Homemade itsehallinnolle

Homemade itsehallinnolle

Olet onnistuneesti lisännyt YouTube-kanavan videon "Hands by the harteista". Isännällä on erinomainen osa omarahoitteisia ideoita kotitalouksille.

1. Jokaisen oli pudonnut öljymaali seinältä vähintään kerran. Ei miellyttävä kokemus. Jos tällaiset teokset ovat vielä tulossa, hyvä tapa helpottaa tätä prosessia. Tällaisen lapion tekeminen on hyvin yksinkertaista. Ja säästetty aika on parempi viettää jotain miellyttävämpää ja hyödyllistä. Nyt sinun ei tarvitse kaapata seinää omilla käsilläsi. Suuri idea kotitaloudelle.

3. Kaarevien tietojen käsittely on usein välttämätöntä tietää niiden ulottuvuudet. Voit tietenkin kiinnittää köyden tai langan. On parempi tapa. Kotitekoinen käyrämittari kertoo radan käyrän pituuden. Rullaamme rullaa hyvin pitoon. Teemme kaarimittarin mitattavan rivin pitkin. Rulla tässä tapauksessa ruuvaa tietty etäisyys. Sitten on jäljellä nauhamitta ja mittaa etäisyys täydelliseen kiertämiseen.

4. Monet elävät yksityisissä taloissa tai ovat mökkejä tai puutarhoja. Se on kuuma kausi, jolloin sinun pitää istuttaa taimet. Jotta nukkuminen karachkovissa olevilla vuoteilla olisi viileä sopeutuminen. On epätodennäköistä, että olette odottaneet, että tylsiä töitä voidaan tehdä nopeasti ja yksinkertaisesti. Kirjoittaja väittää, että tällä menetelmällä voidaan istuttaa enintään 2 000 pensasta päivässä maataloustyöntekijöiden työn helpottamiseksi. Jos taimet istutetaan suurten kuppien päälle tai ovat jo suureksi osaksi kasvaneet, niin vaihtoehto lyhyemmällä putkella tekee.

Istutettavaksi tarkoitetun kotitekoisen laitteen periaate: 100 mm: n putki, kaksi uraan hitsattua kolmikulmaista levyä hitsataan alhaalta, toinen tiukasti, toinen sarana ja jousi palautusjousella, 30, 45 astetta. Putkeen on tukilevy laskeutumissyvyyden säätämiseksi. Kahvat ja rengas ämpäriin. Hieman romua ja puoli päivää työtä.

5. Perunoita istutettaessa lapassa on myös mielenkiintoinen vaihtoehto. Tämä kotitekoisen suorituksen rakentaminen on edes yksinkertaisempi kuin edellinen.

6. Utelias ajatus puristustyökalun puristamisesta. Voit suojata työkappaleet turvallisesti turvautumatta varaan. Vivun ansiosta tarvittavat paineet saavutetaan pitämään osat.

7. Pienikokoinen, taitettava vuohi, joka on itse tehty, on hyödyllinen kotitalouksessa. Jalkat on liitetty toisiinsa jousien välityksellä.

Lue 502,042 kertaa.

 • Lue 62689 kertaa.

 • Lue 58777 kertaa.

 • Lue 48901 kertaa.

 • Lue 46676 kertaa.

 • Lue 43351 kertaa.

  kommentit 11

 • kommentit 10

 • kommentit 9

 • kommentit 8

 • Luovat kotitekoiset kotitekoiset itsehöylytyt luomukset

  Tee kodista kodikas ja mukava kotitekoisen kotitalouden tekemiseen. Käsintehdyt laitteet, vanhojen taloustavaroiden koristelu antavat toisen elämän sellaisille asioille, jotka säästävät huomattavasti talousarviota. Se myös mahdollistaa ympäristön sisustuksen, entistä luovamman sisustuksen. Jotkut kotitekoiset tuotteet kotitalouksille lisäävät visuaalisesti tilaa, luovat mukavuutta.

  Taloudellisesta mahdollisuudesta ostaa huonekaluja ei aina ole. Voit menettää tämän tilanteen helposti, jos teet käsityöt ja kotitekoiset tuotteet itsellesi omin käsin. Esimerkiksi riittää, että taitettava nojatuoli on valmistettu puupalkista ja kankaasta.

  Taitettava osa (tuolin jalat) kiinnitetään saranoiden avulla tai kiinnitetään metallipinään, joka on kiinnitetty muttereilla reunoista. Huovat on maalattu kahdella suorakulmiolla, joilla on molemmilla puolilla olevat urat. Tuolin yläosan sivuosat (selkänoja ja käsinojat) suoritetaan kirjaimella "L9raquo;". Ne on yhdistetty pultteilla tai itsekierteillen ruuvilla. On muistettava, että taitettava alaosa on kiinnitettävä työasentoon. Sen vuoksi tuolin jalkojen välisen liitäntätapin lähellä on kiinnitettävä metallikoukku - se sulkee tämän rakenteen tasaisesti.

  Kuka valmistaa kahlaa teremkassa, kerää vieraita

  Sahat ja porautuvat voittajat voivat jopa pienessä huoneistossa tehdä lastenhuoneen. Tätä varten sinun on rakennettava jotain sellaista näyttöä, jossa on ovet ja ikkunat vanerista tai muusta melko kevyestä materiaalista. Levyjen kulmaliitokset jäljittelevät talon kulmat. Värjäys kotitekoisen näytön oikealla tavalla, päällikkö muuttaa sen pienoiskoossa lasten taloksi.

  Sinun tarvitsee vain varmistaa, että tämä näyttö voidaan kiinnittää tiukasti seiniin. Loppujen lopuksi lasten turvallisuus - ennen kaikkea! Ja sisällä on melko menestyksekkäästi sopiva ja lasten pöytä, ja pinnasänky, ja laatikko leluja.

  Ja voit jopa tehdä talon lapselle. Tällaisille seinille on sopivaa käyttää mitä tahansa kirkasta kangasta, joka on yksinkertaisesti ripustettu köysiin, lankaan tai kovaa reunusta.

  Nykyään tuli äärimmäisen muodikas tehdä omia käsiään ottomaaneja ja penkkejä. Käytä tällaisia ​​kotitekoisia tuotteita kotitalouksille, varastoi eri esineitä: leluja, vuodevaatteita, pannuja, viljoja. Ne voidaan laittaa keittiöön, lastentarhaan tai olohuoneeseen. Myös ne ovat erittäin käteviä levätä kaupungin asunnossa ja maassa.

  Jotta luovat neulotut kalusteet ja laatikot voidaan varastoida, sinun on ensin tehtävä luuranko. Penkki koostuu suorakulmaisesta laatikosta, joka on kiinnitetty jalkoihin. Pehmeä osa on neulottu suorakaiteen muotoisella yhdensuuntaisella kaarella ilman pohjaa ja se asetetaan kansiin. Alaosassa voit lisätä joustavaa nauhaa niin, että trimmi "verhoilu9raquo; oli vedetty alas penkin pohjasta.

  Puff voidaan antaa neliömäisenä tai sylinterimäisenä. Tätä varten alemman puisen pohjan ympäryksellä täytetään pystysuorat jalustat, jotka sitten liitetään yläosaan paksulla langalla. Välillä pylvästä vaneri suojat, niin että "varastosta" 9raquo; asiat eivät putoa.

  Erikseen näki ylemmän pyöreän pohjan. Pehmeä osa on neulottu sylinterin muodossa, joka on kiinnitetty pöydän yläosaan. Hän laittaa poufin ylhäältä, kuten hattukopin kannen.

  Käytön lopun vaatteiden käyttö

  Kuka on kokoelma hyödyllisiä vinkkejä kotitaloudelle, siihen on sisällytettävä välttämättömästi seuraava kohta: "Älä heitä asiaa ennen kuin et voi olla varma siitä, että se on kokonaan tuhottu. Yritä antaa jokaiselle aiheelle toinen elämä! "

  Esimerkiksi vanhoista vaatteista voit sitoa tai kutoa luovaa verhoilua. Runsaasti tarpeettomia sukkahousuja, jotka leikataan kierteeseen, hieman venyvät kiertymään nauhan putkeen. Voit käyttää muuta materiaalia, leikkaa myös nauhat ja ompele ne yhteen. "Pryazha9raquo; kierretty palloon, josta sitten neulotaan sormilla tai kutoa kankaalle.

  Sitoutuminen ilman kuuloja toistaa tavallisen neulonnan algoritmia. Vain saranat pidetään suoraan sormilla. Ja langan venyttely tekee myös ne.

  Kudosta varten voit käyttää kehystä, jonka reunoilla kynnet ovat täynnä. Lanka asetetaan ensin ristikkäin, tarttuu symmetrisesti järjestettyihin kynsiin. Niiden on risteytettävä yhteen rungon keskellä olevaan kohtaan. Sitten lanka loppu materiaalista on sidottu keskustaan ​​ja alkoi koristella kangasta punkilla.

  Kotitaloutta varten voit käyttää vanhoja kodinkoneita. Ja sitten sen sijaan, että uneliaisuus vetää ulos pesukoneesta tai jääkaapista roskakoriin on luova tarpeellinen asia talossa. Se on sekä kaunis että hyödyllinen.

  Jo pitkään on olemassa tekniikka jääkaappien muuntamiseksi inkubaattoreiksi. Tällaisia ​​asioita tarvitaan kuitenkin ainoastaan ​​siipikarjan viljelijöillä ja maaseudulla asuvilla. Mutta tällainen kotitekoinen kotitekoinen koti ja dacha jääkaapeista, kuten rungot, jotka on sidottu kangaslankoihin, muuttuvat kodin sisustuksiksi ja antavat heille kätkeä monia hyödyllisiä asioita.

  Tämän huonekalun tekemiseksi sinun on poistettava laitteen moottori. Jos laitat jääkaapin oven ylös, rintakehä on lähes valmis. Jäljellä on vain sitoa viitta ja ommella vaahtomuovitiivisteen yläosa, veistäen siihen reikä, jossa kahva piilossa.

  Vaate olisi tehtävä suorakaiteen muotoinen rinnakkaismuoto ilman alapäätä. Rintakehän helpottamiseksi voit ommella sivun lukitusvetoketju 9.

  Maalaus - kaikki on kuin satu

  Ei-työskentelevät jääkaapit muuttuvat myös helposti kaappiin. Se on vain pureskella niiden sisustus. Voit tehdä luovan sisustuksen sarjakuva-tyyliin lapsille tai kuvitteelliseksi käytävällä, antiikkisessa olohuoneessa tai toimiston musiikkihuoneessa. Kaikki riippuu päällikön mielikuvituksesta.

  Vaikka työ jääkaapissa tulee luovampaa, jos maalat tai liitä alkuperäinen kalvotarra kannelle. Se myös suojaa laitteen pintaa naarmuilta ja korroosiolta.

  Voit yksinkertaisesti koristella ei täysin uusia taloustavaroita tarroilla, sovelluksilla tai maalata ihoa maaleilla metallipinnoille. Asia taas miellyttää silmää ja leikkii tuoreilla väreillä. Kirjaimellisesti muutaman tunnin kuluttua voit täysin muuttaa keittiön ulkonäköä tekemättä kotona tekemää "tyhjästä" kotitaloutta.

  Mikroaaltouunit, pesukoneet, kaapit ja kynät ovat koristeltu kuvaviivoin ja liimattu niihin irtotavarana.

  Jokainen, taitavilla käsillään, voi luoda ainutlaatuisia ja jopa ylellisiä esineitä kotiinsa. On tarpeen ajatella vain vähän ja tehdä ponnistuksia.

  Homemade itsehallinnolle

  Parhaat hyödylliset kotitekoiset runeet! Kuinka tehdä se itse, mestarikursseja, valokuvia, piirustuksia, ohjeita, kirjoja, videoita.

  1. Perunanviljelijä motoblock-omiin käsiin

  2. Itsetäytteiset kultivaattorit moottoripyörälle

  3. Kotitekoiset traktorit moottoripyörälle

  4. Homemade hiller for motoblock

  5. Itsetestausleikkurit moottoripyörälle

  6. Itsetäytöt motoblockille

  7. Kotitekoinen perunanhakku moottoripyörälle

  8. Itse valmistettu puukytkin moottoripyörälle

  9. Itse valmistettu lumilaiva moottoripyörälle

  10. Itsetäytteinen siementä moottoripyörälle

  11. kotitekoinen perävaunu moottorilohkoon

  Kotitekoiset kotiin olivat aina tärkeitä, ja 21. vuosisata ei ollut poikkeus. Omistaja ja emäntä saavat meiltä monia erilaisia ​​itsekorjausideoita, jotka alkavat jokapäiväisestä neuvonnasta ja päättyy monimutkaisiin vesihuolto- ja lämmitysjärjestelmiin.

  Toimituksen valinta. Paras kotitekoinen osio

  EuroSamodelki.ru - valtava määrä DIY, joihin liittyy yksityiskohtaisia ​​kuvitettu ohjeet omaan tuotantoon. Meidän hakemistosta on jo yli 2200 kotitekoinen. Liity meihin, liittyä sosiaaliseen ryhmään VKontakte. Odotamme sinua! Tee jotain hyödyllistä itsellesi, kotiin, oman rakkaansa.

  Kopiointi on sallittu vain käyttämällä aktiivinen viittauksen sivustoon

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published.

  Siirry työkalupalkkiin