Huolto ja kunnossapito

Miten hoitoon huonekalut ja kalusteet

Mitä välineitä olisi käytettävä hoitaa huonekalut?

Älä käytä hoitaa puuhun puhdistussuihkeita perustuu silikonista. Ne muodostavat käsitellylle kalvon pinnalle, josta on vaikea päästä eroon myöhemmin. Varoja houkutella öljypohjainen muta - huonekalujen voi jopa tummentaa. Sen sijaan he käyttävät luonnonmateriaaleja, kuten mehiläisvahaa.

Miten hoitaa sokeriruo'on huonekalut?

Wicker sokeriruo'on kohteita säännöllisesti puhdistaa pölynimurilla harjalla liitetiedoston. Jos saastuminen on erittäin vahva, huuhtele seosta miedolla pesuaineella ja vedellä, minkä jälkeen huuhdotaan puhtaalla vedellä ja kuivaa pyyhkeellä.

Lämpötila ja kosteus vaikuttaa suuresti kunnon huonekaluja. Jos kotona on liian kuivaa, huonekaluja rassohnetsya voi vääntyä tai jopa romahtaa. Jos liian märkää - homehtunut. Yrittää pitää lämpötilan ja kosteuden optimaalinen ja vakaa.

Miten hoitaa huonekaluja aksentteja bambusta ja paperia?

Näiden huonekalujen parhaiten puhdistaa sienellä, tuskin kostutettu saippuavedellä. Sitten puhtaalla, kostealla sienellä ja kuivaa. Määräajoin laittaa bambu pinnalle ohut kerros vahaa.

Miten hoitaa huonekalujen muovista?

Kalusteet on valmistettu muovista tai akryyli tulee puhdistaa kostealla kankaalla, ja pestä pois tahrat miedolla pesuaineella. Älä käytä harjoja ja puhdistusaineita hiontakoneella vaikutus. Naarmut voidaan poistaa akryyli geeliä hammastahnaa. Hioa kunnes tyhjästä ja liitä ei häviä.

Miten saavuttaa kiillon lakka huonekalut?

Lakka huonekalut voidaan suojata avulla hyvän mehiläisvahaa. Käytä sitä kerran tai kahdesti vuodessa, riippuen siitä, kuinka huonekalut on aktiivisesti yllä. Pehmeällä kankaalla vahaa työtasolle, ja sitten kiillottaa saman verkon nelnyanoy kangas, kunnes pinta kiiltoa

Joskus käy niin, että nopeasti ja vain kerran tarvitsee ison ruokapöytä. Laittaa joka olet arkki suurempi paksua vaneria. Ympyrä ääriviivat teidän työtasot ja ulkoreunaan sen liittää vaneri puukiiloja - he eivät anna iso liikkua alaspäin pöytälevy pieni. Hio reunat uuden työtasot ja vuodevaatteet pöytäliina.

Miten pestä puuvilla?

Tavallisesti valmistettu puuvillasta voidaan pestä pesukoneessa, mutta joka tapauksessa ohjeissa etiketissä. Neulotut huopia ja tyynyliinat voidaan pestä vain virransäästötilassa. Että ne eivät väänny, kuivaa ne, levittäytyvät tasaiselle alustalle.

Antiikkihuonekalujen - vain asiantuntijoille. "Lentoaika" - erityinen peittävä antiikkia - paras todiste sen todellista arvoa. Amatööri voi helposti vahingoittaa sitä.

Miten keinovanhennettu huonekaluja?

Jos haluat keinovanhennettu huonekaluja puusta, sekoita lakka ja nokea, ja soveltaa tätä seosta pinnalla,

Älä säästele rahaa ostamalla tuolit ja sohvat. Halpa huonekalut usein on epämukavaa, ja pian haluat päästä eroon. Jos huone on pieni, voit ostaa sijaan vieviä sohva pieni sohva

Verhot löysä kudosten kätevä, käytännöllinen ja välttämättömiä kodeissa, joissa on lapsia ja eläimiä, ne voivat kattaa haavoittuvimpien paikoista huonekalujen (käsinojat ja selkänoja), ja laajuus saastumista autopesu.

Miten pestä ulkokalusteet?

Puutarhakalusteet synteettistä viiniköynnösten sopivasti puhdistaa letkulla. Huomasi harjaa puhdistukseen pesuaineella, huuhtele ja kuivaa.

Epämuodostunut rottinkihuonekaluissa hankkii samassa muodossa, jos kostuta saippuavettä sienellä. Kuivaa lämmöltä lähteistä, ulkona mahdollisuuksia.

Jos puiset huonekalut pestään veden ja etikan ja jätetään yöksi kuivumaan (älä unohda avata ikkunat), ja seuraavana päivänä laittaa laatu ja kiillottaa kiillottaa, huonekalut loistaa parempi kuin uusi.

Miten poistaa tahroja nahkaistuimet

Pienemmät tahroja nahkatuotteita ja verhoilu voidaan pestä vedellä (vaikka iho ei kastu läpi), mutta vakavampia hoito sinun tulee satula saippuaa. Toimenpiteen jälkeen iho varovasti taputtele kuivaksi. Kun obra0botke halkeamia nahkaistuimet käyttämällä erityistä hoitoaine. Ennen kuin mitään puhdistus- testi sen huomaamaton sen artikkelin osan. Läiskät iholla näkyy paljon vähemmän, jos kuuden kuukauden välein voitele se risiiniöljyä.

Kuljetettaessa huonekalut, poista laatikot ja lukita ovi, joten ne eivät vahingossa avaa tien. Osta apteekissa valkoiset hansikkaat ja vain kuljettaa niitä kulta asioita. Nosta tuolit istuimet vain, eikä takaisin ja kahva, ja taulukot - yksinomaan juurella.

Älä anna puhdistusaineita muodosta tylsä ​​kalvon puukalusteet. Jos näin käy, sekoita yhtä paljon etikkaa ja vettä, soveltaa tätä seosta huonekaluja ja huuhtele.

Puhdistus jotkut sohvat pitäisi vain olla ammattilainen, joten oppia etiketti huolellisesti. Jos valmistaja sallii puhdistuksen kotona, käyttää erityistä vaahto shampoo. Noudata pakkauksen ohjeita: vaahto ei yleensä pestä pois, ja odota, kunnes se kuivuu, ja sitten poistaa pölynimurilla.

Miten puhdistan korikalusteet

Kudotut tuotteet voidaan puhdistaa pölynimurilla, jossa harjalla tai pyyhi kostealla liinalla lämpimällä vedellä ja saippualla. Hammasharjat ja kova harja maalata apua puhdistaa lian pois halkeamia ja paikkoihin pääsemiseksi. Pesemällä näin tuote huuhdellaan letku ja altistaa auringossa tai kuivaa se hiustenkuivaaja tai tuuletin. Älä käytä huonekalujen jälkeen kaksi tai kolme päivää - istuinta voidaan venyttää.

Puiset huonekalut (paitsi bambu) tarvitse suojaa kuivumista ja halkeilua. Harjalla kyllästää se tärpätin seos keitetty pellavaöljy (1: 2). Levitä useita kerroksia - peräti absorboituu. Poista ylimääräinen liinalla ja anna kuivua kolmesta neljään päivään.

Miten poistaa naarmut ja kolhut puukalusteet?

Jos löydät itsesi puukalusteet naarmuja, pyyhi ne puoli amerikkalainen (Brasilia) mutteri. Ja päästä eroon pieniä lommoja voidaan asettaa kostealla liinalla päälle ja rauta höyrysilitysrauta. Älä kuitenkaan yritä tätä menetelmää kalliita huonekaluja.

Kalusteet tavallisesta lasista ja akryyli visuaalisesti laajentaa tilaa, mutta vaatii säännöllistä puhdistusta. Kaada ruiskeseoksella etikkaa ja vettä (1: 4) ja soveltaa hieman lääkkeen kankaalle. Pyyhi lasi, varo jätä sormenjälkiä.

Hoito arvotavarat

Älä laita puukalusteet lähelle lämmönlähteitä - tältä se voi haljeta, menettää kiiltoa ja jopa epämuodostunut. Kirkas valo on huono kiillotus ja todellisen puu. Kokeile jos mahdollista varjossa huoneeseen käyttäen verhot tai kaihtimet.

Miten päivittää puutyö

Likainen sormenjäljet ​​kostealla liinalla voidaan poistaa saippualla hiutaleita. Pinnan tulee olla täysin kuiva. Vesijäljet ​​ja kuuma tahna kiillottaa hoito metallia. Soveltaa sitä pienillä alueilla, hiero pitkin viljaa, ja heti hoitaa vaha.

Pienet naarmut puupinta voidaan peittää täyttämällä kenkäplankki samanvärisiä. Anna imeytyä ja kiillottaa.

Miten hoitaa lakatut kalusteet?

Lakattu huonekalut puhtaaksi kostealla (ei märkä!) Liinalla. Sitten varovasti pyyhi se pehmeällä, kuivalla liinalla ja harrastaja kiiltoa. Joskus vahaa voidaan soveltaa.

Miten poistaa jälkiä kupit huonekalut?

Renkaan muotoisen arvosanoihin kupit, mukit ja lasit sohvapöytä ja muut pinnat poistetaan vaseliinilla. Päivä pesu.

Villa on aina pestä ohjeiden mukaan etiketissä. Villaa kuumaa vettä voidaan sotkuinen. Pesu- asioita tuotetaan pellettejä, joten villa tyynyliinat käännetty nurinpäin. Märät hiukset on hyvin hidasta, koska luonnollisia rasvoja, jotka sisältyvät sen, joten jos jotain roiskuu villahuopa tai verhoilu, nopeasti pyyhi sotku.

Öljy huonekalujen hoidosta ja nestemäistä kiillotusvahaa voivat olla erivärisiä, joten voit aina löytää sopivin omaan ympäristöön. Monipuolisin valo vaha ja värittömänä öljynä. Jos vaha on kovettunut, aseta purkki useita minuutteja astiaan kuumaa vettä. Poista varovasti, jotta ei saa polttaa.

Lähes mikä tahansa vaahdotusaine voidaan tehdä herkkä shampoo, kun puoli tl saippuaa litrassa lämmintä vettä. Sekoittaa sisältö kuin vaahdon aikaansaamiseksi, kauha ja laittaa sen pinnalla saastunut objekti sienellä hankaus kuituja pitkin. Yritä märkä puhdistaa voimakkaasti vastustaa, ja sitten poistaa kaikki vaahto, tai jälleen kiinni likaa tähteitä.

Nopea ja helppo tapa raikastaa pinnan sohva: Ripottele hieman ruokasoodaa hänen tyyny. Hän onnistuneesti imevät hajut. 15 minuutin kuluttua imurointi.

Satula saippuaa on välttämätöntä ihon virkistystä. Sen levityksen jälkeen tuote täytyy huolellisesti kiillotettu. Vaikka pidät ulkonäköä kuluneet nahkaa, älä unohda tämä tarkoittaa - se hidastaa ikääntymistä materiaalin.

Hyvin likaiset nahka puhdas kosteuttava saippua. Vain hieroa saippuavettä liinalla, hankaa ja kiillottaa.

Jos sohva on verhoiltu pimeä aine, kesällä, valmistelemaan joukon valoverhoja puuvillasta. Olen myös tyynyt ja verhot mukaisesti vuodenaikoina.

Huolehtiminen antiikkia

Sijoittaminen huonekalut, erityisesti vanhoja harkita sijainti lähde lämpöä ja valoa. Vaatekaapit ja sohvat pitäisi olla niitä niin paljon kuin mahdollista. Ennen ostamista ota yhteyttä jälleenmyyjään siitä huolta ostettu tuote tilanne tai pyytää neuvoja asiantuntija. Jos et ole vielä tapahtua joitakin ongelmia kunnostaminen tulisi harjoittaa ammatillista.

Imuroida sohva, jotta pöly keskittymisen ja ulkonäkö pölypunkkeja. Käytä erikoistyökaluja: verhoilu, raot ja kulmat ja pehmeällä harjalla. Älä kastele verhoiltuja huonekaluja - Märkä pöly voi tahrata verhoilua. Usein pese pöly - se on sinulle hyötyä harjata pehmeät harjakset. Se sopii erityisen hyvin puhdistukseen sohvat kynä täyteainetta, jota ei voida imuroida

Miten poistaa naarmuja huonekalut?

Naarmuja puukalusteet peittää käyttämällä värikynät; tummempia mineraaleja, kuten kirsikka tai mahonki, käyttäen jodia. Levitä se puhtaalla liinalla tai pala puuvillaa.

Jos naarmu on matala ja vain vaurioitunut kynsien, käytä sellakkaa tai vahaa. Varmista, että pinta on pölytön, ottaa normaalisti harjan soopeliin ja joukko vesiväreillä. Yritä ensin maalata huomaamaton alue (pitää puhtaalla rievulla nopeasti pyyhkiä satunnaisia ​​paikkoja). Kuivauksen jälkeen, korjaa tulos mehiläisvahaa ja kiillottaa.

Kiillotus antaa kiiltävän pinnan, joka vaatii isäntätuki. Käytä pellavaa tai puuvilla kangasta, koska ne ovat hyvin pehmeitä: ensimmäinen märkä pyyhi, kuivaa laite ja kiillottaa nopeasti. Kääri kangas palloksi. Kiillotus puukuituja liikkua pitkin.

Lasia pysyy pidempään loistava, jos tottuu käyttämään matot ja lautasliinoja. Poistaa rasva tahrat pois hänen kuumalla vedellä, kiillotusaineet, hieman met. Scratch toimittaa ei liima hammastahnaa. Pieniä siruja reunalla voi olla huolellisesti podshlifovat hiekkapaperia, mutta älä vahingoita muun pinnan, ja hänen sormensa.

Jos laatikot ovat jumissa?

Voitele juoksijat laatikot vahaa, ja ne avata ja sulkea pehmeästi. Ero yllättää.

Huolehtiminen huonekalujen verhoilu

Kerran vuodessa, pese huonekalut kattaa shampoo aiemmin kuullut tarrat. Kattamaan ei istu, käyttää seosta mieto shampoo ja vettä, sitten varovasti otgladte nurinpäin kattamaan zalosnilsya ja märkä venytys huonekalut. Jos kudos on erittäin herkkä, pehmeällä harjalla, kastamalla se vaahdota. Pyyhi kostealla liinalla, ja kuivaimurointiin.

Miten poistaa tahrat huonekaluja?

Valo puu voidaan puhdistaa helposti erityiskeinoja. Puola harjattu paikka pehmeällä liinalla. Ellei liiketilojen, sillä ei ole väliä: Sekoita ruokasoodaa valkoinen hammastahna (1: 1) tai tunnin laittaa päällä hieman majoneesia. Jos kirkkaita pysyi matto tai verhoilu, dip kangas seoksessa etikan ja veden (1: 1), ja pyyhi pinta.

Ei vielä kommentteja. Sinun on ensimmäinen!

© 2011 - 2018 vashechudo.ru - ihana lapsi

Esitettyyn aineistoon sivustonsa luoma laatijat sivuston käyttäjien lähettämän otetaan julkisista lähteistä ja on esitetty sivulla on kattava vain. Kaikki tekijänoikeudet materiaaleihin kuuluvat niiden oikeille omistajille.

Kun kopioit materiaalia suora linkki sivustolle ei tarvita.

Vinkkejä hoitaa huonekalujen

Tässä artikkelissa auttaa sinua valinta pesuainetta on lempituolistasi tai kaappiin, puhuu pääperiaatteet hoidon verhoiltuja huonekaluja.

Se on erittäin hyödyllinen asettamalla lähteen kosteuden huoneisto. Esimerkiksi, erinomainen sekä koriste- ja hyödyllinen kalusteet on lähde pieni lähde tai akvaariossa. Kasvit myös osaltaan vakauttaa huoneen kosteutta, joka estää heikkenemisen huonekaluja ja sen myöhemmän vaurioita.

Kestävyyttä huonekaluja riippuu myös alkuperäisen kokoonpanon, koska jos jokin osa ei ole asennettu oikein, se voi johtaa täydelliseen romahtamiseen suosikki lipasto. Joissa itsejärjestyvien rakenteiden kaikenlaisia ​​ei käytä liikaa voimaa, piirustus ja lue ohje tai soita asiantuntija.

Määräajoin laajuus saastumista (mutta vähintään 1 kerran kuukaudessa) on välttämätöntä puhdistaa verhoiltuja huonekaluja pölyltä. Ja jos nahkaistuimet pyyhi kostealla liinalla, sitten kun on kyse verhoiltu kaiken hieman monimutkaisempi. Huonekalut, verhoiltu kangas, ei voi olla paljon märkä ja samaan aikaan vain voittaa - ei ole ratkaisu, pölypilveen nousee, mikä vielä asettua. Tällöin Lehti ei suosittele tunnettu menetelmä: ennen tyrmäämällä pölykansi huonekalut kostealla arkki. Ja jos tämä ei kostuta levyn pelkällä vedellä, ja valo etikkaliuoksella - värejä verhoilu tulee elävämpi. Erityistä huomiota puhdistettaessa (mukaan lukien nahka verhoilu) olisi annettava saumat, se on näissä paikoissa yleensä menossa eniten pölyä.

Mutta vaikka huolellinen hoito, on hetkiä, jolloin yksi tai toinen virhe voi pysyvästi pilata ulkoasua huonekaluja. Siksi on aina hyödyllistä tietää, miten toimia tietyissä tapauksissa.

Vuodot pitää välittömästi poistettava materiaalin pintaan, estäen niiden leviämisen ja niiden syöttämiseksi pohjakankaaseen tai kasa!

Poistaa tahrat huonekaluista, pehmustetut shinillom, velour tai muut kudokset olisi heikko ratkaisu saippuavedellä ja pehmeällä harjalla kokki. Huolellisesti paikka liota likaiset valmistettu liuos harjalla. Tärkeintä - älä liioittele määrän kanssa vettä! Se ei ole välttämätöntä runsaasti juotetaan tuoli tai vuode saippuavettä, juuri tarpeeksi märkä harja ja tarkat liikkeet puhdistaa haluttuun paikkaan. Vuodesta runsaus, kangas voi mennä avioeroa! Puhdistuksen jälkeen märkä kohta pitäisi kuivua ja kampaa pehmeällä harjalla, jotta voidaan palauttaa rypistynyt kasa huonekaluja ja antaa alkuperäisen ilmeen.

Kuitenkin tämä menetelmä ei sovi vanhaan kuivattuja tahroja! Missään tapauksessa älä yritä kaapia ne pehmeällä pinnalla, koska et yksinkertaisesti vahingoittaa alkuperäisen kiillon ja karvoituksen materiaalia. Tällaiset tahrat liotus, poista sitten pehmeällä sienellä tai harjalla.

Olut tahrat paras "ulostulo", jonka sama saippualiuoksella, kuitenkin, myöhempää käsittelyä ja poistoon, on välttämätöntä käsitellä värjää pinta heikko ratkaisu etikkaa - noin 2-3 ruokalusikallista etikalla litraa vettä kohti.

Tahroja nahan olisi poistettava pehmeällä kostealla liinalla. Älä käytä alkoholia, asetonia tai saippuaa - nämä aineet eivät sovi nahkaverhoilun tuoli tai sohva. Säilyttää erinomainen ulkonäkö ja kiilto huonekaluja pitäisi olla useita kertoja vuodessa käsittelemään takkinsa erityistä nahka puhtaampaa. Myös kuivauksen aikana näiden huonekalujen, missään tapauksessa et voi käyttää hiustenkuivaaja tai pölynimuri, yksinkertaisesti pyyhi se pehmeällä, nukkaamattomalla liinalla. Jos tällaista hoitoa ei ole vaikea pidentää kauneutta kotiisi pitkään ylläpitää ja tyyliä asuinpaikkaa.

Jos olet saanut huonekaluja ekologinen (synteettinen) nahka huolella harkita seuraavia vinkkejä. Jos olet keskellä osapuoli vahingossa vuotaneet suosikki sohvalla viiniä tekee välittömästi poistamaan viat. Missään tapauksessa älä jätä sitä myöhemmin, koska ajan tahra on paljon vaikeampi peruuttaa. Blot paikalla muodostettu imukykyinen paperi tai sideharso, sitten pyyhi useita kertoja puuvilla kostutetulla kankaalla kevyt alkoholin liuos.

Yleinen ongelma ennen meitä kiinni isänsä lempituolistasi purukumi. Älä heitä paniikkiin! Tämä ei ole niin suuri ongelma, tärkeintä tietää joitakin puhdistus temppuja. Koskea vain jää siihen paikkaan, jossa purukumi on juuttunut, ja jonkin ajan kuluttua se kaapia jotkut tylpällä esineellä. Älä unohda laittaa jäätä pussiin, jottei liioittele kosteutta!

Hoitaa huonekalujen puusta, lasista ja metallista

Kaapit tai kaappien parhaiten puhdistaa pehmeällä liinalla, joka on kostutettu ja puristettu kuivaksi ennen käyttöä. Puhdistuksen jälkeen on tarpeen Pyyhi pinta vielä, mutta jo kuivalla liinalla, erityistä huomiota olisi kiinnitettävä jätettävä tutkimatta tippuvan veden kautta halkeamia ja nivelet huonekaluja.

On myös suositeltavaa käyttää erilaisia ​​kiillotusaineet puupinnoille. On kuitenkin syytä huomata, että varat ovat vasta-elintarvikkeiden kanssa kosketuksiin, missään tapauksessa ei voida käyttää tässä tapauksessa.

Laminoitu pinnat kestävät paremmin kosteutta. Kuitenkin, kuten tapauksessa, jossa puinen päällystetty tarpeen kiinnittää huomiota siihen, ettei kosteutta lähtö ja nivelet. Säilyttämiseksi pinnan kiilto on myös mahdollista käyttää erilaisia ​​lakkoja.

Usein on kiiltävä pinta sormenjälkiä, jotka rikkovat kaikki armon ja kauneutta sisustusta. Se varmasti ei voida välttää, mutta käsittelemään tällaisia ​​paikkoja on hyvin yksinkertainen. Sitä tulee käyttää ainoastaan ​​kuivataan talkkia, ja vaatekaappi tai työpöytä on kuin uusi.

Tahrat kiiltävä pinta poistetaan erityisiä suihkeita, jolloin arinan muhkeat tai flanelli materiaalia.

Naarmut kiillotettu huonekalut hyvin naamio mehiläisvahaa tai täyttämällä valmiin liuoksen omasta. Ja mahonki, tammi, pähkinä sopii pieniin jodi ratkaisu, joka voidaan maalata pieniä naarmuja.

Jos vahingossa laittaa kuumaa suosikki pöydän ja vasemmalta toivottujen - sillä ei ole väliä. Tällaiset tahrat voidaan poistaa hankaamalla pintaa tuotteen liuosta kasviöljyä ja alkoholia täydelliseen häviämiseen asti paikkoja.

Puiset huonekalut, käytännöllinen ja kaunis, ei kiinnosta ainoastaan ​​kohtuullisen kuluttaja, mutta myös tunkeilijoita - kovakuoriaiset tuholaisia. Ne syövät pieniä reikiä seiniin ja huonekalujen jalat, mikä on ollut rappeutumaan. Myytävänä on valtava määrä varoja kaarnakuoriaisen, mutta yhtä kaikki, jos olisi ollut vaikutusta, voit päästä eroon niistä pysyvästi. Tätä tarkoitusta varten on välttämätöntä liuottaa naftaleenin bensiinissä ja pyyhi ne puiset huonekalut. Jos kovakuoriaiset zavedutsya uudelleen tai jopa ennaltaehkäisevästi (3-4 viikon välein), pyyhi huonekaluja uudelleen.

Hoitoon ja puhdistus metallirakenteiden tapauksessa, älä käytä metallista kuitua tai sienellä perusmateriaalia.

Lasin puhdistaminen ovet ja hyllyt, käyttää vain pesuaineita ja puhdistusaineita lasille. Varo, ettei kolahtaa lasituotteet, joten se on erittäin hauras materiaali, eivät kuluta häneen painavia esineitä välttämiseksi naarmuja.

Älä avaa tai sulje ovet ja laatikot huonekaluja nykivät liikkeet - se pidentää heidän elämäänsä ja sinä piristämään kodin loput.

Älä aja eikä nojata jyrkästi tuolien tai paikkaa, jotta vältetään vahingot rakenteita.

Älä lataa hyllyt ja vaatekaappi kaapit sattumanvaraisesti! Raskaita esineitä tulisi sijoittaa siten, että paino jakautuu koko alueen hylly, jotta vältetään valumista ja sen jälkeen vahingoittaa rakennetta.

Muista, että tärkein hoito huonekalut, ja sitten vaaditaan vähintään keinoja huoltamisesta, huonekaluja tulee aina näyttää uusi!

kotini # 854; Huolto ja kunnossapito # 855;

Kalusteet ja maalaamaton puu (keittiön pöydät, kaapit) olisi pestiin kuumalla vedellä, sitten huuhdeltiin puhtaalla vedellä ja pyyhitään kuivaksi. Saastumisasteeltaan pinta huonekalut kaavittu puukerroksesta suuntaan akuutin puolen palan lasin tai veitsen terä.

Vahattu huonekaluja päivittäin pyyhi se pehmeällä kuivalla liinalla. Kaksi tai kolme kertaa vuodessa, vahattu huonekaluja voidaan pyyhkiä kostutetulla liinalla lämpimällä vedellä, hangata likaisilla alueilla, pyyhi kuivalla liinalla ja hankaa mastiksi.

Mastiksi voi valmistautua. Raastettua hierrettiin vaha, laittaa Tölkki, kaadettiin kerosiini ja tärpättiä ja sitten purkki laitetaan astiaan, jossa on kuumaa vettä (mutta ei tuleen), kun vaha on sulanut kokonaan, mastiksi sekoitettiin perusteellisesti, jäähdytettiin hiukan ja ovat ohuita huonekalut kuivien yhden tunnin ajan, ja sitten kiillotettu kiiltäväksi sukonkoy.

Tammi huonekalut hierottu mastiksi, muuten valmistettu: 20 g vahaa Grate tai hienoksi raaputetaan veitsellä, laittaa kulhoon, lisää lasi olutta ja tl sokeria. Seosta refluksoitiin, jäähdytettiin hiukan ja sitten vanupuikolla, kääritty pehmeällä kankaalla, joka on päällystetty ohuella kerroksella huonekalujen antaa kuivua yhden tunnin ajan, ja sitten kiillotettu kiiltäväksi pehmeä sukonkoy.

Kiillotettu huonekalut päivittäin pyyhi pölyt pehmeällä liinalla. Aika ajoin kalusteiden voideltu seos valmistettiin kasviöljyn ja tärpätti (otettu tasan), tai seosta, kerosiini <5 частей) и растительного масла (1 часть). В продаже имеется хороший готовый состав для протирки полированной мебели — «Полироль9raquo;.

Ohut kerros levitetään vanupuikolla, annettiin kuivua yksi tunti ja sitten trituroitiin valo liikkein pehmeällä liinalla.

Jälkiä kärpäsiä kiillotettu huonekalut voidaan poistaa pumpulipuikolla kostutettu hieman ruokailu (makeuttamaton) valkoviini.

Kiillotettu huonekalut ei voi puhdistaa tai pestä vedellä, erityisesti kuuma. Yleensä kosketukselta kuumien esineiden pinnalla huonekalujen näkyvät hankala jälkiä muodossa valkoiset ympyrät tai pisteitä. Vieläkin vaikeampi poistaa kotona ilman tukea asiantuntija piireissä ja pisteitä, jotka näkyvät kalusteiden alkoholista, Köln, parfyymit, kynsilakka.

Kaikki kalusteet ja erityisesti kiillotettu ei suositella pantavaksi lähelle lämpöpattereita tai alttiina suoralle auringonvalolle, koska tämä voi vääntyä ja polttaa.

Mahonkihuonekalut virvokkeita, tahrojen ja lian, varovasti puhtaalla, kostutetulla pehmeällä kankaalla takiainen öljyä. Öljy myydään apteekeissa ja hajuvesiliikkeissä.

Kalusteet on valmistettu pähkinäpuulla voidaan päivittää seoksella oliiviöljyä ja punaviini suolaisia, otetaan yhtä suureen osaan. Kostutetulla pehmeällä kankaalla tällä koostumuksella, huonekaluja hierotaan, antaa vähän kuiva, sitten varovasti kiillottaa pala flanelli liinalla tai muhkeat.

Puhdistaa ja poistaa pölyn veistetty koristeet huonekalut on kätevintä käyttää pientä sivellin, samaa harjaa pöly vaikeapääsyisiltä alueille keskuslämmitys patterit, kullattuja ja veistetty runko kuvia tai peilejä.

Huonekalut päällystetty emali maalia tai öljyä, voidaan päivittää, jos se pyyhi jäähdytetty liemi leseet, ja sitten pestään puhtaalla vedellä, pyyhitään kuivaksi, ja sitten voidellaan ohut kerros pellavaöljyä ja kiillotettu kuivaa pehmeällä liinalla.

Kuplia, rakkuloita huonekalut peitetty viiluista hieno puu voidaan poistaa seuraavasti: Laita turvotus useita kerroksia paksun paperin ja rauta paikka on melko kuumaa rautaa. Jos tämä menetelmä ei poista vika, kupla on huolellisesti akuutti naskali lävistämään reikä kaataa vähän liimaa ja sitten raudalla rauta läpi paperi. On sanomattakin selvää, että tämä menetelmä ei sovellu poistamaan kuplat kiillotettu huonekalut. Tässä tapauksessa on tarpeen soveltaa ainoastaan ​​asiantuntija.

Lika ja tahrat pehmustetut huonekalut koriste-kankaalla, voidaan poistaa jauhe "Novost9raquo liuosta; lämpimässä vedessä. Tämä ratkaisu kostuttaa puhdas villa pyyhkimällä sen likaisilla alueilla, sitten kuivaa pehmeällä liinalla. Rasva tahrat poistetaan pumpulipuikolla kastettu puhdistettuun bensiiniin.

Huonekalut, verhoiltu samettia tai muhkea se ei ole suositeltavaa puhdistaa liian usein harjattu. Hänen päivittäin pyyhkiä yli nukkakankaasta pehmeällä, kuivalla kankaalla, ja ei enempää kuin kerran viikossa harjalla tai pölynimurilla. Huonekalut, verhoiltu nahalla tai korvaavia päivittäin pehmeällä, kostealla liinalla. Kiilto aito nahkaverhoilu silloin tällöin hangataan villakangas kastettu vatkattu muna valkoiset.

Pieniä reikiä puiset huonekalut, hienoin puupöly että kaatoi nämä reiät mukaan huonekalut on esiintynyt - loinen kovakuoriainen-mylly. Kun se havaitaan läsnäolo Näytekairauksia sinun tulisi välittömästi alkaa taistella hänen kanssaan, muuten kaikki huonekalut, seisoo huoneessa hemmotellaan.

Verhoillut huonekalut päivittäin siveltimellä, puuosat kalusteet pyyhi kuivalla liinalla.

Verhoillut huonekalut (sohvat, patjat, tuolit ja niin edelleen. D.) voi tarvittaessa, purista pölyltä, saastuttamatta huoneeseen, ja ennakoimatta kalusteet. On tarpeen kostuttaa suuri kangas (vanha nuotit, laukku ja niin edelleen. P.), Hieman purista, peitä hänen sohva tai muuta pehmeää kalusteet ja tyrmätä avoimen ikkunan tai ruudun. Jos huonekalut on hyvin likainen, kangas huuhdellaan ja jatkaa koputtaa.