Jalkapallokenttä vakiokoko

Mitkä ovat mitat standardin jalkapallokenttä?

Kentän peli jalkapallo on muodoltaan suorakulmainen.

Pelaa ruohoa tai tekonurmi. Ominaisuudet tekonurmi vuosittain (kukin "sukupolvi") lähemmäs kuin luonnon ruohon.

Pituus: ainakin 90 m (100 jaardia), enintään 120 m (130 jaardia)

Leveys: ainakin 45 m (50 jaardia), jopa 90 m (100 jaardia)

Kansainvälisille ottelut kentän pituus on 100-110 metriä (110-120 jaardia), ja leveys - 64-75 metriä (70-80 jaardia).

Suositeltava arvot: pituus 105 m, leveys 68 metriä.

Jokaisena puolet kentän tavoite alue on merkitty.

Pisteiden välillä, etäisyydellä 5,5 m (6 jaardia) sisäsivulta kunkin maalitolpasta, kohtisuorassa hilajuoviin, syvä vetää kaksi linjaa alalla. Etäisyydellä 5,5 m (6 pihalla), nämä linjat on kytketty toiseen linjaan, yhdensuuntainen hilalinjaan.

Maalivahti ei voi työntää sisällä hänen maalialueen.

Jalkapallossa, porttialueella kutsutaan usein kohti maalia, mutta virallisesti jalkapallossa tätä termiä ei koskaan käytetä, kun taas muissa urheilulajeissa, esimerkiksi salibandy, käsite "tavoite alue" ja "maalia" tarkoittavat eri asioita.

Kummallakin laidalla on merkitty rangaistusalueen - alue, jolla maalivahti voi pelata käsiä.

Pisteiden välillä, etäisyydellä 16,5 m (18 jaardia) sisäsivulta kunkin maalitolpasta, kohtisuorassa hilajuoviin, syvä vetää kaksi linjaa alalla. Etäisyydellä 16,5 m (18 jaardia), nämä linjat on kytketty toiseen linjaan, yhdensuuntainen hilalinjaan. Laatikon sisällä, keskellä maalilinjan ja etäisyydellä 11 m (12 jaardia) siitä, joka on talletettu 11-metrinen merkki. Rangaistusalueen ulkopuolella, suoritetaan rangaistusalueella kaari, jonka säde on 9,15 m (10 jaardia), jonka keskus on sama kuin 11-metrinen merkki. Tämä linja auttaa tuomaria asemoitua oikein pelaajien rangaistuspotku (kaikki pelaajat paitsi yksi, joka on, saa sijaita lähempänä 9,15 metrin päässä 11-metrinen merkki).

Kuten tiedätte jalkapallokentällä lomakkeelle on suorakulmio.

Mitat kentän tässä:

Alalla pituus 90 metriä minimiin. Ja kaikkein alkuun 120 metriä.

Nyt pienin leveys 45 metriä ja enintään 90 metriä.

Me kaikki tiedämme, että Brasiliassa tänään on MM 2014. Monet katsella hänen ottelunsa televisiossa.

Joten näihin aloihin (joka pelataan kansainvälisiä otteluita) tiukemmin.

Ja tässä on suositeltava koko täydellisen kentän:

leveys 68 metriä

pituus on noin 105 metriä.

Kuinka monta artikkelia luin tästä, olen aina yllättynyt joka kerta erilainen metrimäärä) En tiedä mikä lähde luottaa ja mitä ei.

Jalkapallo kenttä on suorakaiteen muotoinen, ja sen mitat voivat vaihdella - siellä ovat pienin ja suurin pituus ja leveys pelialueen. vakio jalkapallokenttä pituus voi olla yhdeksänkymmentä-satakaksikymmentä metriä ja leveys - neljäkymmentäviisi-yhdeksänkymmentä. Jos väitteet stadionin isäntä kansainvälisissä kilpailuissa kentän pituuden on oltava sata-satakymmenen metriä (suositeltava - sataviisi), ja leveys - kuusikymmentäneljä-seitsemänkymmentäviisi metriä (suositeltava - kuusikymmentäkahdeksan).

Koko standardi on jalkapallokentän pituus 90-120 metriä, riippuen stadionin, ja leveys 45-90 metriä. Tässä on kuva kaikenkokoisia kaikki osat kentän täyden esityksen kuvan pelin.

Kentät ovat erilaiset kaikkialla, mutta kuten kaikessa, he ovat standardeja.

Kuten vuoden Wikipedia standardit jalkapallokenttä ovat seuraavat:

Mitat jalkapallokentän:

jalkapallokentän pituus: voi vaihdella 90 m 120 m ja (kuullut usein - 105 m kaikkialla).

Leveys: m vaihtelee välillä 45 ja aina 90 m (usein tämä arvo - 70 m.

Kansainvälisen ottelut laittaa nämä kriteerit:

Pituus: 100 minimi ja 110 maksimi.

Kenttä leveys: 64 m - 75 m.

Suositeltava kentän arvot ovat:

Pituus: noin 105 metriä

Leveys: noin 68 metriä

Eri kenttä jalkapallon koko ovat erilaiset.

Pienin jalkapallokenttä on noin 45-50 metriä leveä ja noin 90-95 metriä pitkä.

Suurin jalkapallokenttä on noin 85-90 metriä leveä ja noin 115-120 metriä pitkä.

Keskimääräinen kenttä on noin 65-70 metriä leveä ja noin 13-17 metriä.

Kattavuus on lähes aina luonnollinen (vihreä), ja joskus synteettinen.

Mistä tiedän, ei ole tarkkaa standardeja jalkapallokenttä.

Mielestäni vastaukseni voi auttaa.

On käynyt ilmi, että standardin jalkapallokenttä säännöt voivat olla erilaisia. Kiinnostuin asiasta ja selvittää vain yhden yhteyshenkilön - että kentän on oltava suorakulmainen. Loput mittaukset voivat vaihdella. Pituus kenttä voi olla 90-120 metriä, mutta kansainvälisessä muodossa suosittelevat hieman yli 100 metriä. Laaja kenttä on 45-90 metriä. Yleisesti tarkkaa kokoa jopa senttimetrin ole.

Leveys jalkapallokenttä riippuu useista tekijöistä.

Ensinnäkin on arvo, joka vastaa pidetään tällä alalla. Esimerkiksi koulutus pelit eivät vaadi suuria kenttiä. Riittää, kun kenttään leveys 20-25m ja 50-60m pituus.

No, stadioneilla, jossa kansainväliset turnaukset järjestetään seuraavat standardit:

leveys-45-55 Mertenin

pituus-ja 100-120 metriä.

Se, että ei ole olemassa selkeää ja määritetyt rajat std. jalkapallokenttä, tärkeintä - se on suorakaiteen muotoinen. Tässä ovat mitat voivat olla:

Mutta silti suositeltavaa peltojen koon tulee olla pitkä 105 m ja leveys - 68 m, ne ovat myös yleisin jalkapallon kilpailuissa kansainvälisellä tasolla.

Standardi mitat jalkapallokentän

Luultavasti, meidän pitäisi mainita paitsi tarkkaa standardin mitat alalla, mutta myös vaihtelut määrissä, jotka ovat tällä hetkellä virallisesti sallittu.

Toivottavasti tiedoista on hyötyä lukijoille.

Jalkapallo kenttä on suorakaiteen muotoinen ja sen mitat ovat: pituus pitäisi olla 105 metriä ja leveys 68 metriä. Nämä ovat koko jalkapallokenttä MM-kisoissa, joka on nyt Brasiliassa.

Vihje 1: Mitkä ovat mitat standardin jalkapallokenttä

  • Mitkä ovat mitat standardin jalkapallokenttä
  • Miten Syötä tunnuksesi ja salasanasi
  • Miten hyödyntää crack peli

Miksi joukkueet käyttävät erikokoisia kentän?

Vinkki 2: Vaatimukset jalkapallokenttä: koko ja kattavuus

Erityisesti sovittuja sääntöjä 1863 vuoden mittainen jalkapallokenttä kunnossa - suorakulmainen, etäisyys on vähintään 100 ja enintään 130 metrin Englanti. Mitattuna metrin - 90 120. leveys kenttä on 45-90 metriä (50-100 jaardia). Suhde on optimaalinen pituus ja leveys - 105h68 m.

Jossa tiukemmat vaatimukset ovat stadionilla, jossa järjestetään kansainvälisiä otteluja, joissa huippuammattilaiset seurajoukkueiden ja maajoukkueiden. Noudattamisen kriteereitä paitsi myös kansainvälisillä liitot. Euroopassa, esimerkiksi se harjoittaa UEFA sanan unioni Manner jalkapalloliiton. Hyväksyttävä UEFA kenttä pituus - 100-110 m (110-120 jaardia). Leveys - 64-75 m (70-80 jaardia).

On myös yhdistävän keskilinjan kaksi puolta, jolla merkinnän keskus alalla halkaisija 0,3 m (1 jalka). Se on esitetty ympyrän halkaisija on 9,15 m (10 jaardia). Se oli täällä tehnyt starttinykäisy pallo alussa ensimmäisen ja kaikkea, jos lisäaikaa cup-otteluissa on puoliajalla. Siitä myös käynnistyy ottelun joukkueen, jäi tavoite.

Mitat ensimmäinen alue, jossa esiintyy kaikki ns maalin (7,32h2,44 m), yhtä suuri 18,32h5,5 metriä (telakat 20X6). Mitat toisen, jossa "piste" etäisyydellä 11 m (12 jaardia) päässä maalilinjan on suorittaa rangaistus käsittää +40,32-+16,5 m (telakat 44h18).

Toinen erityistä teknistä jalkapallo alue sijaitsee enintään metrin etäisyydellä penkin kummankin joukkueen. Tekniikan alan mittarin hallussa ja kylkiviivan kentän. Tällä alueella pääasiassa valmentajat joukkuetta lähettämään ohjeita pelaajille.

Luonnollinen ja keinotekoinen

Tällaiset mausteseoksella pitäisi olla laadullisia tarttuvuus kengät ja on hyvä kimmoisuus sekä pelaajille ja pallo. Peli nurmikon rakentaa kahdella tavalla - ruoho kasvaa aivan stadionin tai tuoda sen turpeesta sämpylöitä ja kaulitaan poikki kentän.

Ei lämmin ilmasto ei salli Venäjän pelata jalkapalloa, varsinkin aikaisin keväällä ja myöhään syksyllä, stadioneilla luonnon turvetta. Siksi monet perus- tai korvaavan sekä jalkapallo koulutusta alan maamme tehdään joko lämmitysjärjestelmän kentän alle asetetun putkia tai keinotekoisia "ruoho."

Se koostuu vihreä muovi kuitujen kiinnitetty toisiinsa ja muodostavat synteettinen matto, jossa on tiiviste hiekkaa ja kumirouhe. Lisäksi on myös sekapinnoitteen, kun luonnon turvetta ompeli - parempaa laatua ja pidemmän käyttöiän - keinotekoinen "ruohoa."

Mikä olisi jalkapallokentän

Kansainvälisten sääntöjen mukaiset jalkapallokenttä mitat ovat 100-110 päällä 64-75 metriä. Jalkapallo kenttä on suorakaiteen muotoinen. Jalkapallon maailmanluokan stadion - monimutkainen rakenne, joka koostuu useista osista: ruoho kansi koko alueen jalkapallokenttä, raunioista alustan, hiekan putkia, jotka kuumentavat kenttä jalkapallopelin, Viemäriputkistot ja kastelu. Jalkapallokentällä on ympyrä merkinnät keskelle rangaistusalueen, maalivahti päällä ja rajan rangaistuspotku. Kenttä pelaa jalkapalloa hyväksyttyihin standardeihin - vihreä.

Pituus jalkapallokentän 100-110 m, leveys linjan kutsutaan portti alusta (64-75). Sillä tämä bändi on merkintä jalkapallokentän leveä. Kulmaliput sijoitetaan kulmiin. jalkapallokenttä koko metreinä tärkeää ammatillisessa otteluissa. Amatööri peli kilpailuja yhteensopivuusstandardeja kenttä ei ole suurta merkitystä. Kenttä jalkapallo koulutus on minkä kokoisia tahansa, niin kauan kuin kylkiviiva oli pitempi pituudeltaan maalilinjan. Vakiomittaisuus jalkapallokenttä ei ole pakollinen, nämä arvot ovat suhteessa.

Vakio jalkapallokenttä, sekä pelisäännöt ovat olleet vuodesta 1863. Sittemmin on tehty muutoksia markup harvoin hyväksytty ensimmäisessä kappaleessa sääntöjä. Lopullinen jalkapallokenttä järjestelmään muotoiltu FIFA kesäkuussa 2013.

Vuonna 1863, selvittää, miten monta metriä jalkapallokenttä. Taken 100-130 telakat pituus, leveys 50-100 telakat. Yleensä pituus ja leveys jalkapallokenttä 105 * 68 m. Mitat jalkapallostadion ammatillisen pelien selvä jäykät puitteet. Vaatimusten noudattamista valvoo kansainvälisten liittojen. Sallittu pituus kenttä jalkapallo, 100-110 m, leveys 64-75 m jalkapallokentän.

Laskemalla kenttä muuttunut 1901 ja 1937 vuosi, laatikko lisättiin ja kaaren kohdasta, jossa toimivat rangaistus (rangaistuspotkujen) ympärysmitta 9, 15m. Markup linjat tehdä sama suurin leveys on 12 cm. Kaksi pitkää riviä merkitsevät pituus ja leveys alalla, niitä kutsutaan puolella. Kaksi lyhyttä tavoite linja on asetettu, pitempi ensimmäisen sekunnin. Myös jalkapallokentällä merkitään keskilinjaa, joka yhdistää molemmat osapuolet. Tämä linja on merkitty kentän keskelle. Sen ympärysmitta on esitetty halkaisijaltaan 9-15 m. Se on tältä alueelta aloittaa pelin alussa, alussa ensimmäisen puoli, kaikki myöhemmät kierrokset, jos lisätään ottelua. Sieltä aloittaa pelin joukkue, joka jäi tavoite.

Prelaunch jännitystä johtajat monet venäläiset jalkapalloseurojen koska hän alkaa, alkaa jonkin alan kauden joukkue. Jälkeen luvan kotipeleissä oman stadionin saadaan, kun se on valmis. Socket kattaa ja merkitsemistä kaikki vaatimukset federaation ja liigan.

Photo 1. Football Club "Spartak9quot; "aukko Arena" Se toimii vuodesta 2014.

Jalkapallostadionilla on yksi muoto. Kylkiviiva on pituudeltaan pidempi maalilinjaa. jalkapallokenttä koot ovat eri rajat, leveys ja pituus ei ylitä kynnystä. Tiukat jalkapallokenttää esittänyt virallisissa kilpailuissa.

Sisäisen runko asetettu ottelunsa: Field pituus 90-130 maalin, jonka leveys on vähintään 50 metrin, ja 100. Jos isännät kansainvälinen tulitikut, standardin mitat jalkapallo kentän alueella 100-110 m pitkä ja leveys 64-75. Tässä yhteydessä on viitteitä säännöissä (150h68 m). Vaatimuksista pelikentälle ei tiukasti säänneltyä, erilaiset poikkeamat sen parametreja.

Erään ensimmäisen kohteen sääntöjä jalkapallokentän mitat ovat:

Mutta kansainvälisissä kilpailuissa muut standardit:

Valokuva 2. Gate aluetta merkintöjä, jota kutsutaan myös kohti maalia.

Monet joukkueet pitävät tiettyjä marginaaleja. Taktiikka, jonka arvo on jalkapallo, pidetään tietty leveys ja pituus kentän. Suorittamaan pitkä hyökkäys vastustajan puku laajalle alueelle. Johtuen useiden metrien muita pelaajat saavat enemmän tilaa ohjailu ja muodostumista PFA.

Saat joukkuetta vastahyökkäykseen taktiikka halunnut jatkaa kapea kenttä, koska tämä koko mahdollistaa puolustus. Kapea vyöhyke ja läpi hyökkääjiä rikkoa kovemmin. Koko kentän jalkapallo on tärkeää myös sovellettaessa joukkueen vertikaalisen tartunnan. Pituuden voit heittää pallon tyhjään istuinten takana suojaa ulkomaisen sivuston maalivahti päässä portista.

Photo 3. Suuri koko jalkapallokentän on tilaa liikkeitä kuten zakidyvanie avauduttua takaisin suojaa.

Myös pituus ja leveys, joka on -jalkapallostadionia kenttä koot, sisemmän vyöhykkeen määritellä erilliset arvot. Kenttä peili on jaettu kahteen osaan. Keski ympyrän säteellä 9-15 metriä. Portit ovat vastapäätä maalia. Sisäsivujen maalitolppien sijaitsevat 5, 5 metrin päässä näköisenä sivustosta. Samalla etäisyydellä hila on kytketty linjaa, joka on samansuuntainen raja kentän. Tämä alue, jotta suunnata maalivahti, joka tulee hänen takaisin tavoite. Kieltää push maalivahti.

Suorittamaan liikkeitä kymmenen kenttäpelaajaa tarjota kenttään. Avaruudessa portin maalivahdin ja rajaamalla alueella kaksi nelikulmaisia. Sitä pidetään porttialueella, joka on suurempi kuin rangaistusalueen rajalla. Näillä paikoilla, maalivahti saa lyödä, pyydystämiseen tai ottamasta pelipallo kätensä. Ensimmäisen vyöhykkeen, josta maalin koko on 7, 32 2, 44 m; . 18,32 5 5 m toisen alustan, 11 metrin päässä oleskelun alue on koko rangaistus - 40, 32 16, 5 m.

Erityinen vyöhykkeiden teknisellä alalla, sijaitsee metrin päässä penkillä kummankin joukkueen. Kylkiviiva jalkapallokenttä suoritti myös metrin päässä teknisellä alalla. Tämä sivusto vaatii valmentajana opettamaan pelaajilleen.

Mitat standardikenttälaitteita

peltojen koot hosting kansainvälisiin otteluihin

Mitat Suositeltava FIFA

vähintään 90 m (100 jaardia), enintään 120 m (130 jaardia)

vähintään 100 m (110 jaardia), enintään 110 m (120 jaardia)

ainakin 45 m (50 jaardia), jopa 90 m (100 jaardia)

ainakin 64 m (70 jaardia), enintään 75 m (80 jaardia)

4050 m 2 - m 2 10800

Taulukko asettaa kentän mitat erityyppisille jalkapalloa.

Pohjapäällyste jalkapallokentän - luonnollinen ruoho nurmikko. Seokseen, erilaisia ​​yhdistelmiä bluegrassista bentgrass, apila, nata, raiheinä - valinta-alueen määritetään. Nämä yrtit ovat kestettävä pitkäaikainen altistuminen juoksee läpi erotuomareita, pelaajia, ja paahtavan auringon, pakkasta. Ruoho jalkapallokenttä on ominaisuuksiltaan springiness ja laadullisen tarttuvuus Boot.

Valokuva 4. Klossit saisi liukua laatu jalkapallokenttä.

Turve jalkapallokenttä luotu kahdella tavalla: kasvava ruoho stadionilla tai tuoda sen rullat ja rullattu päällä. Nurmikko pitäisi olla luonnollinen, on sallittua käyttää keinotekoista materiaalia. Tekonurmi jalkapallokentän valmistettu polymeereistä. Pinnoite on kasa, joka muistuttaa nukkaa todellisia ruohoa. Monet perus- tai korvaava kentät, leikkikentät koulutusta oborudyvayut lämmitysjärjestelmä suojaa kylmältä tai ne tekonurmella.

Luonnollinen jalkapallokenttä vaatii erityistä hoitoa, se kastellaan, lannoittaa ja kylvetään tiloihin. Ruoho viettää kaksi peliä viikossa. Ruoho iso urheilua ei kasvateta kentälle, se saatetaan telojen muodossa turpeesta.

Tekonurmi for jalkapallokenttää muistuttaa synteettinen Matto ruohonkorret törröttää. Terä on tuote, joka valmistetaan synteettisistä kuiduista, se on muodoltaan ja jäykisteet. Sen joustavuus tekonurmella peitetty hiekalla ja kumirouheen.

Keinotekoinen kattavuus kokee paahtavan auringon ja jäädyttämistä. Mutta tekonurmi on tärkeää hoitoprosessin rajoittuu hoitoon nurmikkoa erikoiskone. Täyteaine on poistettu, irrota, ja pino. Kun päällyste vaihdetaan uudet pelit kentällä.

Sekoitettu päällyste on turvetta ommeltu siinä keinotekoinen kasa. Sen hinta on korkea, mutta sekoittaa nurmikon rinnastaa pelien nurmikolla. Tässä ottelussa se kuluttaa enemmän. Hoito on kastelu, lannoitus ja aukkojen täyttäminen. MM-kisat pidetään luonnon ruoho nurmikko (tai sekoitettu, mikä vastaa sitä).

Kuva 5. Turf synteettistä kuitua tuodaan rullina ja koostuu pieni kasa

Välillä keinoruohokuitujen sallittu tila läsnä jalkapallokentän. Se on täytetty hiekalla ja kumirakeita. jalkapallokenttä laite pehmentää kitka, kun kuuluvat soitin. Koriste nurmikoilla ovat pehmeitä, ja väli paalun ei ole täytetty hiekalla.

On toinenkin tyyppi tekonurmi, välillä käytännöllinen ja koristeellinen nurmikkoa. Välinen tila pino on täynnä kvartsihiekka, mutta kumin rakeet puuttuu. Näin nurmikko kansi Child jalkapallokenttä, leikkikentät, mutta ei suuri jalkapalloa.

Photo 6. On välttämätöntä, että pinnoite pehmennyt kitka jalkapallokenttä toimija pudotessa.

Standardi jalkapallokenttä kehällä ääriviivat neljä riviä: kaksi puolta ja kaksi portilla. Leveys näiden merkkien ei ole enemmän kuin 12 cm leveyden jäljellä merkintöjen alalla. Golf on jaettu kahteen osaan nauhan - on merkintä kick-off. Suoritetaan yhtenäisellä viivalla ympyrän säde 9, 15 m.

Puolelta Sports Arena vietetään maalialueella. Raja johdetaan olevia sisäpuolen portaalin seisoo kulmassa 90 astetta tason portin. raja pituus 5, 5 m. Kaksi muuta piirretään syvyys kentän, koko yhdistetyn suikaleen, joka suoritetaan rinnakkain portille. Niiden pituus on 5, 5 m.

Puolet kenttä on rangaistusalueellaan - paikka, jossa maalivahti saa ottaa, siirtää ja saalis pallon käsiinsä. Osiointi alkaa sisäpuolelta tavoite virkaa. Kaksi vyöhykettä pidetään syvyys alalla, niiden pituus 16, 5 m. Lopussa (kun 16,5 m), nämä rivit on yhdistetty toisen nauhan, joka syötetään rinnakkain portin. 11 metrin päässä vapaa vyöhyke, keskellä juoksujälki haetaan karkaa paikalla. Ulkomailla suorittaa vapaa-alueen säde puoliympyrän 9, 15 m, niin että sen keskus sopii yhteen 11-metrimäärä. Tämä linja helpottaa pelin saattaessaan pelaajien rangaistuksen. Sääntöjen mukaan pelin pelaajia, paitsi se, joka murtaa rangaistus, eivät ole lähempänä kuin 9, 15 metrin päässä 11 metrin rajan.

Kaikissa kulmissa jalkapallokentän on sektori, jonka säde on 1 m, missä viettää yli kulmapotkuksi. Vakiokoko portit 7, 32 m pitkä, 2,44 korkeus.

Kuva 7. vakiopituus jalkapallomaaliverkko - 7,32 m, korkeus - 2,44 m.

Portti sijaitsee keskellä, mukaan merkinnät. Ne koostuvat telineet, jotka on sijoitettu pystysuunnassa samalla etäisyydellä lipputankoihin kulmissa. Yläosassa Gate tuen yhdistetty vaakasuora yli. Säännellään välinen etäisyys pystyosien 7, 32 m, pohjasta poikkitangon maahan -. 2 m puolat 44 ja kaksi telineet on sama leveys ja korkeus, 12 cm.

Leveys portaali linja on sama kuin leveys kannattimet, palkit. Porttien ulkopuolella maahan tai kokoonpano pitää verkko on luotettava, niin että se ei häiritse maalivahti. Väri teline crossbar ja valkoinen. Ristitangoista ja telineet on valmistettu metallista, puusta tai muusta materiaalista. Poikkileikkauksen ellipsin muotoinen. Etäisyydellä 9, 15 m kulma-aloilla on puoli riviä tai juoksujälki vyöhykkeen, jossa pelaajat suorittavat kulmikas aivohalvauksia. Gates vakaasti pinnalla, kannettava käyttää, jos ne täyttävät tämän vaatimuksen.

Kulmissa jalkapallokentän liput lipputankoihin asennettu korkeus on vähintään 1, 5 metriä, ilman nielut on sen yläosaan. Tämä on täydellinen tyyppi jalkapallokenttä. Lipputangot asennettu metri risteyksessä puolella ja keskiviivan, mutta tämä vaihtoehto ei ole sovellettavissa.

Sisä jalkapallokenttä ja muut stadionit, joissa on alueita löytää tekninen henkilöstö, varata pelaajilla on teknisellä alalla asettelua. Border alkaa kentällä, mittarin näkyvät molemmin puolin sivuston penkki. Rajojen vyöhykkeen merkitty erityisellä merkinnällä.

kentän valaistus jalkapallo

Valaistus jalkapallo kenttä vastaa vakiintuneiden normien. On tietty valaistus sovellettavaa urheilustadioneilta. Lineaarinen valaistus järjestelmä käsittää asennus suuritehoiset valonheittimet pituudelta alalla puolella katos seisoo. Tai valaistus on asennettu erityistä suunnittelua.

Kiinteän viivan mukaisesti projektorit tai erillistä ryhmää valaisimia antaa edellytykset katsojaa. Tämä järjestelmä huomioi kapasiteetti jalkapallostadionilla. Syvyys varjot valonheittimet alennettu jättää niiden häikäisyä. Suunniteltaessa Valaistuslinjapylväät jalkapallokentän suoritetaan siten, että mitään varjoja on muodostettu piikit seisoo. Varustettu led aidan jalkapallokenttä.

Alalla pelaamiseen jalkapallo valaisimet valaisevat metallihalogenidista korkean tehon (1000-2000Vt). LED laitteiden tällaisia ​​laitoksia ei ole vahvistettu, koska tekniset vaatimukset kattavuus noudattamatta jättämisestä. Jos ei kenttä yleisurheilu alue, on edullista käyttää hakuvalot symmetrinen ja epäsymmetrinen valonjako, 4- tai 6-tukea. Korkeus tukee, on järjestetty pitkin jalkapallokentän 12-25 m valaistuslaitteet on oltava kaksi asentoa: "sorevnovaniya9raquo tila ;. ja "trenirovka9raquo;.

Valokuva 8. erityisen korkean tehon valonheittimet käytetään valaisemaan jalkapallostadioneilla.

Sillä alalla vakiokoko tarvitsevat 12-16 valot, vähemmän valot eivät käänny luonnollisia ja valaisemaan koko alueen stadionin. Tärkeää on varmuuskopio virtalähteeseen.

jalkapallokenttä turvallisuusvaatimukset

Field jalkapallo ruoho kansi vaatimusten mukaisesti laadukkaita nurmikon vastaa hyväksyttyjen standardien mittojen ja muotoilun. Kenttä kiiltävä pinta ei sisällä tekijöitä, jotka johtavat vammoja pelaajille. Mitä tulee koko jalkapallokentän on tärkeää -. 105 * 68 m Lievä värähtelyjä järjestäjän vaatimuksia. Merkintä jalkapallokenttä noudattaa pelisääntöjä. On myös tarpeen säätää suojausvyöhykkeen.

Katsojat rakenne - on monikerroksinen rakenne, joka koostuu kastelu, kuivatus, lämmitys, valaistus. Suunnittelu sisältää myös asennuksen jalkapallon laitteiden ja varaston. Vaiheissa rakentaminen jalkapallostadionilla vaikuttaa esillä, ergonomia, turvallisuus ja muita tärkeitä kriteereitä.

kenttä rakenne jalkapallo säädetään: tasaisuus, läpäisemättömyys, stabiilius (mukaan lukien mekaaninen vaurio), soitto-ominaisuudet. On tärkeää, että turvetta varmistanut pelaaja vuorovaikutus kentän. Ominaisuudet nurmikon vaikuttaa pelaajan liikkeitä. Asteen vaimennus vaikutus noudattamista, vertikaalinen muodonmuutos, pyörimisvastuksen ainoa ja kitkavoimaa.

Nämä indikaattorit kanssa ominaisuuksista ja mitat jalkapallokenttä harkita. vaimennus indikaattorit ja muodonmuutoskestävyyttä suunnittelun perusta pelikentälle. Kitkavoima riippuu laadusta turvetta. Mutta turve laatu riippuu myös perusmateriaalia, kuivatus, kastelu, koska pinnoite vesi kulkee. Turvallisuus jalkapallokenttä riippuu matching suorituskykyyn pakollisia arvoja.

Photo 9. rakentaminen -monitoimihallilta noudattaen kaikkia vaatimuksia urheilukentät.

Tekniset järjestelmät jalkapallokenttä

Ominaisuudet jalkapallokentän määritetään, kun läsnä on viemärin tekniikan päällysarkin ja maan alle. Nämä järjestelmät tarjoavat mahdollisuuden järjestää ottelut sadeveden poisto- ja pois edes sademäärä. Aseta pelikenttä lämmitysjärjestelmä varmistaa mukavan pelin kylmänä vuodenaikana.

Valokuva 10. Peli prosessi ei pääty edes rankkasade.

Ominaisuudet muninnan turpeesta

Professional jalkapallostadioneilla täytettävä hyväksytyt normit tekonurmi. Turve jalkapallo kenttä täytetään seoksella kvartsihiekka ja kumirakeita. Joki kvartsihiekkaa on tarpeen, koska se ei sisällä epäpuhtauksia, ja sen vuoksi vesi ei jää pinnalle. Kumipinnoite antaa sisällölle, jota halutaan tasaisuuden pituudella ja pinon korkeus, sekä tarjoaa halutun rebound pallon.

Lisäämään kulutuskestävyyttä tekonurmi ylemmän kerros hienoa soraa noudattaen geotekstiilien kerros. Jälkeen nurmikko rullattu ja kiinnitetty teipillä tai liimalla. jalkapallokenttä rajamerkintää on tehty tekonurmi valkoinen. Pinta kenttä on muodostettu täytön jälkeen seos kvartsihiekka ja kumirouhe. Sisäjalkapallo kenttä soveltuu myös teknologian, jossa alustan valmistamisesta. Usein perustana ottaen puulattia.

nurmikoille hoidon Ballpark

Huolehtiminen luonnonruohokatto on suorittaa eri työvaiheiden. Turf vaatii säännöllistä kastelua. Edullisesti varustettu automaattisella kastelu, joka ajetaan, kun maaperä kuivuu. Se yksinkertaistaa mullan vuorovaikutusprosessia. Nurmikon kastelu muutaman päivän ennen pelin illalla, kun haihtuminen on pieni.

Niitto ruoho ruohonleikkuri tuottaa teräviä teriä. Leikkaamiseen turve tarjota erityisiä teknologian ansiosta: poikki pitkin. Tärkein vaatimus - älä leikkaa nurmikkoa lyhyt, jonkin ajan kuluttua päällyste menettää harvinainen ja esteettiset ominaisuudet.

Valokuva 11. Niitto luonnon nurmikko tulisi tehdä säännöllisesti.

Tärkeä osa hoitoa grablevanie katsoi, se suoritetaan pinnan puhdistamiseen ja luoda sängyn kylvämiseen ruohon.

Huolehtiminen ruoho nurmikko jalkapallokentän tuottavat säännöllisesti. Dern perestilali ympäri vuoden. Overseeding ruoho toimi, kun tiheys on 50%. Peredernovka - toimenpide, jos kenttä on huomattavasti poljettu ja tuhotaan alueilla.

Pohja takki jalkapallokentän - luonnollisia kasviperäisiä sekoitus. Käytetään luoda erilaisia ​​yhdistelmiä apila, bluegrass, nurminadan, bentgrass ja raiheinä, kestettävä pitkäaikainen altistuminen käynnissä pelaajia, erotuomareita ja sää.

Tekonurmi jalkapallokenttä kohdistamiseksi kampa ja nostamalla kasa. Viettää tasainen jakautuminen täyteaineen, ohjaamalla pinon korkeus. Jalkapallo nurmikot kampa vähintään kerran kahdessa viikossa, urheilutapahtumia viikoittain.

Kuva 12. Hoito kasa synteettistä kuitua - kampaus ja tasoitus.

Täyttää täyteaineen osia, joissa sitä ei ole tai on sisällytetty riittämättömiä määriä. Jos vuodevaatteet on pieni, se aiheuttaa taipumista Villi ja mahdottomuus kampaus. Saa olla rikkaruohot jalkapallo kattavuus, ne tulisi poistaa, estää leviämisen. Lupa myönnetään kentän suihkutettava herbisidi kun lähipäivinä on kuiva ja aurinkoinen.

Alueella jalkapallokenttä ei ole kolmannen osapuolen eriä, erityisen laajan ja raskas. on tarpeen tarkistaa läsnäolo lian ja kiviä ennen siirtymistä tekonurmi millään kenkä. Saastuneet kengät hankaa.

On kiellettyä liikkumaan tekonurmi kaikissa ajoneuvoissa. Erikoislaitteet puhdistamiseksi nurmikon tai dosypki täyteainetta poikkeus. Syksyllä jalkapallo kattavuus tarkastaa, että se ei ole tukossa lehtiä, korjattu ajoissa. Lehdet johtaa muutokseen ominaisuuksien keinotekoinen kasa ja pilaa merkittävä osa nurmikkoa.

Imu tai täydellinen korvaaminen täyteaineen suoritetaan joka 1-2 goda.Dlya estää paakkuuntumisen hiekkaa ja murusia. Myös tämä menettely päästä eroon mahdollisista liuskeita sammalta ja rikkaruohoja.

Venäjän kylmä ilmasto ei salli pelata jalkapalloa aikaisin keväällä ja myöhään syksyllä, stadioneilla luonnon turvetta. Monia perustarpeita tai vaihdon jalkapallo koulutuksen alalla maamme tehdään joko lämmitysjärjestelmän kentän alle asetetun putkia tai keinotekoisia "travoy9raquo;.

Valaistusta koskevat vaatimukset ja aidat kenttä

Valaistus laitteet (valonheittimet ja lyhdyt) noudattaa kansainvälisiä standardeja pysyy tukevasti jottei sokea pelaajia, katsojaa. Miekkailu jalkapallokenttä palvella useita toimintoja: kaavoitus ja turvallisuus. Erotusvyöhykkeeltä avulla stadionin rajoittaa pääsy joitakin niistä, mikä poistaa mahdollisten onnettomuuksien stadionin. Korkeus aidan ainakin 4 metriä tärkein kehä ja 6 metriä portilla. Laskettaessa valaisimien otetaan huomioon pituus jalkapallostadionilla. Tärkein vaatimus tarjota mukava pelin milloin tahansa aikaan päivästä.

Valokuva 13. kotelon mitat on täytettävä vaatimukset: vähintään 4 metrin korkeuteen (portilla - 6 metriä).

Erityisala jalkapallokenttä

jalkapallokenttä kartta sisältää erityinen alue, jossa pelin aikana teknikot, valmentajien ja varata pelaajia. Tämä on tekninen ala jalkapallostadionilla, joka on suunniteltu rakentamiseen pelikenttä. Katsojaa katsomaan peliä katsomoissa, jotka on jaettu sektoreihin. Varmistaa mukavuutta ja turvallisuutta väestön liikkeistä jalkapallostadionilla, kukin sektori on erillinen sisäänkäynti.

Ihannetapauksessa leikkipaikka, portti hävittää ylimääräistä alueelta lämmin pelaajille. Kiitos myös näille alueille tarjoaa liike erotuomarit pelin aikana, henkilökunta, joka palveli palloja, hoitohenkilökuntaa, turvallisuuspalvelut ja media. Määrä tällaisten alueiden - vähintään 8, 5 m molemmin puolin jalkapallokentän, ei vähemmän kuin 10 m hilajuoviin.

Photo 14. Beijing National Stadium - yksi kapasiteetti maailmassa (91000.).

Jalkapallokenttä - on monimutkainen rakenne, ei nurmikoilla. Ominaisuudet ja ominaisuudet kentän määritetään tekijöillä, kuten tehokas kastelujärjestelmä, lämmitys ja kuivatus. Kehittämisessä stadionin hanke otettava huomioon perusteet: ilmasto, sademäärä, läheisyys pohjaveden. On myös tärkeää ottaa huomioon taajuuden ottelu kentällä.

Vakiokoko jalkapallokentän määritetään ensimmäisen kohteen jalkapallo sääntöjä. Koko ei ole selkeitä rajoituksia, mutta leveys ja pituus vastaa hyväksyttyjen standardien. Muoto jalkapallokentän välttämättä suorakulmainen. Kylkiviiva pitkin pituus ylittää maalilinjan. Pinta pelilaudan tasainen ja sileä.

Valokuva 15. Laatu jalkapallokentän koostuu monista elementeistä - laadukas pinnoite, tarkka asettelu, kätevä sijainti ja turvallisuus seisoo

Vaihtoehtoisesti on olemassa kolmenlaisia ​​jalkapallokentän: luonnon ruoho, keinotekoinen ja sekoitetaan. Luonnollinen turve koostuu maaperän yrttejä. Tai valmiiksi turvetta, joka toimitetaan telojen ja rullattu päällä. Keinotekoinen pinta käsittää synteettisen ruohon ja täyteainetta. Täytetylle seos - on yhdistelmä tietyissä suhteissa joen (kvartsi) hiekka ja kumirouhe. Mixed jalkapallo kattavuus liittyy yhdistäminen luonnon ruohon ja keinotekoinen kankaalla. Turve pohja neulattu synteettisten kuitujen lisäämiseksi kestävyys mekaanisia vaurioita vastaan. Lisäksi, koska yhteen kietoutuminen juuristo tekonurmi alustaan ​​saadaan korotuksen eroosionkestävyys.

Näkymä urheilu turf

Mikä on

Maaperä kylvetty ruoho ja turpeesta

Oikukas ilmasto-olot, edellyttää laadukasta hoitoa, ei ole halpaa

Täyteainejäte tekonurmella

Pitkä säilyvyysaika, helppo ylläpito, jotta eri ilmasto vakaissa olosuhteissa

Luonnon turvetta, synteettiset ommeltu kierre

Enintään jäljitelmä luonnon ruohoa synteettinen analogi arvokkaasti

Vertaileva taulukko eri nurmikkoa.

Variant pinnoite jalkapallokenttä on omat etunsa ja haittansa. Luonnonnurmen ominaisuudet säilyvät muuttumattomina useita vuosia. Tekonurmi viimeisen kerran, tuella FIFA ja UEFA on tehty merkittäviä parannuksia. Parantaminen ja päivittäminen tekonurmi on johtanut siihen, että urheiluseurat yhä useammin tällaisia ​​variantti. Koska vaikea varmistaa säännöllinen huolto luonnon turvetta. Kustannukset keinotekoinen jalkapallo turve ei vähennä sen kilpailukykyä verrattuna luonnonnurmipintaa.

Video: Layout jalkapallokenttä

Meidän arvio "paras pelaaja maailmassa historiassa jalkapallo" perustuu mieltymyksiin fanit tässä hyvä peli, sekä historia voittoja ja päiden määrä. Täten näytteenotto parhaita pelaajia maailmassa, joka on oikeutetusti kutsutaan epäjumalia jalkapalloa.

Jalkapallo on erittäin dynaaminen urheilu siis täytettävä kaikki säännöt vaativat joukkueet pätevien välimiesten jotka oblada.n paitsi loistava fyysinen valmistelu, vaan myös suuri psykologinen vastus.

Kuinka pitkä on peli jalkapallo - on mahdotonta tietää etukäteen. Kestosta peli voi vaikuttaa useita tekijöitä, kuten ennustettu, ja arvaamaton. Paikallinen liitot ja järjestäjät kilpailuissa voi tehdä merkittäviä muutoksia, riippuen merkityksestä ottelun.

Jalkapallo on Venäjällä yli jalkapalloa. Hän tulee elämän tarkoitus, työ, inspiraation lähde. Olisi kummallista olettaa, että kansallinen elokuva käveli puoli jalkapalloa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin