Ikkunaluukut käsillään

Ikkunaluukut käsillään: asennus (asennus) ja korjaus. Ikkunaluukut kaapin omin käsin. Gate-ikkunaluukut käsillään

Luukut ovat yksi laji kaihtimet ovat muodossa telan kaksi opasta. Viimeinen yhdensuuntaiset levyt. Ikkunaluukut omin käsin voidaan asentaa ikkunat, autotallin sekä oviaukot.

Ikkunaluukut pitkään ovat kuluttajien suosiossa. Nykyään ne on asennettu paitsi kodeissa, mutta myös kaupallisessa ympäristössä. Ikkunaluukut on laaja valikoima sovelluksia. Niitä käytetään suojaamaan huoneen liiallinen valo, pöly, melu, murto, sekä vaikutukset luonteeltaan erilaisia, mukaan lukien mekaaninen ja kemiallinen. Tällaiset mallit ovat hyvin samanlaisia ​​kuin tavanomaiset kaihtimet, mutta myös olla suojaavia tehtäviä. Kun kaikki tämä lisäosa voi olla suuri koristelu paitsi ikkunoita, mutta ovet. Suljin Voit määrittää toiminta valotehon säätäminen. Jos auringon säteet valaisevat ja lämmittävät huoneen liikaa rakennetta voidaan laskea tietylle korkeudelle, niin se sulkeutuu automaattisesti yöllä. Jos päätät asentaa ikkunaluukut käsillään, sinun pitäisi tietää, että suunnittelu tämäntyyppistä on myös hyvä lämmöneristyskyky. Yksi voi nähdä tämän, jos tarkastellaan sitä poikkileikkaus: elementit ovat sisällä turvatyynyt, jotka ovat joskus täynnä vaahtoa. Molemmat ovat suuria viiveitä ja kuumat aallot ja kylmä ilma, joka takaa täydellisen sisäilmaston kesällä ja talvella. Ennen kuin asennat ikkunaluukut käsillään, sinun täytyy perehtyä kaikkine plussia ja miinuksia. Niistä ensimmäinen on mahdollista allokoida enemmän ja se, että tällainen rakenne on melko helppo asentaa ja se voidaan varustaa yksi monista hallintajärjestelmiä. Esimerkiksi omaan käyttöön sovelletaan manuaalinen rakenteita, kun taas suojelemiseksi teollisten ja kaupallisten rakenteiden hankitaan, joita ohjataan sähköisiä järjestelmiä. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, se näyttää ikkunaluukut. Suorittamisen lisäksi ydintehtäviinsä, he voivat parantaa ulkopinnan talon. Kun ostat, voit valita paitsi väri, mutta myös tekstuuri materiaalia.

Toiminnot Asennus kaihtimet

Jos päätät asentaa ikkunaluukut käsillään, sinun on valittava yksi nykyisistä menetelmistä tilasuunnittelun. Täten luukut voidaan asentaa käyttämällä ulkoista menetelmää, jota kutsutaan myös yläpuolella. Tämä tekniikka on yleisin verrattuna muihin asennustapoja. Tällöin asennus vaatii asennettavaksi julkisivu rakennusten ja ohjaimet on asennettu sivuille. Korostetaan edut tällaisen asennuksen, voidaan todeta, että aukko koko säilyy. Tämä tarkoittaa, että avoin sulkimet eivät näy huoneesta. Kuten voidaan kutsua miinus pieni ulkonema kuin ulomman kanavan seinäpinnan. Ikkunaluukut voidaan rakentaa. Opas siten kiinnitetty aukon sisäpuolelle, joka on suljettu molemmin puolin leveysohjainten. Laatikko on asennettu aukkoon, joka on ylhäältä suljettu. Jos päätät ostaa ikkunaluukut, asennus kättensä voidaan suorittaa ja yhdistetty menetelmällä. Ohjain on vahvistettava aukon sisäpuolelle, joka takaa sen sulkeminen molemmin puolin leveysrajoittimia. Laatikko on sijoitettu syvennykseen aukon. Asentamiseen suojaavan rullaverhot teknologiasta tarpeen noudattaa joitakin sääntöjä. Joissakin tapauksissa on tarpeen erityistä valmistelua aukko asennusta rakenteen. Jos aukko on puhdas, rakennekorkeuden korotetaan leveys liuskojen, tämä parametri on 45 millimetriä. Jos aukko on väärinkäytöksiä, se on lisättävä paitsi korkeus, mutta myös rakenteen leveys on 8 mm.

Asennus kaihtimet Technology

Ennen Asennus kaihtimet, on välttämätöntä suorittaa tiettyjä valmistelevia töitä. Aluksi, aukko on mitattava, sen lävistäjät on verrattava, jotta voidaan ymmärtää, eivät eroa ovatko nämä parametrit ovat enemmän kuin 5 millimetriä. On tärkeää analysoida, miten oikein sijoitettu rinteillä sallittu poikkeama vaaka- tai pystysuoraan yhtä suuri kuin 1,5 mm ja 1 metri. Pinnalla kaltevuuden pitäisi olla mitään halkeilua ja haketus, ja jos ne ovat rapattu, pintamaali saisi delaminoidu.

Ennen kuin teet ikkunaluukut käsillään, on välttämätöntä valmistella sivuohjaimista. Tämän on tapahduttava merkinnät poraukseen. Jotta varmistetaan symmetria, ne olisi vahvistettava pareittain tehdä reikiä lisäyksin 15 cm reunasta johteiden, ja sitten koko pituudelle säännöllisin väliajoin 50 cm on tarpeen tehdä reikiä. Jos lasku asennustapa reiät on tehtävä lähempänä ulkoreunaa on valittu. Suorittaessaan näitä tehtäviä on käytettävä pora, jonka halkaisija on 8 mm. Jos asennus suoritetaan ulompi tekniikka, läpireikä rengas on tehty molemmin puolin, kun taas ylempi kisko porataan kunnes halkaisija on 11,8 millimetriä. Tämä manipulointi on tarpeen asentaa peitelevy.

1

Jos päätät asentaa ikkunaluukut oviin käsillään, laatikko kummallakin puolella on porattava, jotta kaksi reikää on luotu kannen läpi, halkaisijan tulisi olla yhtä suuri 4,2 millimetriä. Ne ovat välttämätön käyttöönottoa niittien kun työ on valmis. Muun muassa, sinun täytyy tehdä reikiä turvaamiseksi ruutuun. Kun pinta-asennus reiät tulee sijoittaa taakse, kun taas rakennettu - päälle, yhdistettynä asennus kuuluu tehdä reikiä kummassakin tasossa.

Jos asennat verhot käsillään, niin seuraava askel on tehdä ulkoasu reikiä, joihin kiinnittimet asennetaan. Laatikko on sovellettu aukkoon. Kun pinta-asennus kaikki elementit on kiinnitetty seinään, jossa on kiinteä asennus osat on järjestetty sivusuunnassa ja ylempi rinteillä. Seuraavaksi sinun täytyy tarkistaa, miten vertikaalisesti järjestettyjen oppaita, ja oikein asennettu laatikko vaakatasoon nähden. Markup rinteillä läpi porattu kiinnitysreikiä on tehtävä merkki. Heidän mukaansa on välttämätöntä porata reikä, ja sitten ajaa tulpat. Reikä pitäisi tehdä toimilaitteen.

Jos päätät asentaa ikkunaluukut kaapin omin käsin, teknologia pysyy samana. Seuraavassa vaiheessa voit vahvistaa puitteita. Ensimmäinen suojakalvo on poistettava, joka sijaitsee takaseinän. Fiksaatio voidaan toteuttaa käyttäen teho ruuvimeisseli, voi olla kiinteä lisää valvontaa. Jos ulkopuolella asennus variantti, käytön on oltava sisälle huoneeseen. Edelleen on mahdollista luoda web, ja sitten kansi ruutuun joka on kiinnitetty kautta niitit ase. Kaikki reiät on jäänyt huomiotta silikonilla, ja sitten kytketty.

Jos huomaat vian, joka on, että rata tulee epätasainen (se tapahtuu pääsääntöisesti, useimmiten), korjaamiseen rullaverhot kädet voidaan valmistaa helposti. Voit tehdä tämän, tarkista opas vieraita esineitä. Muun muassa ohjain saattaa vahingoittua. Mutta yleensä, poistamisen jälkeen ulkomaisten elementtien yhtenäinen aivohalvauksen takaisin.

Ohjeet rakentaa portin ikkunaluukut käsillään

Autotallin Portin ihanteellinen ratkaisu on asentaa ikkunaluukut. Tämä lisäsuoja ja lämmöneristys. Voit tehdä tällaista tuotetta itse. Alla on, miten portin ikkunaluukut käsillään.

Autotallin kaihtimen ovet

Korkealaatuista kasvi suunnitella oman kätensä täytyy varastoida kaikki tarvittavat työkalut ja materiaalit.

Joukko työkaluja asennusta:

 • ruletti;
 • Rakennustasolla tai luoti;
 • ruuvimeisseli;
 • punssi;
 • pihdit ja vasara;
 • porakoneen joukon vaihdettavissa porat erikokoisia;
 • jakoavaimen;
 • sakset, leikkaamiseen;
 • sähköasentaja työkalusarja (jos aiot asentaa automaattisia portteja).

Työkalut asennettavaksi oven

Myös joitakin materiaaleja asentaa portit ikkunaluukut käsillään.

Autotallin ovet tarvitaan seuraavat pakki materiaalit:

 • vaahto (lämpölaajenemiskerroin olisi pieni);
 • Tiiviste akryyli- tai silikoni välysten seinän ja rakenne;
 • ankkuri;
 • ruuveilla tai vaarnojen betonielementtien;

Varoitus! Tiivistysaine on oltava yhteensopiva rakennusmateriaalien ja materiaalin rakenne itse.

On huomattava, että kiinnikkeet ovat valitaan materiaalin mukaisesti aukon. Avaamisen jälkeen käytännön ankkurit on valmistettu teräksestä ja tulpat muovia. Metalli aukot vaativat soveltamista ruuveilla, muuraus ja - laajeneminen ankkuroi teräksen pituudella 6,5 ​​cm ankkurointiin. Jos aukot on tehty puusta, käyttämällä vetotangot tai ruuveilla.

Ota kaikki tarvittavat asennustyöt, sinun täytyy valita asennustapa.

On 3 päätyyppiä asennus:

 1. Waybill asennus. Tämä asennustapa on valittava, kun autotallin rakennus on täysin valmis ja ei ole mahdollisuutta ja jälleenrakentamisen tarve.
 2. Sisäänrakennettu asennus. Tätä menetelmää käytetään rakentamisen aikana autotallin, tai jos mahdollista, rekonstruktio rakennuksen. Tämä menetelmä Toimien ja viimeistely aukon.
 3. Yhdistetyt menetelmä.

Tyypit ikkunaluukut asennus

Varoitus! Valitessaan menetelmää asennuksen tärkeintä ei unohda ottaa huomioon kuorman mekanismin ja monimutkaisuus.

Asennustoimenpiteet rullaluukut käsivaihteistolla

Tämän tyyppinen rakenne on yksinkertainen asentaa, vaan se vaatii noudattamista projektin vaatimukset ja niihin liittyvät kiinnittimet rasitukset laskettiin jo hankkeen vaiheessa.

Sekvenssin asennustyöt:

 • Valmistelu täydellinen rakenne. Portti sulkimet autotallin tulisi käsittää rainan säleet crashbox, rumpu, ohjausmekanismin ja ajaa oppaat.
 • Valmistus aukon. On poistettava, jos mahdolliset viat ja väärinkäytöksiä seinät. Aukko on niin tasainen, että ohjain portti voi vieretysten poikkeuksellisen tiheys ilman aukkoja.
 • Valmistamiseksi kiinnittimien reikien ulomman liuskaohjaimet. Tehdään aukkoja etäisyydellä puoli metriä ennalta määritelty tarroja pora.

Valmistaudu reiät kiinnikkeitä

 • Kohdennusrakenne vaaka- ja pystysuuntaisen tason.
 • Poraus rei'itin reiät aukon varmistaa kiskot ja ajaa tappien avulla.
 • Asennus ohjausmekanismin mukaisesti valmistajan ohjeiden mukaisesti.
 • Asentaminen ikkunaluukut.

Voimme vain asentaa osia, korkit, tarvikkeet ja leikata.

Useimmat käyttäjät korostaa monia suuria etuja työskennellä. Marina: Nämä portit päätti tilata puutarhaan. Voin sanoa, että edes kerran.

Denis 33: kun laitoin automaattinen nosto-ovi, palautetta ja kommentteja naapurit olivat erilaiset, sitten pelata konsoli - se on hienoa.

Kopioi tiedot sivustosta on mahdollista vain luvalla julkaisijan.

Ohjeita tuotanto ja asennus rullakaihtimille autotallin käsillään

Olemme usein tallennettu autotalli, vanhoja asioita, ja ei niin arvokkaita työkaluja, varaosia "rauta hevonen" ja muita laitteita. Suojella näitä aarteita, sinun täytyy valita sopiva portti.

Moderni Autotalli - ikkunaluukut. Niiden pääasiallinen tarkoitus on varmistetaan mahdollisimman korkea turvallisuustaso ja esteettinen osa vaatii.

Lisäksi on mahdollista tehdä ikkunaluukut autotallien kädet ja säästää rahaa.

Tarvittaessa suojelemiseksi tarvittavan tilan laatutuote, Se on helppokäyttöinen ja asennus. Se on tässä tuotteessa voidaan kutsua Rolling ikkunaluukut autotalli.

Terästä tai alumiinia profiileja vaihtelevalla paksuus - on tuotantojärjestelmä Rullaikkunoiden.

Alumiini on ominaista suuri lujuus, eivät ruostu ja elämän sellaisesta materiaalista on suurempi kuin muiden tuotteiden.

Lamella veti yhteen tiiviisti, jotta voimistaa ilkivaltaa, ja tilalla toiminto on lisäjäykkyyttä kylkiluut.

Tämä menettely edellyttää tuottaa tuotteen paksuus on 0,5-1 mm, joka kuljettaa raskasta kuormaa toimilaitteeseen.

Artikkeleita tuotettu profiili-pohjainen terässeos, luotettavin ja kestävä. Suunnitella ei kokenut altistuminen kosteudelle, se on tehty galvanoidusta teräslevystä.

Lämmönvaraus autotallissa saavutettu lisälämpeneminen rullaverho. Tehdä tämän, koko kehä portin obkladyvayut erityistä eristystä. Eristeenä auttaa saamaan mukavan huoneen lämpötilaan, jopa pakkasympäristö hinnat ikkunan ulkopuolella.

Kaihtimet, suunniteltu autotalli, anna kahdenlaisia: Kun vertikaalinen ja horisontaalinen avaaminen ja sulkeminen portin. Suunnittelu ovet voidaan avata käsin tai automaattisesti.

Liikkuvan ovet ovat helppoja asentaa ja hyödyntämiseen. Tällaisia ​​tuotteita voidaan asentaa sekä sisä- että ulkopuolella autotallin avaamista.

Laaja valikoima säleet voit valita portit autotallin avaamista.

Ikkunaluukut ovat jo pitkään olleet suosittu materiaali, jotka pystyvät hoitamaan suojelun ikkunat, ovet, autotallin ovet ja muissa tiloissa.

He eivät vain selviytyä suojelua, mutta myös lujasti piilottaa huoneen auringonvalolta tuottama kohina kadulta.

Markkinoilla on tarjolla erilaisia ​​Rullaikkunoiden, jotka eroavat tekniikka tuotanto, materiaalia, jonka kanssa tuote on luotu, asennustapa ja toiminnallisiin tarkoituksiin.

Menetelmän mukaisesti asentaa tällaisia ​​esineitä jaetaan rakennettu ja yläpuolella. Overhead tuotteet asennetaan aukon yläpuolella, jota on suojeltava ja rakennettu asennettu sisätilojen aukon.

Asiantuntijat suosittelevat käytöstä ikkunaluukut sisäpuolella kasvi, koska ne kestävät mekaanista rasitusta, pitää tiukasti, eivät kuulu loimitus, ja esteettisesti houkutteleva kuin toinen tyyppi.

Materiaalin mukaan valmistuksessa lisätty, Kaihtimet jaetaan:

Ne eivät koske aukkoja suuri tila, mutta on erinomainen koriste ominaisuuksia. Nämä ikkunaluukut suojaavat toimitilat kohinan ja suoraa auringonvaloa, mutta murtoja, he eivät voi pelastaa omaisuuden omistajalle;

Tällaiset ikkunat on valmistettu metallista profiili maalattu tai sinkitty pinta. Ne suojaavat kiinteistön tunkeutuminen pahansuovat henkilöt alueella omistajan.

Kyseinen tuote esiintyy eniten nykyaikaisessa rakentamisessa;

Tämäntyyppinen rullaverho on samanlainen terästä sen ominaisuuksia ja luonnonsuojelualueita, mutta on vähemmän painoa ja kohtuulliseen hintaan. Tällaiset ikkunaluukut käytetään kauppiaiden ja asukkaiden ensimmäisessä kerroksessa kerrostaloissa;

Tyypillisesti tällaiset tuotteet on valmistettu erittäin lujasta alumiinista tai metallia profiili. Juuri nämä ikkunaluukut käyttää alueilla, jotka on suojassa mahdollisilta tunkeilijoilta.

Asennus kaihtimet tehty toimielinten rahoitukseen liittyvät ja parantaa turvallisuutta toimielimiin. valmistajat usein varustettu näiden tuotteiden sähkökäyttö ja ohjaus kauko-ohjaimella etäisyyden;

Rolstani puuta käytetään koriste materiaalia tehty ilman keinotekoisia ainesosia ja jossa korkea ekologinen turvallisuus.

Nämä ikkunaluukut suojaavat huoneen auringonvalolta ja lämpöeristyksen materiaalia;

Variantit luukut on valmistettu profiili käyttäen kovaa metallia, insertit muovia. Tällaiset insertit voidaan tehdä missä tahansa muodossa. Tällainen rakenne on korkea hinta, mutta samaan aikaan, ja tuotannon laatu.

Wizards mieluummin asentaa tällaisia ​​rakenteita alueilla, joissa valvonta on välttämätöntä muut huoneet sekä tuuletus säännöllisin väliajoin pitäisi tehdä.

Rei'itetty eräänlainen rullaverhot käytetään usein perustaa julkisivut.

Ajanvaraus ikkunaluukut jaettu LVI, ikkunat ja autotallin.

 1. Tarkoituksena terveys kierrekaihtimen - luotettavaa suojaa ja visuaalinen piilottaminen kohdetta prosessilaitteiden, esimerkiksi laskurin, portit tai metalliputkia.
 2. Ikkunaluukut asennettu aukkoihin huoneen ja suojaa hyökkäyksiltä päivänvalossa.
 3. Ikkunaluukut suojella Autokorjaamoyrittäjä tekijänoikeusvarkauksia. Tämän tyyppinen Rullaikkunoiden on ansaittu vaihtoehtoinen raskasmetalli portti.

Tähän mennessä erilaisia ​​Rullaikkunoiden on valtava, ja on esitetty eri muodoissa ja väreissä.

Suosituin kaihtimet, niitä käytetään laajasti suojelemiseksi rahoituslaitosten omakotitalojen, asunnot ja varastot suojaa. Masters suosittelee asentamaan ikkunaluukut ilkivaltaa - suojaava ikkunaluukut.

Nämä tuotteet lisääntynyt vahvuus, asennuksen helppous ja hallinta sekä muita myönteisiä ominaisuuksia.

ikkunaluukut jaoteltuina työtä mekaaninen ja manuaalinen. Manuaalisessa tyyppinen omistaja tekee työtä avata ja sulkea ikkunaluukut, ja mekaaninen tarve vain painaa nappia, joka on järjestetty erityinen kaukosäädin.

On toinenkin alalaji tällaisia ​​rakenteita - Rullaverhoveräjät. Niitä käytetään usein piilottamaan uteliailta katseilta ja autotallit ovat vieläkin kestävämpiä tuotteita.

Arvioi aste tällainen suoja voidaan aidatulla videon alla, joka esittää törmäystestissä rakenne:

Mitä materiaalia valita autotalli?

Valitessaan rullaverhot, jotka ovat kaikkein olennaisimpia autotallin, ammattimiesten kehotetaan ohjata paitsi ulkonäöltään ja asennuksen helppous, mutta myös kiinnittää huomiota siihen, missä määrin varkauksia vastaan ​​ja epäsuotuisat sääolot.

Kaihtimet autotallien eroavat aineet, josta ne luodaan. Koska tärkein ja vakain tyyppi metallirakenteita käytetään.

Tämä seos voi olla tehty teräksestä tai ei-rautametallia, mutta avauksen asetukset ei aina mahdollista laittaa niin raskas vartija rakentamiseen asennuksen.

Sen vuoksi tällaisissa rakenteissa on joskus käytetty tehdyt komposiitti, muovista tai alumiinista materiaalia.

Jos tarvitset valoa ikkunaluukut, ovat kestäviä, voit käyttää tuotteita valmistettu alumiinista.

Tällaisia ​​materiaaleja ovat täynnä polyuretaania. Jos omistaja autotallissa ei ole suuria taloudellisia mahdollisuuksia sillä on varaa ikkunaluukut muovista www.

Lisäksi tällaista materiaalia eri kuluminen ja vastaanottavaisia ​​märkä puhdistusta.

Sulkimet on valmistettu polykarbonaatti materiaalia, joka on optimoitu halutun huoneen valaistus. Tämä muotoilu kuuluu kaihtimen säleen substraatti sylinterin, ja ohjausputki.

Suunnittelu Tämän tyyppinen tekee mahdolliseksi asentaa järjestelmän avaamista ja sulkemista kankaan kaikkiin suuntiin ja eri rinteillä. tällaisia ​​ikkunaluukut ihanteellinen autotalli ja väliseinän kahden osan huoneen.

Tuotteet on valmistettu polykarbonaatista, kuten omistajat autotallien, jotka eivät halua olla erossa ulkomaailmasta tiheä este.

Tällaisia ​​järjestelmiä ei ole erotettu autotallin piha tiheä pinnoite, ja vain hieman mykistää auringonvalon pääsyä huoneeseen.

Verhomoottorin tehty puuelementeillä käytetään harvoin, ja koriste komponentti ovat useammin. Tämä tyyppi on suosittu ainoastaan ​​sisäkäyttöön tai ikkuna-aukkoja.

Soveltaa tällaista ikkunaluukut suojella autotalli on epäkäytännöllinen, koska materiaali, josta ne on tehty, ei eroa voimaa, ja kun yrittää suorittaa tunkeutuminen autotallin katkeaa mekaanisen aiheuttamia hakkereita.

Ikkunaluukut värikkäitä kukkia vaihtelevat arvo yksivärisiä tuotteita isossa tavalla. Kuitenkin, se ei välttämättä keskittyä hankkimisesta kalliimpia malleja, riittää suojaamaan autotallin ovet ja omaisuuden sitä.

Miten tehdä oman ikkunaluukut?

Ikkunaluukut voi ostaa varastoon tai rakentamisen markkinoilla, mutta monet mestarit ovat halukkaita tekemään tällaisia ​​tuotteita itsenäisesti. Ennen omatekoinen suunnittelun tärkeä määrittää asennustekniikka tulevaisuuden aidat.

Se voi olla sisäinen, ulkoinen tai upotettu.

Useammin itseoppinut Masters käyttää ulkopuolisia asennustapaa, johon konsolidointi laatikon yläpuolella oviaukon.

Tämä menetelmä on hyvä, koska se ei vaadi ylimääräistä valmistelua.

Kaikki työt tuotannon Rullaikkunoiden jaetaan kolme vaihetta:

 • valmistelu - suoritettava tarvittavat mittaukset, laadunvalvonnan ja kaltevuus suojaa tasolla;
 • valinta haluttua materiaalia ottaen huomioon laatu autotallin seinien ja kiinnittimen suunnassa;
 • kokoonpano ja asennus rakenteen.

Ehkä olet kiinnostunut artikkeli siitä, miten tehdä edullinen portit autotalli levystä käsillään.

Valmisteluvaiheessa laskettu geometrisiä parametreja, joilla koko telan, ja sen komponentit, jotka on saatu leikkaamalla pitkän pituus-aihioita.

sitten Sinun täytyy tehdä yksityiskohtainen piirros, joka on selvästi mittojen kotitekoinen rullan (leveys ja korkeus), jonka suuruus riippuu aukon kokoa on suljettu kaihtimen ja asennus muoto (sisäinen, ulkoinen tai upotettu).

Myös, että tehdään tarvittavat parametrit - pituus kaihtimen rainan pituus ohjauskiskon, ja pituus crashbox kahdeksankulmainen akseli.

valmistusmenetelmää Se voidaan jakaa yksittäisiin kohtiin:

 • Liikkuva leikkaus lamellissa puhdistusliina osien leikkaus purseenpoisto;
 • kokoaminen insertoimalla tiivisteen lopulta profiilia, lukon asennusta ja lukitus nauhat;
 • leikkaamiseen ohjauskiskojen seuraa jauhaminen, ja asentamalla tiivisteet renkaan;
 • Särmäyksestä rengas tarvittaessa;
 • Salakuuntelu laatikko suojaa, valmistukseen ikkunat hallintavirasto jäsenille;
 • leikkaamalla kahdeksankulmainen akseli hionnan leikkaus alueilla;
 • kokoonpano kankaan kaihtimet;
 • kokoonpano laatikot suojaa lisäasemia.

Valmistukseen rullaluukut edes käsillään, sinun täytyy olla tietyt laitteet, mukaan lukien:

 • pöytiä aihioiden;
 • leikkaus- komponenttien sulkimet;
 • Näin pää jäsen;
 • penkki asentajille;
 • kompressori.

sisällön ↑

Kuinka koota ja asentaa?

Onnistuneen asennuksen kaihtimet tarvitsevat rakentaminen työkalut: mittanauha, taso, ruuvimeisseli, pihdit, vasara poraa rei'itys toimintonäppäimet pähkinöiden ja sakset.

Ennen asennusta, on tärkeää valmistella asianmukaisesti avaamista. tähän sisältyy poistamalla vikoja ja väärinkäytösten seinät luoda hyvä tiiviys istuvuus ohjauskiskoja, ilman mitään merkkejä puhdistumaan.

Eniten aikaa vievää työtä - on valmistus ja käyttö reikien ja kiinnittimien. Reiät on valmistettu avulla aseen etäisyys puoli metriä. Kiinnitys lisävarusteet valittu seinämateriaalille.

Betoni tarpeen vahvistaa teräsankkureilla muovitulpilla, metalli edellyttää ruuveilla, avaamisesta tiiliä valmistettu teräsankkureilla välilevy. Puiset rakenteet vaativat ruuveja tai nastoja.

Jälkeen työtä poraamalla, on tarpeen vakiinnuttaa luuranko, Bus-opas ja käyttömekanismin. Laatikko ja väyläisäntä tulee tarkistaa taso välttämiseksi vinoonajon. Mukaan käyttömekanismi kytketty sähkövastusta.

Yhdellä viimeisen porrasta Rolling kankaalle pultilla lukot ja jouset pidon. Lopussa sinun täytyy poistaa kaikki tarpeettomat saumat ja reiät asentaa tulpat ja erilaisia ​​lisävarusteita.

Kuinka asentaa ikkunaluukut itse? Katso kokoonpano ja asennus prosessin videon alla:

1