Hyvä ruuvimeisseli kotiin

Mitä ostaa ruuvimeisselin talon? Vinkkejä valitsemalla ja arvostelut

On vaikea kuvitella, rakennus- ja korjaustyöt tehdään kiertämättä ja kiertämällä kiinnikkeitä. Näiden operaatioiden suorittaminen manuaalisesti kestää huomattavan määrän aikaa ja vaivaa, varsinkin silloin, kun työn luonne liittyy suuri määrä kiinnikkeet. Tällainen erityisyys on katto, kipsilevyä, huonekaluja ja muuta teollisuutta. Siten läsnäolotiedon vastaavan tehon on jo pitkään ollut selviö molemmille ammattirakentajille, ja kotiin käsityöläisiä. Puhutaanpa mikä on parasta ostaa ruuvimeisseli kotiin, harkitse luokitus ja katsaus instrumentin, ottamaan hänen ensimmäiset rivit.

valokuvan shikremont.ru sivustosta

Valitaksesi useita markkinoilla on tarjolla yhtä mallia, ansaitsee korkeimpaan asentoon kaikilta osin mahdottomaksi. Oikein olla verrattiin ei-ammattimainen laitteita, jotka on suunniteltu pitkään käyttötuntia. Siksi ennen hankintakustannuksia etukäteen tutkia tietoja niiden toiminnallisuutta, etuja ja viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, puutteita.

Rationaalisesti arvioida, mitä ominaisuuksia ovat välttämättömiä sinulle, mitä haittoja voidaan jättää huomiotta ja vertaamalla näitä tietoja hintaluokan, voit luottaa paras valinta.

Ongelman ratkaisemiseksi ruuvimeisselin ostaa kotiin, todellinen käyttäjäarvostelua auttaa tunnistamaan unclassifiable ja odottamattomia sudenkuopat, eikä saa tehdä virhettä. Tämä sanelee, että ranking otetaan huomioon paitsi kriteereitä valmistajan ilmoittamaa, mutta myös tunnistaa kuluttajien ominaisuuksia, sekä vähittäismyynnin.

Ruuvaamalla, joiden nimellisjännite on alle 11:

 1. Metabo PowerMaxx BS quickbasic;
 2. Makita DF030DWE;
 3. Bosch GSR 10,8 V-EY.

Laitteiden käyttöjännite 11-15 V:

Ruuvaamalla 16-20 V nimellisjännite:

Laitteet virtansa verkko:

Tällainen menetelmä ranking voit heti harkita vain kokoaa sopivan tehon mitta ja älä tuhlaa aikaa pohtia ilmeisen kohtuuton valintoja. Jos tarkalleen tiedossa olennaista luokkaan olisi käytettävä nopea navigointi alle sisällysluettelo.

Arvostelu hylsyavainsarja akku vähintään 11

Metabo PowerMaxx BS quickbasic

valokuvan www.askid.com.ua sivustosta

Kiistattomat johtaja on malli Metabon PowerMaxx BS quickbasic. Joiden paino on vain 0,8 kg täysin tasapainoinen kädessä, ja on pienemmät mitat verrattuna muihin samanlaisiin laitteisiin, massa. Erinomainen vääntömomentti 34n · m elektroninen nopeudensäätö tarjoaa lähes rajattomat mahdollisuudet ruuvaamalla ruuvin halkaisija oli 10 mm, metallia ja jopa 22 mm: n puuhun. Kierrosten lukumäärä on 1400 min.

Erikseen, on syytä huomata, että bitit asetetaan tangon valmistajan toimittamassa. Tämä on erittäin kätevä, kun jatkuvasti suoritetaan pilotti poraus ja ruuvaamalla ruuvit. Vakiovarusteisiin kuuluvat kaksi litiumioniakku suuren kapasiteetin - 2 Ah, jonka avulla voit työskennellä koko päivän ilman esivaraus-.

Todellisten käyttäjien panivat merkille seuraavat puutteet PowerMaxx BS:

 • Useita suuria kahva, joka voi olla epämukavaa pienellä harjalla;
 • Magneettinen fiksaatio sauva, ilman lukkoa;
 • Epädemokraattinen kustannuksia.

valokuvan www.amazon.in sivustosta

Toinen sija luettelossa ansaitsi antanut japanilainen yritys Makita ja sen jälkeläiset DF030DWE. Työkalu ei ole vain kompakti, mutta myös alhainen paino 8,8 kg. Sekä ergonominen kotelo ja liukastumista kumilla elementit se tarjoaa varmistettu ilman pitkäaikainen säilyminen lihasten väsymistä. Monia myönteisiä arvioita sai säätää pyörimisnopeutta lisäämällä tai vähentämällä voima, kun painat laukaisinta.

Kaksi litium-ioni-akku nopea pulssi latauksen avulla ole huolissaan toiminnan jatkuvuuden, kun koko latausaika on vain 20 minuuttia. Arvoinen vääntömomentti 24N · m avulla ruuvaamalla puuta tai metallia. Suurin halkaisija poraus metalli on 10 mm, ja puun - 21 mm. Mukana toimitetaan säilytyskotelo ja kotelossa turvaamiseksi työkalu hihna.

Käytännössä joitakin puutteita havaittiin DF030DWE:

 • Vaikeus siirtää bitit yhdellä kädellä;
 • Koska silmukoita käsi, seurauksena siitä, mitä on käyttää enemmän koteloa;
 • likainen risteyksessä laitteen kumi.

valokuvan sm-tools.com.ua sivustosta

Vääntömomentti Bosch GSR 10,8 V-EY on vaatimaton - 20N · m, mikä ei kuitenkaan estä täysin selviytymään sille osoitetut tehtävät. Suurimman sallitun että kiinnitysjärjestely pituus on 100 mm ja halkaisija - 6 mm. Saksalainen yritys on varustettu sen harjattoman, mikä lisää merkittävästi talouden akun virrankulutus verrattuna tavalliseen malleja. Lisäksi pidentää akun käyttöikää, tällainen järjestely lisää tuottavuutta shurupovercheniya 20%.

Nopeudella 1300 kierrosta / min Poraus halkaisija metalli on sama kuin luettelossa johtajia, vaan puu on paras indikaattori - enintään 30 mm. Akun kapasiteetti on 2 Ah tarvitsevat täyteen 45 minuuttia.

Niistä puutteet voi mainita:

 • Tehottomuus taustavalon lyhyen bittiä;
 • Hankalaa vyö haltijalle.

Paras ruuvitaltat jännitettä 11-15 vuonna

valokuvan www.amazon.in sivustosta

Epäilemättä ykkösenä yksikön Makita BTD130FRFE. Tämä on todellinen työjuhta vääntövoima 140N · m ja pyörimisnopeus 2400 (kuten vaikutus tilassa 3200) kierrosta minuutissa. Pieni ominaisuuksia, paino 1,4 kg täydennetty leikkeen, jolloin toisaalta korjata työkalu vyön. Täysin akun lataamisen kestää vain 22 minuuttia, huolimatta suuresta kapasiteetista 3 Ah

Lisäksi onnistuneen järjestelyn LED-taskulamppu, hyvin valaistu työskentelytila, fluoresoiva rengas, jonka kautta se on helppo löytää myös pimeässä. Kaikki olemme tutkineet raportit sisälsivät vain kritiikkiä kalleus BTD130FRFE.

valokuvan www.p-br.ru sivustosta

Amerikkalainen tuotemerkin Milwaukee, ja hänen ylpeytensä M12CDD-202C kuuluvat luokkaan ammatillisen sähkötyökaluja. Harjaton moottori, verrattuna keräilijä malleja, on 10-kertainen nousu puoli elämässä ja tehokkuutta. Älykkäät järjestelmät sähköisen ajaa ylikuormitussuojaus on ylpeys yrityksen.

Teho ja nopeus ominaisuudet joitakin parhaista markkinasegmentti. Miellyttävä täydennys akku pystyy toimimaan lämpötiloissa jopa -20⁰S. Suhteellinen kalleus on täysin kompensoi täydellinen puuttuminen negatiivisia puolia, jotka on merkitty vaikka pitkäaikaiseen päivittäiseen käyttöön.

valokuvan nadavi.com.ua sivustosta

Valinnan tekeminen ruuvimeisseli kotiin, on huomattava, AEG BS12G2 LI-152C. Erittäin houkutteleva hinta ei vaikuta laatuominaisuuksien, jotta se voi kilpailla niiden kalliita kollegansa. Vaikuttava säätöalue on 24 kiinteän vääntömomentti asentoon. Virheetön kokoonpano varmistaa, ettei vaatimuksia ja lyöntiä ja tarkkuutta kytkimiä.

Ehdottomasti kaikki ostajat sanoa ergonomia, joiden ansiosta täydellisesti käteen ja ei väsy, vaikka suurempi verrattuna kilpailijoiden paino 1,6 kg. Kuitenkin kommentoi puute ostajat, myös yksimielisesti, ja kiinnittää huomiota seuraaviin seikkoihin:

 • Puute varaustilan ilmaisin, jopa täydellinen vastuuvapauden käänteitä hieno, hieman tasoittaa ylimääräisellä akku;
 • Se ei tarjoa valaistusta;
 • Säilytyskotelo on hankalaa, vaikka bulkiness ei ole riittävästi tilaa.

Paras ruuvimeisseli virtalähteenä 16-20

valokuvan bsc.im sivustosta

Monimutkaisia ​​tehtäviä esittänyt korkeat vaatimukset sähkötyökaluja, joka on sopusoinnussa Makita DDF454RFE. Korkean cheturehpolyusny moottori yhdistettynä momenttiin 80 Nm täytä esteitä edes muodossa vaikeimmista materiaaleista, ruuvaamalla kiinnityselementit niihin ilman ongelmia. Lataamista yksi kaksi täydellistä litium-ioni-akkuja kestää vain 22 minuuttia, poistaa seisokkeja.

Tuotteet Tämän yrityskuvaa ei ole juurikaan negatiivista palautetta, jos tekijä ulos korkean hinnan. Mainitsee arvoinen vain:

 • Epätäydellinen tasapainotus;
 • Harkitsematon standardi valaistus järjestely.

valokuvan www.toolstop.co.uk sivustosta

DeWalt DCD790D2 määrätty uuden sukupolven, rakenteelliset ominaisuudet, joilla merkittävästi pidentää kestoa toiminnan ilman esivaraus- toiminta ja yleinen termi. Painon jakautuminen on valittu siten, että edes runsaan käytön harja ei ole kokenut spastinen jännite.

valaistus suunta vastaa todellista työalue, joka on erittäin harvinainen tässä luokassa laitteet. Hyvä ratkaisu osoittautui diodi hehkua pidennys 20 sekuntia sen jälkeen, kun moottori on sammutettu. Tämä aikaväli tarvitaan liikuttamaan vartta seuraavaan pisteeseen hakemuksen. Se täydentää kuvaus haltijan magneettisen suuttimet ja kätevä vyöpidike.

Systemaattisesti kielteisiä arvioita DCD790D2 ei kuitenkaan jotkut asiakkaat totesi:

 • Epäonnistunut järjestely kytketään päinvastaisessa tilassa;
 • Incapacious tapauksessa laskea ainoastaan ​​varastointiin vakiovarusteita;
 • Eksluatirovanii äkillinen pysähdy toinen pyörimisnopeus voi edellyttää purkautuisi istukka.

valokuvan verkkosivuilla www.ebay.com

Vakaa ja luotettava Hitachi DS18DFL tullut monipuolinen arjen kumppani. Toisaalta, kaikki on tehty helpotukseksi - painojakauma, liukuesteillä kohokuvioitu kahva, iskunkestävä kotelo. Mutta toisaalta - se on varmasti massiivinen yksikön (1,7 kg), mikä edellyttäisi mukauttamista harjalla. Se on mount hieman, ja rannekkeen. Myös kehua ladata 30 minuutin ajan ja tilava kantolaukku.

Sinun täytyy kiinnittää huomiota todennäköisyyttä seuraavia ongelmia:

 • Ei ole mahdollista estää patruunan asentamisen bittiä;
 • Nopeuksien määräaikainen spontaani kytkentä;
 • Ei-kompakti laturi.

Paras ruuvimeisseli kotiin, jossa on virtalähde

kuva osoitteesta www.technofavorit.com.ua

Makita TD0101 on paljon tehokkaampi ja samalla halvempi akun analogi. Kompakti koko ja paino 0,99 kg helpottavat pitkäaikaista käsittelyä painon mukaan. Merkittävä piirre on virtapainikkeen lukitus, joka vähentää yksisuuntaisia ​​lihaskuormia. Fluoresoiva rengas, vaikkakaan se ei korvaa täydellistä valaistusta, mutta se voi auttaa kiinnittämään paikoissa, joissa on rajoitettu valaistus. Sileä käynnistys ja kierrosluvun kasvu takaavat toiminnan hallinnan.

On järkevää valmistautua seuraaviin ongelmiin, jotka on mainittu lähes kaikissa huomautuksissa:

 • Asumisen lämmitys käytön aikana;
 • Suhteellisen lyhyt virtajohto;
 • Tapaus ei ole mukana.

kuva sm-tools.com.ua

AEG S 4000E, joka tavallisesti tuotemerkin tuotteisiin, kokoonpanon laatuun ja suuritehoiseen suorituskykyyn, ei yllätyksiä. Kierrosnopeus 4000 rpm lupaa järkevää työaikaa. On-asennossa ja vyöpidikkeessä on myös lukko. Kätevä kiinnitysrajoitin mahdollistaa työskentelyn ilman irrotusta rajoitetuissa olosuhteissa, ja pitkä virtajohto on korvaamatonta ei-varaajaversioissa.

Seuraavat heikkoudet todetaan:

 • Ei-ihanteellinen kohdistaminen, joka vaatii ajanjaksoa;
 • Pidikebittimagneetti ei aina pidä sitä, ja se usein jää ruuvissa.

Tietenkään täysin täydellisiä välineitä ei ole olemassa, mutta kun olet viettänyt aikaa teknisten ominaisuuksien tutkimiseen, voit odottaa ostavan, jos ei ilman puutteita, sitten ainakin odotettavissa olevilla puutteilla.

Toivomme, että päätettäessä, mitkä ruuvitaltat valitsevat, luokitus suojaa virheitä vastaan ​​ja antaa meille mahdollisuuden olla kiinnostuneita tällaisista tiedoista jo kauan.

Huomasin, että kun rakennuttajat tulevat minulle, he alkavat aina kaiken ruuvimeisselillä ja lopettaa ruuvimeisselillä. Millaista ammattitaitoa voi olla? Ilmeisesti niiden sähkötyökalut ovat pitkään vaatineet vaihtoa.

Mikä on parempi ostaa ruuvimeisseli kotiin ja työhön

Ruuvitaltta on universaali työkalu, joka on välttämätöntä sekä ammattimaisessa rakentamisessa että jokapäiväisessä elämässä. Päätarkoitus - kiertämällä / irrottamalla ruuvit, ruuvit ja muut kiinnittimet. Laitetta käytetään sähköverkosta tai akusta. Puhutaan siitä, mikä on parempi ostaa ruuvimeisseli amatööri- ja ammattikäyttöön. On huomattava, että sinun ei tarvitse kiirehtiä ostoksen yhteydessä.

Joitakin yleisiä hyödyllisiä tietoja

Nykyään maailman johtavien valmistajien ruuvitaltat ovat erittäin suuret. Mitä tunnetuin brändi, sitä kalliimpaa tekniikkaa. Mutta kotioloissa työskentelyyn kalliin ammatillisen mallin hankkimiseksi ei ole välttämätöntä. Päinvastoin on tapaus, jos tarvitset työkalun suurien töiden suorittamiseen. Kaikesta tästä voimme tehdä yksinkertaisen johtopäätöksen siitä, että ruuvitaltat tarvitsevat työtä ja kotona täysin erilaista. Työkalun ominaisuudet määräytyvät sen teknisin ominaisuuksin, joista tärkeimmät ovat: maksimi vääntömomentti, pyörimisnopeus, patruunatyyppi, lisäominaisuudet, akun ominaisuudet (jos sellainen on). Jotta ymmärtäisit, mikä on parasta ostaa ruuvimeisseli, tarvitset vähintään yhden käsityksen kaikista parametreista.

Työkalun tekniset ominaisuudet: momentti ja pyörimisnopeus

Vääntömomentti on yksikön työkappaleen vääntövoima, joka toimii rungossa, meidän tapauksessamme on ruuvi tai ruuvi. Kotitalouskäyttöön on usein riittävää, että aggregaatti on 20-30 Nm: n vääntömomentilla. Tällainen ruuvimeisseli voi helposti selviytyä suurimmasta osasta teosta. Ammattityökalun tulisi olla noin 100 Nm ja enemmän työtä vaikeissa olosuhteissa.

Toinen tärkeä parametri on työanturin pyörimisnopeus. On helppoa päätellä, että tämä ominaisuus osoittaa, kuinka nopeasti voit ruuvaa tai kiristä ruuvi tai muut kiinnittimet. Työhön kotimaisissa olosuhteissa riittää 300-400 r / min ammattitaitoa 500-1000 rpm.

Chuck-tyyppi ja akun kapasiteetti

Ei ole tarpeetonta sanoa, että ruuvimeisseliä voidaan käyttää poraustyökaluna. Tämä on yksi lisätoiminnoista, joka ei ole pakollinen, mutta korvaa enimmäkseen porauksesi. Jos kysyt, mikä on parasta ostaa ruuvimeisseli, vastaus on yksiselitteinen. Se, joka mahdollistaa pienten läpimitan reikien porauksen. Mitä tulee patruunatyyppiin, riippumatta työkalun tarkoituksesta, sen on oltava nopeasti irrotettava. Tämä mahdollistaa ilman avaimen vaihtaa suuttimia työn suorittamisen aikana.

Luultavasti ihmetellä, mikä on parempi ostaa ruuvimeisseli taloon? Ehdottomasti se, joka toimii akkuvirralla. Tällaisen aggregaatin etuja on, että verkkoon ei sitoudu, joten voit helposti suorittaa työn, jossa ei ole pistorasiaa. Kotitalouskäyttöön riittää 1,2 A / h, mutta mitä suurempi kapasiteetti, sitä on helpompi kiertyä tai irrottaa kiinnittimet. Ammattitaitoisen työkalun ansiosta paristojen käyttö on irrationaalinen, koska teho on suuri.

Mikä akun ruuvimeisseli minun pitäisi ostaa?

Tarkastellaan ensin kotitalouskäyttöön ostettua instrumenttia. On sanottava, että yksikkö on valittava useiden parametrien mukaan: brändi, voimanlähde ja kustannukset. Valmistajan osalta yksi parhaista on saksalainen yritys Boschraquo. Toiseksi tulee työkalu Japanista - Makita. Viimeinen valmistaja toimittaa ruuvitaltat erinomaisella hinta / laatu-yhdistelmällä. Mitä tulee laitteen ergonomiaan, on erityisiä vaatimuksia käyttömukavuudesta. Se on kahva, jolla on erityinen pinnoite sekä kevyt paino.

Kuten edellä mainittiin, akun käyttö on irrationaalista ammattikäyttöön. Mutta joskus tämä on ainoa ratkaisu käytettävissä. Tällöin kannattaa antaa etusija malleille, joiden akun kapasiteetti on korkea. Myös tällaisten akkujen tulee olla pakkasenkestäviä, koska rakennuttajat työskentelevät ympäri vuoden. Pakkauksessa on kaksi paristoa. Kun yksi tyhjenee, laitat toisen, ja laitat sen uudelleen.

Mikä verkkoruuvi on parempi ostaa?

Verkon avulla työskentelevän työkalun tilanne on hieman erilainen. Akun valitseminen ei ole käytännössä mahdollista. Mutta sinun on kiinnitettävä huomiota muihin tärkeisiin yksityiskohtiin, esimerkiksi valtaan - sitä enemmän se on, sitä paremmin. Täällä me emme ole käytännössä rajoittuneita valintaan, mutta kotitalouskäyttöön on melko tarpeeksi pieniä ja keskisuuria malleja, joiden voimakkuus on 400 Nm, mikä on jo sanottu. Saksan parhaat tuotteet ovat nykyisin Saksassa parhaita verkkokauppiaita, kuten Boschraka, AEG, DeWalt. Tämä on poikkeuksellisen laadukas ja luotettava työkalu. Muuten, älä unohda, että suurin osa verkon ruuvimeisseleistä on akku, yleensä se ei ole kovin kapea, mutta se on parempi kuin mikään.

On toivottavaa, että työkalu on käänteinen. Tämän toiminnon avulla voit kääntää patruunaa vastakkaiseen suuntaan työpuolelta. Monet kuljettavat päinvastoin päätoimintoja, koska ne mahdollistavat kiinnittimien kiertymisen. Joskus sinun täytyy työskennellä vaikeasti tavoitettavissa paikoissa huonolla valaistuksella. Päällikölle ei ollut taskulamppua hampaissaan, jotkut ruuvitaltat on varustettu taustavalolla, joka on suunnattu työmaalle. On toinen hyödyllinen ominaisuus, jonka avulla voit kasvattaa huomattavasti momenttia jonkin aikaa. Tämä on tarpeen, kun suutin on kiinni ja kasetti ei pyöri. Karanlukituksen läsnäolo tekee siitä mukavampaa vaihtaa patruunan suuttimia, koska jälkimmäinen ei pyöri ja aiheuta haittaa.

Haluan sanoa muutaman sanan tuottajista. Kuten edellä on todettu, rakennusalan työkalujen toimittajien joukossa on yritys "Boschraquo; Kuluttajien mukaan tämän valmistajan ruuvitaltat ovat pitkään käytössä, eikä niillä ole erityisiä ongelmia. Mutta rajoitin on kustannus, joka on joskus vain kohtuuttoman suuri. Muuten ammatti työkalu on sininen rungon, ja amatööri on vihreä, mutta tämä koskee vain Boschraquoa. Kuitenkin viime vuosina yhä useammat positiiviset arviot saavat yrityksen "Makita9raquo;". Ei ole niin korkea hinta kuin saksalaiset, mutta laatu ei ole lainkaan huonompi. Siksi, jos et tiedä mikä kiinteä ruuvitaltta on paras ostaa, valitse sitten "Boschraka"; tai "Makita9raquo;. On myös vaihtoehtoinen vaihtoehto - AEG9raquo;.

Haluaisin sanoa muutaman sanan työkalusta "AEG9raquo;". Huolimatta siitä, että se on harvinaista, tämä on hyvä ratkaisu kotitalouksien käyttöön. On syytä huomata, että jos et tiedä mikä porausruuvi on parempi ostaa, niin tämä on ehdottomasti "AEG9raquo;. Yhteensä 5-6 tuhatta ruplaa saa 2 paristoa 1,5 Ah, 36 Nm: n vääntömomentti ja 14 V teho. Boschraquon tuotteet; (samoilla ominaisuuksilla) maksaa noin 8-10 tuhatta ruplaa. Hyväksy, ero on varsin vaikuttava. Periaatteessa ja kaikki mitä voidaan sanoa ruuvitaltan valinnasta koti- ja ammattikäyttöön. Kuten näette, kaikki ei ole yhtä monimutkainen kuin miltä se näyttää ensimmäisellä silmäyksellä. Tärkeintä ei ole kiirehtiä ostettaessa ja tekemässä oikeaa valintaa.

7 vinkkejä laatu-ruuvitaltan valitsemiseen

Lyhyesti instrumentin lajikkeista

Nykyään on olemassa muutamia perustyyppiä ruuvitaltat, joten valinta sopivan laadun ja hinnan haluat suorittaa sen jälkeen, kun on perehtynyt edut ja haitat kunkin suoritusmuodon. Joten, sähkötyökaluja valmistajat tuottavat näitä ruuvimeisseliä malleja, voit valita paitsi kodin ja puutarhan, mutta myös työtä:

 • Verkko (sähköinen) tai ladattavia. Ensimmäinen työ 220V, joka on kätevä, jos haluat työskennellä yhdessä paikassa lähelle pistorasiaa (esimerkiksi kokoonpanon aikana huonekalut). Ruuvimeisseliä työskentelevät sähköverkosta ei poistu, vaan haitta - kiinnitys pistorasiaan, joka ei ole kovin kätevää, jos haluat työskennellä paikassa, jossa ei ole sähköä. Lisäksi johto johdotuksen / asennustyö aina tiellä, joka voi johtua myös haitat valinta verkon ruuvimeisseliä. Langattomat mallit ovat suosittuja ja myös pysyy ladattuna pidempään tunnin käyttöaika. Niitä käytetään yhä enemmän, sekä ammattilaisille DIY harrastajille.
 • Ravintoaine elementti on litium-ioni (Li-lon), nikkeli-metalli (Ni-MH), litium-polymeeri (Li-Pol) tai nikkeli-kadmium (Ni-Cd). Litiumioniakku lataudu pitkään, pikalataus ja myöskään ole muisti-ilmiötä (me puhumme siitä myöhemmin). Jos tarvitset valita laadun ruuvimeisseli rakennus- ja sähkötyöt, suosia akun malli litiumioniakku. Ainoa, mutta merkittävä haitta - kalleus sähkötyökaluja, niin antaa harvinainen ja korjaukset talossa, tämä vaihtoehto ei kannata valita. Nikkelimetallihydridiakku suoritusmuodossa ei harvinaisempia suorittamisen. Koska sen ympäristötoiminnasta tällaisen vaihtoehdon jo siirtymässä kaikki modernit valmistajat ruuvimeisseliä. Etuja olisi pieni akku koko (ja siten pienempi paino työkalun), ja haitat - korkeat kustannukset. Toinen tyyppi akku - litium-polymeeri. Sen kehitys on nykyaikaisin. Menetelmän etuna on sen akku ovat suuremman kapasiteetin puute - pienin pitempi verrattuna ikäisensä. Pian litium-polymeeri akut Ruuvinvääntimien viimeistellään ja todennäköisesti syrjäyttää kilpailijansa ansiosta kiistämättömiä etuja. Ja viimeinen vaihtoehto, että voit valita talon ja puutarhan - nikkeli-kadmium-akku. Hänen kiistaton etu - ei ole kallista, joten tässä sovelluksessa on useimmiten löytyy talousarviossa ruuvimeisseliä. Lisäksi tätä positiivista kehitystä voidaan pitää 5-vuoden säilyvyyttä (muita muunnelmia enintään 3 vuosi). Hyödyt eivät suosia ruuvimeisselillä ladattavalla akulla, koska latausaika tässä tapauksessa on kertaluokkaa pitempi kuin muissa suoritusmuodoissa, ja lisäksi, nikkeli-kadmium-akku ladata muistiin on läsnä.
 • Hex istukan tai kolmen leuan. Ensimmäisen tyypin patruuna sopii vain kodin ja puutarhan, jos korjaukset tehdään hyvin harvoin ja välttämättömyyden usein uusiminen. Jos haluat valita ammatillinen ruuvimeisseli, parempi suosia universaali kolmen leukaistukka, jota kutsutaan myös avaimeton. Sen etuna - voit korjata hieman tai porata, pääasia että oli sopiva halkaisija.
 • Jännite 12; 14,4 tai 18 volttia. Mitä suurempi jännite on, sitä suurempi teho sähköasentajan. Jos sinun täytyy valita tehokkaan ruuvimeisseli kiertämiseen pitkät ruuvit metallin, jolla on suuri halkaisija (esimerkiksi katonrakennus katolla aaltopahvin), valitse 18-V: n malli. Koota huonekaluja, kotityöt tai puutarha ruuvimeisseli riittää 12 V
 • Tilojen määrä 1, 2 tai 3 Yksinkertaisin Kustannuslaskentamallin yksi nopeus - heillä on nopeus voi olla 0-800 r / min. Luotettavampi ja suosittu - akkuruuvinvääntimet 2. pyörimisnopeus - 0-400 kierrosta / min (kiristämiseen) ja 0-1300 kierrosta / min (poraus). Kolmas nopeus voi esiintyä ammattilainen variantteja. Lukumäärän kierrosta minuutissa voi olla niinkin korkea kuin 3000.

Kanssa tärkein variantti ymmärtänyt, nyt tarjoamme muutamia hyödyllisiä vinkkejä, joiden avulla voit valita hyvä ruuvimeisseli kotiin, työhön ja puutarha. Muista tarkistaa videon alla, joka selvästi käsitellään kaikki tärkeimmät parametrit työkalun.

Jotta tiedät mitä etsiä valitessaan sopivan mallin niiden soveltamista, antaa teille muutamia tärkeitä vinkkejä kokeneemmilta käsityöläisten:

 1. Harkitse työkalun vääntömomentti (mitattu Newton [Nm]). Jos sinun on ruuvi / irrota pieniä ruuveja kipsilevyä ja levyt, riittää valita malli, jossa on vääntöä on enintään 30 Nm. Ammattimaiseen rakentaminen ja kattotyöt parempi valita malli, jossa vääntömomentti yli 40 Nm.
 2. Porattaessa betoniin ja tiili on parempi valita iskuruuvinvääntimien. Useimmat nykyaikaiset mallit sisältävät tätä ominaisuutta, mutta joissakin se ei välttämättä ole saatavilla, joten se on jälleen kerran, että se on käytettävissä.
 3. Valaisu käynnistyspainike voi satuttaa. Tietenkin jotkut asiantuntijat väittävät, että sijainti soihtu akun päälle tehokkaampi, mutta jotenkin valitessaan ruuvimeisseli, kiinnittää huomiota siihen, että valot tapauksessa oli.
 4. Kiertää malli, jossa on muisti-ilmiötä. Tämä toiminto edellyttää akku loppuu ennen kuin laitat sen takaisin laturiin. Jos vahingossa laittaa lataus ei ole täysin kuollut akkuja, se vähentää osuuttaan määrän päättämättömien. Joskus vahingossa muisti vaikutus voi olla koko ongelma.
 5. Jos tarvitset ammattilainen ruuvimeisselin töihin, muista valita kestävämpi malli metalli vaihdetta. Amatööri ja low-end-mallit ovat muovia vaihdetta.
 6. Kiinnitä huomiota sellaisiin parametri Ampeeritunteina, jotka näyttävät akun kapasiteetti. Kotelo on varsin kohtuullinen valinta ruuvimeisselillä 1,5-2 Ah. Jos haluat valita työkalu rakentamisen, yrittää löytää korkeamman kapasiteetin akku, mutta varokaa - se maksaa enemmän.
 7. Tarvitset myös tietää, mikä yritys on parempi ruuvimeisselillä. Niistä johtavista jakaa Bosch (Bosch), Makita (Makita), Hitachi (Hitachi), Metabo (Metabo). On parempi ylihintaa vähän rahaa ja valita laadun väline. Venäjän tuotannon laatu on hyvä ja yrityksen ZUBR Interskol.

Vertaa ruuvimeisseliä eri valmistajilta, voit katsoa video:

Lopuksi haluaisin antaa - oma luokitus 2017 paras ruuvimeisseli koti- ja ammattikäyttöön. Joten, kategoriassa "hinta-laatu" erilaisia ​​positiivisia asiakkaiden arviot ovat seuraavat mallit:

makita 8281DWPE. Tämän 14,4 voltin laite, jossa on nikkeli-kadmium-akku ja 2 nopeutta voidaan käyttää rakentamiseen, ja talon. Hinta perusteli laatu ja saatavuus kaikki tarvittavat toiminnot - shokki tilassa, nopea lataus, keveys ja mukavan otteen.

Bosch PSB 10,8 LI-2 0. Yhtä sopiva vaihtoehto kotikäyttöön ja rakentamiseen. Yhtiön tuotteiden laadun Bosch testataan aikaa, ja malli itsessään on riittävä määrä etuja: hyvä akku, läsnäolo taskulamppu, lukitse virtakytkin. Kaiken kaikkiaan hyvä vastine rahalle ja perustelee tätä mallia kannattaa valita sen kodin ja työn.

Metabo PowerMaxx BS quickbasic 2.0Ah x2 Case. tuoteyhtiön Metabo etu - suuri vääntömomentti, joten jos sinun täytyy valita tehokas työkalu poraus - hinnan ja laadun vaihtoehtoja ei ole niin paljon. Metabo vääntömomentti ylittää monia kilpailijoita. Paljon hyviä arvosteluja siitä kuten ruuvimeisseliä sellaisella voimalla se on melko helppo.

Hitachi DS12DVF3. Itse käytämme tätä ruuvimeisseli sähkö- ja rakennustyöt. Huolimatta siitä, että malli on jo vanha ja on joitakin heikkouksia (hankala paikka asennukselle bittiä, pieni akun kapasiteetti, pieni taaksesyöttöä), se ohittaa luotettavuutta kaikki haitat. Erityistä huomiota olisi kiinnitettävä kumilla kotelo (katso kuva se näkyy hyvin) - kuinka monta kertaa meidän Hitachi putosi tikkailta, on edelleen elossa ja toimii hyvin.

Interskol DA-10 / 14,4M2. Kiistaton etu kotimaisen valmistajan on edullinen tämän mallin, mutta samaan aikaan, kunnon laatua. Tämä ruuvitaltat on kaikki tarvittavat ominaisuudet 2 nikkeli-kadmium-akkujen, ja kantolaukku. Koska sen alhainen hinta erikoistyökalua ei voida arvostella, niin tämä vaihtoehto valitaan samassa talossa.

Suosittelemme myös koeajo nähdä suosituin "Shura". Videolla voit selvästi nähdä, mitä eroa on 12 ja 18 volttia:

Jos päätät valita ruuvimeisseli kotiin tai puutarhaan, mutta eivät tiedä, mitä yritys tai mallin pysyä - suosia yksi viidestä lueteltu. Nämä laitteet ovat aikaa testattu ja on paljon myönteistä palautetta foorumeilla Internetissä, mitä näet itse. Toivomme, että nyt tiedämme miten poimia ruuvitaltta 2017 tärkeimmät ominaisuudet: jännitteen, voimayhtiö!

Makita 8281 DVPE tee-se babareey? ajat Hack !!

kirjoitusvirhe tehtiin, anteeksi, jo muuttunut. Kiitos mielenkiinnosta!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin