Japani veitsiä keittiöön

Japanin keittiöveitset: miten valita omiin käsiinsä, opas, valokuvia ja video opetusohjelmat

Kaikki tietävät, että kaikki keittiötarvikkeet keittiössä määräävä asema salaa kruunasi aihe - eli veitsi!

On välttämätöntä millään tavalla ja se on parasta, että veitsi oli mukava ja terävä. Tämä helpottaa merkittävästi työtäsi keittiössä, tuo tyydytystä ja jopa - ilo kypsennysprosessi. Ja se säästää aikaa.

Veitset Japanin Masters - ylpeys kansallisten perinteiden

Mutta katsotaan kysyä itseltämme: kuinka valita veitsi tuhansiin tarjotaan kaupoissa? Kuvitella mitään - paras planeetan katsotaan veitset Japanista, erityisesti Japanin keittiöveitset valmistettu Damaskoksen teräs.

Ne ovat kuuluisia on sen terävyys, Japani todistetusti laadukkaita, kuten kuuluisa samurain miekka! Tarkastellaan niitä tarkemmin.

Masahiro suosittuja olemme veitset Japanista

Historiallisia juuria Japanin veitset ovat syvästi juurtuneet XIV vuosisadalla, kun se tuotetaan legendaarinen samurain miekka kaupungille Sakai.

Myöhemmin, keskellä XVI vuosisadalla, samassa kaupungissa - hands-sapeli Masters kehitelty ensimmäinen japanilainen keittiöveitset leikkaamiseen tupakkaa.

Tupakka tuotiin Portugalista. Siitä lähtien, ja kuuluisa japanilainen terästä.

Ja nyt, että Japanin kaupungin Sakai vielä tehty keittiöveitset.

Nyt ne yhdistyvät perinteisten välineiden käsintehty nykytekniikalla suurin vahvuus, terävyyttä samurain miekka ja pitkäikäisyys terasteriä hiilivetyä.

Säilyttää koskematon terävyyttä, japanilaiset voivat käyttää erityistä tekniikkaa hiomalla.

Atsu Deba veitsi - Japani Cleaver

Mielenkiintoisia faktoja keittiöveitset Japani

Japani sanovat: "Veitsi on sydän ja sielu kokki." Jokainen ammatillinen kokki on henkilökohtainen veitsi - se vie aina häntä, liikkuvat toiseen tehtävään.

Japanin veitset käsissä ammattilaisten

Ammattilaiset käyttävät työssään parikymmentä lajikkeiden veitsiä, mutta tavallisena Japanin keittiöveitset eivät ole kovin erilainen kuin tavallisesta eurooppalainen.

Näissä sarjat ovat:

 • veitsen vihanneksia ohuella terä;
 • kirveet suurille kala, liha, siipikarja;
 • veitset sashimi ja sushi - kala leikataan ohuiksi viipaleiksi;
 • pienellä veitsellä perustuvan puhtaan vihannekset - hieno leikkaus ja kuorinta.

Set Tojiro ( «Todzhiro ') - erinomainen hankinta keittiöön

Suuri määrä japanilaiset veitset teroitettu puolinen terä - ohuempi kuin kollegansa Euroopasta. Siksi ne sopivat paremmin herkkä työ.

Aitoja japanilaisen keittiön - taidetta silmiinpistävää erityinen leikkaus. Mies, joka otti ensimmäisen käden Japanin kokkiveitsi - välittömästi tietoinen ainutlaatuisuuden tuotteen.

Veitsi Ichiro Hattori - jälkeläisiä antiikin sellaista seppien

Tämä epätavallinen veitset Japanista joukossa kokkeja kuin niiden kuuma kannattajien ja vastustajien-kriitikot. Joka tapauksessa japanilaiset veitset ei jätä ketään kylmäksi, harvat kiistävät ilmiömäinen tuotteet Sunrise Maa!

Mikä olisi kattokruunu nouveau ruokaa - katso täältä.

Teroituskivi keittiöveitset Japani

Mistään kokki on tärkeää, että niiden veitset ovat aina täydellisesti teroitettu, koska Japanin ammattikokkien ei leväperäisempiä kuin itse veitset - valitse hiomakivien.

Keittiöveitset parhaiten teroitettu luonnonkivestä - ammattilaiset tähän tarkoitukseen, kolmen lajin eriasteisia tiheys:

 • karkea;
 • keskimäärin;
 • tiukka.

Sellainen kovasin

Niistä erityispiirteet Japanin keittiöveitset

Toisin kuin veitset West, japanilainen keittiö veitsi on yksipuolinen terä. Tämä viittaa siihen, että japanilaiset tekivät veitset erikseen - ja righties ja vasemmistolaisten.

Master Takeda. Veitsi Ajikiri Ko Deba

Ehkä tämä on vastoin filosofinen opinkappaleisiin antiikin Japanissa, mutta modernissa kielenkäytössä - teidän rahaa joka päähänpisto! Sushi mestari ammattilaiset ovat harvoin vasenkätisiä, koska nämä veitset (lefties) on hyvin harvinainen. Ja jos päällikkö olisi vasenkätinen, on tarpeen määrätä keittiöveitsi erikseen hänelle.

Japanin keittiöveitset yksipuolista terä on paljon vaikeampi käyttää kuin tavallista, tuttua meille eurooppalaisille. Tämä edellyttää voit erityistä taitoa ja enemmän taitoa. Kuitenkin käyttö tulos on vaikuttava!

Hon Deba - tehokkain ja raskaan veitsityyppistä Deba

Japanin kokki virtuoosi, pääsääntöisesti sen luotto olemassa kaksi veitset japanilaisen keittiön. He käyttävät niitä päivässä - asettaa kokonaan vuorottelevat. Päivittäisen käytön jälkeen, velho terävöittää työkaluja ja antaa heille "levätä" päivä - samalla poistaa ei-toivotut metallin maku ja haju, joka voi tarttua ruokaan.

Joten miten valita oikea veitsi - on olemassa tarkat ohjeet? Ensimmäinen asia, sinun täytyy päättää - mitä nimenomaan tarvitsee keittiöveitsi Japani? Niin, on olemassa neljä erilaista keittiöveitset Japanista.

 • Viilto - Deba Bocho.
 • Universal veitsi - Santoku Hocho.
 • Veitsi vihannekset - Usuba Hocho, Nakiri Bocho.
 • Veitsi sashimi - Yanagi Ba Tako Hiki.

Lisäksi valinta pitäisi olla tietoinen - Japani veitsiä keittiöön on jaettu luokkiin, on kaksi:

 • Taotut terät yhdestä materiaalista - hiiliterästä erittäin runsaasti Honuaki.
 • Väärennettyjen terät yhdistelmä kahdesta aineet - hiiliteräs + pehmeä rauta - Kasaumi. Tämä kategoria Keittiö Miekat samanlainen valmistustekniikat Samurai.

Hosho vamma - veitsen vihanneksille

Lue lisää lajikkeiden Japani veitsiä keittiöön

Cooking Japanin veitset "Va-Bocho" luokiteltuna tarkoituksen ja muodon.

Kun taidetta tehdä sushi soveltaa tämäntyyppisiä Japanin keittiöveitset:

Taco Hickey - veitsi sushimi

 • "Sashimia Bocho": ovat hyvin kapeita (muodoltaan samanlainen miekka) terät, pituus 200 -320 mm, leveys - 18-32 mm. Tarkoitus - viipalointi sashimi; Siinä käytetään kahta eri keittiöveitset - "Yanagiba" (muodossa paju lehti), joka tunnetaan myös nimellä "Masao-", jossa on terävä pää ja leveämpi terä. Ja "Takobiki" (tämä on veitsi mustekala) - kapea mutta tylsä ​​terä.
 • "Usubov Bocho", "Nakeer Bocho" (käännös - "ohut veitsi", "vihannesveitsellä"). Nämä veitset on valmistettu japanilaisen keittiön suorilla terillä, Lodge pinnalla leikkuulauta pilkkomiseen. Takana terä ei ole aina suora viiva ( "kaku gata" - suora viiva), se voi olla kaareva tasaisesti alas kärkeen.
 • "Deba Bocho" (käännetty - "paksu terä"), sekä "Kodeba Bocho" (mattoveitsellä kaloille). Nämä veitset on niiden arsenaali raskaampi terät - 100-200 mm pitkä. Terä hieman ylösalaisin ylöspäin, jossa reuna tapaa takaisin ja muodostaa pisaran muotoinen kärki. Tässä tapauksessa terän leveys juuressa kahvan - 45-65 mm. Nämä veitset hyvin helppo irrottaa luuhun.

Lue myös artikkeli "keittiön sisustus omissa käsissä: ideoita ja niiden toteuttamista."

Santoku puukot

Santoku on käännetty Japanin nimellä "kolme hyvää asiaa", "kolme hyveitä" ja "kolme tapaa käyttää". Pelkkä nimi Santoku läpinäkyvä julkistaa meille yleismaailmallista tämän upean veitsi!

Mitä he voivat tehdä? hän:

 • leikkaukset;
 • jauhaa;
 • leikkaukset;
 • selviytyy vihanneksia ja kalaa, ja liha (luuton).

Santoku Knife - universaali veitsi kaikkiin tilanteisiin

Santoku on veitsi wagon:

 • Kun leveä raskas, pyöristetty pusku kärkeen.
 • Kärjessä on suora, Japani teroitettu yksipuolisesti. Hionta tapahtuu yleensä kulmassa 15-20 astetta.
 • Terän vaihtelee sen pituus 12-22 cm (kokemus osoittaa, että paras vaihtoehto on 18,5 cm).
 • Optimaaliseen paksuuteen terä - on 2 mm Butt.
 • Kahva keittiöveitsi kapea (suhteellisen) pieni, joten se on erittäin hyvällä sopii käteen.

Tähän mennessä veitsiä Japanissa laaja terä on helppo nähdä monissa ruoanlaittoon videoiden Internet löytää paljon kuvia sekä nähdä TV kulinaarisia ohjelmia. Onhan Santoku puukot ovat mahdollisia, visuaalisesta näkökulmasta välittää aura huippuosaamisen ja ammattikokkien.

Unagisaki - veitsi leikkaamiseen ankeriaan

Ja koska Santoku hieman harvemmin ruoanlaittoveitsi - erittäin terävä ja erittäin mukava - hänet löydettiin paitsi mestari, mutta myös kaikille niille, jotka rakastavat "pokuhovarit" keittiössä, kokki jotain eksoottista käsillään.

Yksi suosituimmista lajikkeiden Japani keittiöveitsi on veitsi Samura. He ovat tyytyväisiä laadukkaita.

Huomiota yksityiskohtiin jokainen että voit helposti selviytymään kulinaarisia ideoita.

Inimitably ja saatavuutta Japanin veitset Samura

Samura teriä, ergonominen, pitkä säilyttäen alkuperäisen hionta. Piirre on veitset Samura, halvemmalla.

Onhan se ole mikään salaisuus - hinta aitoja japanilaisen veitset ovat yleensä korkeita, koska tällainen veitsi saa huomattavaa vilppiä, jälleenmyynti useammin kuin kerran keskuudessa omistajat - syksyyn käsiisi.

Veitset Japanista Samur - hyödyllinen kaikkialla omassa keittiössä

Tietenkin voit säästää itse. Loppujen lopuksi tavalliset kiinalaiset keittiöveitset - edullinen, mutta ajan mittaan, laatu et ole erityisen tyytyväisiä.

Lue täältä artikkelin verhot keittiöön tyyliin Provence - Ranskan charmia kotiisi.

Vuosisatoja vanha salaisuuksia ja taidot parhaan Japanin veitset

Japanin veitset - se kuulostaa eksoottinen, salaperäinen ja jopa hieman vankka. Mutta ei sillä nousevan auringon maa on peitetty legendoja menneisyydestä ja vaikuttaa tulevaisuuden teknologioissa. Historiallisesti, jotka ovat herkkiä ja etsivät täydellisyyttä kaikissa pitkä vuosisatojen Japanin todella hiottu käsitöihin pyörittämään aseita. Vaikka keittiöveitsi - ei Katana siitä vaativat samaa kuin taistelu miekka: terävä terä ja luotettavuutta.

Huolimatta suurista eroista kulttuuri, Japanin keittiöveitset ilmeisesti hieman erilainen kuin eurooppalaisen mallin. Sama erilaisia ​​muotoja, on sama jako yleinen ja spetsklinki. Vaikka ne löytyvät kapea terä, joka on sovitettu hieno työ tuotteiden kanssa. Pääsääntöisesti se on yksipuolinen, koska japanilaiset kokit käyttävät usein molempia käsiä yhtä aikaa. Joten älä sekoita "vasen" ja "oikea" veitsi jos et ole taitoja vaunun. Kuitenkin vientiin kiinteiden yritykset ovat pitkään tuottanut eurooppalaisten kahdenvälisten mallia.

On tarpeen ymmärtää ja hyväksynyt luokituksen, koska Japanin jakaa veitset kahteen ryhmään riippuen tuotantoteknologiaa:

 • Honuaki - täydellisesti homogeeninen korkea-hiiliteräksestä. Se pidetään hyvänä ja suhteellisen edullinen.
 • Kasaumi - totta Japanin veitsi, valmistaja tekniikka, samanlainen kuin valmistukseen sotilaallisen samurai miekka. Se koostuu kiinteästä rautasydämen, ympäröi joka puolelta kärkeä lukuunottamatta, muovi teräs - samaa periaatetta kuin on ruusunpunainen.

Myös Japanissa veitset arvostetaan laatua teroitus - he voivat leikata tuotteita, ilman erityisiä ponnisteluja. Edit pyöristettyjä terä Japanin itse mieluummin kolme kiviä eri raekoko. Mutta kalliin työkalu on parempi uskoa Masters.

Perinteinen luokittelu terien kohde Japanissa ostaa monia vivahteita. Että vaikka jotenkin ohjata kaikissa tämän lajikkeen esitämme kuvaus suosituimpia työkaluja eurooppalaisille:

 • Deba - suuret, raskas veitsi kolmion terä, johon olemme melko vakiintunut, mutta Japani käyttää niitä ainoastaan ​​kalan leikkaamiseen. Lintu He voivat myös jyrsintä, mutta yrittää leikata luut pitäisi olla - sen käsittely on parempi ottaa Garasuki.
 • Santoku - suuret mattoveitsellä yksipuolista teroittaa 15-20 ° sisältyy kaikkiin -perussarjaa, koska se on helppo selviytyä leikkaamiseen kala, liha paloittelu, paloittelu vihannekset. Voi olla terän pituus, joka on alueella 12-22 cm, mutta keskimääräinen Euroopan on helpompi työskennellä 18-senttimetrin terä. Samalla käsitellä sitä melko kapea, jotta naiset ovat melko selviytyä tästä vakavasta väline.
 • Usuba, Nakiri Bocho - vihannes veitset meille epätavallisia puolisuunnikkaan tai suorakaiteen suora ja raskas terä on erittäin kätevä raasteen.
 • Kodeba - universaali "snub" terän pituus 20 cm kaloille. Koska suuri leveys pohjan (4,5-6,5 cm) selviytyy hyvin erottamalla suuri luita.
 • Gyuto - Japanin vastine päällikkö, mutta hienovaraisempia ja kovaa. Terän pituus vaihtelee välillä 18-30 cm.
 • Butakiri - teurastajan veitsi leikkaus suuria paloina lihaa (etenkin Japani - sianlihaa). Mutta luuttomaksi leikattava käytetyn Hankotsu.
 • Chukabocho - perinteiset suorakaiteen kirves, mutta kolmena eri versiona eri leveyksiä ja painoja.

Pidämme erikseen veitset, jonka tarkoituksena on valmistella perinteisen japanilaisen ruokia - ne ovat edelleen muodissa:

 • Sashimi Yanagiba - ilman kapea ja pitkä veitsi sushia ja sashimi ei ole valmis. Ohut terä leikkaa täydellinen kaloja läpikuultava fileet. Yksi sen varianttien on Fugubiki. Nimi puhuu puolestaan ​​- joustava, lähes kirurgisten instrumenttien leikata myrkyllisiä pallokala.
 • Sashimi Takobiki -. Erittäin kapea (1,8-3,2 cm) ja pitkä veitset sashimi maguro suorakulmaisten terien 20-32 cm, on terävä pää leikkaamiseksi tonnikalan tai tylppä, jos työkalu on suunniteltu leikkaus mustekala.
 • Unagisaki tai Dojosaki - on jyrkästi nousee terävä reuna, ja käytetään leikkaamiseen, ankeriaan ja loach.
 • Baran-kiri - puolisuunnikkaan terä on tarkoitus käsitellä rapuja, ei lammasta, kuin voisi luulla.
 • Ajikiri - on laaja ja lyhyt terä. Tämä on ainutlaatuinen monipuolinen työskennellä erilaisten keskisuurten kalaa. Pituus 9-15 cm, paksuus 3,5-4 mm: n teräslevystä.

Luetteloita eri spetsnozhi että japanilaiset keksivät yli sata vuotias, voi olla pitkä. Heillä on siellä oma terä kullekin kasvi-, kunkin kalalajien kokonsa. Mutta tärkein ja suosituin perinteisten mallien soitimme. Nyt on tarpeen perehtyä parhaista tuottajista näitä ihania työkaluja.

Global - korkealaatuisesta teräksestä

Tämän merkin yli puoli vuosisataa tuottanut veitset ovat korkealaatuisia kiinteä ruostumaton teräs terät. Sama kiillotettu teräs ontoksi kahva - varmistaa täydellisen tasapainotuksen sirotellaan hiekkaa, jonka suuruus määräytyy kunkin laitteen punnituksen jälkeen. Sen lisäksi, että kaikki terät valita kätevin kahvan.

Global valmistaa työkaluja kaksi versiota: sarja Sai on suunniteltu kokit ja valtava valikoima Standard käytetään jokapäiväisessä elämässä. Jälkimmäinen eroaa kuvioitu ote "pilkkuja", pidon varmistamiseksi. Yhtiö myös erottamiseen veitset kooltaan suuria ja pieniä G GS ja F-kirjain on merkintä osoittaa, että pidät väärennettyjä tuotteita.

Kanetsugu - pitäjät vanhojen perinteiden

Tällä nimellä satoja vuosia taottu parhaita miekkoja ja veitsiä Japanissa, joka toi monia voittoja omistajilleen. Nyt sama dynastian gunsmiths tuottaa keittiö terät, heille mykiön muotoon katanalla. Basic-sarja:

Kasvot tavanomaisten hiiliteräs terät on Euroopan epäsymmetrinen kahdenvälistä teroitus, jonka kautta lisää merkittävästi leikkaus nopeutta. Tämä muoto kärjessä ei salli hänen mennä syvemmälle, vaan päinvastoin, "vetää" pois terä, joka on hyödyllinen harvennus tai höyläämällä tuotteita. Kahva - puu-muovi-komposiitti.

Sama ruostumattomasta teräksestä, mutta suurempi molybdeenin ja lisää sen lujuutta. Veitset tämän sarjan on ontto kahva kohokuvioitu ns kirurginen teräs, joka on kevyt ja samalla kestää naarmuuntumista. Terä on himmeä, yksisuuntainen teroitettavien 15 °.

Melko täydellinen sarja kokkeja veitset, joissa on erikoisterästä laminoitu keksitty Kanetsugu. Lisäämällä kobolttia ovat vahvempia kollegansa, mutta eivät kärsi heidän hauraus. Myös terien satunnaisessa järjestyksessä pieniä lommoja - tämä ei ole vika, vaan erityinen käsittelytekniikka tuoteviipaleiden eivät tartu veitsi.

Pieni joukko yleinen terästerät prosenttiosuus on korkea molybdeenin ja vanadiinin. Kaikki terät ovat melkozazubrennuyu teroitus, joka päinvastoin kuin tavanomaiset serreytornoy voivat muokata itse.

Vaatimaton perhe keskikokoisten farmariautot ja veitset leikkaamiseen ohut hiiliteräksen legkozatachivaemoy. Tylsä terät, full tang ja kahva ilma alumiiniseosta, jossa on karkaistu oksidikalvon.

Damascus terästä 32 metallikerroksesta noin epätavallisen kiinteä ydin on samat ominaisuudet kuin sarjassa Pro-J. Terä on kaksipuolinen hiominen pyöristetyin rinteillä - tämä tekee toiminnan yksinkertaisuus, mutta muokata työkalu on parempi antaa järkevä mestareita. Päin kahva on valmistettu mikarty - laminaatin pellavakasukkaan pohja.

Suhteellisen edullinen japanilainen veitset hyvä levy ruostumattomasta teräksestä kahvat puun muovi kyllästys. Shank puoli, mutta suurin osa pituuden kahvan ansiosta veitsen helpommin hallittavissa.

Piirre keittiöveitset Kanetsugu - käyttö kryogeenisen kovettuminen väärennettyjen teriä. Tämän tekniikan teräs ei murene ja pitkä omistaa tehtaan teroitus muodostamatta purseita.

Kasumi - vain yksilölliset terät

Se tuottaa terät vähiten yhteisen ja kalliita materiaaleja. Niissä määritellään "luonteeseen" kunkin sarjan.

Kestävä veitset Damaskoksen teräslevyjen 32 yli kiinteä ydin. Suurin ole kahdenvälistä symmetrinen teroitus ja miellyttävän otteen puusta tai kangas, jossa on suuri kudos, sitoutunut polymeerihartsien.

Perheen terää, vahvuus on vain hieman huonompi kuin timantti ja korundi. Kahdenvälisiä Euroopan teroitus ja kahva ABS-muovia, mutta se on hyvin vaativa hoitaa ja vaativat huolellista varastointi.

Toinen sarja Damascus terä, jossa on kohokuvioitu pinta. Se luo eräänlaisen ilmatyynyn välillä veitsen terä ja viipaloidut tuotteita siten, että operaation aikana ei tartu. Helpottaa leikkaus ja epäsymmetrinen kaksipuolinen teroitus oikean kätensä - tuotantoa "vasen" veitsen on tilattava erikseen. Kahva on valmistettu asetaalihartsista (termoplastinen) - polymeerinen korvata ei-rautametallien, joka on niin voimakas, että jopa käyttää koneenrakennuksessa.

Sarja yllättävän edullinen päällystetty titaani terät, tarjoamalla heille äärimmäinen vahvuus. Eriväriset terät.

Masahiro - vanhin Japanin veitset

Mestari tässä tuotemerkki on pitkä historia keksi suosittu nyt molybdeeni-vanadiini-teräs, tuli tunnetuksi Japanin keittiöveitset koko maailman. Masahiro tuotteita arvostetaan missä tahansa maassa, ja useita eri malleja tuotetaan markkinoilla, pitkään on kulunut kolme tuhatta. Tietenkin tarkastella kutakin erikseen ei ole mitään keinoa, mutta pääsarjan on vielä syytä tutustua.

 • 106 - erityinen veitset ruoanlaittoon perinteisen japanilaisen ruokia ovat yksipuolisia hionta ja vuori kahvat puun täynnä muovia.
 • 136 - tyylikäs terät missä terä ja kahva ovat terästä kiinteästi.
 • 140 - budjettikohta käytettäväksi kotona on epäsymmetrinen teroitus, joten se on erityisen kätevä käyttää.
 • 149 - kirjaimellisesti läpi kärsivät sarja harvinaisten teräs, jossa yhdistyvät terävyyttä hiilen ja korroosionkestävyys ruostumatonta terästä.
 • 162 - ammattilainen veitset yksipuolista teroitettu ja vsadnymi kahvat puusta (magnolia). Joissakin malleissa jo vaipalla. Siellä käytetään ainoastaan ​​teriä seostamattoman teräksen. Se täydellisesti säilyttää alkuperäisen terävyys, antaa täydellisen leikkaus, ei kuitenkaan ole korroosiota, joten se täytyy katsoa hyvin tarkkaan.

Tuolloin Masahiro yhtiö eriytti erikseen sukuhaara, takaisin nimi esivanhemmat - Hattori. Tämä tuotemerkki on tullut tunnetuksi taistelut ja metsästysveitset, mutta samaa korkeaa laatua ja se on siirretty puhtaasti siviilikäyttöön malleja. Useimmat heistä ovat käsintehtyjä Damaskoksesta teräksestä. Terät osoittautua erittäin kova, mutta ei ole haitta epävakaudesta. Teroitus eurooppalaisessa kaksisuuntainen, niin että ongelmat riippuvuus ei. Shank - täynnä.

Japanissa, valmistajat keittiöveitset ovat erittäin paljon, mutta kaikki eivät mene kansainvälisille markkinoille. Mutta kaikki maassa, jotka ovat mukana tässä arvoisan liiketoiminta on omat salaisuutensa, säilytetään huolellisesti perheessä. Ja mikä tärkeintä - japanilainen valmistaja terien pitkään nostettu listalla taidetta, niin että jopa kaikkein yksinkertainen veitsi vähän tunnettu mestari on a priori laadukas ja voi tulla helmi keittiön kokoelma.

Kotona meillä on kaksi Japanin veitset, jotka on tallennettu keittiössä mustaa samettia laatikoita. Aviomies heistä hellästi välittää natachivaet ja kiillottaa. Se on hänen ylpeytensä. Ne ovat erittäin teräviä.

Japanin veitset ovat yleensä erittäin laadukkaita. Aviomies tekee sushia Käytä vain. Cool juttu.

Itse asiassa, tämä ei ole Honuaki terästä ja veitsen kunnolla taottu ja erityisesti karkaistu. Honuaki veitset tehdä muutaman seppiä Japanin veitset, koska ne on hyvin vaikeaa. Ainoa totuus on, että ne on valmistettu korkealuokkaisesta hiiliteräksestä tai shirogami Aogami. On niin veitset ovat hyvin kalliita alkaen $ 300 Japanin, Venäjän vielä kalliimpaa ja on hyvin pitkä kirenagu eli pidä kauan jauhaa.

On olemassa useita veitsiä, käytän mielelläni!

Miten valita Japani veitsiä keittiöön

Tärkein ase samurai - miekka tai katana ja tärkein väline kokki ja hyvä kotiäiti - veitsi. Mutta mitä tapahtuu, jos yhdistää taistelulajit taidetta ruoanlaitto, näyttää hyväpalkkainen kodinkoneet - veitset.

Olkaamme yritä valita hyvä Japanin veitset, vaikka maa-tuottaja kertoo huippulaadukkaita tuotteita.

Keittiö japanilainen veitset - on esimerkki korkean teknologian käyttöön ruoanlaitossa. Ne on valmistettu useista materiaaleista (metallit ja seokset), ja vakavuus heistä on kuin samurai miekka, kun valo huivi puolittuu kosketuksen yksin. Sano, myytti, satuja, legendoja? Yrititkö paras Japanin veitset. Ja ongelmia, kuten tomaatti iho, minkä johdosta kasvi on vaikea leikata tai raakaa lihaa kanssa elokuvan, joka on poistettava, ei koskaan häiriinny. Mitä se tarkoittaa?

 • Japani veitsiä keittiöön - säästää aikaa! Jotain, joka kesti useita (joskus kymmeniä) liikkeet leikataan hetkessä kevyellä kosketuksella.
 • Säästää rahaa. Tietenkin, joukko Japanin veitset tule halvaksi, mutta tuolloin, kuten tullaan pilalla useita "tavallinen", on vaihdettava, assistentti aina olla "reunalla."

Ja mitä sitten, etusijalle? Onhan lisäksi tunnettuja tuotemerkkejä kuten Japani veitsiä Samura Japani ja Kasumi veitset, on tarpeen valita materiaalia, kuin me nyt teemme.

Tietenkin, jossa ilman sitä. Ruostumaton teräs - kruunu tahansa keittiöveitsi, mutta laatu tämän teräs on myös tärkeää. alkaen Japanin terästä veitset - korkean teknologian laitteita. Teräs, jota käytetään siellä on mega voimaa.

Käytetään kerroksittain teräksen veitset. Toisin sanoen kerros 3: medium, pitkänomainen ja se on asennettu suoraan kahvan loppuun saakka. Kummallakin puolella on sama - kulutusta kestävä, vähähiilinen teräs, joka on viritetty maksimaalisen laadun leikata. Reuna terän usein erillään yhteinen pohja. Ja se on muuten, voi olla monimutkaisia ​​kuvioita ja avioeroja, merkkinä aitous kohteen ja toimittaa tietylle "perhe" - kokoelma.

Hän ja toinen tyyppi on erilainen terävyyttä ja mahdollisimman helposti. Veitsi yhdistyvät painava pito ja erinomainen keskitys terän, jolloin käsissä lähes ole tuntenut, mutta selviytyy jopa hyvin monimutkaisia ​​tuotteita. Voit myös tavata Japanin Damaskoksen teräs veitset. Onko tarpeen täällä sanoa jotain, jos se on yksi parhaista materiaaleista aseen. Se vaatii vain vähän tai ei teroitus, hyvin pitkä pysyy vakavana. Erikoista hänen malleja. Damaskoksen teräs pinta ei ole yhtenäinen, ja se on yksi tärkeimmistä valintakriteerit veitsen terän kanssa. Se voi olla avioero, pieni dimples ja kuoppia, jotka näkyvät taustalla erittäin kaunis ja ehdottomasti eivät pilaa laatua esineen.

Näyttää siltä, ​​keramiikka - se on ikään kuin savea, joka voi olla veitsi? Se ei ole totta! Moderni Keramiikka - on lähes ole "tappaa" materiaalia, joka sisältää seoksen partikkeleita, keramiikka ja titaania. Terävyys Tällaisten teriä ei ole huonompi terästä, ja se voi jopa ylittää voimaa.

Tietenkään emme voi sanoa suunnittelusta, joka on Japanin keraamiset veitset. Ainutlaatuisen pigmenttejä teriä voidaan maalata yhdellä värillä kahvalla, ja voi olla värillinen. Tämä ei vaikuta laatuun ja terävyyttä leikkaus, ja se miten sisustuselementti on joukko veitset on hyvä keittiö koristelu.

Samaa mieltä, varmasti antaa asianmukaista huomiota tähän asiaan valitessaan. Ja kaikki koska ne ovat jopa väärennettyjä ei erityisesti piilotettu ja myydään joka käänteessä. Jottei eksyä kaikki erilaisia, valitse aito japanilainen veitset Samura, tai esimerkiksi todellinen keraaminen? Oletetaan ymmärrä tätä asiaa.

Kumma kyllä, mutta Japanin veitset niin todistettu, että on tullut malli jäljitelmä. Ja nyt suurin osa eurooppalaisista valmistajista pyrkii pätkääkään lähemmäs tätä mestariteos laitteisiin.

Keramiikka erottaa hyvin yksinkertaisesti maalattua terästä.

 • Koskaan keramiikka ei maksa kovin halpa. Itse materiaali on melko kallista, ja siten tuotteiden tule halvaksi.
 • Myös keraaminen veitsi leikkauspinta ei eroa väri. Maalattu teräs sama leikkauspinta on terästä ja maalaamattomia.
 • Keramiikka on riittävän jäykkä muodonmuutosta. Jopa terästä voi taipua hieman muodostavat pienen kaaren. Keramiikka käytännössä ei taivu. Se on myös erityinen piirre, joka auttaa valinnassa.
 • Kirjoituksia - on toinen tapa määrittää aitouden brändin. Esimerkiksi veitsi Samura on hyvin selkeä "sinetti" merkin. Tämä ei ole maalia, se on merkki, kokeilla sitä, se on hieman muhkurainen. Useimmat väärennökset maalattu logo, minkä vuoksi se on sileä, ja lopulta vain poistetaan.
 • Hinta - Toinen piirre Japani veitsiä. Ei edustaja sarjassa ei maksa niin paljon kuin yksinkertainen keittiö veitsen taloustavarat. Ja se on täysin perusteltu. Siksi, jos tarjotaan "oikea" Japani veitsiä alennuksella 99%, se ei todellakaan ole juuri sitä mitä tarvitaan. Sen pitäisi olla huomaavainen ja yksityiskohtiin.

Niin, valinta Japanin veitset eivät ole monimutkaisia, ja kestävä toiminta. Siksi valita Euroopan ja Aasian välillä, kysymys veitset pitäisi antaa etusija ikivanhat perinteet ja erinomainen ammattitaito.