Hyllyt olohuoneessa

Hyllyt olohuoneessa - tyylikäs ja nykyaikainen ratkaisu varastointiin

Jokainen meistä kotona on paljon asioita - trifles, kirjat, kehystettyjä valokuvia, jotka vaativat sen erityinen tallennustilaa. Tämä paikka olisi parasta olla hylly avohyllyt, josta olemme ylpeitä esittelemään kokoelmia, kirjasto ja ihana sydämen vempaimia.

Moderni hyllyt olohuoneeseen

Muodikas huonekaluja on suunniteltu tekemään sisätilojen tyylikäs ja kätevä. Joskus suunnittelumalleja voidaan kilpailla taideteoksia. Lattia, keskeytetty, modulaarinen - ne kaikki ovat valmiita jokaiseen makuun ja tarpeisiin ostajalle. Koska on yleinen tallennusjärjestelmän telineeseen sisätilojen olohuone on tarkoituksenmukaista mihinkään tyylillinen suuntaan - klassisesta moderniin.

Niistä ilmeisiä etuja näiden huonekalujen:

 • Kätevä varastointi pieniä sarjaa esineitä;
 • avun järjestämisessä tilaa ja perustamalla järjestyksen huoneessa;
 • visuaalinen helpotusta sisustus, joka ei ole sekainen raskas huonekaluja;
 • monipuolisuus ja suuri vaihtelu malleja;
 • liikkuvuus, eli valo liikkuvat ympäri taloa tarvittaessa.

Lajikkeiden hyllyt olohuoneessa paljon. Helpoin vaihtoehto - pieni kirjahylly, joka voi helposti sovi vieressä mitään ilmaiseksi segmentti seinälle tai nurkkaan. Moderni esimerkkejä tästä huonekalut on erittäin tyylikäs ja helppokäyttöinen, ne tuovat sisätilat hengessä minimalismin täydentää niitä, ei erottua, harmonisesti täyttää tilan ja tehdä siitä ergonominen.

Pieni kapea hylly olohuoneessa voidaan käyttää TV-teline, koriste maljakoita, kuvia, jne. Iso plussa laitteiden tässä tapauksessa on, että sinun ei tarvitse tehdä reikiä kalusteiden sähköjohtojen - puute avohyllyt ja seinät tekee prosessista niin yksinkertaista liitäntätekniikkaa. Jos kirjahyllyyn sijoitettu ikkuna, on mahdollista laittaa huonekasveja, ja he saavat osan luonnonvaloa.

Light Open seinät toimivat vaihtoehtona vieviä perinteiset huonekalut olohuoneeseen. Se onnistui voit sijoittaa kirjoja, matkamuistoja ja paljon muuta. Lisäksi samaan aikaan se on myös hyllyn alla TV olohuoneessa. Kevyt ja suuri kapasiteetti se ei sotkua tilaa, menettämättä tallennustilaa. Se voi olla itsenäisenä yksikkönä, ja osa huonekaluja "suunnittelija."

1

Erinomainen todistettu ja nurkassa hyllyt olohuoneessa. Ja se ei ole välttämättä siitä tavallista sijoittaminen telineeseen nurkassa. Käänteinen kulma seinä mahtuu valtava kirjasto tai video kirjasto, olohuoneeseen näyttää tyylikäs ja moderni. Tämä sisustus ratkaisu aivan kuten ihmiset, innostunut ja arvostavat ergonomia ja järjestys.

Jos tarvitset paitsi avohyllyt, mutta suljetun kaapit, ratkaisu voi olla yhdistelmä kaappi. Monet huonekalujen valmistajat tarjoavat valmistuksessa näiden huonekalujen mittatilaustyönä, joten voit määrittää, kuinka monta ja tyyppi laatikot, ovien ja muiden suunnittelun parametrit. Tämän seurauksena se voi saada erittäin omaperäinen hyllyt olohuone, jossa on mahdollista paitsi kiertämiseen kaunis kirjoja ja matkamuistoja, mutta piiloutua uteliailta katseilta asiakirjoja ja muita henkilökohtaisia ​​tavaroita.

Perinteisesti näytämme olohuoneessa parhaita esimerkkejä juhla ruokia - kristallia ja viinilasit, Kiina sarjaa. Voittamaan tämän "show" No, lasihyllyt tarvitaan. Ja tässä tulee tukea Astiatelineet olohuoneessa, joka on muodoltaan ikkunoiden tai dioja. Visuaalinen hyöty, huonekalut on ilmeinen - astiat ikään leijuu ilmassa, hyllyt ehdottomasti ei sotkua tilaa, ja ne ovat kestäviä ja kestää huomattava painoarvo.

Hyllyt-välilevyt asumiseen

Jos sinun on jakaa huoneen vyöhykkeisiin, voit viitata eri menetelmillä. Mutta kaikkein toiminnallinen heistä - se on auki hyllyt, väliseinät elämiseen. Joten et vain päättää kysymys kaavoitus, mutta myös pystyä käyttämään osio käyttää. Se samalla näytellä varastointi- ja se säästää tilaa, jolloin luopua kaappiin. Lisäksi esineisiin hyllyillä, voit käyttää molemmin puolin.

Toinen etu tällaisen osiointi - läpinäkyvä muotoilu. On selvää, että valoa ikkunasta, varsinkin jos se on vain yksi huone, tunkeutuu helposti aidattu osa huoneen. Jos käytät tyhjiä osio, se luo este luonnonvaloa ja sen jakautuminen, ja se pakottaa hankkimaan lisää kalusteet. Avaa kirjahylly olohuoneessa varustettu tunnelmavalaistus on riittävä parantamaan kattavuutta tietyllä alueella.

Hyllyt olohuoneessa moderniin tyyliin

Niin, kuten olemme oppineet käyttämään telineeseen olohuoneessa Tilajako - se on hyvä idea, jolla on useita etuja. Yleisesti, mikä tahansa sen sijainti on hyväksyttävää. Valtava valikoima rakenteellisia muunnelmia valmistusmateriaalit, tyylejä ja trendejä tekee monipuolinen huonekaluja. Ottaen huomioon vähäinen määrä materiaaleja aikoo tehdä, sekä mahdollisuus koottavia huonekaluja, kuten, voimme puhua sen saatavuus. Mieti perusaineita, joista teline voidaan valmistaa olohuoneessa.

Teline puusta olohuoneeseen

Puu ei koskaan mene pois muodista ja älä menetä merkitystä. Joten rohkeasti ostaa hyllyt kirjoja olohuoneessa massiivipuuta tai jäljitelmä - laminoitu MDF / lastulevy. Rakenteesta riippuen salin, se voidaan maalata minkä tahansa värin tai säilyttää luonnollinen malli. Suojella laipan kosteudelta, niiden lakka. Kun olohuoneessa kosteus harvoin ylittää sallitun tason, joten tässä suhteessa enemmän huolta ei pitäisi olla.

Teline kipsilevyä olohuoneessa

Jos et pidä lattialle ja roikkuu telineiden olohuoneeseen tai sinulla ei ole paikkaa laittaa / roikkua, teline hyllyt voidaan rakentaa nykyisten tai varta markkinarako. Usein ne antavat seinälle TV, jonka ympärillä sijaitsee hyllyille kipsilevyjen. Lopulta se osoittautuu täysi yksikkö huonekaluja ja erinomainen tallennusjärjestelmän, joka ei ottanut lisätilaa.

Teline lasihyllyä olohuoneessa

Noin lasihyllyä, olemme jo sanoneet - ne näyttävät hämmästyttävä ja täyttää huoneen tunne keveyttä ja ilmavuutta. Usein, lasi hyllyt ovat itse, kun taas kantavia rakenteita eri materiaaleista - metalli, puu, muovi, jne. Tyylikkäät hyllyt olohuoneen kalusteet ovat kaikkea modernin muotoilun suuntaukset - korkean teknologian, tekno, parvi, minimalismi.

Lasia käytetään tässä tapauksessa paksu ja päästetty. Se kestää raskaita kuormia ja kestää mekaanista rasitusta. Tällöin pompusta pystyy vahingoittaa tuotetta, koska se on parempi käsitellä varoen. Alueilla, joilla on pieni alue painoton hyllyt olohuoneessa on hyvin voimakkaasti vaikuttaa käsitys ja visuaalinen lisäys avaruudessa.

Sisäänrakennettu hyllyt olohuoneessa

Jos sinulla on käyttämättömiä kapealla, voit täyttää sen kanssa avohyllyt, ja saada mukava teline työkseen. Se mahdollistaa järkevän käytön jokainen sentti tilaa, mikä on erityisen tärkeää pienissä huoneistoissa. Joskus löydät hyllyt olohuoneessa sohvan taakse, jos tarkkoja - häntä kun kapealla myös hyllyt ja peitä niiden knickknacks ja muut koristeet. Se on turvallisempaa kuin saranoitu hyllyjä, jotka voivat pudota päähäsi tai voit koskettaa, nousta sohvalta.

Yhteenvetona voimme sanoa, että pino ei koskaan yli olohuoneessa, jonka muotoilu ei vallinnut sitä. Tämä huonekalu on valtava luovaa potentiaalia, mikä paljasti, että voit koristella tahansa sisustukseen, lisäämällä niihin charmia ja toiminnallisuutta. Making yksittäinen tilaus tai avohyllyt valmistaa järjestelmä kättensä, luot kotiisi jotain täysin ainutlaatuista ja ainutkertaisen.

Kopiointi tieto on sallittu vain suora ja indeksoitu lähdeviittauksia

Valita hyvä hyllyt olohuoneessa: 6 vaihtoehtoja

Käyttäen hylly olohuoneessa antaa sille ainutlaatuisen ja jäljittelemätön suunnittelun käyttöä hyllyt olohuoneessa voi olla koristelussa, tai kaavoitus huoneen. Joka tapauksessa, tämä huonekalu on monitoiminen.

Mitkä ovat telineiden kotiin

On olemassa useita päätyyppiä telineet. Ne kaikki eroavat ulkoisia tietoja suorituskyvyn ja materiaalia.

Hyllyt olohuoneessa on olemassa erilaisia, mikä tärkeintä - oikeus valita huonekalu perustuu suunnittelu huone

Seuraavan tyyppiset telineet:

 1. metalli attribuutteja käytetään laajasti, koska sen kestävyyttä. Ne kestävät kaikissa olosuhteissa, niin tottunut tekniikkaa. Huonekalu korvaa kaapin, se voidaan aineellisen ja kokoontaitettava. Paras vaihtoehto voi olla mihin tahansa huoneeseen.
 2. puu runko on yksinkertainen tapa asentaa ja hyvällä paikalla. Tämä on alkuperäinen malli, jossa voit rakentaa hyllyt.
 3. muovi mallit ovat hyviä käyttää. Ne eivät ole nirso hoidossa. Tämä modulaarinen kehykset, jotka ovat ihanteellisia lastenhuoneisiin.
 4. lasi hyllyt tallentamiseen kirjat, pieni suunnittelija kohteita. Niiden läsnäolo huoneessa, voit visuaalisesti laajentaa tilaa.
 5. avoin malli - paras ratkaisu ystäville lukemasta. Ne soveltuvat varastointiin kirjoja ja tekee pienen kirjaston ehtoja asunnon. Tukeva rakenne takaa turvallisuuden kaikki kohteet.

On nurkkaan vaihtoehto, joka vapauttaa tilaa, joten se mukavampaa. Se voi olla valmistettu eri materiaaleista, kuten metalli-, muovi ja puu. Ihanteellinen varastointiin astiat ja pienet laitteet. Hänestä, ja siitä keskustellaan edelleen.

Corner hyllyt olohuoneessa: valinta ominaisuudet

Hyllyt sisätilojen asunto - on olennaista ominaisuutta. Ne täydentävät hyvin suunnittelua, säästää tilaa ja visuaalisesti laajentaa sitä. Tärkeimmät rakenteen etuna on sen sarjatuotantoon. Näin voit jatkuvasti täydentää uutta tilaa telineet, joka sopii täydellisesti nykyisten malliin.

Valitsemalla optimaalinen suunnittelu olohuoneessa, sinun täytyy kiinnittää huomiota seuraavat kriteerit:

Corner hyllyt auttavat tyylikkäästi sisustaa tyhjän nurkkaan olohuoneessa

Sama malli voi olla eri ulkoasua huoneistoissa. Paljon riippuu Tilojen suunnittelussa ja sen toiminnallinen tarkoitus. Kaunis telineeseen voi olla sopiva lisä olohuoneeseen tai makuuhuoneeseen. Modernia tyyliä hyväksyä keveyttä ja epäsymmetria. Korkea osat voidaan limittää alhainen ovat jalustat ja suljetun moduulit.

Avoin rakenne - se on helppo ja nopea kaavoitus huone. Telineen voi toimia pohjana näyttelyn eri kokoelmiin ja sisustus kohteita. Sitä käytetään laajalti kautta rakennetyyppi, jolloin se toimii erottimena. Universal jakava seinä jakaa huoneen vyöhykkeisiin.

Aliarvioida edut teline, se on vaikeaa. Tämä on monitoiminen huonekalu. Se voi korvata kirjahylly, kaappeja ja laatikoita.

Hyllyt sisätilojen olohuoneen: tärkeimmät edut

Teline - tilanjakajan ja monipuolinen sisustus yksityiskohtaisesti. Se perustuu useisiin hyllyjä, jotka ovat lujasti sidottu toisiinsa. Nähdä tällainen rakenne voidaan sisäänrakennettu kaapit, kirjastoissa, keittiöt ja komerot. Tavara on täydellinen makuuhuone, olohuone ja jopa toimistoon. Tämä johtuu siitä, että yleisen ulkoisen datan ja toiminnallisuutta.

Mallit ovat runko ja seinä. Ensimmäinen vaihtoehto on helpoin, se voi mahtua tahansa sisustukseen, älä sekoita tilaa. Se määritteitä telineeseen seinä, joka perustuu useita tasoja, jotka on jaettu osiin. Se on ihanteellinen ratkaisu kaavoituksen asunnosta.

Teline sopii olohuoneeseen, koska se on kätevä laittaa eri asioita ja kirjoja

Erityisen suosittuja malleja Leroy Merlin. Niille on ominaista mielenkiintoinen muotoilu ja istuvuus koristeluun tahansa huoneeseen.

Tärkeimmät edut telineet ovat:

 • helppous rakentaminen;
 • Tilaa säästävä;
 • Vyöhykejaon huone;
 • Edullinen.

Huonekalut valita ominaisuus, joka täyttää kaikki kriteerit voivat IKEA. Tämä myymälä ei voi vain valita optimaalinen suunnittelu, mutta myös cherpnut muutamia ideoita rekisteröinnistä asunnosta.

Koottavat olohuoneessa: ergodinamika suunnittelu

Valkoinen modulaarinen kirjahylly - se varmasti jalo, kaunis ja ylellinen. Kuitenkin jotkut ulkoiset tiedot ei riitä, sinun täytyy kiinnittää huomiota ergodinamiku suunnitteluun.

Usein moduulihyllykköä olohuoneessa, koska ne ovat käytännöllisiä ja toiminnallisia

Asiantuntijat suosittelevat valita huonekalut tehnyt mitään määritteitä, kuten kaapit, seuraavin perustein:

Optimaalinen korkeus on ominaisuus 1,8 m, kaikki muut koot ovat erityisiä. Leveys on noin 90 cm, mutta kaikki riippuu jatkokäytöstä mallin. Optimaalinen syvyys on enintään 45 cm, sopii vähemmän kuin 30 cm. Etäisyys on valittu itsenäisesti kirja telineitä. Making telineet ovat usein tehdään tilauksesta, joka yksinkertaistaa prosessia asentamisesta huonekaluja määrite huoneiston koosta.

Materiaali voi olla mikä tahansa vaihdellen puu ja lasi viimeistely. Tällöin ihmiset luottavat henkilökohtaisista mieltymyksistä ja lopuksi vielä huonekaluja määrite.

Kirjahylly olohuoneessa (video)

Teline ei voi korvata millään muulla ominaisuus huonekalut. Se on universaali muotoilu, joka sopii koristamaan tahansa huoneeseen. Kun valitset teline on tarkasteltava sen vaihtoehtoja ja toimintoja. Tämä laajentaa tilaa huoneen visuaalisesti, ja säästää hieman tilaa.

Telineet kuten huonekalut olohuoneen seinää vaihtoehtoisten

Nykyään massiivinen huonekalun seinämään on harvoin löytyy moderni olohuone. Mutta monet omistajat asuntoja ja taloja käytettävyyden huonekalut on välttämättömyys. Seinän piilottaa joitakin asioita järjestää kappaletta, kirjoja ja niin edelleen. Nykyään ne korvattiin tyylikäs ja mukava avohyllyt - hyllyt työkseen. Heistä tuli paitsi vaihtoehto huonekaluja seiniin, mutta myös hyvä tapa tehdä sisätilojen enemmän tyylikäs, mukava ja moderni.

Mikä on tarve hyllyjä olohuoneessa

Olohuone - se on olennainen osa nykyaikaisen kodin. Eikä mysteeri täällä, koska se on tässä huoneessa, emme vain hyväksy kauan odotettu ja tervetuloa vieraille, mutta myös kerätä koko perheen intiimi keskustelun tai katsella suosikki tv-ohjelma, täällä me langeta lukeminen suosikki etsivä tai romantiikkaa, istuu mukava tuoli ... Lisäksi lounge on monipuolinen huone, joka heijastaa edut kaikkien omistajien, ei ole ihme tässä huoneessa pidetään heijastaa vaurautta ja sosiaalista asemaa.

Miten se pitäisi näyttää modernia elämää? Epäilemättä, elävä ei voisi tehdä ilman sohvan tai oleskelualue, sohvapöytä epätavallisia muotoja ja kuvioita, ja tietenkin, teline, joka on hyvä vaihtoehto perinteisille huonekalut seinään tahtiin olo.

Erilaisia ​​tyylejä ja muotoja Huonekalujen edistänyt huonekaluja. Valmistajat asteittain poispäin massatuotantoon seinien ennalta määrätyn koko ja tyyli tavanomaiseen tyyny (ripustaminen ja kirjahylly, joka on curbstone, parvi). Korvattiin seinät hyllyköt olohuone, keittiö, eteinen tai muihin huoneisiin.

Hyllyt olohuoneessa

Hyllyt puuta olohuoneessa kuva

Hyllyt puuta olohuoneessa kuva

Hyllyt olohuoneessa kuva

Moderni hyllyt Home - erilaisia ​​materiaaleja valmistuksessa

Hyllyt olohuoneessa voi olla erikorkuisia ja syvyydet, muodot, ja täyte, sekä valmistusmateriaali. Monet hyllyt on valmistettu puusta, joka täydellisesti täydentää klassinen olohuoneen sisustus. Jos kuitenkin joitakin rajoituksia materiaalissa keinoin, se on mahdollista ostaa telineitä turistiluokan, MDF tai lastulevyä. Yhdessä tämä voi ostaa hyllyt olohuone, valmistettu moderneja materiaaleja: lasi, metalli, muovi. Metallitelineisiin lasihyllyä näyttää hyvältä olohuoneessa, valmistettu moderni korkean teknologian tyyliin.

Hyllyt olohuoneessa kuva

Hyllyt olohuoneessa kuva

Puiset Hyllyt kotitalouksien

Puiset Hyllyt kotitalouksien

Piirteet telineet valinta olohuoneessa

Edut telineitä on niiden sarjatuotanto, jotta tarvittaessa on mahdollista helposti täydentää nykyisiä hyllyt samanlaiset päätöksessä, tai juuri päinvastoin, mutta samankokoisia moduulissa.

Vaihtelemalla kahdessa suunnassa hyllyjä erottaa ne Neuvostoliiton seinät, tukkia tilaa huoneeseen. Seinät tuotettiin pääasiassa tummia värejä, vaikka telineet voidaan konfiguroida halutun väriseksi ja sävy. Epäsymmetrian ja helppous elävöittää sisätilojen huoneeseen. Korkea osat voidaan limittää alhainen taulukoita korvataan tai suljettu moduuleja.

Samat elementit telineen voi näyttää erilaiselta. Vaihtoehtoisesti ne voidaan varustaa liukuva lasiovi tai taaksepäin. On tarpeen noudattaa perusvarustukseen sääntöjä: raskas pohja, kevyt alkuun.

Hyllykkö olohuoneessa voidaan käyttää kaavoituksen tiloja, jotka toimivat pohjana näyttely eri kokoelmista kupit, kolmiulotteisia esineitä, kattilat, simpukankuoria. Sijoittaminen telineet kahdessa rivissä, on tärkeää muistaa, että se on äärimmäisen telineeseen pitäisi olla mobiili - Näin on mahdollista lisätä merkittävästi hyödyllinen varastoalueella. Liike ulomman hyllyn mahdollistaa helpon pääsyn asioita hävitettiin uteliailta katseilta. Lopuksi teline olisi suuri korvaavan hankalaa kirjahyllyyn.

Hyllyt nurkkaan kodin olohuoneessa

Teline kotiin olohuoneessa

Wall ja hyllyt olohuoneessa

Hyllyt olohuoneessa kuva

Muutamia ideoita hyllyn järjestely olohuoneessa

Perinteinen sijoittaminen huonekaluja olohuoneen seinät ovat täysin tuhoutuneet hyllyjä, jotka voidaan sijoittaa mihin tahansa sopivaan paikkaan. Ne voivat jopa olla edullista jakaa huoneen vyöhykkeelle, tulossa osio. Tämä ratkaisu erityisen houkutteleva pienissä asunnoissa, jossa yksi on kaikille sopivaa samassa huoneessa.

Avohyllyt, väliseinät olohuone kuva

Avohyllyt, väliseinät olohuone kuva

Jos on portaat toiseen kerrokseen, ja sinulla on tilaa portaiden alla virkansa olohuoneessa, se on hyllyt on todellinen pelastuksen, niin miten valita oikea huonekaluja portaikko on todella ongelmallista.

Telineiden valokuvakirjoja

Monet osat telineet voidaan sijoittaa olohuoneeseen eri paikoissa - molemmin puolin ikkunan molemmin puolin television takana sohva, jne

Osa hyllyt olohuoneessa

Hyllyt valokuvakirjoja

Hyllyt olohuoneessa kuva

Mistä ostaa hyllyköt olohuone

Oikeastaan, voit tilata tuotantoa hyllyn olohuoneessa kalusteet tahansa yrityksen tai ostaa kaupoista, myynti huonekalut salongit. Se on myös erinomainen valinta telineitä on IKEA. Tässä muutamia kuvia, jotka osoittavat IKEA hyllyt.

IKEA kirjahyllyt

IKEA kirjahyllyt

IKEA kirjahylly olohuoneessa

Älä pelkää kokeiluja olohuoneen sisustus. Suosi modernit huonekalut - hyllyt olohuoneeseen. Tämä mahdollistaa voittamaan yksilölliset ominaisuudet tilojen ja laimenna sisätilojen epätyypillisten muotoja ja värejä.

1