Ikkunaluukut kylpy lasi

Lasi verhot kylpyjä, luotettava tapa suojautua roiskeilta

Muodostumista sisätilojen kylpyhuoneeseen mukana eri saniteettilaitteiden ja koriste-esineitä. Alle lisävarusteita on tarkoitus Pyyhe, hyllyt henkilökohtaiseen hygieniaan ja verhot. Tällöin verhot kylpyhuoneeseen ei ole vain koriste-arvo, mutta myös suojata roiskeilta, lentävät kylvyssä.

Poimien tuote, harmonisesti korostaa yleinen tyyli, asunnonomistaja voi tehdä vessaan muistiinpanoja omaperäisyys, joka korostaa yksilöllisyyttä sisustus. Suuri kysyntä nykyään ovat luotettavia ja kestävä lasi verhot.

Nämä lasituotteet kylpyhuoneeseen toimivuudesta ei poikkea liinalla tai muovista kollegansa. ne kaikki suunniteltu suojelemiseksi suihkussa tai kylvyssä koko tilaa, suojella kylpyhuone roiskeilta vettä. Tässä vaiheessa voidaan harkita useita tällaisia ​​esteitä, jotka on valmistettu lasista, joka on niiden etujen ja haittojen.

Suunnittelu on lasinen verho kylvyssä

Suurin osa asuntoa ja omakotitalojen nyt, kuten monta vuotta sitten ja kylpyhuoneissa käytetty verho vettä hylkivästä materiaalista tai kaikki tavanomaiset polyeteeniä. Mutta edistys ei pysy paikoillaan, ja nykyään yhä suositumpi käsitellä spray purkautuvan hyväksyttävänä vettä hoitoja, kaihtimet ovat lasia.

Rakenteellisesti tämä tuote koostuu erillisiin lohkoihin, jotka toimivat aitaaminen koko kylpyhuone kylpyhuoneet, suojaten sitä vedestä, roiskeita kylvyssä. Niiden tuotantoa, käyttöä karkaistua lasia, joka on korkean tason iskunkestävyys, mikä tekee niistä täysin bladeless ihmisille. Tauko tällaisesta materiaalista, se hajoaa pieniksi palasiksi, jossa on pyöristetyt reunat, joita ei voida leikata.

Lajikkeet verhot kylpyhuoneeseen lasin

Tänään julkaissut tuotteen yhdellä tai kahdella ikkunaluukut, saranoitu tai liukuovia. Joissakin malleissa voi olla harmittomia kylpyhuone neljältä sivulta ja toisessa päässä. Tällöin suosituimpia ovat seuraavat lasitavarat:

 1. Lasi verhot kylpyammeet swing suunnittelu, muistuttaa sisäovet. Avattaessa verho vie vain vähän tilaa ja siksi sitä käytetään kylpyhuoneessa suuri. kromi metallia käytetään valmistettaessa tällaisia ​​rakenteita varusteet.
 2. Liukusulkimella Lasi - Tällaisen väliseinän saada mahdollisimman suosiota. Koska sen suunnittelua, se ei juuri vie tilaa avattaessa. Avaaminen ja sulkeminen suunnittelu on erittäin tasainen ja helppo. Tässä tapauksessa, liukumekanismin lasin maalauksia on useita erilaisia: Roller ja dia ohjausuriin.
 3. taitto tuotteet, jotka koostuvat lasi, joka on syntymässä perusteella harmonikka. Tämä muotoilu voi olla sileä kädenliikkeellä säädettävä lähelle seinäpintaa. Tällöin sen asennus ei aiheuta vaikeuksia kylpyhuoneet tahansa.
 4. Corner lasi verho Kylpyamme tai suihku. Tällaiset tuotteet tehdään kullekin kylpy erikseen, riippuen sen ominaisuuksista ja sen vuoksi myydään yhdessä lokeroon tai tilauksesta.
 5. Kiinteä suljin lasi Se koostuu kiinteän osan avaamatta mekanismia. Tämä muotoilu on yksinkertaisesti kiinnitetty vanteen lokeron ja ei kuono koko koko kylpy.

Moderni lasi verho täydennetty erilaisilla koriste-elementtejä. Suunnittelun voidaan käyttää jäälasia vaikutus, maalata tai sävytetty. Kiinnittämiseksi sokea lasista tai metallista profiilin kehyksetön järjestelmä. Tässä tapauksessa ei kehyksiä asennus on parempi käyttää pienissä kylpyhuoneissa, koska se ei varasta arvokasta tilaa.

Edut ja haitat lasi ikkunaluukut

Vankka, luotettava ja houkutteleva lasi esteitä kylpy hallussaan useita etuja kangas ja muovi kollegansa:

 • lasi verhot on houkutteleva ulkonäkö. Jokainen asunnonomistaja voi valita aaltopahvin, kirkas tai peili tuote. Myös suosittu lasi rakenne, jossa on kuvio.
 • Moderni verhot lasin kylpy avasi antibakteerisia yhdisteitä, jotka helpottavat torjuntaa kaikenlaisia ​​epäpuhtauksia.
 • LVI moderni markkinat tarjoavat laajan valikoiman suojaa lasin kylvyssä. Ne ovat saatavilla liuku, saranoitu, swing tai asetella periaatteella haitarin suorituskykyä.
 • Lasi laadullisesti vastustaa hometta, ruoste ja suolajäämät.
 • Lasi verho kylpyhuoneessa korostaa houkutteleva ulkonäkö tiloissa.
 • Johtuen siitä, että valmistuksessa ikkunaluukut käytetään karkaistu lasi on ehdottoman turvallista ihmisille.
1

Jos ajatellaan haitat tällaisia ​​rakenteita, ne eivät ole niin paljon:

 • lasi aidat kustannuksia kylpy on paljon suurempi muovia tai kangasta vastineet.
 • Jos et säännöllisesti huolehtia näiden tuotteiden eri talletukset voivat muodostaa pinnalle.
 • Asennus verho lasi on paljon vaikeampaa kuin kankaalla tai muovituotteet. Siksi niiden asennus on parempi ammattilaisia.

Erityisesti valinta verhot kylpy

Ennen valita yhden tai toisen esteen sen osat tulee tarkastaa huolellisesti kylpyamme.

 • Karkaistu lasi ovet Sinun pitäisi olla suurempi paksuus kuin ikkunan analogit.
 • Laadukkaita tuotteita, joita alkuun triplex elokuva. Tauko lasin, se ei hajoa pieniksi paloiksi, mutta vain mennä yli pinnan halkeamia.
 • Valitsemalla verhon lasi on tärkeää tarkastaa kehikko, tuote. Koska ei pitäisi olla vääristymiä, ja materiaali käytetään sen valmistuksessa täytyy olla suuri lujuus.
 • Jotta voidaan rakenne ei ruostunut alle jatkuva vaikutuksesta kosteuden olisi valmistettu alumiinista tai ruostumattomasta teräksestä.
 • On tärkeää ottaa huomioon käsittelyn lasipinnan. Jos tämä tuote on himmeä, se on pahempaa kuin lähettää valoa, joten sinun täytyy tehdä hyvä valaistus kylpyhuoneeseen.
 • Verho paneeli tyyppi ytimekkäästi sovi kylpyhuone, tehty retrostile.
 • High-tech-tyyliin painottaa liukulasiovi aita.
 • taitettava täydentävät klassinen muotoilu kylpyhuoneet.
 • Liukuva tai saranoitu rakenne sopivat suorakulmainen kylpyamme.

Hyvin usein, lasi rakenne ei ole uskottava luotettavuuden asunnon. Mutta todellisuudessa tämä lasi on verrattavissa analoginen, asennetaan ajoneuvoihin ja siksi kestää korkeita mekaanisia kuormia ilman näkyviä vaurioita.

Lasi verho - alkuperäisen värin ja tekstuurin tekeminen

Päälajiketta lasia käytetään kylpyhuoneen verhot ovat läpinäkymättömiä ja läpinäkyviä tuotteita. Jos ajatellaan matta materiaalia, kaihtimet se hajoittaa valonsäteitä ja siksi joutua asentamaan lisää valonlähteitä.

Saattamiseksi tiloissa iloinen muistiinpanoja suunnittelijoiden käyttöön värikäs kuvioitu lehtiä. Mielenkiintoinen tyylillinen päätöksiä harkita yhdistelemällä useita värejä varsinkin kylvyt vypoennyh eri sävyjä. Joten, hyvin usein yksi läppä suoritetaan musta väritys, ja toinen valkoinen sävy. Tietenkin yhdistelmä yhdistelmät riippuu asunnonomistaja mieltymykset.

Myös lasit käyttäen kuvioitu piirustuksiin, yksinkertainen toistuva kuvio, joka vuorattu seinät kylpyhuoneet. Jotta saavutettaisiin mielenkiintoinen rakenne hyödyntämällä erityinen itseliimautuva kalvo, jossa leimaamalla. Mutta tähän tarkoitukseen tulee käyttää vain laadukkaita materiaalista, joka ei irronnut yhtään lasipinnan alle jatkuva altistuminen kosteudelle.

Miten ostaa lasia verhot kylvyssä - hyödyllisiä vinkkejä

Kun ostat verhot altaan pitäisi olla mitään ongelmia, koska ne ovat lähes kaikki myymälän putkitöihin. Mutta ensin täytyy poistaa mittaukset ja antaa mielikuvituksen halua nähdä lopulta.

Edullisin tuotteiden katsotaan kotimaisten ja kiinalaiset valmistajat, mutta niiden laatu jättää paljon toivomisen varaa. Siksi on tarpeen antaa etusija, Saksan, Tšekin ja Slovakian malleja. Mutta tosi tuntijoiden lasituotteet sopivia verhoja kylpyyn, valmistettu Italiassa.

Jos ostaja ei ole tyytyväinen jonkin esitetty malli kaupassa, voit tilata tuotteen yksilöllisten malleja. Mutta tässä työssä paremmin selviytymään kokeneita suunnittelijoita tietävät paljon tässä bisneksessä. Mutta joka tapauksessa, niin kauan kuin se oli tuote, luotettava liitos, joka palvelee asunnonomistaja suojaten kylpyhuone roiskeilta, lentävät hyväksymisen aikana vedenkäsittely jo vuosia.

Ominaisuudet ikkunaluukut asennettu kylpy lasi

Riippumatta suunnittelu kylvyn patoamisen laitteessa on kaikilla sama asennuksen periaatetta. Erot voidaan havaita, ellei määränä kiinnityspisteet. Esimerkiksi täydellistä rakennetta kiinteän kiinnitetty kaksi vastakkaista seinää, kun taitto-järjestelmä vain yksi. Mutta siitä huolimatta erittäin kokoonpano tapahtuu mukaan tiettyjä yleisen sääntöjä.

 1. kokoonpano vaihe käsittää yhteyden erillisiä elementtejä yhtenäiseksi rakenteeksi. Tämä johtuu pääasiassa siitä, että monimutkaisuuden vuoksi kuljettaa lasin se tulee erillinen paketti.
 2. Johtuen siitä, että kaikki valmistajat täydellisen tuotteen toimitus yksityiskohtaisia ​​ohjeita, ja niihin liittyvät kiinnittimet kokoamiseen lasi verho kylpy, ei tule paljon aikaa ja vaivaa. Luonnollisesti voi olla joitakin kysymyksiä, joissa yksi tai toisella osa suunnittelua kuitenkin olla varovainen, se on hyvin yksinkertainen. Ainoa sääntö - on, että ovi on paras asentaa viimeisen käännöksen, kun runko on koottu ja kiinnitetty paikoilleen.
 3. Vaiheessa merkinnän tarvitse asentaa sen tilalle kylpyhuoneessa valmis runko ilman lasia ja ääriviivat merkki seinille paikat kiinnitys, joka myöhemmin porataan rei'itin.
 4. Etiketti porattuja reikiä, niin se on mahdollista siirtää suoraan asennukseen. Tehdä tämän aivan asennus viiva seinään pinta on peitetty silikonilla luoda laatua tiivisteen. No, lopussa kiinteän kehyksen seinään käyttäen kiinnikkeitä, jotka saatiin pakkauksessa.
 5. Jälkeen silikonilla on täysin kuiva, voit ripustaa pöllö sijoittaa lasiovi ja nauttia työstä.

Kuten näette, valita ja asentaa oikea alla kaikki vaatimukset asunnonomistaja lasi verho kylpy ei ole vaikeaa. Hyöty alue esitetty nykyaikaisten markkinoiden saniteettiposliinin, voi täyttää toiveet kunkin asiakkaan. Aivan sama kasvi, on myös erittäin helppo ansiosta, että Sävy myydään yhdessä kiinnikkeiden ja yksityiskohtaiset ohjeet. Kaikki mitä tarvitaan on valita tuote, sopivat harmonisesti yleinen tyyli.

Lasi verho kylpyhuoneeseen liukuva: valokuva, arvostelut

Kasvava suosio keskuudessa venäläiset kuluttajat ovat saamassa lasi verho kylpyhuoneeseen liukuva. Onhan esteettinen ulkonäkö, käytännöllisyys ja ergonomia - nämä ovat myönteisiä näkökohtia, jotka tuovat ihmisen suojella näitä käynnistysnäytöissä. Tyylikäs muotoilu Tällaisten rakenteiden täydentää moderni kylpyhuoneen sisustukseen. Käytettävissä turvallisuus osio himmeä, sävytetty tyyppi ja koristemaalausta. Ja välttää epäilyksiä niiden ostamiseen, on vielä tietää näkemykset ihmisiä tuotteen toiminnallisuuteen.

Moderni valinta - vaihtoehto muovi näytöt

Viime aikoihin asti, monissa kodeissa, menossa vessaan löydät monivärisiä muovi verho. Ja ne eivät aina kaunis. Emme puhu rakenteen suorituskyvyn verhot ja viittaa terveys komponentti. Ostettuaan näyttöä kerran, Neuvostoliiton jälkeinen kuluttajat ampua häntä, mutta kun hän rikkoo eikä kiinnitä huomiota homeen hyökkäyksiä. Ja turhaan!

Kylpyhuone on huone, jossa on korkea kosteuspitoisuus. Siksi pidetään suotuisan ympäristön kehittämiseen Aspergillus. Tällainen aerobinen sienten hengittävät ihmisten ja aiheuttaa keuhko- ja keuhkoputki. Ja pese 40 asteessa muovi-ikkuna ei tuhoa näitä loisia. Tuo on terveydelle haitallista, jos ei ole kunnolla suorittamisesta hygieenisiä toimenpiteitä voisivat olla verhot kylpyhuoneeseen. Liukulasiovi muotoilu - se on nykyaikainen vastaus muoviverhoilla.

Paremmuus turvallinen näytöt

Jos kangas, polyeteeni, PVC verhot voidaan helposti vaurioitua ulkonäön muotin niitä, joita ei voida poistaa, koska rajoitetun palvelun ominaisuuksia näiden materiaalien, lasin näytöt on tarkoitettu pitkäaikaiseen käyttöön. Ne kestävät iskuja, koska ovat karkaistua lasia.

Helppo kunnossapito - toinen etu nykyaikaisen aidat näytöt. Lasia voidaan käsitellä terveyttä, jotka kykenevät tappamaan sieniä ja estää. Kaihtimet lasinen liukuovi kylpy, kuvia jotka on esitetty alla - paitsi rakentavia vaihtoehto. Valmistajat tarjoavat keinu, kulma, taitto järjestelmiä ja kiinteät paneeli, jonka avulla voit valita suunnittelun yksilölliset tarpeet kaikille.

Vedenkestävä - perusvaatimukset suojaavan osiot kylpyyn. Lasipintoihin ovat tiukasti kiinnitetty, joten ne eivät salli spray vesi laskee koko muuhun tiloissa. Kun taas sitomatta PVC verhot koko ajan pois kylvystä, jolloin muodostuu lammikko lattialle sen jälkeen kun vesi hoitoja. Helppo asentaa ja valonläpäisyn - kaksi etua lasin ikkunaluukut.

Osto ja asennus nykyaikaisten vedenpitävä avoimia järjestelmiä ei ole halpaa, jos vertaa niitä ainoat kilpailijat - tavanomaiset verhot. Mutta haittapuolena on käyttäjän johtaa paljon etuja. Ved Polyeteenivalmisteet vaatii muutosta joka kuukausi ja vuosi Summa nabegaet 4-5 TYS. Ruplaa. Talousarviokustannukset lasi verho kylpyhuoneeseen liukuvaa Kustannus 6000. Ruplaa.

Kun oikein huolta mahdollisista puutteista näistä rakenteista ei enää ole olemassa. Kuitenkin, jos aika ei pyyhi näytön, sitten se kertyy kalkkiutunut, jotka sitten poistetaan vain käytetyn voiman ja erityinen keinoin. Sellainen haitta voidaan välttää ostamalla liukuva lasi verho kylpyhuoneeseen kuvioitu suorittamisen huone. Esimerkiksi kuviolla tai uurrettu ovilevy.

Kuosi läpinäkyvä näytöt

Valikoima kylpyhuonetuotteisiin tarjoaa asiakkaalle erilaisia ​​kokoonpanoja osioita, jotka voivat suojata vettä ja koristele kylpyhuone. Ovat seuraavat: kiinteä ja liikkuva; yhden ja monen osa; kulmikas ja edessä. On olemassa kolmenlaisia ​​mobiilinäytöt: liuku, keinu ja taitto ikkunaluukut.

 • Swing malli on kehyksetön järjestelmä. Se on yksinkertainen tai kaksinkertainen rakenne, joka on asennettu metalli- haltijoille seinään. Kiertokulma ovien on 180⁰, joka helpottaa puhdistusta menettelyä. Ei sovellu pieniin tiloihin.
 • Kylpyseinät Liukuva lasi toimintaperiaate on samanlainen kuin näytön suihku. Ne eivät vie arvokasta lattiatilaa missä tahansa asennossa. Toimintaperiaate perustuu työhön kahdentyyppisinä nykyisillä mekanismeilla. Ensimmäisessä tapauksessa ovi avautuu rullien, toisessa suoritusmuodossa - uraan.
 • Kääntyvät lasipintoihin koostuu yhdestä paikallaan osa ja useita työn levyjä, joissa avataan tai suljetaan taittaa kuin haitari.

Ne, jotka uskalsivat 10 vuotta unohtaa kalkki raitoja laatta kylpyhuoneessa ja halusi ottaa käyttöön osa modernia muotoilua hänen asuntonsa, sinun täytyy tutustua muutamia sääntöjä valita lasiseinäkkeen.

Sen lisäksi, että taloudellinen osa tätä kysymystä, mitkä lasi verho kylpyhuoneeseen (liukuva, taitto tai saranoitu) soveltuu juuri sinun huoneeseen. Suosituin liukuvat ja saranoitu malli. Lisäksi pysäyttäminen valintansa swing rakenne, se on otettava huomioon koko kylpyhuoneen, välttää ongelmia oven avaamista.

Kaihtimet lasinen liukuovi kylpy, kuvia joita voidaan tarkastella erityiseen hakemistoon, ovat eri korkeuksilla. Ostettu näyttö ei pääse kattoon, on tarpeen antaa tilaa ilmanvaihtoa. Liukuva mekanismi mallin tulisi olla telalla.

Ruostumaton teräs runko lasiseinäkkeen on merkki laadukkaita tuotteita. Sen lisäksi, että rakenteelliset piirteet kuluttajansuojan osio on mahdollista valita lasin väri ja kuvioitu suorituskykyä.

Putkityökalusteisiin suorakulmainen sopivat etuverhon kylpyhuoneeseen lasin liukuva, kulma-mallit on suunniteltu epäsymmetrinen säiliö. Tämä muotoilu mahdollistaa pienistä asunnoista, jossa suurin osa yhdistettynä kylpyhuone amme / suihku tarjotin, säilytetty kuivassa kerroksessa ja muualla huoneessa. Ja joskus tehdä gidroboks näkymätön. Tällaisiin tarkoituksiin hankittu verhot kylpyhuone lasin liukuva läpinäkymätön. Mutta kun asentaa nämä mallit tarvitse olla huolissaan ylimääräinen valonlähde.

Kuten kylpyhuoneessa klassisen muotoja, ja nurkassa, lasipintoihin voidaan korvata tehottomia tai polyvinyylikloridi muoviverhoilla. Muuten, verhot valmistettu vinyyli ja polyesteristä, koska budjetti vaihtoehtona läpinäkyvät näytöt pidetään turvallisin. Ne voidaan valkaista, pestä koneessa, mutta käyttöikä on 10 kertaa vähemmän kuin lasi malleja.

Joissa koottavien on tarpeen lukea ohjeet ja kuulee kokeneet mestarit. Oikeat työkalut: taso, mittanauha, ruuvimeisseli, alumiiniprofiilit, tulpat, ruuvit, pora.

Seinät, jotka on asennettu pystysuoraan profiilien tulisi olla sileä. Muussa tapauksessa pinta on kulman korjaamiseksi profiilin avulla, se olisi ehdottomasti pystysuorassa. Jälkeen merkintä sitoutumiskohdan porataan ja sitten asennetaan profiili.

Oppaita liukuovien järjestelmät asennetaan kylpyhuoneeseen. Älä unohda tiiviste, jonka pitäisi täyttää paikkaa sovi suunnittelu seiniin.

Keskihinta lasirakenteita

Lasi verho kylpyhuoneeseen liukuvan voi ostaa 4.. Ruplaa. Esimerkiksi, malli Venäjän tuotannon 80 x 80 suorakulmainen arvoinen 3700. Ruplaa. Tämä kallis muoviprofiiliin suunnitteluun. Hinta kromi kilvet vaihtelee 8500. Ruplaa 37000. Tämä vaihtelu johtuu läsnäolo tuotteita eri maista.

Halpa suunnittelu julkaisu: Venäjä, Slovenia, Kiina. Keskihinta luokan (12-18 ths. Ruplaa) täynnä lasia ikkunaluukut Saksasta ja Venäjältä. Korkein arvo (yli 20 tuhatta. Ruplaa) suojaus lankeaa tuotteita Italiasta ja Tsekin tasavallassa.

Kylpyseinät Liukulasiovi: arvostelut

Suurin ongelma, joka tuo kuluttajalle ennen ostamista tällainen rakenne - on suojella veden tilat. Sen mielestä tämä ominaisuus ikkunaluukut lausunnon yksimielisesti myönteisiä. Näin on silloin, jos asennus tehdään oikein ja että liitokset ovat tiukat.

Ne, jotka ovat valinneet puhtaan lasin, on tarpeen pyyhkiä tuote 2-3 kertaa viikossa. Kuluttajat, jotka valitsevat huurrelasi tai simuloitu vesipisarat, puhua tarpeesta sen puhdistus 1 kerran 2-3 viikkoa.

Rivi on: liukuva lasi rakenne on suunniteltu kylpyhuone, ovat hyvin suosittuja ja kätevä käyttää.

Lasi verho kylpyhuoneeseen

Hyvä vaihtoehto kalliille ja lyhytaikainen verhot voi olla lasia verho kylpyhuoneeseen. Se on siitä, millaisia ​​rakenteita ja asennus menetelmiä käsitellään tässä artikkelissa.

Viime vuosina lasi on tullut varsin usein käytetään sisätilojen kylpyhuoneet. Tuotteet on valmistettu tästä materiaalista näyttää vaikuttavan ja voi sisustaa ehdottomasti mitään room design. Kun tämä suljin lasi voi olla paitsi standardia, mutta myös epäsymmetrinen muoto.

Edut lasi ikkunaluukut

Lasiovet kylpyhuoneeseen voidaan asentaa paitsi suihkussa, mutta myös suoraan kylvyn. Heillä on erittäin hyvä sarja ominaisuuksia, että pitäisi olla tuotteita, jotka ovat joissa korkea kosteuspitoisuus:

 • Kestävyys. Lasi verho kylpyhuoneeseen palvelee vähintään 5-7 vuotta ajan jatkuvaa hoitoa. Tällaiset rakenteet käsitellään valmistuksen aikana erityisiä rakenteita, jotka muodostavat pinnalle lasin kalvon. Se suojaa tuotetta mekaanisilta vaurioilta;
 • Helppokäyttöinen. Lasi verho helposti puhdistettava avulla nykyaikaisten pesuaineiden
 • Laaja valikoima. Valmistajat tuottavat lasi verhot kylvyssä eri muotoja ja malleja. Siksi oman maun voit ostaa saranoitu ja liukuva verhot sekä laitteiden muodossa harmonikka;
 • Erinomainen suoja muodostumista lätäköitä lattialle. Verho kylpyhuoneeseen lasin kylpyhuone suojaa vesisuihku, koska rakenne kokoonpanon aikana kääntyy suljettu;
 • Helppo asentaa. Kun laitteistojen asennus pystyy käsittelemään jopa maallikko. Lisäksi myöhemmin tässä artikkelissa käsitellään yksityiskohtaisemmin, miten asennus tällaisten laitteiden.

Myös lasin verhot ja haittoja, mistä on osoituksena vastaukset kuluttajille. Siksi on hyödyllistä kiinnittää huomiota nykyisten haittoja:

 • Jos et välitä pintaa säännöllisesti, lasia muotoillaan kalkkia, joka on melko vaikea päästä eroon;
 • Lasi verho kylpyhuoneessa on kalliimpaa vaihtoehtoja.

Yksityiskohtainen tarkastelu tyyppisiä tuotteita auttaa kuluttajia tunnistamaan laitteita, jotka parhaiten sopivat kylpyhuoneeseen. Lasia verhot kylpyhuone ovat:

 • Vauhdissa. Tämä versio laitteiden soveltuu vain laajoilla kylpyhuoneet. Venttiilit sulkimet avautuvat perinteisiä ovia. Ne vievät paljon elintilaa. Uskotaan, että tällaiset suunnittelu periaatteessa ole kovin käytännöllinen, joten ne eivät ole kiirettä jopa asentaa omistajille suuri kylpyhuone;
 • Liukulasiovi verho kylpyhuoneeseen. Yksi parhaista vaihtoehdoista ne, jotka nyt tarjotaan markkinoilla tänään. Lasinen liukuovi verho kylpyhuoneeseen voidaan asentaa huoneeseen minkä kokoisia tahansa, vaikka se on helppo käyttää. Ovet rakenteessa liikkuvat pitkin ohjaimia pitkin kehystä. Siksi liukulasiovi verhot kylpyhuoneeseen, eivät vie paljon tilaa.

Mutta tässä on otettava huomioon erityispiirteet liukumekanismi, joka voi olla:

Swing suljin tyyppi

 • Roller. Ovet liikkuvat erikoisiin profiilit;
 • Taittuva muotoilu. Myös aika hyvä vaihtoehto. Tarvittaessa suihkuverho kylvyssä voi olla täysin taittaa. Laitteisto palkeet voidaan työntää seinään, mutta jos halutaan, on myös helppo palata alkuperäiseen asentoonsa. Lasi verho kylpy tarjoaa monipuolisuutta. Se voidaan asentaa millekään LVI;
 • Corner vaihtoehto. Kulma-amme, lasi verho näyttää alkuperäisen ja tyylikäs. Vaan luoda sellainen laite on mahdollista vain vakiokoko kylpyamme. Muuten, lasi verhot nurkkakylpyammeet ovat tehneet tilauksen.

Myös syytä huomata, että lasi verhot kylpy voi olla runko ja kehyksetön. Kehyksetön tuote helpompi asentaa, ja ne vievät huomattavasti vähemmän tilaa kuin tuote metallirunkoiset.

Kuvassa näytetään sekä tyypeille. On selvää, verhot kehyksetön lasi näyttää enemmän tyylikäs.

Nykypäivän valmistajat tarjoavat alkuperäistä lasi verho epäsymmetrisiä kylpyammeet ja muut saniteettilaitteiden. Samalla ne koskevat paitsi läpinäkyviä, mutta läpinäkymätön ja sävytetty lasi:

 • Kylpyhuone lasi verho näyttää epätavallinen ja ilmava. Mutta jos kylpyhuone ei ole tarpeeksi valoa, on parempi suosia läpinäkyviä materiaaleja;
 • Jos kuitenkin haluat nähdä oman kylpy yksikkö vain lasin, etsiä tuotteita, joissa himmeä lasia käytetään. Tämä vaihtoehto on täydellinen kylpyhuonetta WC.

Asennus lasi verho kylpy vie paljon työtä, mutta olet tyytyväinen tulokseen. Ehdotettu menetelmä on sopiva, jos aiot asentaa lasi verho nurkkaan kylpyamme tai epäsymmetrinen. Yleensä menetelmä on universaali, joten se voidaan asentaa laitteistoa ja ominaisuuksista:

 • Kokoonpano prosessi. Alkaa lukea ohjeet laitteiden asentamisesta, joka varmasti piirustus tulevaisuuden rakentamiseen. Suositusten mukaan on tarpeen koota puitteet verhot. Eivät vain heti asentaa puitteen, tämä prosessi tulee lykätä jonkin aikaa;
 • Merkintä. Asennus lasi verho alkaa aina markup. Siksi käytetään mittanauha ja tasolla, merkitse kohta seinään, johon haluat porata reiät kiinnittämistä varten tulevaisuudessa;
 • Sitten kohdealueillasi porataan reikiä. Kun kannattimet ja ohjaimet on asennettu, hoitoon risteykseen seinään profiilit tiiviste;
 • Seuraavaksi sinun täytyy asentaa lasi verho ja kiinnitä se kiinnityselementtejä.

Lasi verho valurautainen kylpyamme ja ruokaperunan muista materiaaleista asennetaan samalla tavalla.

Toisin kuin yleisesti luullaan, kylpyamme lasi verho puhtaana on melko yksinkertainen. On toivottavaa ajoittain vain pyyhi verhot, että ne eivät ole muodostettu raitoja.

Tärkeää! Tietenkään se ei satu kerran viikossa tehdä perusteellinen hankaaminen käytön puhdistus lasi- ja kiiltävät pinnat. Sitten ajan sisäpuolella venttiilien ei edistä plakin kertymistä.

Kuten "väline", jolla pesuaineen, voit käyttää pehmeää sientä ja kangasta. Jos teet tällaisen menettelyn vähintään kerran parin viikon välein, vielä muutama vuosi lasi näyttää uusi.

Kylpy lasi verhot houkuttelee monia kuluttajia. Loppujen lopuksi tämä tyyppi, venttiilien näyttää vankka ja moderni. Kotimaisten ja ulkomaisten valmistajien pystyvät tarjoamaan tuotteita, jotka sopivat kylpyhuoneet kaikki muodot ja koot.

Jokaisen kylpyhuoneen voit valita täydellinen vaihtoehto verhot. On mielenkiintoista tarkastella kulmikas tyyppisiä ruokaperunan lasi, joka muuten, eivät vie paljon tilaa.

Koska sen hyvä esteettinen ja tekniset parametrit, kuten välineet ovat yhä asennettu yksityiskoteihin ja huoneistoja. Ostettuaan suihkuverho, sinun on tyytyväinen valintaansa.

Kopiointi materiaalien on mahdollista vain aktiivisen eikä sulkea indeksointi linkkejä lähde.

1