Huonekalujen kemiallinen puhdistus ja matot

Kemiallinen pesu St. Petreburge

Kemiallinen pesu pehmustetut huonekalut ja matot

Rentoutua ja jätä huolet ammattilaiset

Puhtaus on klikkauksen päässä

Vain laadukkaita tuotteita Euroopasta

Koe yli viisi vuotta!

Rakkaus jokaiselle asiakkaalle

Kemiallinen pesu sohvat

Jotta puhdistaa sängyn pölyn, lian, hajun ja avioero tarvitsevat kostea syvä kemiallinen pesu! Erityinen työkalu on levitetty leikata suihkuttamalla tunkeutuu syvälle kudosrakenne ja erottaa likaa kuiduista. Sitten avulla ammatti-laitteet (uuttokonetta) me haalistunut ja likaa kerääviä huonekaluja!

Hinta: 1 000 ruplaa

Kemiallinen pesu paikkaa

Puhdistus voidaan suorittaa paikkaa omasta, joiden avulla kotimainen pölynimuri, mutta tämä menetelmä vain pölystä. Mikä tahansa yritys päätellä tahrat puhdistusaineita voi vain pahentaa tilannetta, jättäen tahroja verhoiluun tuolin tai muuttaa sen väriä.

Hinta: 650 ruplaa

Kemiallinen pesu tuolit

Älä kiirehdi heittää pois tai vedä vanha tuolit. Ehkä se on vain tarpeen tehdä kuivapesu ja tahrat ovat poissa, haalistuneet värit ja kimallus uusia värejä. Tarjoamme palveluita ammattikäyttöön kuivapesu tuolit, ottomaanit ja tuolit. Sinulta tyytyväinen tulokseen!

1

Kustannukset: $ 100

Pesu ikkunat ja lasimaalauksia

 • Kaikki omat lasitus
 • Windows
 • pyyhi liittimet
 • minun ikkunalaudalle

Hinta: alkaen 150 ruplaa

puhdistus matot

Kemiallinen pesu - tämä on yksi johtavista kapealla puhdistus, mikä mahdollistaa saavuttaa puhtaus kudosten pintoja. Pehmeä pintojen sisustuksen on kuin uusi.

Hinta: alkaen 60 ruplaa

Tuo ystävä ja me annamme sinulle 10% alennuksen palveluistamme

Lähtöä asiantuntijaa arvioimaan - ilmaiseksi!

Yritämme tehdä työnsä "erinomaiseksi" on kompromissi hinta!

Osoite: Pietari, Metro Prospect valistuksen

Liikeidea №1266. Kuinka tehdä rahaa Huonekalujen kemiallinen puhdistus ja mattojen?

Valitettavasti me harvoin ajattele kunnosta tietyt kodeissa ja asuntoja. Ja muuten, jotkut tarvitsevat huomiota. Muussa tapauksessa ne voivat olla syynä vaikeuksiin tulevaisuudessa. Otetaan esimerkiksi, pehmustetut huonekalut. Sohvat ja nojatuolit. Tutustu nyt hänen sohvalla olohuoneessa tai suosikki johdolla. Nyt vastata itse seuraavan kysymyksen - kun oli viimeinen kerta, kun suoritetaan puhdistusta sisustustarvikkeiden? Koskaan? Toisin sanoen, koska ostaa oman sohvan koskaan puhdistaa? Valitettavasti. Vaikka tämä asiaintila voidaan nähdä useimmissa huoneistoissa kansalaistemme. Ihmiset eivät vain ajattele niin tärkeä asia kuin puhdistus verhoiltuja huonekaluja.

Se on vain näennäisesti näyttää siltä, ​​että sohva, nojatuoli, pehmeä tai keittiön tuolin kangasverhoiltu on vielä puhdas ja kiiltävä. Saatat jopa satunnaisesti imuroimalla ja pyyhi kostealla liinalla. Mutta kaikki tämä puhtaus - vain pinnallinen. Itse asiassa, huonekalut tarvitsee säännöllistä siivouskoneiden. Tästä syystä.

Saastuminen ei esiinny ainoastaan ​​tasolla suuri tahrat kahvi, murusia, valunut maali, jne. On toinenkin pilaantumista. Paljon vaarallisempi. Puhumme erilaisia ​​mikro-organismeja, jotka haluavat asettua pinnalle oman sohvat, sängyt, nojatuolit, tuolit ja muita kohteita kangassisukset.

Toinen luokka kohteita - matot ja matto lattiapäällysteen (matto). Täällä, eri "pieniä eläimiä" löytyy myös hyvin, hyvin usein. Ja mitään hyvää nämä punkit, luteita ja muut asukkaat meidän asuntoja ja taloja ei tuo. Lisäksi ne voivat aiheuttaa allergiaa ihmisillä, astma, ekseema ja koko lista ongelmia.

Välttää kaiken tämän, mutta samalla vähentää väestön "lemmikki", pehmustetut huonekalut, patjat, matot, ja niin edelleen on puhdistettava säännöllisesti. Professional kemiallinen pesu. Ja tänään näytämme, miten järjestää oman yrityksen vuonna Huonekalujen kemiallinen puhdistus ja mattoja.

Kiireellisyys liikeideoita ja muotokuva potentiaalinen asiakas

Kuka käyttää palveluja Matto siivous ja huonekaluja, ja miten asiaan tämä liikeidea? Lyhyesti kunkin kohteen.

Itse hyödyntää tarjoamat palvelut ovat lähes kaikki asukkaat kaupunkisi. Tai piirin. Onhan pehmustetut huonekalut, matot ja muut tekstiilien kodin sisustamiseen asuu lähes joka asukas. Ja todennäköisyys, että joku talon pesulaan tuottaa ammatillisia välineitä, on merkityksetön.

Eli liiketoiminta on erittäin merkityksellinen. On kuitenkin yksi tärkeä seikka. On suositeltavaa aloittaa samanlaista liiketoimintaa kaupungin, jonka väkiluku on yli 50-70000. Pienessä kylässä, pääsääntöisesti enemmän pienituloisia ihmisiä. Tämä tarkoittaa sitä, että heillä on vähemmän mahdollisuuksia käyttää palveluja. Niin, joka tapauksessa, ja paras paikka tarjota palveluja Huonekalujen kemiallinen puhdistus ja matot - suuri kaupunki.

Nyt asiakas. Pidät puhumme koteja, asuntoja, yksityishenkilöt. Kaikki heistä tulee ennemmin tai myöhemmin tulee puhdistaa huonekaluja ja mattoja. Mutta ei vain niitä. On monia muita asiakkaita, jotka voivat myös hyödyntää palveluksessanne. Esimerkiksi kahvilat, ravintolat, hotellit jne Eli mitä tahansa tilat ja laitokset, joissa on sohvia, tuoleja, mattoja, ovat potentiaalisia asiakkaita.

Mitä tarvitaan pyörittämään liiketoimintaa Pesuaineet mattoja ja huonekaluja?

Huolimatta suuria eroja markkinoilla puhdistusaineita ja siivousvälineet, ensin tarvitset vain seuraavat asiat - linko, pölynimuri ja joukko puhdistusaineita.

Puhdistusaineita. Kaikki on yksinkertainen ja selkeä. Tarvitsemme erilaisia ​​tahranpoistoaineita, Haju absorboivat ja muut saavutukset nykymaailmassa kemikaaleja. Täällä sinun täytyy noudattaa muutamia sääntöjä. Pilalle sohva on kompensoimaan out-of-pocket. Sohvat ovat erittäin kalliita. Siksi tärkeintä, älä liioittele. Hieman parempi puhdas kuin pilata verhoilun tai nukkaa matolle. Ostaa vain laadukkaita teiden kemiasta tunnettujen valmistajien. Koeteltu keino Amerikan ja Euroopan valmistajat.

Tyhjiön. Käytä kodin laite ei saa liiketoimintaa. Siivouskoneiden laitteiden ja tarve käyttää ammattilaisen. Juurikaan kuluttaa ostaa hyvä voimakas pölynimuri. Valikoima tällaisia ​​tuotteita nykyään on poikkeuksellisen laaja ja monipuolinen. Valitse muutama. Ja hinnat - hyvin erilaisia. Voit aina löytää vaihtoehto, yhdistää täydellisesti hinta ja laatu.

Linko. Jos ensimmäinen pistettä selvä, sitten aihe teknologia voi muodostaa paljon kysymyksiä. Yksinkertaisin kysymys - mitä tämä kaikki linko? Tämä on erityinen laite, joka suorittaa perus- puhdistusmenetelmä, huonekalujen ja mattojen. Se lähettää pinnan voimakkaan vesisuihkun, mutta heti, käyttäen voimakas pumppu vetää nestettä takaisin. Siten, vesi ei pääse tunkeutumaan syvälle puhdistetun tuotteen ja pilata sen. Tässä on mielenkiintoinen kone.

Mitä tulee puhdistuksen, se on seuraava. Ensin ensimmäinen puhdistus pölynimurilla. Poistaa pölyn, hämähäkinseitit, murusia, kaikki epäpuhtaudet. Lisäksi kemiallinen aine levitetään. Se hajoaa grime. Sen jälkeen, pinnalla on pari kertaa linko. Nämä menettelyt ovat yleensä tarpeeksi sohvan tai maton loistivat kuin uusi.

Yleensä yksityiskohtainen mestarikursseilla suoritettiin samat yritykset, jotka tarjoavat laitteita ja kemikaaleja puhdistukseen mattojen ja huonekalujen.

Mainos. Miten edistää liiketoimintaa? On tärkeää rakentaa ehdotuksensa. Meidän täytyy näyttää potentiaalisille asiakkaille tärkeintä. Ei siksi, että et yksinkertaisesti esitellä huonekalut ja matot oikeassa muodossa. Tämä monet eivät yksinkertaisesti välitä. On parempi keskittyä tuhoaminen patogeenisten mikro-organismeja. Kun asiakkaita mainoksesta oppia kaikista asukkaista sohvat, patjat ja matot, monet heistä ovat hiukset loppunsa. Ja he soittavat sinulle.

Deep kemiallinen pesu huonekalut

soitat

tai pyyntö

 • Tuotamme kustannuslaskennassa

  puhelimitse tai

  • sohva
  • tuoli
  • tuoli
  • patja
  • Matto ja matto
  • peruuttamista hajuja
  • tahra

  On tarpeen puhdistaa sohvan? Olet tullut oikeaan paikkaan! Pöly, lika, tahroja, haju-kaiken tämän, olemme menestyksekkäästi selviytyä ei ole ensimmäinen vuosi. Käytä työkalut ja pyatnovyvoditeli.S erityiskalustolla olemme pestään pois ja kerätä likaa huonekaluja. Katso. "Meidän toimii"

  "ChistiMebel" Yhtiö käyttää allergiselle keinoin. Syvä kemiallinen pesu suoritetaan johdolla 30-40 minuuttia ja kaksi tuntia myöhemmin voit käyttää huonekaluja. Katso. "Meidän toimii"

  Älä kiirehdi heittää pois tai vedä vanha tuolit. Ehkä vain tehtävä kuivapesu ja tahrat ovat poissa, haalistuneet värit ja kimallus uusia värejä. Yhtiö "Chistimebel" tarjoaa palveluja ammattikäyttöön kuivapesu tuolit, ottomaanit ja tuolit. Sinulta tyytyväinen tulokseen! Katso. "Meidän toimii"

  Emme ole puhdistettu patja? Tai oli hieman ongelmia) kohteet, tahroja, haju, sänky punkit - tästä kaikesta säästät meidän siivousyritys! Siivoustarvikkeet, erikoislaitteet ja ammattimaisuutta Master avulla voit levätä täysin puhtaan patja! Suosittelemme puhdistamaan patjan molemmin puolin Katso. "Meidän teokset"

  Jos sinulla on oviaukko matot, matto, matto koko huoneen tai toimistossa, et voi tehdä ilman palvelujamme. Tuotamme siivouskoneiden mattojen pyörivällä koneella ja liesituuletin, erityisiä apuvälineitä ja tahranpoistoaineet. Lähtö päällikön talossa ilmaiseksi! Katso. "Meidän toimii"

  Usein lopulta alamme kiinnittää huomiota hajuja. Savukkeita, virtsasta. Tämä ei ole ongelma. Yrityksemme on suunniteltu työkaluja hajujen poistamiseen. Kun tilaat patja tai sohva siivous poistaa hajun on vapaa Katso. "Meidän teokset"

  Käytössä olevat master ammatillinen tahranpoistoaineiden joita käytetään Huonekalujen kemiallinen puhdistus. On perustavanlaatuinen ero itsepuhdistuvat, voit yksinkertaisesti hieroa tahra sängyssä ja siivous ammattilaiset että lian poistamiseen verhoilu uuttamismenettelyssä. Tahrojen poisto on osa monimutkaista puhdistus-, emme veloita tästä lisäkuluja! Katso. "Meidän teokset"

  Käytämme ammatti-laitteet

 • Yhdeksäntenä olemme erikoistuneet

  puhdistaa huonekalujen ja mattojen!

  Kaikki kokemuksemme, käytämme

  puhdistuksessa huonekalujen

 • Työskentelemme teknologioihin

 • Kun meidän puhdistus - mitään

  huonekalu kuivua 2-4 tuntia.

 • Tulevat tiukasti naznachnny päivä

  ja aikaa. Annamme turvallisuutta takuu

 • Teemme yhteistyötä kaikenlaisen

  Me taistella kaikenlaisia ​​epäpuhtaudet

  • Rakentaminen ja kotitalouksien pöly
  • Street likaa
  • ruoan saastuminen
  • kasvivärjäys
  • Haju virtsassa
  • bed punkit
  • tahrat

  Hyvää päivää! Määräsi puhdistaa kaksi nojatuolia ja sohva. Erittäin onnellinen! Pojat tekivät kaiken nopeasti, ja mikä tärkeintä, toi epämiellyttävä haju! Koiran omistajat ymmärtävät minua) Yleisesti kehotan!

  Tilattu puhdistus kalusteita pikaruokaravintoloista. Kun suuri määrä asiakkaita huonekalujen nopeasti menettää sen alkuperäisen ulkoasun. "Puhtaan huonekalut" työstetty nopeasti ja ammattitaitoisesti. Kiitos!

  Sohvalla meni koira, soita päällikön puhdistaa ja poistaa hajua. Selviytyivät erittäin hyvin, hoidon jälkeen erityisellä työkalulla virtsan haju vasemmalle, hyvin paljon, valittaa.

  Te velhoja. Meidän tuolit olivat saastaisia ​​vain kauhea tavalla. Constantine joka saapui puhelun samana päivänä, teki heille uuden! Se on erittäin. Kiitos paljon! Kauneutta! Lisäksi tuli maaginen uusi sohva! Hyvin tehty, kiitos ammatillista ja laadukasta työtä ja onnea - koko sydämestäni.

  Määräsi puhdistaa patja. Suurin ongelma - keltainen tahrat vasemmalle kissa ja vastaava haju, jota ei tuoda omat. Kiitos hallita! Tahra ja haju olivat vain muistoja. Patja on nyt puhdas ja tuoksuu puhdas! Olemme erittäin tyytyväisiä!

  Haluan kiittää kaverit yhtiöltä. Saavuimme päivää puhelun jälkeen. Nopeasti, tarkasti ja tehokkaasti! Nyt puhdas patja-kuin uusi! Ja silti se oli erittäin mukavaa, että jonkin ajan kuluttua kysyi, onko kaikki kunnossa?! Hyviä tyyppejä, ja laadulla ja asiakaskeskeisyyttä! Kiitos!

  Paljon kiitoksia työstä Stepan tuli toimeen nopeasti tehty ja erittäin hyvälaatuisia, kiitos työstä!

  Hyvää päivää! Määräsi puhdistaa sohva ja kaksi patjaa vuokratussa talossa (siellä oli aivan kauheaa.). Olin erittäin tyytyväinen työhön Alexei ohjatun. Kiitos, että laadun ja työn nopeasti! Kehotan kaikkia!

  Alennus puhdistus tahansa kohde toisen 20%

  Toteutettava Master Card ja käyttää sitä saada alennusta, kun uudelleen käsittelyyn

  1