irtoa valokuva

vaja

Hozblok eli irtoa tallennukseen tarvittavia puutarhan työkalut ja kaadetun puun Kesämökin. Riippuen siitä, mitä tyyliä puutarha voit valita, sinun on päätettävä suunnitteluun hozbloka.

Useimmiten puutarhan muotoiltu niin tyylejä maa, hi-tech, minimalistinen ja kiinalaiset. Kuten näette, ei paljon tyylejä, joten hei esittää tai moderneja rakennuksia epätavallinen muodot tai perinteiset puiset hozblok.

Ehdotuksen soveltamisalan hozbloka, täällä sinun täytyy päättää, mitkä hän toimisi. Jos hozblok vaaditaan vain tallentamiseen puutarhatyökaluja riittää tekemään rakentamisen mitat 2 * 2 metriä. Siinä tapauksessa, että varisee entisestään ja säilytystilaa polttopuut ja eri rehua (karjan), on huolehdittava luoda entistä tilava huone.

Antaa sinulle valokuvasuunnittelua hozblok (suojista) maassa, tehty omin käsin:

1

Kuten näette, hozblok suunnittelu voi olla varsin vaihteleva. Kannattaa katsella kuvia suunnittelu Puisten karat maassa!

Voimme auttaa siirtymään SINÄ, maisemoitu infield sekä rakentamiseen ja sisustamiseen kartanotunnelmasta kokonaisuutena.

Miten rakentaa irtoa: yksityiskohtainen askel askeleelta ohjeet valokuvista

Riippumatta alue talon ilman navetta päällä ei voi tehdä. Kaikkea ei voi ja sen pitäisi tuoda taloon, vaikka paikka on, ja jos se on jo läsnä, niin sitäkin enemmän - yhdistäminen tarvitaan. Tämä muuten voi olla ensimmäinen kokemus itsenäinen rakennus: rakentaa irtoa käsiään voi tehdä ilman taitoja. Tärkeintä, että kädet kasvaa oikeaan paikkaan.

Haluttaessa navetan voi olla kuin pieni talo

Jos navetta sijaitsee talon lähellä, ja välität sen ulkonäkö, on järkevää käyttää samaa materiaalia kuin materiaali kun talon rakentamiseen. Jos et halua viettää suuren summan kotitalouksien rakennus, voit poimia maaliin, niin että kaukaa eikä erota. Useimmissa tapauksissa se ei ole kovin vaikeaa: monet tekniikat ja monia aineita hyvin tarkasti esittävät sitä kalliita viimeistely materiaaleja. Hyvä esimerkki tästä - sivuraiteelle. Hän on tukin alle, sahatavara, tiili, kivi, erilaisia ​​kuvioita. Ei siis ole tarpeen käyttää kalliita materiaaleja rakentaa irtoa. Käytännön käyttää edullisia rakentamisen tekniikkaa, ja sitten vaippa materiaali, jolla on samanlainen rakenne kuin maaliin perusrakenne.

Kuinka nopeasti ja edullisesti rakentaa irtoa

Nopein ja edullisin vaihtoehto kerrallaan rakentamisen irtoa - runko tekniikkaa. Kehys voi olla puuta tai metallia, se toimittaa päällystää ulkopuolelta, katon ja laittaa kaiken valmiina irtoa. Jos aiot irtoa puusta, se kerätään puutavaran ja lautoja. Metalli irtoa voidaan tehdä helpompaa siitä profiloitu putki: neliö kohta ja keitä ja liittyä helpompaa ajoittain. Myös erityinen metallirunko. Hän on meneillään ruuvit, ja koko rakenne on tilattu ja valmistetaan tehtaalla. Nämä asunnot pidetään eniten halpoja, tuskin suojista ovat kalliita. Kokoonpano ja metalli ja puu lato kestää muutaman päivän: testataan useammin kuin kerran.

Half-rakennettu navetta: sukupuoli ja kaksi pitkää seinät ovat, se on edelleen vahvistaa lyhyen ja tehdä ristikon järjestelmä

Runkorakenne saadaan helposti, koska pohjan irtoa tarvitaan valoa. Useimmissa tapauksissa, baareissa betonitiiliä, joskus asettaa ruuvi paalut tai tylsää tehdä. Monimutkaisemmissa maaperä ja niille, jotka haluavat luotettavuus, voidaan rakentaa monoliittinen tai tehdasvalmisteiset (of peruspölkkyjä) vyön matala perusta.

On vahvistettu nauha perustukset voidaan sijoittaa myös suojaan rakennuspalikoita tai tiiliä. Tässä tapauksessa jopa puchnistyh Maarakennuskäytön tulee sakko. Jos se siirtyy yhdessä perustan, jotta Halkeamisriskiä on minimaalinen.

Runko lato voidaan konstruoida ilman perustuksia. Sitten teline (lahoamista prosessi) täytyy uponnut 60-80 cm, valettu betoniin, ja sitten ne korjata kynnyksen, mutta joka rakentaa koolaukseen. Mutta näin suuri rakenne ei voida rakentaa. Maksimi - pieni kaappi ja woodsheds lähellä.

Toinen vaihtoehto. Se soveltuu maaperään, josta menee hyvin ja pohjavesien ovat syvällä. Merkitse sitten pois maasta, joka on suurempi kuin suunniteltua irtoa 50 cm kummaltakin puolelta, poista turvetta ja tehdä hiekka-sora podsypku. Sepeli noudattaen on tiivistetty puu ja putket on kiinnitetty siihen palkkeihin (käsitelty antiseplitkom puu suoraan kosketukseen maanpinnan kanssa). Siinä kaikki. Vaikeuksiin.

Vuodattako säätiö

Tämä ei ole paras vaihtoehto: jo hyvin pieninä pitoisuuksina pohja- ja huolellinen käsittely puun lato seistä pitkiä. Jos se sopii sinulle, voit tehdä niin.

Pohjan rungon irtoa

Kaikki tyypit paalutuksen tai laiturin perusta aiottu yksittäisten napojen pitkin kehä: pakollinen Rakennuksessa kulmat ja risteyksessä hyppääjät (osiot), jos ne ovat varusteena. Vaiheinen asennus tukea riippuu koosta irtoa, ja millaisia ​​lokit aiot käyttää. Suurempi jänneväli, sitä suurempi poikkileikkaus tarvitaan tukkeja.

Esimerkiksi, leveys irtoa 2 metriä voidaan laittaa vain kaksi sarjaa saraketta ja siten viiveellä 150 * 50 mm: n (äärimmäisessä tapauksessa on 150 * 40 mm). Jos leveys irtoa 3 metriä, tai laittaa välituet (pylväät, paalut) tai ottaa linjan 150 * 70 mm. Onko matematiikka, joka tulee ulos halvempaa, ja valitse alue.

Kaivetaan kuoppia pylväät

Joiden leveys on 100 mm: n lattialevyjen jalkoihin taivu merkittävästi. Joten sinun täytyy kirjautua asennusvaiheessa tehdä noin 30 cm. Tällöin ei ole taipuma ollenkaan tai se on vähäistä (painon mukaan).

Nopein tapa tehdä pohjan valmiin lohkojen: he voivat ostaa tai tehdä itse. Niiden alla ne kaivaa hieman suurempi kooltaan kuin lohkot. Alaosassa kaadetaan hiekka, ram, sitten sora, tamp sitä. Paksuus vuodevaatteet tiivistetyssä muodossa -. 20-30 cm hänen joukko lohkoja ja lohkot on jo asennettu waistrail.

Kerran vuorattu lohkot, ne ovat liittyneet waistrail

Jos se noin melkozaglublenny nauhat perusta, niin ojaan kaivaa syvälle mukaan 40-60 cm yli maanpinnan, hihnan leveys on noin 25 cm, ja kaivannon itsensä täytyy olla leveämpi kuin ainakin puoli metriä tai enemmän: se on asennettu muottitaulun. Pohjaan dub, ram. Alaosassa kaadetaan sora ja tamp uudelleen.

Betonimuotteihin laudat käytetään 150 * 50 mm pystyä käyttämään niitä tulevaisuudessa, niiden obbili pergamiini. Purkamisen jälkeen muotti (puristi konkreettisina) ne puretaan ja asettaa koolaukseen

Bar 12-14 mm neuloa runko. Neljä pituussuunnassa uurrettu baari linkki kehyksiä valmistettu sileästä baari 6-8 mm. Mitat kehykset pitäisi olla sellainen, että kaikki liittimet nauhasta reunat oli vähintään 5 cm. Esimerkiksi, jos pohja on 40 * 25 cm, vetotangot rakenteen, jolla on suorakulmainen poikkileikkaus 30 * 15 cm.

Tähän liittyvissä suljin kehys, joka sitten täytetään betonilla, luokka N-200

Timber Frame navettaan käsiään: askel askeleelta kuvat

runko lato mittaamalla 6 * 3 metriä on rakennettu. Pent katto, peitetty Onduline. Korkeus etuseinän 3 metriä, taka - 2,4 m. Käyttö osoitti, että monet eivät kerry niin lumi pudotuskorkeuden (Len alue.).

Kuten pohjan käytetyn rakennuspalikan lato PBS: 600 * 300 * 200. Ne on säädetty hiekka ja sora podsypku 25 cm paksun laatan päällekkäin sulku- vedenpitäväksi -. Kerros kattohuovan, bitumi mastiksi. Top edelleen kiinni samaan Kittikerros "Hydrotex". Tällainen kakku tehdään, koska pohjaveden taso on korkea, se oli taattava suojata rakennuksen kosteudelta.

Aloita rakentamisen irtoa. On pohjatyöhömme vedeneristys sitä - ja valjaat ,, kiinnitetty valjaisiin bar

On vedenpitäväksi fit tanko-osan 150 * 150 mm: n (kaikki käsitelty puu). Yhdistäminen on puoli-puu, lyömällä hänen kynnet - 100 x 4 mm. Niille tunne puusepän, ​​levyt voidaan liittää päästä päähän, risteyksessä naulata kulmavahvistettu sisällä, ulkopuolella - asennuslevy.

Tässä suoritusmuodossa kehys-kohdistus ei ole kiinnitetty. Alueilla, joilla on korkea tuulikuorman on perusteetonta. Liittää on mahdollista avulla nastojen: niiden alle kautta, kautta palkki lohkossa porattu reikä on sama halkaisija (12-14 mm). Se on käytetty loppuun tappi, pultti ja sitten vedetään avain. Kukkuraksi alle piiloon se voi kalvaa reikään.

Seuraava vaihe - vahvistamisesta kerros viiveellä. Asennettu laudan 150 * 60 mm. Asennettu leikata erityistä kramppeja sopivan kokoisiksi. Kiinnitetty kynnet 100 x 4 mm.

välipohjapalkit kiinnitetään putkistoon tällaiset niitit

Laghi on linjassa yläreunan puun vanteeseen. Kaiken pitäisi olla tasainen, muuten lattia vahvistettava voimakkaasti. Saatat joutua kopioida lentokoneessa tai uudistaa.

Kehys oli tekeillä tekniikka "Platform": ensimmäinen, floored, ja hän asentaa seinään. Runko seinä tai osa siitä menee lattialle. Joissakin tapauksissa vaippa suoraan ulkopuolella, jos laatta on valittu Suojakuorimateriaalille. Ja tässä muodossa (tai ilman kuori) nostetaan vertikaalisesti ja kiinteä näytteillä.

On toinen tekniikka "ballun". Se asennetaan runkoon asteittain: valjastaa, tai jopa suoraan nurkkakappalei- asennuskehykset telineeseen. He altistuvat tasoa kaikissa koneissa. Joukossa vetää köyttä, joka sitten laittaa loput telineeseen. Ne ovat myös yksi beat, liimaus välillä niitto ja väliaikaisen poikkipalkit.

Tässä tapauksessa, teknologia "alusta" on valittu palkit ja SIR asettaa 18 mm paksuus. Yleensä lattialaudat voidaan valmistaa vanerista (vedenpitävä), SIR, jne Junissa vaaditaan 20 viilu - 13-15 mm, mutta tarvitsevat kosteutta kestävä (kosteudenkestävä OSB oletusarvoisesti).

Kivetty lattia navetassa

Seuraava hän alkoi kokoonpano seinät. Täysin strays runko: lattialista, teline, ylempi kisko. Tässä muodossa se on asetettu tarkasti reunaa pitkin sidonta puutavara, altistuvat, vahvistettu belay tolpat vasteet, leikata. Hän naulattu täysin läpi lattia palkin vanteeseen. Kynnet kesti 200 x 4 mm.

Asennetusta seinästä. Ulompi putkisto toimittaa viipymättä ja tukena ristikot

Koota runkolevyistä käytetään 100 * 50 mm, välinen etäisyys pystyosien 600 mm orret on asennettu samassa vaiheessa. Palkin järjestelmä menee 150 * 40 mm.

Ikkuna- ja oviaukot teräs- - naulattu kaksi lautaa, jotka naulataan välillä porrastetaan 20 cm Lataa lisää täällä, koska haluat saada .. Toiseen päähän on järjestetty portti - lastaus / purku tilaa vievien kohdetta. Koska tässä seinillä (Kuvassa), vain nurkkapilarit ja teräs- - kiinnittämiseksi läpät.

Näkymä loppuun, joka on laaja pariovet

Koska pent katto, ristikko järjestelmä on yksinkertainen: makaavat laudan, joka on valittu alla orret. Niiden pituus on suurempi kuin on tarpeen ylitys katon. Se on yleensä 30-50 cm kummallakin puolella. Tässä suoritusmuodossa, kun leveys irtoa 3 metriä, pituus palkin (koska kulmakerroin) oli 3840 mm.

Naulaamalla nauloja kulmassa - kaksi kummallakin puolella. Voit tehostaa asennus kulmat: niin kestää jopa suuria tuulelta ja lumelta kuormia.

Laatikko alla Onduline

Lisäksi - asennettu kattoruoteisiin (100 * 25 mm). Vaihe sen asennus - suositukset "Ondulina" tuottaja -. 40 cm ja tasoitti katemateriaali (naulat osti yhdessä päällysteen kanssa).

OSB ulkoseinän ommeltu 9,5 mm paksu.

Prosessi verhous lato

Asenna oven, teki pienen askeleen.

Ovet asetettu vanha, lueteltu järjestyksessä

Lopullinen kosketus tuulivoiman aluksella. Sitten navetta oli vuorattu limivuorauslauta ja maalattu maalata loput rakennusten päällä. Navettaan kätensä valmiissa kellarissa on rakennettu kaksi päivää. Vaippa vuori ja maalaus olivat paljon myöhemmin-lähes kuukausi.

Lopullinen versio lato on kaunis ...

Houkuttele perusta ommeltu leikattu arkki asbestia. Kaunis lato kääntyi.

Navettaan harjakatolla valmistettu metallista

Tämä navetta rakennettiin yksin. Rakentaminen luuranko liian: halvin tapa. Tässä tapauksessa kokoonpano menetelmä - "ballun" - asteittainen altistuminen telineitä. Kaikki alkaa myös: ensimmäisen kerran sarakkeet perusta. Tällä kertaa vain tiili.

Perustuksissa irtoa tiili sarakkeita

Kuten näette, nurkassa virkaa on asennettu nastoja. Vannehtimisprosessin työkalurivi porattu reikä ja hän laittaa paikoilleen. Ne voidaan tehdä paitsi kulmissa, vaan myös keskitason pilarit, liian: pitää tiukempi.

Tämä lato on pieni eteinen, terassi, koska vaaditun etäisyyden on asetettu poikkipalkin. Ja se rakentaa seinään. Hänen valmiista ja baareja.

Laghi kiinnitetään myös levylle

Paikalliset toimintaryhmät ovat liitteenä jopa lovien. Sitten vanteituslaite baari lovi on leikattu tavallisten viipeiden. Perusteellisesti ei saa ylittää 30%: a paksuudesta puun, koska viive on leikattu siten, että se sopii samaan tasoon vanteeseen. Tämä menetelmä on aikaa vievä.

Lisäksi menossa Runko: nurkkatolpan 100 * 100 mm, väli - 50 * 100 mm, yläkiskon ja ristikon järjestelmä koottiin samalla aluksella. Kolmiot ylöspäin suuntautuva voima päällekkäin metallilevyjä. Levyt kiinnitettiin ja pienempi paikoissa ylemmän puutavaran telakointi vanteiden ja telineet. Mukaan liittyi päähän ilman Leikkaa, ylä- ja naulataan vinosti kynnet. Levyt vähentää todennäköisyyttä kääntyvät alle sivuttaiskuormia.

Lisäksi menee ristikon järjestelmä - aluksella 150 * 50 mm, se - alle metalli rima. Se valittiin samasta materiaalista sisätiloissa kota.

Koottu ristikon järjestelmä kori

Luuranko on verhotun OSB levyt - mukavin koko rakentamiseen. Tämän jälkeen seinä on valmis puuta sivuraide.

Se on melkein valmis irtoa harjakatolla. Oli seinäsomisteiden

Panelointi, muuten ei välttämättä tarvitse vaneria tai OSB. Lattialaudat tai aluksella voidaan kiinnittää välittömästi ja telineeseen. Mutta sitten kun runko kokoonpano on välttämätöntä laittaa niitto: rakenne on hatara, ilman jäykkyyttä levyn materiaalia. Jos niitto ei ole asetettu, voit kätellä.

Sellaisia ​​tukia, antaa riittävän jäykkyyden seiniin rungon irtoa

Asennuksen jälkeen tuet voidaan täyttää aluksella, seinäpaneelit, block-house, jäljitelmä sahatavara, sivuraide - valinta on sinun.

Runko lato limivuorauslauta

Variantit luuranko suojista voidaan valmistaa muotoinen putki. Vanteita ja kulmapylväät riittävän poikkipinta 60 * 60 * 60 mm tai 40 mm, väli- ja vielä vähemmän - 20 * 40 on normaali. Vain vahvistamisesta ulkokuori täytyy kerätä ja vahvistaa häkki. Lue lisää rakentamisen irtoa putkista ja metallilevyistä lukea täältä.

Niille huolissaan ulkonäkö rakennetta, muutamia ajatuksia siitä, miten kaunis lato videomuodossa.

Video rakentamisesta suojista puusta

Irtoa saada mukavan, mutta ei ole halpaa. Mutta kunnon kokoinen ja vahva ulkonäkö ei poikkea kotoa - sopii koostumukseen. Kaikki näyttää / maalattu yksityiskohtaisesti, on yksi rikkoo: vedenpitäväksi alle metalli päällekkäin pinottuna. Vaikka hyvä liitos nauhat, ennemmin tai myöhemmin vesi tekee itse polku. Loput - kaiken oikein.

Tällöin navetta rakennettu omin käsin on halvin lienee perusta: in vanhat renkaat täytetty betonilla. Näiden "sarakkeita" ja pysyvä kehys. Luonnollisesti, sinun täytyy laittaa ne tasaiselle kiinteälle pinnalle, ja niiden on oltava samalla tasolla. By Taconiin emäsvahvuudeltaan ei anna parasta betonijalat ja voi jopa ylittää ne. Ulkonevat renkaan alta rakennetta, voidaan sulkea tekemällä askeleelta, ja myöhemmin levisi hänelle kukkia tai käyttää muihin tarkoituksiin. Toinen enemmän käytännön työhön.

Toinen video askel askeleelta esimerkki rakentamisen puun runko lato.

Useat piirustukset, jotka auttavat sinua navigoida koko rakennuksen. Säädä tarvittaessa sivuston tai tarpeista.

Irtoa pent katto - piirustus telineitä piirijärjestely

Navetta kolmeen oksat alle vajan katon. Katkoviivat asettautumispaikan telineitä (ja tukee niiden alla)

Rakentaminen irtoa ilmoitetaan kaikki tarvittavat elementit

Harjakatolla on karistanut metallilevyistä

Puutarhakatoksestani omin käsin (54 kuvat): askel askeleelta opas

Vuodatettiin puutarha voi olla paitsi paikka tallentaa kaikki tarvittavat laitteet, ja koriste ja rakentaminen

Puutarhakatoksestani omin käsin - on helpoin tapa mahdollisimman pian saada vähimmäiskelpoisuusvaatimuksista mukavuutta. Kun ensimmäinen ilon hankinnan sivuston pidetään ja se on kysymys todellisesta juonen kehittymisen, se hozblok - ensin täytyy rakentaa. Vaikka talossa vain pystytetään, se toimii paikka tallentaa kaikki tarvittavat varusteet. Ja valmistumisen jälkeen irtoa voi sekä säilyttää alkuperäiset toiminnot, toimii ruokakomero, ja tulla paikka säilyttää polttopuita, tai esimerkiksi, Kanala.

Puutarhakatoksestani - se on helppo tapa nopeasti saada vähimmäiskelpoisuusvaatimuksista mukavuutta

Irtoa voisi toimia kuin ruokakomero, ja tulla paikka säilyttää polttopuita, tai esimerkiksi, Kanala

Miten valita vuodatettu puutarha: harkita vaihtoehtoja

Usein rakentamisen irtoa alkaa kehitystä sivuston, joten tällä kertaa sinun täytyy jo olla yksityiskohtainen layout suunnitelma, jossa yksilöidään sijainti kaikista suunnitelluista rakennukset: talo, sauna, puutarhakalusteet, autotalli, vaja jne

Vihje! Koska esikaupunkialueella ei yleensä ominaista suuri alue, kaikki sivurakennus, tilan säästämiseksi, on parempi yhdistää - rakentaa irtoa, joka yhdistävät toiminnot ruokakomero, wc ja suihku. Tämä ratkaisu on erityisen perusteltu alkuvaiheessa rakentamisen.

Tilan säästämiseksi voit rakentaa irtoa, joka yhdistää toimintoja ruokakomero, wc ja suihku

On olemassa useita tapoja valita sijainnin rakentamiseen irtoa, esimerkiksi lähellä rajaa tontin talon takana piilottaa uteliailta katseilta hozblok. Myös kotona, lisäksi peittää irtoa voidaan saavuttaa pystysuoran istutus päällä. Toinen vaihtoehto - sijoittaa karistanut talon lähellä, ei ollut tarpeen Every Little Thing juosta koko sivustossa. Hyvin usein alle vajan taka-asennossa, joka eri syistä (peittävyyden, pohjoispuolelle, köyhä maaperä) huonompi kuin paras istuttamalla puita tai viljelyä Puutarhakasvien.

Usein alle vajan määrittää paikka, joka eri syistä huonompia viljelyyn puutarhakasvien

Harkita joitakin suosituimmista valintoja puutarhavajat.

Nopein ja vähiten työvoimavaltaisia ​​vaihtoehto - se on osto valmiin barn (mökit) muodossa tehdasvalmisteisten / kokoontaitettava hozbloka. Tämä yksiosainen rakenne (yleensä - säiliö-tyyppi), joka perustuu - jäykän metallirunko, joka on vaippa sivuilla metallin, ja seinän eristys noudattaen, se on jo esitetty johdotus. On monia vaihtoehtoja - se voi olla niinkin yksinkertainen pieni aitta-huone, ja monitoiminen hozblok kuten wc, suihku, ja jopa paikka levätä, ja joissakin malleissa varustettu irrotettava katos, jonka avulla on mahdollista tehdä pieni kuisti.

Ready lato - nopein ja vähiten työvoimavaltaisia ​​vaihtoehto

Vaja-Store - kätevä ja ei vie paljon tilaa

Asentaa tällainen säiliö ei vaadita hozbloka säätiö täyttää, olisi riittävää laiturilla säätiö tai yksinkertainen betonitiilet. Jo valmiiden (vaikka ehkä minimaalinen kokoonpanon sisäisen viestinnän, kuten liitäntäletkua altaaseen, on täysin mahdollista tehdä se itse) se toimitetaan työmaalle asennusta varten tarvitaan nosturia. Ulkoisesti tämä navetta ei näytä kovin houkutteleva, mutta kiitos sen luotettavuus, kestävyys ja liikkuvuus tällaisia ​​hozblok voidaan myydä päätyttyä rakentamisen asuinrakennusta.

Suojaan Särmäämätön (laatta)

Hozblok turistiluokassa, halvin ja nopeasti koottava, asentaa sen, et voi edes kaataa perusta. Suojata rakennuksen kosteudelta ja rappeutuminen, se asennetaan lavoille tai leveä baareissa. Optimaalinen koko = noin 2 m leveä, 3 - pituus ja 2,4-2,5 m korkea. Valmistamiseksi ruho käyttäen puupalkki, joka on sitten verhotun Särmäämätön (laatta). Katto - pent, in kattohuovan (katto paperi) käytetään katon. Jotta tämä viehättävä lato, seinät voidaan istuttaa viiniköynnökset, ja talo koristella graffiti, jopa yksinkertainen maalaus tekisi mukavampaa ja lisäksi suojaa puuta homeelle.

Irtoa särmäys levyt

Tämä lato - väliaikainen vaihtoehto, 3-5 vuoden kuluessa se edellyttää korvaavan jotain enemmän kuin pääomaa.

Irtoa reunus board - taloudellisesti edullista, mutta ei kestävä

Se ei myöskään ole kovin kalliita ja nopeasti pystytettiin vaihtoehto, mutta toisin kuin edellisessä esimerkissä, tärkeintä - on luoda tukeva tukirunkorakennelman laadun kestäviä puutavaran. Ajan myötä, kun haluat korjata, voit yksinkertaisesti korvata trimmausasetus esimerkiksi houkutteleva sivuraiteelle. Keammin katto päädystä korvaamaan, sen jälkeen toteuttamalla huopien (katto) vyöruusu. Ja mitäänsanomaton navetta kunhan se on alkuperäinen ja houkutteleva osa maisemaa suunnittelu. Jotta tällainen lato jo vaativat laituri perusta.

Runko lato voi olla omaperäinen ja houkutteleva osa maisemaa suunnittelu

Vaihtoehtoisesti yhdistyvät erinomainen kestävyys ja kohtuullisin kustannuksin, vaahto on erittäin hyvä suorituskyky lämmöneristys, mikä auttaa välttämään työtä lämpeneminen lato. Käyttämällä sivuraide tai koriste kipsi viimeistelyä varten, joilla on helpottunut seinät tummin harmaan sävyt, irtoa lisää houkuttelevuutta ja mallikas.

Suojaan vaahtopala - vaihtoehto yhdistää erinomaisen kestävyyden ja kohtuullisin kustannuksin

Kestävä ja kiinteä vaihtoehto suosii niitä, jotka haluavat olla luotettava ja paloturvallinen rakennus, esimerkiksi viljelyyn pieniä eläimiä tai lintuja. Useimmiten, tiili irtoa pystytettiin päätyttyä rakentamisen vanhainkodeissa luoda yhtenäinen ja harmoninen arkkitehtoninen kokonaisuus. Irtoa tiiliä voidaan yhdistää, esim., Jossa on liitetty huvimaja tai kylpyamme. Haitat ovat suuri paino rakennuksen (vaatii annetun vankka perusta), vaikeus töistä ja yleisenä seurauksena korkeat lopulliset kustannukset.

barn tiili

Barn tiili - kestävä ja kiinteä vaihtoehto

Rakentaa puutarhakatoksestani omin käsin: askel askeleelta kuvaus

Paras vaihtoehto, jossa yhdistyvät kestävyys, houkuttelevuutta ja mahdollisuus itsenäiseen työskentelyyn, ruho irtoa. Harkita askel askeleelta ohjeet siitä, miten rakentaa omaa puiset hozblok maassa.

Kesä runko irtoa

Houkutteleva tiili navettaan pieni oleskelualue

Haluttuun paikkaan pitämällä ulkoasu ja selkeä paikka. Runko lato voidaan asentaa kiinteän laatan tai nauhan perusta, mutta pitäisi olla riittävä pylväsmäinen tai nukka-ruuvi. Tämän osan kulmat, risteyksessä sisäseiniä (tai 1,5 m) on asetettu asbestia putkien ja kaadettiin niiden kivimurska-betoniseoksen (variantti - leviäminen tiili baareja, upotettu maaperään 70 cm). Sen jälkeen se on tarpeen antaa perustan pari viikkoa asettua.

Vihje! Perustuksiin palvellut pitkä sarakkeet (asbestisementtiputkien) ennen täytemuurausta on tarpeen käsitellä erityisen kittiä parantaa vedeneristys.

Irtoa keiju kota

Ennen asennusta runkoon puupalkin täytyy käsitellä antiseptistä ja erityinen suojaava kyllästys. Pohjan puun pinotaan jo vakiintunut perusta, kun taas sarakkeiden välille ja palkki vaatii kerroksen katemateriaali (kattohuovista). Sukupuoli voi levitä kerralla, ja sen aikana viimeistelytyöt - tämä vaihtoehto on edullinen, koska se on helpompi asentaa uprights.

Irtoa - erittäin tarpeellinen määrite puutarha-alueella

Kiinnittää pohjalevy pystypuut - niiden määrä ja sijainti määritetään perustuen kulmien lukumäärä ja asennus paikat ikkuna- ja oviaukkojen. Ennen kuin lopullinen kiinnitys telineet täytyy tarkistaa, että ne on järjestetty pystysuoraan.

Kiinnittämisen jälkeen pystytuet on kiinnitetty ylemmän tapin (ylempi osa kehyksestä), kun taas palkit on ensin valmistella leikkauksia sivuilla ja keskellä. Kaikki liitännät suoritetaan käyttäen neteräskulmaprofiileilla ja ruuvit.

Kaikkea tukahdutettu katon on oltava pystytukiin toisaalta olivat suuremmat - se antaa tarvittavan kaltevuus varmistaa hyvän veden ja snegootvedenie. Käyttää kattotuolien 40 mm paksu lauta, jossa ristikot pituus on 50-60 cm pidempi kuin kuvan leveys. Tai vastaava ristikot - noin etäisyydellä 0,5 m: n välein.

barn katto pitäisi olla hyvät vettä ja snegootvedenie

Kohdissa, joissa orret perustuvat aluksella, lisätä vahvuus asennuksen, tee hakkuita. Asennuksen jälkeen kattotuolien päälle podstropilny kehyksessä, ne kiinnitetään ruuveilla.

Rakenna pulpettikatto

Vaja kiveä talojen - kaunis ja kestävä rakenne

Seinä- ja katto lato, voit käyttää koko 25h150 mm levyn. Katolla levyt noudattaen vedeneristys - katto (kattomateriaalina). Kuitenkin antaa enemmän irtoa mallikas ja houkutteleva ulkonäkö kuin viimeistelyyn katto terasseille voidaan käyttää tai vyöruusu. Asettamalla lankkuja päittäin toisiinsa, ensin päällystää etupuolella irtoa, ja sitten - puolella ja takaosiin.

Navettaan erittäin houkutteleva ja mielenkiintoinen ulkonäkö

Vihje! Seinälevytykseen levyt pudottavat ulkopuolen on myös hiottava electroplane. Tämä ei ainoastaan ​​lisää houkutteleva design, mutta myös mahdollistaa sadeveden, pysähtymättä seinällä helposti ja nopeasti liukua sileä aluksella.

Seinälevytykseen levyt pudottavat ulkopuolen on myös hiottava electroplane

Ohjeet rakentaa puuvajan - katso johdonmukaisesti ja yksityiskohtaisesti video:

1