Japanilainen bonsai puu

Japanilainen bonsai puu

Japani on koska tekniikka on tullut meille tästä aurinkoisessa maassa. Kun japanilainen nimi tarkoittaa "puu kulhoon." Pienet Bonsai puut, yleensä kasvua enintään 1 metri, toistavat ulkonäköä aikuisten kasvavista puista luonnossa.

Joskus, luoda realistisemman kuvan lisättiin sammalta, kiviä ja muita koriste-elementtejä. Siten on mahdollista toistaa pienoiskoossa pala luonnonmaisemaa.

Historia Japanin bonsai puu

Tiedetään, että alun perin yli 2000 vuotta sitten, taidetta Bonsai peräisin Kiinasta nimellä Pentszyn, ja vain 6. vuosisadalla siirrettiin Japaniin. Noin sata vuotta sitten, taide on tullut erittäin suosittu Japanissa, ja sieltä tuli meille ja levinnyt ympäri maailmaa.

Bonsai Käytännössä monenlaisten puita sekä havu- ja lehtipuita ja kukinnan. Voit käyttää mänty, kuusi, lehtikuusi, kataja, sypressi, neidonhiuspuu, pyökki, valkopyökkimetsät, lehmus, vaahtera, cotoneaster, koivu, Zelkova, kirsikka, luumu, omena, Rhododendron.

Huono sisätiloissa tuntea erilaisia ​​pieniä leaved viikuna, Carmona, granaatti, Murraya, sageretsiya, oliivi, Lagerstroemia, fuksia, myrtti, rosmariini, puksipuu, Psidium, metsälehmus Kiinan jalava, sitrushedelmistä (sitruuna, Kinkala, Calamondin).

Elävä Bonsai puu voidaan kasvattaa siemenistä tai taimista valmis. Myös niin sanottu menetelmä fupazhirovki bonsai kun löydät kasvi luonnossa, elinsiirron se astiaan ja sitten kasvavat ja rakentavat.

Ensimmäinen menetelmä on monimutkaisin ja aikaa vievää. Silti se oli hän, joka tuo suurin ilo, kuten voitte alusta vaalia ja rakentaa puu. Riippuen kasvilajien, sen perustamisesta ja siihen asti, kun ensimmäisen kuvantamisen sato voi kestää jopa 5 vuotta.

1

Kopiointi tieto on sallittu vain suora ja indeksoitu lähdeviittauksia

Pieni japanilainen puita: taiteen kasvava Bonsai

Huonekasvit - se ei ole vain kukkia ja palmuja liian pieni Japani voitti rakkaus monet puutarhurit ja asettui kotona. Kasvava Bonsai - monimutkainen mutta kiehtova tiede, joka on paljon hienouksia ja vivahteita. Joskus on tunne, että se on niin vaikeaa, ja halutun tuloksen saavuttamiseksi on lähes mahdotonta. Mutta viljely pienen japanilaisen puu - on ennen kaikkea prosessi, jossa haluat pitää hauskaa.

Kasvaa bonsai kotona, sinun täytyy ymmärtää niiden lajikkeita, sekä ymmärtää, mitä on luotava olosuhteet pieni puumaja. Joka tapauksessa, se on mielenkiintoinen kokemus, joka tuo iloa prosessissa kasvaa puu, ja tulos ilahduttaa muodossa vahvan ja kauniita kasveja. Bonsai - tämä johdatus villieläinten kotona.

Huolimatta siitä, että Bonsai pidetään syntyi Japanissa, itse asiassa kasvaa miniatyyri puita Art peräisin Kiinasta useita vuosisatoja ennen ajanlaskumme. Tästä on osoituksena piirustuksissa löytyy lopussa viime vuosisadan, jossa teknologia bonsai viljely on kuvattu yksityiskohtaisesti. Nämä kuvat historioitsijat juontavat hallituskauden Kiinan Tang-dynastian.

Kirjaimellisesti "on bonsai" In Japanin kielellä tarkoittaa "puu, joka kasvaa lautasella." Aluksi mukana taiteen niiden viljely, buddhalaisia ​​munkkeja, jotka ovat aina arvostaneet rauhallinen mitattuna, imeytyminen itseensä ja luontoon. Kuitenkaan ole ainoastaan ​​Aasiassa on ollut suosittu bonsai, historioitsijat ja arkeologit ovat löytäneet todisteita siitä, että muinaiset egyptiläiset osasi myös kasvaa pieniä kasveja pienissä astioissa.

Myöhään 20 - luvun alussa 21-luvulla bonsai leviää Eurooppaan ja voittaa sydämet monet amatööri puutarhurit. Miniatyyri puita valloitti sen tarkkuudesta ja kauneutta, joten voit syöksyt prosessiin seurustelun ja kaunis miettiminen. Kasvaa bonsai kotona ei ole helppoa, mutta tulos on vaivan arvoista.

Japanin lajia pieniä puita

Vuosisatoja vanha historia bonsai on johtanut siihen, että pienet puut ovat erilaisia ​​niiden muoto, koko ja nimi. Tähän mennessä näytetään yli kymmenen erilaista bonsai, joista jokainen on ainutlaatuinen ja kaunis omalla tavallaan. On vaikea sanoa kumpi on helpompi kasvattaa, ja mitä - on monimutkaisempi. Valitsemalla Japanin puu, se on parempi keskittyä tunteiden ja vetovoima tietyn tyyppiseen. Jotain, joka on sielu, kasvaa, nauttia prosessi ja nauttia kauneuden miettiminen pienoiskoossa.

Suosituin tyyppisiä Bonsai:

Yksi yleisimmistä ja suosituimmista tyyppisiä Japanin pieniä puita. Tämä tyyli on ominaista suoraan puun rungon, jossa on leveä lehdet juuressa kruunu, joka on kärki kapenee ja pienenee. Symboli puu on sisäistä voimaa, sitkeä sauva.

Pieni puu tarkalleen kasvaa, mutta kallistettu runko kutsutaan shakai. Tämä tyyli voidaan kasvattaa käytännössä yhtään puuta, mutta parhaillaan hoitaa häntä on osoitettava näppäryyttä ja taitoa. Symboli kasvaa puolelta puuta on joustavuus ja kyky vastustaa tuulet.

Puu tällä tavalla kasvaa ylöspäin, sen kruunu pyrkii ylöspäin kohti aurinkoa, mutta kruunu on vapaassa muodossa, se voi olla hieman kaareva tai kalteva. Jossain määrin - tämä tyyli yhdistetään kaksi aiemmat. Symboli tämän kasvin pidetään yksinkertainen ja joustava par halu nousta ja vastustaa esteitä.

Puut tätä tyyliä todella kasvaa Cascades alas kruunu. Pehmeä oksat puutaulun, luhistua varovasti, ja eivät riko alle lumen painosta tai tuulen altistumista. Tällainen puu on epätavallinen ja omaperäinen ulkonäkö kotona potin. Ja se symboloi kykyä sopeutua ympäröivään olosuhteisiin.

Säiliön, jossa puu kasvaa, mehu tulee ulos ole yksi runko, vaan useita. Pääsääntöisesti yksi haara on aina enemmän ja enemmän massiivinen kuin muut. Varret voi olla kaksi tai useampia, ne näyttävät kaunis ja harmoninen. Toisella tavalla, tämä tyyli on nimeltään "isä ja poika", koska vähemmän puita se venyy enemmän, haluaa olla hänen kaltaisiaan. Siksi tämä tyyli bonsai symboloi välinen yhteys sukupolvien ja kokemusten siirtoa.

Tällainen puu on luonnostaan ​​pitkä paljas runko ja pieni kruunu yläreunassa. Tehtaalla on käytännössä mitään oksat, mutta kasvillisuus yläosassa piipun näyttää harmoninen ja kaunis. Tällaiset puut ovat oppineet kasvamaan ensimmäisten joukossa, ja niiden muoto symboloi kyky nousta yli haasteisiin ja vilske.

Tällainen Bonsai on koostumus useasta puita, joka näyttää metsiköt yhdessä. Useimmiten istutetaan yhteen astiaan puita yksi laji, mutta OSE-UE ja mahdollistaa monentyyppisten kasveja. Tärkeä sääntö - Puiden olisi pariton.

Isidzuki - puut kivien

Tähän tyyliin, puut kasvavat jäillä ja koloissa niistä. Tästä laitoksesta on melko vaikea hoitaa kotona, joten se voi kasvaa vain todellinen mestari, kiehtoi työnsä. Mutta isidzuki symboloi joustavuutta ja kykyä selviytyä kaikissa olosuhteissa.

Tietenkään tämä ei ole kaikki tyylit Japanin pieniä puita, lajikkeet niistä paljon. Mutta sinun tulisi aloittaa yksinkertaisia ​​vaihtoehtoja oppia miten hoitaa bonsai ja selvittää, mitä niiden ehdot ovat sopivimpia. Sitten prosessi tuo mielihyvää, ja tulos miellyttää kaunis terve kasvi.

Erityisesti huolta miniatyyri puita

Huolimatta epätavallinen huonekasvit, bonsai, hoito heille kuuluu lähes samoin edellytyksin kuin monien muiden värien. Ensinnäkin, sinun täytyy valmistautua maapohjaan, jossa Japanin puu levollisin mielin. Sen jälkeen, on tärkeää, että se asetetaan paikalleen riittävän valaistuksen ylläpitämään halutun lämpötilan ilman ja varmistaa säännöllistä kastelua.

Bonsai - pieniä puita, mutta ne myös vaativat säännöllistä muutoksia. Siksi on tärkeää tietää ja ominaisuudet elinsiirtoja miniatyyri puita.

Tunnusomaista on tarve Bonsai karsimisesta. Tässäkin, sinun täytyy noudattaa tiettyjä vaatimuksia, jotta muodostavat kauniin ja oikea muoto mini-puu. Näiden vivahteet, viljellä ainutlaatuinen kasvi.

Optimaalinen maaperä ja istuttamisen Bonsai

Päätarkoitus elinsiirtoa - ei lisätä kapasiteettia, jolla kasvava miniatyyri puita ja karsia juuret ja uudistaa maaperää. Näin ollen, kuten yleensä, potin pysyy samana. Karsimisesta juuret voivat hidastaa kasvua puun, se on pieni ja siisti.

Mitä maaperää, se vaatii tietyn rakenteen bonsai fiilikset, hän oli tarpeeksi hivenaineita ja mineraaleja. Maata ennen istutusta koostuu 3/5 Humus, 1/5 turvetta ja 1/5 hiekkaa, vaikka monet suuret kukkakauppoja voit ostaa valmisbetonin Bonsai. Sen tärkeimmät ominaisuudet - keveys ja alhainen happamuus.

Transplant tehdään keväällä, kun aktiivinen juurien kasvua ja kruunut. Muuttamalla maaperän säiliöön, joka kasvaa miniatyyri puita, sinun täytyy huolellisesti leikata juuret, jättäen pyöristetty muoto. Useimmat pitkät juuret tulisi olla keskeinen ja puoli - hieman lyhyempi. Puu istuu uusi maaperän syvyys ei ole enempää kuin 5-6 cm.

Valaistus ja sopivaan paikkaan

Miniatyyri puut ovat kuten valo, mutta häivyttää suorassa auringonvalossa, joten tehdas täytyy valita paikka ikkunalaudalla itään tai länteen ikkuna. Erityisen vaarallisia auringossa juuri istutetut puu, nämä edellytykset voivat vaikeuttaa sopeutumista.

Jos paikka, jossa on potin Bonsai, peitettynä, on tarpeen säätää keinovaloa. Dim lehdet, jotka ovat jatkuvasti suihkussa - se on ongelma huonossa valossa. Kesällä, kontti puu voidaan sijoittaa ulkoilmassa - parveke tai terassi.

Miniature puut rakastavat vettä ja kosteutta, mutta se on parempi olla kaataa ylhäältä, ja asettamalla potin lokeroon. Sitä käytetään kiviä, on täytetty vedellä tasoon 2-3 cm ja laittaa potin kasvi. Se oli pieni syvyys potin johtaa siihen, että maaperä kuivuu nopeasti, joten tarvitset runsas ja säännöllistä kastelua. Talvella kastelu bonsai tarvitse kerran viikossa kesällä - kerran 4-5 päivää.

Korkeassa lämpötilassa, on suositeltavaa ruiskuttaa lähtee bonsai kasvi läpi niiden pinnan myös kyllästää kosteudella.

Lämpötila ja kosteus

Yhdessä korkeat vaatimukset maaperän kosteutta, Bonsai voi elää ja kasvaa kaunis puu vain alhaisissa lämpötiloissa. Optimaalinen lämpötila 12-18 astetta, myös kesällä. Keväällä, kun ulkoilman lämpötila tulee korkeammaksi kuin taso 12-14 astetta, voidaan ottaa parvekkeelle bonsai. Tällöin puun tulee suojata luonnoksia.

Kuten kosteus, pienoiskoossa puut parhaan lyöntivuoro keskimäärin 40-50%. Bonsai ei pidä sijoittaa lähelle lämpöpattereita, ja jos talven kuivaa ilmaa huoneeseen, kosteus pannulla auttaa tehtaan ei tunne puute kosteutta.

Muodostamaan kaunis puu haluttuun muotoon, se on vakio kuvakkeet kruunu tarvita. Tämä olisi tehtävä erityisillä leikkurit tai pienen terävät sakset. Pääsääntöisesti karsinta suoritetaan keväällä ennen siirron. Prosessissa on välttämätöntä poistaa vanhat ja kuolleet oksat, leikkaa versot muodostuu haluttu muoto kruunu.

Siten hoitamisedellytyksissä bonsai kotona on omat ominaispiirteensä, mutta se ei ole erityisen vaikeaa. Oppia ymmärtämään, miten he tuntevat pieni puu muuten se näyttää, jokainen viljelijä voi tyydyttää nämä vaatimukset, jotka ovat tehtaalla. Hyvin prosessi karsimisesta, istuttamisen, kastelua ja pohdiskeluun Bonsai syöksyt maailmaan luonnon ja hiljaisuuden. Tähän, ja arvostan pieni mutta ainutlaatuinen ja kaunis japanilainen puita.

Re: Pieni japanilainen puita: taiteen kasvava Bonsai

Pidän niin paljon on taidetta! Yritin kasvaa puu kiinalaisten ruusu - on tyypillisesti suuri pensas suuret kauniit kukat. Se on hyvin leikattu minua ja kasvoi minut oikeaan suuntaan. Mutta silti loistava kasvi Bonsai.

Siistiä saada kaikki kasvit ja kukat postinsa.

Bonsai - puu tarjotin: erityistä huolellisuutta ja viljely kotona

Legendan mukaan Kiinan keisari päätti katsoa maansa omakohtaisesti, mitä mestarit Kiinassa oli luoda pieni kopio taloja, ihmisiä ja tietenkin puita. Bonsai puu pienoiskoossa, lähes 15 sata vuotta sitten, ensin valloitti Japani, mutta nykyään se on uskomaton taito valloittaa maailma.

Kuten vuosisatoja sitten, tavoite viljelijä, bonsai innostunut - Pelaa luomuksia luonnon. Pieni kopioita tammia, vaahteroita, mäntyjä, Sakura viikunoita realistiset mittasuhteet, he elävät, mukaan rutiini luonteen rutiinia. Jos potti on kasvanut lehtipuu, se kukkii, lehtiä ja menee talvilevossa.

Kuten taitava näennäinen aitoa puuta muodostuu käsin, viljely ja hoito bonsai - se on työvoimavaltaista, aikaa vievää, vaatii tietoa, kärsivällisyyttä ja ymmärrystä tarpeet hänen vihreä lemmikki.

Silti yhä useampi tulokkaita innokkaasti vie vaikeasta mutta hyvin jännittävä työtä. Miten kasvaa bonsai kotona ja hoitaa pienen kopion tästä puusta?

Niistä maallikoita koukeroita antiikin viljelymenetelmät ovat sitä mieltä, että Japanin Bonsai puut - kasvista johdettu niiden erityisen siemeniä. Tämä ei ole niin. Kokeneet viljelijät ovat hyvin tietoisia siitä, että pieni kuusi, mänty, omena ja Wisteria ilmi tavanomaisten siementen, ja tehdä niistä lieventämään kasvun ja muuttavat muotoaan voisi vain ihmisen käsissä.

Miten kasvaa bonsai talo: yleisimmistä tavoista

Jos kukkakauppias on vasta alkanut kiinnostua bonsai, helpoin tapa ostaa on jo muodostunut esimerkiksi viikuna tai sitrushedelmänä. Se auttaa hallitsemaan kaikki tekniikat välttää tavallista kastelu karsimisen ja säätämällä muoto runko ja oksat. Kokemus menisi monimutkaisempia tehtäviä.

Grow Bonsai kotiin monella tavalla:

 • kylvöntymällä piti kulttuurin ja myöhemmin "koulutus" taimi;
 • käyttäen juurtuneet;
 • muodostumista taimet lastentarha tai villieläinten;
 • siirtämällä pataan, ja korjaus on jo aikuinen kulttuuri- tai villi yksilö.

Nopein Näiden menetelmien on muodostumista kruunu ja juuristo yhden tai kahden vuoden taimia. Tällainen laitteisto on jo kehitetty juuret, sen pintaosa antaa tilaa mielikuvitus ja voidaan modifioida mukaan suunnitelmien tuottajalle.

Harrastajille, jotka ovat kiinnostuneita siitä, miten kasvaa bonsai siemenistä, sinun pitäisi tietää, että tämä tie on pisin, mutta myös palkitsevaa. Täällä, vastuun laitoksesta miehellä on kirjaimellisesti jälkeen Pipping siemenen, ja muuttaa muotoa versot ja juuret on helpompaa, koska niiden joustavuus.

Ei välttämättä valita eksoottisia puulajeja tai pensaita. Tärkeintä on, että tehdas oli pieniä lehtiä ja pieni vuosittainen kasvu tai "kesyttää" tulevaisuus Bonsai puu on paljon vaikeampi.

Valitsemalla sopiva Bonsai puu

Millaisia ​​kasveja soveltuvat Bonsai puu japanilainen tyyli? Nopeasti saada houkutteleva puu, on mahdollista kiinnittää huomiota:

 • huoneen sitrushedelmien lajikkeita, kuten Calamondin tai tavallinen sitruuna;
 • Miniature granaattiomena;
 • uskomattoman yleinen ja konstailematon Limoviikuna;
 • koristekasveihin omenalajikkeita;
 • Willow;
 • on kitukasvuinen mänty,
 • erityyppisillä vaahtera.

Valitsemalla sopiva Bonsai puut on uskomattoman suuri, ja monet heistä - alkuperäisten asukkaiden Venäjän ja löytyy puutarhoissa, puistoissa, kaupunkipuistoja ja metsät. Loistava, joka on saatu irgi ja barberry, orapihlaja, akaasia, koivu, Linden ja mustaseljanmarja, kara puu ja tammea.

Ennen kuin kasvaa bonsai, joka perustuu laitteen laatu, päättää niiden korkeus ja tyyli.

Siemenet puita ja pensaita, bonsai sopii jakaa kahteen tyyppiin. Osassa viljelmiä on heti valmis itää, mutta "ohjelma" monenlaisia ​​evoluution säädetyn lepotilan aikana, kun alkio odottaa kylmänä vuodenaikana. Kotona auttaa simuloimaan talvi kerrostumista.

Siemeniä japanilainen bonsai puita 3-5 kuukautta aikana märkäkerrostusmenetelmällä hiekka tai rahkasammalta, minkä jälkeen säiliö sijoitetaan jääkaappiin. Kun pieni positiivinen lämpötila kosteassa ympäristössä siemen valmistautuu kasvuun. Kun se kestää lämpöä, itämään nopeasti herännyt. Ja ikivihreät lajien ja kasvien siemenet, joilla on erityisen voimakas kuori-up lämmön tai lämpötila kontrastia.

Kylvö siemenet toteutetaan keväästä alkusyksyyn. Taimet saatu jälkipuoliskolla kesän jo tarpeessa valaistus, joka on välttämätön syksyllä ja talvella.

Itämisen ja taimet varhain elinkuukauden käyttäen valoa hiekka-turvealustaan ​​tai liottaa ja sai kosteus turpeen tablettia. Vaikka pinnalla ei näytä versoa, kapasiteettia olisi pimeässä kalvon alle. Ilman lämpötila valitaan riippuen kasvanut bonsai puu.

Voit välttää kosteuden tiivistymisen ja lahoa teplichku esitettiin. Kun versot sisällä antaa pieni raitista ilmaa ja taimet siirretään valoa. Tarvittaessa taimet kastellaan ja hedelmöittää monimutkainen koostumuksia. Kun kasvi oli saavuttanut korkeus 10-12 cm, se on siirretty.

Tässä vaiheessa, Pääjuuren karsitaan mukaan kolmasosa, hidastaa pystysuora puiden kasvua. Heti alkaa vaikuttaa tulevaisuuteen piipun, jotka käyttävät kuparilankaa.

Valitsemalla ruukut ja maaperän Bonsai

Bonsai puu kutsutaan usein kasvatetaan tarjottimella. Kasvun rajoittamiseksi lemmikkieläinten, se on istutettu tunnetusti pieni ja matala astia, yhdensuuntaisesti muotoiluun ja leikkaamalla osan juuriston.

Valittaessa potin Bonsai on otettava huomioon, että vuosien mittaan ja puun muuttuu vaikeaksi, varsinkin kun väärä taipuvainen tai kaskadimuotoon voi menettää vakautta. Siksi Bonsai, jonka mitat ovat muutamasta senttimetriä jopa 9 metriä, perinteisesti massiivinen, usein keraamiset ruukut, kulhoja tai astioissa eri muotoja ja tyylejä.

Alareunassa säiliön tulisi olla tyhjennysreikä eikä yksi. Niitä käytetään paitsi valuta vesi, mutta myös kiinnitys kasvi.

Suojata kasvi ja suojella sitä sieni-infektio juuristo auttaa käsittelyä potin bonsai kuuma liuos, jossa oli kaliumpermanganaattia tai palovammojen kiehuvalla vedellä.

Maaperä bonsai ei ole ainoastaan ​​suunniteltu antamaan virtaa tehtaan ja pidättää kosteutta, sen pitäisi auttaa juuret jalansijaa suhteellisen pieni määrä potin. Siksi, että pienet kopioita näistä Oaks, limetin, sitruunat, vaahtera ja muut puut käyttää erityistä substraattia.

Japanissa vuosisatojen ajan tällaisen seoksen perusteella tiettyjen savet tarkoitettujen akadama. Saat ravitsemukselliset ja löysyyttä rakeinen aine lisätään hedelmällisen maaperän ja hiekan:

 1. Varten lehtipuu bonsai puut suositella sisällyttäminen substraatin 7 osuus turvetta maa ja 3 osaa iso-pesty hiekka.
 2. Kukinnan kasvatettua viljelmää, seosta, jossa oli 7 osaa humusta, hiekkaa ja kolme osaa rasva-pohjainen 1 osa humusta.
 3. Havupuut, suosituimpia bonsai ystäville, jotka tarvitsevat erityisiä irtomaata, joille ottavat 3 osaa turvetta maaperään ja 2 osaa hiekka pestään.

Ennen täyttöä potin maaperän bonsai selvitetty, epäpuhtauksien poistamiseksi, jotka voivat vahingoittaa juuria, seulotaan ja steriloidaan. Alareunassa astian järjestää dreneerauskerroksen valua ylimääräisen kosteuden.

Bonsai puiden hoito kotona

Pieni miniatyyri puu ostaa, saada nuoret taimi juuri tai varsi halunnut rotu. On tärkeää tietää, miten hoitaa Bonsai puut.

Jatkuvasti kasvua voidaan rajoittaa, muodostaa kruunun ja kasvava bonsai pienen potin, henkilö muuttaa täysin elämän puu tai pensas. Siksi hoito tällainen kulttuuri on hyvin erilainen huolehtii muiden ruukkukasveja.

Päätavoitteena viljelijä - säätää kastelu bonsai käsitellä, että kun pieni määrä maaperän ja matala potin täynnä juuret, ei ole helppoa.

Aiemmin vain viljelijät eivät erityisesti muotoiltu kastelukannu tai kyky upota bonsai potin kulhoon märkään maaperään alla. Nykyään kasvi on laajalti käytetty kasteluun tai kastelujärjestelmä joka mahdollistaa annostuksen ja ilman vaaraa hämärtää kostuta alla oleva maaperä Bonsai.

Kasteluun ottaen vain pehmeää, sulatettu tai puolustaa vettä. Kasvukauden aikana kasvit tarvitsevat enemmän kosteutta, puhkeamista syksyn ja lähestyy Lepokauden vähentää kastelua ja kuluttaa vähemmän, keskittyen kunnon alustan.

Ruokinta suoritetaan välein 2-3 viikkoa, käyttämällä seosta, eri kulttuureissa ja aikoina vuodesta. On kivennäisaineita perustuvat levät Japanin Bonsai puut.

Et voi jättää kasvin ilman sähköä, mutta on yhtä tärkeää, ettei overfeed bonsai. Siksi hoito Bonsai puut kotona kastike tehdään erittäin huolellisesti:

 • jousi, suurimmalla kasvu mukaan lukien lannoitteiden kaksi kertaa enemmän typpeä kuin kaliumia ja fosforia;
 • mittasuhteet kesällä ennallaan, mutta pitoisuus on vähentynyt puoli;
 • lähempänä pudota, erityisesti lehtipuiden viljelmiä kahdesti lisätä kaliumin ja fosforin ja typen päinvastoin, pienenee.
 • kukinnan ja hedelmäpuut ja pensaat kuin enemmän kaliumia kävely muodostumista kukannuput ja munasarjat.

Talven tullessa eksoottisiin ikivihreitä mitään muutoksia, mutta havu- ja lehtipuut ovat valmistautua talven. Miten hoitaa Bonsai puut talvella? Jos ilmasto mahdollistaa, ne jäävät kaduilla tai ne merkitään ole lämmitetty terassi. Juuristo pieni potin bonsai voi kärsiä ensin, niin se lisäksi satama ja maan hieman kuiva. Puhkeamista keväällä tehdas herää jälleen ja tarvitsee kastelua, lannoitusta ja pakolliset muotoiluun Bonsai kruunu ja juuret.

1