Hoff makuuhuonetta

Hypermarketit huonekalut ja Hoff kotona - Review

Tämä on minun ensimmäinen ostoksen Hoff. Ostanut Rumer on Avtozavodskayan.

Valinta osui makuuhuone set "Naomi". Konsultti kaikki kertoi ja osoittanut, kuljettaa meitä noin tunnin, josta hän kiittää. Itse liikkeen ja henkilökunta lähti vain positiivisia emotsii.V makuuhuoneisto tilaukseni oli sänky, lipasto, kaapit ja joukko kaapit.

Kaikki hauska alkoi, kun hän tuli keräilijä kalusteet (keräilijä itse mitään valittamista). Ainoa asia, joka vain ei pidä: kyvyttömyys koota ja toimittaa yhdessä päivässä, mikä ei ole kovin kätevää, koska sinulla on 2 päivää istua kotona ja odottaa typerästi.

Asennuksen aikana ottanut minuun keräilijä ja sanoo, että ei riitä kaksiovinen vaatekaappi (kaapissa peilattu ovet). Vaikka päivä ennen jakeluauton toi kaiken tarpeellisen laskun mukaan. Todennäköisin inhimillinen erehdys varasto. Mutta se on vain oppia, sillä jo lähes kuukauden työntekijöiltä Hoff'a ei ole tietoa oven. Onko se yksinkertaisesti virhe, ja se sijaitsee varastoon tai varastosta ja se ei ole vireillä ja se on odotettava, kunnes se tuottaa? Täynnä jännitystä.

Yhteyden ns "tietopalvelu" tehtiin 4.12.16g. Sanoi, että

valitus tarkistetaan ja sinut kutsutaan takaisin 3 arkipäivän kuluessa

1

. Mutta siellä se oli, vetoan pidetään lähes 2 viikkoa (2 viikkoa, Carl!). Vasta minun säännöllisesti puhelut ns "tietopalvelu", joka lisäksi kirjoittamaan jonkun vastaavan henkilökunnan sähköpostiviestistä, mitään muuta ei, en 14.12.16g. Soitin takaisin vastuuhenkilö, joka pyysi ilmeinen kysymyksiin luokkaan "Mitä ovi ei riitä?". Työntekijä pyysi kaapin kuvia (kuvat, jotka lähetetään, täällä ja lataa). http://irecommend.ru.q5.r-99.com/sites/default/fil.

Tämän jälkeen keskustelu, uljas huoltoteknikot Hoff'a kokonaan hävinneet. Tänään 28.12.16g. ja viime 2 viikkoa ja uutisia. Puhelut "tietopalvelu" ja eivät tuo mitään tulosta paitsi

hoito tehoaa

. Tietysti olen erittäin iloinen, että ainakin avoimesti ei lähetä. En todellakaan puhua mitä ostettiin 24.10.16g., Eli lokakuussa, ja piha on lähes tammikuussa. Vaikka luettuaan muiden mielipiteitä, en ole vielä kaikkein valitettava tilanne.

Ennen uutta vuotta 3 päivää, on kutsuttu juhlaan ystäviä kuin suuria tapahtumia, mutta kiitos henkilökunnalle Hoff'a tervehtii uudenvuoden ryppyiset tuulella.

Yleensä mieti ennen kuin otat jotain pois suuria huonekaluja, että Hoff. Olen nyt harkitsee kokemukseni yleensä osapuoli saa Hoff, ja varmasti yksikään hänen ystävänsä halua neuvoa.

goond3r ei suositella Hypermarketit Huonekalut ja kodin Hoff

Teemme jatkuvasti työtä palvelun laatua ja olemme erittäin tärkeää kuulla ostajille. Olen vilpittömästi pahoillani, että tämä tilanne on syntynyt. Jotta voimme tarkastuttaa hoidon, kirjoita tilausnumero tai viittaus.

asiakaspalvelu

Hypermarketit huonekalut ja taloustavarat, ja verkkokaupan [link]

Puhelin Unified tietopalvelu: +7 (495) 645-05-35

viitenumero: 149662, rekisteröity, pitäisi olla, 4.12.16g.

Toivomme teiltä ymmärrystä ja yhteistyötä!

asiakaspalvelu

Hypermarketit huonekalut ja taloustavarat, ja verkkokaupan [link]

Puhelin Unified tietopalvelu: +7 (495) 645-05-35

Alexander soittopyynnön, en vahvista tietoa. Ja ellei vastuullisten työntekijä voi käydä keskustelua kaikkien teidän tietopalvelun että vaikka joitakin tietoja voi antaa ihmisille. Tähän mennessä ei käytä sitä, robotti voi tallentaa samanaikaisesti ja säästää rahaa samalla menestystä.

Työsi on Unified Tietopalvelu huomautus testataan, ja kuunnella keskustelua, analyysin täydellisyyden vastaukset kysymyksiin sinulle. Tunnistamisessa rikkomuksia asiantuntijoiden työtä pidetään lisäkoulutusta osallistuvan henkilöstön.

Kiitos palautteesta.

asiakaspalvelu

Hypermarketit huonekalut ja taloustavarat, ja verkkokaupan [link]

Puhelin Unified tietopalvelu: +7 (495) 645-05-35

pettynyt puute asiakaslähtöisyys, haluttomuus korjata virheensä

Patenttivaatimuksen 148829 päässä 12/02/16 01,12. Call me call centre Avtozavodskayan Hoff kirjattiin sänky tilaa 200 x 160 edellytykset matka- ja maksu lounasaikaan sled.den. Kun varaus jätti nimen ja puhelinnumerosi.

Ei koskaan enää ei suositella kenellekään

Hyvää päivää! Ehkä tämä tarkastelu auttaa sinua ei juosta zamorochkami saimme tilattaessa ruokaa Hof huonekaluteollisuudessa keskustassa Rumer minua Avtozavodskoy.12.01.2017 keittiö oli täysin maksanut myyntisopimus alkaen 12.01.2017 711S951507 vuodesta.

12.12.16 Osti vuodesohva Justin 2d. Jotta 711S436672. Synnytyksen aikana ahtaajien käveli karmin reunaan sohva. Käytössä närkästykseni sanoin: "Älä huoli, jos vahingoittunut, muutti välittömästi.

miten säilyttää Hoff Pat hermot teitä kovalla työllä ansaitut rahat

Haluan jakaa kokemukseni kauppa Hoff Pat hermot teitä kovalla työllä ansaitut rahat. Tilasimme sohva, pitkä aika valita, ja että valinta osui sohvalla Madison. Tilasimme, maksettu, kaikki meni ilman välikohtauksia.

Huonekalut ja taloustavarat makuuhuonetta ja saat jopa 50% hypermarketeissa Hoff

Vuosina alkaen 01.10.-02.11. Hoff hypermarketkaupan verkkokäyttöjärjestelmiä 50% alennus huonekalut ja taloustavarat makuuhuoneeseen. Ehdotuksen mukana oma tuotevalikoima.

Hoff Novorizhskoe maantiellä, Moskova, Novorizhskoe moottoritie, CT1;

Huonekalut «Hoff»

Hof (Hoff!) - verkosto hypermarketit huonekaluja, joka sijaitsee kaupungeissa Moskovassa, Pietarissa, Podolsk, Samara, Voronezh, Rostov-on-Don, Krasnodar, Sotshi, Novorossiysk, Jekaterinburgissa ja Kazanissa. Myymälöissä myydään Hof huonekalut eri valmistajilta, kaupat tehdään periaatteella "kaikki samassa paikassa," niin, että kukin niistä voidaan löytää, ja keittiö ja makuuhuoneet, ja lapset, ja muiden luokkien huonekalut ja niihin liittyvät tuotteet. Hypermarketien «Hoff9raquo; toimitus tapahtuu, voit myös poimia ostosta kohteita ex.

keittiö

Niistä keittiökalusteet esitetään kaupoissa «Hoff9raquo;:

 • valmis ja suunniteltu keittiö asetetaan,
 • keittiö kulmat,
 • taulukoita,
 • tuolit,
 • ulosteet,
 • baarituolit.

Voit myös ostaa upotettavat kodinkoneet, lavuaarit, erilaisia ​​lisävarusteita ja astiat.

Valmis Keittiön asettaa «Hoff9raquo; Se voi olla standardoitu ja modulaarinen. Modulaarinen huonekalut, voit järjestää keittiön omalla, tämä on tärkein etu tätä vaihtoehtoa. Suunnitellut kuulokkeet tehdään tilauksesta. Ennen tätä yhdessä konsultin ohjelman suunnittelussa ostaja hankkeen, jossa otetaan huomioon kaikki vivahteita huonekaluja.

Keittiökalusteet, jota myydään kaupoissa Hov, voidaan valmistaa:

Myös keittiö «Hoff9raquo; rintamiin karkaistua lasia. Kaiken suunnitellut kuulokkeet ovat kalliimpia kuin valmiita tai modulaarinen.

Kohdassa "ruokailutiloja" edusti keittokomero, joka voi olla pöytä ulosteista ja kulmasohva, muutetun tai ulosteet ilman niitä. Voit myös ostaa erillinen sohvat muunnettavissa lisävuoteen. Tämä on hyvä valinta huonekalujen «Hoff9raquo; pienen asunnon tai vieraat vierailee tapauksessa jotka haluaisivat jäädä yöksi. Tällaiset kulmat voidaan valmistaa lastulevyä tai massiivipuuta, niillä on pehmeä paikkaa ja hajotettiin "Evroknizhka9raquo mekanismi; tai laatikon. Sisällä sohva säädetty laatikot varastointiin. Keittokomero «Hoff9raquo; Se voidaan asettaa paitsi kaupunkiasuntoa, mutta maalaistalon esimerkiksi verannalla.

Keittiön pöydän "Hofe9raquo; Löydät hyvin erilaisia:

Hinnat «Hoff9raquo taulukot; vaihtelevat 1700 ja 89000 ruplaa, materiaalista riippuen valmistajan ja mallin.

Luettelossa, voit valita taulukon keittiöön, sekä valita asianmukaiset tuolit ja jakkarat. Online luettelo huonekalujen «Hoff9raquo; Huomaa otsikon "Tämä tuote sopii."

Tuolit ja ulosteet voidaan tehdä puu- tai metallikehys. On malleja eri hintaluokissa, eri verhoilu (kangas, keinonahka, tekomokasta) ja sisustus valmistettu eri puulajeista. Tyyli Näiden huonekaluja voi olla:

Lisäksi myynnissä on baarituoleja «Hoff9raquo,, mikä näyttää hyvältä paitsi baarin vieressä keittiössä, mutta myös olohuoneessa. In "Hov9raquo; on olemassa malleja klassista tai nykyaikaiseen tyyliin, jossa verhoiltu istuin tai ei, selkänojalla tai ilman, että istuin eri materiaaleista, säädettävä korkeus.

Huonekalut «Hoff9raquo; Makuuhuone sisältää erilaisia ​​vuodepaikkaa:

Voit myös ostaa pohjan vuodepaikkaa. Ne ovat välttämättömiä oikean painojakauma ja asennetaan patjan alle. Näin patja on enemmän tai vähemmän kova pinta taipuu paremmin tukea takana nukkuvan henkilön.

On kaksinkertainen ja yhden emäksen, jalat ja ilman, täysin puu- tai metallikehys. Patjat voi myös ostaa supermarketista "Hoff9raquo;.

Vuodetta nosto mekanismi mahdollistaa nostamaan patja ja pohja, jonka alla on tilava laatikko vuodevaatteet ja muita asioita. Ne voivat olla joko kahden hengen. Keskuudessa sänkyä myös nurkkaan, jossa takaisin, on sijoitettu pitkin pitkää sivua sängyn. Hinta «Hoff9raquo sänkyyn; - muutamasta tuhannesta yli 100000.

Myynti on myös modulaarinen tai valmiiksi makuuhuoneen sviittejä, jotka sisältävät sängyt, pöydät, vaatekaapit, peilipöytä, peilipöytä. Modulaarinen versio ostaja voi itse koota pakki, joka sopii tietyn kokoinen makuuhuonetta. Niistä sarjat «Hoff9raquo; voit valita malleja eri värejä, tyylejä ja erihintaisia.

Myydään erikseen yöpöydät, Kampauspöydät, arkkujen ja penkit. Sisäänrakennettu makuuhuoneen esitteli kaupassa "Hoff9raquo; - on:

Huonekaluja "Hoff9raquo; voit ostaa peili makuuhuoneessa, valaistus, koriste-esineet, sekä vuodevaatteet, verhot ja muut tekstiilit.

Niistä huonekalut «Hoff9raquo; olohuoneeseen, voit valita

Sohva - on keskeinen osa olohuoneessa. Niistä huonekaluja "Hoff9raquo; Löydät suorat ja kulmikas nahkapäällysteisellä tai kankaan malleja eri ulottuvuuksia. Niistä mahdolliset lisäykset - laatikot pellava, irrotettava kansi, käsinojat, baari.

Jos sohva toimii sänky, niin se olisi vedettävä. Hoff tarjoaa malleja, joilla on erilaiset muodonmuutoksen. Voit myös ostaa erikoispatjat «Hoff9raquo; ja sohva.

Lisäksi sohva vieraille ja kotitalouksille Olohuoneessa on nojatuolit, istuintyynyt, tuolit, päärynä, papu laukut, puhallettavat sohvat, banquettes. Myytävissä pussit tuolit täyteainetta dosypki.

Yhtä tärkeää elää eri kaapit. He asettivat kirjat, vaatteet, pesula, ja astioita, joissakin malleissa on paikka perustaa televisioon. Siksi olohuoneessa ostavat usein vain seinään tai asetettu, modulaarinen tai valmiita.

Myynnissä on seinän eri tyyliä ja kokoa, sekä seinä-muuntajat «Hoff9raquo, ja joka koostuu vuode sohva ja kaappi, jossa sänky on poistettu kerrallaan, kunnes hän ei nauti.

Lisäksi voi ostaa erikseen:

 • telineet,
 • vaatekaapit,
 • kirjahyllyt,
 • esittelee - kaappiin kaapit tai vitriineihin,
 • pulisongit ja taulukoita, baareja,
 • lipastot,
 • kahvi ja palvelevat taulukoita,
 • roikkuu hyllyt,
 • takat.

"Hoff9raquo; Se tarjoaa sekä avaimet käteen -ratkaisuja saliin, ja yksittäiset osat:

Niistä valmiita ratkaisuja löytyy avoin aula kannakkeet ja suljettu saranoitu vaatekaapit sekä molempia, kuten nurkassa mallista riippuvainen hyllyillä, hyllyt, peilit, pöydät. Myynnissä on aula «Hoff9raquo; eri tyylejä, klassisesta parvi, ja eri kokoisia - niin suur- ja pieniä asuntoja.

Voit kerätä oman eteisen modulaarinen huonekalut «Hoff9raquo; tai ostaa erillisen kaapin:

Säilytys käytävällä alennus rungot, avaimenperät, erilaiset laatikot ja korit.

Niistä lasten huonekalut sisältää:

 • makuuhuone asettaa eri-ikäisille,
 • lasten sängyt,
 • patjat,
 • pöydät lapsille
 • tuolit,
 • kaapit, hyllyt, telineet,
 • lipastot,
 • ulkomainonnassa

sekä tarvikkeet, valaistus ja sisustus lastentarha.

Niistä lasten sängyt, voit valita yhden vaiheen, kerrossänky laatikoilla ja säiliöt erillistä sänkyä, parvi vuode työalue, mikä sopii hyvin lastenhuoneen, jossa kaksi lasta asuvat tai pienessä huoneessa. Myös pinnasänky vauvoille

Lasten pöytä «Hoff9raquo; Myös laatikot ja laajennukset hyllyillä.

Myös kaupassa «Hoff 9raquo !; voit ostaa suunnittelija vauvan kalusteet Turkin tuotemerkin Cilek ( «Chilek9raquo):

Vuonna Cilek kuuluu huonekaluja eri tyylejä, klassisesta malleja eri aiheista, sängyt muodossa koneita tai merirosvolaiva. Myös kerrossänky.

Kun "kotitoimisto" löydät kaikki kodin toimistolaitteiden. Toimistokalusteet "Hoff9raquo; hyödyllistä paitsi niille, jotka työskentelevät kotona, mutta myös koululaisia ​​ja opiskelijoita. tässä se on

Voit myös ostaa koriste-esineitä, verhot ja taloustavarat, kuten paperin koreja, erilaiset laatikot, laatikot ja järjestäjät säilytykseen «Hoff9raquo;.

Computer Desk - tärkeä osa nykyaikaista toimisto, koti mukaan luettuna, opiskelijan tai opiskelijan huoneeseen. Tämä huonekalu tulee ergonominen ja mukava työskennellä pitkiä ole väsynyt takaisin tietokoneen ääressä, älä pilaa ryhti ja näkemystä. Myös laatikot tai hyllyillä pöydän pitäisi olla paikka kaikki tarvittavat asiat: muistikirjat, kirjoja, kansioita asiakirjoja. Vuonna «Hoff9raquo; Löydät sekä kirjallisesti että tietokonepöytiä leveydet 70 cm do174, laatikot, pöydät, konsolit, kaapit, nurkka, tai hyvin yksinkertainen rakenne, mallina "Uno9raquo,.

Myös modulaarinen vaihtoehtoja, kuten työpöytä hyllyt "Riks9raquo; - teline, voit valita eri leveyttä. Voit kerätä ja täydellinen modulaarinen toimistokalusteiden «Hoff9raquo;.

Lisäksi huonekaluja, «Hoff9raquo; Löydät erilaisia ​​"melochi9raquo,, tarvikkeet ja taloustavarat:

 • astiat,
 • verhot,
 • erikoistyöt,
 • matot,
 • tekstiilit
 • taloustavarat, kuten kodin kemikaalien,
 • eriä varastointiin,

sekä tuotteita puutarhan ja puutarhassa.

Niistä tavaroiden puutarha ja puutarha - puutarhakalusteet eri materiaaleista ulkokäyttöön ja puutarhakatoksestani tai kuistilla. Huonekalut «Hoff9raquo; Se myydään valmiin pakin tai erikseen. Myös myydään markiisit, teltat, puutarhavarjot, keinut, trampoliinit, altaat, varastointi kohteita. Puutarha koristeet ja kasveja löytyy sijoittamalla eri sisustus, maljakot, kattilat, ruukkuja.

Kauppoja "Hoff9raquo; Se esiintyy useissa muodoissa:

Hof Mini - pieni ostosalue jopa 1500 neliömetriä He osoittivat suosituimmista malleista huonekaluja. Myös kaupasta voi käydä yhtiön verkkosivuilla nähdä laajemman valikoiman tuotteita ja määrätä, että "mini9raquo muodossa; eivät ole edustettuina kaupan lattialle.

Hof Home on jo suuri alue, mutta vähemmän kuin supermarketista. On tuotteita kotiin: astiat, tekstiilit, tarvikkeet, valaistus. Alalla verkkokaupoissa voi tilata verkossa Hoff huonekaluja.

Hypermarketeissa Hof esitellään kaikki tavararyhmien. Osa niistä on markdown osastolla, josta voi ostaa huonekaluja ja muita kohteita vähäisiä vammoja tai poistettu myynnistä mallin, kuten jäljellä yhden kopion, ja saat jopa 50%.

Online voit valita ja tilata tarvittavat asiat suoraan kotoa. Osto valita oman - sivuillamme noteerataan ex osoite osoittaa, ja voidaan toimittaa. Selvittää toimitusehtoja ja ex kaupunkisi, sinun täytyy valita se luettelosta. Huonekalut voi ostaa luotolla - On tarjolla useita pankkeja.

Moskovassa ja Moskovan alueella toimitus tapahtuu Moskovassa ja säteeltään 500 kilometrin päässä Moskovasta. Lisäksi sillä on kyky toimittaa kuljetusyritys missään kaupungissa Venäjällä.

Arvostelut Hove alue positiivisesta erittäin kielteisiä. Eduista totesi huonekalujen laatua, mutta se riippuu enemmän valmistajan kuin myyjältä. Huonekalut «Hoff9raquo; - eri valmistajien ja eri hintaluokissa, joka vaikuttaa sen laatuun. Myös yksi edut - monet tarjoukset ja alennukset, laaja valikoima.

Kritiikki on palvelun laatu «Hoff9raquo, yleensä esiintyy toimitusvaikeuksia - tuo paljon myöhemmin kuin sovitun ajan, lähetätte suuria. Myös ostajat usein kirjoittaa siitä, että he toivat viallisen huonekalut, on vaikeuksia korvaaminen tai palautus tavaroiden, konsulteilla on vähän tietoa työnsä, on tapauksia asiakaspetos - yksinkertaisesti eivät tuota osto maksun jälkeen.

Tällaisten ongelmien eivät kaikki, palvelun laatu vaihtelee tallentaa tallentaa, mutta kielteisiä arvioita löytyy useammin kuin positiivista.

"Hoff9raquo; - Tämä on iso hypermarket, joka tarjoaa huonekalujen eri valmistajien ja eri hintaan. Kaupat sijaitsevat eri kaupungeissa Venäjän, toimitus tapahtuu. Valitettavasti työ "Hoff9raquo; Voit löytää paljon kielteisiä arvioita.

Str. Useimmat Dorogomilovskaya 10

Dmitrov Shosse. 163 ja, rakennus 1, kerros -1

1