hosta kukka

Monivuotinen kasvi isäntä: kuvaus lajien istutus ja hoito

Pitkän aikavälin isäntä kukka pidetään "kasvi laiska" - jos valita oikea paikka purkaa, kulttuuri voi aktiivisesti kasvaa lähes ilman huoltoa. Jos puhumme miten etsiä isännät, erityistä huomiota olisi kiinnitettävä kuvauksen lehdet - ne antavat kasvi koriste ominaisuuksia, kun taas kulttuuri kukkia melko kotoinen.

Miten isännät erilaisia?

Isäntä - se ei ole kovin suuri (noin 40 lajia) suvun kasveja lilja perheen. Ulkoisesti tämä pieni ruusuke perennat: Isännät ovat tiheitä pensaita muodostunut tyvilehtien. Heillä on paksu juurakko lukuisia threadlike juuret. Se kasvaa varjoisassa metsissä kostean hedelmällistä maaperää.

Kukat ovat suppilon muotoinen isännässä, että jyrkät kantoja, väri vaihtelee valkoisesta violetti. Ei puutu kauneus, kukat eivät vielä ole ensisijaisesti koriste etu isännän. Niiden sisustus - siro lehdet kerätään tiheä pohjapinta ruusukkeen halkaisija 20-100 cm Erityyppiset ja laadut vastaanottavan lehdet ovat kooltaan (peräisin pienoiskoossa ottelu pituus lähes puoli metriä) muoto (kohteesta Suikeat sydämenmuotoinen) väri. (valon ja tummanvihreä siniharmaa). Lehtikiekkojen tiettyjen isäntälajista ja lajikkeet ovat keltaisia ​​ja valkoisia juovia tai raitoja eri leveyksiä ja muotoja. Reunat lehdet ovat aaltoilevat ja kärki - pitkänomainen ja kierretty.

Isäntä on hämmästyttävää vakautta koristelua - koska käyttöönoton lähtee toukokuussa heidän nuutumisoireita lokakuussa. On helppo viljelykäytäntöjä, vaatimaton hoito, vaatimaton kylmyyttä ja kuumuutta, helppo levittää. Kaikki koneet ovat erilaisia ​​harvinaisia ​​varjoa sietävät ja varjoa rakastava, jopa. Tämä on lähes ainoa kasvi, joka kukintoja voidaan nähdä alle katos puita elokuun lopussa. Isännät ovat erittäin vastustuskykyisiä tuholaisia ​​ja tauteja, ne kestävät istuttamisen, aggressiiviset voi kasvaa vuosia yhdessä paikassa. Yleisimpiä puutarhassa vastaanotetun 7-9 lajien isäntä ja monia muunnelmia ja lajikkeet.

Alla näet kuvat ja nimet Isäntälajista sekä niiden kuvaus.

isäntä belookaymlennaya Se muodostaa hyvin tiheä pensaat noin 20 cm korkea ja halkaisijaltaan 60-70 cm. Lehdet ovat laajasti pituus 15 cm, leveys 6-8 cm.

Valokuva ja kuvaus isännät tulee heti selvää, miksi tämä kasvi on saanut nimensä - sen vihreät lehdet on kapea valkoinen reunus.

Kantoja 30 cm pitkä, kukkia 6 cm pitkä, lila-violetti. Kukkii heinä-elokuussa. Tämä kone ei melko yleistä keskuudessa ystäville kukkia, sitkeitä ja vaatimaton. Se kasvaa parhaiten pienessä Penumbra, kun täysin valaistu aamulla ja illalla.

isäntä täytettynä subcordate on hyvin laaja lehdet (20 cm), pituus 25 cm. Se muodostaa vahva pensaita korkeus ja 80 cm ja leveys on sama. Leaf terät ovat tumman vihreä, paistaa alhaalta, jossa lausutaan pitkittäinen veining. Korsien korkeus 1 m, sinivioletti kukkia, kukkii 5 cm heinä -. Elokuu noin 3 viikko. Vaatimaton, useimmat koriste ylös kostean savimaata, puoliksi varjossa.

isäntä aaltoileva Se muodostaa suhteellisen löysä pistorasiat 20 cm korkea, noin 30 cm halkaisija.

Kuten näette, tällainen isäntien on lehtiä terät epäsäännöllisesti aaltoileva pinta ja pyörittäen varovasti kärki.

Ruoti kirkas, uritettu, hieman siivekäs. Lehvistönvihreä (16 x 10 cm), jossa epätasainen pitkittäinen valkoinen keskusta. Kukat suppilomaisessa-Bell, vaalea lila 5 cm pitkä. Korsien 80 cm. Se kukkii elokuussa.

Siebold Hosta on hyvin suuri (pituus 35 cm, leveys 25 cm) lehdet, sinivihreä, mattapintainen pinnoite. Lehtien muoto lähellä sydämen muotoinen. Kukka varret ovat alhaiset, kätkeä lehdet; kukkia vaalean mauve, lähes valkoinen. Se kukkii kesäkuun lopun 2 viikkoa. Auringossa, se menettää isäntä sinertävä väri ja muuttuu tumman vihreä. Sopivin osittain varjossa.

isäntä lantsetolistnogo lamina pituus on 17 cm, leveys 7-8 cm, vihreä. Pensaat kasvavat melko nopeasti. Ruusukkeen korkeus ja 40 cm halkaisijaltaan ja 60 cm. Leaf terät on järjestetty eri tasoihin. Lehtiruodin on melko pitkä, uritettu. Kantoineen korkea ja 60 cm, violetit kukat. Kukkii lopusta elokuun 2 viikkoa.

isäntä ratamokasvit Se on suuri (pituus 30 cm, leveys 15 cm), jossa lehdet sydämen muotoinen pohja ja terävä päälle. Lehtilapa kirkkaan vihreä, kiiltävä. Kukat ovat suuria, jopa 10 cm, valkoinen, piikki korkeus ja 60 cm. Kukinta elokuussa.

Miten istuttaa isännät ja miten hoitaa niitä

Ennen kuin laitat isäntä, sinun täytyy valita oikea osa ja riittävä valaistus. Sopivin isäntä ovat tyhjiö, humusta savimaata. Monet kultainen muodot kehittyvät parhaiten alueilla palaa vasta aamulla. Oikein valittu valaistus isännät pensaat kasvavat nopeasti, on paksu, siisti ruusukkeet ja lehtien väri on houkuttelevin. Jos on olemassa mahdollisuus usein kastelua ja säännöllistä hoitoa, sitten lasku isäntä voi tehdä milloin tahansa keväästä syyskuuhun. Eniten kivuton muutos tapahtuu toukokuussa ja elokuussa. Jatkohoidon on rikkakasvien, lannoitus, kastelu säännöllisesti puute ilmakehän kosteutta.

Välttämätön edellytys kasvaa isännän - korkea orgaanisen aineksen. Making lahonnut lanta olisi parasta syksyllä muodossa multaa ympärille pensaita kerros 5-7cm. Tämä samanaikaisesti parantaa edellytykset talvehtivien kasveja. Keväällä multaa matala haudattu. Multaa voi ripotella pensaiden alle ja alkukesästä, kun se on lisäksi lannoitteiden, lisätä ilman kosteus ympäristön, joka isännöi erittäin hyödyllistä.

Fed isännöi infuusiona mullein. Tämä osaltaan nopeaan kasvuun lehdet.

Ja miten hoitaa isännät lopussa lämpimänä vuodenaikana? Loppusyksystä lehdet surkastunut isäntä poistettu oksasakset. Tällöin pensaat ovat hyvin ripottele turve, että se on hyödyllinen erityisesti pohjoisilla alueilla. Monet lajit vastaanottavan kehittää melko hitaasti, jopa 4-5 vuotiaita malodekorativny. Kuitenkin kaikkein muotitietoinen aikuiset siemenet, yleensä 7-8 vuotta kasvillisuuden.

Isännät kasvatettiin pääasiassa jakamalla umpeen pensaat. Tehdä paremmin keväällä, ennen täyttä käyttöönottoa lehtiä tai lasku syyskuussa. Vanhat pensaat ovat yleensä helppo jakaa delenki.

tilasto

Copyright © 2008-2017 Bank värejä. Kaikki oikeudet kuuluvat omistajalle materiaalin FlowerBank.ru sivustolla.

Käyttämällä materiaaleja tietosanakirja, klikattava linkki lähde: Encyclopedia of tarvitaan värejä.

Hosta kukka. Kasvava isännät. care Isännät

Kuvaus ja ominaisuudet kukka Host

Hosta kukka pitkä, joka pystyy olla erinomainen koristelua mitään osaa. Tärkein kohokohta isännät ei hänen kukassa, ja suuri ja lehvistönsä.

Sen lehdet voivat olla eri muotoisia ja ne ovat kaikki erilaisia ​​väri. Lehdet voivat olla sekä vihreän ja sinisen, kultainen värisävy tai jopa raidallinen. Syyskuussa lehdet tullut kellertävän kultainen ja niin hämmästyttävä väri pysyy kunnes ensimmäinen halla.

Isäntä tunnetaan yleisesti nimellä "Queen of Shadows" ja tämä on syy. Loppujen lopuksi tämä kukka tykkää varjoisaan paikkaan. Hän on siellä kasvaa täydellisesti. Yhdysvalloissa, isäntä pidetään erittäin suosittu kukka. Lukuisat viljelijät - ammattilaiset ja harrastajat haluavat ostaa sen.

Isäntä on paljon positiivisia. Hän ei ole nirso ja viihtyy varjoisia alueita puutarhaan. Turhaan ei isäntä ottaa ensimmäisen joukossa suosikki yksivuotisia. se kasvaa ja tulee kehittää ja houkutteleva vuosi vuodelta. Sen lehdet ottaa itselleen kirkas väri ja saada voimaa.

Kuvassa kukka Isäntä voi jälleen todistaa erinomainen ja kauneutta. Monet ihmiset pitävät lehdet isännät, minkä lisäksi voidaan maisemaan koostumukseen.

Kukkatarha isäntä tulee täydellinen tapa suorittaa minkä tahansa kappaleen. Hosta puutarha käyttäytyy kuin kuningatar joukossa muita kukkia ja kasveja. Kasvatus isännät ihmiset eivät pitkään, kiitos kasvualustan ovat täysin uusia lajike. Amerikassa on noin 2000 lajia kukkien.

Ratamokasvit isäntä - on suosituin. Lehtien on suuri, rikas vihreä väri. Kukinnan aikana, kukat muistuttavat pieniä valkoisia kelloja. Sopivan asunnon - kostea ja varjoisia paikkoja.

Kuvassa ratamokasvit isäntä

Vihreä Fontaine - suuret lehdet, kirkas - vihreä väri. Pituus tällaisten lehtien jopa 8 cm. Kukat eivät ole suuria kanssa laventeli varjossa.

Belookaymlennaya marginata - vihreät lehdet, ja reunat valkoiset. Se näyttää hyvältä sisustus puutarhassa. Kukat tämän lajikkeen ovat valkoisia, ja ne voivat olla sävy lila tai violetti olla.

Valokuvan Kukka isäntä belookaymlennaya marginata

Kukkalajeista isäntä Niillä on laaja valikoima ja pystyvät täyttämään kaikkien kuluttajien.

The Night Before Christmas - lehdet, puristettu vihreitä, ne on koristeltu valkoiset raidat keskellä. Kauniita laventelin kukkia. Kuten isäntä kasvaa korkeus ja 50 cm.

Kukka isäntä Jouluaatto

Alex Summers - suuri kukka puolelta kuin maljakko. Lehdet ovat meheviä, vihreä, sininen sävy ja kultainen reuna. Kukkia lila sävy.

Allegan Fog - Smaragdin vihreät lehdet valkoinen keskus. Lajike on erilainen on, että lehdet olivat kierretty. Lila kukkia, korkeus 40 cm kannattomia.

Ann Kulpa - lehdet on vihreä. Puoliväliin mennessä levyn liuskan kerma. Kukat voi olla valkoinen tai laventeli.

Athena - leikata lehtien kirkkaan vihreä väri ja jokainen pala voidaan nähdä eräänlaisena kuvio.

Atlantis - vihreät lehdet kehystävät keltainen kehys. Lehtien muoto on pitkänomainen, ja vinkit ovat teräviä. Hyvää voi tuntea auringon.

Valokuvaa kukka joukko Atlantis

Moon Elokuun - Kevään vihreät lehdet, ja sitten ne muuttuvat keltaisiksi. Kukat ovat valkoisia.

Avokado - kupera lehtiä. Värjäävät kultainen-vihreä. Kukka on melko suuri.

Aaltoileva Queen - aaltoileva lehtiä. Väritä ne vihreä ja keltainen. Se on kukkia laventelin sävyn.

Isäntä Aaltoileva Queen

Istutus ja eteneminen isännän kukka

tehdä istutus kukka isännät mieluiten loppukesällä tai syyskuussa. Istuta kasvi isäntä on melko yksinkertainen. On tärkeää löytää oikea paikka. Ensimmäinen sääntö - varjoisia paikkoja. Maaperän isännät melko vaativa, mutta rakkaus, että se oli märkä.

Hyvin usein isäntäkasvilajille taimi menetelmällä. Maalis- ja huhtikuussa sinun täytyy istuttaa siemeniä isännät kontissa tai potin. Ensimmäinen taimet nokat osoittavat noin 3-+3,5viikko.

Nuorten taimien ei voi laittaa avoimilla aurinkoinen paikkoja. Lopussa Kesällä se voidaan istuttaa pysyvään asuinpaikkaan, avoin maa. Isäntä tavanomaisesti lisätään kolmella tavalla: aikuisten jako bush, siemeniä tai pistokkaita normaalisti.

Jako holkin. Levittämään kasvi isäntä jakamalla Bush voidaan aloittaa huhtikuun alussa, kun ensimmäiset versot näyttävät tai syyskuun alussa.

Äidin Bush siististi jaettu pieniin möhkäleitä, ja sen jälkeen joka pensas istutetaan savi reikään (ennen istutusta tarvetta kaataa). Syvyys kuoppien suositellaan korkeintaan 20 cm. Muutaman ensimmäisen päivän istutus on kasteltava.

Siemen menetelmä. siemenet isännät itävät pian. Se tapahtuu niin, että jotkut itää aikaisemmin ja muut myöhemmin. Ilmestymisen jälkeen uusia ja nuoria lehtiä voidaan turvallisesti istuttaa auki maahan. Kasvit kannattaa valita tumma siemenet, heillä on hyvä itävyys.

Pistokkaat isännät. Tämä menetelmä kappaleen on suositeltavaa aloittaa lopussa jousen. Ottaa pistokkaita nuoren kukka versoja. Ensimmäistä kertaa uudessa paikassa pistokkaat voivat perebalivat adaptointisolmuina menee. Muutamaa päivää myöhemmin lehdet alkavat kasvaa ripeästi.

Host Color Care Se sitoutui ole monimutkaista menettelyä.

Kasvien kastelu kuivalla säällä on tarpeen päivittäin. Tärkeintä ei pereuvlazhnyat. Tämä voi johtaa kuolemaan kukka.

Lannoitteita epäilemättä palvelee tärkeä menettely. Käytöksestä on tarpeen aikana koko ajan kasvin kasvua. Erinomaisia ​​tuloksia voidaan saavuttaa vuorotellen mineraali- ja orgaanisia lannoitteita. Ne valitaan rakeisessa tai nestemäisessä muodossa. irtoaminen maaperän suorittamaan huolellisesti, jotta se ei vahingoita juuristo.

Isäntä vahva kukka, mutta meidän on oltava varovaisia. On tuholaisia, jotka rakastavat häntä lehtineen. Pohjimmiltaan se on etanoita. Ne on ilo toivottaa viihdyttää lehtiä, koska tämä, pieniä reikiä näkyvät lehdet. Käsitellä niitä suositellaan kattamaan maaperän lähellä isäntä, tieteellisessä puhua "maan kattamiseen". Sopiva peittämään siru tai soraa. Tärkeintä on, että pinta ei ole pehmeää.

Hinta Flower isännät Se riippuu lajista. Ostaa kasvi voi olla kukkakauppoja, supermarketit tai perhe, voit tilata ne Internetin välityksellä. Arvioitu hinta per taimi tulee 180 ruplasta 400 ruplaan. Ne ovat myös aktiivisesti myydään kukkatoria verkosto erikoismyymälöille.

Millaisia ​​kukkia yhdistetään isäntien

Moniin kasvoihin isäntä näyttää hyvältä maiseman muotoilu Heuchera. Vuonna Heuchera lehdet punainen ja ne tulevat olemaan entistä monipuolisemman ilmeen lähellä vihreää isännät.

Koriste isännät näyttää hyvältä vieressä Alppien slide. Hyvin usein ne istutetaan rajoilla tai ryhmänä muiden perennoja. Hyvä näyttää vieressä isäntä havupuut. He voivat luoda täydellinen koostumus liljat ja phlox.

Vieressä isännät näyttää hyvältä kukkiin, yrttejä ja muita kasveja kuten lungwort. Usein käytetty sisustukseen heinäkasvien (Calamagrostis tai Miscanthus). Myös lähellä isäntä on suositeltavaa istuttaa kasveja oranssi ja keltainen kukkia tai lehtiä.

isäntä

Hosta (Hosta) on edustava monivuotinen ruohokasveilla ja kuuluu perheeseen parsaa. Nimi oli kunniaksi kuuluisa itävaltalainen kasvitieteilijä N.Hosta. Tehdas on myös toinen, vähemmän tunnettu nimi - toiminnallisuus on. Rhode isännät esitetään lukuisia lajikkeita ja lajeja.

Alkuperäpaikka isännät pidetään Japanin alueeseen ja Kiinassa Kuriilit, Sahalinin ja eteläosassa Kaukoidässä. Määrittää tarkasti, kun laitos avattiin, on mahdotonta. Euroopassa se otettiin käyttöön vasta 19. vuosisadalla. Sen leviämistä keskuudessa puutarhurit isäntä ei ollut pian, ja alun perin kasvanut vain kasvihuoneissa kasvitieteellisen puutarhan.

Isäntä on vaatimaton kasvi, joten se voi kasvaa hyvin varjoisassa paikassa. Ainoa ehto - laitos on suojattava altistumiselta voimakkaan tuulen ja luonnoksia. Väri lehdet vaikuttaa laskeutumispaikan isännät. Joten laitoksen vihreät lehdet yksivärinen tai sininen tuntevat hyvin varjossa, kun isäntä kirjava lähtee pitäisi istuttaa valoisa paikka, mutta pois suorasta säteet polttavan auringon.

Isäntä ja konstailematon sekä maaperän koostumus. Mutta jos haluat kasvaa vahva, rehevä ja kaunis kasvi, maa on hedelmällistä ja hyvin kosteutta ja hengittävä. Isäntä ei voi kasvaa suo maalla. Isännät taimet voidaan istuttaa avoimella alueella syksyllä alussa syyskuun ja kevään huhtikuussa ja toukokuun alussa.

Sängyssä isäntä on hyvin kaivanut. Kuopat ovat matalia tehdä, ne on toisistaan ​​etäisyydellä, joka on noin 40-50 cm. Jos useita on suuret lehdet, tämä etäisyys tulisi lisätä. Kukin kuoppa tulisi sisältää hyvä kuivatuskerros. Hänelle sopii rikki männyn kuori tai pieniä kiviä. Seuraava kuivatuskerros ripottele universaali lannoitetta koriste-Lehtipuut ja istutti päälle isäntä, hellästi hänen juuret. Lisäksi istutetut kasvit olisi huolellisesti kastellaan ja peitä reikä sahanpuru, jotta vesi ei haihdu liian nopeasti pintaan.

Huolehtiminen isännät kedolla

Huolehdi ole vaikeaa isännät. Kastelu pitäisi olla runsaasti ja usein. Kastelu on välttämätöntä aamulla, kunnes se oli lämpöä, maa on aina kostea, mutta ilman pysähtyminen vettä, muuten kasvi tulee vaikuttamaan sienitaudit.

Feed tarvetta järjestää vain, jos se kasvaa köyhä maaperä. Tee sitten lannoite tarvitaan vähintään kolme kertaa kauden kasvun ja kukinnan. Ensimmäistä kertaa on huhtikuun puolivälissä, toinen - lopussa toukokuun kolmas - lopussa heinäkuussa. Sillä podkarmlivaniya sopivia lannoitteita leikkovihreälle kasveja, ja luonnollinen orgaaninen lannoite, pieni määrä laimeaa kaliumsulfaattia, ammoniumnitraattia ja superfosfaatin.

Irtoaminen maaperä olisi tehtävä erittäin huolellisesti, sillä kasvien juuret ovat liian lähellä maanpintaa. Monet puutarhurit kieltäytyvät irtoaminen ollenkaan, joten se ei vahingoitu juuristo isännät ja korvata se multaa. Multaa maaperän säilyttää kosteuden hyvin.

Ennen puhkeamista kylmällä säällä, kukka varret leikataan pois ja lehdet eivät kosketa.

Joka syksy, aikuinen laitos kuuluu siirron ja jakamalla Bush. Kantoja poistettu, kasviuutetta maasta ja jaettu osiin, joista kukin on oltava kaksi itsenäistä myyntipisteissä ja juuriston. On aikaa istua alas isännän tarve saada aikaan syyskuun puoliväliin. Ennen puhkeamista kylmällä säällä istutetut kasvit on oltava aikaa asettua ja valmistautua talven kylmä.

Maaperän elinsiirtoa pitäisi olla löysällä ja hedelmällinen. Heti istutuksen jälkeen, kasvi hyvin, ja kosteat multaa sahanpurua tai hiekkaa. Istutettu kasvi etäisyydellä 30 cm päähän toisistaan, jotta pensaat isännät ensi vuonna olivat vapaasti kasvaa ja kehittyä. Isäntä ei voida istuttaa vuosittain. Samassa paikassa Bush voi kasvaa menestyksekkäästi noin 20 vuoden ajan.

On tärkeää kunnolla valmistautua isäntä talven. Voit tehdä tämän, leikkaa kukka varret, maaperään noin kasveja lähtee nukahtaa. Älä leikkaa lehdet kasvin. Ensimmäisessä lumessa voidaan käyttää ylimääräisiä suojia kasveja.

Isäntä voidaan levittävät jollakin seuraavista kolmesta tavasta.

Lisääntyminen jakamalla Bush suoritetaan kevättalvella, huhti- tai syksyllä syyskuun kukinnan jälkeen. Ennen kuin poistat kasvin runsaasti kasteltava. Aikuinen Bush on jaettu osiin. Jokaisessa osassa on oltava vähintään kaksi poistoaukkoa. Prosessit istuvat etäisyydellä noin 40 cm: n päässä toisistaan.

Pistokaslisäys. Tehdä tämän, toteuttaa prosessi, joka on oma juuristo, erotettu aikuisten kasvien ja istutettu varjossa, peitetty muovipullo. Muutaman päivän leikkaus voidaan istuttaa pysyvään paikkaan.

Lisääntyminen isännät siemenet Se on vaikein tapa. Tämän kasvi on ominaista hyvin alhainen itämistä. Ennen istutusta siemenet tarvitse liottaa liuoksessa kasvun stimulantteja. Maaperän istutus niitä on oltava steriilejä.

Kylvää siemenet potin tarpeessa huhtikuussa päälle heidän pikku ripottele maahan ja jätti lämpötilassa noin 25 astetta itämistä. Purkki siemenet on katettava lasi tai kalvo määräajoin tuulettaa ja kostuta. Siemenet itävät noin 2-3 viikkoa.

Ituja tulisi pitää kirkkaassa valossa, ajoittain kostutettu. Kun on kaksi täydessä lehdessä, ituja voi sukeltaa. Mutta on tärkeää muistaa, että tämä menetelmä kappaleen isäntä kasvaa hyvin hitaasti.

Isäntä voidaan menestyksellisesti käyttää suunnittelussa kasvimaa. Sen kaunis lehdet epätavallinen muodot ja värit täydentävät maiseman suunnittelu ja laimenna kukinnan mellakka muita kasveja. Isäntä pienellä korkeutta voidaan koristella ensimmäisen suunnitelman sängyt ja Alpine. Se näyttää hyvältä isäntä koristeelliset kivinen pohja.

Isännät voidaan koristeltu suihkulähde, lampi tai keinotekoisesti luotu vesistö. Isännät voidaan myöntää kääntyessään Puutarhapolkuja. Sen avulla carry jakautuminen vuodetta sektoreihin tästedes vapailla alueilla voitaisiin istutettu yksivuotisia. Isäntä ei tarvitse yhdistää muihin kasveihin. Erittäin mukava ja se näyttää aivan matonpäällyksen. Monet puutarhurit laatia isäntä tilaa hedelmäpuita.

Isäntä menee hyvin lähes kaikkien puutarhan kasveja, onko lilja, Impatiens, saniaisia, geranium tai Muscari. se on myös edullista asettaa pois mänty istutukset.

Isäntä on riittävän vahva kasvitautien ja tuhoeläinten, mutta silti se voi vaikuttaa etanoita tai sukkulamato.

Torjunta etanoita on varsin vaikeaa. Voit tehdä tämän, se on parasta käyttää syöttinä huumeita ostettu erikoisliike. Etanoita voi saalis ja käyttämästä ansoja keittää kotona. Tätä tarkoitusta varten säiliö olutta haudattiin lähelle tehtaan. Yöllä, nämä syötti ansoja kerää lähes kaikki tuholaisia. Voit etanoita voinut päästä lähelle isännät, maaperään heidän ympärillään tarvitse täyttää munankuoren tai rikki coquina.

Tappioon ankeroisten lehdillä on muodostettu ruskeita juovia. Tässä tapauksessa kaikki asianomaisen osan laitoksen poistetaan ja siirretty uuteen paikkaan, esikäsitellään juuret heikko kaliumpermanganaattiliuosta.

Jos juuret isännät ovat jatkuvasti seisovaa vettä, kasvi voi sairastua harmaan (ruskean) tai lahoa fillostikozom. Infektoituneen isännän rot, potilaat alkavat pudota lehtiä. Juuristo vaikuttaa myös. Taudin torjumiseksi voi olla käsittelemällä kasveja kaliumpermanganaatin ja siirtää uuteen paikkaan.

Fillostikoz ilmenee lehdille kasvien muodossa punaruskea täplät. Tallentaa isäntä voi hoitaa sitä lääkitys Vectra.

Kaikki laadut ja tyypit isännät ovat jakautuneet pitkin kaksi ulottuvuutta: riippuen laitoksen koosta ja väri lähtee.

väri: Host Green, isäntä keltainen, sininen isäntä ja isäntä kirjavia mediovariegata.

Koon: kääpiö (10 cm), pikkukuvan (10-15 cm), pieni (16-25 cm), väliaine (26-50 cm), suuri (51-70 cm), giant (70 cm).

Niistä puutarhurit suosituimmista lajikkeiden katsotaan:

isäntä kihara - pienoiskuva sydämenmuotoinen lehdet, teräviä reunoja hieman aaltoileva ja pyöristyneet. Reunaa pitkin arkki on valkoinen reuna. Pituus kunkin lehden - enintään 16 cm Kukinta kihara hosts -. Heinä-elokuussa. Blossoms unprepossessing kukkia violetti sävy, kerätään vispilällä korkealla varsi.

Siebold Hosta - tämän luokka on ominaista suuret lehdet tiheä kosketus, oli noin 35 cm pitkä ja noin 25 cm leveä. Lehdet ovat tumman vihreä väri, ja niiden pinta on peitetty valkeahko vahakerroksen. Kukkii muodossa silmut korkealla varsi kelloja vaalean lila. Kukinnan - heinäkuussa.

isäntä Fortune - ulkonäkö monin tavoin samanlainen kuin isäntä Siebold, mutta on paljon pienempi lehtiä. Väri lehdet - tummanvihreä, vahamainen kalvo on myös käytettävissä. Pituus kunkin arkin -. Noin 13 cm Peduncle- saavuttaa merkittävät mittasuhteet. Kukinta tapahtuu elokuussa, suppilomainen kukkia violetti sävyjä.

isäntä aaltoileva - sai nimensä epätavallisen kaunis aaltoileva lehdet saavuttaen pituus noin 20 cm kukinnot ovat melko korkeat - .. noin 80 cm kukat ovat muotoinen kelloja kirkkaan violetti sävy.

isäntä ratamokasvit - korkeus enintään 70 cm, kirkkaan vihreät lehdet, kiiltävä ja kiiltävä, pyöristetty ja herkkä kosketus. Kukinta elokuussa, tuottaa suuria kukinto. Kukkia huomaamaton, sävy.

isäntä korkea - jättää tiheä tuntuista, tummanvihreä, kiinnitetään kasvin pitkä petioles. Kukkii muodossa alhaisen kannattomia tiheä kukinto. Kukat putkimainen, violetti. Kukkii elokuun jälkipuoliskolla.

isäntä täytettynä - se on pyöreä lehdet tumman vihreä väri, pituus kunkin arkin noin 25 cm ja leveys noin 20 cm korkea isäntä voi nousta noin 80 cm kukinta tapahtuu heinäkuun lopulla kuin kukintoja, joka sijaitsee pitkä varsi ... Kukat ovat pieniä, violetti.