Hyllyt ilman takaseinän

Telineet ilman takaseinän talon

Yksi tapa tulla toimivaltaiselle paisuntatilaa kerryttämättä takaseinää. Nämä ovat avoimia kaapit hyllyillä, jotka toimivat samanaikaisesti ja tallennusjärjestelmän, ja sisustus. He eivät vie paljon tilaa ja antaa kaavoitus tilaa olohuone, makuuhuone tai lastentarha. Entistä hyllyt näyttävät hyvältä ilman takaseinään yksiö, jossa ei ole selkeää vyöhykejakoon, jotka on luotu keinotekoisesti.

Hyllyt ilman takaseinä voi liittyä tylsä ​​kanavan, jossa on useita hyllyjä hyödytön. Tämä ei kuitenkaan ole totta. Tämä huonekalu on niin monipuolinen sen toteutuksen, joka voi olla todellinen painopiste huoneessa. Avoin säilytysjärjestelmä on useita edullisia ominaisuuksia, joita varten se on valittu, rakastettu ja arvostettu:

 • Se vie vähän tilaa. Tietenkin käsite "vähän" epämääräinen, mutta se tarkoittaa tätä: teline kestää vain niin paljon tilaa kuin on sen leveys ja pituus, hän ei tarvitse lisätilaa, esimerkiksi ovien avaamiseen. Samaa mieltä, se on hyvin vähän verrattuna siihen, miten monista aiheista hän pystyy sopimaan itse;
 • Se luo vaikutus avointa tilaa. Avoin telineet eivät sotkua tilaa huoneeseen puuttumisen vuoksi takaseinän. Tämä tekee "ilmaa" huonekaluja, "läpinäkyvä", ja samaan aikaan tilava;
 • Säilytä telineeseen voi olla mitä tahansaVuodesta hahmoja ja kirjoja vuodevaatteet ja vaatteet. Huolimatta "avoimuus" räkkiin ilman takaseinään - todellinen vaihtoehto vaatekaappi tai lipasto seuraavaksi. Pari suljetuissa laatikoissa tai useampia vahvoja laatikoita voi piilottaa yksityisiä tai ei lainkaan houkuttelevia asioita. Laita laatikot pohjassa telineeseen ja sen päälle, tai ottaa muisto valokuvakirjoja;

 • Koristaa sisustus. Hyllyt ovat erilaisia ​​paitsi väri, mutta myös muodossa (tiukka suorakulmainen, sileä linjat), laite (sama määrä, hyllyt, eri leveys ja korkeus osaston tai muodoltaan erilaisia ​​- neliöt, suorakaiteet, ympyrät). Ne voidaan valmistaa samasta materiaalista (puu, metalli), tai niiden yhdistelmiä;
 • Kaavoitettu tilaa. Sijoita teline kahden vyöhykkeiden huone: makuuhuone ja olohuone tai olohuone ja työskentely työpöytä;
 • Sopii mitään tyyliä sisätilassaTiukasta Klassisesta ei löyhemmin minimalistinen;
 • Voi olla eri kokoisia ja mallisia, istu täydellisesti sisälle talon tai asunnon.

Hylly ilman takana voidaan asettaa pitkin yhden seinän asunnossa ja muuttaa sen kirjaston, esimerkiksi. Voit ostaa mitään huonekaluja näyttelytila ​​mennä tehdä mukautettuja asetuksia huoneen tai niche jos aiot asentaa kalusteet.

Custom-malli on erinomainen valinta, jos aiot luoda alkuperäisen kuvan huoneeseen.

Mutta standardin ostaa "voittaa" jos rakastat ajoittain muuttaa järjestystä huonekaluja siinä.

Avaa koteloa ei aina aiheuta ylistäviä arvioita, ja tästä syystä:

 • Kerää pölyä \ huone likaa;
 • Se vaatii kaunis järjestely esineitä - hajottaakseen heidät suljettuun laatikkoon ei toimi;
 • Se vie tilaa ja sotkua sisustus. Kyllä, jos lähestymistapa se väärä valinta, ei oteta huomioon parametrit huoneen ja sen tarkoituksesta ja tyyliä.

On yllättävää, että minne laittaa avoin telineeseen, se aina näyttää tietä:

 • Pitkin seinää. Vuonna olohuone, makuuhuone ja keittiö - tahansa seinälle avohyllyt tarvitaan. Jos teline sijaitsee makuuhuoneessa tai olohuoneessa, rationaalisesti järjestää kirjoja siitä, muisto sydän trivia ja kodin tekstiilit, valmiiksi pakattu kauniiseen laatikkoon. Jos lastentarha, voit täyttää sen kanssa leluja. Uskokaa minua, lapsesi on helpompaa ottaa leluja "näyteikkuna" kuin penkomaan rinnassa etsiessään.
 • Hyllykkö keittiössä tuovat mukavasti kotiin "sydän" mitään kotiin. Anna hyllytilaa astiat, purkit viljat ja mausteita, tuoreita kukkia, sisustus ja jopa perinteisen tekstiilejä. Käytävällä, kalusteiden on todellinen stick-vyruchalkoy - siellä on aina tarvitse ylimääräistä hyllylle seuraavaa ilmaista tavaraa. Jotta käytävällä moderni ja toimiva, valitse ulkona hyllyt asti kattoon, ja aseta mitään sen hyllyille: Kengät alemmalla osastot, varusteet - sivussa ja päähineet - korkein. Yhdistää kaksi tai kolme hyllyä, ripustaa koukkuja tai postitse ja jätä tilaa takit.
 • Kohtisuorassa toisiinsa seiniin. Hylly ilman takaseinän - Vaihtoehtona pahviseinämä, joka yleensä tehdä tilaa enemmän projektin vaiheessa Rouhintatyöstö. Perustaa sen tilalle kaunis telineeseen - ainakin käytännöllinen ja edullinen.
 • Tämä kaappi on visuaalisesti jakaa tilan ja ei kuormita sitä. Aukkoja "ikkunat" tehdä yhtenäinen, ja puuta (tai metalli) seinämä jakaa huoneen "puoli". Jos on tilaa ja olohuone, se on kätevä käyttää avohyllyt työskennellä tarpeisiin: järjestää niitä kirjoja, kansioita asiakirjoja ja paperi. Tämä antaa mahdollisuuden tallentaa ostaa iso pöytä, jossa on paljon laatikoita.
 • lastentarha - ihanteellinen paikka puinen teline. Se jaetaan makuuhuone ja pelit \ työalue ja paikka telineeseen välillä. On tärkeää valita koko ei ole liian suuri, jotta se ei kuormita tilaa. Loistava idea - sijainnin teline avohyllyt sängyn yläpuolella tai työtasolle. On tärkeää huomata, että lastenhuoneessa turvallisuus - tärkeä asia. Muista varmistaa avohyllyt - potkuri sängyssä tai kiinnitä seinään yhdellä kädellä.

Jos tila on suuri, on mahdollista visuaalisesti jakaa sitä näillä huonekaluja.

 • Tilava olohuone Näin kaksi vyöhykettä voidaan erottaa: ruokailu- ja virkistys. Jos laitat hänet tilava eteinen, olohuone, voit myös jakaa suuri huone kahteen. Suunnittelijat kehotetaan valitsemaan hyllyt kattoon, ja hieman alle, jotta ei "leikata", eivätkä ylikuormittaa huoneen - katon pitäisi yhdistää kaksi aluetta yksi huone.

Teline avohyllyt ei ole vain koriste, vaan ulottuu toiminnallisuutta tilaa.

 • Mökillä;
 • Ruokakomero;
 • On parveke;
 • Portaiden alla;
 • Joka "sokea" markkinarako asunnon tai talon.

Hyllyt kaappi sijaan - hyvä idea.

Koska se on kätevä ottaa valmistelut talvi, työkaluja ja muita asioita. Ja hyllyt auttavat ylläpitämään järjestystä "store" - kaikki on kunnossa ja julkista.

Tämä teline on helppo tehdä omin käsin, tai tehdä tilauksesta. Pienessä asunnossa, hän on kätevää parvekkeella.

Kuten jo todettiin, avohyllyt - budjetin tapa tallentaa asioita. Sitä voidaan käyttää luomisessa pukuhuone, jos sen sijaan kalliita mukautettuja järjestelmiä valita joitakin sopivia koko kaapit - puusta tai metallista. Jos pukuhuone - se on erillinen huone, jossa sinun ei tarvitse laittaa ovi tai liukuovi järjestelmän ilman avointa telineet eivät täysin tule toimeen.

Luokkaan avoimet telineet ovat modulaarisia järjestelmiä. Nämä ovat hyllyt ja laatikot, jotka on kiinnitetty seiniin kiskoilla ja liikkua. Hyvä esimerkki - modulaarinen järjestelmä Ikeasta, joka on tunnettu siitä, että toiminnallisuus ja edullisuus.

Avoin telineet voidaan valmistaa puusta, metallista, muovista ja komposiitista.

Puu - yleisin variantti. Usein kalusteet lastulevy ja MDF, ainakin - 100% massiivipuuta (se on raskasta ja melko kallis). Metalli malli on myös kysyntää, koska minimalistinen muotoilu ja samanaikaisesti erilaisia ​​muotoja, jotka voidaan luoda tästä materiaalista. hyllyt - puhuminen yhdistelmästä metallin ja puun, ensimmäinen kehys huonekalut, toinen on yleensä luotu. Hyllyt voivat olla lasia, auki, kiinni, korkea, matala, ja mitä haluat.

Puoliavoin hyllyt voidaan liittää laatikot ja hyllyt ovet missään osassa (lähinnä alemman että voisi poistaa ruma tai hyvin henkilökohtaisia ​​asioita). Avohyllyjä voidaan jakaa kiinteän ja modulaarinen (keskeytetty).

Korjattu kuin normaali kaappiin, mutta ilman takaseinän ja ovet, laittaa lattialle.

Modulaarinen yleensä kiinni peltikatto kiskot ja muistuttaa sarjan saranoitu hyllyjä.

 • Pieni keittiö - syy valita avoimen telineeseen saattaa sen kotiin liemi.
 • Sisätilojen lastentarha, ne näyttävät hyvältä, jos asetat auki kaapin sopivalla korkeudella lapselle. Alhainen hyllyt yhtä seinää pitkin antaa paikka tallentaa kirjoja ja pieniä asioita, ja tasainen pinta voi olla työalue tai toisella "varastointi" kohteita.
 • Hyllykkö sopii koristeluun kotiin kirjastosta. ei "syö" kalusteet metallikuori tilaa ja pystyy pitämään paljon kirjoja. Jos asetat sen sohvan, saat viihtyisä alue lukemiseen ja rentoutumiseen.
 • Hyllykkö sijaan seinän välillä olohuone, ruokailutila ja keittiö - hyvä ratkaisu. Hän ei pelasta meitä melusta ja ruuanvalmistuskäryt, mutta muuttavat sisätilojen viileänä.

Enemmän hyllyille ilman takaseinän opit sledushchego videon.

Kaikki oikeudet pidätetään, 14+

Kopiointi sivuston materiaalien on mahdollista vain, jos asennus aktiivisen linkin sivuillemme.

Hyllyt kotitalouksien ilman takaseinään: laajentaa rajoja avaruuden

Hyllyt ilman takaseinä ovat erittäin mukavat ja toiminnalliset tallennusjärjestelmän

Yksi lajikkeiden telineet ovat telineiden ilman takaseinän talon. Tällaiset tallennusjärjestelmät ovat erittäin suosittuja ihmisiä, jotka haluavat luoda huoneeseen tarvittavat mukavuutta ja samalla ei ylikuormittaa sisustus. Nämä huonekaluja ei vie paljon tilaa talon tai asunnon, mutta se on tilava varastointi tarvittavat asiat ja alkuperäisiä yksityiskohtia.

Pääsy hyllyille ilman takaseinän edelleen kätevin ja vapaa

Telineet ilman takaseinä ovat hyvin suosittuja, koska samalla antavat mahdollisuuden järjestää tilaa niin paljon kuin mahdollista ja visuaalisesti keventää sitä

Hyllyt ovat melko yleismaailmallisia, ja siksi sopiva tahansa sisustukseen, sekä klassisia ja nykyaikaisia

Johtuen siitä, että se ei ole säädetty tai oveen, se ei sotkua tilaa suunnittelussa, ja luo tunteen helppous

On olemassa erilaisia ​​telineitä, jotka voi mahtua tahansa sisustukseen

Piirre hyllyt ilman takaseinän on niiden avoimuus. Ne edustavat samankaltaisuus pino, jossa on useita rivejä hyllyt ja sivuseinät. Kiitos avoimen suunnittelun näiden hyllyjen jopa suuret mitat koetun valon, älä ylikuormittaa tilaa.

Kirjahylly valkoinen antaa sisätilojen ripaus juhlallisuus ja uskomattoman helppous

Hyllykkö monet pitävät näyttelytilana, jossa kaikki asiat tulee olemaan julkisuuteen. On kuitenkin olemassa monia tapoja peitellä sitä, että haluat piilottaa uteliailta katseilta: käyttö koripajukorit ja laatikot, koriste-laatikot ja laatikot erikokoisia jne Voit poimia koko järjestelmän laatikoiden tai laatikoita, jotka mahdollistavat kätevän laajentaa henkilökohtaiset tavarat, joita ei ole otettu vaatekaappi ja lipasto.

Henkilökohtaiset tavaransa auttaa piilottaa erilaisia ​​koreja, maljakoita ja laatikot

Vihje! On huomattava, että tällaisen teline seinään (jos se sijaitsee pitkin yksi niistä) täytyy tapetoida, maali, jne Jotkut ihmiset, jotka ovat tottuneet tallentaa tapetti tai muu viimeistely huonekaluista tai kaapit, tämä ominaisuus näyttää olevan vakava puute, ja hyvästä syystä. Kunnon suunnittelu huone, jossa avoin teline on tunne eheyden jota ei ole olemassa, jos ainakin yksi seinä on kokonaan suljettu kiinteä huonekaluja.

Telineiden voi vain monipuolistaa ehdottomasti mitään sisustus, mutta myös tehdä oman maun

Ulkonäöltään telineet ilman takaseinään voi olla täysin erilainen. Tässä kohdassa ei ole pelkästään väriä, mutta nykypäivän tekniikka mahdollistaa maalata mitään tuotteita eri väreissä. Tehdä telineiden eri materiaaleista (puu, metalli, muovi, lasi, jne.), Joka vaikuttaa niiden ulkonäköä. Joissakin malleissa on helppo toistaa omin käsin, jos sopivia materiaaleja ja välineitä. Melko helppo valmistaa, esimerkiksi puu- tai avata telineen rakenteen metallivarret puisilla hyllyillä.

Hyllyt voidaan kokonaan lasia, metallia, muovia, puuta tai on paras yhdistelmä alkuperäisten materiaalien

Hylly ilman takaseinään ei ole vaikea tehdä omin käsin

Muotoa telineiden voi olla täysin erilainen, mikä mahdollistaa laittaa ne kaikkein salaisin, tai päinvastoin, tärkeimmät paikat talossa. Tämä voi olla kompakti kirjahylly eri hyllyjen lukumäärä tai suuri yksittäinen suunnittelua eri kokoisia soluja. Hyllyt voi olla vakio tai suorakaiteen, esimerkiksi kolmion (ne ovat yleensä asetetaan portaat talon tai ullakolla, jossa vino katto).

Voit vapaasti keksiä ja luoda ainutlaatuinen koti mallin telineen

Koriste hyllyt komponentti voi myös vaihdella. Sillä nykypäivä (minimalismi, hi-tech, parvi, pop art, jne) sopivia yksinkertaisia ​​muunnelmia vähän tai ei lainkaan koristeluun. Classic sisustustyyleihin edellyttävät lisäämällä joitakin Koristeellinen (helpotus päissä hyllyt, veistetty jalat jne).

Teline - universaali asia, niin että se voidaan asentaa lähes mihin tahansa kotona

Tämä teline voidaan järjestää kirjasto

Telineet tällaista voidaan sijoittaa lähes mihin tahansa huoneeseen, ja tämä pitäisi tehdä viisaasti. Harkitse niitä toimivalta seuraavilla huoneissa ja ulkorakennukset:

Hyllyt keittiössä tarpeeksi hyvä korvata vieviä modulaarinen kaapit

 • olohuoneessa. Päähuoneen hyllyille ilman takaseinän talo on yksi päätavoitteista kiinnittänyt kaikki vieraat. Josta löydät paikan kirjoja, kukkia, koriste-hahmoja, valokuvia, mieleenpainuva palkintoja ja jatkuvasti kasvava kokoelma mielenkiintoisia trivia. Suljetuissa laatikoissa lakanat voidaan tallentaa alemman hyllyt, kohteet ompelu, Koska koko telineet (korkeus telineet ja hyllyt pituus) on hyvin erilainen, ne voidaan sijoittaa hyvin lähelle yhden seinän ja täyttää niiden saatavilla kapealla.

Taustalla suunnitelman teline ilman takaseinään toimii upeat puitteet pehmustetut huonekalut

Nykyaikaiset hyllyt mahdollistavat järkevän käytön tilaa huoneeseen, on houkutteleva ulkonäkö ja ovat halpoja

Vihje! Sillä tilavat oleskelutilat on toinen vaihtoehto - kaavoitus avoimen telineeseen. Hyllyjaotinta kotiin visuaalisesti jakaa huoneen useisiin vyöhykkeisiin, mutta ei vie paljon tilaa, ja se ei häiritse tunkeutuminen valoa.

Sisustus taloa telineeseen voi toimia osioita suuri tila kaavoitus

Teline voi toimia varastointi paikka, koska kohde sisustus, ja organisaation tilaa

Olohuoneessa, parvi tyyli, korkean teknologian tai moderni, sopii telineeseen kromattua terästä, ja klassiseen maalattu puu on sopivampi.

 • lastenhuoneessa. Kompakti hajoaa vauvan tavaraa hauskaa ja pelejä auttaa myös hyllykkö. Metalli- tai puisia hyllyjä kirkkaita värejä alkuperäisen täyte lasten leluja, suunnittelijoiden, kirjoja ja muita tärkeitä asioita lapsen kehitykselle sisustaa tahansa lastentarha. Tilavuudessa alemman hyllyt voi tallentaa kohteita muoviastioita, ja päälle - säännöllisesti käytetyt kohteet, että lapsi voisi ottaa itse pois hyllyiltä. Tällaiset tallennusjärjestelmien kanssa lapsi kasvaa, voit laajentaa tai "loppuun rakentamiseen" ylös.

Vuonna lastenhuone teline on ihanteellinen varastointiin leluja ja kirjoja, koulutarvikkeita

Vihje! Varten lasten turvallisuudesta on tärkeää valita vahva vakaa hyllyt malli ei ole teräviä kulmia ja hyvin pieniä yksityiskohtia.

 • käytävällä. Sisääntulo ei yleensä ominaista suuret mitat, ja mitä siinä sinun täytyy laittaa paljon. Päällysvaatteet, jalkineet, päähineet, kerma ja lusikka jalkineita, avaimet ja muut tarvittavat välineet on oltava pysyvä paikka sisääntuloaulassa, maksut aamulla oli nopea ja mukava. Kompakti matala avoin telineeseen ratkaisee kaikki ongelmat: se on yleisesti hihna vaatteiden, erikokoisia hyllyjä hattuja ja muita pieniä kohteita, kenkäteline, koukut ja sateenvarjo avaimet sisäänvedettävä astiat, kaikkia yksityiskohtia.

Käytävällä pieni teline, joka vie vähän tilaa, vaan kaikki oikeat asiat: sateenvarjot, hattuja, laukkuja, huiveja ja kengät

 • ruokakomero. Jos huoneistossa on varasto, on myös tarpeen pitää järjestyksessä, eivätkä sekoita molempia työkaluja, aihioita talveksi, polkupyörät, luistimet ja muut urheiluvälineet, vanhoja vaatteita ja muita tarpeellisia ja tarpeettomia asioita. Järjestää tilaa hyvin mahdollistavat telineet kotiin ilman takaseinään metallia. Jos kauppa on riittävästi tilaa, on mahdollista hankkia valmiiksi telineeseen, ja jos sen mitat ovat kaukana ihanteesta, on parempi hyödyntää räätälöintiä. Eri sisäänvedettävä tai pyörivien elementtien avulla voidaan saada jopa mikä on epämukavaa, erityisesti kapeaa, epäsäännöllisen muotoisia huoneen tai tilan, jossa on alttiina seinät.

Tämä teline on täydellinen varastointi ruokakomero

 • pukuhuoneessa. Kun suuri teline, vaikka ilman erillisessä huoneessa alle pukuhuone, voit merkittävästi helpottaa heidän elämäänsä. Makuuhuoneessa tai erillinen kastike valitaan tyypillisesti hyllyt kuten eteiseen, mutta suuremmat.

Valitessaan hyllytilaa rakennussuunnittelun oikeampi etenee alkaen yleinen tyyli huone

Vihje! Sinun ei pitäisi unohtaa modulaarinen järjestelmä, jossa hyllyt ja laatikot voidaan vaihtaa keskenään ja täydennys "loppuun rakentamiseen." Nämä ominaisuudet ovat telineet Ikea suoritetaan samalla tyylillä, niin että ne voidaan yhdistää toisiinsa monin eri tavoin.

Telineitä ilman takaseinään, voit helposti kerätä pukuhuone unelmiesi

Avoimessa telineeseen kaikki asiat mielessä, ja voit helposti löytää mitä tarvitset

 • kylpyhuoneessa. Kaikki tarvittavat kylpyhuone tarvikkeet ovat löytäneet paikkansa, kannattaa harkita ostaa metallista tai muovista telineeseen. Vuonna tilava kylpyhuone, voit asentaa rakenne, jossa on useita pilareita, mutta pienessä huoneessa säästää tilaa ja antavat menettelystä kapea korkea kirjahylly.

Toimivat seinätelineeseen lähellä kylpyammetta, ja voit tallentaa sinne henkilökohtaisessa hygieniassa tai vain koristella paikkaan meren tarvikkeet

Hyllyt Kotelo ilman takaseinän 3 yksinkertainen menetelmä koottavien

Autotalli rei'itetty metalli hyllyt telineissä säilytykseen kulutushyödykkeet ja autoteollisuuden

Et tiedä mihin oikeita asioita niin, että ne ovat näkyvillä, mutta ei pyöriä missään? Joten, sinun telineet kotiin, joissa pääsen yksityiskohtia ja kolme yksinkertaista koottavia ohjeet osoittaa kätevästi suunnittelun.

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää telineet

Valkoinen hyllyt ilman takaseinän sisustus - tapa rajojaan

Hyllykkö - kirjahylly, joka asennetaan eri huoneissa yksi tarkoitus: pitää tällaisia ​​tai muita asioita. Pääkohdat suunnittelussa hyllykkö yksiköistä - pystysuuntainen pystytukien ja horisontaalinen hyllyt.

Joissakin tapauksissa, teline ei ehkä ole käytettävissä, ja sitten hylly on kiinnitetty seinään periaatteeseen kaikki toisen luokan osastoon. Tuotantoon hyllyt ja telineet, voit käyttää erilaisia ​​materiaaleja, mutta käytännöllisin materiaali koottavien ovat:

 • laivanlankut;
 • vaneri;
 • OSB-levy, jne.

Tapa 1: Käyttökelpoinen telineeseen autotallin tai työpajan

Piiri kokoonpano on yksinkertainen - perusteella suorakulmio 1,5 x 2,5 m, suorakulmainen kehys jaetaan pystypylväistä ja vaaka hyllyt.

Aineksista tarvitset:

 • oriented strand board (OSB) paksuus 9-10 mm,
 • kanssa muototanko 50 x 50 mm,
 • PVA liimaa,
 • peltiruuvilla.

Työkalut tarvitset:

 • jiirisaha tai Jiirilaatikot rautasahalla,
 • Sahat tai palapelin,
 • ruuvimeisseli pora toiminto,
 • mittatyökalu.

Jos ei ole justeerisaha merkitsemällä rivi leikattu neliön ja tiukasti-merkintä, leikkaa tangot tavallisten rautasahalla.

On tärkeää, että leikkauslinja on kohtisuora pituusakseliin puolelle baarin riippuu kokoonpanon tarkkuudesta ja pino vakautta.

Reiät on sijoitettu sisäpuolelle telineen, ja niin valmiiden hyllyille ei ole näkyvissä.

Samoin kerätä välituote telineeseen voidaan asentaa telineeseen keskelle.

Sen jälkeen, kun pääosa runko on valmis asettamaan väli telineeseen.

Levyt pinotaan liima, kiristä ruuvit lisäyksin 20 cm.

Tässä on tyylikäs avoin telineeseen antiikki voit kerätä omalla vapaa-ajallaan

 • Kiinnitys laippa putken, jonka halkaisija on ¾ tuumaa - 8 kpl.
 • Putken halkaisija ¾ tuumaa - 4 pituusasetuksesta 400 mm.
 • Hallitus 40 × 400 × 2000 mm - 3 yksikköä.
 • Huonekalupyörät (teräs) - 4 kpl.
 • Ruuvit puun pituus 35 mm - 48 kpl.
 • Tahra ja huonekalut kiillottaa.

Poista kaikki pöly ja lika pinnalta kyllästää puunsuojaa yksi tai useampia kerroksia riippuen halutusta sävyn.

Kuivauksen jälkeen tahra huonekalut lakka levitetään.

Kiertämällä laipat, ja valmiina.

Avulla ruuvimeisselin ruuvien kiinnittämiseen telineeseen.

Käännä valmiin suunnittelun rullien päälle ja tämä asennus voidaan pitää päätökseen.

Hinta niin halpa telineeseen ja hän juuri menossa, mutta niin se on välttämätöntä autotallissa tai kellarissa

Mukavuussyistä, kellarissa tai autotallin telineeseen, välinen etäisyys laippojen tulee olla vähintään 60 cm.

Turvaaminen pitkällä levyt suorittaa ole yksin, koska sillä tavalla on mahdollista välttää vääntymisen.

On tärkeää, että ruuvataan ruuvit läpi pysty- ja vaakapalkin äärimmäinen, eivät saa sitä samaan aikaan ennen ensimmäistä useita levyt.

Se on kirjattu kehyksiin on noudatettava osien risteyksessä pysty- ja vaakasuunnassa säteitä jo koota verkkoon.

Jokainen palkki on annettava kaksi ruuveilla suunnitteluun oli riittävän vakaa.

Kun kehys on vaippa, asennus voidaan pitää päätökseen.

Nyt osaat nostamaan kätensä eri telineiden ilman takaseinän kotiin ja liiketiloihin. Mielenkiintoisempaa tietoa löytyy katsomalla videon tässä artikkelissa. Jos sinulla on kysyttävää, kysy ne kommentit.