Japani sisustus asuntoja

Teemme suunnittelu huoneiston japanilainen tyyli

Länsimaalaiset ovat yhä enemmän siirtymässä filosofian idässä, jossa on hiljainen mietiskely ja askeesi. Joten, Japani tyyli sisustus asuntoja on tullut erittäin suosittu, vaikka ei moni meistä sulje tämä erottuva estetiikka, joka perustuu ominaisuus itäisen maan edustus noin toiminnallisuutta ja kauneutta.

Kuvassa useita muunnelmia sisustus, suorittaa kaikki perinteet Japanin taloudenhoito. Kuitenkin tulisi ymmärtää, että tällainen malli on harmoninen ja syvä vain siinä tapauksessa, kun ajatellaan pääideologia näkökohtia. Joten, tämä tyyli kuuluu luonnollisuus ja luonnollisuutta kaikessa. Kauneutta näkökulmasta tahansa Japani ei haalistu ajan myötä, mutta vain kukkia.

Sisustus perinteinen japanilainen tyyliin, on aina hieman puutteellinen, koska estetiikka alue sijaitsee juuri vähättelyä. On olemassa useita tunnusomaisia ​​tyylipiirteiden:

  • perinteinen japanilainen tyyli liittyy aina puhtaus, paljon valoa ja tunnelmaa, rauhaa, joten asunto ei yleensä runsaasti sisustus ja kirkkaan aksentti;
  • tilaa pitäisi olla mahdollisimman avoin, joten on suositeltavaa käyttää sisätilojen vain minimaalisen määrän huonekaluja;
  • kaikki huonekalut pitäisi olla yksinkertainen ja käytännöllinen;
  • Japanin suunnittelu usein käytetty tila simulaatio periaatteessa väliseinillä, mikä tahansa voi liikkua.

Kuvassa näkyy, kuinka helppoa se on, mutta samalla harmonisesti pitäisi etsiä japanilainen sisustus. Koska tässä huoneessa, te varmasti tuntuu rento ja rauhallinen.

Japani sisustus liittyy käytön rauhoittavia värejä, melko kalpea eivätkä aiheuta. Useimmiten on luonnollista sävyjä, kuten:

1

Sama koskee käytetyistä materiaaleista - ne kaikki ovat luonnollisia. Joten, koristeluun asunnon voi käyttää bambu, viiniköynnökset, olki, luonnonkivi, jne

Lisää hauskaa sisäosiin voi olla yksitoikkoista, jos koristella yksi seinäjuliste tai piirustus. Japanin maalaus tehdään tavallisesti grisaille tekniikalla käyttäen alkydimaalien.

Itäisellä sisätilojen huomio aina kiinnitetään valaistus. Sen pitäisi myös olla luonnollinen ja himmeä. Japanissa, tämä vaikutus saavutetaan käyttämällä riisi paperia, joka on asetettu ikkuna-aukkojen lasin sijaan. Ajan myötä se muuttuu keltaiseksi, ja huone on puhdasta, miellyttävä valo. Maamme, tämä ratkaisu ei ole sopiva, mutta se on aina mahdollista turvautua keinovaloa. Käytä sävyjä Riisipaperin joka tuhlaa pehmeän hajavalon.

Kuitenkin joillakin alueilla asunnon pitäisi jättää varjoon. Tämä päätös on vain luoda sama vaikutus keskeneräisyyden, jotta Japanin arvostavat.

Japani huoneisto suunnittelun yhteydessä käytetään yksinkertainen ja ytimekäs huonekaluja. Kuvassa useita vaihtoehtoja eriä tehty bambusta tai rottinki viiniköynnösten. Näiden huonekalujen tuo matkustamoon ympäristöystävällinen ja erittäin tyytyväinen.

Lisäksi voit käyttää:

  • alhainen ja kompakti pehmustetut huonekalut, edullisesti vaaleat värit;
  • toiminnallinen sisäänrakennettu huonekalut, joka säästää tilaa asunnossa;
  • pystysuora hylly tai kapealla, joka on tehty suoraan seinään.

On syytä huomata, että japanilainen tyyli sopii parhaiten koristeluun makuuhuone. Kuitenkin, haluttaessa, minimalistinen itämainen bias voidaan antaa ja sisätilojen huone, keittiö ja tutkimus.

Tietenkin japanilainen design ei käytä liikaa sisustus ja tarvikkeet. Jotkin yksityiskohdat auttaa pääsemään lähemmäs salaperäinen, mutta tällaiset herkullinen itämainen maku. Kuvassa näkyy, että suunnittelussa Japani huoneistoissa käytetään usein tekstiilejä, joka voi olla tavallinen tai koristeltu malleja japanilainen tyyli. Lisäksi, sisustusta tällaisia ​​elementtejä voidaan käyttää pieniä laatikoita, puhaltimet, lattia ja sohva tyynyt, sekä perinteinen bonsai puita.

Lopuksi haluan vielä kerran korostaa, että Japanin tyyli on täysin vastaa mentaliteetti ja filosofisia periaatteita tämän hämmästyttävän kansakunta. Erityisesti kyse on harmonia ihmisen ja luonnon, ja riippuvuutemme ajan kulumisen.

Oi, oi, oi, kyllä ​​olisi - koskaan, jos ei minun katot 2,50 (venyttää, nyt 2,40, mutta minun keittiö on 5 m ².)

Huoneiston japanilainen tyyli

Oriental motiiveja sisätilojen asunnon avulla voit luoda optimaalinen suunnittelu mukavasti kotitalouden asuinpaikan. Etuna japanilainen tyyli on yksinkertaisuus, helppous käsitys. sisustuksessa tähän suuntaan varmistaa harmoniaa, rauhaa ja mukavuutta talossa.

Materiaalit luoda Japani-tyylinen huoneisto

Yksinkertaisuus tuloksena sisätilan riippuu valitusta viimeistely materiaaleja. Japanin mieluummin loppuun, mikä helpottaa silmukkaan tilaan tilat. Siksi rekisteröinnin on suositeltavaa valita "yksinkertaistettu" materiaalit: laminaatti, yksivärinen tapetti, tavalliset kipsi. Sitä voidaan täydentää asunnon Japanin tyyliin teemalla kuva taustakuvia. Esimerkiksi, ja kuva kirsikankukka, yksinkertainen musta-valkoinen kuvio japanilainen kylä.

Tärkeä vaatimus ostaja pintakäsittelyaineita on niiden luonnollisuuden. Tutkimatta muovin käyttöä varten pinnoite kattoon tai seinään. Sitä on käytettävä puinen säleet jäsentää tilaa. Ne voivat jakaa katto neliön ja suorakaiteen (edullisesti sama). Usein niitä käytetään jakamaan tai kehystys seiniin.

Miten korostaa japanilainen tyyli suunnittelu

Yksinkertainen ja helppo suunnitella asunnon perinteiset elementit on sisällytettävä Japanin tyyliin. Omistamisen kotiin suositellaan ennakkoon liukuovet, kuten ovet Shoji paneelit. Japanilaiset ovat tehneet niistä puusta, ja erikoispaperia. Mutta suhteen kaupunkiasumisen ei ole kuin ovi on hyvin suojattu melu viereisistä huoneista ja kylmä. Siksi, ne voidaan korvata samanlaiset rakenteet puusta.

Tiloihin laski tarpeeksi valoa, sinun täytyy asentaa suuret puukehysikkunat. Ne voidaan jakaa 6-8 pienempiin neliön tai suorakaiteen. Kuten huonekalujen, osti kaiken kotona, sen on täytettävä seuraavat vaatimukset:

  1. Olla puisia.
  2. Ovat yksinkertaisia ​​geometrisia muotoja (pois lanka, Koriste metalli tai muovi insertit).
  3. Käytännöllinen (esim kuuluu Hidden osastot varastointiin henkilökohtaiset tavarat).

Kasaantuvat tilaa huoneissa ei voi olla: Japanin tyyli sisätilojen asunnon merkitsee liikkumisvapauden. Erityistä huomiota olisi kiinnitettävä valittujen sänkyyn. Sen tulisi sisältää keski- ja korkean panta. Kun jalka tulee olla poissa. Totta puhaltimet voidaan asettaa suuntaan erityinen "korokkeella", ja se on sijoitettu patjan. Liitteenä olevissa valokuvan, voit nähdä, että se on tällainen majoituspaikkoja Japanin kodeissa.

Värimaailma huoneet ja suositukset valinta kalusteet

Suorittaminen korjauksia yksiö japanilainen tyyli omin käsin, sinun täytyy poimia leikata, koriste-elementtejä ja kalusteet rauhoittavia pastellivärejä. On suositeltavaa antaa etusija vaaleanruskea, beige, kerma, vaalean oliivin väri. Tumma insertit voisi olla sälepohja erottamalla huoneeseen. Jos haluat, voit lisätä elementtejä lämmintä oliivi tai vaalean oranssi.

Valaistus huoneessa pitäisi tehdä maltillisesti. Lamput ei tulisi sokeita: lämmin keltainen hehku sopii huoneet japanilainen tyyli. Katto valaistus on suositeltavaa tehdä käytön kanssa valonheittimet tai lamppujen muodossa parin valaisimet. Sängyn lähellä ja pöydällä pieni Pöytävalaisin mallia voidaan muodostaa.

Asianmukainen pukuhuonetta Japani-tyylin

Moderni yksiö japanilainen tyyli näytti todella kaunis, on suositeltavaa seinille ripustaa pieniä maalauksia. Ne voivat kuvata merkkejä, lohikäärmeitä. Täydentävät suuntaan parin bonsai suuria tai keskisuuria. Seinillä voit ripustaa pari faneja, pöydillä ja yöpöytä laittaa koriste maljakoita.

Japanin designhuoneistoissa: vinkkejä järjestelystä

Japanilainen tyyli on ominaista yksi sana - Zen. Japanin design huoneisto - se on puhdasta kuormittamattoman tilan, tasapaino, jotta, ikivanhat perinteet ja rakkauden luonnon kauneutta.

Yritä toistaa japanilainen tyyli sisätilojen hänen asuntonsa tuoda hieman zen elämässäsi. Eikö ole suuri, kun talo rauhan ja harmonian?

Katsotaanpa 10 tapoja lisätä hieman tämän rauhoittava tyyliä sisustuksessa kotiisi.

Elementit luonnon Japanin designhuoneistoissa

Japanin kulttuuri on täynnä rakkautta ja kunnioitusta luontoa. Paras tapa säilyttää vahva yhteys luontoon on käyttöönotto sen elementtien sisustus.

Jotta aidosti Japanin designhuoneistoissa, muistuttavat perinteinen japanilainen bonsai kasveja tai bambusta. Voit käyttää mitä tahansa kasvin kanssa paksu vihreä: niiden avulla myös, voi halutun vaikutuksen. Muista kuitenkin, että ole tervetulleita suuri määrä erilaisia ​​kukka-asetelmat, joten käytä yksinkertainen täsmällinen kasveja tummaa puut.

Japanin talot erottuvat myös läsnäolon paljon luonnonvaloa, että tulee huoneeseen suurista ikkunoista avautuu hieno näköala kadulle. Usein lasiseinien liukuovet jotka mahdollistavat luonnonmaisemaa istutettu sisälle taloon.

Rauhoittava ääniä kurina vettä luo meditatiivisen tunnelman ja heti rentoutua. Kuten kasvien, veden elementit ovat erittäin tärkeitä Japanin tyyliin.

Japanin immersiokylvyillä - jotka ovat pieniä, syviä kylvyt, jotka usein varustettu paikka istua. Tämä itämainen trendi monet asunnon käyttävät nykyään. Järjestää kylpyhuone japanilainen tyyli avulla dip säiliö.

Liukuovet ja väliseinät

Aitoja japanilaisen Shoji osio kutsutaan (Shoji), ja ne ovat myös erittäin tärkeä osa japanilainen design.

Koska korkea hinta kiinteistöjen Japani taloja pääasiassa pienikokoisia, joten käyttö jokaista neliösenttimetriä maksimiin - olennaista. Toisin kuin ovet, Shoji lisäksi eteenpäin ja taaksepäin, vapauttaa tilaa, että käytetään normaalisti tavanomaisten ovet.

Väliseinät on valmistettu korkealaatuisesta läpikuultava paperi kiinnitetty puurunko. On kuitenkin modernimpi versio osioita, joita voidaan ostaa Internetissä, he käyttävät lasipaneelit puinen ristikko.

Tärkeä ominaisuus japanilainen osiot on, että ne eivät estä valon pääsyn huoneeseen. Korvata suuri osa seinän lasinen liukuovi ja näet miten asuntosi pelaavat japanilainen tyyli.

Yksi parhaista tavoista yhdenmukaistaa luontoon on käyttää luonnon puisia elementtejä sisustus. Seinät, ovet, kaiteet, seinät, kehykset ja muut osat on tehty vaahtera, Cypress, neulasia ja punainen mänty. Toinen suosittu materiaali on bambu, jota käytetään laajasti Japanin sisustus. Käytä näitä elementtejä Japanin huoneistossa suunnittelu - bambu lattia, puinen osio ja muun sisustuksen. Löydät rauhoittava tunne luo puhtaat linjat puusta kotiisi.

Käytävä Japanissa kutsutaan genkan (genkan). Tässä huoneessa, joka täyttää isännät ja vieraat, sekä paikka, jossa poistetut kengät ja laittaa tossut.

Vuonna genkane asetetaan usein getabako (getabako) - Japanin kaappi kengät (yleensä sijoitettu pohjantikka kengät ulkopuolella). sali suunnittelu on aina hyvin yksinkertainen, läsnäolo puisia elementtejä ja runsaasti luonnonvaloa.

Japanin kielessä kodeissa, myös genkane erittäin suosittu kivilattiat. Joten miettiä laadusta lattianpäällysteet kiveä oman Japanin asunnon suunnittelua.

Aidoimman Japanin kodeissa ei ole henkilökohtaisia ​​sisustetut huoneet tiettyihin tarkoituksiin, kuten olohuoneessa tai TV-huoneisiin. Huonekalut Japanin sisätilat käyttö on vähäistä, mutta kun tulee aika seremonioita, sijoitetaan lattialle tyynyt ja poufs. Niin että se on helppo - ostaa pari alhainen huonekalujen ja sisustuksen tulee edes vähän enemmän kuin Japani.

Voimme mennä pidemmälle ja ympäröimään matala pöytä lattia tyynyt - ja saat hyvä paikka ateriat, luovat romanttisen tunnelman.

Japanilainen tyyli - se on puhdas ja minimalistinen. Käytössä sotkua - tabu. Kuten kirjoitin edellä, vuonna Japanin kodeissa, jopa huonekalut ei ole niin paljon.

Miten saavuttaa tämän japanilaisen estetiikan säilyttäen mukavuutta ja rikkaan kodin kalusteet? Tärkein Temppu on yksinkertainen ja puretaan muotoilu. Huonekalut pitäisi olla moderni, puhdaslinjainen ja luonnon materiaaleja. Niin monet fanit modernin muotoilun tämä saattaa tuntua yksinkertainen tehtävä.

Kuten valaistukseen, vuonna Japanin kodeissa nykyaikaisilla valaistus ja kevyt kulma. Voit käyttää aitoja Japanin lyhdyt.

Yleensä muista, että jokainen yksityiskohta on oltava paikkansa ja on monia hyödyllisiä toimintoja japanilainen design asunnon.

Avo ja luonnonvaloa

Kuten sanottu, avointa tilaa ja minimalistinen muotoilu - perusperiaatteet Japanin Suunnittelu asunnot. Joten katsokaamme toinen tapa saavuttaa alkuperäiset sisätilat on japanilainen tyyli - käyttö luonnonvaloa.

Japanin talot ovat pullollaan luonnonvaloa, joka tuo mukanaan rauhalliset näkymät ja sävyjä luonnosta. Suuret ikkunat ja luukut katossa ovat erinomainen tapa tuoda talonsa paljon valoa ulkopuolella.

Joka tapauksessa, älä käytä voimakasta kangas, koska se estää virtauksen valoa. Yritä peittää ikkunan tarpeettomia esineitä, mutta jos tämä ei ole mahdollista, käyttää yksinkertaista Bambusäleet tai ohut ilmaverho.

Kun pyritään vastaamaan luonnon kauneus luonne yksinkertainen, luonnollinen värejä käytetään Japanin sisätilat. Päävärit ovat ruskean puuelementeillä sekä viherkasveja. Tai puulattia on peitetty kivilaatat, ja suuri osa seinien osioita korvataan läpinäkymätön paperi.

Käyttö on japanilainen huoneistossa suunnitella yksinkertainen väripaletti neutraaleja värejä ja yhdistellä sitä puuta - hyllyt, seinäpaneelit ja lattia, tai lisätä harmaasävyä kiven lattialle tai jopa huonekaluja. Älä myöskään unohda käyttää paljon viheralueita. Katsoa ulos ikkunasta ja nähdä, mitä luonnon värit voit käyttää oman kodin.

Yritä sukeltaa yhä syvemmälle rauhallinen japanilaisen kulttuurin ja järjestä asunnostaan ​​tilaa meditaatio, teetä seremonioita, tai jooga.

Alemmassa kuvassa - täydellinen esimerkki teehuone japanilainen tyyli. Löytää hiljainen paikka, jossa voit laittaa tyynyn meditaatio tai vain istua ja rentoutua. Älä unohda lisätä vesiestettä joka sammuu ulkomaisia ​​ärsyttäviä ääniä.

Maalata seinät vihreä tai ruskean sävyjä, lisää elävää vihreys, kuuluu rentouttava musiikki - voilà! Sinulla on oma turvaa Zen tyyliin.

Saavuttaa mahdollisimman aito japanilainen design huoneisto, käyttämällä puhdas, yksinkertainen ja minimalistinen muotoilu kaikissa huoneissa. Puuelementtejä, yksinkertaisia ​​kasveja, luonnonvaloa, modernit huonekalut, veden ominaisuuksia, syvä upotuskylvyssä, pehmeä lattia tyynyt, liukuovet ja väliseinät, meditaatio huone ja värit lainattu luonnosta - tämän pitäisi olla täydellinen japanilainen design asunnosta.

Perinteinen talo siirtyminen sisustus

Menneisyyttä: puutarha arkkitehdit Neuvostoliiton.

Elämä luonnossa: vuosikerta paratiisi järvellä

Ylellinen boutique-hotelli Sardiniassa

Suosittuja tällä viikolla:

Perinteinen talo siirtyminen sisustus

Menneisyyttä: puutarha arkkitehdit Neuvostoliiton 1930

Elämä luonnossa: vuosikerta paratiisi järvellä

Ylellinen boutique-hotelli Sardiniassa

Perinteinen talo siirtyminen sisustus

Menneisyyttä: puutarha arkkitehdit Neuvostoliiton.

Elämä luonnossa: vuosikerta paratiisi järvellä

Ylellinen boutique-hotelli Sardiniassa

Perinteinen talo siirtyminen sisustus

Menneisyyttä: puutarha arkkitehdit Neuvostoliiton 1930

Elämä luonnossa: vuosikerta paratiisi järvellä

Ylellinen boutique-hotelli Sardiniassa

Puu: Chalet suurkaupungissa

Suloisin ja sisustusta

Oppitunti Focus: Unelma School

Suosittu uutisia muotoilu ja arkkitehtuuri:

Perinteinen talo siirtyminen sisustus

Menneisyyttä: puutarha arkkitehdit Neuvostoliiton 1930

Elämä luonnossa: vuosikerta paratiisi järvellä

Ylellinen boutique-hotelli Sardiniassa

Upea huvila muodossa kotilo

Miten muuttaa sisätilaan 10 suunnittelu vinkkejä

1