Japanilainen veitset Kasumi

Kasumi

Hygieeninen ja erittäin mukava veitsiä.

Ainutlaatuiset ominaisuudet kolmen kerroksen teräs.

Esillä kuningas tahansa keittiö. Helppo puhdistaa, mukava ja houkutteleva veitsiä.

Kasumi

Kasumi on jatkoa perinteitä aikakauden Muromachi (1338-1573) ja on peräisin legendaarisesta master Kanemoto Magoroku alkaen Seki (Seki). Nykyisin Kasumi veitset valmistetaan Sumikama ruokailuvälineet pääkaupungissa ruokailuvälineet Seki. Yhtiön toimitusjohtaja on Mr. Katsumi Sumikama (Katsumi Sumikama). Kasumi - tämä on yksi johtavista japanilaisten merkkien maailmanmarkkinoilla ammatillisen ruokailuvälineet.

Japanin veitsi master ehdottomasti arvostetun perinteet veitsiä ja pyörittämään aseita. Monet yritykset tuottavat edelleen terää, jotka valmistetaan pienissä takomoissa manuaalisesti. Mutta vaikka monet japanilaiset veitsi mestarit onnistuvat orgaanisesti yhdistää pitkät perinteet ja moderni teknologia.

Yksi parhaista yrityksistä tässä suhteessa on yhtiön Kasumi. Ainutlaatuisuus veitsien julkaistiin tämä merkki on, että mestarit, jotka ovat mukana niiden valmistuksessa luottavat historiansa lähtien 14-luvulla, kun legendaarinen mestari Kanemoto Magoroku julkaisi ensimmäisen terän. Samaan aikaan, tuottaa niiden veitset Kasumin käyttää nykyaikaisia ​​high-tech-materiaaleja, kuten titaani ja keramiikka.

Perinteinen sarja veitset poistetaan monikerroksisen Damaskoksen teräs. Metalliseos aihiot ja taottujen veitsien tuotanto suoritetaan käsin. Siten, keittiö Kasumin veitset on jaettu kolmeen sarjaan:

Damaskoksen teräs veitset (Damaskos standart) - klassinen japanilainen keittiö veitset;

veitset keramiikka perustuu zirkoniumoksidia (Ceramic-sarja) - veitset erinomainen terveiden elämäntapojen;

veitset valon vanadiiniseoksista elektrodeja valmistettu titaanista (Titanium) -an innovatiivisia sarja erinomainen tyyli hi - tech.

Keittiöveitset Kasumi ansiosta vakavuuden ja hienostunut geometrian teriä antaa vain miellyttävän tunteen ruoanlaittoon. Veitset ovat sopeutuneet täydellisesti käytettäväksi keittiöissä ravintoloita ja kahviloita.

Luettelo tyypin

uutiset

Käyttöön voit jakaa "takaamme parhaan hinnan 110%", VIP-Horeca.ru takaa parhaaseen hintaan! Kanssa ostoksia myymälässämme paras hinnat 13.10.-31.12. (nykyisin varastosta jatkaa loputtomiin). Löytää halvempaa - hyvittää erotuksen ja tehdä 10% alennuksen hinnasta kilpailijan! Jos haluat nähdä tarjouksen ehdot, siirry linkki .

Hyvät asiakkaat! Johtuen jyrkkä nousu dollarin, ruplan tuontitavaroiden hinnat on kasvanut huomattavasti. Olemme valmiita kuuntelemaan ehdotuksia kohtuuhintaan säätämiseksi alaspäin tiettyä tuotetta. Ilmaista toiveet kommentin järjestyksessä, palautelomake tai puhelimitse.

Shop Online Japanin veitset vip-horeca.ru

Esitettyyn aineistoon tällä sivustolla ovat yksityisomaisuutta.

Tahansa uusintapainos materiaaleja tämän sivuston on kielletty. Copyright © 2010-2016.

Kysymys Kasumi.

Luoda tilin tai kirjautua sisään kommentoida

Sinulla täytyy olla käyttäjätili jättää kommentin

Rekisteröityä tilin. Se on helppoa!

Minulla on tili? Kirjaudu sisään täällä.

  • Nyt kyseinen 0 käyttäjät

    Ei ihmiset etsivät tällä sivulla.