Jalkalamppu kätensä Mestarikurssilaisia

BEBI.LV

Jalkalamppu käsillään

Miten saada moderni ja sulautuu hyvin yleinen tyyli sisustuksen elintilaa jalkalamppu kädet? Yksi esineitä sisustus, joka tekee mitä tahansa kodin mukava on lattiavalaisin joka on kevyt, asennetaan pitkä varsi. Valaisin on voitava muuttaa sinun kotisi upea pienen pieni maailma, jossa voit tuntea olonsa turvalliseksi.

Jos haluat karu tyyli, maalattu jalka lamppu sävy lampunvarjostin tai kääri kumma värjätty lanka. Sanalla sanoen, haaveilla ja keksiä alkuperäistä tyyliä lamppu. Kunhan et unohda, että hänen täytyy pysähtyä sopivaksi kotiisi. Lopussa tämän artikkelin löydät mielenkiintoisia mestarikursseilla, jolla voit tehdä kaunis ja tyylikäs valaisimet omin käsin kotona.

Lisäksi lampunvarjostin voidaan tehdä kahdella tavalla:

1. Käytä valkoista kangasta, joka maali erityinen akryylimaalia tai koristella käsintehtyjä lattiavalaisin sama kuoret, painikkeet ja paljetteja.

2. Käytä taustakuva. Tätä varten tarvitaan tavallinen valkoinen (tai kermaa) lamppu, tapetit ja liisteriä. Seuraavaksi toimi seuraavasti: valitse ensin taustakuvan, sytyttämällä lamppunsa.

Tee moderni ja tyylikäs Lattiavalaisin käsillään. Mestarikurssi kanssa kuvia kaikkiin vaiheisiin työtä.

Miten tehdä alkuperäisen lampun paperin kanssa kädet. Mestarikurssi aloittelijoille.

Master-luokan tekemiseen improvisoituja lampun

materiaalien valmistus

Jotta kotitekoinen lamppu tarvitsee seuraavat työkalut ja materiaalit:

 • Ja puutavara liima;
 • vannesahan;
 • pora ja pihdit;
 • veitsi, ruuvimeisseli;
 • kiinnikkeiden;
 • kupari kyynärpää;
 • Puupalkin varten rungon (noin 140 cm);
 • kupariputki varten rungon (noin yksi metri);
 • lamppu ja virtajohto tulpalla;
 • LED-lamput;
 • muovisangossa jätteen (harjakattoisia).

Tee itsellesi jalkalamppu olisi askel askeleelta. Ensimmäinen vaihe on edetä valmistukseen pohjarakenteen.

Siten, pohja tehdään seuraavasti:

 1. Ensimmäinen asia leikata pois laudalta kaksi lautaa. Pitäisi olla parametrit 35h5h20 cm (pituus, paksuus, leveys, vastaavasti), ja muut -. 30h2,5h15 cm mitat voidaan ottaa ja muut, mutta se on otettava huomioon se, että perusta on kestettävä paino koko rakenteen ja anna sen kaatua.
 2. Sitten sinun täytyy yhdistää kaksi bar liimaa. Tämän pienemmän tabletin tulee voidella erityistä liimaa ja kiinnitä suurempaan plakkia. Se on tehtävä niin, että hän oli keskellä. Kiinnikkeillä lukita baareja kunnes liima kuivuu.
 3. Sen jälkeen mitataan 5 cm reunasta ja tehdä reikä, jonka halkaisija on 3 cm. Koska pohja on suhteellisen paksu, on ajoittain tarpeen poistaa puuosat reiän. Kun reikä on monialainen, hiotaan kaikki reunat.

Kehykseen valittiin seistä lähes yksi ja puoli metriä. Tämä korkeus on valittu ottaen huomioon se, että itse tehty lamppu voidaan laittaa lähelle sohva ja valo putoaa hänen päälleen. Mutta voit valita eri korkeudelle.

Ennen asian valmistukseen kehyksen, sinun täytyy pyyhkiä kupariputkea alkoholilla. Tämä poistaa jäljellä olevat tarrat, ja rasvaa.

Toimi seuraavasti:

 1. Erikoisuus Tämän rakenteen on, että lamppu täytyy sijoittaa istuin, jonka vieressä lattia lamppu asennetaan. Voidakseen tehdä tämän kädet on puinen teline porata reikä kupariputkea. Olisi sijaitsevat kulmassa 60 astetta.
 2. Kupari putki työnnetään reiän tilin pienemmän pään kurkistamatta 25 cm. Paikka markkeri merkille rajan nastan ja kupariputkea.
 3. Toisella puolella putken, sijasta tavaramerkin porareikään 6 mm. Se on tarpeen, jotta läpi johto.

Koota kotitekoinen lamppu on:

 • Puinen teline mahtuu ja kiinnitä pohja. Tätä tarkoitusta varten, käyttäen puuliimaa alapäähän kolonnin on kiinnitetty alustaan. Pakastekuivaus loppuun rakentaminen liima.
 • Tämän jälkeen lisätään kupari putki. Vain tulisi huomata, että valmis reikä putken on otettava käyttöön lattiaan. Kun elementit on asennettu paikoilleen, ne pitäisi lukita ja turvallinen. Tätä tarkoitusta varten kaikkiin tarkoituksiin liima. Kiinnittää kupariputken kyynärpää, joka sitten kiinnitetään lampun ja varjostin.
 • On aukko, joka on tehty kuparista työntyy virtajohto. Sen pää täytyy varoa lopussa kyynärpää.

erittäin helppo tehdä lampunvarjostin. Riittää oltava virka roskakori paperin ja noudattaa seuraavia ohjeita:

 1. Itse tehty lampunvarjostin ei muistuta ulkonäöltään roskakoriin huolellisesti leikata sen yläreuna.
 2. Alareunassa korin, keskellä tarvetta tehdä reikä patruunan.
 3. Lattia lamppu oli tietty värisävy maali tarvitaan maalata spray halutun väriseksi. Anna maalin kuivua ja sitten levittää uudelleen mustekerroksen turvata haluttu vaikutus.
 4. Loppuvaiheessa, mikä on tehtävä rakentaa kotitekoinen lamppu - turvallinen haltijalle varjostin viiran.

Jalkalamppu tehty omin käsin. Nyt voit laittaa sen vieressä lempituolistasi avaamalla kirja ja nauttia käsittelyssä. Kuvia lopputuotteen on esitetty alla:

Lattia lamppu talon voidaan koota erilaisia ​​materiaaleja käsillä. Esimerkiksi, voit vaihtaa vanha lamppu, lisäämällä uuden etapin tai lampunvarjostin. Ystäville mukavuutta erinomainen ratkaisu varjossa lanka ja helmiä. Tämä edellyttää verkkoon ja säiettä. Netto haavan satiini lanka, ja sävy on asennettu telineeseen.

Se on myös mahdollista rakentaa ja istutukset valkoista paperia tai kangasta. Kotitekoinen runko kääritty kangas tai paperi erikoismusteet antaa sille tyyliä. Käsintehtyjä koruja-helmistä, kuoret, painikkeet tai strassit antaa valaistuksen yksilöllisyyttä ja singulariteetti.

Suosittelemme tutustumaan videon, joka osoitti työpajoja lamppukokoonpano romusta materiaaleista. Opi tekemään kauniin lampun lattiatyyppi rummusta pesukoneen, sekä pöytätietokoneen paperialustoihin:

Tällaisia ​​epätavallisia ideoita luo valoa tahansa sisustukseen huoneeseen. Plus kotitekoinen lamppu katsotaan, että tällaiset tuotteet eivät ole mitään. Se on hyvin erityinen ja yksilöllinen. Mitä enemmän voit tehdä, paitsi lattia lamppu, mutta myös luoda taulukon valaisimia, jotka voidaan sijoittaa sängyn vieressä.

Joten me katsoimme miten lamppu kädet kotona. Toivomme, koska kuvia ja videoita esimerkkejä sekä mestarikursseja haluat ja inspiroi valmistuksessa kotitekoisten lampulle romun!

Variantteja valmistus lampun käsillään

Perustan asua ja työskennellä huoneessa on laadukas valaistus. Koska eri valonlähteitä, jotka voidaan asettaa mielikuvitus haluaa, voi jakaa huoneen vyöhykkeisiin, jakaa tiettyjä kohteita ja koristeet, koristella julkisivu talon, sivuston, ja paljon muuta.

Korjaa tai tee oma

Tässä artikkelissa keskitymme jalkalamppu, ja antaa mestarikurssi, miten lamppu käsillään. Näin saatte elementti sisustus, joka sopii oman suunnittelun ja jotka täyttävät täysin makuun. Korjaus omatekoinen väline myös helppo toteuttaa. Lisäksi voit säästää rahaa, koska hinta valmiin laitteen voi olla hyvin vaikuttava.

Kerromme teille mitä materiaaleja tarvitset, kuvaus kaikista kokoonpano ja esittävät eräitä vaihtoehtoja rakennetta. Lausuu suosituksia ja neuvoja valmistusprosessissa.

Katsotaan, mitä meidän täytyy rakentaa varjostin, pohja ja muut komponentit laitteen. Poimien oikeus sisätilojen kankaasta ja langan, voit koristella lampunvarjostin.

Tässä on luettelo tarvittavat materiaalit ja välineet tehdä jalkalamppu käsillään:

 • Pihdit, lanka.
 • Lastalla rakentaminen.
 • Vuokaan, edullisesti irrotettava.
 • Yksityiskohdat luomiseen lamppupiiriin: istukka, hehkulamppu tai LED ja kytke lanka. On suositeltavaa käyttää LEDit, koska ne kulkevat viileämpi ja edullisempaa.
 • Mesh viiran, 400 mm leveys
 • Metalliputken tai räystään, käytetään kantaa. Pituus riippuu valintasi.
 • Kipsi rakentaminen.
 • Alumiiniprofiili kehyksen ja oksat.
 • Musta lakka, noin 0.2L.
 • Silkki - lanka valinta riippuu valintasi.
 • Koristenauhaa.

Vihje: Mieti koko tulevaisuuden etukäteen lampun ja laskea tarvittava määrä materiaalia. Siten, ainekustannukset ovat minimaaliset.

Ensimmäinen lamppu, jonka näytämme, tulee laitteen johto lampunvarjostin. Kiitos helppo materiaalisuunnittelun osoittautuu erittäin kevyt, sen kuljettaminen huoneesta toiseen ei ole mitään vaikeuksia, ja korjaukset voidaan suorittaa ilman vaikeuksia. Säikeiden suunnittelussa lampunvarjostimen, helpottamaan korkealaatuisten valaistus, koska ne ovat erittäin hyviä valon läpäisyn.

Järjestelmä varjostin kehys

Wire frame ole vain hyvin heikko, mutta mukautuu lähes mitä tahansa menetelmää viimeistely liinalla, langat, ja koriste-aineiden. se voidaan antaa myös ainutlaatuinen muoto ja tehdä ainutlaatuinen muotoilu.

Aloitetaan suorittaa mestarikurssi. Koko prosessin kokoamiseksi lattia lamppu jaetaan kohdat:

Aloitetaan valmistuksen kehyksen. Otamme metalliverkko ja lyhentämiseksi jolla on varjossa koko kehälle. Koska olemme aiemmin kirjoitettu, että korkeus verkkoon 400 mm, näin ollen, pohja itse on sama korkeus. Kauan tehdä pienellä marginaalilla, joka olisi ollut mahdollisuus tehdä pieni päällekkäisyys kiinnittämiseen.

Tee verkkoon pyöreän kartion, aseta molemmat päät kytkeytyy perusteellisesti korjata lanka.

Vaiheet valmistus

Luomaan vankka perusta lanka taivutettu toiminnassa, reunoilla lisäämisen alumiini, varmistaa ego viikset verkkoon. Suurempaa jäykkyyttä on mahdollista lisätä profiilin ja vielä kesken.

Tukikohtaan, joka seisomaan koko rakenne, jolloin kipsi, on valmis vuokaan. Kipsi laimennetaan vedellä ja annetaan kuivua. Kun taas, kun seos alkaa asettaa, keskellä putki on asetettu. Aukon putken tulee olla suljettu.

Pidätämme rappaus kuivua ainakin yön yli, ja se on parempi 18-20 tuntia.

Osittain huijata pohja lujuuden lisäämiseksi ja estää halkeamia, voidaan lisätä seokseen PVA. Eivät säästää vettä, anna seoksen on vähän nestettä, niin että halkeamia kuivumista, ei näy.

Tiukka kutoa lanka osaksi lampunvarjostin kehykseen. Yritä kierrä niitä niin lähelle kuin mahdollista pitää saamasta reikiä seiniin.

Profiili on kierretty patruuna, joka tuottaa kiinnitysjärjestelmän oksat, joka perustettiin lampunvarjostin.

Kuivauksen jälkeen kipsi otetaan pois muotista ja sitten venyttää putki lanka, yhteyden patruunan pidikkeen ja korjata itse putken yläosaan.

Kipsialustojen huolellisesti maalata lakka. Kun maali kuivui hieman, mutta on vielä tahmea, kääritty pohjan muodon nauha koristeluun ja uudelleen lakattu.

Vihje: Voit lisätä kestävyyttä, kipsi ja nauha paremmin lakatut 2 kerrosta, joten hän hankkii lisää voimaa eikä periksi vammoja.

Kaikki ulkona jalkalamppu on valmis, ja sitä voidaan käyttää. Siten on mahdollista tehdä hyvin kaunis ja ainutlaatuinen lamppu, joka sopii erinomaisesti sisustukseen. Lisäksi helppo tehdä palauttamista valaisimen tai korjausta rikkoutuessa. Hänelle voit tehdä valintoja lampunvarjostimet.

Doing otetaan huomioon, mitä on käsillä

On vaikea kuvitella, mutta kaunis lamppu voidaan tehdä kohteita, kuten muovipullot, tölkit, kukkaruukkuja.

Joten, miten rakentaa jalkalamppu, että tarvitsemme:

 • Kyky luoda perusta.
 • Komponenttien kokoonpano valonlähteen.
 • Kaikenlainen kangas, lanka tai paperin koristeet.
 • Putken ja alumiiniprofiilin vahvistamiseksi runkoon ja luoda oksat.
 • Veitsi, hallitsija, sakset, kynä, pihdit.

Poimi vaaditut mitat tarvikkeet itsensä mukaan heidän toiveitaan ja tarpeitaan.

 1. Valitsemme kannen säiliöön, jota käytämme pohjan. Tehdä reikä keskellä, ja sisä- puoli asiassa 3 pysähtyy, joka estää putken kela kädessä.
 2. Reiän tekemiseksi säiliön läpi, jotka ulottuvat langan.
 3. Kannen avaamisen jälkeen ja venyttää viiraa ankkurointi kansi.
 4. Langalla pukeutua puhelimen ja laittaa sen kannessa ja myös korjata.
 5. Ankkurointi kasetti luurin.
 6. Lampunvarjostin vahvistavat, ja tehdä samoin kuin on kuvattu edellisessä suoritusmuodossa lamppu.

Vihje: Jotta mahdollisuus oikosulun tai sähköiskun kaikki yhteydet lähellä patruunan huolellisesti eristää parasta käyttää kutistesukka.

Lattiavalaisimet tehdä käsillään on hyvin yksinkertainen ja saat erittäin mukava tuote on monta kertaa halvempaa kuin kaupassa. Ennalleen tai korjaus tällaisen laitteen ei ole vaikeaa sinulle, niin sinulla mestarikurssi luoda sitä, ja kokosivat itsensä ilman apua. Voit vapaasti valita tyypin kangasta, väri ja yleinen pohjan muoto, jonka avulla voit muuttaa kaikki fantasiat elämään sisustus.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin