japanilainen kylpy

Japanilainen kylpy - ja ominaisuuksista

Japanilaiset ovat yrittäneet parhaansa luoda aidosti valtakunnallinen erikoismuseo kylpyjä, että kuka tahansa tunne japanilaisen kulttuurin henkilön vaikuttavat todellisilta harvinaisuus. Tarkastellaan päätyyppiä Japani ja saunat, ymmärtää, miten tehokkaasti höyryä ilman höyryä, pesu- ja tavallista tarvikkeet.

Perusteet Japanin uiminen perinteiden

Niinpä kylpy Japanissa - se on jotain erilaista verrattuna kaikkiin suosikki löylyhuone, kiviä, kaatoi vettä, ja koivu luudat. Jossain määrin - se on iso-kokoinen kylpyhuone. Tässä tapauksessa terveys- ja anti-aging ihoa ei ole huonompi kuin perinteisessä Venäläinen kylpylä.

Tähän mennessä japanilainen kylpy on kolmenlaisia:

Ensimmäiset kaksi olla yksittäisiä kotikäyttöön tai hakea käynti 1-2 henkilöä kerrallaan. Sento kylpyjä - julkinen kylpy, johon mahtuu yli 100 ihmistä.

Riippumatta nimen japanilainen kylpy, joka on kooltaan ja näyttää filosofia ja merkityksen tällaiset laitokset ovat samat. Terapeuttinen vaikutus ihoon ei lämmitetä ja kostea ilma, kuuma vesi tai sahanpurua (joissakin tapauksissa kiviä). Oikeastaan ​​täyteainetta valittiin nimenomaan rehtorille, että hänellä on hyvä lämmön varastointi ja kuumenna ihmiskehoon.

Furako - rakenteen muodossa tynnyrit, jaettu kahteen osaan. Useimmat niistä se on istuin ja selkänoja on levitetty kuumennetun täyteaineen hyväksymisjärjestelyn ja upotettu uunin alaosassa (sähköinen tai puusta), joka lämmittää veden lämpötilaan 45-50 astetta. Ensimmäisen laskurin on liian korkea lämpötila, mutta edelleen sovitettu organismi.

Visitor altaan pitäisi sukeltaa veteen niin, että sen yläraja ei saavuteta sydän. Vaikka tämä järjestely, pulssi jopa 120 lyöntiä minuutissa, ja paine nousee. Näin ollen on tarpeen olla varovainen ja kunnioittaa oikeusvaltion majoitusmahdollisuudet obmyvochnom rumpu.

1

Jos teet menettelyn oikein, sinun täytyy olla tynnyri vain 10-15 minuuttia, mikä riittää vaikuttamaan kehon seuraavasti:

 • stimulaatio aineenvaihduntaa ja toiminnan immuunijärjestelmää;
 • parantaminen kardiovaskulaarisen järjestelmän;
 • hoitoon ja ehkäisyyn sairauksien munuaiset, nivelet, keuhkojen;
 • vähentäminen ihon sävy ja aukko huokoset;
 • poistamalla myrkkyjä kehosta.

Tehostavat vaikutus kehoon voi olla lisäämällä yrttiuutteet, eteeriset öljyt, ruusun terälehtiä, jne

Kun kävijä tulee tynnyristä stäkistään sohvalla rentoutua. Sääntöjen mukaan kehon pitäisi olla levossa vähintään tunti. Tämä aika riittää kehon lihasjännityksen tulevat sävy, ja hermosto on laantunut.

Lukeminen on julkistamisen monet ihmiset haluavat tietää, mitä se on - japanilainen sauna, mutta todellisuudessa se on vain vapaa-ajankeskus, jossa on paitsi perinteiset rummut furako mutta sahanpurua ofuro. Ofuro on suorakulmainen säiliö, johon sahanpuru täytetään. Itse asiassa tämä erityinen laatikon käsiteltiin korkeissa lämpötiloissa puutavara varustettu sähkölämmitys. Tämä muotoilu voi jopa kerätä omia kotona.

Koska tällainen jäähdytysainehauteet käytetään mäntypuru tai kalkit sekoittaa aromaattisia yrttejä ja juuret. Tämä seos kostutetaan ja kuumennetaan 60 celsiusasteeseen. Lämmityksen jälkeen vierailija on sukeltaa kaulaan tällaisen kylvyn 20-30 minuuttia. Tämä aika riittää vetämään myrkkyjä kehosta, joka sitten liottaa sahanpurua.

Suurin vaikutus kehon on, kun edellä mainitut kaksi erilaista kylvyt ovat kävi samassa monimutkainen. Tämän ensimmäinen vierailija upotetaan nestehauteeseen - furako, ja vasta sitten sahanpuru - ofuro. Päätyttyä tarvittavien menettelyjen lepäämään, juoda yrttiteetä tai jopa tulla osallistujia Japanin teeseremonia, jos tällainen palvelu on käytettävissä.

Yhtä hyödyllistä ja pidetään julkinen japanilainen kylpy - Sento. Suuri huone jaetaan kahteen osaan: uros ja naaras. Tärkein osa tällaisen kylvyn - on altaan vettä, kuumennetaan 50-55 Celsius-astetta. Olla harvat ovat altaassa. Ennen hyväksymistä menettelyjen huolellisesti obmytsya alla kylmä suihku on erityisesti varattu tähän pesukone. Altaassa ei voi olla enempää kuin 10-15 minuuttia. Katso myös: "Miten saada altaan kylvyssä käsillään - mahdollisia vaihtoehtoja."

Ilmestymisen jälkeen altaan kävijä lähettää erityinen oleskelutilassa, jossa kaikki on leimallista aromit kukkia, sijoitetaan suuria akvaarioita, tai jopa saada todellinen japanilainen puutarha. Se valmistui kaikki toiminta, tietenkin, teetä.

Tähän mennessä suuri SPA-keskuksia aktiivisesti käyttöön japanilainen kylpy perinne toimintaansa, koska se on mielenkiintoista vierailijoille. Kuten edellä mainittiin, japanilainen kylpy ofuro yleisesti voidaan luoda omin käsin. Tällaisissa laitoksissa myös muita menettelyjä, jotka parantavat tehokkuutta vaikutuksia ihoon (kosmeettisia) ja koko elimistöön (hieronta).

Edellä esitetystä voidaan päätellä, että japanilaiset ovat yrittäneet, ja he tekivät sen kantaa kysymykseen kylpy menettelyjä. Nämä kylvyt eivät ole yhtä tehokkaita ja hyödyllisiä organismille. On vain tärkeää noudattaa vivahteita maahanpääsymenettelyjen jotka on kuvattu artikkelissa, ja sitten kiire energian ja terveydenhuollon annetaan.

Japanilainen kylpy Ofuro - käyttää kuva ja terveyttä!

Japanilainen kylpy ofuro vähitellen sisällytetty eurooppalaista elämäntapaa. Miten selittää tätä, muoti tai halu kokeilla jotain uutta?

Kuten kaikki lämpö tällaisissa menettelyissä, sillä on myönteinen vaikutus ihmiskehoon:

 • kiihdyttää verenkiertoa;
 • Se edistää vieroitus myrkkyjä, lisää hikoilua;
 • sen avulla astman hoitoon, reumaa ja erilaisia ​​sairauksia.

Parantavia ominaisuuksia kylpyammeet eivät poikkea perinteisestä saunassa tai höyrysaunassa.

Kuitenkin Japanin ofuro furako - Bath erityistä kylpyjä - on yksi tapa puhdistaa paitsi ruumiin vaan myös sielun, ei ole vain menettelyssä, rituaali.

Mikä on se - Japanin kylvyssä?

Ofuro kylpy - se on pikemminkin teknologian kylpyamme. Puurakenne asennettu puinen kapasiteetti - se ei välttämättä ole ympyrän muotoinen kuten tynnyri, ja voidaan tehdä muodossa paralellepipeda.

Säiliön sisälle on sijoitettu penkki, jolle ihmiset istuvat, mukavasti ottaen japanilainen kylpy ofuro. Uunin lasketaan veteen kulhoon, huolellisesti eristämällä - ihmisten suojelemiseksi palovammoja - tai on ulkona, ja vesi virtaa putkien läpi.

Vesi lisätään erilaisia ​​lääkeaineita: eteeriset öljyt, suola, yrtit tinktuurat. Menettely kestää enintään 15 minuuttia, koska vesi on riittävän kuumaa - se kuumennetaan 45 ° C: ssa

Päänsä fonttia ei upotettu.

Mutta mukaan Japanin perinteen furako ofuro - muutamia menettelyjä. Kylvyn jälkeen - hieronta ja kehon lämpenemistä toiseen säiliöön, jossa kuuma mäntypuru tai kiviä. Japanissa, toimenpide on valmis käytetään edelleen lämpö- tuhkaa.

Tämä ei ole yllättävää - Aluksi ihmiset uiminen kuumia lähteitä, ja sitten ovat siirtäneet kotiinsa fontti.

Bath ofuro Japanissa alkoivat levitä kaikkien väestönosien sekä käyttöönoton buddhalaisuuden.

Buddhalaisuus kiistää murhan, ja saippuaa tekivät aikaan luonnollisia ainesosia - rasvaa. Pese elin ilman pesuainetta on mahdollista vain hyvin kuumalla vedellä.

Japanissa, ilmasto on melko raakaa ja keskuslämmitys on esiintynyt vasta vuosisadan - muuten, että Land of the Rising Sun, se ei koskaan tullut käyttöön. Seinät talojen ohut, uunin lämmittämiseksi ei riittänyt. Ei ihme lapset alkavat kovettua syntyessään, yrittää pitää uusilta vilustuminen.

Ne kehittävät perinteiden ja epäonnistumisen ottaa lämpimiä vaatteita - villan ja turkisten vaatteita ilmestyi Japanissa hiljattain. Siksi virkistys- ja lämpenee menettely auttaa palauttamaan koskemattomuus märkä talvella ja off-season.

Jos haluat tehdä menettely kotona, eikä vain käydessään maa Rising Sun, on mahdollista rakentaa oma.

Jos tilat on erillinen alue, on tarpeen luoda vankka perusta. Sen on oltava varma eristää. Muista, että rakentaminen on melko raskas - sen täytyy asettaa uunia vesimäärä kapasiteettia - joskus kaksi, jos suunnitelmat perinteisen kylpyammeet vettä ja pölyä - hieronta huoneessa. Tällaisessa tapauksessa on tapana asentaa perusta pylväsrakenteinen.

Seinät rakennuksen tehty vain puusta. Ihanteellinen ratkaisu - Cedar tai mänty. Economy versio: tammi tai lehtikuusi.

Liesi Euroopan suoritusmuodossa kylpyjä tynnyri ofuro ei anna - se on asennettu säiliön alle. Ei ole tarpeen ostaa puinen tynnyri suuri tai erikoismittaisia. Hanke auttaa vähentämään kustannuksia korvata pyöristetty suorakulmainen säiliö. Tässä tapauksessa ja se on helpompi asentaa paikkoja pitkin seiniä.

Muista, että tämä ei ole vain vedenkäsittelyn - toteutetaan samanaikaisesti ja hengittäminen. Näin ollen, kaikki halkeamia seinien tarvitse eristää.

Uunin ofuro valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Se on suhteellisen monimutkainen porrastettu rakenne. Lähestymistapa uunin täytyy olla täysin suljettu, veden pääsy on lämmitetty pinta on eliminoitu.

Uuni ei tarvitse esilämmittää sahanpurua. On tarkoituksenmukaisempaa lämmittää pölyä laatikossa rakennettu rakenne muistuttaa "lämmin" kerros. Se asettaa se vain tarpeeksi.

On erittäin tärkeää kiinnittää huomiota laatuun sahanpurua. Niiden pitäisi olla riittävän pieni, ei ole terävä. Nyt on kaupallisesti saatavilla mäntypuru varten Furo tynnyriä.

Vaikein valmistaa itse ofuro amme. Pohja on tehty lämpöä kestävästä puun, koska se tulee kosketukseen lämmityslaitteella. Mielenkiintoista on, että japanilainen valmistus kehittämän kylpyjä suomalaisten.

Huone on tyypillisesti suunniteltu jälkeen selvennetysti haluttuun tilavuuteen kapasiteetti, ja piippu jopa hankittu. Jos se on tehty kotona, on suositeltavaa laskea tilavuuden 3-4 henkilöä, jalkalista korkeus tulisi olla ainakin 120 cm ja halkaisija on 1500-1700 cm. Tilavuus Tällaisen kapasiteetin 1300-1400 litraa.

Jos pienempi kylpy uuniin, joka sulattaa puu-, syötetään alla, lämmitys- kuten ofuro asettaa usein sähköinen. Se sijaitsee jonkin matkan päässä piipun, ja kehitti "putken rakentamista".

Vedenvaihto toteutetaan pieni uima-allas. Jonkin putki lähtee Jäähdytetty vesi syötetään toisessa kuuma. Erikoisuuneja välttämättä varustettu lämpötila-anturit. Jos tällaista anturia ei ole läsnä, ja vesi kaadetaan käsin, on välttämätöntä asentaa veden lämpömittari suoraan säiliöön.

rakenteen vaatimusten mukaisia ​​japanilainen kylpy

Sinun on asennettava tavallista suihkut. Ennen istuu alas tynnyrin vedellä ja liuotettiin parantavia komponentteja siinä, on tarpeen pestä. On erityisen tärkeää noudattaa näitä sääntöjä, kun harvat kylpyyn samanaikaisesti.

Muista asentaa luotettavan valaistuksen ja viemäriin.

Pukuhuone altaan pitäisi olla lämmin, ei ole eteisessä. Toimenpiteen jälkeen keho ei ole vain lämmennyt vaan rento, vaikutus kylmässä voi tuoda kaikki edut vierailun parantava kylpyjä nollaan.

Kuten eurooppalaisessa perinteessä käytti noitajuomat käydessään "ikonin" rakennuksia, on tarpeen järjestää erillinen huone, jossa asiakkaat voivat nauttia drinkin, rentoutua ja puhua.

Et voi juoda suoraan kylvyssä. Jos alkoholi toimii nopeasti, voit pudota veteen ja hukkuvat. Poistaa homehtuneet lokit luotettavien ilmanvaihtojärjestelmä.

Kuitenkin perusvaatimukset japanilainen kylpy ovat samat kuin rakentamisessa Venäjän tai Suomen. Joskus tynnyrin ofuro laittaa saunan - väri. Jotkut uskovat tällainen suuri lisäksi wellness-hoitoja.

Miten ottaa Japanin kylvyssä?

Klassinen ofuro seremonia tapahtuu useassa vaiheessa:

 • Ensimmäinen kylpy kun elimistö puhdistuu liasta kotitalous- - tavalliset suihku pesuaineella ja sienellä.
 • Edelleen upottamalla ensimmäiseen astiaan vedessä kuumennettiin 35 ° C: ssa - mies tunkeutuu sydämeen tasolle
 • 10 minuutin kuluttua upottamalla viimeinen ofuro - pään tarvitaan käyttää korkki liottaa kylmässä vedessä, jotta ei saada lämpöshokkia. Vesi ei saa saavuttaa tason sydämen, sen lämpötila on alle 45 ° C: ssa Vesi on yleensä lisätään merisuolaa täydellistä rentoutumista, ja eteeriset öljyt. Kuuma vesi on suositeltavaa olla pidempiä kuin 5-10 minuuttia.
 • Höyrytetty trituroitiin ihon kuivumista ja istua alas astiaan kalkkia lämmitettiin 60 ° C: ssa tai mänty sahanpuru, jota sekoitettiin etukäteen yrttejä. Sahanpuru voi yksinkertaisesti määrätä höyrytetty miehen makaamaan lepotuolissa. Menettelyä jatketaan, kunnes 20 minuutin aikana.
 • Toinen 20 minuuttia toteutetaan ofuro lämmin meri kiviä - se valmistelee elin hieronta. Sam hieronta tehdään avulla bambu oksat.
 • Sitten sukeltaa virkistys itse. Sinun täytyy kääriä itseni valossa vaatteita ja makuulle tai istua lounge, juoden vihreää teetä ja ajatellut olemisesta.

Joten elpyminen tapahtuu esillä fufako Japanin ofuro. Tietenkin, luoda kaikki edellytykset koko elämän jäljitelmä samurai mahdotonta, mutta myös mini-versio ofuro on suotuisa vaikutus kehon, uudistaa, rauhoittaa hermoja ja palauttaa sydän-ja hengityselinten järjestelmiä, on ehkäistä viruksen ja vilustuminen.

Japanilainen kylpy perinne: ominaisuudet wellness-tiloihin

Japani - maa, joka ei vieläkään väsy ihailemme niiden omaperäisyys. Jos puhumme asukkaat tässä maassa, ensimmäinen yhdistyksiä, jotka tulevat mieleen - se on vastuussa ja suorituskykyä. Japani loma kulttuurin epätavallinen ja mielenkiintoinen. Monet ovat kuulleet Japanin Rock Gardens, jotka sisältävät lohkareita sijoitettu tiukasti mietitty tavalla, yksittäin ja ryhmissä, ja kaikki tämä, jotta jokainen maa voi levätä sekä fyysisesti että henkisesti. Myös tunnetuimpia ovat suuri puutarha bonsai, jossa yleisin puu pidetään Sakura - kirsikka.

Yhtä huolellisesti ja tarkasti Japanin rakentavat ja suunnittelevat kartanoita. Erityinen etusija annetaan helpottaa rakennusten, tilaa ilmaa ja valoa ja monitoiminen näytöt liukuovia. Ottaen huomioon tämän, meillä on viitteitä siitä, että huolta kehostasi kautta vedenkäsittely ihmiset tämän maan ja nirso. Ja se ei ole oikeastaan ​​alasti tosiasia. Samurai kylpy on miellyttävä ja helppo nimi ofuro, jonka ydin, aivan kuten nimi - yksinkertainen ja miellyttävä.

Suuria eroja kylpy ofuro muut piilee siinä, että mitään etusija annetaan kuumaa höyryä, ei kuumaa ilmaa ja kuumaa vettä. "Kuuma vesi" - käsite on hyvin subjektiivinen, joten on parasta antaa nämä tiedot lämpötila vastaa japanilainen kuuma vesi - se on 45-55 ° C Siksi joitakin ironiaa, voimme sanoa, että ofuro kylvettää - on japanilainen kylpyamme. Kuuma vesi kaadetaan suuri puinen tynnyri, joka olisi vapaasti sijoittaa ihmisiä.

Henkilölle ottaen japanilainen kylpy ofuro voisi mukava, rento asento pohjassa tynnyrin asetettu puinen penkki. Vesi astiassa ei ylitä tasoa rinnassa, koska muuten alueelle sydän altistuu toivottuja lämpövaikutusten. Hänen päänsä on kulunut korkki, liottaa kylmässä vedessä. On toinenkin tärkeä ehto - piippu on sijoitettu tilava, hyvin ilmastoidussa, viileässä paikassa. Vieressä tynnyriin on kerrossänky. Koko prosessi menettely on japanilainen kylpy ofuro. Konsepti on yksinkertainen. Tutkittuaan edellä prosessi, emme voi ymmärtää, miten tehdä tällaisia ​​samurai kylpy omaan henkilökohtaiseen käyttöön.

Hyvin prosessi höyryssä on seuraava. On välttämätöntä riisua ja nopeasti upota kuumaa vettä, ja suurin osa niistä - se on kysymys tapana, japanilaiset ovat kehittäneet sen lapsuudessa. Seuraavaksi sinun täytyy ottaa mukava asento ja pysyä siinä 10-15 minuuttia. Sitten höyrytetty olisi kääritty levyt ja makaamaan sohvalla. Kaikki muu aika, noin tunnin, hän joutui makaamaan sohvalla - tämä on prosessi kelluva ja rentouttava. Ne, jotka haluavat laihtua, sinun täytyy kääntyä jopa peiton. Tunnin kuluttua joudut pyyhi kuivaksi. Kaiken tämän jälkeen leijuu odottaa kävellä raittiissa loma. Japanilainen kylpy - se on melko yksinkertainen sellainen kaveri, mutta siitä huolimatta hänen eturauhanen, sauna kantaa lieventäisi luonnetta ja erittäin hedelmällinen tapa vaikuttaa ihmiskehoon. Nyt tiedät, että japanilainen kylpy käsillään - tämä on myös täysin mahdollista.

Furako - säilön nimi, joka on muodoltaan tynnyrin. Furako keskellä puinen osion jaettu 2 osaan. Ensimmäisessä - istuvat suoraan niille ottaen japanilainen kylpy furako. Toinen osa on ruostumattomasta teräksestä uunissa, joka lämmittää vettä tietyssä lämpötilassa, yleensä, on + 45-50 ° C: ssa Maahanpääsymenettelyt furako aika kylpy kestää suunnilleen sama kuin ofuro kylvyssä. Vesi voidaan lisätä maustettu suolaa tai erityinen jauheet.

Vaikutuksen alaisena samurai furako kylpy stimuloi verenkiertoon ja munuaisiin sekä reumaa lievittää kipua ja normalisoi aineenvaihduntaa. Kontrasti kylmä ja tempers kuljettaa lämmön vaikutus, ja antaa ulos korkean lämpötilan toksiinien huokosten läpi henkilön. Iho saa paljon myönteisiä vaikutuksia, siitä tulee sileä ja joustava.

Jos mietit miten tehdä japanilainen kylpy furako, seuraavat tiedot annetaan sinulle. Furako halkaisija on noin 1,5-2 metriä. Puuhella - on paras vaihtoehto lämmitykseen vettä furako. Tämä fontti on parhaassa asemassa kadulla, voit ottaa sen ympäri vuoden. Jos voit rakentaa puinen katto oman furako, se nopeuttaa huomattavasti lämmitysveteen sekä suojaamaan veden roskista.

Japanilainen kylpy, samoin kuin monet muut kylvyt maailman kerralla päässyt tavallisesta hygieeninen menettelyjä tämän osa kansallista kulttuuria, jolla on omat perinteensä ja sen etiketti. Yhtäläisyyksiä muiden kylvyt maailman päättyvät kuin japanilaiset Sento kylpy rakentava ja rituaali tasoja ei mahdu par tunnettujen kylpyjä.

Jos "Furo" Japanissa merkitsi koti saunassa, "Sento" - julkinen kylpy, joka kuljettaa joitakin eroja kotoa, mutta kaikki tärkeimmät ominaisuudet ovat tapahtuneet.

Tämäntyyppinen sauna on erittäin mielenkiintoinen historiallinen tarina, että ensimmäinen japanilainen uimalaitoksen (IX-X vuosisadalla.) Eivät ilmeisesti olleet kovin houkutteleva, mutta jonkin ajan kuluttua, rakentaminen näiden kylpyammeet viimeistely muistuttaa buddhalaisia ​​temppeleitä. Tämä johtuu siitä, että käynti kylpy ei enää banaali uiminen, ja kääntyi teko pohdinta, miettiminen, ymmärtänyt tuntemuksia, on kuitenkin tähän päivään yleensä Itä mentaliteetti. Luultavasti siksi tämän vaatimattoman suunnittelun Japani Sento kylpy korvattiin maalatut seinät, kuvia luonnon Japanissa - tulivuoret, kukinnan kirsikka, lämminvesivaraajien, vesiputouksia, trooppisia kasveja, ja niin edelleen.

Japanin julkinen kylpy on niukka muotoilu. Jälkeen pukuhuoneet ihmiset seuraavat, ei, ei höyrysaunassa, ja suoraan pesuosaston. Sijoitus Japani Sento kylvettää - vastaa sen kokoinen, se voisi olla pieni huone, johon mahtuu 8-10 henkilöä, ja voi olla valtava sali, jossa voi nauttia yli sata ihmistä kerrallaan. Kuitenkin, pesuprosessin ja periaatteen yhden laitteen - jokainen, mukavuutta penkillä ennen nosturit puhdistettava, vuorotellen kuumaa vettä kylmään veteen.

Tämän jälkeen ihmiset ohjataan prosessin tila sijaitsevat lähellä, tässä ja ulottuu tärkein rituaali japanilainen kylpy - elin upottamalla kuumaan veteen, joka kaadetaan matala allas. Veden lämpötila 50-55 ° C: ssa, että standardit Euroopassa - lähes kiehuvaa vettä, ja että Japanin - esillä Bliss ja ylpeys.

Istua kiehuvaan veteen vain kaikkein sitkeitä, enimmäkseen kestää 5-7 minuuttia. Vakituisesti silti löytää mahdollisuuden puhua, puhua ja vaihtaa uutisia. Sitten mies kääntyi ympäri arkki, tunnin lepää sohva. Eikä siinä vielä kaikki, Japanin kylvyssä ei ole niin rajoitettu, koska teekutsut huipentuu tämän prosessin.

Vesi samurai kylpy on hyvin suotuisa vaikutus koko kehon, kuten aktivoi kaikki elimet ja järjestelmät. Japani ottavat kylpyjä, mikä on paras agentti nivelsairaudet, ikääntyminen ja lihavuus.

Tällä hetkellä, moderni japanilainen kylpy, tietenkin, on tehty useita muutoksia (erityisesti Euroopassa). Sento nyt - on, kuten pääsääntöisesti perusyksikön kiinteä hyvinvointi ja SPA-keskus. Perinteiset menettelyt, jotka ovat ominaisia ​​kansallisten japanilainen kylpy, lisäsi mahdollisuuden hieronta, uida altaassa, ja niin edelleen.

Tässä on mitä on japanilainen kylpy - valokuvan, sekä kaikki tiedot, joita tarvitset, näet kokonaisuudessaan sivuillamme.

1