Huonekalujen puhdistus höyrypesurilla

Miten puhdistaa verhoiltuja huonekaluja kotona. Pilaantumisen lajit ja tapoja päästä eroon niistä

Pehmustetut huonekalut missä tahansa kodissa ei sen koriste. Sen tehtävänä on varmistaa mukavasti omistajat ja heidän vieraansa. Mutta ei lohduta voi tulla kysymykseen, jos sohvan tai tuolin kanssa kertaa likainen, imeytyy pöly, peitetty tahroja ruokaa ja juomaa. Tässä tapauksessa se on aika "Stalinin vainot", joka voi tuottaa sekä asiantuntijoiden kanssa erityispalvelujen sekä omia.

Jos saastuminen ei ole kriittinen eikä vaadi kemiallista käsittelyä, älä kiirehdi yhteyttä siivousyritys puhtaaksi pehmustetut huonekalut ei ole liian vaikeaa kotona. Mutta ennen aloittamista pitäisi oppia teoriaa ja varastoida tarvittavat välineet.

Erilaisia ​​verhoilu

Yleisin kankaiden verhoiluun, ovat:

Kullakin näistä aineista on omat ainutlaatuiset ominaisuudet, joten sinun täytyy selvästi ymmärtää, mitä välineitä voidaan käyttää epäpuhtauksien poistamiseksi, ja mikä ei, ennen kuin puhtaina pehmustetut huonekalut. Kotona tätä tarkoitusta varten, joissakin tapauksissa voit myös käyttää pölynimuria tai höyrypesurilla, mutta taaskaan kaikenlaisia ​​verhoilu.

Flock tai velour voidaan puhdistaa vain tietynlainen mikrokuituliinaa, mokka ja nupukille - vain harjalla. Iho, joka materiaali ei absorboi pölyä ja kosteutta, vain pyyhkiä kostealla liinalla. Puhdistaa kudos pöly voidaan soveltaa ja pölynimuri, mutta ei pesuainetta.

Yleisimpiä lian

Normaalisti likaantunut huonekaluja elintarvikkeet ja juomat, että me rakastamme syödä, mukavasti istuu lempituolistasi tai sohvalla. Useimmiten verhoilu kärsii seuraavista tuotteista:

Joskus huonekalut voidaan saastuttamaa verta, rasvan ja vahaa. Ennen kuin puhdistat verhoiltuja huonekaluja kotona, sinun täytyy tietää, mitkä työkalut sopivat parhaiten poistamalla tietyt epäpuhtauksia.

Sovellettu puhdistusaine

Päästä eroon yleisimpiä tahroja verhoilu, tarvitsemme seuraavat työkalut ja resurssit:

Mitä ja miten puhdistaa verhoiltuja huonekaluja kotona

Kahvi on yleisin tuote, joka jättää kavalat jälkiä huonekaluja. Kuitenkin helpoin tapa havaita siitä johdetut. Tarpeeksi käsitellä niitä saippuavedellä, pyyhi ja anna kuivua. Jos tahra on parantumaton, liuos voi olla lisätä hieman pesuainetta. Samalla tavalla, ja poistaa jälkiä suklaata, ja tukos.

Jälkiä vuotanut oluen paitsi pilata ulkonäön verhoilu, mutta myös tihkua epämiellyttävä haju. Päästä niistä eroon, on huomattava, on melko vaikeaa. Käynnistä "porazhennoe9raquo; paikka käsitellä saippuavettä, pyyhi paperipyyhkeellä ja anna kuivua. Sitten soveltaa liuos, jossa oli 3-4 ruokalusikallista etikkaa liuotettiin lämpimään veteen ja anna sen liota. Kuivumisen jälkeen käsitelty alue tulee pyyhkiä kostealla sienellä. Koska etikka täysin neutraloi epämiellyttäviä hajuja, samaa menetelmää voidaan johtaa paikalla meidän lemmikki jätteitä.

Puhdista pehmustetut huonekalut kodissa jälkiä viiniä tai mehua, voit käyttää tavallista ruokasuolaa, jota sovelletaan tahra ja jätä 1-2 tuntia. Tämä menettely on suoritettava välittömästi saastumisen jälkeen, kun taas roiskunut neste ei ole aikaa omaksua.

Veren täydellisesti huuhdellaan kylmällä vedellä, mutta jos se on kuihtunut, on välttämätöntä käyttää puhdistusainetta. Se on sovellettava tahra, seistä noin 30 minuuttia ja sitten huuhtele kylmällä vedellä.

Kaikkein vaikea puhdistaa kontaminoituneet rasvasta, vahasta ja purukumi. Joissakin tapauksissa on parempi käyttää palveluja ammattilaisia, kuten puhdas pehmustetut huonekalut kotona tällainen saastuminen on todennäköisesti onnistu. Nykyään on olemassa monia erikoistuneita yrityksiä ja jopa kokonaisia ​​yrityksiä mukana tässä liiketoiminnassa. Koska aseistettu erikoistyökaluja ja kemikaaleja, ne voidaan helposti palauttaa alkuperäiseen muotoon huonekaluja.

Miten puhdistaa verhoiltuja huonekaluja höyrypuhdistinta

Selviytyy pölyä ja tahroja verhoilu höyrypuhdistinta. Tämä laite puhdistaa kaikki pinnat kuumalla höyryllä syötetään korkean paineen alaisena. Sen avulla voit helposti päästä eroon jälkiä kahvia, mehua, olutta, viiniä ja muita saasteita. Ei ole tarvetta käyttää puhdistusaineita. Mutta käyttö höyrypesurilla on sallittu vain verhoiluun tiheän kalpea kankaita. Kuuma höyry voi aiheuttaa niiden muodonmuutoksia ja tummumisen.

Puhdistus verhoilu höyrypesurilla - nopeaa, helppoa ja yksinkertaista

Höyrypesurit on tullut osa elämäämme, helpottamalla puhdistusta, silitys, desinfiointi, puhdistus erittäin likaisten, onko se sohvan tai laattalattia. Hoito kalusteet - ei ole yksinkertainen asia. Verhoilu, erityisesti kudos, vaikea puhdistaa perinteisin menetelmin. Kuten olisi suoritettava puhdistus verhoilu höyrypuhdistinta sopimuksen mukaan tämä ihana avustaja ja millä perusteella se toimii?

Kotitalouksien höyrypesurit ovat:

 • Käsi - pieni koko.
 • Kompakti - keskisuuri pieni pölynimuri.
 • Höyrypölyimuri - suuri koko, suuri teho ja hyötysuhde.

Höyrypesurilla toimii pohjalta kuuma höyry, joka syötetään paineen alaisena säiliöstä. Kuuma höyry suihkut tunkeudu saavuttamattomissa paikoissa liuennut likaa pintaa kaapimalla ja sen obezzarazhivaya. Ja voit puhdistaa ilman pesuaineita!

Tämä laite toimii yksinkertaisesti, säiliö kuumennetaan vesi muuttuu höyryksi, ja poistetaan sitten putkeen. Mutta sen tehokkuus on valtava! Kun pinta on puhdistettava aivan silmiemme edessä muuttuu ja likaa katoavat, se on verrattavissa ihme. Ei ole yllättävää, fanien määrä tätä hienoa laite on kasvanut tasaisesti.

Edut puhdistus höyrypesurilla vaihtoehtoisiin menetelmiin

Tietenkin on olemassa monia vaihtoehtoisia keinoja ja menetelmiä hoidon pehmustetut huonekalut - sohvat ja nojatuolit suosikki, mutta tämä laite pidetään tehokkaimpana.

Puhdistus tavanomaisella tavalla lautasliinat kasteltu pesuaineliuoksella, jossain määrin auttaa selviytymään ongelma. Mutta kuivuessaan verhoilu jää rumia tahroja ja paikkoja. Kuitenkin tämä menetelmä on hyödyllinen, mutta vain verhoiluun nahasta tai keinonahka.

Huonekalujen verhoilu voidaan puhdistaa pesuaineella ja puhtaampaa. Hän poistaa pölyn, valosaastetta, mutta ei desinfioida pintaan. On pesuaineita, jotka laimennetaan tahnaksi varten sohva ja matot saatetaan jonkin aikaa, ja sitten pestään pois. Tämä puhdistusmenetelmä on oikeus olla olemassa, mutta vain vähäisiä määriä epäpuhtauksia.

Puhdistus höyrypesurilla tehokkaampia ja myös ei vaadi paljon vaivaa. Vaikutuksen alaisena kuumaa höyryä kaikki lika verhoilu haihdutetaan kuin taikaiskusta! samanaikaisesti siellä desinfiointi verhoillut huonekalut ja poistamalla epämiellyttävää hajua.

 1. Sinun on ensin perusteellisesti imuroi verhoiluun perinteisen pölynimuri.
 2. Jos on tahroja, käytä työkalua valmistajan suosittelemia, ja käsitellä niitä.
 3. Odota täydellisen kuivumisen.
 4. Pre-kokki lautasliina imeä likaa tarvitaan suutin ja harjat, joita voidaan tarvita työssä.
 5. Nyt on mahdollista sisällyttää höyrypesurilla, aiemmin täyttämällä se vesisäiliöön.
 6. Puhdas tuottavat pieniä tontteja, vain taputtelemalla käsitelty osa hitaita liikkeitä.
 7. Kuivaa höyryä puhdistaja voi olla sohva, jossa on sisäänrakennettu tyhjiössä tai odota, kunnes verhoilu kuivua luonnollisesti.

Tärkeää! Jos käsinojat huonekalut on tehty puusta ja peitetty lakka, sitten kun harjaus ei ole suositeltavaa ohjata vesihöyrysuihkun niitä. Naula voidaan turvonnut muodostaa kuplia ja pinta häivyttää vaikutuksen alaisena kuuman lämpötilan.

Puhdistus verhoilu höyrypesurilla on paljon etuja muihin menetelmiin:

 • helpottaa puhdistusta;
 • ajansäästö;
 • Koska eron ja tahroja;
 • poistamalla epämiellyttäviä hajuja;
 • mahdollisuus puhdistaa Hankalia kohtia, joita ei voida käsitellä tavalliseen tapaan;
 • vaikutuksen alaisena kuuman höyryn tappaa bakteereita, bakteerien
 • poistaa allergeenit ja pölypunkit;
 • mahdollisuus puhdistaa ilman jauheiden ja pesuaineita.

Valmistajat höyrypesurit tehokkaaseen toimintaan suositellaan:

 1. Täytä säiliö suodatettua vettä.
 2. Käytettäväksi menetelmässä puhdistuspyyhkeet ovat hyvin imukykyisestä materiaalista.
 3. Prosessin pitäisi olla pienten alueiden pilaantumista, saavat usein kosteita pyyhkeitä poistamaan irronnut lika välittömästi.
 4. Puhdistaa pehmustetut huonekalut säännöllisesti, odottamatta pinttyneen lian, sitten täyte pitää enää kaunis ja huoliteltu ulkonäkö.

Höyryn puhdistin puhdistus rutiini ja työläs prosessi muuttuu miellyttävä ja nautinnollinen, ja mikä tärkeintä, nopeutettua prosessia. Vapaa-aikaa, jota olemme aina ole tarpeeksi - hieno bonus puhdistaa ja virkistää sohvalla!

Et ole ollut käyttää tätä hienoa laite? Kokeile sitä ja tulet hämmästymään, kuinka voisi tehdä ilman tätä auttaja ennen!

Liitteenä video näyttää prosessi puhdistaa voimakkaasti saastuneen höyryn puhtaampaa sohva.

Miten puhdistaa huonekalujen ja matto höyrypesurilla

Tällainen laite höyrypesurilla, täydellinen puhdistaa ja virkistää pehmustetut huonekalut. Tällä laitteella voidaan nopeasti ja melko helppo poistaa likaa pinnalta sohva, levitä litistetty pino, tasoittaa ryppyjä kangaspäällys.

Sinun ei tarvitse tehdä kalliita puhdistuksen. Huonekalut puhdistus höyrypuhdistuslaitteilla vie vähän aikaa ja vaivaa.

Kenkä kalusteet avulla tällaisen laitteen höyrypuhdistuslaitteilla, on monia etuja. Tämä laite on erittäin helposti ohjattava. Toisin kuin imuri, se voi tunkeutua pullonkaulat ja kauko-sivustoja. Erilaisten suuttimien, joka on riittävä käsittelemään pinnalle erilaisia ​​monimutkaisia ​​kokoonpano.

Höyry mahdollistaa hellävarainen puhdistus lähes kaikenlaisia ​​materiaaleja. Tunkeutuu syvälle rakenteeseen kudoksen kuidut poistettiin Höyrysuihkuja saastumisen syöpynyt siinä aiheuttamatta vahinkoa materiaali ja venyttämällä sitä. Tämä puhdistus- mattoja ja pehmustetut huonekalut on yksi parhaista.

Höyrysuihku paitsi poistaa pölyn ja erilaisia ​​epäpuhtauksia, mutta myös tappaa bakteereita. Hän onnistuneesti tuhoaa pölypunkit että pesii huonekalukankaisiin ja täyteaineita. Monia malleja höyrypesureita varustettu kontteja puhdistusaineita, Voit puhdistaa lian ja tahrojen tehokkaammin.

Jalostus pehmustetut huonekalut höyrypesurilla, voit:

 • tehokkaasti puhdistaa verhoilu lialta;
 • Desinfioi pinta sohva ja tuoli;
 • rasva kangas ja poistaa kiiltävä laastarit;
 • suoristaa taittuu ja ryppyjä kankaan kannet, ruffles ja muita koriste-elementtejä.

Levittämisen jälkeen tämä laite huonekaluja ei jätä raitoja puhdistusaineista ja vettä.

Kone on täysin turvallista ihmisten terveydelle, koska se voi toimia ilman kemikaalien käyttöä. Laite ulkoasu on hyvin yksinkertainen, joten hyödyntää helposti ja kätevästi.

Ennen kuin edetään suoraan hoitopöydän höyrypesurilla suorittaa ennen käyttöönottoa koulutusta. Ensimmäinen Huonekalu on imuroidaan pölystä pilkkuja ja erilaisia, mikä voisi saada kulmiin ja välillä verhoilu.

Jos sohva ja tuolit ovat erillisiä osia (tyynyt, tyynyt, ja niin edelleen. D.), Heidän täytyy irrottaa ja puhdistaa. Irrotettava huonekaluja (tyynyt kattaa, sohvan päällinen) on parempi pestä koneessa, jos valmistaja sallii konepestävä. Osat ei-irrotettava kansi, voit käsitellä höyrypuhdistinta erikseen.

Poimia tarvittavat vinkkejä, että sinun tulee käyttää puhdistuksen. Tämä harja voi olla tasainen ja pyöreä muoto, ja suipennettu saavuttamattomissa alueilla. Tarvitset rätti materiaalista korkea imukyky puhdistaa kosteudelta ja lialta. Tätä tarkoitusta varten sopivia mikrokuituliina.

Jos huonekalu on rasvainen ja likainen tahrat, voit käyttää muita puhdistusaineita kankaalle. Voit käyttää tavallista shampoota, astianpesuaineella tai erikoistuote puhdistukseen verhoiluun.

Ennen puhdistusta sohva, tarkista ensin laitteen toimintaa pienellä alueella (pohja tai takapuolella). Jos materiaali ei ole vaurioitunut eikä ole muuttunut väri, voit edetä tärkein käsittelyyn.

Täyttö puhdasvesisäiliön. Jos huonekalut on sävyltään on suotavaa käyttää suodatettua vettä tai puolustamisesta. Tarvittaessa lisää pesuainetta.

Pilaantuneiden alueiden käytä mikrokuituliina pyyhkimällä tällä alueella sen jälkeen höyryssä. Jos tahra on huono jätettä, suositellaan kävellä sitä muutaman kerran. Varo lämpöhuolto- jottei märkä verhoilu.

Edetä varoen lähellä metallin ja puiset elementtejä. Älä anna niiden kastua. Jos silti saanut lautalla tällaisia ​​tuotteita heti kuivaa ne liinalla.

Käsittely suoritetaan peräkkäin koko pinnalla erotusosan. Puhdista ensin pääosa sohva, siirry kaukaisissa paikoissa. Kun spot-suutin, kallista sitä kankaaseen kulmassa, joten vaikutus on pari olisi optimaalinen.

Jos täyte on sellainen, koriste-elementtejä kuten röyhelöitä ja tavallinen, ja manipuloida niiden liikkumisen ylhäältä alas, hieman vetämällä kangasta. Varo, ettet polta käsiäsi.

WEDM huonekaluja ja mattoja ajoittain, jottei kerätä suuria pilaantumista. Jos kotona on pieniä lapsia, otetaan säännöllisesti desinfiointi sisustustavaroita sekä lasten leluja.

Tällaisella laitetta höyrypesurilla, Puhdistuksen kodin huonekaluja voidaan helposti ja nopeasti. Omaisuusvahinkojen välttämiseksi, noudata suosituksia valmistajan antama.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin