Ilmanvaihtojärjestelmän asunnossa

Ilmanvaihto asunnon suodatus

Ilmanvaihto asunnon suodatus - on avain terveen mikroilmaston. Lisäksi poistoilma tarvitaan ja taaksepäin työntövoima. Ilmanvaihtojärjestelmän asunto - tämä on oikea ilmankierto.

Ilmanvaihto asunnon suodatus - järjestelmä, jossa koneellinen ilmanvaihto asunnossa, sitten on raitisilmatarpeen kautta ilmanvaihtojärjestelmiä. Ilmansuodatin on paitsi kulkee, ja voidaan lämmittää myös talvella ja viileä kesällä.

Pantti mikroilmastointi asunnossa - pätevän järjestely ilmanvaihtojärjestelmän

Miten tarkistaa huoneen ilmanvaihto ja määrittää ilman pysähtyneisyyden?

Merkkejä huono ilmanvaihto asunnossa:

 • raskas, tunkkainen ilma;
 • Keittiön aromit siirtyvät koko asunnon;
 • tukkoisuutta ja kosteus kylpyhuoneessa;
 • wc pitkään loukkuun hajuja;
 • muotti ympäri ikkunat.

Asukkaat asuntojen lisäksi tukahduttava ilmastoon, kokee hapenpuutteen talvikaudella. Ilma kertyy pölyä, nukkaa, lemmikkieläinten hiukset ja muut roskat, joka on erityisen huolestuttavaa allergikoille ja pieniä lapsia.

Asianmukainen liikkeeseen kylmää ja lämmintä ilmaa sisätiloissa

Kun ilmanvaihto tarvitaan asunnon?

Ensinnäkin, tarvitset tuuletus asunnon ikkunoiden. Ihmiset sulkeutuivat pois ulkomaailmaan monin tavoin. Yksi niistä - metallirakenne. Tiiviys, on tärkein laatukriteeri ikkunoita, kuten tölkit ihmisiä kodeistaan. Ei pölyä, melua, pakokaasuja, mutta ei raitista ilmaa.

Tee mikroilmaston auttaa puhdas tuuletus tasainen, tehty omin käsin. Se poistaa tarpeen tuulettaa avaamalla tuuletusaukkojen, joka puolestaan ​​suojaa huoneen vedolta ja melua ääniä kadulta. Talossa ei hometta, tukkoisuutta ja kodin asukkaat elinkeinojen hajuja. Se on vain raitista ilmaa.

Toimintaperiaate lämmönvaihtimen kanssa lämmönvaihto toiminto

Tyypit ilmanvaihto tilojen

On olemassa kahdenlaisia ​​pakko ilmanvaihtojärjestelmiä asuntoja:

 • luonnon kiertoon - yksi yleisimmistä järjestelmistä ilmanvaihdon asunnon suodatus. Tässä tapauksessa ilma, joka oli kyllästetty hapella puhaltaa tasaisella kadulla, ja hiilidioksidi on pysähtynyt reverssejä vedetty pakokaasujärjestelmän;
 • kiertovesipumpulla - asennus tällainen järjestelmä voidaan tehdä tuulettimet, jotka auttavat luomaan tarvittavan paineen. Tämä järjestelmä on tarpeen yksityiskoteihin, varsinkin kesällä.

Luonnollinen ilmanvaihto huoneistossa tavanomaisen ilmanvaihto ikkunat auki

Vinkki! Kieltäytyy asentaa ilmanvaihto asunnossa joita ei voi ostaa alkuperäinen kohde tai vastaava.

Toimintaperiaate kodin ilmanvaihto

Ilmanvaihto asunnossa tapahtuu seuraavasti:

 • ilmaa huoneesta vedetään tuuletusputkissa. Sitten kanavat puhaltamalla keskikanava, jonka jälkeen tulee huoneeseen takaisin kadulle;
 • ilmanvaihtojärjestelmän asunnossa ei toimi, jos määrä ulosvirtaus ilmaa huoneeseen tulee enemmän reverssejä sijoitukset. Tämän välttämiseksi olisi luotava hapensaannin järjestelmän ulkopuolelta. Kun varustettu taulu muovi-ikkunat, asenna tuuletusaukkojen seiniä tai ikkunoita auki usein. Kun puhaltaa läpi avoimesta ikkunasta, venttiilit - luotettavaa avustaja vedolta. Nyt muovi rakenteet markkinoilla on ikkunat, joissa on sisäänrakennettu peltejä, jotta niiden hinnat ovat huomattavasti korkeampia.

ilmaventtiili asennettu muovinen laatikko

Plus asennus ilmanvaihto asunnossa:

 1. Edullinen.
 2. Huone syötetään riittävä ilmamäärä.
 3. Tiiviyttä.
 4. Yksilöllisen kehityksen jokaisessa huoneistossa.
 5. Järjestelmä automaattinen ohjaus.

Ajaminen liikkumisen ilmavirtojen sisälle asuntoon alla koneellinen ilmanvaihto

Mitä se koostuu tarjontaa ja poistotuuletuksella asuntoja?

Pakko ilmanvaihtojärjestelmän huoneistossa seuraavat osat:

 • ilmanotto säleikkö - se ei salli sisäänpääsyn roskia;
 • Suodattimet - tee ilmaa imetään asunnon puhtaana;
 • ilmaventtiilien - seuranta työntövoima ja määrän sisäänvirtaus;
 • puhallin - puhaltamalla ilmaa kanavien läpi;
 • shumoizolyatory - eristää tai melun vähentämiseksi;
 • kuumennuselementit - lämmitintä ilman lämmittämiseen haluttuun lämpötilaan;
 • automaattinen ohjausjärjestelmä - ohjaa kaikkien osatekijöiden;
 • ilmakanavat;
 • yksiosainen tuuletus - yhdistää järjestelmän osia.

Kun katto ilmanvaihto- kylmä ilma putoaa alas, lämmittää ja nousee takaisin

Vinkki! Edullisin, alhaiset kustannukset, ja samalla tehokas - Euroopan kangassuodattimet eriasteisia suodattamalla. Tyypillisesti suodattimen vaihto tehdään kerran vuodessa. Jos olet lähellä tuotantolaitosta, suodattimet on vaihdettava useammin. Varo automaattiseen ohjaukseen tuuletus huoneistossa suodatus, se signaloi tarpeen vaihtaa suodatin.

Sisäinen rakenne lämmönvaihtimen: 1 - ulkokuoren; 2 - tuuletin; 3 - suodatin; 4 - eristettyyn koteloon; 5 - ohjauksen kotelon; 6 - koristeellinen paneeli, jossa on kytkin; 7 - keraaminen elementti

Tyypit koneellinen ilmanvaihto järjestelmät asuntoja

pienikokoinen Ilmanvaihtojärjestelmän asunnosta. Se on järjestelmä, joka toimii virtaamaan raitista ilmaa. Plussat - on pieni koko, alhaiset kustannukset, asennuksen helppous. Ne voidaan asentaa sisälle huoneeseen, ikkunan alle tai parvekkeella. Niillä on matala kynnys melua, ja sopivat täydellisesti tahansa sisustukseen. Huonot puolet - se on epäyhtenäinen ilmankierto ja pienen alueen kattavuus. Valta näistä järjestelmistä voi kattaa jopa 45 neliömetriä. Joissakin malleissa Compact ilmanvaihtolaitteet huoneistoissa on lämmitetty ilma.

Kytkentäkaavio tarjonnan ja poistoilmakanaviin asunnossa

täydellinen Ilmanvaihtojärjestelmän asunnosta. Tämä kehittynyt laitteet, jotka ovat suuria ja kalliita. Tällainen järjestelmä ei sovellu pienille asuntoja, mutta asennettavaksi alueilla, joilla on suuri pinta-ala - paras vaihtoehto.

Miten luoda ilmanvaihtojärjestelmä omakotitalossa omin käsin. Luoda tuuletuksen omin käsin, sinun täytyy ymmärtää sen ominaisuuksia. Tämä auttaa järjestämään omia ilmankiertojärjestelmä.

Edut Tällaisen järjestelmän ovat:

 1. Suorat ja potkurijarrutus ilmanvaihto asunnossa.
 2. ilmanjakoa koko alueelle.
 3. Ilman laadun parantaminen (suodattamalla, kostutus, lämmitys tai jäähdytys).
 4. Automaattinen ilmastointilaite.

Rakenne kompakti tuloilman ilmanvaihtojärjestelmä on esimerkki ilmankuivaimen yrityksen Tion

Täysi tuuletus- ja ilmanvaihtolaitteet asunnon voi olla seinä, lattia ja asennettu (mukaan koko järjestelmä).

Vinkki! Valikoima virrankulutus huoneiston tuuletus on 1,6-5,0 kW. Vähentää kustannuksia sähkölaskusta suositteli energiaa säästäviä tekniikoita.

Wall sijainti ilmanvaihto

Ilmastointi- tai ilmanvaihto asunnossa suodatus?

Suurimmat erot ilmastointilaitteesta tuloilmajärjestelmässä:

 • lähes kaikki ilmastointi ilmassa, joka on huoneen ja siirtää ilmaa kadulla. Vain ilmastointi puhaltaa poistoilma. On moderneja ilmastoituja ilmanvaihtojärjestelmä, mutta ne ovat kalliita;
 • ilmastointi, puhdistamista, ei voi estää pölyn ja muiden haitallisten tasainen hiukkasia;
 • asentaa ilmastointilaitteen voidaan tarvita osittaisen purkamisen seinään. ilmanvaihtojärjestelmä asunnossa voidaan asentaa mihin tahansa osaan asunnon;
 • ilmastointilaite ei voi käyttää alhaisessa lämpötilassa kadulla. Ilmanvaihtojärjestelmän asunto on varustettu ilmastointijärjestelmään.

Ilmanvaihtosuunnitelma asunnon ja sen asennus tulisi suorittaa ennen korjaustöiden

Ilmanvaihto talossa omin käsin

Yksinkertainen asennus ilmanvaihto asunnossa voi kestää jopa 3 päivää. Monimutkainen asennus ilmanvaihtojärjestelmän asunnon se saattaa tarvita jopa 15 päivää.

Elementit ilmanvaihto piiri huoneisto - tuuletin, suodattimet, venttiilit, kanavat, lämmityselementti, sensori, joka tunnistaa paineen, lämpötilan säädin ja letkunkiristimet. Teräsrunko, joka on kiinnitetty seinään ruuveilla - tämä on tärkein kiinnityselementin. Asennus ilmanvaihto työtä asunnon kuin kokoelma suunnittelija kappaletta.

Esimerkki aukko sen alle kynnyksen

Vinkki! Halkaisija kanavat, käytetään ilmanvaihto huoneistoja, vaihtelee välillä 125-160 mm, joten katon korkeus vähenee noin 20 cm. Tämä tulisi ottaa huomioon kokoonpanon aikana.

Aiemmin ennen massan käyttöä muovi-ikkunat, raitista ilmaa huoneeseen kautta halkeamia ikkunat, jotta toimii luonnollisesti ja yksinkertainen ilmanvaihtojärjestelmän. Avoimet ikkunat lisäävät ilmankiertoa kuitenkin toimenpide oli lyhytaikainen. Jos puhaltaa ilmaa asunnon, se ei tarkoita, että parantunut ilmapiiri asunnossa. Pöly, lika, hivenaineita, jotka saavat asuntoon kadulta, ovat välitön uhka ihmisten terveydelle. Tuuletus asunnon wc ja keittiössä, asennetaan toimituksen asuin monimutkainen toiminnassa ei useinkaan toimi.

Asennus koneellinen ilmanvaihto huoneen käsillään

Optimaalinen pääsy tänään - asennus ilmanvaihto asunnossa kanssa suodatus. Tämä auttaa ratkaisemaan ongelman läsnäolo puhtaan sisäilma lopullisesti.

Ilmanvaihto. Toiminnalliset ominaisuudet ilmankäsittelykoneita

Koneellinen ilmanvaihto. Muodot ja asennus mekaanisten järjestelmien ilmanvaihto

Tarjonta ja poistoilmanvaihto. Tyypit ja tarkoitus ilmanvaihtojärjestelmien

Ilmanvaihto puutalo omin käsin. Järjestelmään, laskeminen ja asennus Ilmanvaihtojärjestelmän

Ilmanvaihto kylvyssä kätensä: miten tehdä oikea

Tuuletus muovi: muovin käyttöä käytettävät ilmanvaihdon

Koneellinen ilmanvaihto asunnossa: tyypit ja asennus

Läsnäolo Huoneilman kerrostalo tekee oleskelevat siellä miehen mukava. Tällainen järjestelmä voi olla pakko, luonnollinen tai sekoitettu. Minkälainen valita, voidaan ratkaista ominaisuuksien mukaan rakennuksen ja jokaisessa huoneessa, joka vaatii jatkuvaa ilmanvaihdon.

Koneellinen ilmanvaihto asunnon pidetään tehokkaimpana, se voi auttaa saavuttamaan poistaminen poistoilmasta ja tuoretta virtaa, jossa happea voidaan toimittaa erillisissä huoneissa, tai koko huoneistossa. Luoda sellainen järjestelmä on hankittava sopiva laite, jonka pitäisi käsitellä ilmanvaihdon huoneen tietyllä alueella.

Miksi valita koneellinen ilmanvaihto

Koneellinen ilmanvaihto asunnossa on tiettyjä etuja vaihtoehtoisiin ratkaisuihin. Tämän pitäisi sisältyä mahdollisuus tehonsäätöjärjestelmän, hiljainen laitteen toiminnan, sekä yksinkertaisuus järjestely. Voit ostaa järjestelmän, joka on varustettu toimintoja, joita ei voi vain päivittää myös lämmittää ilmaa kylmänä vuodenaikana. Toteuttaa tällaisia ​​ajatuksia välttämättä ole erityisiä taitoja, mutta jonkin verran huomiota tulee kiinnittää paitsi valinta, mutta myös paikka asennuksen. Tällainen järjestelmä pidetään relevanttina, jos olet asentanut ikkunoiden läpi, jotka eivät läpäise raitista ilmaa.

Siitä syystä, että huoneistot ovat usein rajalliset vapaassa tilassa, on suositeltavaa valita pienikokoisen laitteen toteuttamisen avulla ohjattavien on käyttää kaukosäätimellä. Lisäetuna on tällaisten järjestelmien saatavuus takaiskuventtiilit lähes jokaisessa solmussa, jolloin poistoilma palautetaan takaisin huoneeseen ja on irrotettu laitteet ilman käyttöönotto ei suoriteta.

Erilaisia ​​koneellisen ilmanvaihdon

Jos valitsit koneellinen ilmanvaihto asunnossa, voit olla yksi nykyisistä järjestelmistä tätä tyyppiä. Tähän pitäisi sisältyä pakokaasun suunnittelu, toimitus laitteiden ja ilmanvaihtolaitteita. Ensimmäinen tyyppi toimii periaatteella ilman poistumista eri tiloissa. Ilmansyötön laitteet säädetään hapen injektio, joka on puhdistettu ja kuumennettiin.

Ilman käsittelylaitteet toiminnon suorittamiseksi ensimmäisen parin lajikkeiden samaan aikaan. Tämäntyyppiset järjestelmät on jaettu yleisiin ja paikalliskeskukseen. Ensimmäinen tyyppi on käytetty suurten ja erikoistuneiden tilat ja pystyy palvelemaan koko rakennuksen. Asentaa tällainen järjestelmä on tarpeen luoda ilmanvaihdon hanke, joka on parhaillaan näytellä tarjonnan asennus- ja piirustus. Paikalliset järjestelmät voidaan ilmanvaihto tai ilman, asennus suoritetaan yhden hengen huoneessa. Tämä tuuletus on suunniteltu huonetta, jotka on raikas ja puhdas ilma. Siirry viimeiseen tällaisissa tapauksissa yleensä on olemassa erityisiä vaatimuksia. Lisäksi koneellinen ilmanvaihto asunnossa voidaan jakaa yksiosainen sekä -tyypin järjestelmään. Se koostuu erillisistä elementeistä ensimmäisen, kun taas jälkimmäinen syntyvät eri komponentit on asennettu rakennetun huoneissa. Ne voidaan yhdistää ja kytkeä tehokkaampia laitteita.

Koneellinen ilmanvaihto asennus Ominaisuudet

Kun asennus suoritetaan koneellinen ilmanvaihto asunnossa, monet ajattelevat, mitä tekniikkaa tehdä työtä. Voit tehdä tämän, voit hallita vain omia, koska prosessi on melko yksinkertainen. On tärkeää suorittaa laskelmat, jotka määrittävät laitteiston kapasiteetti, koska sillä on selviytyä tehtävistään. Jos huoneisto on kokonaisvaltainen järjestelmä, niin tämä pitäisi ajoittaa maantiellä, sen asennus on tehty vaiheessa talon rakentaminen. Meidän täytyy asentaa imuventtiileissä ja poistoilmatuulettimien.

Optimaalinen ratkaisu asunto on asentaa laitteita yksityisen huoneen. Usein luo koneellinen ilmanvaihto kylpyhuoneessa tai sisätiloissa kylpyhuone. Tällainen järjestelmä voi täydentää olemassa olevia luonnon ote. Tätä varten, ilmanvaihtohormi, jos mitään, on asennettu poistopuhallin. Se tehokkaasti puhdistaa ilmaa. Keittiön liesikuvusta olla, että lähdöt pakokaasut ulos tiloista ja suorittaa toimintoja hapen puhdistamiseksi epäpuhtauksista, epäpuhtauksia ja hajuja. Sen jälkeen ilma palaa huoneeseen. Jos luominen järjestelmän suoritetaan rakennusvaiheen aikana, suunnittelu ilmanvaihto olisi säädettävä asennuksen yksiosainen järjestelmä, se tarjoaa optimaalisen kosteuden ja luoda ilmapiiri jokaisessa huoneessa.

Jos on pakko ilmanvaihtojärjestelmä asennettu asunnossa, on tarpeen käsitellä teknologian työn. Aloittaa on parantaa nykyistä ilmanvaihtoa. Tätä varten, se liittyi enemmän puhaltimet ja venttiilit. Tämä tekniikka mullistaa painovoimainen ilmanvaihto pakko. On tärkeää seurata yksinkertaisia ​​sääntöjä, joista ensimmäinen liittyy reiän poraamiseksi seinään, jonka halkaisija ei saa olla enemmän kuin 7 cm. Kun pöly saavuttaa avoimen ikkunan. Ulkopuolella putken pituutta tuijotti ristikko, joka sulkisi pois tunkeutumisen suuret roskat. Raot on tiivistetty rakentaa vaahtoa. Sisällä tilojen, ylhäältä putken, joka toimii, asettaa laatikko. Ennen asennusta laatikko on täytetty ääntä eristävällä materiaalilla. Tämä tekniikka osittain parantaa ilmanvaihtoa, vaan varmistaa ulosvirtaus ilmaa, sinun täytyy asentaa tuuletin. Merkittävää on myös oikeus oman valintansa mukaan. Tällainen laite voi olla:

Kuten käytäntö osoittaa, kaikkein hiljainen ja mukava on keskipakopuhallin, se voi toimia itsenäisesti, joten on suositeltavaa käyttää rinnalla venttiili järjestelmään.

Jos on pakko ilmanvaihtojärjestelmä asennettu asunnossa, sinun täytyy noudattaa tiettyjä ohjeita, ne osoittavat tarvetta kaluston hankintaan, joka on kätevää töissä. Tähän pitäisi sisältyä muoviputkia, joka kulkee ottamisensa. Seuraavassa vaiheessa saannin asennettu raitisilman ja pakokaasun ulostulo. Näiden elementtien on oltava vastapäätä toisiaan. Seuraavaksi pakkoilmankiertolaitteet yleisessä järjestelmässä. Putkimaisen yhteys niiden välillä on huolellisesti toteuttaa, mikä vuotamaton kytkentä. Tämä johtuu kasvu ilmanpaineen, kun järjestelmä kytketään päälle. Jos yhteydet ovat huonolaatuisia, he yksinkertaisesti levitä toiminnassa, ilmavirtojen tulee epätasainen. Tämä aiheuttaa rikkoo ilmanvaihdon tehokkuutta.

Koneellinen ilmanvaihto (asunto on välttämätöntä) kutsutaan myös keinotekoisia tai koneellinen tulo- ja poistoilman. Se toteutuu vain kahdessa tapauksessa: kun luonnollinen järjestelmä vaikea asentaa, tai kun kaikki muut lajikkeet tehottomia ilmanvaihto. Pakko järjestelmä perustuu motivaatio lentoliikenteen liikennevirtojen laitteiden käytössä. Kun otetaan huomioon se, että työntövoiman kanavien määrä riippuu lämpötilaero sisä- ja rakennuksen ulkopuolella, kuumassa tai aloilla, joilla suurin osa lämmöstä aika asentaa koneellinen ilmanvaihto. Tässä tapauksessa on mahdollista asentaa ilmastointijärjestelmä, ja yksi solmuista voi olla suodatusjärjestelmä. Tämä varmistaa tarjonta puhdistettua ilmaa sisälle.

Jos ajaa asennuksen koneellinen ilmanvaihto asunnossa, voit käyttää ikkunan läpät. Ne edustavat asema, joka sijaitsee yläosassa palkki ikkunan kehyksen. Nämä laitteet voidaan asentaa missä tahansa ikkunat ja niiden kapasiteetti vaihtelee 5-35 m 3 / h, mikä on totta, että automaattinen tila. Hinta näistä laitteista vaihtelee 20 25 $. Myynti löytyy ja kanavan seinän läpät, jotka on asennettu valmiiksi porattuihin reikiin. Niiden kapasiteetti - 20-50 m 3 / h, kun taas maksaa laite on hintansa välillä 23 ja $ 28. Vaikutusta näiden kasvien perustuu gigroregulirovanii. Tämä ilmiö liittyy ominaisuuksiin polyamidikudosta, joka on ilmaistu laajentamiseen korkeassa kosteudessa ja vähennetään - pienentyessä, se tarjoaa sulkemiseksi ja avaamiseksi venttiilin läpät. Kangas elementit toimivat toimilaitteet koko laitteen.

Koneellinen ilmanvaihto keittiössä asunnossa voidaan asentaa. Voit tehdä tämän omasta, jolle vyö poistetaan alasarana sauva. Seuraavaksi venttiili johdin on kiinnitetty ruuveilla ylemmän vaakasuoran puitteen profiili. Porakoneella tehdä reikä on haluttu leveys ja pituus. Johdinta vahvistui oikeassa yläkulmassa profiilin ikkunan kehyksen, paikkaan, jossa se sijoitetaan reikään lehtiä. Kehys on tehtävä samaan reikään ja ikkuna korjata venttiili puitteen. Ulomman visiirin on kiinnitetty runkoon ulkopuolella, kun säädin olisi vaihtaa haluttu tila. Hitsaus on nollattu. Jos asettuu ilmanvaihto asunnossa kätensä ikkunaan venttiilin asennustenologialla, niin saat lisäetuja muodossa lauhteenpoiston kaksinkertaiset ikkunat. Tämä ongelma on melko yleinen toimistoihin tai asuntoja, mutta se voidaan ratkaista helposti. Manipulointi Venttiilin asennus kestää noin tunnin.

Työskennellä asennus seinän venttiilin

Järjestää tällainen venttiili tulisi olla korkeus 2 m lattiapinnan yläpuolelle lähelle lämmityslaitteita. Tämä johtuu siitä, että sisään tuleva ilma on lämmitettävä. Kalliita mallia, venttiilit voivat olla lämmitetyt osat. Laite on vankka ja pölysuodatin, hyönteisverkko, ja koska etuja ikkunan toimii paremman suorituskyvyn. Ennen kuin tekee koneellinen ilmanvaihto tasainen seinämän läpi venttiilin seinämän tulisi tehdä reikä, jonka halkaisija voi olla 75-110 mm. Itsenäisesti kyseisen työn suorittamiseen on epätodennäköistä, koska se vaatisi käyttöä kernosverlilnoy koneen. Siksi tuen tulee ottaa yhteyttä asiantuntijoita. Rei'itetään, joiden halkaisija on 110 mm betoniseinässä maksaa noin $ 1 per senttimetriä kanavan pituuden. Jälkeen voi tehdä reikä, määrittää kanavan pituus, joka on yhtä suuri kuin seinämän paksuus. Puolelta huoneen tarjonnan ja joukko seinään on kiinnitetty ruuveilla seinään runko, kiinnikkeet toimitetaan. Kadulta oleva kanava on asennettu seinälle huppu, ja viimeisessä vaiheessa, ohjatun suorittaa säätötoiminto.

Asentamista poistopuhallin

Koneellinen ilmanvaihto asunnossa muovilla ikkunat voi vaatia läsnäoloa poistopuhallin. Koska se toimii äänettömästi ja kuluttaa noin 12,5-22 wattia / tunti, ja sen paksuus on enintään 150 mm, se voidaan asentaa seinään tai alle kaapin kattoon. Jotta ilmaan huone kadulle, lähdöstä laitteiden tarpeen suorittaa ilmakanavan läpi reikä seinään. Wall visiiri sulkee ulkosivulla kanavan. Jos olette järjestäneet ekonomvariant, se voi johtaa virtaa keittiössä tai kylpyhuoneessa.

Ottaen huomioon tyypit koneellisen ilmanvaihdon asunnossa, joka on kuvattu edellä, voit valita erityisiä laitteita, jotka on asennettu wc, kylpyhuoneessa tai keittiössä. Sopimaan niille tuulettimen tulisi suorittaa huoneeseen ilmakanavan, se on asennettu huppu. Muokata Äskettäin on tarpeen halutun toimintatavan. Jos wc ja kylpyhuone sijaitsevat vierekkäin, voit käyttää yksi kanava piirtämiseen kaksi huonetta. Samalla saa hakea erityistä tee varten kanavajärjestelmään. Jos puhumme keittiöön, kannattaa lisäksi käyttää rasvasuodatin. Mieluummin moderni huppu, saat laitteeseen, jossa on useita toimintatapoja. Joskus tällaiset laitteet ovat läsnä anturi, joka tekee toimivat kuvun kun huoneen sisältää henkilö. Jos suorittaa asennus ilmanvaihto asunnossa, voit valita laitteita yksi monista muotoa aktivointia. Esimerkiksi laite voi aloittaa toimintansa, kun muuttamalla kosteus, ulkonäkö haitallisten lisäaineiden tyypistä tupakansavun tai haihtuvien orgaanisten yhdisteiden.

Palvelutarjonta ja pakokaasujärjestelmän

Koneellinen ilmanvaihto asunnossa tarjoaa hoitoa varten se, mitä yhden tai kaksi kertaa vuodessa, voimakkuudesta riippuen ja toistuvuus, puhdista sisäpinnat ja suodattimet tulisi suorittaa. Tässä prosessissa, poistat plakin ritilälle ja visiiri imurilla tai muilla sopivilla menetelmillä. On tarpeen pyyhkiä kotelon pinnan ja venttiililaite kostealla liinalla. Siitä syystä, että tuuletin on käynnissä verkossa, sinun täytyy tarkistaa kunto sähköjohdot ja liitännät. Jos toiminta on vaikeutunut, sitten kerran neljäsosa sinun täytyy ajaa laitteet 5 tai 10 minuuttia. Kun se on asennettu koneellinen ilmanvaihto asunnossa käsillään, sen on täytettävä vaatimukset SNIP, ja käyttää muita laitteita tyypin säätimet, säätimet, ajastimet ja anturit energiankulutuksen optimointiin ja pidentää niiden käyttöikää.

Tarjonta ja poistoilmanvaihto asunnossa, kotona tai toimistossa voi parantaa ihmisten elämänlaatua. Loppujen lopuksi raikas ilma on niin välttämätön normaalille toiminnalle aivoissa.

Ilmanvaihto asunnossa: puhdas ja raikas ilma terveydelle

Nykyihminen huolellisesti valvoo sen ruoka: onko liha GMO, olosuhteet, joissa se on kasvanut perunoita kuin Fed lehmä, joka antoi maitoa? Babbitt varustaa kotinsa mahdollisimman mukavasti: korjaus, äänieristetyt ikkunat, lattialämmitys. Mutta tämä kaikki hälinästä usein unohtaa ilma - ja siinä vielä kaikki hengittää puhdasta ja kyllästetty hiilidioksidilla, savut ja hiukkaset täyttivät ilman hikeä.

Jotta ilma talon puhtaana ja turvallinen normaalin elämän jokainen perheenjäsen, on tarpeen järjestää laadukkaita ilmanvaihto. Moderni teknologia mahdollistaa tehdä koneellinen ilmanvaihto tai luonnollista, sekä käyttää koneellinen ilmanvaihto.

Ei ole väliä, millaisia ​​ilmanvaihtojärjestelmän toimii asunnossa, sen on täytettävä seuraavat ehdot:

 • Ilma sisälle asuntoon (ja talon yleensä) pitäisi siirtyä olohuoneeseen kylpyhuoneeseen ja keittiöön.
 • Passiivinen tuuletusaukot tulisi sijaitsee korkeus on vähintään 2 metrin korkeudella maasta, niin että talo ei saanut saastunutta kaupunki-ilman.
 • Exit tuuletushormi sijaitsee yläpuolella talon katolle.

Painovoimainen ilmanvaihto: toimintaperiaate

Tämä tapa tuuletus huone on yksinkertaisin ja halvin. Tuuletuskanaviston suunnittelussa talon - tämä on luonnollinen ilmanvaihto asuntoja. Kasvatetaan keittiö, kylpyhuone, wc ja varustettu ritilät tuuletusaukkojen pitäisi auttaa ilmanvaihtoa.

Ilma on myös kirjoittaa huoneiston läpi avoimia ikkunoita ja ovia, mutta asukkaat tekevät parhaansa eristää asunnon asentamalla kaasutiivis ovet ja ikkunat, ja lopettanut tarvittava ilma tasapaino.

VINKKI! Älä tarkista tasoa pidon ilmanvaihtohormi tuoden hänen valaistu ottelun tai kevyempää, jos kanava tuottaa kaasua, on mahdollista ampua.

Puhdistaa tukkeutuneet ilmanvaihtohormi itsenäisesti vuokralaiset ei ole oikeutta: kaikki tällaiset työt on suoritettava työntekijöille asuntojen erikoistunut organisaatio tällä alalla. Se tukkii kutsutaan yleisin syy riittämätön ilmanvaihto työpaikalla, vaan päästä eroon niistä on erittäin vaikeaa.

Ainoa asia, joka voi tehdä kiinteistön omistajan - on selvää, että osa kanavan, joka on suoraan vieressä huoneeseen. Puhdistus muille kanaville - tehtävä asiantuntijoita.

Mutta joskus, vaikka kyseessä on hyvää työtä ilmanvaihto asunnossa ikkunat sumu, ilma on aina raskas ja tunkkainen. Tässä tapauksessa ongelma saattaa piillä paljon syvemmällä: luonnollinen ilmanvaihto ei pysty selviytymään ja tarvitsee apua. Standardi reaktio asukkaiden tällaiseen tilanteeseen tulee osa tuuletus avoimia ikkunoita, mutta sellainen ilmanvaihto kasvot vilustuminen kylmänä vuodenaikana.

Siksi asiantuntijat suosittelevat asentamaan useita tuloilman venttiilejä tai passiivinen tuulettimet. Jotkut heistä on asetettu lähelle jäähdyttimen sitten ulkoilmaan osallistuu suoraan verenkierrossa ilmamassan sisällä. Nykyiset mallit ovat usein varustettu tuulettimilla, joiden avulla ne voivat toimia tarjonnan ja pakokaasun mekanismi.

Piirteitä koneellinen ilmanvaihto

Joissakin tapauksissa, luonnollinen ilmanvaihto syystä tai toisesta ei pysty selviytymään kuorman ja ei tarjoa riittävää ilmavirtaa. Tässä tapauksessa asiantuntijat neuvovat kääntyä järjestelmän koneellinen ilmanvaihto asunnosta.

VINKKI! Älä luota pelkästään itseään ja yrittää asentaa koneellinen ilmanvaihto: työ on noudatettava isäntä.

Tarve järjestää koneellinen ilmanvaihto kerrostalojen liittyy yleensä paitsi itse tekoja omistajat asunnon (asennus muovi-ikkunat, eristys paikallisen organisaation, sinetöity ovi), mutta myös Huonosta julkisten palvelujen.

Riittävä valvonta työn ilmanvaihdon kanavia, ilmastointikanavien puhdistamiseksi ja ajoissa indikaattori normaali veto jos ne toteutetaan, se on erittäin harvinainen ja heikkolaatuisia.

FACT! Erityinen tarve koneellisen ilmanvaihdon testihuoneeseen muovi-ikkunat: tiivis rakenne rikkoo sisäilmaston, joten sen ilmanvaihto on oltava.

On olemassa kaksi pääasiallista järjestelmiä mekaanisen tuuletuksen huoneissa:

 • Kun virta ilmanvaihtokone.
 • Käyttämällä koneen lämmön talteenotolla.

↑ takaisin sisältöön

Tuuletus: edut järjestelmän ja toiminnan vivahteita

Ihanteellinen ratkaisu ilmanvaihdon litistyy asennuksen koneellinen ilmanvaihto yksikön. Tavallinen järjestelmä tällainen asennus on ihanteellinen mekanismi pakko purkauksen suodatus ja puhdistaminen ilmamassojen. Usein näissä laitoksissa vieressä tuuletin on myös sähkölämpösäteilijä, jonka avulla voidaan säädellä ongelmaa ilmanvaihdon talvella ja syksyllä. Lisäksi asennus kokoonpanosta tulee lisäksi lämmönlähde asunnossa.

VINKKI! Ostot tuloilmapuhallin asennus-, kiinnittää huomiota malleja lisäominaisuuksia: nesteytys, ionisaatio, puhdistaminen. Tämä säästää lisälaitteita.

Toiminnan varmistamiseksi tällaisen järjestelmän huoneessa voidaan asentaa kanaviston ja hilat ja joka toimitetaan huoneen ilma kuumennetaan ja puhdistetaan. Monimutkaisuus tällaista työtä tekee optimaalisen prosessin kaikki tarpeelliset välineet rakenteilla tai huollon tilat.

Vaaditut mitat DUCT lasketaan erityisiä kaavoja ja taulukoita, niin kyseisen työn suorittamiseen maallikko, jolla ei ole riittävästi tietoa järjestelmien ja standardien ilmaus paineilmaa ei ole välttämätöntä.

Syöttöyksikkö itsessään on asennettava tilojen ulkopuolelle: esimerkiksi parvekkeella. Tätä tarkoitusta varten seinään kulkee reikä, jonka avulla voit vetää ulkoilmaan. Kun tarvittavat suodatus- ja puhdistus- menettelyillä, tuloksena lämmintä ilmaa syötetään verkon kanavien asunto huoneessa.

joka piilottaa johdotus ja putkitunnelit

Merkittävä Tällaisten järjestelmien haittana pidetään merkittävä kasvu energiakustannukset: lämmitetty ilma siirtyy heti poistoaukot. Jotta ei samanlaisia ​​haasteita, monet asunnon omistajat haluavat asentaa yksiköihin lämmön talteenotolla. Se etu, että asentamalla elpyminen on mahdollista vähentää tarvittavan voiman tilojen lämmitykseen lämmön poistoilmasta. Tämä järjestelmä on paljon kalliimpaa asentaa, mutta se voi merkittävästi säästää sähköä, vähentää kuormitusta verkko- ja "jättää" kotona lämpöä, joka perinteisessä järjestelmässä mindlessly ulos kadulle.

FACT! Käytettäessä yksikköä lämmöntalteenotolla ilmavirran avulla toisiinsa vain lämpöä ja hajuton ja saastumisen: niin älä pelkää levittää ympäri asunnon keittiöön tai wc hajuja.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin