Jääkaapin alla muovi-ikkuna hinta

Hruštšov jääkaappi

Hrushtshev jääkaappi - päivittää viisaasti

Ajat muuttuvat, mutta jotkut asiat pysyvät. Esimerkiksi rakentamisessa vanhainkodeissa vuonna Hruštšovin aikakauden alla keittiön ikkunasta tekee erityinen sisäänrakennettu kaapissa pieni. Tämä yksityiskohta, on niin sanottu "hruschevkah9raquo, pysyi asti. Alhaisen lämpöeristyksen kylmän kauden sitä varastoituja tuotteita, hän toimi eräänlaisena jääkaappi, joten alettiin kutsua "Hrushtshevin jääkaapissa." Sama kaapit löytyy luvun alussa stalinkah9raquo;.

Mutta Hruštšov jääkaappi on monia haittoja:

 • Puurakenne nopeasti sortuu;
 • Kylmänä vuodenaikana hänen koko ajan puhaltaa;
 • Puute estetiikan (varsinkin jos keittiössä moderniin tyyliin).

Kutsumme sinut päästä eroon jäänteitä menneisyyden ja uudistaa tätä suunnitteluun. Yrityksessämme voit tilata asennuksen avaimet käteen Hruštšov jääkaappien Nižni Novgorodissa. Asennus sisustus ja tarvitsevat enintään 3,5 tuntia.

Asennus on mahdollista kahdella tavalla:

 • Leaved lehtiä. Jossa työ venttiili sulkeutuu toisessa läpän (ilman keskitettyä pystyvälipuu)
 • Yhden työpäivän siipi. Tässä suoritusmuodossa, se avaa vain yksi lehti, toinen - tyhjä. Pääsääntöisesti, työ- oven laajemmalle kuuro.

Asentaa useita vaiheita:

 • Poista vanha suunnittelu;
 • Sisäseinä koristeluun sandwich-paneelit;
 • Asennus 2-hyllyä;
 • Asennat uuden muovista;
 • Loppuvaiheessa: saumat on tiivistetty nestemäinen muovi, asennettu sisustus.

Tärkeää: sinun on ensin suoritettava asennus PVC-ikkunat ja ikkunalaudalle, ja vasta sen jälkeen Khrushchev jääkaapissa.

 • estetiikka;
 • toiminnallisuutta;
 • Merkittäviä säästöjä avaruudessa;
 • Mukavuus - asennus on mahdollista ikkunat minkä muotoinen ja valmistajasta riippumatta;

Yrityksemme takuut:

 • laatu
 • luotettavuus
 • yksilöllisen lähestymistavan
 • tehokkuus
 • Alhaiset hinnat (5 thous. Ruplaa)

Jos haluat tehdä kodin eri kauneuden ja toiminnallisuuden - ota yhteyttä "Svetlitsa9raquo;! Soita meille nyt puhelimessa 424-05-00, me vastaamme kaikkiin kysymyksiin!

+ Sisäovet

Jääkaapin alla ikkunan Hrushtshevin tiilitalo - varastointitilat pienessä keittiössä. Tarjoamme useita suunnittelun vaihtoehtoja.

Vaihtamassa vanhaa jääkaapin ovet ikkunan alle

 • muovi ovi sisustus +
 • Liukuovet valkoinen alumiini sisustus +
 • kaappi laminoitu lastulevy (kuten keittiökalusteet)

Kaappien ovet muovilla on yleisin tapa muokata jääkaapissa. Jos olet kiinnostunut enemmän modernin muotoilun ideoita alakaapin ikkunan alle, ehdotan tutustua Hrushtshev PHOTO jääkaappi. Hinnat tällaisten rakenteiden riippuu koosta ja monimutkaisuudesta järjestyksessä.

Useimmat vanhat Hruštšovin asunnot ovat keittiössä alle ikkunalaudalle pieni vaatekaappi - jääkaappi.

Hinta sisältää seuraavat työt

 • merenkulun kaupunki
 • nousunsa työpaikalla
 • purkaminen vanhat jääkaapit
 • asentamalla uusia ovia
 • vuori sisäpuolella (sandwich, sukupuoli, sukupuoli)
 • Rakennusaineet.

Kaikki työ tehdään mukaisesti hyväksyttyjen normien ja sääntöjen mukaisesti.

Asenna ikkunat ovat lasitetut parvekkeet Korjaamme ikkunat turvallisesti, tehokkaasti, nopeasti edulliseen hintaan

Jääkaappi ikkunan alla

Ikimuistoisista ajoista ihmisillä on tarve säilyttää elintarvikkeita tuoretta ja pilaantumisen estämiseksi. Oikeastaan ​​se johti myös luodaan tarvittavat kodinkone, kuten jääkaappi. Kauan ennen kynnyksellä modernin "huminaa" tavallista sellaista kaappi käytetään kaikenlaisia ​​tapoja säilyttää ruokaa.

Mahdollista prototyyppiä jääkaapissa ikkunan alla voidaan pitää elintarvikkeiden varastointi viileässä kellareihin kellareissa.

Venäjällä syntyminen jääkaapin suunnittelun ikkunan alla voidaan katsoa XIX vuosisadalla. Nobles korkeudella kerrostalojen vuokrataan asuntoja (asuntoa prototyypit tänään). Tämän ryhmän, joka omistaa pääsääntöisesti, maa kartanot, mutta jotka haluavat oleskella Moskovassa oli "kartano" keittiö tämäntyyppinen kylmäkalusteiden ikkunan alle. Tulevaisuudessa nämä rakennukset muutettiin alle yhteisöllinen ja läsnäolo alla olevan tilan ikkunalaudalla kompensoidaan asukkaiden pääsyä Neuvostoliiton sotaa vuosina laitteet elintarvikkeiden varastointi.

Taloissa ns "Hruštšovin" suunnitelma (ja monessa "stalinkas") rakentajat sallittu kapealla alla keittiön ikkunalaudalla edelleen asentaa paristot (patterit). Kuitenkin monet älykkäät ihmiset ovat käyttäneet tätä tilaa asentaa viileämpi talvi, ja akku siirrettiin hieman sivuun.

On huomattava, merkittävä ero "Hruštšovin" ja Stalinin rakennukset (itse asiassa ennen vallankumousta talot). Ohutseinämäisen rakennuksia Hruštševin suunnitelma, rakennettu halpa rakennusmateriaali on saattanut kertymistä tiivistyminen ja homeen muodostumisen. Jos puhumme jääkaappeja "Stalinka" ei ole muodostunut paljon huurretta ja pakkasta voi olla vain lämpötilaan asti miinus 20-30 °. Pre-Revolutionary taloja tehtiin erittäin laadukkaita tiiliä, joka yhä palvelee uskollisesti, ja siellä on vain vähän jääkaappi tulee läpi kylmällä tai tuulisella säällä.

Kiistaton etu jäähdyttimen alle ikkunalaudalle on merkittäviä säästöjä tallennustilaa että tärkein huoneistojen pienellä alueella. Voit myös pitää kotiin säilyttämistä, ja talvella käyttää tätä tilaa kuin pakastin.

Tämä laite on helppo pitää puhtaana ja se on talvikaudella voi helposti korvata perinteisen jääkaappi ilman energiakustannuksia.

Haitta tällaisten Hätävara on se, että jäähdyttimen siirtymä (Joka on edellytys asentamista jääkaapin) saattaa rikkoa eristäminen ilmavirtojen (Tulee tuntui kylmä henkäys tuuli).

Toinen haitta kodin jääkaappi ikkunan alla on kuuran ja kondensaatio sisäseinämiin, mikä johtuu siitä, että merkittävää eroa lämpötila sisälle asuntoon ja kadulla. Tämä puolestaan ​​voi johtaa muottiin, joten se on tarpeen, koska kemiallinen pesu voidaan suorittaa useammin.

Tämän menettelyn helpottamiseksi asettaa (korjattu) sisäpuolelta seinälaatat keraamisesta materiaalista.

Advance valmistelu

Paksuus tiili- taloa GOST on 2- 2,5 standardi tiiliä (0,5 m 0,65 m). In "Khrushchevki", jota käytetään ns kolodtsevoy muuraus (lämmittimen käytetään kuonan, joka kaadettiin aukot). mahdollista alentaa laastipäällysteen ja poistaa yhden rivin tiiliä syventää sill tilaa ja tilavuuden laajentamiseksi jääkaapin.

Tiiliseinät on betoniseinät ikkunan voit tallentaa eheyden suunnittelu, jotta voit varovasti hallussaan siviilikanne ilman pelkoa vahinkoa rakenteeseen.

Paksuus ulkoseinän voidaan nostaa 0,25 m ja jättää ilma-aukko, jossa on suljin (se auttaa säätelemään lämpötilaa kapealla).

Pieni sisäinen osio voidaan kipsissä standardiliuosta sementin ja hiekan. Välttää ongelmia jäätymisen seiniä ei suositella kitti materiaali levitetään suoraan muuraus itse. Se voi muodostaa halkeamia ja mikroskooppisia halkeamia, joiden kautta syksyn aikana mahdollisen kosteuden, ja talvella, kun vahva halla muuraus voidaan pakastaa ja mahdollisesti delaminoitumista kitti.

Optimaalisin tapa käsitellä kynnys sisäseinien jääkaapin viimeistely keraamisten laattojen, joka voidaan asentaa suoraan kipsi. Tässä prosessissa, on suositeltavaa käyttää Universal pakkasta laattaliiman. Ei ole tarvetta käyttää kalliita laatat verhoiluun: tärkein asia, joka oli sileä laatat. Näitä tarkoituksia varten, voit ostaa huonompaa tavaroiden tai käytä rakennus- ja jätteet jälkeen laatta korjauksen muut huoneet huoneistot (esim kylpyhuoneessa tai keittiössä).

Laadullisesti ripustaa kynnyskotelon jääkaapin, sinun täytyy tehdä tasaisen reunan syvennyksen kanssa kulmat 90 astetta. Näiden mittojen saavutetaan edellä mainitut laatat keramomateriala tai työntämällä puurunko kiinnittämiseksi julkisivu kotelon.

Pitämiseksi lämpötiloissa hätävara jääkaapissa tarvitaan sulkea oven vierekkäin. Säästäminen kireys on mahdollista vain oikean vakauttamista julkisivu yksikkö, joten tähän asiaan tulisi suhtautua vastuullisesti.

Vaihtoehtoisesti voit harkita ovet PVC-profiili (sulje kuuroille sandwich-elementit tai lasikuitua) ja alumiini liukuva muotoilu. Jälleen voit pyytää apua tältä osin organisaatiot, jotka tuottavat ja asentaa Windows valmistettu metallista ja muovista.

Kun valitset tämän vaihtoehdon, sinun täytyy harkita, joihin liittyy merkittäviä taloudellisia kustannuksia.

On syytä huomata etuja tämän tyyppinen viimeistely:

 • helppo ja mukava käyttää;
 • suuremman kapselointi;
 • kaikkia toimintoja ja suuri kapasiteetti;
 • kaunis ulkonäkö.

Voit laskea oikea määrä ovia. Tällainen mahdollisuus, yleensä valmistajan toimittamat. Edellyttäen, että jääkaapin on pieni kooltaan, voit tehdä yksi ovi, jos kyseessä on suurempi parametrit on kaksi ovea. Jos haluat valita taloudellisempi vaihtoehto, on mahdollista tehdä rakenne, jolla on ontto alaosa, edellyttäen että suurin avataan. Vaikka joitakin hankaluuksia, se säästää rahaa.

Kustannukset vaihtelevat riippuen ulkomuodossa - voit tilata oven, tässä tapauksessa tilaus hinta on paljon halvempi. Vaihtoehdossa koko sisustus on maksettava paljon kalliimpia.

Käännymme teknisiä yksityiskohtia niille, jotka vielä uskaltavat lavastus omin käsin.

Silmukkauran olisi keskitetty etäisyys 2 cm etureunasta kulma (tämä voidaan saada aikaan säätämällä paksuuden mukaan oven).

Kohteesta päätyreuna julkisivun keskelle saranan on etäisyyttä 7-12 cm tarpeiden mukaisesti ja koko oven. Siinä tapauksessa, että tuote on liian raskas paino, voidaan lisätä ja kolmasosa silmukka keskellä vahvistaa rakennetta. Tee se olisi, laskemalla kuilua rakennuksia niin, että ne eivät kosketa hyllyllä kylmälaite.

Asentaa silmukka, on suositeltavaa käyttää niin kutsuttua "varsijyrsimellä" työstämiseen puun (erityinen laite lävistys, voi olla tavanomainen suutin kotitalouksien porakoneen tai punch). Tärkeimpien raon jyrsimen halkaisijan tulisi olla vähintään 35 mm, m. K. Tyypillinen huonekalut paneelin paksuus on 16 -18 mm, ja uran syvyys tulisi olla 12-13 mm, se on tarpeen olla erityisen varovainen ja tarkka, kun poraus kautta ei " holing "tämä seinä. Tämän välttämiseksi tarvitaan hyvin teroitettu pora, mieluiten ammattilaisen työkalu. Sinun ei tarvitse olla töissä voimalla kohdistamaan painetta paneelin syvyyssäätö prosessi on paljon helpompaa ja kätevämpää.

Tämän tyyppistä työtä ei voi tehdä ilman naskali kuin tarvitset tarkalleen zatsentrirovat ruuvin reiät ja jyrsintä - suunnittelun pitäisi olla nopea.

Jäljellä oleva silmukka läppä on asennettu suoraan laattojen avulla ruuvien ja tappien. On tarpeen huolellisesti mittaamaan reikien välinen etäisyys ja tulevaisuudessa tehdä tarkin ulkoasun paikoissa silmukaksi käyttäen merkki tai lyijykynällä. Edellyttäen, että toimivat tavanomaisella tai sähköiskun, on suositeltavaa tehdä viittaus reikä porata pobedita halkaisijaltaan pienempi (3 mm on sopiva). Kun työskentely vasaraa (joka on epäilemättä helpompaa ja tehokkaampaa), työkalu on ensin muunnettava pora tilassa (ilman julkaisu toiminto), ja vasta sen jälkeen varovasti tehdä saman toiminnon.

Tällaisia ​​toimia standardi pora koko, samoin kuin, vastaavasti, ja tulpat, - 6 mm. Loogisesti käytetty ruuveja ovien on oltava pienempi, mutta ei vähemmän kuin 4 mm.

On monia tapoja kynnyspaneelia jäähdytin, joka antaa kokoonpano sopivin muoto. Esteettisestä ja käytännön kannalta sopivin tämän asennuksen ovien tulee olemaan sellainen, jossa jääkaapin ovi täsmää keittiön suunnittelu.

Valittaessa tällainen ratkaisu voi olla yhteyttä yritykseen valmistukseen ja asennukseen keittiö sarjaa, jossa tilasit huonekalujen (yleensä valmistajat voivat ostaa joitakin osia erikseen kuuloke). Tässä tapauksessa voit pyytää apua asentaa nämä samat ammattilaiset, mutta se maksaa rahaa. Meillä on myös toinen tehtävä - tehdä kaikki omia toimia, täysin ilmaiseksi, ilman ammattilaisen apua.

Mielenkiintoisia vaihtoehtoja sisätilojen

Asentaminen keittiön suunnittelu, sen suunnittelu voi vaihdella kaikilla mahdollisilla tavoilla. Jos et stylize jääkaappi alla keittiö (kuten edellä mainittiin), voit näyttää kirjoittajan mielikuvitusta. Täällä se voi olla eri vaihtoehtoja harkinnan päällikön: tämä taustakuva kääre ovet (optiona 3d-kuva taustakuvia) ja käsittely ovien reunoilla kauniin kuviollinen hihnoja (muovi tai puu).

Erittäin luovia ihmisiä voi kiinnostaa taide maalaus ovet ja monia muita vaihtoehtoja. Maku keittiön omistaja voi valita sopivan muotoilu. Tämä muotoilu, jälleen syventämään asian pystyy helposti ja harmonisesti sovi mihinkään sisätilaan, jolloin se mielenkiintoinen toteaa.

Tämän seurauksena voidaan päätellä, että oikea lähestymistapa jääkaapin ikkunan alle rakennuksiin, joissa on mahdollista käyttää sellainen rakenne olisi loistava ratkaisu kaikkiin keittiöihin.

Saat tietoa siitä, miten jääkaapissa ikkunan alle käsillään, katso seuraava video.

Kaikki oikeudet pidätetään, 14+

Kopiointi sivuston materiaalien on mahdollista vain, jos asennus aktiivisen linkin sivuillemme.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin