Italian pähkinä väri

Ovet Italian pähkinä väri sisätilojen

Italian pähkinä väri rakasti monet sisustussuunnittelijat. Tämä johtuu varjossa ja kaunis puu kuvio. Lisäksi monet sävyt anna sen sovittamiseksi mihin tahansa sisustukseen, sekä klassisen ja modernin. Pehmeä pähkinä väri visuaalisesti laajentaa tilaa, jolloin tilaa tilavampi.

Hyvin usein väreissä Italian pähkinä ovet tehdään. Muuten, se on kytketty ominaisuuksien kanssa pähkinä, kuten:

puu eri vastoin kuvio - jaetaan vaalealla pohjalla puuta kuvioita. Tämän sijaan - tärkein etu materiaalia. Kiistaton etu on helppous käsittely pähkinä.

Onnistunut väriyhdistelmä Italian pähkinä

Kuitenkin väri on hyvin avoin, on tärkeää yhdistää se.

Ovi sopusoinnussa lattiaan. Kun itse, Italian pähkinä rikkaiden ja tiheä punainen. mutta sävyt ovat hyvin monimuotoisiaVuodesta kellertävän punainen tai tummanruskea punaisella. Mennä mihin tahansa niistä sopiva vaalea lattia. Tämä voi olla:

Hyvä italialainen pähkinä miettii yhdessä valkaistu tammi, sekä hiekka ja beigen sävyjä. Teloitettiin sävyjä sisustus on tyylikäs ja siro. Kun kyseessä on yhdistelmä oven väri Italian mutteri lattialle väri valkaistu tammi auttaa lisätä sisätilojen beige raidallinen tapetti.

Samalla, tumma lattia vaimentaa tämän jalon sävy. Tumman sävyt lattiaan voidaan käyttää vain wenge tammi. Hän on hieman tummempi italialainen pähkinä. Hänen kanssaan hyvältä ruskeat seinät ja ovet - bronsbeslag. Tarvikkeet voi valita harmaa, ja jos huoneen ovi, se korostaa hyvää nahkaistuimet.

Melko onnistuneesti yhdistää Italian pähkinä pyökki. Rinnalla harmaat seinät ja vaalean beige huonekalut sisustus saa mukava.

Suunnittelijat suosittelevat kiinnittämään huomiota tällaiseen väriä Calvados. Se on tunnettu siitä, että kylläisyys, ja yhdessä mutterin syksyllä antaa tilaa lämpöä, lisää kultainen sävy. Nahkahuonekalut sävy Calvados beige seinät Carmine raidat lisää harmoniaa. Täydentää sisätilojen aurinkosuojat tarvikkeet sekä kultainen harjattu laitteisto.

Hyvä ratkaisu olisi ajaa lattiaan sävyissä Italian pähkinä. Totta, saat liian punainen tai punainen. Tämän välttämiseksi huonekalut on tehtävä vaaleilla väreillä. Ja pähkinä on tummempi, kevyempi sen pitäisi olla.

Mikä sävy seinien sulautuvat ovi väreissä Italian pähkinä? Täydellinen yhdistelmä - vaaleankeltainen. Esimerkiksi väri voita, vanilja, kevyt okra, valo olki, kermainen keltainen. Ja siinä tapauksessa, jos huone on tummunut, vaaleat sävyt lisäävät hänen kirkkautta.

Toinen ratkaisu olisi merkittävä tyyli- vaaleanvihreä seinä:

 • Kasviperäisiä.
 • Kalkkia.
 • Pistaasi.
 • Omena.
 • Kalkkia.
 • Olive.
 • Moss.
 • Minttu.

Kuitenkin tämä yhdistelmä näyttää olevan melko jyrkästi. Tasapainottaa sen hiekka ja keltainen huonekaluja.

Pääsääntö - tummempi Italian mutteri oveen, kevyempi siihen tarvitsee seiniin.

Kun kyseessä on yhdistelmä, jossa hänen khaki, hiekka, kerma, beige, cappuccino, sisustus on enemmän rauhallinen.

Hyvä kumppani mutteri - harmaa. Vaikka harmaa seinät ja epätavallinen ratkaisu, mutta yhä useammin suunnittelijat tarjoavat tämän vaihtoehdon. Tämä sisustus silittää tiukasti tarpeeksi, joten sopii toimistoon. Kuitenkin harmaan ei saa olla liian voimakas. Viileitä värejä - huono yhteistyökumppaneita tähän hieno väri.

Ei aina halu tehdä pois kaikki huonekalut huoneeseen tahansa väri. Jos olet valinnut osittain hänen italialaista pähkinä, poimia harmoninen yhdistelmä ei tule olemaan helppoa. Se, että tämä väri on omavarainen. Mutta jos sinulla on vielä tarvetta yhdistää, kannattaa kiinnittää huomiota kullanvärinen tai valkaistu tammi.

Lisävarusteita toivottavaa läsnäolo vihreä, oranssi ja punainen.

ja tässä bad naapureita Tämän jalo väri on:

He tukahduttaa ja tekevät expressionless väri pähkinä.

Koristevärien Italian pähkinä ovet

Saksanpähkinä näyttää mallikas molemmat kuuroja kankaita, ja insertit oviin. Erityisen kaunis insertti valkoinen himmeä lasi. Ne voivat olla suorakaiteen tai kihara, koristeltu kukka tai geometrisia kuvioita.

Pimennyksen ovi on paras ratkaisu toimistoon. Puku tässä tilanteessa ja maalauksia yksinkertaisia ​​inserttejä. Makuuhuoneessa: ovi lasi toivottuja elementtejä - ne heijastavat valoa ja voivat häiritä virkistys. Mutta olohuoneessa asianmukaiseen ovia.

Paljon riippuu tyyli sisätilojen kokonaisuutena. sävy Italian pähkinä ovet näyttävät hyvältä moderniin tyyliin, Empire ja klassinen.

In nykyaikaisuus välttämättä luonnonmateriaalien käyttö. Ovet pähkinäpuuta putoavat otolliseen hetkellä. Empire vaatii rikas koristelu. Edellyttää läsnäoloa ylellisyystuotteiden, ja huonekalut ja ovet tehty hienosta puusta. Kuitenkin jos kyseessä on Italian pähkinä väri sisätilojen olisi rajoitettava mahonki. Classic sisustussuunnittelijat kehotetaan lisätä nykyaikaa, esimerkiksi kultaa, sinisiä tai kasviperäisen kohteita.

Ovet luonnon pähkinä - erittäin kallista. Edullisempi vaihtoehto olisi Viilutetut sisäovet. Ne rainoja halvempaa Mäntyvaneri ohuita viipaleita Italian pähkinäpuuta. Tämän seurauksena ostaja saa mallia ja väriä puusta, ja sen jälkeen, - erinomainen suorituskyky.

No, kaikkein budjettivaihtoehto - Laminaattikalvoa PVC ovet. Se täysin jäljittelee luonnon puusta. Kuitenkin elokuva on alhainen vakautta vaurioita, ja ovi kestää pitkään.

Tietenkin, Italian pähkinä - jalo ja kaunis väri. Taitava yhdessä muiden sävyt tekevät sisustuksen ainutlaatuinen!

Italian pähkinä - väri ylellisyyttä, mukavuutta ja harmoniaa

Lattianpäällysteet, huonekalut ja muun sisustuksen puusta, pitkään pysyy huipulla vaatesuunnittelua. Huolimatta syntyminen kehittyneempiä materiaaleista, ne ovat hyvin suosittuja nykyään. Erityistä huomiota tehtyjä esineitä Italian pähkinäpuuta. Värityksestä erittäin mielenkiintoinen ja tyylikäs itsestään. Oikeanpuoleiseen yhdessä muiden sävyjä sisämaassa voi saavuttaa erinomaisia ​​tuloksia muuttamassa huone tunnistamattomiksi.

Jos valita värin Italian saksanpähkinä huonekalut, huomaa, että tämä sävy on tiheä tummanpunainen väri. Niinpä paras täydennys hänelle tässä tapauksessa on lattialla tai vaaleankullanvärisenä puu värit: leppä, saarni, koivu tai akaasia. On myös hyvin hoidettu näiden huonekalujen yhdessä lattia valkaistu tai neutraaleja laatuja puuta: harmahtava tai beige hiekkainen sävyjä ilman epäpuhtauksia. Vaan yhdessä tummat värit tulee välttää. Italian pähkinä - väri tyydyttyneitä yksin, ja tummalla pohjalla, hän voi vain kadota. Tämä koskee myös punertava puu: lehtikuusi, pyökki, kirsikka.

Ja jos olet valinnut koristeluun sisäovet Italian pähkinä väri (kuva samankaltaisia ​​tuotteita ovat hyvin edustettuina monissa luettelot), on huomattava, että se myös menee hyvin kevyellä lattia. Erotus ovet ja huonekalut italialaisesta saksanpähkinä on, että voit poimia ensimmäisessä kerroksessa punertava, mutta jos sisustus lisää kirkkaat ja lämpimät värit tasoittamaan syvän punainen sävyjä.

Kuten aiemmin mainittiin, Italian pähkinä - väri alkuperäinen, yhdistä ne melko vaikeaa, mutta on olemassa joitakin vaihtoehtoja, jotka auttavat luomaan mukavan ja harmoninen sisustus. Tämä väri sopii hyvin kaikkien sävyjä keltainen. Tämä yhdistelmä on täydellinen huonetta huono valaistus. Lisäksi yhdistelmä Italian pähkinä keltainen on myönteinen vaikutus emotionaalinen tila henkilön ja voi ladata positiivista energiaa koko päiväksi.

Erittäin hyvä se on yhdistetty vihertävä sävyjä, ja voit käyttää kaikkia sävyt smaragdinvihreä vaalean vaaleanvihreä. Kuitenkin tällä yhdistelmällä on otettava huomioon se, että sitä tummempi Italian pähkinä käytät, sitä vaaleampi sävy vihreä on tarpeen hänen poimia.

Lisäksi, kun teet tilaa sinun täytyy kiinnittää huomiota siihen, että Italian pähkinä - väri, joka ei siedä läsnäoloa hienoja värejä. On parempi yhdistää se pehmeällä lämpimiä sävyjä. Jos yhdistää se harmaa, on parempi valita vaaleanharmaa, muuten voit saada hyvin tumma sisustus. On myös syytä huomata, että Italian mutteri ei sovi hyvin vaaleanpunainen, persikka ja muita kirkkaita värejä. Win-win-ratkaisu tahansa sisustus on yhdistelmä väri on vihreä ja oranssi. Ne ovat sulassa sovussa, välissä ja täydentävät toisiaan.

Mitä kutsutaan Italian pähkinä

 • Mitä kutsutaan Italian pähkinä
 • Miksi kutsutaan juusto
 • Miten käyttää pestoa

Italian pähkinä - yksi suosituimmista puulajeja huonekalujen. Venäjällä se on paljon useammin käytetty kuin länsimaissa. Italian Walnut eri värikylläisyyttä. Kirjo sen värit on laaja: kevyt hunajaa tummanpunaiseen. Tekstuuri puu on erittäin kaunis: puhtaat linjat sujuva siirtyminen Puolisävelaskel.

Italian pähkinä huonekalut on valmistettu eri toimintoa: keittiö ja makuuhuone huonekalut, kaapit, kaapit, lipastot, sisustuksen olohuoneeseen ja toimistoissa. Mutta sisätilojen lastenhuoneisiin sitä ei juuri käytetä. Valmistetuille tuotteille puu on aina omavarainen, joten niiden omistajat usein vaikea valita oikeat tarvikkeet ja mukana kuulokkeita värejä.

Miten sisustaa huoneen kalusteet "italialainen pähkinä" väri?

Keittiö settejä temperamenttinen mutteri aina antaa vaikutelman hienostunut sisustus. Mikä tahansa sävyt puun sulautuvat hyvin beigen ja valo kahvia laatat. Kun teet huone, huomaa, että Italian mutteri ei sovi punaisen sävyjä kaikki muunnelmat. Parempi valita pöytätason "marmoria", luumu, väri kahvia maidon tai beige.

Jos haluat luoda tiukka tyyli olohuone saksanpähkinä huonekalut, seinät tekevät harmaan katon - kevyempi, mutta ei valkoista. Se ei ole suositeltavaa tehdä Tumma lattia: se vähentää "merkitystä" Italian saksanpähkinä suunnittelussa huoneen. Siksi lattia pitäisi riittää kevyt.

Makuuhuone Italian saksanpähkinä ylellisyyttä, varsinkin jos tuotteet on koristeltu veistetty ja kohokuvioitu trimmit. Älä laita huoneessa lukuisia muita koriste-esineisiin, kuten huonekalut riittää. Huone, jonka seinämät on valmistettu vaaleankeltainen ääniä, jotta se olisi viihtyisä verhot bleklo- vihreä. Optimaalinen valinta vuodevaatteet makuuhuone - beige.

Huonekalujen valmistettu pähkinä-värinen mahonki sopii hyvin kultainen sävyjä: vaalea tammi, akaasia, saarni, koivu. Tämä yhdistelmä on optimaalinen olohuonetta, vastaanottotilat, toimistoissa ja kirjastoissa. Huoneelle yhdistelmä huonekaluja ei sovi lattiaan punaisen ja punaisen sävyjä. Optimaalisesti - pastellinvihreä, vaaleanharmaa, ruskea.

Jos valmistettu värikkäitä pähkinä ja huonekalut ja ovet, sisätilojen tarve tyydyttää lämpimiä sävyjä. Paras vaihtoehto - vaaleankeltainen, kellertävät, vanilja, kevyt olki, valo okra, väri voi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin