yrtteistä. Tämä seos kostutetaan ja kuumennetaan 60 celsiusasteeseen. Lämmityksen jälkeen kävijä on upottava tällaiseen kylpyyn kaulan ympärille 20-30 minuutin ajan. Tämä aika riittää poistamaan kuonot kehosta, jonka jälkeen sahajauho imeytyy.

Suurin vaikutus kehoon on, kun kaksi edellä mainitusta kylpytyypistä käy- tetään yhdessä kompleksissa. Tätä varten kävijä upposi itsensä nestemäiseen kylpyyn - furakoon, ja vasta sitten sahanpuruun - ofuro. Menettelyjen päätyttyä sinun täytyy rentoutua, juoda yrttiteetä tai jopa osallistua japanilaiseen teeseremoniaan, jos tällaista palvelua tarjotaan.

Ei ole yhtä hyödyllistä julkiset japanilaiset kylpylät - santo. Suuret huoneet on jaettu kahteen osaan: naaras ja uros. Tällaisen kylvyn pääosa on altaan vesi, joka lämmitetään 50-55 asteen lämpötilaan. Useat ihmiset voivat olla tässä altaassa. Ennen toimenpiteiden suorittamista, sinun tulee pestä huolellisesti kontrastisuihkulla erityisen puhdistetussa pesuhuoneessa. Vesialueella voi olla enintään 10-15 minuuttia. Lue myös: "Kuinka tehdä altaan kylpyamme omilla käsillään, mahdolliset vaihtoehdot."

Poistuessaan uima-altaalta vierailija lähettää erityiseen lepohuoneeseen, jossa kaikki on tyydyttyneitä kukkien tuoksuilla, suuret akvaariot sijaitsevat tai jopa siellä on pistorasia todelliseen japanilaiseen puutarhaan. Koko toiminta päättyy tietenkin tee-juomalla.

Tähän mennessä suuret SPA-keskukset aktivoivat aktiivisesti japanilaisten kylpyläperinteitään, koska se on mielenkiintoista vierailijoilleen. Kuten edellä mainittiin, japanilaisen bath ofuro voidaan yleensä luoda itse. Tällaisissa laitoksissa on myös mahdollista tilata muita toimenpiteitä, jotka lisäävät ihon (kosmeettisten) ja koko kehon vaikutusta (hieronta).

Kaikista edellä olevista voidaan päätellä, että japanilaiset yrittivät, ja he onnistuivat erottamaan kylpytoimenpiteiden alalla. Niiden kylvyt eivät ole yhtä tehokkaita ja hyödyllisiä kehossa. On tärkeää tarkkailla vain artikkelissa kuvattuja menettelytapoja, ja sitten energiaa ja terveyttä ajetaan.

Ofuro (japanilainen kylpy): erottavat ominaisuudet, suosittelut. Japanilaisen kylpyamme Moskovassa

Lännessä ihmiset kokevat vierailun saunaan (tai muuhun kylpyyn) mahdollisuutena rentoutua ja tietysti pestä itseään. Idän miehen on kiinnittänyt täysin toisenlaisen merkityksen tähän rituaaliin. Käy japanilaisissa kylpylöissä ofuro ja furako hänelle tarkoittaa puhdistaa paitsi ruumis, mutta myös sielu. Japanilaiset uskovat, että keho ja mieli ovat yhtä, joten on niin tärkeää rentoutua paitsi (ja ei niin paljon) fyysisesti puhdistuksen aikana. On välttämätöntä ohjata ajatuksiasi tarpeelliseen, rauhalliseen kanavaan. Vain tässä tapauksessa ofuro (japanilainen kylpy) antaa myönteisen tuloksen. Rauhan ja rauhan tunne tulee sinulle.

Vierailu ofuro on seremonia, joka koostuu useista vaiheista, joista jokainen vaikuttaa kehoon omalla tavallaan. Se koostuu paitsi vesiohenteista, myös useista erityyppisistä hieronnasta.

Tämä japanilainen kylpy on melko alkuperäinen - tynnyri, joka voidaan tehdä lehtikuusesta, tammesta tai setristä. Se on pyöreä tai suorakaiteen muotoinen. Sen korkeus on noin kahdeksankymmentä senttimetriä, halkaisija (pyöreä kapasiteetti) on noin metriä. Jos japanilainen bath ofuro (kuva näet artikkelissamme) on suorakaiteen muotoinen, sen mitat ovat 100 x 150 cm.

Tässä ominaisuudessa henkilö on kuumassa vedessä. Haluttuun lämpötilaan vettä kuumennetaan erityisellä uunilla, joka useimmiten asennetaan tynnyrin pohjaan. Antiikin, tähän tarkoitukseen, kuumakiviä tai tynnyriä levitettiin uunin seinään ja siten lämmitettiin.

Japanin kylpyhaun uunit ovat ulkoisia (ne on kiinnitetty kylvyn kylkeen tai sen vieressä) ja upotettavat. Tällöin ne asennetaan tynnyrin sisään. Uunin valinta riippuu käytön helppoudesta ja kylvyn tilavuudesta.

Japanese bath ofuro eroaa saunoista lämmittämällä henkilön kehoa. Saunassa tämä johtuu höyryn korkeasta lämpötilasta ja kuumaveden käytöstä. Tarkemmin sanottuna tällainen kylpy voidaan kutsua kylpylöksi kuin höyrysaunaksi, mutta veden lämpötila on liian korkea, joten sitä ei ole mahdollista pitkittyä pitkään.

Seremonia alkaa ablution. Kylpyhuonelaituri sijoittaa vieraan matalaan penkkiin ja shampooi sen, kaataa lämpimän veden. Sitten se otetaan ensimmäiseen fonttiin. Se voidaan suunnitella yhdelle tai useammalle ihmiselle. Putken sisäpuolella on istuimia. Vesi täyttää säiliön siten, että sen ylempi taso on hieman fontin alapuolella olevan henkilön sydämen alapuolella.

Kylpykomplekseja Japanissa on varustettu paitsi furako-fontilla, myös kylpyammeella - suorakulmainen astia täynnä sahanpurua. Ulkonäönä tämä malli muistuttaa tavallisinta, mutta melko paksua seinäkoteloa. Se on valmistettu lämmönkestävistä puulajista ja se on varustettu sähköisellä lämmitysjärjestelmällä.

Nykyään monet folk-käsityöläiset tekevät itsestään itsenäisesti ja asentavat sen maalaistalossa, maalaistalossa ja jopa kaupungin asunnossa.

Perinteisesti forsouro käyttää murskattuja setri (vähemmän usein kalkkia), sekoitettuna tuoksuisimpien yrttien kanssa. Tämä koostumus kostutetaan vedellä ja kuumennetaan 60 ° C: seen. Mies sijoitetaan kaulan ympärille tuoksuvaan sahanpuruun kolmenkymmenen minuutin ajan. Keho lämpenee hyvin, aktiivinen hikoilu alkaa, kuonat vapautuvat, jotka sahaavat välittömästi. Ihon tuore ja sileä, sen ulkonäkö paranee, ihottumat katoavat.

Sitten henkilö siirretään toiseen kylpyyn kuumalla vedellä (45 ° C). On suositeltavaa laittaa korkki päähän sen jälkeen, kun olet kastanut sen kylmässä vedessä, koska tällainen korkea veden lämpötila voi aiheuttaa lämpöhalvauksen myös tavallisessa ihmisessä, puhumattakaan aloittelijoista. Tätä suolaa lisätään joskus merisuolalla rentouttavan vaikutuksen aikaansaamiseksi. Tässä lämpötilassa, vaikka halutaankin, on vaikea jäädä pitkään. Siksi toinen vaihe kestää enintään viisi minuuttia. On rakastajia, jotka kestävät jopa viisitoista minuuttia tällaisessa kuumassa vedessä, mutta niitä ei saa sietää voimalla, koska tämä voi vakavasti vahingoittaa kehoa.

Sitten seuraa fromuro meren pikkukivillä. Hylkääminen tähän säiliöön luo lempeän hieronnan vaikutuksen. Hänen jälkeensä on todellinen hieronta bambusta. Se poistaa täydellisesti kouristukset, rentouttaa lihaksia ja lievittää stressiä.

Hieronnan jälkeen henkilö päästää vaaleat vaatteet ja voi mennä rentoutushuoneeseen. Kun kaikki toimenpiteet on suoritettu, kestää jonkin aikaa jäädä täydelliseen lepoon ja rentoutumiseen. Tätä varten voit kuunnella hiljaista hiljaista musiikkia, juoda kasviperäistä tai vihreää teetä. Tätä tarkoitusta varten japanilaisissa kylpylähuoneissa on erityisiä lepohuoneita.

Ofuro - japanilainen kylpy, jolla on monia parantavia ominaisuuksia. Se parantaa munuaisten, sydämen toimintaa, parantaa ja vahvistaa verisuonia, normalisoi aineenvaihduntaa, lievittää liiallista painoa ja poistaa toksiinit. Sitä pidetään erinomaisena ennaltaehkäisevänä kylmänsyöntejä vastaan. Eteeriset ja aromaattiset öljyt, lääkekasvit sisältävät lieventäviä vaikutuksia, rauhoittavat hermoja.

Huolimatta tällaisten menettelyjen ilmeisistä eduista, valmistamattomalle organismille tämä on melko vakava stressi. Tällaiset korkeat lämpötilat vaikuttavat usein kehoon negatiivisesti. Ofuro (japanilainen kylpy) on paljon tehokkaampi kuin perinteiset kylpyammeet tai saunat. Siksi, vaikka olette suuri fani tällaisista laitoksista, japanilaista kylpyä ei saa käydä ilman lääkärin kuulemista.

Kuuma vesi voi aiheuttaa vakavia haittoja, vaikka ennen kuin et ole valittanut terveydestä. Ennen kuin vierailet saunassa, älä ole laiskoja käydä läpi välttämättömät tutkimukset, varsinkin jos lähdet foruroon ensimmäistä kertaa.

Asiantuntijat uskovat, että ofuro - loistava analoginen länsimaisia ​​vaihtoehtoja ja wellness-kompleksi hieronnalla. Jos lääkärit eivät ole paljastaneet vasta-aiheita, kokeile rentouttavaa vaikutusta.

Furaco ja ofuro - japanilaiset kylpylät, jotka sopivat usein vierailuihin ja ovat usein osa yksittäistä kompleksia.

Japanilaiset kylpylät löysivät fanit maassamme. Olemme jo sanoneet, että tällaista muotoilua ei ole vaikea tehdä, joten monissa maalajeissa se ilmestyi jo.

Ja pääkaupungin asukkaat, joilla ei ole dachoja, eivät välttämättä lähetä Japaniin kokemaan ihmeellistä vaikutusta elimistössä. Viime aikoina pääkaupungissa avattiin kompleksi "Taiga Baths". Se sijaitsee: Volokalamskoe shosse, 89, rakennus 1.

Voit käydä turkkilainen sauna, höyrysauna, japanilainen kylpy ofuro, venäläinen sauna, kuiva suomalainen sauna, ja niin edelleen. D. kompleksi kuusi irrottaa kaksikerroksinen puutalo pankit Moskovan joen jopa neljäkymmentä henkilöä. Toisessa kerroksessa on biljardipöytä, pöytätennis, lepohuone. Voit käydä läpi koko taikuuden rituaalin, saat kokenut asiantuntijat hieronnasta ja tarjotaan rentoutumaan teehuoneessa.

Sauna-seremonian päätyttyä voit jatkaa lomasi karaokebaarissa "Taejka9raquo;". Odotat nykyaikaista sisustusta art deco -tyylin, ammattilaisen Karaoke Evolution Pro -tyylin tyyliin, ja siinä on yli seitsemäntoista tuhatta laulua. Karaokebaarin valikossa tarjoillaan eurooppalaisia, japanilaisia ​​ja venäläisiä ruokia, erilaisia ​​juomia. Täällä voit juhlia lomaa ystävien kanssa, pitäytyä bankettien ja teemapuolten kanssa.

Alueella kompleksi on pieni hotelli "Taiga 9raquo;. Hotellissa on vain kymmenen kodikkaat, modernisti kalustetut huoneet, joissa on eri luokkia.

Nykyään monet venäläiset ovat arvostaneet tämän epätavallisen kylpyammeet. Hänen ensimmäinen vierailu aiheuttaa paljon positiivisia tunteita, puhtauden tunne (ei pelkästään fyysistä vaan hengellistä). Useimmat ihmiset huomaavat: kun vierailet ofuro on niin paljon energiaa, että haluat lentää.

Lisäksi tämän menettelyn edullinen vaikutus ihon kunnossa on selvästi ilmeinen. Se tulee samettinen, pehmeä, sileä. Ihmiset, joilla on joitain munuaissairauksia, merkitsevät terveytensä parantamista. Ja tietenkin naiset huomaavat, että ofuro auttaa torjumaan ylipainoa.

Mitä tulee monimutkaisiin "Taiga-kylpylöihin", jossa voit käydä ofuro, kävijöiden mielipiteitä ja niiden arvosteluja jaetaan. Jotkut vieraat ovat tyytyväisiä itse uimaprosessiin, jossa kylpyammeen ja hierojan hyvää työtä.

Samalla kävijöillä on runsaasti valituksia monimutkaisten tiloista, laatikoiden laadusta (kupit, joissa on siruja), kohtuuttoman korkeita hintoja.

Kompleksin hallinnoinnissa on toivottavaa, että otetaan huomioon kaikki kritiikki ja poistavat puutteet.

Japanilainen bath ofuro - hyvä kuva ja terveys!

Japanin kylpylä vähitellen siirtyy eurooppalaiseen elämäntapaan. Sen selittäminen, muotin tai halu yrittää jotain uutta?

Kuten kaikilla tällaisilla lämpötoimenpiteilläkin, sillä on hyödyllinen vaikutus ihmiskehoon:

 • nopeuttaa verenkiertoa;
 • auttaa puhdistamaan ruumiin myrkkyjä, lisää hikoilua;
 • hänen avustaan ​​hoitaa astmaa, reumaa ja kaikenlaisia ​​sairauksia.

Tämän haudan ominaisuudet eroavat vähän perinteisestä saunasta tai höyrysaunasta.

Kuitenkin japanilainen furaco ofuro-kylpy erikoishuoneilla - on yksi tapa puhdistaa paitsi keho, mutta sielu, tämä ei ole vain menettely, vaan rituaali.

Mikä on japanilainen kylpyamme?

Bath ofuro - se on tekniikka-amme pikemminkin. Puurakenteessa on puinen säiliö, jossa ei välttämättä ole pyöreää muotoa, kuten tynnyri, ja se voidaan valmistaa rinnakkaisnauhalla.

Säiliön sisäpuolella sijoitetaan penkki, johon ihmiset istuvat, mukavasti japanilaisen kylpyhaun. Uuni laskeutuu fontin sisään, joka varovasti eristää - suojaa ihmisiä palovammilta - tai sijoittaa ulkopuolelle ja vesi virtaa putkien läpi.

Vesiin lisätään erilaisia ​​kuratiivisia lisäaineita: eteeriset öljyt, suolat, kasviperäiset tinktuurit. Menettely kestää enintään 15 minuuttia, koska vesi on tarpeeksi kuumaa - se kuumennetaan 45 ° C: seen.

Pää ei ole upotettu kirjasimeen.

Mutta japanilaisen perinteen mukaan furako ofuro on muutamia menettelytapoja. Uimisen jälkeen - hieronta ja lämpeneminen kehossa vielä toisessa säiliössä, täynnä kuumaa setrihappoa tai kiviä. Japanissa itse asiassa lämpökäyttöä käytetään vielä loppuun.

Tämä ei ole yllättävää - aluksi ihmiset uivat kylpylöissä ja siirsivät fontit vain kodeistaan.

Japanin bath ofuro alkoi levitä kaikkien väestöryhmien kesken sekä buddhalaisuuden käyttöönoton.

Buddhalaisuus hylkää murhat, ja saippuat tuolloin tuodaan luonnon raaka-aineista - laardi. Pese runko perusteellisesti ilman pesuaineita vain hyvin kuumalla vedellä.

Japanissa ilmasto on varsin kostea, ja keskuslämmitys ilmestyi vasta kahdellakymmenentenä vuosisadana - muuten, nousevan auringon maalla se ei tullut käyttöön. Talojen seinät ovat ohuita, huoneen lämmitykseen ei ollut tarpeeksi tilaa. Ei ole mitään, että lapset alkoivat tottua synnytyksestä ja yrittävät tulevaisuudessa pelastaa kylmät.

Perinteen takia sitä ei ole hyväksytty ja lämmin pukeutua - villasta ja turkista tehdyt vaatteet ilmestyivät melko äskettäin Japanissa. Siksi terveyteen parantava menettely auttoi säilyttämään koskemattomuuden märällä talvella ja off-season.

Jos haluat tehdä tämän menettelyn kotona, eikä vain silloin, kun vierailet nousevan auringon maan, voit rakentaa sen itse.

Jos rakennukseen on varattu erillinen alue, on luotava luotettava säätiö. Se on välttämättä eristettävä. Muista, että rakentaminen on melko raskas - sen täytyy asettaa uunia vesimäärä kapasiteettia - joskus kaksi, jos suunnitelmat perinteisen kylpyammeet vettä ja pölyä - hieronta huoneessa. Tässä tapauksessa on tavallista perustaa pylväsrakenne.

Rakennuksen seinät on tehty vain puusta. Ihanteellinen ratkaisu on setri tai mänty. Economy vaihtoehto: tammi tai lehtikuusi.

Uunin eurooppalaisessa versiossa olevaa uunua ei ole asetettu - se on asennettu säiliön alle. Ei ole tarpeen ostaa suurikokoista puuputkea tai tilata erikoisesti. Hankkeen hinnan alentaminen edellyttää pyöreän suorakulmaisen säiliön korvaamista. Tässä tapauksessa istuimet on helpompi asentaa seiniin.

On pidettävä mielessä, että tämä ei ole vain vesiprosessi - inhalaatiot suoritetaan samanaikaisesti. Siksi kaikki seinämien halkeamat on eristettävä.

Foro-uuni on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Siinä on suhteellisen monimutkainen porrastettu rakenne. Uunin lähestyminen on suljettava kokonaan, ei lämmitettyyn pintaan tulevaa vettä.

Kuumennettaessa sahanpurua uunia ei tarvita. On tarkoituksenmukaisempaa lämmittää laatikkoon rakennettu sahanpuru rakennetta, joka muistuttaa "lämmin" lattiaa. Se on asennettu yksinkertaisesti.

On erittäin tärkeää kiinnittää huomiota sahanpurun laatuun. Niiden on oltava riittävän pieniä, ei teräviä. Tällä hetkellä on jo olemassa setripuhvia furo tynnyriin.

Vaikein kylpyhuonekalujen valmistuksessa. Sen pohja on lämpöä kestävää puuta, kun se koskettaa lämmityslaitetta. Mielenkiintoista on, että japanilaisen kylpyammeen tekniikka kehitettiin suomalaisilla.

Huone on yleensä suunniteltu, kun haluttu tilavuuskapasiteetti selvitetään ja tynnyri on jopa ostettu. Jos se on tehty kotona, on suositeltavaa laskea tilavuuden 3-4 henkilöä, jalkalista korkeus tulisi olla ainakin 120 cm ja halkaisija on 1500-1700 cm. Tilavuus Tällaisen kapasiteetin 1300-1400 litraa.

Jos halkaisijaltaan pienemmän kylvyn alla tuodaan uuni, jonka puu sulaa, alhaalta ylöspäin, kuumennettaessa tällaista uunia asennetaan useammin sähköuunin avulla. Se sijaitsee jonkin matkan päässä putkesta ja "putkilinjan rakentamista" kehitetään.

Vedenvaihtoa, kuten pienessä uima-altaassa. Kylmä vesi virtaa yhdestä putkesta, toisaalta kuumaa vettä. Erikoisuunit on välttämättä varustettu lämpötila-antureilla. Jos tällaista anturia ei ole ja vettä kaadetaan manuaalisesti, on tarpeen asentaa vesilämpömittari suoraan säiliöön.

Vaatimukset japanilaisen kylpyammeen rakentamiseksi

On tarpeen asentaa tavalliset suihkukaapit. Ennen kuin istut vesisäiliöön ja liuotetaan hänen lääketieteellisiin osiinsa, sinun on pestä itseäsi. On erityisen tärkeää noudattaa tällaisia ​​sääntöjä, jos useat ihmiset käyttävät samanaikaisesti kylpyamme.

Asenna luotettava valaistus- ja viemäröintijärjestelmä.

Kylpytilan pukuhuone on lämmin, eikä se saa olla eteisessä. Menettelyn jälkeen keho ei lämmitä, vaan myös rento, kylmien lämpötilojen vaikutus voi heikentää koko hyödyllisyyttä käydäkseen paranemishauteeseen nollaan.

Koska eurooppalaisten perinteiden tapana käyttää kuumia juomia "cult" -rakennuksissa, on tarpeen tarjota erillinen huone, jossa asiakkaat voivat juoda, rentoutua ja puhua.

Älä juo suoraan altaaseen. Jos alkoholi toimii nopeasti, voit joutua veteen ja hukkua. Lokien hajoamisen poistamiseksi luodaan luotettava ilmanvaihtojärjestelmä.

Japanilaisen kylpyammeen perusvaatimukset ovat kuitenkin samat kuin venäläisen tai suomalaisen kylvyn rakentamisessa. Joskus tynnyri foruroa laittaa saunahuoneeseen - väri. Jotkut pitävät tätä lisäystä erinomaisena parannusmenettelynä.

Miten ottaa Japanin kylvyssä?

Klassinen ofuro seremonia tapahtuu useassa vaiheessa:

 • Ensimmäinen kylpy kun elimistö puhdistuu liasta kotitalous- - tavalliset suihku pesuaineella ja sienellä.
 • Edelleen upottamalla ensimmäiseen astiaan vedessä kuumennettiin 35 ° C: ssa - mies tunkeutuu sydämeen tasolle
 • 10 minuutin kuluttua upottamalla viimeinen ofuro - pään tarvitaan käyttää korkki liottaa kylmässä vedessä, jotta ei saada lämpöshokkia. Vesi ei saa saavuttaa tason sydämen, sen lämpötila on alle 45 ° C: ssa Vesi on yleensä lisätään merisuolaa täydellistä rentoutumista, ja eteeriset öljyt. Kuuma vesi on suositeltavaa olla pidempiä kuin 5-10 minuuttia.
 • Höyrytetty trituroitiin ihon kuivumista ja istua alas astiaan kalkkia lämmitettiin 60 ° C: ssa tai mänty sahanpuru, jota sekoitettiin etukäteen yrttejä. Sahanpuru voi yksinkertaisesti määrätä höyrytetty miehen makaamaan lepotuolissa. Menettelyä jatketaan, kunnes 20 minuutin aikana.
 • Toinen 20 minuuttia toteutetaan ofuro lämmin meri kiviä - se valmistelee elin hieronta. Sam hieronta tehdään avulla bambu oksat.
 • Sitten sukeltaa virkistys itse. Sinun täytyy kääriä itseni valossa vaatteita ja makuulle tai istua lounge, juoden vihreää teetä ja ajatellut olemisesta.

Joten elpyminen tapahtuu esillä fufako Japanin ofuro. Tietenkin, luoda kaikki edellytykset koko elämän jäljitelmä samurai mahdotonta, mutta myös mini-versio ofuro on suotuisa vaikutus kehon, uudistaa, rauhoittaa hermoja ja palauttaa sydän-ja hengityselinten järjestelmiä, on ehkäistä viruksen ja vilustuminen.