Isännöi lajikkeiden ja valokuvatyyppien nimi

Isäntä - laji kuvaus, kuvia parhaista lajikkeiden kukkien

 • Luonto on antanut meille enemmän kuin 40 isäntäeläinlajista. Niiden pohjalta, kasvattajien toi monia lajikkeita, jotka koristavat puutarhaa monissa maissa, vaikka isäntä syntyi Kaukoidässä, Kiinassa, Japanissa.

  Puutarhurit kiinnostuneet krasivolistnym Kaukoidän kahdeksastoista-luvulla, jolloin se kertoi maailmalle N.Host Itävallan ja myöhemmin Saksan G.Funke. Siksi tämä kasvi on joskus kutsutaan toiminnallisuus on.

  Yhdessä kohtaa isännät voi kasvaa jopa 20 vuotta, tulee joka vuosi enemmän ja enemmän kauniita. Bush suuria, mehukas, jossa on kontrasti raja lehdet tekee lähtemättömän vaikutuksen. Hän voi antaa eleganssia kaikkein vaatimaton kukka puutarha.

  Tutkijat johtuvan isäntä lilja perheen kukkia. Tämä monivuotinen pensas 15-120 cm, juurakkoa on kompakti ja lyhyt varret, josta lähtevät johtui lehtiä. Niiden muoto voi olla kapea Suikeat pääpiirteissään soikea.

  lehdet - tärkeimmät koristelu varjossa suvaitsevaisuutta. Lehtien väri vaihteli: tummanvihreä, sininen, sini-harmaa, kullankeltainen tai kirjava, jossa valkoinen kuvio, kontrastin rajalla.

  On lajikkeiden Sebaot on suuri ja hyvin pieniä lehtiä, joiden määrä hieman yli 50-pennin kolikko. Muodossa ne voivat olla pyöreitä, soikeita, serdtselistnye ja jopa aaltoileva reuna. Niiden väri on myös onnellinen - vihreä, sininen, keltainen, vihreä, samoin kuin värikkäät valkoinen tai kellertävä rajalla.

  Jotkut lajikkeet Koneiden näyttävät erittäin vaikuttava petioles. Siten, lajike punainen Oktober (Punaisen lokakuun, Punaisen lokakuun) ne ovat punertava.

  On lajikkeiden, jotka muuttavat väriä kesällä lehdet. Useimmiten tämä "synti" lajikkeiden kultainen väri, joka pääsi syksyllä tulee vähemmän kirkas. Ja joskus päinvastoin, esimerkiksi eri elokuu Kuu (kuva artikkelissa alla, kuvauksessa lajikkeen) juuri elokuussa näyttää kultainen väri lehtiä.

  Vakaampi lajike sininen ja vihreät lehdet. Hyvin epätavallista näyttää isännät ryppyinen (kiekko) lehdet.

  Vaikka isäntä pidetään koriste viherkasvit, se on erittäin tyylikäs ja Flowers-kelloja. Violetti, vaaleanpunainen, violetti, valkoinen tai laventelin kukkia kerätään elegantti harja kruunaava kukka varret, joka seisoo ylpeänä yläpuolella lehvistönsä.

  Kukinta-aika vaihtelee suuresti riippuen eri. Varhainen lajikkeiden kukkivat heinäkuussa, ja myöhemmin iloita lokakuuhun. Jotkut lajikkeet Sebaot (esim Aphrodite Aphrodite) kukat ovat miellyttävä tuoksu. Kuitenkin keskellä kaistaa, tämä lajike kukkii joka vuosi.

  esitellä kanssa koriste lajin isäntiä, ja sitten seuraa kuvaus yksilön mielenkiintoisin lajikkeita.

  Isännät tällainen pienessä mittakaavassa suuri vihreät lehdet (pituus 14 cm, leveys 10 cm), koristeltu ohut valkoinen reunus. 30 cm: n kantoja muodostettu violetti tai valkoinen kukat (lajikkeesta riippuen).

  Suuri laitos sydämen lehdet (pituus 25 cm, leveys 20 cm), jossa on terävä kärki. Korsien 1 metrin korkuinen ja kruunattiin violetti kukat.

  Lähtee pitkänomainen (pituus 20 cm, leveys 13 cm) aallotettu reunan ympäri. On lomakkeita vihreä väri, jossa on valkoinen reuna, valkoinen ja vihreä kehys. Kantoja korkeus ja 80 cm kruunattiin violetti kukat.

  Holkki korkeus ja 45 cm halkaisijaltaan ja 55 cm. Lehtiä (pituus 15 cm, leveys enintään 8 cm), jossa on terävä kärki, tummanvihreä valkoinen reunus. Tall kukka varret noin puolen metrin laventelin kukkia.

  Lehdet suuret (pituus 36 cm, leveys 25 cm), jossa on sydämen muotoinen pohja, ryppyinen, tiheä, harmaa väritys. Kantoja korkeus ja 40 cm koristeltu vaalean lila kukkia. Johon osallistuu tällainen isännät luotu monia lajikkeita siniset lehtiä.

  Se kasvaa hitaasti, mutta muodostaa vahvan pensas ajan. Lähtee cordate, pitkulainen (pituus 16 cm, leveys 10 cm), vihreä ohut valkoinen reunus. Kantoineen korkea ja 80 cm koristeltu laventelin kukkia.

  Kompakti kasvi, Bush korkeus ja 40 cm ja halkaisija 50 cm. Lehdet ovat kapeat, pituus 17 cm. Kantoja korkeus ja 50 cm koristeltu violetti kukkia.

  Suuret lehdet (pituus 30 cm, leveys 15 cm) on muotoiltu tunnettu psyllium. Ne ovat kirkkaan vihreitä, kiiltävä. Kukka varret jopa 60 cm kruunaa valkoinen, erittäin tuoksuvia kukkia. Perusteella tällainen luotu puutarha muotoja kaksinkertaisella tuoksuvia kukkia.

  Suuri laitos, pitkänomainen tumma vihreät lehdet (pituus 20 cm, leveys 10 cm) on suunnattu ylöspäin. Kantoineen korkea ja 80 cm koristeltu violetit kukat.

  Isäntä pitkään pidetty puutarha suosikki, joten kaikenlaisia ​​isännät yksinkertaisesti voi luetella (useita tuhansia), ja joka vuosi on uusia. Valitettavasti monet lajikkeet on hyvin vaikea erottaa toisistaan, vaikka on todellinen kohokohta.

  Lajikkeiden valinta riippuu makuun. Vakain ja kestävä pitkä ja sredneroslye lajikkeita. Kääpiö muodot ovat paljon oikukas, ne vaativat enemmän hoitoa.

  Niistä sininen isäntä erittäin näyttäviä korkealaatuista. Voit valita erilaisia ​​sekä ryppyinen lehdet - Big Daddy (Big Daddy) ja sileä pinta arkin - tyylikkyys (Elegans).

  Joukossa sredneroslye lajikkeiden pois kilpailusta jäälintu (Halcyon), sininen taistelu (Blue Boy), Pat Rakkaus (Love Pat, kuvassa alussa tämän artikkelin, tämä isäntä voi kasvaa alla kirkas aurinko).

  Vuodesta välttämättä kompaktimpi kasvi Blue moon (Blue Moon) ja sininen Cadet (Blue Cadet).

  Isännät vihreät lehdet myös kasvaa omassa puutarhassa, koska ne auttavat tekemään sujuva siirtyminen värikkäitä lajikkeita. Erittäin suosittu isännät ratamokasvit (vaalean vihreät lehdet ja valkoiset tuoksuvia kukkia) ja lantsetolistnogo.

  Mielenkiintoinen erilaisia ​​pienoiskoossa Teaspun (Tl), joka, toisin kuin useimmat kääpiöiden on melko stabiili.

  Vuodesta zheltolistnyh isäntä seisoo elokuu kuu (Elokuu Moon) - suuri kasvi, joka muuttaa loppuun mennessä kesän väri lähtee kellertävän vihreä lähes sitruunan. Lajikkeen Lemon Lime lehdet sitruuna värisävy.

  Tarkista aina mahtava lajikkeiden hapsut lehdillä. sisään Alex Summers (Alex Summers) kermanvalkoisia rajasta, Antiokhos (Antioch) kellertävä hapsut ensin, ja sen jälkeen tulee valkoinen.

  On tummanvihreä tausta lajikkeen patriootti (Patriot) valkoinen reunus näyttää erityisen vastakkaisia. srednerosloe arvosana Frans Williams (Frances Williams) on melko leveä, mutta näön kellertävä rajalla taustalla sinivihreän ryppyinen lehdet.

  Golden Tiara (Golden Tiara) - Thumbnail kasvi selkeä kultainen reunus reunalla levyn.

  Erityistä huomiota kiinnitetään isännät erottuvalla Levyn keskellä. Useimmiten se on lajike valkoinen tai kultainen keskus ja vihreä reuna. Hyvä esimerkki - Innisvud (Inniswood, kuvassa yllä), jossa on kapea vihreä kehys ja kirkkaan keltainen keskus.

  04.4.2016 | 00:00

  Erikoista erilaisia ​​kasveja on hidas kerääntyy massasta. Riittävä koriste isännät ovat saamassa vasta 4-5 vuotta, ja osoittaa kauneus täysin kykeneviä vasta iässä 8-10 vuotta. Vähitellen vuosi vuodelta, muodostaen suurempia lehdet, jotka tulevat lajikkeelle väri ja muoto pieni tavallinen pensaat tulla todellinen "kuningattaret kukkatarhaan."

  12.15.2016 | 11:32

  Hyvää päivää! Kerro minulle. ISÄNTÄ on punainen?

  12.16.2016 | 11:48

  Ei, täysin punainen isännät vielä (ainakin nämä ei Venäjällä).

  On joitakin lajikkeita isännät (esim Suunnittelija Geenit, vadelma jäätelöannos), joka on punainen varsi (niitä kutsutaan - krasnochereshkovye). Mutta jättää niiden vihreä tai kellertävä.

  27.8.2017 | 07:05

  : Razz :: Razz: niin monet lajikkeet uusia isäntiä minulle

  Mielenkiintoinen nimi pippuri - Pinocchio) ...

  Valaistuksen maan talon tontti e ...

  Paljon kiitoksia. Mutta sikäli kuin tiedän syö ...

  Puutarhassa kasvaa elämänlanka 2: ...

  hyvä markkinointi - tarjoavat suo ...

  • Parhaita lajikkeita kasvaa laventeli

  Laventeli (Lavandula) - tyypillinen perheen yasnotkovyh luonnossa, on yli 30 lajia

  Kuukalenterin puutarhuri puutarhuri 2018. kasveja aakkosjärjestyksessä

  10 mielenkiintoisia lajikkeita isännät - otsikot, kuvaukset, kuvia

  Lajien monimuotoisuus ja lajikkeiden ihmeellisempää isännät. Atlas isäntä lajikkeita on yli 2500 kappaletta, mutta kasvattajat vuosittain kaikki lisäävät niiden määrää.

  Nyt jokainen puutarha, onko se on ylellisyyttä kartano tai pieni esikaupunkialueella, voit nähdä erilaisia ​​isäntiä. Tämä hämmästyttävä kasvi, ryntäsi päistikkaa eri perennoja äskettäin, hyvin nopeasti osoittautui huippu menestys. Amerikassa, isäntä (tai toinen nimi - toiminnallisuus on) on lueteltu myynnin osumia, kärkisijoille kysynnän Euroopassa.

  Miksi viljelijät valita isäntä

  Miksi isäntä käyttää tällaista rakkautta?

  1. Ensisijaisesti tunnustus vallannut Hyvälaatuiset koriste lehtiä. Tarkasteltaessa jättiläinen, jopa kuusi metriä "mukeja" Funk ja sitten istuu miniatyyri pistorasia 15 senttimetriä halkaisijaltaan pehmeä aaltolevyt, se on erittäin vaikea kuvitella, että tämä on yksi ja sama kasvi. Ja kuinka monta välimuotoja ja sävyt voi antaa isäntä!
  2. Ehkä tärkeintä ymmärtämään isännän suosio on se, että viljely tätä hienoa kasvi on kaikkien saatavilla - ja kunnioitettavan puutarhuri hyvät ja noviisi amatööri. Maatalous kasvi on hyvin yksinkertainen: isäntä ei vaadi monimutkaisia ​​leikkaus, torjunta hoito, pakollinen jako ja talvella suojaa. Lisäksi toiminnallisuus on - pitkäikäinen, niin monen sukupolven puutarhan omistajat nauttivat siitä.
  3. Ja viimeistelevät salainen rakkaus isännät - sen universaalisuus. Lähes mitä tahansa koostumusta tai kukka puutarha kimallus uusia värejä koristeelliset uudelleenistutustuki Bush Funke. Se korostaa parhaat ominaisuudet kaikki kasvit ja taitavasti salata virhe.

  Menemättä yksityiskohtiin lajien monimuotoisuus (lisätietoja erillisessä artikkelissa), on syytä huomata, että eri lajikkeiden isännän seuraavasti:

  • korkeus (10 pienoiskoossa sisuksen senttimetri kooltaan jopa pensaiden ihmisen kasvualusta);
  • väri (vaalean kerma syvään sävyjä vihreä, läsnäolo keltainen, vaaleanvihreä, kalkki, sininen soittajille eri voimakkuuksilla ja niiden yhdistelmät);
  • muotoinen levy (Suikeat, pyöreä, aaltoileva);
  • rakenteeltaan levyn (kiiltävälle sileä "wafer").

  Funk lajikkeet usein yhdistää nämä ominaisuudet fantastinen tavalla. On pienoiskoossa isännät aaltoileva Suikeat lehdet, on keskikokoisia sileä pyöreä lehdet sininen värisävy, on valtava holkki, jossa on aaltoileva pinta kupari-keltainen värisävy.

  Mieti suosituin lajikkeiden isäntiä ja päättää, missä paikassa ne näyttävät edullisin.

  Tietenkin kaikkein ostaa ovat niitä Funk, lehtien maalattua ole niin, kuten useimmat puutarhakasvit - vihreä. Suuri kysyntä lajikkeiden erivärisillä raidoilla tai pisteitä - keltainen, vaalean vihreä, valkoinen, sinertävä.

  Niistä suosituimpia ovat seuraavat.

  Suuri pensas hyvin puut vihreä-sininen raita keskellä ja aluksi keltainen, loppukesällä - valkoinen.

  Luokka viihtyvät osittain varjossa, elävöitymistä valo raidat ja valkoinen kantoineen pieni- ja tasojen varjo mixborders. Hyvän kasvualustan ja talvehtii suurkontteihin.

  Ensimmäinen Frost (Frost Firstov)

  Erittäin suosittu lajike, tunnustettu "Host of the Year" vuonna 2010. Keskimääräinen korkeus (35 cm) ja leviämisen pensas (90 cm) tekee yleisö hyvin vaikutuksen.

  Se kuuluu samaan luokkaan kuin kameleontti lajikkeiden (kuten periaatteessa useimmissa Funky), koska kauden aikana muuttaa siniharmaa vihreäsävytteinen.

  Se menee hyvin ruusut, liljat, ja usein osa hopeansininen kukkapenkkiin.

  Summa ja sisältö (Sam End Sabstens)

  Se on todella mitä välittömästi kiinnittää huomiota vieraille puutarha, joten tämä ylellinen isäntä! Valtavia, jopa 80 cm korkea ja jopa metrin halkaisijaltaan - se vain herättää huomiota jättiläinen lehdet mehukas keltainen-vihreä väri. Lehtien on tiheä, kaunis aaltoileva rakenne.

  Toisin kuin muut Funky tällaista ole kiinnostunut etanoita, lehtien on aina puhdas ja ilman reikiä.

  Paikkaan kuin aurinko ja slabozatenennoe. Isäntä vaatii säännöllistä kastelua ja lannoitusta keväällä monimutkainen lannoitteita.

  Se sopii hyvin yhdessä pensaat ja havupuut Dekorativnolistvennye kulttuureissa.

  Kapteenin Adventure (Kepitans seikkailu)

  Erittäin tyylikäs isäntä soikea lehdet ja pieni ruusuke. Levyt ovat vihertävän keltainen mielenkiintoinen "vohveli" rakenne. Ominaisuus - leveä kermainen rajalla selvästi erillään ydin tumman vihreä raita perevidnoy.

  Se kasvaa hyvin osittain varjossa ja hajallaan auringossa. Niistä useita lajikkeita isäntä, voit luoda pitkä varjo rajalla, erityisen kaunis aikaan kukinnan kukinnot keskisuurten laventeli sävy.

  Järven Sudenkorento (järven Dragonfly)

  Kompakti (30 cm korkea ja halkaisijaltaan) lajike kapeat lehdet vihreä-sininen värisävy ja kermainen reunus. Kukinta heinäkuun lopulta syksyyn kaunis violetit kukat.

  Sopii kasvaa Rock Gardens, rockeries, Kukkapenkit keskikokoinen. Se kasvaa hyvin ruukkuihin ja porealtaat.

  Kasvaa leveys, se on erittäin hidas, joten jaettu vasta täytettyään 5-7.

  Giant (jopa kuusi metriä korkea) isännän hämmästyttävän koriste lehtiä, vihertävän sinertävä väri. Välillä syvissä laskimoissa piilotettu teräslaattakauppa on kaunis aaltoileva rakenne.

  Tee Rex on tärkein painopiste puutarhassa, sen kierre. Se näyttää hyvältä ympäröi muita isännän, sekä suuret perennoja - Nauhukset, Rogers, Brunner. Kasvi varjoa sietävät, pitkä kukinta tiheä valkoinen kukintoja.

  So Sweet (Sow Makea)

  Suosittu pienikokoinen lajike. Tärkein ominaisuus - hyvin tuoksuvia kukkia! Vihreät teräväkärkiset lehdet reunustettu valkoinen raita.

  Tämä erinomainen isäntä tuntuu aurinko ja osittain varjossa, joten sitä käytetään usein suuria rockeries minkä rajalla ruusut ja muut kukinnan perennoja.

  Blue Ivory (sininen Ivory)

  Yksi äskettäin tulleet muotiin laadut erittäin koristearkkiin levy. Alkukesästä on siniharmaa, jossa on erottuvan kerma raita reunalla, ja syksyllä saada sininen, reunat muuttuvat valkoisiksi.

  Holkki (jopa 1 metrin halkaisija), keskimääräinen korkeus (50 cm). Sijainti - varjo. Se näyttää hyvältä, koska pasianssi nurmikolla, erityisesti aikuisiässä, kun lajike nähdään koko komeudessaan. Kauniisti yhdistää kukkapenkissä kasveja kukkiva sininen ja violetti kukat, samoin kuin ottaa hopeiset lehdet.

  Erittäin valoisa ja erottuva tuotemerkin. Pensas on korkea (80 cm), jossa on tiukka kupoli. Sydämenmuotoinen lehdet, joilla on hyvin laaja keltainen - kultainen vanteen, joka loppuun mennessä kesän häivyttää valkoiseksi.

  Yksi suosikki lajikkeiden puutarhurit, se on kuin auringonsäde tulee yli tummennetut paikkoja. Kuitenkin vahva varjostus, tämä toiminto ei ole ihastunut, vastata puute valaistus viherryttäminen lamina.

  Tämä ryhmä lajikkeiden on myös houkutteleva puutarhurit viime vuosina soveltuu käytettäväksi pienissä etupihat, rabatkah rataa pitkin, mini-puutarhat, Rock Gardens, sekä kontti puutarhanhoito.

  Jotkut erityispiirteet ja vaikeudet niiden viljely siellä - vauvasta vaatimaton kuin monenlaisia, hyvin sitkeitä, pitkäikäisiä.

  Ainoa asia, että sinun täytyy kiinnittää huomiota - on suojattava uppouma aggressiivista kääpiö isäntä kasveja, kuten Funk, jossa suuret lehdet.

  Blue Cadet (kadettisininen)

  Kompakti muoto tästä tyyny-isäntien näyttää hyvin omaperäinen etualalla mixborders. Sinivihreä puut tuo suuria varjostusta.

  Söpö kukkia laventeli sävy on koristeltu pistorasiaan pitkään.

  Little White Lines (Little White Lines)

  Mini-isäntä korkeus vain 20 cm ja halkaisija 45 cm kysyntä on pitkään innostunut katsojaa näistä kasveista. Erittäin näyttävä hienosäätää lehdet on kirjava valkoinen ja vihreä univormut. Lisäksi jos suuria isännät harvoin jakaa, jolloin pensas kasvaa, tarvetta jakaa tällaista kerran 3-4 vuodessa. Muuten, se on vihreä ja menettää koriste.

  Lajike sopii potin kulttuuria ja näyttää erittäin vaikuttava säiliöihin.

  Pandoran lipas (Pandora Box)

  Tiny Funk, erittäin mukava, vain teki sätkynukke. Pyöristetty lehdet ikään katettu keskellä kermavaahtoa. Pensas kasvaa 3-4 vuotta ja sitten samalla tavalla kuin Little White Lines jako edellyttää ylläpito koristeluun.

  On suositeltavaa nauttia siitä lähietäisyydeltä, joten Pandoran laatikko on usein istutettu yhdessä muiden kääpiöt konteissa ja laittaa patiolla. Hän mielellään jättää kiuaskivien pienissä rockeries, huolellisesti hoidetut, istutettu kuin kumppani kääpiö männyn kulttuureissa.

  Jotkut hienouksia viljelyssä eri lajikkeita

  Eri lajikkeet on tärkeää valita sopiva paikka, valaistu kirkkaammin tai osittain tummennetut.

  Suurempi arkki levy tilaa, jossa on vaalea tila (keltainen, valkoinen, kerma), kevyempi tulisi olla sijainti. On muistettava, että hyvin kirkas isännät sisältävät vähän klorofylli ja elää jopa keskikesällä johtuu varastojen tärkkelyksen juuret. Heinäkuusta lähtien kirkkaat alueet lehtilapa vihreä - ja tämä on normaalia, koska kasvi sisältää fotosynteesin prosessin valmistumista, alkaa valmistautua ensi kaudella ja jälleen lykätä ravinteita varaukseen.

  On tärkeää, että todella huolehtia arvokasta arvosanoja, aika kastella niitä, rehujen ja suojata etanoita, joka voi tuhota kokonaisen pensas yhden yön.

  Jos puutarha on erittäin kevyt ilman tummuminen, kasveja voidaan säästää auringonpolttamilta lisääntynyt juottamisen ja ruokinnan hyvin lannoitettu täydellinen makro-ja mikroravinteita.

  Joskus ostaa himoitun arvosana pettynyt puutarhuri valvoo kesän kehitystä kasvi, se ei todellakaan ole samanlainen kuin ilmoitettujen isäntä. Tässä tapauksessa on välttämätöntä olla kärsivällinen 2-4 vuotta. Vain muutaman vuoden kuluttua, monet Funk alkaa näyttämään todellista lajikkeisiin laatua. He eivät elinsiirtoihin eivätkä jaa vähintään 5-7 vuotta.

  Kirjailija Kocheva Ljudmila, puutarhuri, phytodesigners. Kokemus yli 15 vuotta

  Grade isännät maiseman suunnittelu: tyypit, nimet ja ominaisuudet hoidon

  Kauniisti koristeltu vuoteet talo

  Jokainen itseään kunnioittava emäntä on kukkapenkkiin työmaalla. Joku rehevä, rehevä kukkivia kasveja, joku - koriste vihreys epätavallinen vihreä tai kaunis muoto lehdet. Niille, jotka rakastavat vihreää, miellyttävä isäntä - viehättävä epätavallinen kasvi, joka tosin toisinaan, mutta vaatimaton kukkia ja kelloja. Sen suurin etu - lehdet ovat vihreitä, vaaleanvihreä, sininen, siniharmaa, kullankeltainen, täplikäs ja raidalliset värit ja kaikkein käsittämättömän muotoja. Kerran laskeutui kukkapenkkiin on isäntä, saat alkuperäisen vihreä suihkulähde, joka antaa oman puutarhan viehättävä ulkonäkö!

  Pensaat isännät näyttävät hyvin vaikuttava

  Kuvaus ja tärkeimmät ominaisuudet

  Fakta: in viheralueet maamme isäntä ilmestyi ansiosta kauppiaat Euroopasta, mutta syntyi tämän kasvin pidetään kaukana Japanissa, jossa luonnollisissa olosuhteissa kasvin löytyy metsissä ja alueilla hedelmällisen maaperän.

  Ensinnäkin se on vankasti kasvitieteellisessä puutarhassa, houkuttelemalla koriste maalaus. Ajan myötä se koettiin maisemasuunnittelijoille vaatimaton ja helppohoitoinen monivuotinen. Siksi isäntä on yhä löytyy kaupunkien kukkaistutusten suunnittelussa puistoissa ja puutarhoissa. Ja tietäen mentaliteetti maanmiestemme, ei ole yllättävää, että se on poistettu sängyt sängyt kaupunkien esikaupunkien yksityisiä tontteja.

  Aita valmistettu hyvän kukkivat pensaat isäntien

  Kirkas kukkapenkki maiseman suunnittelu

  • isäntä - on monivuotinen nurmi kasvi, joka kuuluu lilja perheen ja muotoinen pensas. Lajista riippuen on lehdet eri muotoja ja värejä. Nykyään on yli 4000 lajikkeita, joten ulos hänen kantaman voimme aina valita halutun väritys, koko levyn ja koristele mökin puutarhaan tai sivuston mieleisekseen. Tärkein etu isännät on, että kesällä kasvi ei menetä koristeellinen vaikutus ja pysyy aina tyylikäs ja epätavallinen.

  Riippuen värit lehdet isännät ovat:

  1. jonka kiilto tai matta;
  2. lomassa tai ilman;
  3. jossa luode ja ilman sitä;
  4. valkoinen reunuksen tai kirjava;
  5. vihreällä reunuksen.

  Lisäksi on olemassa pensaita isäntä pienoiskoossa lehdet jopa 10 cm pitkä ja jättiläinen lehtiä pidempi kuin 100 cm. Tämä lehtiä sydämen muotoinen ja lähes pyöreä tai kapea ja pitkä.

  Mielenkiintoista! Kukinta-ajan keskuksen isännät kasvaa pitkä varsi, jotka kukkivat kukinto kukkia muoto kelloja.

  Lush pensas pienoiskoossa isännät

  Vihje! Ominaisuus isännät, joka aiheutti vaatimaton pensas- ja helppous hoitaa niitä, se on rhizome kanssa punos oksat, jolloin se kasvaa hyvin maaperässä ja maaperän imeä tarvittavat ravintoaineet ja kosteutta.

  Kuten edellä mainittiin, on useita tuhansia lajeja isäntä, mutta suosituin maiseman suunnittelu ovat seuraavat:

  Tosiasia! Äskettäin uusi valikoima isäntien aloitettiin - "valkoinen sulka". Tämä kasvi on hyvin epätavallista, se on jättää kermainen valkoinen väri, johon ainakin pituussuuntainen kasvien kasvuun näyttävät vihreä laskimot. Tämä arvosana on hyvin omaperäinen katsoa taustalla tummanvihreä havupuiden pensaita ja kasveja.

  Grade "Valkoinen sulka" auttavat luomaan epätavallinen tunnelma puutarhassa

  Isäntä - suosikki maisemasuunnittelijaa, joten se on aktiivisesti käytetty koristeluun puutarhan ja Klum b sekä aloittelijoille että ammattilaisille. Tämä kasvi on rehevä ja kirkkaan vihreä näyttäisi hyvältä Alppien kukkulalla, ja kukkapenkissä, ja kuiva puro. Tärkeintä - vastanneen edellytykset sen purkamisen.

  Vihje! Isäntä upealta lampi, jossa luonteeltaan luotu hänen kaikkein optimiolosuhteissa, vaikka se on hyvä tulla toimeen muiden kasvien että myös rakkaus kosteutta ja Penumbra.

  Hyvin harmonisesti isännöi näyttää ensemble kivi koostumuksilla taustalla sisustus puun, reunustavat kiviaidat, keskellä nurmikkoa, koska raja puutarhassa polku, jne

  Näyttäviä maisemointi koriste lampi

  Pensaat valkoiset kelloja auttaa sisustaa portaikko

  Tärkeää! Valitsemalla isäntä Alppien dioja, parempi antaa etusija istuttaa kääpiö alalaji. Vaikka ne eivät ole niin kirkkaita lehdet, muut isännät, mutta hyvin siedetty lämpöä ja nopeasti tottua aurinkoon.

  Koristelu puutarha, voit valita muut alalajit isännät suuret lehdet - hyvä kasvilajia runsaasti.

  • Kasvi ei vaadi erityisiä olosuhteita ja säännöllistä erityisen varovainen, vaan saada erinomaisen koriste Lehteen kruunu, isäntä täytyy ajoittain ruokitaan kemiallisia lannoitteita.
  • Tärkeintä - muistaa, että jos silloin astuu maihin taimien kuoppiin pantiin lannoitetta, isäntä voi helposti kasvaa aktiivisesti Bloom ja eivät menetä väriään ilman lannoitteita 2-3 vuotta. Mutta kausiluonteinen lannoite on parempi olla luopua ja toteuttamaan näitä toimintoja keväällä alussa ajan aktiivisesti kasvua kukinnan aikana ja sen jälkeen.

  Määräajoin, on välttämätöntä syöttää kasveja kemiallisten lannoitteiden

  Ituja tulevaisuus puutarhan kauneutta

  Muista! Pitää koko lehdet, kukka varret kukinnan jälkeen pitäisi leikata! Syksyn-talven aikana kasvi zamulchirovat täytyy suojata kylmältä ja pakkasta.

  Älä myöskään unohda, että hänen kotimaassaan isäntien kasvaa joen ja varjoisia paikkoja, siis kuten hyvä kosteassa maaperässä ja suuri ilmankosteus. Mutta on suositeltavaa, ettei liikaa sitä. Kuumina päivinä, voit hemmotella isännöidä viileä suihku, ja hän arvosti jo seuraavana päivänä reagoivat tällaiseen hoitoon. Yhteenvetona on todettava, että kasvava isäntä, voit muuttaa ja kaunistaa jopa kaikkein mitäänsanomaton ja laiminlyötyjä site! Tsemppiä!

  1