Japanilainen keittiöveitsi

Japanilaiset keittiöveitset: miten valita omat kädet, ohjeet, valokuvat ja videon oppitunnit

Kaikki tietävät hyvin, että keittiön keittiötarvikkeista mestariteos on salaa kruunattu esine, nimittäin veitsi!

Ilman sitä, et voi tehdä ilman, ja parhaiten, että veitsi on mukava ja terävä. Tämä helpottaa huomattavasti toimintaa keittiössä, mikä tuo tyydytystä ja jopa iloa ruoanlaittoon. Säästä aikaa.

Japanin mestareiden veitset - kansallisten perinteiden ylpeys

Mutta kysykää itseltämme, miten, valita samasta veistä myymälöissä tuhannet tuhannet joukot? Ajattele mitään - parasta maapallolla ovat veitsit Japanista, erityisesti japanilaiset keittiöveitset Damaskos-teräksestä.

He ovat kuuluisia terävyydestään, japanilaisesta todistetusta laadusta, kuten kuuluisasta samurai-miekasta! Katsotaanpa ne yksityiskohtaisemmin.

Masahiro suosittuja veitsiä Japanista

Japanin veitsen historialliset juuret menevät syvälle XIV-luvulla, kun he tekivät legendaarisia miekkoja samuraiksi Sakaiin kaupungissa.

Myöhemmin jo 1500-luvun puolivälissä ensimmäiset japanilaiset keittiöt tupakan leikkaamiseen valmistettiin samassa kaupungissa - saber-käsityöläisten käsissä.

1

Tupakka tuotiin Portugalista. Siitä lähtien ja tuli kuuluisa japanilaisesta teräksestä.

Ja nyt japanilaisessa Sakai-kaupungissa on vielä keittiötuotteita.

Nyt ne yhdistävät perinteiset käsityökalut modernin tekniikan kanssa saavuttaen suurimman lujuuden, samurai-miekan terävyyden ja teräshiilivarojen terän kestävyyden.

Jotta japanilaiset terävyys säilyisivät, japanilaiset osaavat soveltaa erityistä teroitusmenetelmää.

Veitsi Atsu Deba - japanilainen maksa

Mielenkiintoisia tietoja keittiöveistä Japanissa

Japanilaiset sanovat: "Veitsessä on sielun ja sydämen kokki." Jokaisella ammattikokajalla on oltava henkilökohtainen veitsi - hän aina vie sen pois, vaihtaa toiseen työhön.

Japanilaiset veitset ammattilaisten käsissä

Ammattilaiset käyttävät noin kaksikymmentä erilaista veitsityötä, mutta japanilaisten keittiöveitsien standardi ei ole kovin erilainen kuin tavallinen eurooppalainen.

Tällaisia ​​sarjoja ovat:

 • veitsi vihannesten kanssa ohut terä;
 • Suuri kala, liha, siipikarja;
 • saksin ja sushin veitset - kala leikataan hienoimpiin viipaleisiin;
 • Pieni veitsi vihannesten puhdistamiseen - matala leikkaus ja kuorinta.

Tojiro-sarja ("Tojiro") - erinomainen ostos keittiölle

Suuri määrä japanilaisia ​​veitsiä on yksipuolinen teroitettu terä - ohuempi kuin Euroopan analogit. Siksi he sopivat paremmin hienoon työhön.

Japanilaisen kansallisen keittiön ruokia - hämmästyttää viipaloinnin erikoistaidetta. Mies, joka otti japanilaisen kokin veitsen kädessään, tajuaa välittömästi tuotteen ainutlaatuisuuden.

Veitsi Ichiro Hattorista - vanhanlaisten seppeleiden jälkeläinen

Nämä epätavalliset japanilaiset veitset löytyivät kokkien keskuudessa sekä kuumilta seuraajiltaan että vastustajiltaan kriitikoilta. Joka tapauksessa japanilaiset veitset eivät jätä ketään välinpitämättömiin, harvat kiistävät auringonnousun alueen tuotteiden ilmiöitä!

Mikä olisi nykyaikaisen keittiön kattokruunu - katso täältä.

Terävöittävä kivi keittiö japanilaiset veitset

Kaikille kokkeille on epäilemättä tärkeää, että niiden terät ovat aina täysin teroitettuja, koska japanilaiset ammattitaitoiset kokit eivät ole yhtä pelottavia kuin veitset itse - he valitsevat hiomakiven.

Keitot keittiöön on parhaiten hiomassa luonnonkiviin - ammattilaiset käyttävät kolmea eri tyyppiä, tiheydeltään erilainen:

 • karkea;
 • keskimäärin;
 • tiukka.

Erilaisia ​​hiomakiviä

Japanilaisten keittiöveitsien ominaisuuksista

Toisin kuin lännen veitset, japanilaisessa keittiöteleessä on yksipuolinen terä. Tämä viittaa siihen, että japanilaiset tekevät veitset erikseen - oikeakätinen ja vasenkätinen.

Mestari Takeda. Veitsi Ajikiri Ko Deba

Ehkä tämä myös ristiriidassa muinaisen Japanin filosofisten posliinien kanssa, mutta puhuu modernilla kielellä - rahoillesi, mielikuvituksellesi! Sushi-ammattilaiset ovat hyvin harvoin vasenkätisiä, koska tällaiset veitset ovat erittäin harvinaisia. Ja jos isäntä on vasenkätinen, sinun on tilattava keittiöveitsi erikseen hänelle.

Japanin keittiöveitset, joissa on yksipuolinen terä, on paljon vaikeampaa käyttää kuin tavallinen, tuttu meille eurooppalaisille. Tämä vaatii sinulle erityistä taitoa ja suurempaa taitoa. Käytön tulos on kuitenkin vaikuttava!

Hon Deba - voimakkain ja raskain veitsi tyyppi Deba

Japanilaiset kokit-virtuoosilla on pääsääntöisesti kaksi japanilaista keittiötä. He käyttävät niitä joka toinen päivä - täydellisiä vaihtoehtoja. Päivittäisen käytön jälkeen päälliköt terävöittävät työkalujaan ja antavat heille "lepoaika" - poistaen samalla metallin kourut ja tarpeeton haju, joka voidaan välittää ruokaan.

Joten, miten valita oikea veitsi - onko olemassa erityinen ohje? Ensinnäkin sinun on päätettävä - miksi tarvitset todella japanilaisen keittiökynnen? Niinpä Japanista on neljä tyyppistä keittiöveitsiä.

 • Slasher - Deba Bocho.
 • Knife universal - Santoku Hocho.
 • Vihannesveitsi - Usuba Hocho, Nakiri Bocho.
 • Veitsi sashimille - Yanagi Ba, Tako Hiki.

Lisäksi valittaessa sen pitäisi olla tietoinen - japanilaiset veitset keittiö on jaettu ryhmiin, on kaksi:

 • Yhdestä materiaalista valmistetut veitsevät veitset ovat Honuakin hiiliteräs.
 • Taotut veitset kahden materiaalin yhdistelmästä - hiiliteräs + pehmeä rauta - Kasaumi. Tämä keittiöveitsien luokka on samanlainen kuin samurai-miekojen tekniikka.

Hoshon mustelma - veitsi vihanneksille

Lisätietoja japanilaisten keittiöveitsien lajikkeista

Chef Japanin veitset "Va-Bocho" luokitellaan käyttötarkoituksen ja muodon mukaan.

Sushin valmistuksessa voidaan käyttää tällaisia ​​japanilaisia ​​keittiöveitsiä:

Tako Hickey - veitsi kuivaksi

 • "Sashimi Bocho": ne ovat hyvin kapeita (miehen muotoisia) veitset, pituus 200 -320 mm, leveys - 18 - 32 mm. Tarkoitus - viipaloidut sashimi; Käytetään kahta tyyppistä keittiötarvetta - Yanagiba (pajunlehden muodossa), myös Masao, jossa on terävä pää ja leveämpi terä. Ja "Takobiki" (tämä on Octopus veitsi) - kapealla mutta tylpällisellä terällä.
 • "Usubo Bocho", "Nakiri Bocho" (käännös - "ohut veitsi", "vihannes veitsi"). Nämä japanilaisen keittiön veitset on valmistettu suorilla teriöillä, jotka leikkauslevyn pinnalle ovat murskaamiseen. Terän takana ei ole aina suoraa ("kaku gata" - suora), se voi olla kaareva, tasaisesti laskeutuva pisteeseen.
 • "Deba Bocho" (käännetty "paksu veitsi"), samoin kuin "Codea Bocho" (universaali veitsi kalaa varten). Nämä veitset ovat raskaiden siipiensa - 100 - 200 mm pitkä. Terä on hieman ylösalaisin, jossa kärki takaa selkä ja muodostaa kyynärpään muotoisen pisteen. Terän leveys kahvan pohjassa on 45-65 mm. Nämä veitset ovat erittäin käteviä erottamaan luut.

Lue myös artikkeli "Keittiön sisustus omilla käsillä: Ideat ja niiden inkarnaatio".

Santoku-veitset

Santoku kääntää japanilaiselta: "kolme hyvää", "kolme hyvea" ja "kolme tapaa käyttää". Aivan nimi Santoku ilmoittaa meille avoimesti tämän ihmeveitsen universaalisuudesta!

Mitä he voivat tehdä? hän:

 • leikkaukset;
 • jauhaa;
 • leikkaukset;
 • kastelee vihanneksia, kalaa ja lihaa (luutonta).

Knife Santoku - universaali veitsi kaikissa tilanteissa

Santoku on vaunu:

 • Leveällä raskaalla terällä pyöristettynä pisteeseen.
 • Leikkuuterä on suora, yksipuolinen japanilainen. Terävöitys tapahtuu pääsääntöisesti 15-20 asteen kulmassa.
 • Terän pituus on 12-22 cm (käytäntö osoittaa, että optimaalinen vaihtoehto on 18,5 cm).
 • Terän optimaalinen paksuus on 2 mm kengässä.
 • Tämän keittiön veitsen kahva on kapea (suhteellisen), pieni, joten se sopii mukavasti käteen.

Tähän mennessä japanilaiset veitsit, joilla on laaja terä, ovat helposti nähtävissä lukuisissa Internetin kulinaarisissa videolevyissä, kuvia löytyy paljon ja myös televisiossa kulinaarisissa ohjelmissa. Loppujen lopuksi veitset Santoku maksimaalisesti visuaalisesta näkökulmasta välittävät kokin hallinnan ja ammattitaidon aura.

Unagisaki - ankeriaan leikkausveitsi

Ja koska Santoku on hieman pienempi kuin tavallinen kokin veitsi - erittäin terävä ja erittäin mukava - sen tunnustivat käsityöläiset, mutta kaikki, jotka haluavat "keittää" keittiössä, kokata jotain eksoottista omilla käsillään.

Yksi japanilaisten keittiöveitsien suosituista lajikkeista on Samura-veitsi. Ne ovat tyytyväisiä korkeaan laatuun.

Mieti jokaisesta yksityiskohdasta jokaisen lajin, jotta voit helposti selviytyä kulinaarisia ideoita.

Samurin japanilaisten veitsen jäljittämättömyys ja saatavuus

Samur-veitset ovat erittäin teräviä, ergonomisia, pitkään pitämään alkuperäisen teroituksen. Samurin veitsen erottuva piirre on pienemmät kustannukset.

Loppujen lopuksi se ei ole salaisuus kenellekään - todellisten japanilaisten veitsien hinta on yleensä liian korkea, koska tällainen veitsi saa merkittävän huijaamisen ja myy jälleen useammin jälleenmyyjien kesken - kunnes se tulee sinulle kädessäsi.

Japani Samura -veitset - kaikkialla keittiössäsi

Tietenkin voit pelastaa itsesi. Loppujen lopuksi tavalliset kiinalainen keittiöveitset - edullinen, mutta ajan myötä laatu sinusta etenkään ole onnellinen.

Lue täältä artikkeli Provence-tyyliin kuuluvasta keittiön verhoista - ranskalaisesta charmista kotonasi.

Japanilaiset keittiöveitset

Useimmat ammattilaiskokit ja yksinkertaisesti ystävät valmistavat paljon huomiota keittiöveitsen valintaan. Tämä ei ole yllättävää, koska se on yksi välttämättömistä työkaluista, jotka auttavat valmistamaan maukkaita ja laadukkaita ruokia. Äskettäin käsityöläiset mieluummin suosivat japanilaisia ​​veitsiä keittiölle eurooppalaisille. Tämä valinta johtuu tämän keittiökalun todella ainutlaatuisista ominaisuuksista, joita kiinnitetään erityistä huomiota valmistuksen aikana.

Uskotaan, että japanilaiset veitset Damaskuksen terästä pystyvät luomaan todellisia ihmeitä keittiössä. Tämä johtuu siitä, että kun niitä käytetään, käytetään erityistä ainutlaatuista tekniikkaa, joka on seuraava. Veitsellä on monikerroksinen rakenne, nimittäin:

 • Terän sydän on vahva ja viskoosi sauva, joka on valmistettu hiiliteräksestä tai raudasta;
 • pitkin mainitun terän on hitsattu toiseen, joka koostuu olennaisesti yhtenäinen hiiliteräksestä.

Edut japanilainen keittiö veitsiä Damaskusta teräksestä verrattuna tavanomaisiin työkaluja ovat seuraavat. Kovuus tavanomaisten terien tyypillisesti alle 54-56 HRC. Tämä riittää suorittaa eri ruoanlaittoon prosesseja. Haittapuolena terä on, että sinun täytyy olla varma oikeaan reunaan.

Ja japanilainen veitset on ominaista kovuus 61-64 HRC. Liian ohut terä, jonka kovuus on nopeasti taukoja. Ei liian paksua ja sopivan tuotteen. Siksi japanilaiset ja valmistuksessa käytettävien veitsien muinaisten teknologioiden, yhdistämällä ne uusimmat. Ydin on valmistettu käyttäen diffuusioliittäminen. käyttää pehmeä teräs ja lejeeringit valmistamiseksi levyt. Tämä mahdollistaa sen, että terä antaa joustavuutta ja voimaa. Tekniikka Japanilainen veitset sisältää useita ominaisuuksia:

 • "Oikea" ote;
 • soveltaa erityistä Sahauksen;
 • kun työ on toivottavaa käyttää vain leikkuulauta, on toivottavaa loppuun.

On olemassa erilaisia ​​veitsiä käsittelyyn eri tuotteita. Esimerkiksi seuraavia voidaan erottaa:

 1. Japanin veitset kaloille (Veitset sashimi tai sushi). Hänellä on yksipuolinen tyyppinen teroitus. Tehdä keppi käyttöön erityinen rotu Japanin mänty kyllästetty silikonia ja antiseptisiä. Työkalu sopii käytettäväksi kala, kalafileet ja erilaisia ​​mereneläviä. Sitä voidaan käyttää hieno-leikkaus, joka on varmistettu että läsnä on hieno kärjessä. Terä voi olla pituus enintään 30 cm ja enemmän. Pituus välineen vaikuttaa suoraan, kuinka kauan leikkaus voidaan tehdä yhdellä rezom eikä kuuntelun.
 2. Veitset leikkaamiseen ohut. Se on teroitettavien 10-15 astetta. Teroitus tunnettu epäsymmet-, työkalun kärki on kiillotettu peilikuva manuaalisesti. Kahva on tehty hiilikuidusta, joka ei kuulu minkäänlaista muutosta.

Se oli Japanissa aikaan alkanut valmistaa keraamisia veitsiä. Materiaalina käytetään valmistettaessa mineraalien zirkoni. Esimuotti kalsinoitu vähintään kaksi päivää. Veitset voi olla valkoinen tai musta. Jälkimmäiset ovat kestävämpiä ja kalliimpia. Edut Japanin keraamiset veitset on, että ne eivät hapettaa tuotteita leikkauksen aikana, eivät ruostu. Mutta niitä ei voida käyttää leikkaamiseen kiintoainetta ja työskennellä kovaa pintaa vasten.

Japanilainen keittiö on ominaista erityinen perinteitä. Erittäin paljon huomiota on kiinnitettävä sen varmistamiseen, että tuotteet on erittäin ohuina viipaleina. Siksi veitsi on hyvin terävä.

Japanin veitsi tuottaa laadukkaita käsittely tuotteet. Siksi on suosittu, kuten ammattilaiset, ja keitä tavallisille faneille.

Kopiointi tieto on sallittu vain suora ja indeksoitu lähdeviittauksia

Vuosisatoja vanha salaisuuksia ja taidot parhaan Japanin veitset

Japanin veitset - se kuulostaa eksoottinen, salaperäinen ja jopa hieman vankka. Mutta ei sillä nousevan auringon maa on peitetty legendoja menneisyydestä ja vaikuttaa tulevaisuuden teknologioissa. Historiallisesti, jotka ovat herkkiä ja etsivät täydellisyyttä kaikissa pitkä vuosisatojen Japanin todella hiottu käsitöihin pyörittämään aseita. Vaikka keittiöveitsi - ei Katana siitä vaativat samaa kuin taistelu miekka: terävä terä ja luotettavuutta.

Huolimatta suurista eroista kulttuuri, Japanin keittiöveitset ilmeisesti hieman erilainen kuin eurooppalaisen mallin. Sama erilaisia ​​muotoja, on sama jako yleinen ja spetsklinki. Vaikka ne löytyvät kapea terä, joka on sovitettu hieno työ tuotteiden kanssa. Pääsääntöisesti se on yksipuolinen, koska japanilaiset kokit käyttävät usein molempia käsiä yhtä aikaa. Joten älä sekoita "vasen" ja "oikea" veitsi jos et ole taitoja vaunun. Kuitenkin vientiin kiinteiden yritykset ovat pitkään tuottanut eurooppalaisten kahdenvälisten mallia.

On tarpeen ymmärtää ja hyväksynyt luokituksen, koska Japanin jakaa veitset kahteen ryhmään riippuen tuotantoteknologiaa:

 • Honuaki - täydellisesti homogeeninen korkea-hiiliteräksestä. Se pidetään hyvänä ja suhteellisen edullinen.
 • Kasaumi - totta Japanin veitsi, valmistaja tekniikka, samanlainen kuin valmistukseen sotilaallisen samurai miekka. Se koostuu kiinteästä rautasydämen, ympäröi joka puolelta kärkeä lukuunottamatta, muovi teräs - samaa periaatetta kuin on ruusunpunainen.

Myös Japanissa veitset arvostetaan laatua teroitus - he voivat leikata tuotteita, ilman erityisiä ponnisteluja. Edit pyöristettyjä terä Japanin itse mieluummin kolme kiviä eri raekoko. Mutta kalliin työkalu on parempi uskoa Masters.

Perinteinen luokittelu terien kohde Japanissa ostaa monia vivahteita. Että vaikka jotenkin ohjata kaikissa tämän lajikkeen esitämme kuvaus suosituimpia työkaluja eurooppalaisille:

 • Deba - suuret, raskas veitsi kolmion terä, johon olemme melko vakiintunut, mutta Japani käyttää niitä ainoastaan ​​kalan leikkaamiseen. Lintu He voivat myös jyrsintä, mutta yrittää leikata luut pitäisi olla - sen käsittely on parempi ottaa Garasuki.
 • Santoku - suuret mattoveitsellä yksipuolista teroittaa 15-20 ° sisältyy kaikkiin -perussarjaa, koska se on helppo selviytyä leikkaamiseen kala, liha paloittelu, paloittelu vihannekset. Voi olla terän pituus, joka on alueella 12-22 cm, mutta keskimääräinen Euroopan on helpompi työskennellä 18-senttimetrin terä. Samalla käsitellä sitä melko kapea, jotta naiset ovat melko selviytyä tästä vakavasta väline.
 • Usuba, Nakiri Bocho - vihannes veitset meille epätavallisia puolisuunnikkaan tai suorakaiteen suora ja raskas terä on erittäin kätevä raasteen.
 • Kodeba - universaali "snub" terän pituus 20 cm kaloille. Koska suuri leveys pohjan (4,5-6,5 cm) selviytyy hyvin erottamalla suuri luita.
 • Gyuto - Japanin vastine päällikkö, mutta hienovaraisempia ja kovaa. Terän pituus vaihtelee välillä 18-30 cm.
 • Butakiri - teurastajan veitsi leikkaus suuria paloina lihaa (etenkin Japani - sianlihaa). Mutta luuttomaksi leikattava käytetyn Hankotsu.
 • Chukabocho - perinteiset suorakaiteen kirves, mutta kolmena eri versiona eri leveyksiä ja painoja.

Pidämme erikseen veitset, jonka tarkoituksena on valmistella perinteisen japanilaisen ruokia - ne ovat edelleen muodissa:

 • Sashimi Yanagiba - ilman kapea ja pitkä veitsi sushia ja sashimi ei ole valmis. Ohut terä leikkaa täydellinen kaloja läpikuultava fileet. Yksi sen varianttien on Fugubiki. Nimi puhuu puolestaan ​​- joustava, lähes kirurgisten instrumenttien leikata myrkyllisiä pallokala.
 • Sashimi Takobiki -. Erittäin kapea (1,8-3,2 cm) ja pitkä veitset sashimi maguro suorakulmaisten terien 20-32 cm, on terävä pää leikkaamiseksi tonnikalan tai tylppä, jos työkalu on suunniteltu leikkaus mustekala.
 • Unagisaki tai Dojosaki - on jyrkästi nousee terävä reuna, ja käytetään leikkaamiseen, ankeriaan ja loach.
 • Baran-kiri - puolisuunnikkaan terä on tarkoitus käsitellä rapuja, ei lammasta, kuin voisi luulla.
 • Ajikiri - on laaja ja lyhyt terä. Tämä on ainutlaatuinen monipuolinen työskennellä erilaisten keskisuurten kalaa. Pituus 9-15 cm, paksuus 3,5-4 mm: n teräslevystä.

Luetteloita eri spetsnozhi että japanilaiset keksivät yli sata vuotias, voi olla pitkä. Heillä on siellä oma terä kullekin kasvi-, kunkin kalalajien kokonsa. Mutta tärkein ja suosituin perinteisten mallien soitimme. Nyt on tarpeen perehtyä parhaista tuottajista näitä ihania työkaluja.

Global - korkealaatuisesta teräksestä

Tämän merkin yli puoli vuosisataa tuottanut veitset ovat korkealaatuisia kiinteä ruostumaton teräs terät. Sama kiillotettu teräs ontoksi kahva - varmistaa täydellisen tasapainotuksen sirotellaan hiekkaa, jonka suuruus määräytyy kunkin laitteen punnituksen jälkeen. Sen lisäksi, että kaikki terät valita kätevin kahvan.

Global valmistaa työkaluja kaksi versiota: sarja Sai on suunniteltu kokit ja valtava valikoima Standard käytetään jokapäiväisessä elämässä. Jälkimmäinen eroaa kuvioitu ote "pilkkuja", pidon varmistamiseksi. Yhtiö myös erottamiseen veitset kooltaan suuria ja pieniä G GS ja F-kirjain on merkintä osoittaa, että pidät väärennettyjä tuotteita.

Kanetsugu - pitäjät vanhojen perinteiden

Tällä nimellä satoja vuosia taottu parhaita miekkoja ja veitsiä Japanissa, joka toi monia voittoja omistajilleen. Nyt sama dynastian gunsmiths tuottaa keittiö terät, heille mykiön muotoon katanalla. Basic-sarja:

Kasvot tavanomaisten hiiliteräs terät on Euroopan epäsymmetrinen kahdenvälistä teroitus, jonka kautta lisää merkittävästi leikkaus nopeutta. Tämä muoto kärjessä ei salli hänen mennä syvemmälle, vaan päinvastoin, "vetää" pois terä, joka on hyödyllinen harvennus tai höyläämällä tuotteita. Kahva - puu-muovi-komposiitti.

Sama ruostumattomasta teräksestä, mutta suurempi molybdeenin ja lisää sen lujuutta. Veitset tämän sarjan on ontto kahva kohokuvioitu ns kirurginen teräs, joka on kevyt ja samalla kestää naarmuuntumista. Terä on himmeä, yksisuuntainen teroitettavien 15 °.

Melko täydellinen sarja kokkeja veitset, joissa on erikoisterästä laminoitu keksitty Kanetsugu. Lisäämällä kobolttia ovat vahvempia kollegansa, mutta eivät kärsi heidän hauraus. Myös terien satunnaisessa järjestyksessä pieniä lommoja - tämä ei ole vika, vaan erityinen käsittelytekniikka tuoteviipaleiden eivät tartu veitsi.

Pieni joukko yleinen terästerät prosenttiosuus on korkea molybdeenin ja vanadiinin. Kaikki terät ovat melkozazubrennuyu teroitus, joka päinvastoin kuin tavanomaiset serreytornoy voivat muokata itse.

Vaatimaton perhe keskikokoisten farmariautot ja veitset leikkaamiseen ohut hiiliteräksen legkozatachivaemoy. Tylsä terät, full tang ja kahva ilma alumiiniseosta, jossa on karkaistu oksidikalvon.

Damascus terästä 32 metallikerroksesta noin epätavallisen kiinteä ydin on samat ominaisuudet kuin sarjassa Pro-J. Terä on kaksipuolinen hiominen pyöristetyin rinteillä - tämä tekee toiminnan yksinkertaisuus, mutta muokata työkalu on parempi antaa järkevä mestareita. Päin kahva on valmistettu mikarty - laminaatin pellavakasukkaan pohja.

Suhteellisen edullinen japanilainen veitset hyvä levy ruostumattomasta teräksestä kahvat puun muovi kyllästys. Shank puoli, mutta suurin osa pituuden kahvan ansiosta veitsen helpommin hallittavissa.

Piirre keittiöveitset Kanetsugu - käyttö kryogeenisen kovettuminen väärennettyjen teriä. Tämän tekniikan teräs ei murene ja pitkä omistaa tehtaan teroitus muodostamatta purseita.

Kasumi - vain yksilölliset terät

Se tuottaa terät vähiten yhteisen ja kalliita materiaaleja. Niissä määritellään "luonteeseen" kunkin sarjan.

Kestävä veitset Damaskoksen teräslevyjen 32 yli kiinteä ydin. Suurin ole kahdenvälistä symmetrinen teroitus ja miellyttävän otteen puusta tai kangas, jossa on suuri kudos, sitoutunut polymeerihartsien.

Perheen terää, vahvuus on vain hieman huonompi kuin timantti ja korundi. Kahdenvälisiä Euroopan teroitus ja kahva ABS-muovia, mutta se on hyvin vaativa hoitaa ja vaativat huolellista varastointi.

Toinen sarja Damascus terä, jossa on kohokuvioitu pinta. Se luo eräänlaisen ilmatyynyn välillä veitsen terä ja viipaloidut tuotteita siten, että operaation aikana ei tartu. Helpottaa leikkaus ja epäsymmetrinen kaksipuolinen teroitus oikean kätensä - tuotantoa "vasen" veitsen on tilattava erikseen. Kahva on valmistettu asetaalihartsista (termoplastinen) - polymeerinen korvata ei-rautametallien, joka on niin voimakas, että jopa käyttää koneenrakennuksessa.

Sarja yllättävän edullinen päällystetty titaani terät, tarjoamalla heille äärimmäinen vahvuus. Eriväriset terät.

Masahiro - vanhin Japanin veitset

Mestari tässä tuotemerkki on pitkä historia keksi suosittu nyt molybdeeni-vanadiini-teräs, tuli tunnetuksi Japanin keittiöveitset koko maailman. Masahiro tuotteita arvostetaan missä tahansa maassa, ja useita eri malleja tuotetaan markkinoilla, pitkään on kulunut kolme tuhatta. Tietenkin tarkastella kutakin erikseen ei ole mitään keinoa, mutta pääsarjan on vielä syytä tutustua.

 • 106 - erityinen veitset ruoanlaittoon perinteisen japanilaisen ruokia ovat yksipuolisia hionta ja vuori kahvat puun täynnä muovia.
 • 136 - tyylikäs terät missä terä ja kahva ovat terästä kiinteästi.
 • 140 - budjettikohta käytettäväksi kotona on epäsymmetrinen teroitus, joten se on erityisen kätevä käyttää.
 • 149 - kirjaimellisesti läpi kärsivät sarja harvinaisten teräs, jossa yhdistyvät terävyyttä hiilen ja korroosionkestävyys ruostumatonta terästä.
 • 162 - ammattilainen veitset yksipuolista teroitettu ja vsadnymi kahvat puusta (magnolia). Joissakin malleissa jo vaipalla. Siellä käytetään ainoastaan ​​teriä seostamattoman teräksen. Se täydellisesti säilyttää alkuperäisen terävyys, antaa täydellisen leikkaus, ei kuitenkaan ole korroosiota, joten se täytyy katsoa hyvin tarkkaan.

Tuolloin Masahiro yhtiö eriytti erikseen sukuhaara, takaisin nimi esivanhemmat - Hattori. Tämä tuotemerkki on tullut tunnetuksi taistelut ja metsästysveitset, mutta samaa korkeaa laatua ja se on siirretty puhtaasti siviilikäyttöön malleja. Useimmat heistä ovat käsintehtyjä Damaskoksesta teräksestä. Terät osoittautua erittäin kova, mutta ei ole haitta epävakaudesta. Teroitus eurooppalaisessa kaksisuuntainen, niin että ongelmat riippuvuus ei. Shank - täynnä.

Japanissa, valmistajat keittiöveitset ovat erittäin paljon, mutta kaikki eivät mene kansainvälisille markkinoille. Mutta kaikki maassa, jotka ovat mukana tässä arvoisan liiketoiminta on omat salaisuutensa, säilytetään huolellisesti perheessä. Ja mikä tärkeintä - japanilainen valmistaja terien pitkään nostettu listalla taidetta, niin että jopa kaikkein yksinkertainen veitsi vähän tunnettu mestari on a priori laadukas ja voi tulla helmi keittiön kokoelma.

Kotona meillä on kaksi Japanin veitset, jotka on tallennettu keittiössä mustaa samettia laatikoita. Aviomies heistä hellästi välittää natachivaet ja kiillottaa. Se on hänen ylpeytensä. Ne ovat erittäin teräviä.

Japanin veitset ovat yleensä erittäin laadukkaita. Aviomies tekee sushia Käytä vain. Cool juttu.

Itse asiassa, tämä ei ole Honuaki terästä ja veitsen kunnolla taottu ja erityisesti karkaistu. Honuaki veitset tehdä muutaman seppiä Japanin veitset, koska ne on hyvin vaikeaa. Ainoa totuus on, että ne on valmistettu korkealuokkaisesta hiiliteräksestä tai shirogami Aogami. On niin veitset ovat hyvin kalliita alkaen $ 300 Japanin, Venäjän vielä kalliimpaa ja on hyvin pitkä kirenagu eli pidä kauan jauhaa.

On olemassa useita veitsiä, käytän mielelläni!

1