Hyllyt käsillään

Hyllyt puusta käsin. Luo mukavuutta kotiisi

Meidän aikanamme on ollut saatavilla mitään huonekaluja, niin mukava toimittamaan kotiin ei ole erityisen vaikeaa. Mutta kuitenkin vielä tuotannon eri kalusteet tarvikkeet käsillään houkuttelee. Esimerkiksi tuotannon tällaisten hyödyllisiä asioita kuten hyllyjen puusta. Hänen kätensä se voidaan tehdä vain yhdellä ilta. Vaan jokaisessa talossa on vapaa kulma, jota voidaan koristeltu vaikka mitä.

Työkalut ja tarvittavat materiaalit

Valmistukseen puinen nurkassa hyllyt, tarvitset:

 • Vanerilevyjen (6 mm);
 • hallitsija ja lyijykynällä;
 • Työkalut sahaukseen;
 • hiekkapaperi;
 • ruuvi;
 • PVA liimaa.

Ensimmäinen kulma mitataan siinä huoneessa, jossa hyllyt sijoitetaan. Nämä mittaukset siirretään vanerilevy, joka toimii aihion hyllylle. Mittauskulma &09deg;Ja sitten suorittaa sen ylhäältä kaaren muodostaa neljänneksen ympyrän, jonka säde, esimerkiksi 250 mm.

Toisella puolella hyllyn seuraavan aikataulun lähtö, joka lisätään telineeseen. Ne ovat sitten varovasti zapilivajut puolin. Kääntämällä työkappaleen, kuten uria leikataan toisella. Joten sinun täytyy järjestää hyllyjä, joista muodostuu puun kirjahyllyyn. Hänen kätensä tekevät mallina muulle hyllyjen samasta näytteestä.

Jotta toinen jalka ennalta suunniteltu mallia käytetään seuraavaan vanerilevy ja johtaa pyöreä kynä ja sitten leikataan pois tämän markup. Päät kaikkien sivujen hyllyt leikattu hiekkapaperilla.

Hyllyt tulisi kiinnittää uprights. Tällainen kehys, joka koostuu kirjahylly. Käsillään puusta, jotta se melko helppoa. Nollina varsiin telineitä voidaan käyttää lapio. Pino on kolme hyllyä sopii telineeseen pituus 0,5-0,6 m. Asettelu tuottaa niiden etupuolella.

Telineille sijainnit muistiin hyllyt, ja sitten pinta molempien huolellisesti kiillotettu, ja vasta sitten tehdä ulkoasu reikiä ruuveja.

Vähitellen alkaa muotoutua hyllyillä puusta. Kädet voi tehdä etupuolelle hyllyjen puoliympyrän muotoinen, reititin manuaalinen esimuotin (halkaisija - 6 mm). Tällöin olisi huolehdittava - aihioita on hyvin kiinnitetty ja ota vakaa asento. Tämän jälkeen pinta jälleen hiottu hiekkapaperilla.

Pysyvästi säätää pystypylväistä uriin, sahattu hyllyillä, on tarpeen käyttää sirkkeli. Kaikki hyllyt on pinottu yhteen mukavuussyistä ja useat säätämällä yhdistää ne uriin. Versio urat tuottavat taltta.

Nyt hyllyt puuta valmistettu omin käsin, valmiina lopullinen kokoonpano. Ensimmäinen teline on sovitettu keskellä hyllylle. Lisäksi, liima asennusta ei ole vielä käytetty, ja maksaa jotkut ruuvit. Ylempi ja alempi hyllyt kiinnitetään ruuveilla (pituus - 50 mm). Kun olet kytkenyt kaikki elementit whatnot tarkastetaan vakautta ja tuottaa lopullisen sopiva.

Sitten kiertämällä ruuvit ja purkaa koko rakenteen. Tämä tehdään, jotta voitele kaikki koloihin valkoinen liima. Sen jälkeen uudelleen, kaikki kerätyt ja ruuvaa ruuvit, ja tässä se on - kirjahylly! Hänen kätensä puusta tehdä hyvin yksinkertainen. Nyt vain on ylimääräinen liima. Kuivaamisen jälkeen poistaa taltta ja valmis vaikka mitä lakattu. Parasta kaikessa akrylaattilakkaa soveltuvat tähän.

Hyllyt koska sen yksinkertainen mutta erittäin kätevä muotoilu voi olla hyödyllistä ei vain olohuoneeseen. Se on erinomainen täydennys sisustus eteinen ja keittiö, puhumattakaan kuinka sopiva hyllyt puuta kylpyhuoneeseen. Hyllyillä, tarjottimia ja koukut se on loistava paikka säilyttää erilaisia ​​kylpytuotteita, hajusteet ja pesuaineet.

Ja tämän vaatimattoman huonekaluja lisävarusteen lisäksi toiminnallisuus ja estetiikka on. Loppujen lopuksi se voi olla varsin mielenkiintoinen koristella. Se näyttää hyvältä sisustus hyllyt puusta veistetty kuin puutuotteet, veistetty, ei koskaan mene pois muodista.

Nyt osaat tehdä omia vaikka mitä, tarvitset vain hieman mielikuvitusta ja vaivaa.

Kuinka tehdä kirjahylly puusta käsin. Super helppoa!

Ensinnäkin se on muodikasta. Toiseksi, paljon helpompaa kuin käyttämällä tätä tikkaat telineeseen. Ja mikä tärkeintä: itse tehdä vaikka mitä tänä iltana!

En koskaan työskennellyt puuta? Tämä opas on tarkoitettu sinulle!

Kyllä, voit ostaa lähes sama kirjahylly kaupassa, mutta myös "IKEA" se on kalliimpaa. Ja kuinka monta taloa voidaan täyttää standardin kalusteet - ei oikeastaan, tee itsellesi ainutlaatuinen, omin käsin!

Jotta hylly-tikkaat tarvitaan:

 • paksu vaneri tai levyt;
 • puu ruuvit;
 • pora;
 • lyijykynä ja hallitsija;
 • Universal tiiviste-liimaa tai puuliimaa;
 • hiekkapaperi;
 • maali tai lasite puun (vaaditaan sisäistä työtä).

Oman kirjahylly hyllyt voivat olla aivan mitä tahansa kokoa. Ota kynä ja mittanauha, merkitse pisteen halutun pinon korkeuden ja etäisyyden mittaamiseksi pisteen lattiaan. Ajattele, kuinka monta hyllyt ja kuinka leveä haluat. Leikkaa tarvittava johtokunnan koko: tarvitsemme 2 jalat ja oikea määrä hyllyjä.

Mieti, miten kaukana toisistaan ​​on hylly ja tehdä merkintä yksi jalkojen lyijykynällä. Kaikki voidaan tarkasti mitata linjan, ja se voidaan tehdä silmille - pääasia, niin tarkasti siirtää merkkiin toinen jalka toiselle.

Muista, että meidän "tikapuut" on vastuussa seinään, sinun täytyy kiinnittää hylly hieman kulmassa, niin että myöhemmin he olivat yhdensuuntainen lattian. Laita jalat seinään mukava kallistus ja työnnä asennus linjan hyllyt näkyy kuva. Alaosassa jalat, todennäköisesti, sinun on myös helpompi leikata kulmassa - että hyllyt eivät porrastettu.

Ennen kiinnitystä ruuvien, parempi porata reikiä poralla. Varmista, että kaikki on laskettu oikein, promazhte nivelet puuliimalla ja ruuvaa ruuvit. Kaikki karheus hoitoon hiekkapaperilla.

Käännymme maalausta.

Maali puiset kalusteet: 3 Hallitus Belinka

Haluta vaikka mitä, kuten kuvassa - voit käyttää peittomaalilla, kuten Universal emali Pintalämpötilamittauksiin ja ulkoa. Vaihtoehtoisesti voit ravita puun erityinen öljy - tehostesovelluksiin hoidettu maalaamaton puu. Tai "muuta puulajia," puu pehmentänyt sisustus lazuli.

Usein kysytään, puu on pohjamaalattu. Jos tuote on tarkoitettu käytettäväksi vain kuivassa paikassa - ei välttämättä. Suojaavia ominaisuuksia korkealaatuisten öljy, lakka, lasite tai maali puu olisi riittävä.

Jos olet hämmentynyt kuin maalata jotain puuta, lue ohjeet Belinka.ru päällä tai esittää kysymyksiä suoraan meidän asiantuntija: in "Kysymyksiä ja kommentteja" osiossa.

Anna maalin kuivua kunnolla. Valmis! Ampua, mitä tapahtui, ja voimme olla ylpeitä!

Muuten, tämä kirjahylly-rapun näyttää hyvältä vieressä sohva ja työpöytä, jonka olemme tehneet aikaisempien työpajoissa.

Klikkaa painikkeita sosiaalisten verkostojen, ei potryat näitä ohjeita!

Ainoa asia, että en voi löytää hyvän laitteisto lasin.

Hyllyt puusta käsillään

Kirjahylly on yhteinen huonekalu nykyajan Venäjän perheitä. Käytössä se voi laittaa melkein mitä tahansa. Se eroaa tavallisesta kaappi, joka ei ole seiniä. Täällä on jalat, johon on kiinnitetty hyllyiltä. Useimmiten tämä huonekalu on valmistettu puusta. Nykyään se on vain siitä, miten tehdä kirjahyllyyn puusta käsin.

Aloittaa on päättää työkaluja ja materiaaleja, joita voidaan tarvita työtä. Lista on varsin vaikuttava, vaikka ei ole niin yksinkertainen. Ei pitäisi pelätä, koska kaikki on esitetty alla, voi jo olla talossa.

- saha tai palapelin. Nämä välineet voidaan valmistaa helposti sahaus materiaali;

- poraa, joka voidaan porata reikiä työkappaleeseen;

- ruuvit ja ruuvimeisseli. Sen sijaan, että ruuvimeisselin tässä tapauksessa voit käyttää ruuvimeisseliä;

- hiomakone. Hiomakoneet voidaan käyttää sopivalla alueella, ja se voi antaa etusijan tavanomaisen hiekkapaperi;

- lakka ja harjalla levittämiseksi koristepinnoite.

Ensin täytyy valmistautua kaikki elementit pinon. Ne eivät ole niin paljon, mutta se on erittäin tärkeää tehdä niin, että sinulla ei ole mitään ongelmia asennuksen aikana ja sen jälkeen käyttämään. Joten, jotta kirjahylly puusta kädet, muista tehdä seuraavat manipulointia.

Ensinnäkin, voit tehdä jalat. ne voivat olla eri pituisia. Tässä tapauksessa, sitä käytetään baareja kooltaan 40 * 40, joiden pituus on 2 metriä. Se on riittävä saamaan aikaan tarvittavan lujuuden ja luotettavuus. Lisäkustannuksia valmistamiseksi vaakapalkeilla, joka on asennettu hyllyille. Ne voivat olla mitä erilaisimmista kokoa. Tässä tapauksessa, 20 * käytettiin baaria 40, jonka pituus on 30 cm. Mitä itse hyllyjen, ne tehdään levyjen. Nämä mitat ovat vain esimerkkejä, mutta käytännössä voi olla mikä tahansa geometria vaihtoehtoja, jotka ovat ihanteellisia lukijan tiloissa. Ennen kuin teet sahauksen materiaalia, muista ennalta tehdä kaikki tarvittavat mittaukset. Kaikki leikkauslinjat tulisi suorittaa suoraan kulmaan. Tämän ansiosta kaikki työt mahdollisimman sujuvaa.

Ennen kuin menet suoraan kokoonpanoon suunnitteluun, muista tehdä hiomalla sisustuselementtejä. Niiden pitäisi olla sileä, jotta myöhemmin ei aiheudu haittaa ihmisille. Kuten aikaisemmin on mainittu, voidaan käyttää hiomakone tai tavallinen hiekkapaperilla.

Jos pinta on aluksi hyvin karkea, niin se on ensin käsitellään käyttäen nazhdachki, joka on sileä rakeisuutta 40. Edelleen on mahdollista vievät vähemmän karkea hiekkapaperilla 80. Lopuksi on sileä pinta on käsiteltävä käyttäen karkeus 200. Tuloksena on lähes ihanteellinen sileä pinta kaikki tyhjät, tarpeen mukaan.

On vielä vain kerätä kaikki sisustuselementtejä yhdeksi yksiköksi, saada puinen kirjahyllyyn. Tässä tapauksessa työ on tarpeen käyttää laadukkaita sähkökäyttöinen ruuvinväännin tai pora. Ei voi tehdä ilman ruuvimeisseliä ja ruuvit. Ensinnäkin, sinun täytyy poimia jalat, ne, jotka ovat 2 metriä pitkä. Ne ovat yhteydessä toisiinsa vaakaviivaa. Pre-tarvitse porata reikiä, ja voit heti himmentää ruuvimeisselillä ruuveilla. Kun kaikki ovat yhteydessä toisiinsa onnistuneesti, voit siirtyä asennuksen hyllyjen itse.

Tämä seuraa vaihe, jossa lakka. Tämä voidaan tehdä suoraan koottu hylly tai voit etukäteen jäsentää sitä. Toinen suoritusmuoto on käytännöllinen, koska se mahdollistaa päästä eroon eri tahroja. Joten kirjahyllyyn purettuna. Sen jälkeen, poimia sivellin ja maalata. Lakka tulisi huolellisesti. parempi aikaisemmin yksityiskohtaisesti laittaa alle paperia tai muuta materiaalia, joka suojaa lattiaa eri epäpuhtauksia. Ennen kuin haet lakka, muista tarkistaa eheyden kaikki suunnittelun elementtejä. Niiden on oltava täysin virheettömiä. Jälkeen lakka kuivuu, voit alkaa koota hyllyille. Kaikki tehdään samalla tavalla kuin ennen. Nyt voimme sanoa, että työ on täysin valmis ja siksi vaikka mitä, voit alkaa käyttää. Se sopii täydellisesti lähes jokaiseen sisustukseen.

1.) Jotta nopeasti kuivua lakan, käytä sävytetty vesi-pohjainen. Sen avulla voit lyhentää odotusaikaa, lakka kuivuu. Jos et, ja suosimaan erään toisen sovelluksen materiaalin, joudut odottamaan pitkään maalin kuivua. Meidän tärkein tehtävä on nopeuttaa tätä prosessia mahdollisimman paljon.

2) Parhaan käytettävissä havupuuta. Ne erottuvat lujat ja luotettavuutta. Kustannukset tällaisen aineiston on minimaalista, joten hyllyjen maksaisi hyvin halpaa. Verrattuna myymälän hintoja voi voittaa karkeasti viisi kertaa kalliimpaa.

3) Parhaan käyttö eivät hiekkapaperia, ja antaa etusijan hiomakone. Tänään Standard Bulgarian on läsnä lähes jokaisessa perheessä. Sinun tarvitsee vain ostaa hiomalaikkoja kirjoita asianmukaiset raekoko. Toimi tässä tapauksessa, se on ilo, ja ottaa vähän aikaa.

4.) sahaamiseen puu on suuri ei ole tavallinen vannesahan, palapelin, se on sen arvoista ja käyttää työtä. Jigsaw rakenteensa ansiosta, ja rakenne mahdollistaa hyödyntää tarkkoja ja täsmällisiä leikkauksia, ja tämä on välttämätöntä saada tyhjän lähdön mahdollisen tarkkuuden. He eivät tarvitse niin edelleen räätälöidä.