Jäähdytinkuivain

Pidä akun kuivausrumpu omalla kädelläsi

Lämmityslaitteet toimivat jatkuvasti kylmäkaudella jakamalla lämpöä koko asunnon. Neuvostoliitosta lähtien lämpöpattereita on käytetty huoneen lämmittämiseen ja proaktiivisiin tarpeisiin: ne olivat kuivattuja vaatteita ja liinavaatteita.

Kuivausrumpu akulle

Käsin valmistettu akun kuivausrumpu on kompakti ja helposti irrotettavissa. Kevyt rakenne korvaa onnistuneesti suuret parvekeparametrit, joissa on vaikea ja pitkä kuivua. Puhallin lähellä pesua kuivuvat nopeammin ja eivät vie paljon tilaa, kuten suuret lattiarakenteet kuivaukseen.

Voit kuivata vaatteesi juuri akun päälle. Se on kätevä ja nopea. Kuitenkin kuivauksen edut eivät riitä - ei asioita eikä säteilijää.

Kuivaimet lämpöpattereille

 • Kangas on liian kuiva, kosketuksissa kuumien putkien kanssa;
 • Älä kuivaa vaatteita ja synteettisistä materiaaleista valmistettuja liinavaatteita;
 • tahroja paristojen pinnalla;

On tärkeää: Kuivat vaatteet öljyjäähdyttimillä ilman kuivausrummua on ehdottomasti kielletty.

Patterissa voit ripustaa pieniä vaatteita: maksimaalinen pusero tai paita ja muutama sukkahousujen tai sukkia. Pyyhkäisyongelmilla on enemmän. Jos tyynyliinat ovat täysin istuvat, levyt ja pussilakanat ryntävät lattialle. Kuivaa ne on hajotettava. Tällaisen armottoman kuivumisen jälkeen kaikki pesula on jäykkä ja epämiellyttävä kosketukseen - joten kangas on liian kuuma ilma.

Valmis kuivausrumpu akulle

Edellä mainituista syistä paras vaihtoehto on kuivaa pyykki jäähdyttimen välittömässä läheisyydessä käyttämällä sen vieressä olevaa kuivausrummua.

Valmisakkujen kuivaimet ovat suorakaiteen muotoisesta kehyksestä koostuvia ja kaksi pidikettä, jotka on kiinnitetty akkuun koukkujen tavoin. Kehyksen sisäpuolella ovat tiukasti venytetyt jouset.

Tällaista kuivainta ei ole suunniteltu suurelle määrälle pesua - enintään 5 kg.

Kuivaamalla asioita kuivurilla

 • Vaatteet ja liinavaatteet kuivuvat nopeasti kuivan lämmintä ilmaa jatkuvasti.
 • Suunnittelu vie vähän tilaa, joka sopii mihin tahansa kokoon;
 • se on helppo asentaa eikä vaadi lisäkiinnittimiä, toisin kuin seinä- ja kattokuivurit;
 • kevyt paino;
 • Rakenteen kapasiteettia rajoittaa voimakkaasti säteilijän leveys;
 • Se ei ole tarkoitettu suurelle määrälle pyykkiä ja asioita, kuten lakanat, pussilakanat ja verhot;
 • Vaatekaappi on lähellä lattiaa, jotkin asiat on taitettava niin, että ne eivät laske alas;
 • lattian läheisyys on syy pölyn nopeaan keräämiseen;
 • Vaatteiden ja liinavaatteiden saatavuus lapsille ja eläimille.

Lattiakuivainten vaihtoehto

On tärkeää: Synteettiset asiat on ripustettava kauemmas akusta, muutoin ne voivat menettää muodon.

Kuivausrummun tekeminen

Itsestään valmistetut rakenteet voivat olla kaikenlaisia ​​muotoja ja kokoja: yksinkertaisimmista monimutkaisimpiin. Kaikki riippuu käsityöläisten mielikuvituksesta ja taidoista. Yksinkertaisimmassa versiossa on kaksi sileää levyä, joiden reiät ovat venytettyjä. Tällaista kuivaajaa voidaan käyttää kotona ja kadulla. Se voidaan sijoittaa akun viereen tai kiinnittää seinään kannattimiin.

Kuivausrumpu

Monimutkaisempien rakenteiden rakenteet on koottu tukijoista, pvc-putkista jne. Kuivurit on valmistettu arinan muodossa ja asennetaan seinään rakentamalla koukkuja. Tämä lähestymistapa on aikaa vievää, ja asennuksen aikana se voi helposti vahingoittua. Jos maalia voidaan päivittää, sen jälkeen on vaikeampaa korvata leikattua kaakeliä.

Alla pohditaan useita vaihtoehtoja kuivausrummun lämpöpattereille.

Puinen rakenne laatikon muodossa

Tämä vaihtoehto on pienikokoinen ja yksinkertainen, jos se on tarpeeksi helppoa, eikä se vie paljon tilaa. Kevyt rakenne tehdään ottaen huomioon säteilijän koko. Ennen työn aloittamista on tarpeen mitata akun korkeus, leveys ja paksuus.

Kuivausrumpu pyykkiin laatikon muodossa

Jotta laatikko olisi omalla kädellä, tarvitset kaksi tasaista alustaa 10 cm pidempään kuin lämmittimen korkeus ja joukko pienempiä ja suurempia halkaisijaltaan putkia ristipalkkien asettamiseen. Pipoilla ei ole välttämätöntä sotkea kotona, tuhlaamatta aikaa karsimiseen. Ne voidaan ostaa huonekaluissa. Siellä ne nopeasti leikataan osiksi oikean koon.

Materiaalit kuivausrummun valmistamiseksi

Tarvitset puiset tapit. Rakennuksen kokoamiseksi tarvitset ruuvimeisseliä ja eri halkaisijaltaan porattavia porauksia puuhun.

Miten työnkulku kulkee:

 • Käytä merkkejä puulevyihin putkien ja tappien reikiä varten.
 • Ensinnäkin on tarpeen porata urat yläosassa levyjä erityisesti tikkaille. Tee tämä varovasti, ettei vahingossa porata puuta. Kuivurin etupuolella olevat reiät voivat olla läpi. Niiden mittojen tulisi vastata putken halkaisijoita.

 • Jälkimmäisen on porattava reikiä ohuille putkille, jäykästi kiinnitettävä koko rakenne ylhäältä ja alhaalta niin, että levyt eivät pääse liikkumaan ja ovat samalla etäisyydellä toisistaan ​​koko pituudeltaan.
 • Alustavan vaiheen jälkeen on aika kerätä koko rakentaminen. Voitele liittimet liimalla (voit käyttää tavallista PVA: ta) ja aseta ne päiden reikiin. Sopivat halkaisijaltaan sopivat putket on sijoitettava tukipuihin ja yhdistettävä kuivaimen puiset osat toisiinsa.
 • Jäljellä olevien putkien asentamiseen käytetään läpivientireikiä. Varmista, että putket eivät pudota ulos eivätkä jää kiinni, kiinnitä ne lautasilla, jotka on ostettu huonekalusarjoihin erikoistuneissa myymälöissä.
 • Jotta ei vahingossa loukkaantuisi sivuilla, jotka ulkonevat sivuilta tai eivät repäisi vaatteita, asenna pistokkeet tai puiset pallot. Tämä ei ole pelkkä suoja, vaan myös sisustus.

Valmis vaatteiden kuivausrumpu

Jäähdyttimelle on sijoitettu täysin suunniteltu kuivain ylhäältä. Joskus nosturin pää estää, näissä tapauksissa ennen kokoonpanoa on tarpeen leikata lisäreikä sen alle.

Palkkien ja köysien puurakenne

Tämä vaihtoehto on jonkin verran yksinkertaisempi kuin edellinen malli. Jotta kuivausrumpu olisi omalla kädellä, tarvitset 20x30-kokoisen säteen, vahvan köyden käämin, itsekierteittävät ruuvit puun kanssa. Itsekierteittävän ruuvin lisäksi sinun täytyy valmistaa ruuvimeisseli ja haavasaha etukäteen.

Asennusohje on seuraava:

 1. Mittaa jäähdyttimen parametrit ja piirrä tulevaisuuden kuivaimen luonnos asteikosta. Suunnittelu kiinnitetään akkuun koukkujen avulla. Ulkopuoliset poikkipalkit ovat tuki- asioita, jolloin tuote on vakaampi. Varmista, että telineen leveys on säteilijän mittojen mukainen.
 2. Kuivaimen näkymä on yksinkertainen - se on tavallinen kehys, jossa on pyörivä ruuveja, jotka ulkonevat hieman ulospäin niin, että voit kiinnittää köyden ja merkkijonoa. Suunnittelu näyttää vain hämärältä ulkonäöltään, mutta itse asiassa se on erittäin luotettava.
 3. Käsittele puuta hienorakeisella hiekkapaperilla niin, että pinta on sileä ja ilman palkoja. Se on hyvin yksinkertainen, eikä se kestä kauan. Tee työ hionnassa tiheissä käsineissä ja hengityssuojain niin, että puupöly ei pääse nenään ja suuhun. Halutessasi voit tehdä terän teräviä suorakaiteen muotoisia reunoja niin, ettei vahingossa vahingoiteta niitä. Tämä pätee erityisesti, jos talossa on lapsia ja lemmikkejä.
 4. Kehyksen kokoaminen on yksinkertaisempaa kuin edellisessä versiossa. Leikkaa puuta haluttuun pituuteen ja koota ensin kehys, sitten tukit. Kun molemmat osat on koottu - liitä ne yhteen.
 5. Puu on veden alttiutta materiaalille. Peitä valmiin rakenteen pinta erityisellä koostumuksella, joka suojaa puuta kosteudelta. Kuivain on kaunis ulkonäkö ja kestää sinua kauemmin.
 6. Odota, kunnes kuivausrumpu on täysin kuiva ja kiristä vaipanruuvi ruuvattuihin ruuveihin. Nyt voit ripustaa tämän kehyksen jäähdyttimeen.

Kuivausrumpu, puukuoren muodossa

Tämä vaihtoehto itsekokoonpanoon sopii parhaiten, kun akku on upotettu kapeaksi. Kuivain kiinnitetään laitteen yläpuoliseen seinään ja taitetaan ja taitetaan tarvittaessa.

 • puu tai tanko (tuleva kehys);
 • ohut, mutta vahva puutanko;

Puiset säleet ja sauvat

 • vaneria tai kipsilevyä pohjana;
 • huonekalusilmukat (1-2 kpl);

 • taittomekanismi;
 • koukut pyyhkeiden kuivaukseen (sen sijaan, että voit käyttää huonekalujen kahvoja);
 • kiinnikkeiden;
 • maali (akryyli tai vesi-emulsio);

Valmistamalla materiaalit, on aika päästä alas liiketoimintaan:

 1. Rungon sivukiskoihin poraa reiät, jotka vastaavat tangon mittoja. Varmista, että sauvat ovat pituudeltaan samat, kiinnitä ne reikiin. Käytä kätevästi jauhaa varsien päät hieman. Sen jälkeen voit kokoon kehyksen kokonaan tavanomaisilla nauloilla.
 2. Alustan tulee olla suurempi kuin kehys kaikilla puolilla 1-1,5 cm. Kiinnitä molemmat rakenteen osat yhteen tai kaksi silmukkaa riippuen itse kuivaimen mitoista.
 3. Jono värjäämiseen. Maalaa malli yhdellä värillä tai käytä useiden sävyjen yhdistelmää. Odota, kunnes maali on täysin kuiva ennen seuraavaa työvaihetta.
 4. Asenna lukko kuivaimen yläosaan ja sivuilla taittomekanismi. On tärkeää laskea tarkasti avauskulma. Täytyy olla ehdottomasti 90 astetta.
 5. Rakenteen pohjassa kiinnitä millä tahansa tavalla koukkuja pienille vaatekappaleille (käsineet, hatut jne.) Ja alusvaatteet.
 6. Poraa reikä seinässä akun yläpuolelle ja asenna kuivausrumpu.

Kuivaaja vaatteiden päälle seinälle akun yläpuolella

Paristoon asennettu tai vieressä oleva liinavaatteet on pienikokoinen ja helppokäyttöinen. Rakenteet ovat yksinkertaisia ​​asennuksessa, eikä niiden kokoaminen edellytä erityisiä rahoituskustannuksia ja voimia. Pienet mallit sopivat pieniin huoneistoihin. Mutta jos mahdollista, on parempi ostaa valmiita kuivaimia.

Suosittelemme lukemaan artikkelia, kuinka laskea lämpöpatterien määrä asunnon pinta-alalla.

Portal rakentamisesta, korjaamisesta ja suunnittelusta.

Sivuston luominen ja edistäminen - Webartex

Jäähdyttimen kuivauslajit

Peseytymisen jälkeen nopeasti palaavat pienten esineiden kierrätykset auttavat kuivaajaa pyykkiä lämmittämään lämpöpatteria, teollisesti tai itsenäisesti.

Suunnittelu käyttää kodin akkua lämmönlähteenä, mutta toisin kuin kudoksen suorassa kosketuksessa lämmityspinnan kanssa, saadaan aikaan rako konvektiiviselle ilmavirralle ja kosteuden höyryn jatkuvaan poistoon. Tämän lähestymistavan avulla voit kuivata asian kevyesti, pidentää sen elämää.

Valitse joukkue kuivausrumpu kotikäyttöön on välttämätöntä, ottaen huomioon sellaiset parametrit:

 1. liitekoko. Valmistajat standardoida laitteiden tapauksessa tietyntyyppisten patterit. Joten ennen kuin saat mukana muut asetukset ja suunnittelu, varmista, että kuivain voidaan helposti ja turvallisesti kiinni ilman muutoksia.
 2. Mitat. Periaate "enemmän - sitä parempi" ei aina noudateta. On tarpeen määrittää pituus (useita osia), joista suurin osa pyykin olla kohdealueen lämmittimen. Runko baareja ripustaa ylläpidetään suorakulmion 520 (540) x 370 (380) mm. Leveys on asetettu lisää turvallisuutta haltija: Koska vapaan kulun ohi suspensio voi johtaa törmäyksen se (varsinkin jos tasainen lapsilla). Usein kaksi kuivaamalla pienempi ja vaihtelee niiden käyttöä, riippuen tilavuus pesty pellava.
 3. Useita asioita. Passin indikoivat enimmäisnimellisvirtaa paino pyykkiä, joka samanaikaisesti voi ripustaa, ja kokonaispituus string roikkuu. Karkeasti, keskiarvo useimmissa malleissa on 3 kg ja 2,5-3 metriä. Löydetty maksimiarvo - 5 kg / m 4.

Älä unohda, että paino pyykki on merkitty märässä tilassa ennen kuivausta. Laadulliset spin kasvaa määrän kohteita yhdellä kertaa.

Merkitys valmistusmateriaali

Eri malleja vaatteiden Lämpöpatterien käytetään samantyyppisiä materiaaleja, ja erilaisia ​​yhdistelmiä erilaisten elementtien.

Muovi ei vahingoita kannen, kevyt, ei ruostu. Ulkonäkö naarmuista johda värin. Haitat ovat alhaisen vastuksen muodonmuutoksen rikkoutumista - kelpaamattomiksi hyödyntämistä.

Metalliputket ja jouset kestää raskaita kuormia. Emali pinnoite, kromi pinnat kulutusta kestävä. Alumiini osat on eloksoitu, jotta ei jätä mitään jälkiä kankaan.

ruostumattomasta teräksestä valmistetut osat on lähes ikuinen, jos ne eivät rikkoudu.

Puutuotteet ovat kevyitä, kestäviä tarpeeksi, näyttää hyvältä. Käsitelty puu erityistä kyllästämiset ja peitetään suojakalvolla. Kun huolehtiminen on pitkä, luotettava.

Materiaalista riippumatta, komponenttien kuivauslaitteen ei saa olla taipunut kun painetaan kevyesti. Tässä tapauksessa, kun tietty määrä syklien elimen taukoja.

Latitude tekninen idea tässä tapauksessa rajoittuu kyky kestää painon jäähdyttimen rakenne ripustaa asioita. Saat lisätietoja siitä, miten tehdä kuivaimen nähdä tämän videon:

Artikkeleita eri neuloksia ja ne on järjestetty yläpuolelle tai sivulle lämmitin 2 tasossa: horisontaalinen, vertikaalinen rivien tai tikkaat. Herkille kuivaus kone alla vaate tekee tiheämpää (netto).

Tarkastellaan yksinkertaista suoritusmuotoja kuivurit käytettävissä nopeasti tuotantoon ilman erikoistyökaluja.

Puutavarasta 20 x 30 ruuveilla kerättiin koukku 2, joka kiinni jäähdytyslevy ja luo kaatumisen vaste ulkoreunoilla jaksoissa. Nämä on asennettu runko, koko valittu samasta puusta.

Sisätilaan kehyksen säännöllisin väliajoin sivuilla ruuvattu ruuveilla (ei täysin). Konepellin alla ulkoneva tappi samansuuntaisesti köysien riittävä varaus. puupinta on kiillotettu, kulmat pyöristetyt reunat.

Muista tehdä vesitiivis kyllästys ja suojaava pinnoite kalvon muodostavia koostumuksia.

Tangosta Ø 10-12 mm hitsataan suorakulmio. Yksi pitkän sivun hitsataan samassa tasossa 4 navan 5 cm: n pituinen. Jokainen niistä on kääritty teipillä, jotta se ei vahingoita päällysteen säteilijän. Loput on päällystetty korroosion suoja voi olla mahdollista kromi.

Sisällä suhteitaan vaatteita. Periaate on yksinkertainen - nastat sisältyvät ylemmän säiliö, aukot osien väliin, stop kehys. Lapa ulkoneva kehyksiä, yrittää kampi vaakasuoran akselin linjan kanssa kosketuksiin osien, tapit painaa tiukasti akku.

Alkuperäisen version kuivainten niin kuin on kiinnitetty koteloon. Se koostuu:

 • Kaksi sivupaneelia lastulevystä tekniikan syvennykset lämpötilassa säädin, rehun putket. Korkeus yläreunan tulisi ylittää akun 10 cm;
 • 3 huonekalut putki ahdin paneelin läpi aukkojen kautta jäykän rakenteen. 2 niistä on otettu yläkulmiin, 1 - pohjan etuosan;
 • putket on pienempi halkaisija on saamassa ylätaso ja puoli on tikkaiden etupuolelta. Nämä osat saatetaan tappien aiemmin Drill paneeli.

Tämä suoritusmuoto vaatii enemmän tarkan mittauksen ja noudattamista alkuperäisen jäähdyttimen mittoihin.

Luominen oma suunnittelu on muistettava, että jokainen osa on alttiina kuormaamista nostamiseen ja roikkuu vaatteita. Saat lisätietoja siitä, miten tehdä kuivaimen, nähdä tämä video:

Vakuus pitkä käyttöikä - turvamarginaali.

Kuivausrumpu lämmityspatterin

Voit tarkasti ja nopeasti kuivaa pyykkiä, se on siisti ulkonäkö sekä se ei häiritse harmoniaa moderni sisustus.

- Kaksi puista paneeli korkeus yläpuolella jäähdyttimen korkeus

- teräksestä putkien kaksi halkaisijaa,

- puinen pyöreä nupit putkeen.

1.Verhnyuyu kuivaus rekrytoida putkien osa halkaisijaltaan pienempien, jotka on asennettu puinen piikkejä kovettunut sisäpintojen paneeleiden.

2.Perednyuyu osa tekee kuivaus metalliputkia, joiden halkaisija.

3.Nebolshie putken osa kiinnitetään puutukien ulkopuolella puutavaran sivupaneelien kuivaus.

4.Kontsy ulomman putken suojaamiseksi puinen pyöreä nupit.

5.the puolella puinen paneeli leikata reikä lämpöpatterin lämpötilan säätimellä.

Keskustella "kuivausrumpu lämpöpatterit"?

Ja talvella se lisää kosteuttavat kuivaa ilmaa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin