Hyllyt lastenhuoneessa

Hyllyt lastenhuoneessa - "älykkäitä" huonekaluja älykkääseen lapsille

Lastenhuone - pieni maailma lapsen. Asianmukainen huonekalut tilaa vapauttaa vanhempia ikuisuusongelma sijainnista sekä lasten vaatteita ja leluja, ja mahdollistaa myös luoda lapselle hyödyllinen tapa - laittaa jokaisen asia sen tilalle. Tyypillisiä esimerkkejä lastenhuoneisiin kuvassa osoittavat, että loppuun asti mietitty asetus mahdollistaa oikein jakaa huoneen vyöhykkeisiin (yöpymispaikkoja, tutkimus, pelejä ja käsitöitä).

"Air" hyllyt - paras valinta vauva

Usein lastenhuoneessa on eristetty keskikokoinen tila, hyvin valaistu aurinko. Bulky kaapit, kaapit ja kalusteet lastenhuoneessa seiniin katsoa ulos paikasta - ne vievät paljon tilaa, ja usein eivät toimi, kun otetaan huomioon lasten erityistarpeisiin.

Vauvan tavaraa (vaatteet, kirjat, lelut, oppimateriaalit) ovat pienempiä kuin aikuisilla koehenkilöillä näyttää paremmalta pieniin hyllyille. Myös psykologisesti lapsi saattaa aluksi huoneen aikuisen kanssa huonekaluja. Ihanteellinen ratkaisu ovat hyllyt lastenhuoneessa.

Teline - suosittu laji huonekalut on suunniteltu pitämään monenlaisia ​​asioita. Kodin hyllyköt harvinainen lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat. Yhä useammin "puoli" koko - avohyllyjä pinottu, jopa metrin korkeuteen / puoli.

Valokuva Standard telineet osoittavat etuja tämän huonekaluja. Tyypillinen telineet on vahva runko ja useita tilava hyllyt. Takaseinää, laatikot tai lasitus perusmalleja on saatavilla. Tästä johtuen ostaja saa "Air" huonekalut, visuaalisesti-varastaminen tilaa.

Hyllyt taimitarhan oston jälkeen voidaan muuttaa tarpeiden mukaan lapsen.

Rational menetelmät muuttamassa telineet:

 • Ostaminen suurta laatikkoa säilytykseen pieniä asioita

Pienelle osalle suunnittelijat, sotilaat, palapelit, nuket, lahja lelut, autot - hauskaa lapsen ja äidin painajainen. Sotkua leviää paitsi huoneessa vauva, mutta myös koko huoneistossa. Paras tapa tallentaa sen - nostettavat laatikoita tai vahva laatikko on valmistettu muovista tai pahvista.

Hyllyt, sijoitettu pitkin seinät voidaan modifioida lisäämällä sulkeminen laatikot. Yleensä ne tallentavat lasten vaatteet, paperi, käsitöitä ja kaikenlaisia ​​asioita, joita ei jää kiinni silmään vieraita. Joskus sulkeminen laatikot tekevät kahdenvälistä - se voi olla hyödyllistä kaappi voidaan käyttää osion.

Osa hyllyille lasten kaappi käytetään varastointiin värikkäitä kirjoja. Tietenkin, sinun täytyy opettaa vauva että kirja vaatii huolellista hoitoa, ja pidä pölyä. Käytön aikana teline selviää, mitä lapsi on kätevin hyllyjä tallentaa kirjasi aarteita. Kun taas aikuisten pitäisi lasite halutun hyllyn.

Telineet ovat hyllyt erikokoisia, valmistajat tarjoavat mahdollisuuden vaateripustin putkistoon. Lapsi jo varhain oppia ripustaa vaateripustimella kutistuvien, mikä helpottaa työtä äitinsä.

Tuotteen mitat, hyllyjen lukumäärä riippuu perheen tarpeista. Suurissa perheille lastenhuoneeseen jaetaan usein kahden tai kolme lasta, niin osta korkealla hyllyjä "katto". Ylähyllyllä käytetään tallentamaan vuodevaatteet, kausiluonteinen vaatteet (yleensä asioita täsmää aikuisia), ja hyllyjä lattiasta silmien tasolle lapsen jaetaan lasten kesken.

Lasten hyllyt - varsinkin valinta ja käyttö

Pick hylly lastentarha? Tarjoamat valokuvat verkkoon ja luettelot valmistajien, edistämällä moninaisuutta siksi olla vaikea poimia telineen alle suunnittelussa lastenhuoneeseen mitään tyyliä. On tärkeää tietää, että lasten huonekaluja on erittäin kestävä ja ympäristöystävällinen. Huonekaluja, johon lapsella on jatkuvasti yhteydessä pitäisi olla korkealaatuisia, käytännöllisiä ja tavata maistuu lapsille.

Tallentaa tai ostaa kalliita telineitä?

Kaikkein käytännöllisin, ympäristöystävällisiä hyllyt ovat yleensä valmistettu massiivitammea, mänty tai pyökki. Lisääntynyt hyväksikäyttö ei pilata niiden ulkonäköä, antaa vain kevyt kosketus "retro" -tyyliin. Lisäksi puu on hyvä, että vioittuneen osan (maustetaan Web, leikata veitsellä, värjätään lähtemättömällä musteella) voidaan helposti palauttaa - riittää kattamaan hiottava voimakkaasti ja uusien lakka tai maali. Kuvassa että edes yksinkertaisimpia malleja Huonekalujen puusta sisätilojen tahansa huoneeseen näyttää luonnolliselta ja houkutella silmään. Suurimpana haittana on näiden huonekalujen - on sen korkea hinta.

Samalla on mahdollista suosia valmistetut kalusteet lastulevy tai MDF - se on myös ympäristöystävällinen material.Mebel niistä tehdyt on käytännöllinen ja miellyttävän esteettinen ulkonäkö.

Jotkut valmistajat tarjoavat laittaa lasten metallihyllyjä selittäen valinta "häviämättömyydestä". Kuitenkin metalli huonekalut on vakava haitta - paljon painoa. Kaatumisen tapauksessa suunnittelu voi vakavasti vahingoittaa lasta. Jos uskot, että poikatyttö soveltuu vain raskaskäyttömetalleille huonekaluja, sitten huolehtia turvallinen kiinnitys (lattia ja seinät).

Ja mikä tärkeintä, ostaa vauvan kalusteet, mitä materiaalia, kysy myyjältä esittämään todistus ympäristöturvallisuuden. Älä epäröi tehdä sitä, koska on oikea valinta huonekaluja lastentarha riippuu turvallisuuden ja terveyden lapsesi.

Valokuva lasten huonetta, joissa telineitä, edistämällä hyvä jakelu tilat. Alhainen telineet käytetään usein toiminnallinen "screen" - ne voidaan helposti erottaa oleskelutila tilaa oppimiseen.

Telineiden voi olla niinkin suuri (matolle) ja pienet muistuttava penaali (yksi rivi hyllyt). Se on kätevä käyttää useita erilaisia ​​lasten hyllyt - kulmikas ja pystysuunnassa (yksi / kaksi riviä hyllyjä) käytetään tallentaa opetusmateriaalin, lasten vaatteet, ja suuri "seinä", jotka on tarkoitettu kirjoja, leluja, urheiluvälineitä ja tavaroita lasten luovuutta.

Kuva: depositphotos.com/photographee.eu, antagonisti, auriso, auriso, Paha_L, antoha713, Paha_L, dmitriy6, zuzulicea, photographee.eu, kuprin33

 • Valinta yleisen kotelon kaksi lasta lastenhuoneessa
 • Moderni kulmakaappi lapsille - tyylikäs, mukava ja turvallinen
 • Kodinhoito mukava työpaikka opiskelijalle

Hyvä vaihtoehto, kun hyllyt seisovat seinää vasten, olet sänky ja tilaa säästävä. Mutta yhtä kaikki, kaikki pikkuasioista talossa laittaa laatikot, koska on olemassa monia. Minulla on paljon pitää navetassa kunnes lapset kyllästyvät uudelleen leluja.

Rakastan vaihtoehtoja kun telineet voidaan kaavoitettu tilaa, ja kuten seinä, ja samalla se säilyy toimivana, voit täyttää sen maalausten, valokuvien, patsaita.

Kehotan ei säästää huonekaluja. Loppujen lopuksi, jos ostaa halpaa pelimerkkejä, ne hajoaa pian, ja sitten teki vahingoittaa terveyttä. Parempi ottaa puusta.

Hyllyt lastenhuoneessa: mitä valita

Lapsi asioita on joskus enemmän kuin aikuisen, ja ne kaikki on tallennettava jonnekin. Ja siten, että omistaja itse voisi ottaa ne ja nauti. Standardi huonekaluja ei sovi, joten valitse useammin lasten huoneet ja hyllyt, joiden avulla, joka on helpoin tapa ylläpitää järjestystä ja siisteyttä teroittaa lapsille.

Lelut voidaan tallentaa laatikkoon tai kori, kirjoja hyllyt, vaatteet ja alusvaatteet kaapissa (ks leluille lastenhuoneessa :. Miten järjestää oikein). Ja telineeseen mahtuu kaikki, jos varustettu sen laatikot ja säiliöt. Sen suurin etu - se on monipuolisuus. Mutta ei ainoa.

 • Moderni hyllyt lastenhuoneessa on usein suunnittelija yksittäisten osien ja täydentää. Se voi olla muoviastioita, insertit, ovi soluille laatikoita. Mikä tekee mahdolliseksi hankkia tarvittavan määrän osia ja yhdistää ne toiveidesi mukaan ja ominaisuudet tiloissa. Tulevaisuudessa, kun lapsi kasvaa ja sen tarpeet muuttuvat, he eivät voi ostaa, vaihtaa, rakentaa, ja niin edelleen
 • Avoimia soluja antaa lapselle pääsyn leluille. Heittämisen sijasta lattialle koko laatikon sisällön löytää oikeita asioita, se voi vain ottaa hyllyltä, eikä järjestämällä sotkua.
 • Näiden huonekalujen avulla leikkisällä tapa opettaa lapselle tilauksesta. Esimerkiksi on mahdollista erottaa yksittäiset solut sopivan kokoisiksi kunkin lelusta tai leluista, jollaisia ​​että hän tiesi missä se puhtaana. Clippers - in "autotallissa", nukke - in "talon", jne.
 • Teline voidaan laittaa paitsi seinälle, vaan myös käyttää kaavoituksen tilaa lapsen huone, jakamalla se makuuhuone ja pelejä tai työalueella. Kuitenkin käsiksi sen sisältöön on mahdollista molemmilta puolilta.

Neuvoston. Tässä tapauksessa sinun täytyy huolehtia turvallisuudesta: opetus edellyttää varmaa asentamista huonekaluja lattiaan ja seinään, se ei putoa, jos lapsi ryntäily miellyttää häntä.

 • Monipuolisuus - yksi etu telineitä. Ensinnäkin ne voivat tallentaa leluja, sitten kirjoja ja opetusmateriaalia, kouluikäisiä lapsia on kätevä antaa hyllyissä muistikirjat, oppikirjat ja muita tarvikkeita. He eivät menetä merkitystään, kun lapset kasvavat niin paljon, että he tarvitsevat paikka vempaimia, kosmetiikka, soittimia, urheiluvälineet, jne

Hyllyt ja telineet lastenhuoneessa on hyvin erilaisia ​​muotoja, kokoja, malleja, suunnittelua. Valittaessa on tarpeen keskittyä huoneen mitat, halutun toiminnallisuuden, yhteensovitus sisustustyyli ja monet muut kriteerit.

Tärkeimmät tyypit lasten hyllyt

Nykyään lasten huonekalut myydään usein joukko, johon kuuluu sänky, pöytä, kaapit ja muut elementit erilaisina yhdistelminä.

Seuraavat vaihtoehdot ovat erittäin kätevä, varsinkin jos huone on pieni ja se on suunniteltu kaksi tai kolme lasta:

 • Työpöytä hyllyt, joka voidaan asentaa puolella pöytälevyn tai liitteenä;
 • Kaksikerroksinen kompleksi parvisängystä yläpuolella ja työ- tai pelaa alakerrassa;
 • Modulaarinen hyllyt ja hyllyt lastenhuoneessa, joka koostuu yksittäisten elementtien. Ne voivat olla saman muotoisia ja syvyys, kuten esimerkiksi retkikunta ikeevsky koostuu jaettujen lohkojen samoja osia. Mutta on olemassa myös joitakin mielenkiintoisia sarjaa erikokoisia kohteita, joista voit kerätä erilaisia ​​malleja.
 • Pienimmille tuottavat hyllyt muodossa maaginen puita ja kukkia, laivat, taloja, kuninkaallinen linna. Ne näyttävät kuin lapsi, on valoisa väritys, miksi ei palvella pitkään: muutamaa vuotta myöhemmin omistajalle huone haluavat tehdä siitä entistä aikuisten. Jos et mielessä hintaa vastaavia tuotteita, tai syödä niitä, jotka välittää, se on erittäin mielenkiintoinen vaihtoehto.

Käytännön neuvoja valitsemalla

Mitä muuta, lisäksi ulkonäkö ja muotoilu, kiinnittää huomiota valittaessa Hyllyt ja lelut lastentarha? Käytännöllisyys, toimivuus ja turvallisuus.

 • Korkeudella rakenteen. On toivottavaa, että jokin asia lapsi voisi saada itse, ilman tukea tuoli tai kiipeily teline itse. Tältä osin mukavin on modulaarinen tuote, kun lapsi kasvaa, voit rakentaa tai jälleenrakentaa korkea.
 • mukavuutta. Hyllyt, solut ja osia eri kokoa, syvyys, leveys sama helpompaa - ne voidaan sijoittaa ja pieniä leluja, kirjoja ja suurikokoinen, ja koottu rakentaja. No, jos sellainen telineeseen laatikot, insertit - ne tallentaa helposti jokainen pieni asia, alusvaatteet, toimisto.
 • Liitetiedoston menetelmä, vakautta. On epätodennäköistä, että tarvitse selittää jotain.
 • Materiaalista, josta huonekalut on valmistettu. Paras puulajeja hyllyt lasten huoneet, mutta ne eivät ole halpoja. Siksi voimme harkita vaihtoehtoja vaneria, MDF tai lastulevy, mutta myyjä on välttämättä edellytä terveyden vaatimustenmukaisuustodistus valitun tuotteen.

Neuvoston. Älä osta vauvan kalusteet katsomatta, valita malli valokuvia ja kuvaukset verkkokaupoista. Sen must see, varmista, että laatu ja saatavuus asiaa koskevat asiakirjat.

Periaatteessa teline on helppo tehdä ja omilla käsillään puusta, huonekalut paneelit, lastulevy ja muita materiaaleja. Sinun ei tarvitse edes taloon erikoistyökaluja. Jos esisuunniteltuja suunnittelu ja tehdä piirustuksen mitat kaikki kohteet, tallentaa voi olla suoraan tilata osto materiaalin leikkaaminen ja käsittely päättyy. Taloa vain keräämään liimalla ja ruuveilla.

Kuohkea alusvaatteet ja kirjahyllyt eivät katsoa lastenhuoneisiin, aloittamisesta paljon tilaa. Mutta siellä tulee aina olemaan paikka hyllyillä pienissäkin huoneessa, ja se on helpompaa lapselle.

Video tässä artikkelissa, voit piip mielenkiintoisia ajatuksia suunnittelun, sijainnin ja käytön. Tästä on hyötyä niille, jotka ovat juuri nyt mukana sisustus huoneessa lapsellesi.

Näet puutteita artikkelissa? Puutteellisia tai virheellisiä tietoja? Osaat tehdä paremmin artikkeli? Tai ehkä haluat tarjota kuvia julkaista?

Auta meitä tulemaan paremmiksi. Jätä kommentteja ja ehdotuksia ja kommentteja tämän artikkelin. Otamme sinuun yhteyttä ja muokata statyu!

Mielenkiintoisia hyllyt lasten huoneet

Kesä on päättymässä, ja me valmistaudumme lapsensa palata kouluun. Ennen kuin aloitat täyttää reput, sinun pitäisi myös miettiä, miten järjestää kaikki vaatteet ja lelut lastenhuoneessa. Jos haluat apua, olemme koonneet joitakin mielenkiintoisia ajatuksia tallennustilaa lastenhuoneessa.

Pidä lapsen aarteita tavalliseen telineeseen koristele - käyttää värillisiä taustakuva erilaisia ​​kuvioita tai jäänteitä käärepaperit lahjoja.

Samanlainen ajatus, mutta tässä tapauksessa käyttää vanhoja laatikot, kiinnitetty seinään.

Entä saada vauvan telineeseen puussa? Hyvin yksinkertainen ja mielenkiintoinen ajatus.

Tarvittaessa voit tehdä tätä hienoa pilvi - tallentaa kirjoja.

Se on hyvä ajatus, ystäväni! Ensinnäkin, voit säästää paljon tilaa, ja toiseksi, lapsilla on omat leikkimökki. Kiire tehdä lasten onnellinen! Onnea.