Horsetail-lääketieteelliset ominaisuudet

Horsetail - lääketieteelliset ominaisuudet ja soveltaminen lääketieteessä

Valokuvassa: Horsetail-kentän versot

Kortteet - monivuotinen, haava, ruohomaiset kasvi. Perhehevoset. Rizome on ruskehtava musta, jonka putkimaiset pallot ovat halkaisijaltaan 7 mm. Kaksityypin varret: kesä, joka pysyy syksyyn saakka ja sileä, joka ilmestyy keväällä.

Kesän varret ulottuvat 60 cm: n korkeuteen, ohut ilman silmälaseja, ontto sisäpuolelta. Yläosassa ne peitetään pienillä tuberkuloilla, alemmassa osassa - sileä. Kevyet versot - vaaleanruskea väri, jossa on sileät kylkiluut, pituus 25 cm. Spikelit ovat soikeita sylinterimäisiä 3 cm leveitä. Sporeilla on pallomainen muoto, jossa on neljä pyöreää lisäystä. Varret kuolevat riitauksen jälkeen. Perheen uudet jäsenet kasvavat hitaasti, kun taas suolakivet ja kasvulliset varret ilmestyvät vuosittain.

Horsetail - lajit ja kasvupaikat

Horsetail voidaan luottavaisesti kutsutaan yksi edustajista vanhimmista kasveista. Se on ollut turvallisesti olemassa yli 400 miljoonaa vuotta. Tällä hetkellä tunnetaan noin 30 lajia: hevoset, metsät, joet, suot, suot, mutta yleisimpi on hevosetali. Tämä lajike löytyy kaikkialla. Suurissa määrin kasvaa Crimea eteläosassa, vuoristo- ja jalkakäytävillä.

Horsetail kasvaa pitkin joenpohjaa, lähellä kanavia ja lampia ja muissa paikoissa, joissa on hyvä kosteus. Ehkä ainoa kartta kartalla, jolla on epätodennäköistä tavata hevosetali, on Uusi-Seelanti ja Australia.

Horsetail - lääketieteelliset ominaisuudet

Koska lääketieteen horsetail on tunnettu antiikin ajoista lähtien. He kohtelivat suolistohäiriöitä, maksan ja mahalaukun kasvaimia. Tämä ainutlaatuinen kasvi on korjaava, anti-inflammatorinen, diureetti, supistava, hemostaattinen vaikutus. Se on voimakas detoxifioiva vaikutus ja pystyy jopa poistamaan lyijyä kehosta.

Käytetyt korte sydänsairaus, munuaissairaus, keuhkopussintulehduksesta, reumatismi, punatauti, kihti, turvotus, keltaisuus, ateroskleroosin. On epätodennäköistä, että kilpailijalla on niin monenlaisia ​​sovelluksia. Horsetail on tehokas krooniseen yskään, furunkuloosiin, suoliston, stomatiitin ja muiden suun limakalvon tulehdusprosessiin.

Horsetailista valmistettua jauhetta käytetään hemostaattisena ja desinfioivaaineena ei-parantavia haavoja ja haavaumia hoidettaessa. Kasvin mehu on osoitettu virtsateiden sairauksista, hikoilusta, hilseestä, hiustenlähtöön.

Horsetail - lääkemuodot

Koska lääkkeiden raaka-aineet käyttävät kuivattuja maaperäosia monivuotisia - jopa 25-30 cm pitkä, joiden harmaasävyinen sävy, hieman hapan maku ja heikko haju. Kerättäessäsi sinun tulisi välttää lyödä muita tämän perheen jäseniä, jotka ovat hyvin samanlaisia ​​kuin kenttähevoset.

Jauhatut raaka-aineet ovat varret, jotka seulotaan seulan läpi, jonka reiät ovat enintään 7 mm. Korjuu aika on kesä-elokuu. Kerää kasvavien varrettomien osien osat, jotka heijastavat kevyesti versoja alustalla. Kuiva hevoskaulus ulkona tai huoneissa, joissa on hyvä ilmanvaihto, voit ullakolla levittää ohuen kerroksen. Säilyvyys - 4 vuotta.

Kuivatusta materiaalista valmistetaan infuusiot, decoctions, lotions ja myös käyttää lisäaineena kylpyjä, teetä, ruokia.

Munuaissairaus, turvotus, kivun poistoon liittyvä kipu, käytä keittämistä: 2 rkl. l. raakaa / 1 kupillinen vettä, täytä 15 minuuttia. Ota ¼ kolme kertaa päivässä.

Reumasta, kihelmestä, keuhkojärjestelmän sairaudet säästävät infuusiota: 1 rkl. l. hevosenkenkää / lasillinen kylmää vettä, vaatii 24 tuntia, tyhjennä. Ota 4 kertaa päivässä aterioiden jälkeen.

Keinokuivattu jauhe, joka on liuotettu keitettyyn veteen, on tehokas suolistohäiriöissä, diureettisena ja hemostaattisena aineena (30 g / l).

Angina, stomatiitti voi huuhdella suun liuoksella: 4 tl. 400 metriä vettä.

Märkivien haavojen, verenvuotojen haavaumien, tuore mehu auttaa, joita on käsiteltävä haavoittuvilla alueilla.

Field horsetail - vasta-aiheet

Ei ole suositeltavaa käyttää ratsuväkeä, jolla on yliherkkyyttä jodiin, tuberkuloosiin, nefroosiin, mahahaava.

Yliannostus voi johtaa pahoinvointiin, oksenteluun, vatsakivut lannerangan alueella. Tällaisilla oireilla on tarpeen ottaa aktiivihiili ja soittaa lääkäriin.

© 2012-2018 "Naisten mielipiteet". Kun kopioit materiaaleja - tarvitaan linkki lähteeseen!

Päätoimittaja portaalista: Ekaterina Danilova

Sähköposti: [email protected]

Toimitus: +7 (965) 405 64 18

Horsetail: lääketieteelliset ominaisuudet, vasta-aiheet, käyttö, koostumus, hyöty ja haitta

Kenttähevosetti (työntö, lautanen, lantionkipeä) on monivuotinen ruohomainen kasvi, joka kuuluu Khvoshchevin perheeseen. Jaettu subarktisiin, trooppisiin ja lauhkeisiin alueisiin aina Islannista Alaskaan.

Venäjän ja Neuvostoliiton avaruuden maissa on kaikkialla paitsi pohjoiset osat ja aavikot. Se mieluummin metsät, tulva-niityt, pensaat, jokien rannat, hiekkasärkät, pellot, valitsee hiekkaiset tai kohtalaisen kosteat maaperät. Se myös kasvaa vuoristossa, saavuttaen subalpinen vyö. Sitä pidetään rikkakasvina, jota on vaikea poistaa, ja se voi muodostaa kokonaisia ​​punkkeja.

Tämä herkullisen kuusipuun kasvi, jonka yläosassa on nuppi, on todennäköisesti tiedossa monille ihmisille, mutta harvat tuntevat sen käyttökelpoiset ominaisuudet. Kansanhoitajat ja farmakologit tunnetaan pitkään lääketieteellisistä ominaisuuksista ja vasta-aiheista, mikä mahdollistaa kasviperäisten lääkkeiden käytön lääketieteessä.

Tämä ei kuitenkaan ole ainoa pernan käyttöalue. Kevätjuustoja käytetään elintarvikkeisiin, jotka ovat sekä tuoreita että lämpökäsittelyn jälkeen, lisätty kastikkeisiin, piirakoihin, kasveihin. Niitä pidetään luonnonvaraisten eläinten ravinnoksi, mutta karjalla ja hevosilla voi olla myrkytystä.

Kortteet yrtti saavuttaa korkeus 40-50 cm, on pitkä hiipivä juurakko, joka on muodostettu lyhyen haaran mukulat kasvullisen kasvinlisäykseen kerääntyä ravinteita.

Yläpuolella olevat versot ovat kahdentyyppisiä:

Generatiiviset versot

Ne ovat haarautumattomia, ruskeita tai punertavia, erottuvat kolmionmuotoisista lehtihampaista ruskealla värillä. Kun kypsä itiöitä ei-vihreitä versoja kuolee tai tulee vihreä, ja muodostaa sivusuunnassa oksat muodossa jo erottaa vegetatiivinen oksat. Yläosassa on soikionmuotoinen soikea sylinterimäinen spikelet.

Kasvatusmuoto

Ruoho on vihreä. Levyjen sisällä on ontto, pystysuora tai nostettu maanpinnan yläpuolelle, oksat ja sileä pinta.

Lehtihampaat yhdistyvät 6: stä 16: een, jotka yhdistyvät tai jäävät vapaiksi. Kuulaiset oksat ovat yksinkertaisia ​​tai haaroittuneita, etsiä. Pienemmät lehdet varressa ovat sylinterin muotoisia. Spikelets ovat lähes sylinterimäisiä ja 2-3 cm pitkä.

Kukat eivät ole ja lisääntyvät itiöillä.

Horsetailin ainutlaatuinen kemiallinen koostumus (laitoksen yläpuolella oleva osa) määrittää parantavat ominaisuudet:

 • hiilihydraatit (galaktoosi, pektiini, mannoosi, glukoosi, arabinoosi, ksyloosi);
 • hartsit;
 • saponiinit (ekvisinoniini jne.);
 • karoteeni;
 • C-vitamiini;
 • kivennäissuolat;
 • tanniinit;
 • piihapon suolat;
 • flavonoideja (kemferoli- 3-soforazid, 5-glukosidi, luteoliini, kversetiini-3-glukosidi, apigeniini-5-glykosidi saponaretin, dihydrokversetiini ja muut);
 • alkaloidit (nikotiini, trimetoksipyridiini, eksi- siini, dimetyylisulfoni);
 • orgaaniset hapot (nikotiini, omena, kiniini, akoniitti, oksaali, fumaari, glukoni);
 • fenoliset karboksyylihapot (vanilliini, gallus, proto- katechinen, ferulinen, kahvi),
 • rasvaöljy (koostumuksessa - kampesteroli, p-sitosteroli, isofukosteroli);
 • katkeruutta.

Kaikki kemikaalit yhdessä määräävät monimutkaisen terapeuttisen vaikutuksen.

 • Niin, kasviperäisten lääkkeiden kasvit ovat parempia kuin munuaisten keräämisen diureettinen vaikutus, on vahva hemostaattinen ja anti-inflammatorisia ominaisuuksia, parantaa sidekudoksen lisääntymistä ja nopeuttaa kudosten uudistumista, erityisesti tuberkuloottinen prosessi, aktivoi toiminta ja lisämunuaisen kuoren, ja normalisoida kalsiumin ja fosforin aineenvaihduntaan.
 • Flavonoidit määräävät antimikrobiset ja anti-inflammatoriset vaikutukset;
 • Horsetail auttaa poistamaan kehosta peräisin olevan lyijyn;
 • Piiyhdisteet parantavat metabolisen prosessin kulkua ja sidekudoksen tilaa, verisuonien ja limakalvojen seiniä. Erityinen rooli on piihapon suolat luukudoksen kehittymisen kannalta. Virtsassa nämä yhdisteet häiritsevät suolojen kiteytymistä ja kivien muodostumista.
 • Vahva diureettinen vaikutus tekee laitoksesta tehokasta laihtumista, mutta on muistettava, että ylimääräinen neste pestään ja mineraalit, joten emme voi käyttää kasvien diureetteja. Lisäksi luottaa vain kasviperäisiin valmisteisiin laihtua ei ole tarkoituksenmukaista.

Huonoja kevätvoittoja korjataan kesän aikana: ne leikataan veitsellä, sirpalla ja kuivataan katoksilla tai ullakoilla. Kuivaamisen jälkeen aseta pellava- tai paperipusseihin. Säilyvyys - 4 vuotta.

Valmistelut kasvit ovat ominaista useita myönteisiä toimia: antibakteerinen, hemostatic, loislääkeresistenssin, diureetti, antispasmodic, supistava, yskänlääke, antiseptinen, tonic, haavan paranemista.

Tällöin on mahdollista käyttää kenttäherkkuja, joilla on terveydellisiä hyötyjä useille sairauksille:

 • tulehdukselliset prosessit suuontelossa: parodontosi, ientulehdus, stomatiitti, tonsilliitti. Nimetty hevosenkenkää ja adenoideja auttaa poistamaan tulehdus, turvotus ja palauttaa hengitys.
 • sieni-infektiot, joita aiheuttavat Trichophyton mentagrophytes, rubrum, Aspergillus niger, Microsporum canis;
 • ylempien hengitysteiden, kroonisen keuhkoputkentulehduksen ja keuhkoputkitulehduksen katarri;
 • sepelvaltimotauti;
 • tuki- ja liikuntaelimistön patologia: sciatica, niveltulehdus, niveltulehdus, osteokondroosi, luunmurtumat;
 • haavaisen pohjukaissuolihaavan, kolekystiitin ja kroonisen cholangiocholecystitin, haimatulehduksen;
 • aineenvaihdunnan patologia (kihti, diabetes mellituksen keuhko- ja keskiosat), ylimäräinen paino;
 • ruuhkautumisen vuoksi sydämen vajaatoiminnan ja hengityselimiin, jotka ilmenevät sisempi ja ulompi turvotus (sydämen vajaatoiminta, synnynnäinen sydänvika, keuhkopussintulehduksesta jossa suuri eritteen);
 • virtsatieinfektio: kystiitti, pielity, virtsaputken, IBC;
 • CNS verisuonten ateroskleroosia ja sydän;
 • peräpukamat, nenän ja kohdun verenvuodon;
 • horsetail lääkinnällisiä ominaisuuksia sallivat sen käytön naisille metrorrhagian ja tulehduksellisia prosesseja;
 • Riittämätön saanti mineraalien tai rikkoo niiden imeytymistä vanhuksilla;
 • tuberkuloosi, keuhkojen ja ihon (yhdensuuntainen kemoterapeuttinen määrätty hoito);
 • lyijymyrkytys, akuutti ja krooninen;
 • Krooninen veltto ulkoisia haavaumia, haavaumat ja paiseet, vyöruusu, paiseet, ekseema, atooppinen ihottuma, psoriaasi, ihotulehdus;
 • hilse, seborrea, päänahan, hyperkeratoosi, hiustenlähtö.

Apteekki huumeita korte

Phytolysinum

Phytolysinum - yhdistelmävalmiste kasviperäisiä tahnan muodossa, jolloin saadaan liuos, sisäiseen käyttöön tulehdussairauksien virtsateiden tarttuvan luonteen ja nefrourolitiaze;

korte yrtti (Herba equiseti-)

Kuiva raaka-aine kasvien laaja valikoima sovelluksia.

Nestemäisen tai kuivan uutteen

Se on paljon todisteita ja sovelletaan: lopettaa nenäverenvuotoa, sairauksien hoitoon virtsateiden, kastelu, parantaminen rasvainen iho ja muut.

tutkimus korte

 • Maininta hämmästyttävä kasveja löytyy kirjoituksista Avicenna ja Plinius vuodelta 1 vuosisadalla eKr, mikä on sijoitettu niin ainutlaatuinen hemostaattisen aineen.
 • Ensimmäinen työ Venäjän tutkijat voivat selvittää kasvin koostumukseen ja sen ominaisuudet näkyvät 40 vuotta. XX vuosisadan.
 • Läsnä ollessa flavonoidiyhdisteillä ja fenoli karbonihappojen on kuvattu Tsekin tutkijat 1980-luvulla. Kuka tutkittu kasvin koostumukseen TLC: llä.
 • Vuonna 2008 pohjalta Siperian State Medical University on osoitettu antitoksisia, diureetti, antiekssudativnoe ja sienten kasvua estävä kasvin uutetta in vitro, ja että in vivo.
 • Vuonna 2014, joka perustuu Medical University "Kursk Medical University" oli kokeellinen tutkimus diureettista aktiivisuutta on erittäin sisäsiitetty kasveja valkoinen rotilla, aikana, joka on osoitettu lisäävän virtsaneritystä kokeellisessa ryhmässä eläinten 95,7%.

Perinteiset reseptit korte

 • Eri alhainen pitoisuus vaikuttavan aineen, ja se on tarkoitettu estämään edellä mainittujen sairauksien tai patologisten tilojen varhaisessa vaiheessa. Suositellaan erityisesti ikääntyneiden ja kaikille ihmisille syksy-talvi aikana. 2 tl kuiva ruoho kaadetaan 0,2 litraan kiehuvaa vettä ja 30 min. He vaativat, suodatin. Toisessa menetelmässä on raaka-aine samaan tilavuuteen sekoitettiin 200 ml: aan kylmää keitettyä vettä ja infusoitiin 12 tunnin ajan.
 • Toteutettava Määrä on pieni SIPS 3-4 kertaa päivässä., 2-3 kuukautta.
 • 20 g kuivaa ruohoa pantiin pannulla, lisätään 200 ml: aan kiehuvaa vettä, peitettiin kannella ja kuumennettiin höyryhauteella puoli tuntia. Jäähtyä kunnes lämmin, suodatin työntämällä raaka-aineena. Tilavuus liemi säädettiin 200 ml: ksi laimentamalla haaleaa vettä.
 • Merkinnät: turvotus munuaisten, keuhkojen ja sydämen alkuperä, mukaan lukien, vastaan ​​eksudatiivinen keuhkopussintulehdus, kongestiivinen sydämen vajaatoiminta, tulehduksellinen munuaissairaus, virtsarakon; Sappikivitauti, ripuli, ennaltaehkäisyssä sisäisen verenvuodon haavaumia mahan, runsas kivuliaat kuukautiset, sieni-infektiot (sisällä). Tulehdussairaudet suun ja nielun (huuhtelu), haavat, painehaavat, haavaumat, ekseema, furunkuloosi (pesu), nivelrikko ja nivelreuma (lämmin pakkaa).
 • Se on otettu 1-2 ruokalusikallista kolmasosaa osa kuppi 2-3 kertaa päivässä. 60 minuuttia aterian jälkeen.
 • 20 c korte yrtti kaadetaan 200 ml: aan kiehuvaa vettä ja konsentroitiin lämmin pyyhe 1 tunnin ajan, se suodatettiin.
 • Merkinnät: virtsakivitaudin, tulehdussairauksien, maksan ja virtsarakon, turvotus sydämen alkuperää, tulehdussairaudet naisen sukuelimiin, ateroskleroosi, verenpainetauti, luunmurtumien (sisällä). Parantumattomissa haavan märkiminen, haavaumat, painehaavat, ekseema, furunkuloosi, (pesu), mureneva, huokoinen ja ihotulehdus (pyyhkimällä), kihti, reumatismi, keuhkopussintulehduksesta (lämmin pakkaa angina), ja tulehduksellinen kurkun ja sorkkatauti (huuhtele). Sidekalvotulehdus (1-2 tippaa tiputuksen sidekalvopussiin joka 3 kertaa päivässä). Se levitetään hiukset huuhteluun pesun jälkeen.
 • Sisäkäyttöön 1-2 rkl. l. 3-4 kertaa päivässä.
 • Pestään huolellisesti tuoretta ruohoa kylmä juokseva vesi, murskata ja purista mehu. Säilytä viileässä.
 • Viitteitä: turvotus eri alkuperää, hoitoon ja ennaltaehkäisyyn suonikohjuja, usein ja pitkittynyt virustauti, heikentynyt immuunijärjestelmä (sisällä). Työntämään, verenvuoto (hoito). Usein nenäverenvuotoihin (annostelua nenän 2-3 tippaa).
 • Take 2 tl jopa 3 kertaa päivässä.
 • Apteekista ja vähittäiskauppa.
 • Indikaatiot: hoito ja ehkäisy munuaiskivet, vähentää sidekudoksen elastisuuden, heikko hiusten ja kynsien, ateroskleroosin (hoito ja ehkäisy), lyijy myrkytyksen, yskä ja hengityksen vinkuminen keuhkoputkien, tuberkuloosi, ihoa ja keuhkoja, diabetes, heikentynyt immuunijärjestelmä, reumaattisen kivun (sisällä) . Kurkkukipu ja iensairauksien (huuhtelu). Sieni-infektioita (pintakäsittely).
 • Take ½ tl 3-4 kertaa päivässä. Nestemäisen uutteen kuiva briketti Briketit ½ viipaleet kaadetaan 200 ml: aan vettä, keitetään 30 minuuttia ja se suodatettiin.
 • Se on tonic aine parantaa aineenvaihduntaa. Take 20 grammaa. yrtit ja kaada 1 litra. valkoviini, vaatia 7 päivää, rasitusta.
 • Take 2 rkl paasto, 2-3 viikkoa.
 • Se on antiseptinen ja haavan parantava aine. Ota 1 osa kuivaa hiukkasmaista rehu, lisätään 4 osaa vaseliinia ja sekoitetaan.
 • Salve haavaumat, halkeamia, märkivä haavat.
 • 100 g. kuiva ruoho 1 litra kiehuvaa vettä 30 min. ja lisätään standardin kylpy.
 • Viitteitä: huono verenkierto raajoissa, laski aineenvaihduntaa, paleltumia ja ihon märkivä, reumasairauksien nivelissä, kihti tauti. Hikoilu jaloissa ja käsissä (paikallinen kylpylä).
 • Kylpyyn 10-15 minuuttia, toistetaan 1 päivän jälkeen. Kurssin: 15-17 kylpyjä.

Kapealla palkkiot ja koostumukset

Kokoontuminen hoitoon tuberkuloottinen imusolmuketulehduksen

 • Take 50 grammaa. cauda equina, 30 gr. knotweed ja keltakatkeroa, sekoita 2-3 ruokalusikallista kokoelma kaadetaan 500 ml: aan vettä ja keitettiin miedolla lämmöllä 10 minuutin ajan.
 • Juoda 100 gr. 4 kertaa päivässä. ennen syömistä.

Agentti hoitoon kitarisojen lapsilla

 • Tuore tai kuiva ruoho jauhaa, ottaa 2 rkl. l., kaada puoli kupillinen kiehuvaa vettä ja kääriä pyyhe 40 minuuttia. Rasitusta. Joka päivä valmistetaan juuri korjaamiseksi.
 • Hoidon aloittaa 3-4 viikkoa. 5 tippaa tiputettiin kumpaankin sieraimeen 3 kertaa päivässä. Menettely on hyvin siedetty, mutta putoaa laittaa syvälle nenään tulee tehdä ennen tiputusta pesemistä huume-pohjainen merivettä. 2-3 päivää nenästä saattaa esiintyä runsaasti valinta - lopettaa hoito ei ole tarpeen, se on normaali reaktio.

Liemi osteoporoosi, niveltulehdus, reumatismi

 • 100 g. kasvit kaada 1 litra vettä, laittaa pieni tulipalo, kunnes veden määrä vähenee 2 kertaa. Siivilöi ja lisää liemellä 250 gr. hunaja, laita vesihauteessa 30 minuuttia, poistetaan muodostunut vaahto.
 • Ota 1 rkl jopa 5 kertaa päivässä.

Lientä sappikivet

 • Ota 1 rkl tolkachika, 2 ruokalusikallista knotweed ja 6 ruokalusikallista ruusunmarjan juuret, sekoita ja kaada seos 3 kupillista vettä. Keitetään 15 minuutin ajan miedolla lämmöllä. Hautua 1 tunti.
 • Ottaa puoli kuppi 2-3 kertaa päivässä. ennen ateriaa, 1 kuukausi.

Terapia keräys hoitoon ja ehkäisyyn luun ja nivelsairaudet

 • Kestää 10 grammaa. korte, lehmus kukka, kukkia, Mallow, piharatamo, 5 gr. kukkia mustaseljanmarja, timjami, fenkoli hedelmiä. Raaka sekoitettiin kestää 2 tl seos ja kaada 1 kuppi kiehuvaa vettä, kansi kansi 20 min., suodatin.
 • Ottaa 100-150 ml 3 kertaa päivässä, se voi olla hunajaa 2-3 kuukautta.

Korjaamiseksi akne ja "paha" ihon (ekseema, psoriasis)

 • Poninhäntä sekoittaa lehmus kukkia tasasuhtaisesti, ottaa yksi ruokalusikallinen kerätä ja kaada 1 kuppi kiehuvaa vettä, 1 tunnin ajan.
 • Pyyhkiä puhtaaksi lämpimällä infuusio ongelma-alueita yöllä. Hoitoon kasvojen infuusio voidaan pakastaa kuutioiksi ja pyyhi iho.

Vasta hoitoon ja varotoimet

Vasta Sosonko seuraavaa:

 • Munuaistulehdus ja nephrosis;
 • Runsaasti sisäinen verenvuoto;
 • Raskaus (aiheuttaa kohdun supistuksia);
 • imetys;
 • Alle 3-vuotiaille lapsille,
 • Idiosyncrasy.

Huumeita tämän kasvin ovat yli 3 kuukautta peräkkäin ei voi olla. Thiaminase sisältää entsyymiä, joka pilkkoo B1-vitamiini, joten käyttö korte valmisteiden Bole 3 kuukautta johtaa kehitystä vitamiinin puutos. Ja vähentää kaliumpitoisuus veren, sekä voimakas diureettinen vaikutus johtaa hypokalemia, mutta tämä indeksi hoidon aikana olisi valvottava. Ristiriidassa huumeita litium - hidastaa niiden luonnollisessa erittymistä kehosta, joka on täynnä kehittämiseen sivuvaikutuksia.

Käyttö korte tulee sopia lääkärin - vain se on turvallinen ja tehokas hoito.

Olen tsistomichesky katetri. Voinko käyttää tinktuura korte kuin pesuliuosta.?

Tällä hetkellä olen käyttäen suolaliuosta.

Lisää kommentti peruuttaa vastaus

Sinä kaikki tiedämme vilustuminen ja flunssa

© 2013 ABC Health // Asiakassopimus // // henkilötietolain Sitemap tiedot Tällä sivustolla tiedoksi ja ei vaadi itsensä hoitoon. Diagnosointiin ja neuvoja hoito tulee kuulla pätevän lääkärin.

Korte - vaatimaton kasvi voimalla

Hyvät lukijat tänään puhumme korte. Monet teistä ovat kuulleet, luultavasti siitä. Korte - tämä on yleinen nurmikasvien monivuotinen yleisesti itiökasvilajista. Niityt, tyhjille tonteille, rotkot näkyvät keväällä hänen uhkea ruskea - punertava itiöitä laakeri versoja, ja kesällä ne ovat jäykkiä aluevaltaus röyhyjä. Tämä on yksi niistä hyvin vanha kasvi, joka on saavuttanut meidän päivää samassa kunnossa.

Lääkinnällisiä ominaisuuksia korte on tiedossa meidän kaukainen esi-Travnik XVI vuosisadalla, tutkijat ovat löytäneet tarkka kuvaus korte, hänen piirustuksia sekä soveltamisalan hoitoa varten. Muinoin, kasvi on käytetty ensisijaisesti hemostaattisen aineen, vaikka hyödyllisten ominaisuuksien korte on paljon laajempi. Ja me tiedämme tänään kuin hyödyllisiä korte, sen lääkinnällisiä ominaisuuksia ja aiheet.

Katsotaanpa ensin nähdä, miten näyttää kasvi, ei sekoita sitä mitään muuta, jos keräät yrttejä itse.

Ehdotan katsomaan lyhyt video siitä korte ja miten se eroaa muista lajeista. Tämä on erittäin tärkeää, koska kaikki muunlaiset Kortteet ovat myrkyllisiä ja vain korte kasvi ei ole myrkyllinen ja on laajalti käytetty lääkkeenä.

Peltokorte ja sen hyödyllisiä ominaisuuksia

Uute tämän yrtti löytyi askorbiinihappoa, korotinoidy, flavonoidit, piidioksidi, mineraalisuoloja kaliumia, tanniinit, orgaanisia happoja, saponiinit ja monet muut aineet, jotka tekevät valmisteet perustuvat Korte hyödyllisiä terveydelle.

Ainutlaatuisuus tämä kasvi on sen kyky kerääntyä piihappo, joka on tarpeen laitoksen säilyttää nuoruuden iho, terve sydän - verisuonisto, että luukudoksen muodostumista, parantaa visio. Puute piin johtaa ennenaikaista vanhenemista koko organismin, huolimatta siitä, että tarve on varsin pieni, on tarpeen saada sitä päivittäin ravinnon kanssa. Yrttiteet, kuten teetä korte, tulee ylimääräinen lähde tämän tärkeän elementin.

Glykosidit, joka koostuu korte on voimakas hemostaattinen vaikutus, jolloin Korte soveltaa eri vuotoja.

Toinen hyödyllinen ominaisuus ainutlaatuinen korte, löydettiin aikana tutkimuksen - kyky erittää raskasmetalleja, kuten lyijyä, joten decoctions korte käytetään pitkän ajan lyijymyrkytys on erittäin vaarallista elämää.

Se on kasvi ja toinen, yhtä tärkeitä ominaisuuksia:

 • Vähentää tulehdusta;
 • Se on voimakas bakterisidinen aine;
 • Se parantaa haavat;
 • Se on inflammatorisia ominaisuuksia;
 • Käytetty diureetti ja sidosainetta;
 • Se vahvistaa elimistön puolustuskykyä;
 • Se estää munuaiskivien muodostumisen;
 • Se vähentää kolesterolin määrää veressä;
 • Lievittää turvotusta;
 • Alentaa veren glukoosipitoisuus kuitenkin tarkoitettu potilaille, joilla on diabetes;
 • Parantaa aineenvaihduntaa.

Kuten näette, tämä yksinkertainen ruohoa aika vahva vaikutus ihmiskehoon.

Korte on käytetty kansanlääkinnässä ja perinteisen lääketieteen muodossa decoctions, infuusioiden, tuoremehua, pakkaa ja voiteet. Perinteinen lääketiede käyttää osana korte diureetit, munuainen teetä, tämä yrtti myös tulee eri laksatiiveja seoksessa ja diabeteslääkkeiden maksuja. Kortteet kuuluu monia hyvin tunnettuja lääkkeiden hoitoon kystiitti "Phytolysinum".

Liemi valmistetaan 250 ml: lla vettä ja ruokalusikallinen kuivattiin jauhettu raaka-aineista. On mahdollista valmistaa se vesihauteessa 15 minuutin ajan, tai 5 minuuttia miedolla lämmöllä kiehua. Ota keittäminen 1-2 ruokalusikallista ennen ateriaa.

Infuusion valmistetaan raaka lusikka ja kuppi keitettyä vettä, ja se suodatettiin. Infuusio käytetään 1/4 - 1/3 cup ennen aterioita useita kertoja päivässä.

Valmistella teetä Korte tl raaka kaada lasillinen kiehuvaa vettä 2 minuuttia, siivilöi ja juoda muutaman SIPS koko päivän. Kuten tee on vähemmän keskittyneet, on hyödyllistä koko kehon, erityisesti nivelten ja munuaisiin. Sen hyvä juoda ehkäisyyn monien sairauksien.

Korte on hyödyllinen terveydellemme

Katsotaanpa parantavan ominaisuuksia korte, ja millä sairaudet tämän kasvin voi olla meille hyötyä.

Voimakas hemostaattinen ja anti-inflammatorisia ominaisuuksia korte on mahdollista käyttää missä tahansa verenvuoto, decoctions ja infuusiot määrätty peräpukamat, tuoretta mehua ja liemi suositellaan kohdun ja vatsan verenvuotoa. Mehu puristetaan tuoreista kesän karkaa ja juoda lusikallisen kolme kertaa päivässä.

Sisäistä verenvuotoa voi uhata elämää, joten viittaus lääkärin näissä tapauksissa on tarpeen. Kaikkia lääkkeitä yrttejä voi käyttää samanaikaisessa aineessa kuultuaan asiantuntija.

Sairauksien suuontelon, keuhkojen ja keuhkoputken

Valmisteet korte vahvistavat elimistön puolustuskykyä ja auttaa kylmä, yskä, tuberkuloosi. Ne lievittää tulehdusta, puhdista keuhkoputket, lievittää kouristuksia. Keittäminen voi kurlaa suutulehdus, angina, nielutulehdus ja tonsilliitti osoitteessa. Se voi olla erityisen käyttökelpoinen korte kylmä kausi, jolloin lisääntynyt riski hengitysteiden virusinfektiot.

Munuainen ja virtsarakon

Kortteet kystiitti käytetään diureetti ja anti-inflammatorinen aine. Antaa ylimääräinen neste kehosta siten käyttökelpoisia munuaisten sairaudet, joihin liittyy turvotusta. Estää kiven muodostuminen munuaisia. Take 1/3 kuppi infuusio kolme kertaa päivässä.

Kansanlääkinnässä hoitoon käytettävä, nivelrikko, reuma, rappeuttava levy tauti, kihti. Aineet sisältyvät kasvi-, ja ulostulo liuenneen natriumsuolan, lievittää turvotusta, vähentää tulehdusta ja kipua. Ota keittäminen sisäpuolelle lusikalla ennen ruokailua ja kipeä nivelet soveltaa voiteet lämmintä lientä.

Sydän - ja verisuonitaudit

In sydän- ja verisuonten, perinteinen lääketiede suosittelee juominen mehu puristetaan tuoreista korte versoja. Ota yksi lusikka kahdesti päivässä ennen aterioita. Hoitojakso - kaksi viikkoa. Mehua puhdistaa ja vahvistaa verisuonia, normalisoi verenpainetta ja sykettä.

Korte kansanlääkinnässä eri maiden hoidetaan ihosairauksia ja huonosti parantavan haavat. Liemi pestiin suppurating haavojen tehdä voidetta vaikuttaa ihon alueilla, kuten ekseema, dermatiitti, psoriasis, paiseet ja muut ihon pustulosan vaurioita.

Hoitoon iho-ongelmia, voit hakea voidetta piirustus korte. Sen valmistamiseksi sinun täytyy valmistautua keskittynyt hautua: lasi vettä ottaa 2 ruokalusikallista raaka-aineiden ja keitetään 10 minuuttia. Sitten suodattaa ja sekoitetaan vaseliini tuottamiseksi voiteen konsistenssi. Se kestää noin 100 grammaa vaseliinia ja 30 ml lientä. Voide säilyttää jääkaapissa.

Saat lisätietoja hyödyllisiä ominaisuuksia korte saat katsomalla tämän videon.

Perinteiset parantajat iho- ja nivelsairaudet on suositeltavaa käyttää kylvyssä lisäämällä keittäminen korte. Valmistella liemi kylpy 100 grammaa kuiva-ainetta täyttää litraan kylmää vettä, lämpöä kiehua kiehua, keitettiin 10 minuuttia, valaa, kanta ja lisätään kylpyyn. Tällaiset kylpyammeet parantaa verenkiertoa, on myönteinen vaikutus aineenvaihduntaan, hyödyllinen reumasairauksien kipua, ihon tulehdustilat.

Jalka kylpyjä käytetään vähentämään hikoilu ja jalat, kipu jalka ja lievittää turvotusta ja väsymystä jaloissa.

Tiedetään myönteisiä vaikutuksia tämän yrtti hiukset. Käyttöä jatketaan vahvistaa hiukset polttimo, hiukset saavat terveen näköisiä, on kiiltävä, vahva, silkkinen, lopettamaan liiallinen menetys katoaa kutina päänahassa. Korte on erittäin hyvä hilse, erityisesti öljyinen seborrhea.

Ja liemi litraa vettä tarvittiin 3 rkl kuivaa heinää, valmistaa keittäminen, vaatia tunnin ajan. Lämmin liemi hierotaan päänahan ennen pesua, jossa on suuri määrä hilseen ja sitä käytetään huuhteluun hiukset pesun jälkeen.

Jos hiukset on vakavasti vaurioitunut, sinun on hyötyä artikkeli vahingoittuneiden hiusten

Selviytyminen akne apua säännöllisesti pesua, pyyhkimällä keittäminen korte. Voit jäädyttää liemi, ja aamulla pyyhi iho jääpalojen. Tämä on hyödyllistä paitsi torjua akne, kylmä yhdistettynä lääkekasvina hyvin sävyjä ja uudistaa ihoa.

Miten päästä eroon akne kotona, opit artikkelista Folk korjaustoimenpiteitä varten akne

Korte yrtti - vahinkoa ja vasta-

Huolimatta siitä, että Korte ei sovelleta myrkyllisiä kasveja, ei noudateta annostusta lääkkeet voivat aiheuttaa myrkytyksen. Et voi käyttää sitä lapsiin, raskaana oleville ja imettäville naisille. Korte vasta alennettua verenpaine.

Hoidossa korte pitäisi tarkkailla maltillisesti, se ei ole suositeltavaa käyttää infuusioon ja decoctions sisällä yli kolmeen viikkoon. Kun uudelleen ottamista tarvitse tehdä kahden viikon tauko.

Ei ole väliä kuinka turvallista ei näyttänyt kasviperäisten terapiaa, tulisi ymmärtää, että minkä tahansa lääkkeen kasveja - nämä ovat samoja lääkkeitä, mutta niiden vaikutus on pehmeämpi ja pitkittynyt. Siksi sairauksien hoidossa tulisi neuvotella lääkärin mahdollisuudesta käyttää kasviperäisten lääkeaineiden.

Olen tuoda tietoonne artikkelit muista lääkekasveja:

Ja sielulle me kuulemme tänään Giovanni Marradi - Anna Maria . Taitavan koostumus.

Vinkkejä (7)

A me hän saa hyvin alussa kystiitti yhdessä plantain ja juuri Potentilla (suhteessa 1: 2: 1). 2 rkl. lusikkaa lisätään 0,5 litraa kiehuvaa vettä. keitetään 3 min. Juoda lasillisen yöllä ja ennen aamiaista. 2-3 kertaa kaikki oireet häviävät. Ilmeisesti täällä käsitellään suuria määriä piitä ja terapeuttisia ominaisuuksia, jotka sisältävät tätä yrtti.

Kiitos jaat resepti, Maria.

Irina kiitos ihana armolahja tähän musiikkiteoksen ja juoni!

Kuinka mukavaa antaa lahjoja, jossa koko ajan! Ja saada ne, liian ... luultavasti

Victor, kiitos aina juhlia lahjoja ...

Saamisessa ilo, tietenkin, mutta antaa ... Voi, kuinka mukavaa ... varsinkin jos tiedät henkilö on lähellä ja voit olettaa, että se on kuin ...

Irina tässä tapauksessa - niin onnekas, koska ne ovat ystävillesi!

Ja ne henkilökohtaiset mieltymykset, joista ja lahjat ja muut vastaavat, tiedät - niin ne ovat onnellisempia ja jopa kaksinkertaisesti

Victor kyllä, toivon, että ystäväni minulle hyvin .. ja lahjoja ihanat .. Ja olen heidän ...

Ihmettelen, ei tiennyt, että se koskee karvatupet golovy.Nado poprobovat.Potom otpishu.Spasibo esinettä varten.

 • yrttejä
 • hyödyllisiä juuret
 • hunaja tuotteita
 • Lasten terveys
 • perinteiset menetelmät
 • Ruokavalio ja laihtuminen
 • sappirakon
 • Terveellinen syöminen
 • sairauksien ehkäisy
 • Kasvojen ja vartalon
 • kaunis kuvio
 • Käsien hoito
 • aromaterapia
 • Hiustenhoito
 • kosmetiikkaöljyt
 • Maskit vihanneksia
 • Maskit hedelmiä
 • Maskit marjoista
 • perhe inspiraatio
 • onnellinen vauva
 • Luonnon sitova
 • Taidetta Soul
 • positiivisen psykologian
 • mainostajat
 • yhteystiedot
 • Kesällä kimppu # 15
 • Kevät vesiväri # 14
 • Sielu talvi # 13
 • Henkäys syksyllä # 12
 • Kesällä Sketches # 11
 • Hanki ilmainen
 • tulee kirjailija
 • kaikki kysymykset