Japanilainen puutarha Photo

Kaunis Japanilainen puutarha (14 kuvat)

1. Aoi-den ja Kasuy-fi

Nämä kaksi puutarhat ovat vapaasti vierailla ja sijaitsee Westin hotelli Kiotossa. Ne on suunniteltu ja rakennettu Japanin mestari Jeeha Ogawa ja hänen poikansa Hakuyo.

Kautta vanha vuori portti Japanissa voi päästä Chion-inin temppeli ja puutarha, joka on rakennettu alun perin vuonna 1234.

Engakudzi - muistomerkki niille, jotka menettivät henkensä aikana mongolien valloitusten (1274, 1281 g.), Sekä osa vuoren järjestelmän Kamakura Zen temppeli, ja se koostuu 18 temppeleitä ja laajat puutarhat.

Rakennettu vuonna 1629 entisen keisarin, Enttsudzi huolellisesti maisemoitu, ja siellä vallitsee idyllinen tunnelma.

1

Pohjimmainen hiljainen puutarhassa temppeli Kiotossa Giodzi opettaa sinua tietää "Zen" noin $ 4.

Päätarkoitus puutarha, jossa voit vaeltaa, - paikka perinteisen japanilaisen häitä.

Yksi vanhimmista temppeleitä ja puutarhoja alueella Kamakura Hasedera, kuten sanotaan, on rakennettu noin vuonna 736.

Sub-Kioto temppeli Shorin-in temppeli Hosen-hallituksissa tehty verinen of Fushimi lukon (joka on esitetty alla muistomerkki) ja on vehreiden puutarhojen.

Pieni temppeli, jossa on paljon perintöä, Jizo-Kiotossa on rakennettu vuonna 1367 ja on sittemmin uudelleen useita kertoja.

Kun uusittu teehuone Dzomayo-ji on hyvä paikka levätä luonteesta, ollessa Kamakura, ja on viides viiden temppeleitä, joka valvoi Kanto alueella.

Kaupungissa Kyoto, temppelissä jōruri-ji rakennettiin noin 1047. Lampi keskellä temppelin perustettiin yli sata vuotta myöhemmin.

Sijaitsee Kyoto Kaji-ji temppeli on keskellä Shingon, ja se perustettiin vuonna 900 silloisen keisari Daigo.

Vanhimmassa buddhalainen temppeli Kioto Kennin-jin temppeli kaksi puutarhaa sijaitsee.

Aiemmin omistamat perustaja Mitsubishi, Kiesumi puutarha Fukugava (Tokio) on jaettu ala on yli 8 hehtaaria.

Japanilainen puutarha (39 kuvaa) laji. Rock Garden, vettä japanilainen puutarha, kuiva lammikoita ja kasvillisuus

Japani on aina houkutellut ihmisten mielissä, erityisesti sen mysteeri, salaperäinen ja epätavallinen. Japanilainen puutarha ei ole yhteensopiva mellakka värejä, päätarkoitus ei ole ihailla kauniita kukkia. Tärkeintä on tehdä henkilö ajattelemaan ylevää, jos vain lyhyen aikaa unohtaa epätäydellisyyden maailman.

Yksi varianttien japanilainen puutarha

Ensi silmäyksellä, saavuttaa tällainen vaikutus on erittäin vaikea omistaa. Varsinkin jos alkaa oppia perusasiat Japanilainen puutarha monimutkaisia ​​koostumuksia, mutta älä anna periksi. Ennen kuin alkaa ajatella ulkoasu ja valitse elementit suunnittelu, on hyödyllistä tutustua tyypit puutarhat Japanin tyyliin.

Voit valita 4 eri puutarhat:

 • park puutarhoja - voimme sanoa, että he aloittivat puutarhanhoito taiteen Japanin ensimmäinen edustajat tämäntyyppisen ilmestyi noin vuonna VI-VII luvulla siirtynyt Kiinaan;

Park puutarhat miehittää merkittävä alue

 • Palace - ilmestyi IX-XIIvv, otsikko on selvää, että kuolevaiset ovat niin puutarhoissa eivät;
 • Temple - pidetään luostareita ja pitäisi säätää henkilö ajatella ylevät asiat;
 • koti on yleisin tyyppi, ei vain Japanissa, mutta myös ulkomailla.

Sen tunnusmerkki on suuri alue, useimmat näistä puutarhojen sijaitsivat tasaisella alueella, jossa joen tai järven sijaitsee. Joissakin tapauksissa, riisipelloilla, joka sijaitsee alueella, käytettäväksi osana suunnittelua.

Se ei ole omaisuutta yksi henkilö, vaan kansallinen aarre, sitä enemmän nämä puutarhat ehjä melkein ei selvinnyt. Tämä on erinomainen paikka luovuutta ja rentoutumista. Aiemmin nämä ovat paikkoja ensisijainen keisarillisen perheen loma.

Levätä puistossa, ja nyt älä menetä suosiotaan

Tämäntyyppinen tuli perusta ja puutarhataide Japanissa myöhemmin kaudella lainattu paljon suunnittelun ensimmäinen puutarhassa. Esimerkiksi tiukat värit ja minimalistinen muotoilu.

Kuten puiston, he olivat edenneet laajalla alueella, ja käytetään pääasiassa hauskaa ja ilo keisarillisen perheen ja aateliston. Keskeistä - saaren ja järven (tai jopa useita), yhdistyy rantaan siro puusiltojen.

Loput puistojen suunnittelu on vahvasti mieleen puutarhaan, ainoa, jossa pääpaino - vesistö pitäisi nähdä paitsi maasta, vaan myös rakennuksesta. Koko säiliön tulisi olla riittävä veneilyyn, harrastus suuria japanilaisen keisarit.

Zen buddhalaisuus, luonnon kauneutta annetaan viimeinen paikka. Uskotaan, että harkitsee kauneus ja täydellisyys villi ihminen voi saada hieman lähemmäksi totuuden tuntemiseen. Siksi japanilainen puutarha - olennainen osa jokaisen itseään kunnioittavan kirkon maalla nousevan auringon.

Temple Garden sopeutuu pohtia ikuista

Mark on, ja uuden hengen alueella rekisteröinnin. Siellä ensimmäiset kasvit alettiin korvata tavallista lohkareita ja pieniä kiviä (alueesta riippuen puutarhan). Puhumme kuuluisa "Rock Gardens" ja kuiva puroihin esikaupunkialueilla.

Pääkohdat suunnitteluun käytetyn lohkareita, kiviä, pieniä kiviä, paloja sammalta. Erityistä huomiota kiinnitetään keskinäisen järjestelyn yksittäisten osien puutarha luovat koukerot kivet käsitellään jäljempänä.

Käytettäessä kivet ja kivien joukossa kasvillisuuden olisi tarkoituksenmukaista sammalta niitä.

Tämä tekniikka vain lisää kokonaisvaikutelma antiikin ja se hyödyttää yleisvaikutelman puutarhassa.

Japanissa vuonna jo akuutti ongelma vapaan alueen, mutta tällaisissa olosuhteissa, monet talot on oma pieni puutarha. Se tulee siitä, että alue voidaan lasketaan lukea kirjaimellisesti neliömetriä.

Japanin puutarha voi majoittua alueen muutaman neliömetrin

Visuaalisesti on japanilainen puutarha on luoda tilan tuntua jatkaa kotona. On toivottavaa käyttää vettä, se edistää rauhoittamiseen sivuääni. Ihanteellinen suoritusmuoto yhdistymisen peräkkäin pieniä pato laskeutuu alhainen vesiputouksia.

Alalaji tähän luokkaan voidaan erottaa Tea Gardens - teen juominen seremonia on vakava ja vaatii yksilöllistä lähestymistapaa. Teeviljelmä oli miehen mutkaista polkua vesilähde, ja sen jälkeen perinteinen käsien pesu oli aika teetä.

Esimerkki teeviljelmä

Kukin puutarha Japanin tyyli on ainutlaatuinen, mutta on olemassa useita yleisiä suuntaviivoja, joita sovelletaan rekisteröintiin tahansa puutarhassa. Voit myös tuoda useita tekijöitä, jotka ovat taitavasti yhdistyvät, ja saavutti epätavallinen ilmapiiri.

Kun sijoittamalla osa tulee noudattaa näitä suosituksia:

 • käyttö kivet voivat vain kannustaa;
 • Vesi viittaa myös suositeltu elementtejä puutarhan suunnitteluun. Tietenkin järjestää pienen järven alueella on kaikilla ei ole varaa, mutta vaikutus pinnalla vesi on syytä taloudelliset kustannukset;

Cascade pieniä vesiputouksia näyttää hyvältä

 • Jos vesistö ei toimi, niin voit yrittää järjestää kuiva puro. Päätehtävänä suunnittelija - luoda tunne pieni virta vain kuivui;
 • Raidan japanilainen puutarha ei tulisi taivuttaa teräviä kulmia ja suoria viivoja. Luonnossa voi vain täyttää pehmeitä kaaria ja linjakas muoto, samaan tyyliin suoritettava ja radan;

Esimerkki radalla puutarha

 • Valaistus - tämä on yksinkertainen, voit ostaa valmiita lyhdyt kasvimaa Japanin-tyyliin ja asettaa ne oikeissa paikoissa;
 • oikein valitut kasvillisuus myös on suuri merkitys;

Valaistus on pehmeä, täyttää koko alueen kirkas valo täysin hyödytön.

 • jos koko työkalun avulla, rannoilla järvien, voit asentaa pieni pagoda tai ainakin pari penkit levätä ja pohdintaa;
 • Joissakin tapauksissa on japanilainen puutarha näyttää epätäydellinen ilman "shishan odoshi" (pelästynyt peura) tai "Tsuki-bai", sama bogey, vain monimutkaisempia suunnittelu.

Scarecrow Deer

Luoda sen tarvitse joitakin suuria kiviä, soraa suunnittelussa välilyöntiä ja ehkä hieman sammalta.

Suurin vaikeus sijoittamista kiviä ei riko perussäännöt Stone Garden:

 • Suuria lohkareita sijaitsevat puutarhassa irrallisena;
 • pienempi kivet voidaan ryhmittää 3,5 tai jopa 7 kiviä. On suositeltavaa yhdistää laajennettu ja säännölliset muodot;

Kivet voidaan ryhmitellä

Se on ehdottomasti kielletty paikka pitkulainen kiviä vaakasuoraan asentoon.

Joten ne muistuttavat valehtelee ihmiskehon eli aiheuttamaan kuoleman yhdistyksen - ei paras vaikutus puutarhassa.

 • älä yritä saavuttaa symmetriaa. Suunniteltaessa puutarhan kätensä parempi valita pisteen mietiskelyn ja alku jo siitä,

puutarha kiviä järjestyskaaviota

 • väli yksittäisten ryhmien täynnä soraa kiviä, hän tasoitettu ja pinnalla voit piirtää aaltoviiva tavanomaisessa RAKE - se symboloi mereen.

Ei aina käsillä on lohkareita haluttuun muotoon, ja työskennellä enemmän painoa ei ole kaikkien voimaa.

Ulostulo tästä tilanteesta voi olla kodin tehty kivien täyteainetta muovipusseja ja jäännöksen lujiteverkon, daubed pinnalle kerros sementtiä lietteen ja kuivauksen jälkeen kivi on erilainen kuin luonnollinen.

Pinnalla sora tarpeen vetää aaltoviiva

Kun laite säiliö on tärkeää tuntea tasapaino koon, esimerkiksi koko lampi ja puutarha. Rapid vesiputous näyttää ulos paikka pieni puutarha ja tulee huolenaihe eikä tuulella hiljainen tapa.

Kumpikaan japanilainen puutarha maisema ei ilman varastojen (muunnelmana voidaan käyttää "kuiva tekoaltaat"). Se näyttää hyvältä lukuisiin pieniä vesiputouksia tai yksinkertaisen virta, mutta myös staattinen säiliöt ovat myös yleisiä.

Erityistä huomiota olisi kiinnitettävä seuraavat ominaisuudet:

 • rannikko - ja Japanilainen puutarha ovat vasta oikein pyöristetty muoto. Se on parasta, jos rannikolla on mutkalla;
 • heijastus peili vesi - hyvä ratkaisu tulee laskeutumiseen rannalla kasveja, jotka roikkua vesi;
 • alaosassa järvet ovat asianmukaisia ​​suuria lohkareita;
 • jos mittasuhteet sallivat, keskellä järvien tarvitaan pieni saari, jonka tulisi johtaa siro puusilta rannasta.

Pieni saari puutarhassa sammalten

Japani ja puistot usein mennä ilman vettä tavalliseen muotoon, tässä tapauksessa sitä käytetään usein niin kutsuttuja "kuiva virtoja" tai lampi. Päätehtävänä suunnittelija on katsojalle vaikutelman, että vesi oli mennyt vain muutama tunti sitten, ja seuraavaksi sadevesi säiliö on täynnä.

Kuiva Creek pieni silta

Yksinkertaisin versio kuiva puro selvitys näyttää tältä:

 • muotoinen kanava. Tätä varten poista SOD ja maan on syvenemässä;
 • kanava noudattaen kiviä (voidaan käyttää muita materiaaleja, esimerkiksi, graniitti);
 • pankit istutettu kasveja, jotka normaalisti kasvavat lammikoissa;

Pari kasveja voidaan istuttaa uoman.

 • sallitulla laitteella pieniä siltoja.

Seuraa ja kasvillisuus puutarhassa

Järjestämisessä kappaleita puutarhassa välttää pitkät suorat osat, mutta jyrkkä ja usein murtumia tulee tarpeettomaksi. Polun pitäisi sujuvasti taipua ja kulkee sen läpi, miehen täytyy nähdä kaikki piilotetut kulmat.

Mitä ulkonäkö, sinun ei pitäisi kiinni oikeiden eli Katulaatat ei toimi. Paras vaihtoehto - suuria kiviä, jossa on tasainen pinta, jos ne ovat näkyviä jälkiä sään, se hyödyttää vain. Reunoille tällaisia ​​suuria kiviä voidaan koristeltu sammalta, vaihtoehtoja on monia, ja hinta tällaisten raitojen jopa vähemmän kuin tavalliset laatat.

Ajo japanilainen puutarha

Kivet voidaan kutsua perusteella (luuranko) puutarhaan, mutta ilman kasvien (ilman lihaa) tahansa puutarhassa näyttää pustovato. Mutta sopii ei kaikenlaista kasvillisuuden, jos tavanomaiset puutarhassa valopilkuista vain aikoo hyötyä, sitten kun teet Japani-tyylinen väripaletti olla rennompi.

Yleisimmin käytetty ikivihreä lajeja, jotka ovat tärkeitä ensisijaisesti, joiden avulla voit luoda mielenkiintoisia muotoja, jatkuvat ympäri vuoden. Ja ikivihreä houkuttelevaa ajatella ikuisuuden.

Mitä tietyntyyppisiä, joita voidaan käyttää näiden kasvien varten japanilainen puutarha Venäjällä:

 • Japanin vaahterat (talveksi on huolellisesti eristää), käyttö muunlaisia ​​vaahtera puut;

 • havupuiden - puhumme erilaisista mäntyjen;
 • bambu käytetään harvoin Venäjällä mainita mahdollista, ellei sazu - pieni bambu, joka kasvaa lämpimässä enintään 1,5 m;
 • pensaita voidaan huomata atsalea, alppiruusu, Euonymus;
 • perennojen sopivia iirikset ja krysanteemit;

Kuvassa, - fragmentti, veteen puutarha iirikset

 • saniaiset ja sammal käytetään usein myös suunnittelussa.

Kun valitset kasveja on japanilainen puutarha on otettava huomioon ilmasto Venäjällä.

Jotkut heistä eivät siedä kylmyydestä.

Japanilainen puutarha - hyvä paikka paitsi yksinkertaisia ​​harrastusten lisäksi ajatella ikuinen. Tämä paikka asettaa rauhallisen tunnelman ja tekee ajatukset sujuvat ja tasaisesti vesillä Deep River.

Huolimatta näennäinen yksinkertaisuus suunnittelussa on otettava huomioon monia vivahteita, tietoja tässä artikkelissa auttaa sinua ymmärtämään tämän voprose.Na video tässä artikkelissa perus vivahteita suunnittelu puutarha japanilainen tyyli.

20 Japanilainen puutarha ympäri maailmaa

Japanilainen puutarha murskata ympäri maailmaa: pihoilla talojen kaupungin puistoissa, sekä historiallisia paikkoja, kuten buddhalaisia ​​ja shinto temppeleitä ja vanhoja linnoja. Japanin kulttuurista, -viljely - todellinen alalla, kuten kalligrafiaa. Ensimmäinen japanilainen Puutarhat olivat vaikutuksen alaisena tyylitelty kiinalainen puutarha. Perinne luomisen Japanilainen puutarha siirtynyt oppilas sensei. Tarjoamme sinulle 20 hämmästyttävä Japanilainen puutarha ympäri maailmaa.

1. Garden Hongbo, Osaka, Japani. (63highland)

2. Japanilainen puutarha Buenos Airesissa Argentiinassa. (LUIS Argerich)

3. Garden Ryoan-jin temppeli, Kioto, Japani. (JAIME PEREZ)

4. japanilainen puutarha matto, Australia. (JOHN O'NEILL)

5. Ritsurin Garden, Takamatsu, Japani. Keskellä tyypillinen japanilainen puutarha on talon joka päätti nauttia tästä hyvin puutarhassa. (63highland)

6. Lisäksi asuintalon japanilainen puutarha voi olla joitakin näistä elementeistä: vesi (silta yli vesi tai kiviä); kivestä tai vain joukko kiviä; lyhty (yleensä kivi); teehuone tai paviljonki; hedge aita tai perinteinen seinä. Kuva: Monte Palace Tropical Garden, Madeira, Portugali. (JONATHAN Grobe & HANNES Grobe)

7. kivipuutarha Daydzen Hinta-ji, Kioto, Japani. (CHRIS & SUYEN Selke)

8. Japanin Tea Garden, San Francisco, USA. (J. ASH BOWIE)

9. Japanilainen puutarha pidetään paikkaa, jossa henkilö etääntyy vilske jokapäiväistä elämää ja stressiä. Kuva: Ginkau-jin temppeli, Kioto, Japani. (Kaiser TIA)

10. Korakuenin puutarha Okayama, Japani. (63highland)

11. Kaiyu-Shiki - puutarha, jossa kävely täysin nauttia niiden kauneutta. Tietyissä paikoissa on epätasainen, joten voit katsoa alas. Kuva: Hamilton Gardens, Waikato, Uusi-Seelanti. (Bit2span)

12. Kivet käytetään rakentamiseen kappaleita, siltojen ja risteykset. Kuva: Zen puutarha kivi, Japani. (BRIGGITTE JEANNETTE)

13. japanilainen puutarha Alankomaissa. (FRANS SCHMIT)

14. japanilainen puutarha Portland, Yhdysvallat. (LAURA Scudderin)

15. Adachi taidemuseo, Yasugi, Japani. (63highland)

16. Vettä tulisi olla osa luonnonmaisemaa on japanilainen puutarha. Siksi täältä löydät suihkulähteitä. Vesi virtaa tasaisesti ja kevyesti. Kaunein vesistöt usein ripustaa valot. Jotkut puutarhat ovat jopa kuivuneet lampia, jossa he luovat sama vaikutus kuin täynnä. Kuva: Garden Kumamoto, Japani. (63highland)

17. Keunkan Garden, Nagahama, Japani. (63 Highland)

18. Japanin kivi puutarha Koyasane, Japanissa. (Anthony FINNEY valokuva)

19. japanilainen puutarha Portland, Yhdysvallat. (Stephen Gray)

20. Vihreät kasvit - toinen osa Japanilainen puutarha. Japanin perinne edellyttää herkkää sävyjä vihreä, mutta myös käyttävät kukkivia puita ja kasveja. Vuonna Japanilainen puutarha, West käytetty monia ainutlaatuisia Japanissa vain kasveja. Kuva: Park Como Minnesotassa, USA: ssa. (KRISTI SAUER)

1