Horsetail hyödyllisiä ominaisuuksia ja vasta-aiheita

Horsetail kenttä - hyödyllisiä ominaisuuksia ja vasta-aiheita. Ohjeet keisarihummerin käyttöä varten

Maansiirtotyöt kuoppia poninhäntä vispilä tolkachik, sarake Marsh, padivolos - kaikki nimet suosittu yrtti, jota on käytetty laajalti lääketieteessä - Korte Tavallinen (Peltokorte). Yrttihevosia on käytetty jo vuosia virallisessa ja kansanlääketieteessä, homeopatiassa ja kosmetologiassa.

Horsetail - lääketieteelliset ominaisuudet

Laajasti hajautettu parantavaa ainetta varten tämä kasvi on saanut kyvyn parantua useista sairauksista. Kenttähevosten terapeuttiset ominaisuudet ilmaistaan ​​anti-inflammatorisissa, diureettisissa, bakterisidisissä, hemostaattisissa ja hypotensiivisissa vaikutuksissa. Kokeellisten tutkimusten aikana havaittiin kasvuston detoksifikaatioominaisuus, erityisesti - kyky poistaa lyijyä kehosta.

Horsetail - kemiallinen koostumus

Lääketieteessä, homeopatiassa ja kosmetologiassa käytettävän kasvien keräyksen laaja valikoima selittyy sillä, että sen koostumus on suuri joukko käyttökelpoisia aineita. Horsetailin yksityiskohtainen kemiallinen koostumus on seuraava:

 • hiilihydraatit;
 • saponiinit;
 • orgaaniset hapot (akoniitti, omena, fumaari, oksaalihappo, piihappo);
 • tanniinit;
 • flavonoidit (kaempferoli, kervetiini, luteoliini);
 • vitamiinit (karoteeni, askorbiinihappo);
 • kivennäissuolat;
 • mikroelementit (rauta, pii, kalium, kalsium, magnesium, kupari, sinkki);
 • rasvaöljy;
 • pektiinit;
 • karotenoideja.

Horsetail-herkku säilyttää suurimman osan kasvien C-vitamiinista, mikroelementeistä ja muista ainesosista. Uutea käytetään ulkoisesti ihottumien, mustelmien, ihon tulehdusprosessien hoitoon. Sisäistä käyttöä käytetään eri annoksella hoidettaessa sisäelinten tulehdusprosesseja, dysentery, edeema. Kosmetiikan luonnollisia hyödyllisiä ominaisuuksia on pitkään käytetty kosmetiikassa - tämän kasvin uutetta on erittäin hyödyllinen iholle ja hiuksille. Horsetailin käyttö auttaa parantamaan monia sairauksia, esimerkiksi:

Lääketieteen lisäksi tätä laitetta käytetään eläinlääketieteessä - haavojen hoitoon kotieläimissä, kukkaviljelyssä - kasvitautien ehkäisemiseksi. Teollisuudessa ruohoa käytetään luonnollisen villan väritykseen keltaisena. Suurten piidioksidipäästöjen takia märkäkuivattua raaka-ainetta, joka on peräisin suolakolonnin ruohosta, käytetään kalusteiden kiillotukseen. Generaattiset versot, jotka näkyvät keväällä, joita käytetään jopa piirakoiden täyttämisessä, kastikkeiden ja salaattien perusta.

Monivuotisen parantavaa kasvien tinktuurin parantavaa ominaisuutta käytetään kasvoihin erilaisten ihottumien ilmetessä aknen poistamiseksi. Horsetail hiuksille valmistetaan vahvistamiseen tarkoitettuja naamioita, jotka säästävät hilseestä, kaljuuntumista. Hiusten ja terapeuttisen vaikutuksen vahvistamiseen päänahalle, padolvojen tinktuura tarvitsee huuhtele pääsi jokaisen pesun jälkeen kahden viikon ajan, jotta se tuntee halutun vaikutuksen. Tällaisten menetelmien etuja voidaan jäljittää säännöllisin väliajoin: lääkekasvien uutetta käsitellään päänahkaa, aktivoivat hiusten kasvua.

Usein käytetty ratsastaja painonpudotukseen johtuen laitoksen otteen kyvystä käyttää säännöllisesti (mutta enintään 1 kuukausi) kehon nesteen ja toksiinien kudoksiin. Tässä tapauksessa liemi puhdistaa veren ja ei riko suolakoostumusta, joten se edistää terveellistä laihtumista. Juoman infuusio voi olla enintään 1 kuukausi, jotta munuaiset eivät ylikuormita. Kasvi voi sisältää glukoosia eri määriä, joten osallistua tähän tapaan menettää paino pitkään ei ole sen arvoista.

Lääkevalmisteen infuusiota käytetään usein urogenitaalisen järjestelmän tulehdussairauksien hoitoon. Naisille on hyödyllistä normalisoida hormonipitoisuus, poistaa turvotus, poistaa ärtyneisyys premenstruaalisessa oireyhtymässä. Lietelöllä on kuitenkin antiemeettinen vaikutus, mutta ohjeen mukaan ratsastuskenttä raskauden aikana on vasta-aiheinen, kuten imetyksen aikana.

Erinomainen diureetti on keinokuori, jossa on kystiitti. Sen avulla lievittää tulehduksen aiheuttamaa kipu-oireyhtymää ja diureettiset ominaisuudet estävät turvotuksen ilmenemisen. Hoito tämän kansanvastaisen lääkkeen kanssa hyödyttää munuaisia ​​vain ilman sairauksia, kuten nefriittiä tai nefroosia. Näytetään infuusion diureettiset ominaisuudet, kun otetaan huomioon kivet munuaisissa - tehoaineet, jotka muodostavat kasvin, pystyvät liuottamaan ja poistamaan kivet.

Tämän lääkekasvin tiedetään käyttävän hengityselinten tulehdussairauksien hoitoon. Liemi padivolosa on supistava, yskänlääke, antimikrobinen vaikutus, joten sitä käytetään huuhteluun suu nielutulehdus ja tonsilliitti. Korte alkaen kitarisojen (kasvin uutetta) voidaan käyttää hoitamaan lasta kolmesta vuotias: on hyödyllistä pestä nenän, kurkun ja otettava liemi saavuttaa kattava tulehduksia, mutta se pitäisi tehdä vasta kuultuaan lääkäri, jos tarpeen.

Kasviperäisten lääkettä käytetään eturauhastulehduksen hoidossa yrttejä, joilla on antimikrobinen, tulehdusta ja immuunijärjestelmän stimuloiva vaikutus, kuitenkin Korte eturauhastulehdus käytetään yhdessä muiden yrttejä, jotka on samanlainen vaikutus: pioni, lakritsi, piharatamo, nokkonen, ginseng. Yhdistelmähoito auttaa poistamaan paitsi tulehdusta, mutta myös kipua.

Horsetail - vasta-aiheet

Kuten muutkin lääkekasvit, tuholaisten tinktuurilla on monien käyttökelpoisten ominaisuuksien lisäksi vasta-aiheet käyttötarkoitukseen, jos sen noudattamatta jättäminen voi aiheuttaa haittaa. Keräilyohjeet osoittavat, että kentän lonkatelineet ovat pääasiassa vasta-aiheita:

 • raskaus;
 • munuaisten akuutit tulehdusprosessit;
 • alle kolmivuotiaat lapset;
 • imettävät.

Video: hevosetali - hyödyllisiä ominaisuuksia ja vasta-aiheita

Angelina, 28 vuotias

Rakastan kansanhoitomenetelmiä, erityisesti - hiusten kauneutta. Etsin erilaisia ​​reseptejä Internetissä ja törmäsin hiuslakkaan ennen ja jälkeen puukahvin levittämisen hilseestä, hiustenlähtöön. Kun vaikutus vaikutti, päätin kokeilla sitä itseäni. Kuukauden hiusten huuhtelun jälkeen hän huomasi, että he putosivat todella vähemmän.

Margarita, 48 vuotias

Hän kohteli tyttärensä tämän kasvin kivellä, kun he löysivät adenoideja. Pesty nenäänsä, sillä se loi epäedullisen ympäristön mikrobien lisääntymiselle. Monimutkaisen yrttien, immunomoduloivien lääkehoitojen ansiosta he pääsivät nopeasti eroon tulehduksen oireista ja hoidettiin ilman leikkausta.

Hän antoi miehelleen tinktuurin yrttipotkurista tulehduksen pahenemiseksi kroonisessa prostatitiitissa. Muutaman päivän kuluttua alkoi tuntea paljon paremmin, kipu väheni. Mutta niin vakavalla sairaudella, sinun ei pidä rajoittaa itseäsi fytoterapiaan, sinun täytyy kääntyä profiilin lääkäriin, koska voi olla vasta-aiheita.

Horsetail auttoi minua angina pectoris. Äiti kehotti tekemään keittämään ja huuhtelemaan kurkkiaan nopeasti päästä eroon tulehduksesta. Kolmen vuorokauden kuluttua voisin puhua normaalisti ilman kipua, vaikka en ottanut mitään kipulääkitystä, vaan vain huuhdottiin kurkkuni ja annin määrätyt antibiootit.

Artikkelissa esitetyt tiedot ovat informaatiotarkoituksia varten. Artikkelin materiaalit eivät edellytä itsenäistä hoitoa. Ainoastaan ​​pätevä lääkäri voi diagnosoida ja antaa neuvontaa hoidosta, joka perustuu yksittäisen potilaan yksilöllisiin ominaisuuksiin.

Horsetail: lääketieteelliset ominaisuudet, vasta-aiheet, käyttö, koostumus, hyöty ja haitta

Kenttähevosetti (työntö, lautanen, lantionkipeä) on monivuotinen ruohomainen kasvi, joka kuuluu Khvoshchevin perheeseen. Jaettu subarktisiin, trooppisiin ja lauhkeisiin alueisiin aina Islannista Alaskaan.

Venäjän ja Neuvostoliiton avaruuden maissa on kaikkialla paitsi pohjoiset osat ja aavikot. Se mieluummin metsät, tulva-niityt, pensaat, jokien rannat, hiekkasärkät, pellot, valitsee hiekkaiset tai kohtalaisen kosteat maaperät. Se myös kasvaa vuoristossa, saavuttaen subalpinen vyö. Sitä pidetään rikkakasvina, jota on vaikea poistaa, ja se voi muodostaa kokonaisia ​​punkkeja.

Tämä herkullisen kuusipuun kasvi, jonka yläosassa on nuppi, on todennäköisesti tiedossa monille ihmisille, mutta harvat tuntevat sen käyttökelpoiset ominaisuudet. Kansanhoitajat ja farmakologit tunnetaan pitkään lääketieteellisistä ominaisuuksista ja vasta-aiheista, mikä mahdollistaa kasviperäisten lääkkeiden käytön lääketieteessä.

Tämä ei kuitenkaan ole ainoa pernan käyttöalue. Kevätjuustoja käytetään elintarvikkeisiin, jotka ovat sekä tuoreita että lämpökäsittelyn jälkeen, lisätty kastikkeisiin, piirakoihin, kasveihin. Niitä pidetään luonnonvaraisten eläinten ravinnoksi, mutta karjalla ja hevosilla voi olla myrkytystä.

Kortteet yrtti saavuttaa korkeus 40-50 cm, on pitkä hiipivä juurakko, joka on muodostettu lyhyen haaran mukulat kasvullisen kasvinlisäykseen kerääntyä ravinteita.

Yläpuolella olevat versot ovat kahdentyyppisiä:

Generatiiviset versot

Ne ovat haarautumattomia, ruskeita tai punertavia, erottuvat kolmionmuotoisista lehtihampaista ruskealla värillä. Kun kypsä itiöitä ei-vihreitä versoja kuolee tai tulee vihreä, ja muodostaa sivusuunnassa oksat muodossa jo erottaa vegetatiivinen oksat. Yläosassa on soikionmuotoinen soikea sylinterimäinen spikelet.

Kasvatusmuoto

Ruoho on vihreä. Levyjen sisällä on ontto, pystysuora tai nostettu maanpinnan yläpuolelle, oksat ja sileä pinta.

Lehtihampaat yhdistyvät 6: stä 16: een, jotka yhdistyvät tai jäävät vapaiksi. Kuulaiset oksat ovat yksinkertaisia ​​tai haaroittuneita, etsiä. Pienemmät lehdet varressa ovat sylinterin muotoisia. Spikelets ovat lähes sylinterimäisiä ja 2-3 cm pitkä.

Kukat eivät ole ja lisääntyvät itiöillä.

Ainutlaatuinen kemiallinen koostumus korte (maanpäällisten osien) määritellään lääkkeen ominaisuudet:

 • hiilihydraatit (galaktoosi, pektiiniä, mannoosi, glukoosi, arabinoosi, ksyloosi);
 • hartsit;
 • saponiinit (ekvizetonin et ai.);
 • karoteeni;
 • C-vitamiini;
 • mineraalisuoloja;
 • tanniinit;
 • piihappo suolat;
 • flavonoideja (kemferoli- 3-soforazid, 5-glukosidi, luteoliini, kversetiini-3-glukosidi, apigeniini-5-glykosidi saponaretin, dihydrokversetiini ja muut);
 • alkaloidi (nikotiini, trimetoksipiridin, ekvizetin, dimetyyli);
 • orgaanisen hapon (nikotiini-, omena-, kiniinihapon, akoniittihappo, oksaalihappo, fumaarihappo, glukonihappo);
 • phenolcarboxylic happo (vanilliinihappo, gallushappo, protokatekuiinihappoa, ferulic, kofeiinihaposta)
 • rasva-öljyä (joka koostuu - kampesterolia, β-sitosteroli, izofukosterin);
 • katkeruutta.

Kaikki kemikaalit yhdessä muodostavat kattavan terapeuttinen vaikutus.

 • Niin, kasviperäisten lääkkeiden kasvit ovat parempia kuin munuaisten keräämisen diureettinen vaikutus, on vahva hemostaattinen ja anti-inflammatorisia ominaisuuksia, parantaa sidekudoksen lisääntymistä ja nopeuttaa kudosten uudistumista, erityisesti tuberkuloottinen prosessi, aktivoi toiminta ja lisämunuaisen kuoren, ja normalisoida kalsiumin ja fosforin aineenvaihduntaan.
 • Flavonoidit määrittää antimikrobinen ja anti-inflammatorista vaikutusta;
 • Korte edistää poisto johtoon ruumiin;
 • Piiyhdisteen parannettuja prosesseja ja metabolisen tilan sidekudoksen verisuonten seinämien ja limakalvoja. Erityinen rooli on piihapon suolaa kehittämiseen luukudoksen. Virtsassa nämä yhdisteet inhiboivat ja suolojen kiteytys, kiviä.
 • Vahva diureettinen vaikutus tekee kasvin tehokas laihtuminen, mutta on muistettava, että pesty ja kivennäisaineita, joten väärin kasviperäisten diureetit ei voi olla ylimääräinen neste. Sen lisäksi luottaa vain rohdosvalmisteita laihtua ei ole suositeltavaa.

Tulokseton Spring ituja kerätyt kesäkaudella: leikata veitsellä, sirppi ja kuivataan räystään tai ullakoilla. Kuivauksen jälkeen pellava tai sijoittaa paperipusseihin. Säilyvyysaika - 4 vuotta.

Valmistelut kasvit ovat ominaista useita myönteisiä toimia: antibakteerinen, hemostatic, loislääkeresistenssin, diureetti, antispasmodic, supistava, yskänlääke, antiseptinen, tonic, haavan paranemista.

Tämä mahdollistaa käytön korte kanssa terveyshyötyjä useita sairauksia:

 • tulehdus suuontelossa: parodontiitti, ientulehdus, suutulehdus, tonsilliitti. Nimitettiin korte ja kitarisojen, se auttaa poistamaan tulehdusta, turvotusta ja palauttaa hengitys.
 • aiheuttamien sieni-infektioiden Trichophyton mentagrophytes, rubrum, Aspergillus niger, Microsporum canis;
 • katarri ylempien hengitysteiden, krooninen keuhkoputkentulehdus ja astma;
 • sepelvaltimotauti;
 • patologioiden liikuntaelimistön: noidannuoli, niveltulehdus, nivelrikko, alaselän kipu, luunmurtumien;
 • ulkustauti 12perstnoy, kolekystiitti ja holangioholetsistit krooninen haimatulehdus;
 • metabolinen sairaus (kihti, kevyt ja keskisuurten diabetes), ylipaino;
 • ruuhkautumisen vuoksi sydämen vajaatoiminnan ja hengityselimiin, jotka ilmenevät sisempi ja ulompi turvotus (sydämen vajaatoiminta, synnynnäinen sydänvika, keuhkopussintulehduksesta jossa suuri eritteen);
 • virtsatieinfektio: kystiitti, pielity, virtsaputken, IBC;
 • CNS verisuonten ateroskleroosia ja sydän;
 • peräpukamat, nenän ja kohdun verenvuodon;
 • horsetail lääkinnällisiä ominaisuuksia sallivat sen käytön naisille metrorrhagian ja tulehduksellisia prosesseja;
 • Riittämätön saanti mineraalien tai rikkoo niiden imeytymistä vanhuksilla;
 • tuberkuloosi, keuhkojen ja ihon (yhdensuuntainen kemoterapeuttinen määrätty hoito);
 • lyijymyrkytys, akuutti ja krooninen;
 • Krooninen veltto ulkoisia haavaumia, haavaumat ja paiseet, vyöruusu, paiseet, ekseema, atooppinen ihottuma, psoriaasi, ihotulehdus;
 • hilse, seborrea, päänahan, hyperkeratoosi, hiustenlähtö.

Apteekki huumeita korte

Phytolysinum

Phytolysinum - yhdistelmävalmiste kasviperäisiä tahnan muodossa, jolloin saadaan liuos, sisäiseen käyttöön tulehdussairauksien virtsateiden tarttuvan luonteen ja nefrourolitiaze;

korte yrtti (Herba equiseti-)

Kuiva raaka-aine kasvien laaja valikoima sovelluksia.

Nestemäisen tai kuivan uutteen

Se on paljon todisteita ja sovelletaan: lopettaa nenäverenvuotoa, sairauksien hoitoon virtsateiden, kastelu, parantaminen rasvainen iho ja muut.

tutkimus korte

 • Maininta hämmästyttävä kasveja löytyy kirjoituksista Avicenna ja Plinius vuodelta 1 vuosisadalla eKr, mikä on sijoitettu niin ainutlaatuinen hemostaattisen aineen.
 • Ensimmäinen työ Venäjän tutkijat voivat selvittää kasvin koostumukseen ja sen ominaisuudet näkyvät 40 vuotta. XX vuosisadan.
 • Läsnä ollessa flavonoidiyhdisteillä ja fenoli karbonihappojen on kuvattu Tsekin tutkijat 1980-luvulla. Kuka tutkittu kasvin koostumukseen TLC: llä.
 • Vuonna 2008 pohjalta Siperian State Medical University on osoitettu antitoksisia, diureetti, antiekssudativnoe ja sienten kasvua estävä kasvin uutetta in vitro, ja että in vivo.
 • Vuonna 2014, joka perustuu Medical University "Kursk Medical University" oli kokeellinen tutkimus diureettista aktiivisuutta on erittäin sisäsiitetty kasveja valkoinen rotilla, aikana, joka on osoitettu lisäävän virtsaneritystä kokeellisessa ryhmässä eläinten 95,7%.

Perinteiset reseptit korte

 • Eri alhainen pitoisuus vaikuttavan aineen, ja se on tarkoitettu estämään edellä mainittujen sairauksien tai patologisten tilojen varhaisessa vaiheessa. Suositellaan erityisesti ikääntyneiden ja kaikille ihmisille syksy-talvi aikana. 2 tl kuiva ruoho kaadetaan 0,2 litraan kiehuvaa vettä ja 30 min. He vaativat, suodatin. Toisessa menetelmässä on raaka-aine samaan tilavuuteen sekoitettiin 200 ml: aan kylmää keitettyä vettä ja infusoitiin 12 tunnin ajan.
 • Toteutettava Määrä on pieni SIPS 3-4 kertaa päivässä., 2-3 kuukautta.
 • 20 g kuivaa ruohoa pantiin pannulla, lisätään 200 ml: aan kiehuvaa vettä, peitettiin kannella ja kuumennettiin höyryhauteella puoli tuntia. Jäähtyä kunnes lämmin, suodatin työntämällä raaka-aineena. Tilavuus liemi säädettiin 200 ml: ksi laimentamalla haaleaa vettä.
 • Merkinnät: turvotus munuaisten, keuhkojen ja sydämen alkuperä, mukaan lukien, vastaan ​​eksudatiivinen keuhkopussintulehdus, kongestiivinen sydämen vajaatoiminta, tulehduksellinen munuaissairaus, virtsarakon; Sappikivitauti, ripuli, ennaltaehkäisyssä sisäisen verenvuodon haavaumia mahan, runsas kivuliaat kuukautiset, sieni-infektiot (sisällä). Tulehdussairaudet suun ja nielun (huuhtelu), haavat, painehaavat, haavaumat, ekseema, furunkuloosi (pesu), nivelrikko ja nivelreuma (lämmin pakkaa).
 • Se on otettu 1-2 ruokalusikallista kolmasosaa osa kuppi 2-3 kertaa päivässä. 60 minuuttia aterian jälkeen.
 • 20 c korte yrtti kaadetaan 200 ml: aan kiehuvaa vettä ja konsentroitiin lämmin pyyhe 1 tunnin ajan, se suodatettiin.
 • Merkinnät: virtsakivitaudin, tulehdussairauksien, maksan ja virtsarakon, turvotus sydämen alkuperää, tulehdussairaudet naisen sukuelimiin, ateroskleroosi, verenpainetauti, luunmurtumien (sisällä). Parantumattomissa haavan märkiminen, haavaumat, painehaavat, ekseema, furunkuloosi, (pesu), mureneva, huokoinen ja ihotulehdus (pyyhkimällä), kihti, reumatismi, keuhkopussintulehduksesta (lämmin pakkaa angina), ja tulehduksellinen kurkun ja sorkkatauti (huuhtele). Sidekalvotulehdus (1-2 tippaa tiputuksen sidekalvopussiin joka 3 kertaa päivässä). Se levitetään hiukset huuhteluun pesun jälkeen.
 • Sisäkäyttöön 1-2 rkl. l. 3-4 kertaa päivässä.
 • Pestään huolellisesti tuoretta ruohoa kylmä juokseva vesi, murskata ja purista mehu. Säilytä viileässä.
 • Viitteitä: turvotus eri alkuperää, hoitoon ja ennaltaehkäisyyn suonikohjuja, usein ja pitkittynyt virustauti, heikentynyt immuunijärjestelmä (sisällä). Työntämään, verenvuoto (hoito). Usein nenäverenvuotoihin (annostelua nenän 2-3 tippaa).
 • Take 2 tl jopa 3 kertaa päivässä.
 • Apteekista ja vähittäiskauppa.
 • Indikaatiot: hoito ja ehkäisy munuaiskivet, vähentää sidekudoksen elastisuuden, heikko hiusten ja kynsien, ateroskleroosin (hoito ja ehkäisy), lyijy myrkytyksen, yskä ja hengityksen vinkuminen keuhkoputkien, tuberkuloosi, ihoa ja keuhkoja, diabetes, heikentynyt immuunijärjestelmä, reumaattisen kivun (sisällä) . Kurkkukipu ja iensairauksien (huuhtelu). Sieni-infektioita (pintakäsittely).
 • Take ½ tl 3-4 kertaa päivässä. Nestemäisen uutteen kuiva briketti Briketit ½ viipaleet kaadetaan 200 ml: aan vettä, keitetään 30 minuuttia ja se suodatettiin.
 • Se on tonic aine parantaa aineenvaihduntaa. Take 20 grammaa. yrtit ja kaada 1 litra. valkoviini, vaatia 7 päivää, rasitusta.
 • Take 2 rkl paasto, 2-3 viikkoa.
 • Se on antiseptinen ja haavan parantava aine. Ota 1 osa kuivaa hiukkasmaista rehu, lisätään 4 osaa vaseliinia ja sekoitetaan.
 • Salve haavaumat, halkeamia, märkivä haavat.
 • 100 g. kuiva ruoho 1 litra kiehuvaa vettä 30 min. ja lisätään standardin kylpy.
 • Viitteitä: huono verenkierto raajoissa, laski aineenvaihduntaa, paleltumia ja ihon märkivä, reumasairauksien nivelissä, kihti tauti. Hikoilu jaloissa ja käsissä (paikallinen kylpylä).
 • Kylpyyn 10-15 minuuttia, toistetaan 1 päivän jälkeen. Kurssin: 15-17 kylpyjä.

Kapealla palkkiot ja koostumukset

Kokoontuminen hoitoon tuberkuloottinen imusolmuketulehduksen

 • Take 50 grammaa. cauda equina, 30 gr. knotweed ja keltakatkeroa, sekoita 2-3 ruokalusikallista kokoelma kaadetaan 500 ml: aan vettä ja keitettiin miedolla lämmöllä 10 minuutin ajan.
 • Juoda 100 gr. 4 kertaa päivässä. ennen syömistä.

Agentti hoitoon kitarisojen lapsilla

 • Tuore tai kuiva ruoho jauhaa, ottaa 2 rkl. l., kaada puoli kupillinen kiehuvaa vettä ja kääriä pyyhe 40 minuuttia. Rasitusta. Joka päivä valmistetaan juuri korjaamiseksi.
 • Hoidon aloittaa 3-4 viikkoa. 5 tippaa tiputettiin kumpaankin sieraimeen 3 kertaa päivässä. Menettely on hyvin siedetty, mutta putoaa laittaa syvälle nenään tulee tehdä ennen tiputusta pesemistä huume-pohjainen merivettä. 2-3 päivää nenästä saattaa esiintyä runsaasti valinta - lopettaa hoito ei ole tarpeen, se on normaali reaktio.

Liemi osteoporoosi, niveltulehdus, reumatismi

 • 100 g. kasvit kaada 1 litra vettä, laittaa pieni tulipalo, kunnes veden määrä vähenee 2 kertaa. Siivilöi ja lisää liemellä 250 gr. hunaja, laita vesihauteessa 30 minuuttia, poistetaan muodostunut vaahto.
 • Ota 1 rkl jopa 5 kertaa päivässä.

Lientä sappikivet

 • Ota 1 rkl tolkachika, 2 ruokalusikallista knotweed ja 6 ruokalusikallista ruusunmarjan juuret, sekoita ja kaada seos 3 kupillista vettä. Keitetään 15 minuutin ajan miedolla lämmöllä. Hautua 1 tunti.
 • Ottaa puoli kuppi 2-3 kertaa päivässä. ennen ateriaa, 1 kuukausi.

Terapia keräys hoitoon ja ehkäisyyn luun ja nivelsairaudet

 • Kestää 10 grammaa. korte, lehmus kukka, kukkia, Mallow, piharatamo, 5 gr. kukkia mustaseljanmarja, timjami, fenkoli hedelmiä. Raaka sekoitettiin kestää 2 tl seos ja kaada 1 kuppi kiehuvaa vettä, kansi kansi 20 min., suodatin.
 • Ottaa 100-150 ml 3 kertaa päivässä, se voi olla hunajaa 2-3 kuukautta.

Korjaamiseksi akne ja "paha" ihon (ekseema, psoriasis)

 • Poninhäntä sekoittaa lehmus kukkia tasasuhtaisesti, ottaa yksi ruokalusikallinen kerätä ja kaada 1 kuppi kiehuvaa vettä, 1 tunnin ajan.
 • Pyyhkiä puhtaaksi lämpimällä infuusio ongelma-alueita yöllä. Hoitoon kasvojen infuusio voidaan pakastaa kuutioiksi ja pyyhi iho.

Vasta hoitoon ja varotoimet

Vasta Sosonko seuraavaa:

 • Munuaistulehdus ja nephrosis;
 • Runsaasti sisäinen verenvuoto;
 • Raskaus (aiheuttaa kohdun supistuksia);
 • imetys;
 • Alle 3-vuotiaille lapsille,
 • Idiosyncrasy.

Huumeita tämän kasvin ovat yli 3 kuukautta peräkkäin ei voi olla. Thiaminase sisältää entsyymiä, joka pilkkoo B1-vitamiini, joten käyttö korte valmisteiden Bole 3 kuukautta johtaa kehitystä vitamiinin puutos. Ja vähentää kaliumpitoisuus veren, sekä voimakas diureettinen vaikutus johtaa hypokalemia, mutta tämä indeksi hoidon aikana olisi valvottava. Ristiriidassa huumeita litium - hidastaa niiden luonnollisessa erittymistä kehosta, joka on täynnä kehittämiseen sivuvaikutuksia.

Käyttö korte tulee sopia lääkärin - vain se on turvallinen ja tehokas hoito.

Olen tsistomichesky katetri. Voinko käyttää tinktuura korte kuin pesuliuosta.?

Tällä hetkellä olen käyttäen suolaliuosta.

Lisää kommentti peruuttaa vastaus

Sinä kaikki tiedämme vilustuminen ja flunssa

© 2013 ABC Health // Asiakassopimus // // henkilötietolain Sitemap tiedot Tällä sivustolla tiedoksi ja ei vaadi itsensä hoitoon. Diagnosointiin ja neuvoja hoito tulee kuulla pätevän lääkärin.

Yrtti korte - hyödyllisiä ominaisuuksia ja vasta miehille ja naisille

Hyödyllisiä ominaisuuksia korte kattavat useimmat aiheet. Kasvien ja valmisteet se on vasta kärsivien keskivaikea munuaissairaus. Kun jäljellä ominaisuuksia korte vaivoja ei voi korostaa liikaa.

Laitos on saniainen korte. Niinpä sillä ei ole kukkia, ei hedelmiä tai siemeniä. Valmistettuja lääkkeitä versoja keväällä kokoelma, joka sisältää enintään hyödyllisiä aineita.

Johtuen aluetta mukaan Korte on voittanut useita nimikkeitä. Hänet kutsuttiin poninhäntä, pryaskoy, padivolosom, pastissi, ja tolkanchikom sohatinnoy ruohoa. On nimet liittyvät samankaltaisuus korte oksaa mäntyjä. Nimittäin puu, Chvojka ja mänty.

Johtuen kemiallisesti kasvin koostumukseen ja on parantavia ominaisuuksia.

 1. Biologisten yhdisteiden alhaisen molekyylipainon hiilihydraatit, proteiinit ja rasvat.
 2. Orgaaniset hapot - sikuri, glukonihappo, omenahappo, kiniinihapon, malonihappo, glyseriinihappo ja akontinovaya.
 3. Steroidi yhdisteet sistosterina tyyppi kolesteroli, izofukosterina ja kampesteroli.
 4. Flavanoids, kaikki tyypillisiä kasveja ja hedelmiä, joilla on korkea pitoisuus vitamiineja.
 5. Piiyhdisteitä, pii ja fenoli karboksyylihappoa.
 6. Karotenoidit alfa-, beeta- ja Y-tyyppejä.
 7. Lisääntynyt keskittyminen vitamiineja, erityisesti "C".
 8. Alkaloidi komponentteja.

Laitos on varasto kaikenlaisia ​​ravintoaineita. Tämä edistää sen korkea parantava ominaisuudet.

Hyödyllisiä ominaisuuksia ja sovellus korte

Aineryhmien sisällytetään koostumukseen, voi aiheuttaa positiivinen vaikutus erilaisiin sairauksiin.

 • Flavanoids lievittää tulehdusta ja taistella mikro-organismeja.
 • piiyhdisteet työskentelevät alueilla kudosten uudistumista, verisuonten ja limakalvon. Luo estovaikutustesti munuaiskiviä.

Pryaska terapeuttista vaikutusta ja kykenevät kovettumisprofiilin:

 1. Ientulehdus, suutulehdus, parodontiitin, ja nielurisatulehdus. Anti-inflammatorinen vaikutus on kitarisojen, tonsilliitti. Se osallistuu palauttaminen suun limakalvon.
 2. Vilustuminen ylempien hengitysteiden (katarri), astma, keuhkoputkentulehdus.
 3. Tuberkuloosi hengitysteiden, keuhkojen. Tuberkuloosi ihon.
 4. Metaboliset häiriöt, kihti, diabetes lievä-väliaine muodostaa vastoin painoindeksi.
 5. Pohjukaissuolihaava, krooninen holangeholeotsestit ja holetsestit ja kertaluonteisten tyyppiä. Haimatulehdus.
 6. Haavaumat, haavaumat ja ihon paiseet, paiseet, atooppinen ihottuma, ekseema, psoriasis, ihottuman ja silsa.
 7. Hyperkeratoosi, ihottumaa ongelmia hiukset.
 8. Sairaudet tuki- ja liikuntaelinten tyypin rappeuttava levy tauti, nivelrikko, artirita, radiculitis. Palauttaminen ja silmukointi luukudosta murtumia ja halkeamia.
 9. Iskeeminen sydänsairaus lihas.
 10. Krooninen ja keskimääräinen sydämen vajaatoiminta, keuhkopussintulehduksesta.
 11. Ateroskleroosin sydämen, aivojen ja keskushermoston.
 12. Kystiitti, virtsaputken ja pyelitis. Virtsakivitautia valo tyyppi.
 13. Sienitaudit, mukaan lukien infektio itiöitä mustaa multaa.
 14. Krooninen haurauden verisuonia ja kapillaareja. Gemmoroidalnye ja kohdun verenvuotoa.
 15. Erittyminen raskasmetallien suolojen kehosta. Erityisesti lyijyä.

Johdannaisia ​​korte hyödyllisiä säilyttämään kehon sävy. Suuri määrä vitamiineja ja kivennäisaineita veloittaa elin. Voidakseen käyttää tällaista tinktuura tai teetä yrttejä. Ota se kannattaa kursseja kuultuaan lääkäri.

Bang versoja auttamassa ientulehdus, hampaan parantavaa kaivoja ja kauko vammoja suuontelon. Näyttää siltä, ​​tulehdus- ja regeneratiivisen vaikutuksen.

Mikä on hyödyllinen "poninhäntä" naisille

Korte on hyödyllinen naisille, joiden terveydentila ja kosmeettisia puolella.

 • Se on määrätty tulehdustiloja virtsan ja urogenitaalimuutoksia järjestelmiä. Sairaudet Tämän tyyppisiä voidaan infektoivien aineiden aiheuttama ja vilustuminen. Tinktuura ja teetä korte on tarkoitettu runsaiden kuukautisten tyyppiä.
 • Korte keittäminen voi ehkäistä ja parantaa suonikohjuja.
 • Vuonna kosmeettisiin tarkoituksiin on monikäyttöinen kasvi.
 • Vastaan ​​hiukset rikkoutuminen säästää pesun mehu juuret hiukset ruohoa. Pese hiukset itsessään ei ole tarpeen, ne eivät ime aineita.
 • Anti-inflammatorinen, Korte sovellettavissa pyyhkiä kasvot. Tee liemi, jäähdytä huoneenlämpöiseksi ja pyyhi hänen kasvonsa. Tulehtuneet alueet iholla, näppylöitä ja punoitusta tulevat turhaksi pari päivää.
 • Hän juo yrttiteetä Korte edistää ihon sävy, vahvistaa hiuksia ja kynsiä.
 • Vitamiineja ja kivennäisaineita Sivumennen laihtuminen. Varsinkin koulutuksen kustannukset omaisuuden.

Tuovaksi hevosen hännän auttaa ylläpitämään terveyttä ja miesten kehon.

 • Vitamiineja tukea immuunijärjestelmää työkunnossa kun raskas ruumiillinen työ. Varsinainen korte tervetullut ja työssä huonoissa sääolosuhteissa.
 • Miehet kärsivät usein sairauksista ruoansulatuskanavan. Kevyt kasviperäisiä liemi pitkäaikainen juominen tietoinen tapa lievittää oireita. Regeneratiivista toimintaa vaikutettava suotuisasti vatsassa ja suolistossa.
 • Raskas teollisuus jättää usein jälkiä mies elin. Myrkytys raskasmetallisuoloista voi lievittää ja parantaa, kun tinktuura tai teetä equisetopsida versoja.
 • Mukulat peltokorte juuristo lievittää oireita reumaa ja johtaa osittainen tai täydellinen toipuminen. Suuria määriä vaikuttavia aineita edistää metabolisen vaihtoa ja hyödyntämistä lihaskudosta.
 • Monet miehet altistuvat urolithiasis. Alkuvaiheessa poistaa "hiekan jyvät" käytetty lääke "Marilyn" kanssa uutetta cauda equina.
 • Opintoviikkoja vastaanotto teetä kuivattiin korte edistää yleistä tonusta urosrungon ja parantaa perustoiminnot.
 • Runsas joukko hivenaineita edistää hyvää työtä hormonitoimintaa. On näin ollen vaikuta mies libido, pitää vaadittu hormonien ja ehkäisee lihavuutta.

Korte hiukset kauneus

Terveet hiukset herättää aina huomiota kauneudellaan. Vahvistavat ja tarmoa niitä voi Korte.

On syytä huomata, että kaikki sellaiset liemet, mehuja ja öljyt hiukset antaa vain tilapäistä. Kautta pinnalla, he eivät voi imeä ravinteita. Mutta hakemus uutteiden päänahkaan tai vastaanoton decoctions "sisällä" voi osaltaan parantaa kunnon hiukset.

valmistella keittäminen korte ja juoda sitä pari kuukautta, kolme kertaa päivässä.

Litrassa lientä 1,5 Take suuri lusikallinen kuivajauhetuissa versoja.

Kiehauta horsetail tuskin kytevän vettä noin kolmekymmentä minuuttia. Anna jäähtyä ja kulkevat juustokankaan.

Vaihtoehtona olisi liemi infuusio. Se on valmistettu yksinkertaisesti. Kestää neljä ruokalusikallista kuivattua jauhelihaa cauda equina ja kaada puoli litraa vettä. Esillä olevan päivä, siivilöi seos ja ottaa ruokalusikallinen kolme kertaa päivässä.

Karvat lataa tulee kiiltävä ja silkkinen, kiitos ravinteita. Heidän omaksumisen ja sisäänpääsy tapahtuu paljon nopeammin kuin silloin, kun levitetään iholle tai hiuksiin itse.

Käyttö sisäänpäin sallii aktiiviset ainesosat nopeasti päästä verenkiertoon, ja se munarakkuloita. Ne toimittavat karvatupet aineita edellytys terveelle kasvulle.

valmistella naamio juuret, jotta varmistetaan kattavan korjaaminen hiusten.

Sekoita Sekoita lämpimässä liemi pari isoa lusikallista hiiva ja anna seoksen seistä. Hiiva seoksen rikastamiseksi, käyttäen liemi hiilihydraatteja.

Levitä naamio nykyiseen hiusten juuret ja päänahan. Huuhtele lämpimällä vedellä kolmen varttia. Toista samanlaista menettelyä kerran viikossa, vuorotellen tavallista pesu hiukset.

Sen lisäksi, että hyväntahtoinen vaikutus hiukset, voit syntymisen estämiseksi hilseen ja päänahan sairauksia. Talvella, se on erityisen merkityksellinen, kun otetaan huomioon hikoilu alle päähine.

Estää hilse peite kykenee haudutettua yrtti korte ja kolme tai neljä tippaa teepuuöljy.

Sekoita 3 ruokalusikallista versoja kiehuvaan veteen, ne kestävät 3-3,5 tuntia. Kanta seos ja lisää öljyä. Maalaa vain puhtaalle hiukset. Voi pestä pois tunnin kuluttua ja puoli tai jättää ilman pesua.

Hoito kitarisojen decoctions ja infuusiot korte esitetty yksinomaan aikuisille. Lasten keho pystyy vastaanottamaan myrkytyksen vuoksi paljon suurempi Aineiden painon.

Annettiin yliannostus aikuisten, vastaanottoon ja jopa huuhtelemalla korte lasten ulkopuolelle. Älä riskeeraa lapsen terveyteen eikä kuljettaa pois itsehoitoa. Varsinkin ilman ennakkotarkastusta lastenlääkärin ja otolaryngologist.

Aikuisilla ongelmia kitarisojen havaitaan hyvin usein, vaikka stereotyyppi "infantiili häiriö".

Oireita ovat ärsytys nenässä ja kurkussa, hengityksen vajaatoiminta, nenän tukkoisuus ja menetys hajuaisti näön.

Tauti vaikuttaa haitallisesti kuulo, on tekijä kehittämiseen välikorvatulehdus. Ei ole poissuljettu poskiontelotulehdus ja vastaavia sairauksia.

hengitysvajaus johtaa unettomuus ja usein päänsärkyä.

tolkanchikom käsittely poistaa turvotusta ja tulehdus kitarisojen. Antimikrobinen vaikutus edistää paranemista. Pääsy ruohot on toivottavaa yhdistää ei-ristiriidassa lääkkeitä. Mukaan lukien antibioottien vaikea tulehdus.

Hautua kolmekymmentä grammaa kuivattuja versoja yhteen litraan kuumaa vettä, ponastaivayte 4-5 tuntia. Viemällä läpi cheesecloth, käytä huuhteluun suuhun. Hakemusten määrän kuuteen päivässä, puoli kuppi kerrallaan.

Tea on kokoelma yhden tai Korte on tulehdusta toimintaa. Tämä teetä korjataan itse tai ostettu apteekista. Apteekki pakattu versio teepussi noudattaen annoksen.

Pääsymaksu mehu kasvit ovat sovellettavissa tapauksissa laiska, ilman limakalvojen ärsytystä.

Kystiitti edellyttää, että enemmistö, naispuolinen osa väestöstä. Jopa 10% naisista altistuu krooninen taudin kulun.

 • Kouristukset ja kirvely virtsatessa.
 • Lihassärky kuljettaa pysyvä. Ominainen osoitus vatsan ja alaselän.
 • Epämukavuus lantion alueella, piirustus takana.
 • Yleinen heikkous ja huonovointisuus.
 • Samentumista virtsan, veren esiintyminen virtsassa.
 • Lisääntynyt kehon lämpötila.
 • Usein virtsaamistarvetta ja leikkaus ja tikkaukset kipuja.

kystiitti hoito nimitetty lääkäri muutamassa tutkimuksessa. Se määrittää aste sairauden vakavuudesta ja valinta tehdään lääkkeitä.

Ainesosat Korte teetä yksinkertainen kystiitti. Kiehua pari lusikallista tolkanchika vesilitraa kohti. Viileä, juoda puoli kuppi välein 4-5 tunnin ajan. Juoda enempää kuin neljä kertaa päivässä.

Poista kipua virtsatessa voi juoda yhtä suureen suhde kamomilla ja korte. Litrassa kuumaa vettä sekoitetaan rkl yrttejä. Käyttö teelehdet teetä.

Seosta puoli ruokalusikallista kuivattiin Heisi ja lusikka cauda equina edullinen vaikutus kystiitti. Kaada seos kiehuvaan veteen, anna hautua päivä. Juoda kolme kertaa päivässä kolmasosaa kupin.

Korte virtsakivitaudissa

Juoma liemi korte vähentää merkittävästi urean pitoisuus veressä ja parantaa puhdistus kehon se. Se on diureetti vaikutus samanlainen vaikutus.

 • Lisääntyy munuaiskerästen ja nefroneiden suodatus.
 • Tulehduksia tarjoaa paremman avoimena ureters. Koska jyvät hiekkaa ja pieniä "kiviä" voi ulottua rungon kivuttomasti.
 • Stabilointi fosfori-kalsium vaihto johtaa vähenemiseen kertyminen virtsahapon suoloja ja kiven muodostumista munuaisissa ja virtsarakon.
 • Keittäminen Korte on erinomainen tapa estää munuaiskiviä. Erityisesti alueilla runsaasti suolavettä ja taipumus organismin munuaiskivien muodostumisen.

Reseptit horsetail käyttö kansanlääkinnässä,

Perinteinen lääketiede on runsaasti erilaisia ​​reseptejä ja viisauden suhteen lääkekasvit. Kauan ennen ensimmäistä potilastiedot, korte täysi käytetään hoitoon vaivoja.

Liuosta, jossa kiinnitys aine on jauhe, jossa ruoansulatushäiriöt ja ripuli, parantaa veren hyytymistä suolen verenvuoto ja normalisoi menstruatsionny aikana.

Huono veren hyytymistä korjaa viiniä infuusiona kuivattuja versoja.

Valkoinen litra, heikko viini viikko kiinni varren tai kuivan jauheen (20-25 g). Kerätään 50 ml ruokaa.

Liittyvät alkoholaattiliuosta palvella styptic ulkoisen sovelluksen. 200 ml alkoholia tarvitaan 40 grammaa jauhemaista tolkanchika. Pyyhi vaurioitunut paikka ylösalaisin muutamia kuivia vanulla.

Hautua 4-5 pieni lusikkaa ruohoa silmälasit kiehuvaa vettä. Jäähtyneeseen seokseen juoma päivän aikana yskää ja keuhkoputkentulehdus. Gargling kuten seos virtauksen helpottamiseksi angina.

Samoin huuhtele potilaiden hampaat. Tai yksinkertaisesti pidä seos suussa puoli tuntia.

Koska antimikrobinen aktiivisuus liemi on käyttökelpoinen suun huuhteluun. Vaikutusta parantavaa ja maku "huuhtelu" lisää kuivattua minttua tai sitruunamelissaa. Huuhtele päässä korte vaikuttaa terveyteen, kumeja, poistamalla tulehdus ja uudistuva kudos.

Haavainen suutulehdus käsitellään huuhtelemalla mehua kasveja. Saada mehu, ohita pestä tuore korret läpi lihamyllyssä. Mehu keitetään ja jäähdytetään.

Vähentää sydän- ja verisuonitautien mahdollistaa eniten mehua. Ota ruokalusikallinen kolme kertaa päivässä kuukausittain kursseja. Terveyden edistäminen on taattu.

Diabeetikoille esittää vastaanotto-liemessä 30 g kuivaa kasvien per kuppi vettä. Esillä seos on otettu lusikka ennen syömistä. Samanlainen osa on käytetään poistamaan lyijy ja sen yhdisteet kehosta.

Hypertensiivinen tallentaa Zavar tolkanchika 20 g dekantterilasiin kiehuvaa vettä. Tällä hetkellä, kireät ja kulutetut tinktuura puoli lasia aterian jälkeen.

Sairaudet keuhkojen järjestelmän keuhkokuumeen tyyppi ja keuhkopussintulehduksesta käsiteltiin saanti mehu kasvi. Ota lusikallinen mehua 5-6 kertaa päivässä, kunnes täydellinen toipuminen. Yhdistä lääkkeillä yskänlääke tai limaa irrottava luonnetta.

Se auttaa pääsemään eroon ateroskleroosin yhdistelmä siankärsämö, korte, misteli ja valkosipuli. Ihan yadrena seoksen koostumukseltaan liioittele ei ole toivottavaa.

250 ml: aan kiehuvaa vettä ottaa kaksikymmentä grammaa kerätä kuivassa muodossa. Kokoelma yhdistää 4 siankärsämö, ja kolme jäljellä olevat aineosat.

Juoma jäähdytetään kerääminen ennen aterioita 45-50 ml.

Oireet punatauti poistettu käytöstä kaksi infuusiota Art. lusikallista kuiva ruoho 400 ml: aan kuumaa vettä. Kireät infuusio kulutetaan lämpönä päivisin.

Peltokorte protivognoynym ja jolla on anti-inflammatorinen vaikutus. Se toimii erinomaisen pohjan hauteet ihotulehduksia, akne ja märkiviä haavoja. Kyllästää side tiukasti taitettu keitettiin puoli tuntia jauhe ruoho.

Mietoa, kireät liemi pestä pinnallisia haavoja jatkua.

Vähennä tekijä sydämen vajaatoiminnan auttaa väkevän keittäminen korte.

Kolmen vastaanotto mehu kasvi pystyy estämään riskiä sairastua suonikohjuja, vähentää nykyisiä oireita. Matkan varrella on vahvistunut ja loput alukset kehossa.

Vasta

Epätoivottuja vastaanotto suuria annoksia lääkkeitä perustuu yrttejä. Yliannostus voi aiheuttaa ruokamyrkytyksen, jonka sisäinen oireita.

Täysin aiheinen vastaanotto tolkanchika raskauden ja imetyksen aikana.

Laitos ei saa yhdistää kortikosteroidit, verenpainelääkkeet. Käsitellään varovasti yhteinen vastaanotto kanssa litiumia sisältäviä lääkkeitä ja gepatrinom.

Ei suositella tekniikkaa korkean kolesterolin, paksu veri. Korkeasta verenpaineesta huumeidenkäytön annostus lääkärin määräämiä.

On rajoituksia vastaanoton ongelmia limakalvojen ruoansulatuskanavassa, mahahaava ja pohjukaissuolihaava.

Usein laittomien huumeiden ihmisiä pyelonefriitti, nephrosis, kroonisen ja akuutin munuaisten vajaatoiminnan. Vahvan diureetti vaikutus, luoden rasitusta munuaisiin. Ottanut lääkärin.

Tapauksessa valitusten ja huonovointinen, taukoa vastaanottamisessa huumeita korte. Yhden tai kahden viikon on riittävä, jotta pitoisuuden pienentämiseksi ainesosista.

Lääketieteellisiin käyttää sopivia steriilejä versoja. Niiden pituus ei saa olla yli kolmekymmentä senttimetriä. Sami esitti vaaleasta tumman vihreä. Keräys suoritetaan vain ne prosessit, joiden "nappuloita" ylöspäin.

Muuten, voit kerätä tai vuotiaiden paeta, tai muu korte. On syytä huomata, että kortteet, paitsi kentällä, ovat myrkyllisiä ihmisille.

Kortteet on varret, joissa päällä itiöitä laakeri tähkylöiden soikea, pitkänomainen. Jälkeen itiöiden muodostuksen tällaisen paeta kuolee ja korvataan karkea, haarautumisen versot jopa puoli metriä korkea. Ne eivät sovellu lääketieteelliseen käyttöön ja ruokaa.

Korte, Streamside ja iso eroavat suurempi koko ja ulkonäkö. Rakenne steriiliä esitti samanlaisia ​​sisarus alalla, mutta versot oksat suunnattu sivulle tai alaspäin.

Lääketieteellistä käyttöä sopiva jousi steriiliä versoja. Kerää kesäkuun puolivälistä elokuun puoliväliin. Niin myöhään keräys aiheuttaa hidas kasvu. Ja tänä aikana kasvi siirtyy "huippu" muodossa.

Collection pidetään leikkaamalla versoja. On tärkeää jättää pari kolme senttimetriä maanpinnan yläpuolella paeta, jotta ei suuresti vahingoittaa kasvin. Syksyyn paeta taas otrastot ja niitä voidaan käyttää ruokaa eläimille. Siivu kätevä tuottaa terävää veistä, mini-viikate tai sirppi. Enemmän fissiokelpoisten voi leikata tavallista viistot.

Korjattu versot kuivattiin kuiva ja kuuma huone, välttäen auringonvaloa. Hyvä paikka olla kuivaus parvi tai suojaan. Asettamalla ruoho toivottavaa mesh, ei-hapettava telineitä. Venytetty nylon lanka olla vaihtoehtona.

Kuivauslämpötila on haluttu alueella 40-50 astetta. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi nämä indikaattorit auttavat pimeässä katos katto- ja sinkitty teräslevy seinillä. Kuivaus ilman tällaista tekniikkaa vie enemmän aikaa.

Kuivattuja kasveja käytetään jauheen ja koko lomakkeen tuotantoon liköörien ja osien kokoonpano parantava juomia ja teetä.

Käytä korte viisaasti ja olla terve!

Näinkö? Jaa tämä ystäviesi kanssa!

Kuinka paljon hyödyllistä lääkekasveja! Tärkeintä on pystyä käyttämään niitä, ja tämä artikkeli auttaa sinua!

Kuinka monia hyödyllisiä ominaisuuksia on Korte. Olen tarinasi, Olga, olen listattu kirjanmerkit ja käyttää sitä, kun sitä tarvitsen. Kiitos koulutusohjelmaa lääkekasveja - korte. )

Natasha poikani alkoi juoda päivittäin, opittuaan eduista. En ole päättänyt, vielä neuvotella lääkärin kanssa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin