Hitsaus video linoleumi

Hitsaussaumat linoleumin - hyviä ja huonoja puolia eri tavoin

Lattiat asunnossa - tärkeä yksityiskohta sisätilojen, niille, jotka haluavat linoleumi - se on mahdollisuus luoda kaunis lattia erinomainen suorituskyky ominaisuudet. Linoleum on pestävä, pitkä säilyttää ulkoasua täysin vaimentaa ääntä.

Kiistaton etu on telan pinnoitteen - helppous pinoaminen, joka pystyy käsittelemään jopa maallikko. Vaikeus DIY voi syntyä vain tarvittaessa hitsaussaumat linoleumi - on joskus tarpeen erottamaton päällysteen useista paloista tai suikaleiksi.

Nivelten lattiaan linoleumin olivat vahvoja, tiukka, näkymätön, olisi valita menetelmä soveltuu tietyn tyyppinen pinnoite.

Perusmenetelmiä saumat yhdiste

On olemassa kahdenlaisia ​​hitsaus:

 • kuumasaumaamalla - saumat liitetään lämpöä. Lämmittämiseen hiustenkuivaaja käyttää erityistä hitsaus linoleumin tai tavanomaisen kolvi.
 • kylmä menetelmä - yhdistettävissä kappaletta juotetut reunat liima, joka pehmittää yhdistettävät reunat, ja kuivauksen jälkeen monoliittinen yhteys on muodostettu liimakerroksen reunojen väliin.

Tärkeää: Menetelmän valinta riippuu taloudelliset valmiudet ja tyyppi kattavuus. Kuumasaumaamalla voi olla ainoastaan ​​kovia ja kestäviä Linoleum (K) ja semi-kaupallinen (R) luokat. Kylmähitsausta linoleumin käytetään kaikentyyppisissä coil coating.

kuumasaumaamalla usein käytetty teollinen tilanteissa, koska siinä on käytetty kova linoleumin, jolla on lisääntynyt lujuus. Huoneistot ovat kaupallisia-luokan linoleumia käytetään paikoissa, joissa liikenteen: eteinen, keittiö, kylpyhuone joskus.

Kuumasaumaamalla linoleumia tarvitsevat työkalun, joka ei ole halpaa. Voit kuitenkin palkata ammattilainen hiukset ja tehdä kauniita ja kestäviä saumat käsin. Vähän huolellisuutta, ja henkilökohtaisesti järjestetty lattia on ylpeä isäntä.

Vähintään asettaa työkalut ja materiaalit hitsaus kuuma menetelmä:

 • Rakennus kuivausrumpu (poltin), jossa on suuttimen täytenauha;
 • Manuaalinen leikkuri tai leikkuri muodostamiseksi V-muotoinen ura paikalla hitsaamalla arkkia;
 • Veitsi erityinen suutin poistamiseksi ulkoneva osa hitsauksen jälkeen johto;
 • Hitsausnauha Linoleumia varten - on valittu väri pinnoite tai kontrastin vaihtoehto.

Monoliittinen linoleumpinnan on muodostettu hitsaamalla reunat kuumennetaan ja johto (400-600 ° C).

 • Linoleumin liimattu alustaansa. Suurille alueille on suositeltavaa liimata koko pinta, pieniin tiloihin rajoittunut mitoitus käyttöliittymä tilaa. Aloittaa seuraava vaihe vasta liima kuivuu.
 • Lähtö generaattorit V-ura sauman pituuden.
 • Täytä täytenauha kuivuriin suutin ja sisältävät työkalu.
 • ovat hiustenkuivaaja saumaan tasaisella nopeudella, ja varmista, että johto meni Butt uraan.
 • Yläpuolelle ulottuvan pinnoitteen tason osan johto on leikattu ennen kuin se on täysin jäähtynyt. Pienten vikojen (karheus, lastut) poistetaan hiomalla jälkeen tärkein työmäärä.

Laatu kuumasaumaamalla linoleumin kotona on mahdollista, jos käytät ammattilaisen työkalu. Jos tulos on kaukana ihanteellisesta, näkyy valokuvan luettelo suunnittelija, on todennäköistä, syy epäammattimaista instrumentin esiintyjä.

Esimerkiksi, on vaikea odottaa täydellinen tulos, jos syvennys johto katkaistaan ​​käsin perinteisen terän sijasta leikkuri - työkalu, joka tarjoaa ihanteellisen suora viiva, jolla on sama leveys ja kanavan syvyys.

Joskus kuuma hitsaussaumat linoleumia suoritetaan ilman täytenauha. Hitsaukseen master kotikäyttöön tavallinen kolvi, joka sulaa arkin reunat tiiviisti vierekkäin.

Jäähdytyksen jälkeen arkit liimataan yhteen. Menetelmää käytetään harvoin, koska riittämätön lujuus ja hankala ulkonäön sauman.

Jos kuuma hitsaus ei ole sopiva, koska ei ole / korkeat kustannukset työkaluja tai eri linoleumin (pehmeä päällyste ei kestä korkeita lämpötiloja), sitten soveltaa kylmää menetelmää.

Se koostuu sulattamalla yhdistettävät reunat kemiallisen koostumuksen (liimaa), joka haihdutuksen jälkeen käsitelty reuna kiinteytyy ja muodostaa yhtenäisen kokonaisuuden.

Huomautus: liima koostuu liuotinta, pehmitintä, ja polyvinyylikloridi. Työskenneltäessä on suositeltavaa käyttää suojaimia (käsineitä, naamio) ja tarjota laadukkaita ilmanvaihto huone: pari myrkyllisiä koostumuksesta.

Tärkeintä - löytää oikea liima: kylmähitsausta Korkkimaton tuotetun 3 tyyppiä (A, C, T).

Levittää liimaa, joka vastaa tyypin pinnoitteen ja yhteinen leveys:

 • Kylmähitsausta «A» - nestemäinen koostumus levitetään täysin prirezajut saumat. Koska sen yhdenmukaisuuden helposti se tunkeutuu ohuen aukot muodostetaan liittämällä "päällekkäisiä". Putki on varustettu neulalla, joka helpottaa käyttöön liima.
 • Kylmähitsausta «C» - käytetään hitsaussaumojen leveä (0,5 cm), joka muodostuu seurauksena huono laatu prirezki. Korjaukseen soveltuvia vanha pinnoite, joka antoi kutistuminen tai epämuodostunut käytön aikana, mikä johtaa kasvuun välinen etäisyys säröillä reunat. Jäädytetty teipin täyttää aukon, suorittaa saman toiminnon kuin merkkijono hitsaus kuuma-linoleumin - se toimii liitostapin liitosreunojen välillä.
 • Kylmähitsausta «T» - liimakalvoa muodostaa läpinäkyvä, lähes huomaamaton. Liimaamiseen monikerroksisen linoleumin perusteella polyesteri, PVC: tä. Sitä käytetään yhä rakennusalan ammattilaisten, koska kuivuu nopeasti ja voit kohdistaa reunaan käytön aikana.

Kylmä menetelmä on taloudellinen: ei tarvitse kalliita välineitä (hiustenkuivaaja, jyrsintä), lisämateriaali (täytenauha). Koska hitsaus linoleumin kätensä ei ole vaikeaa edes henkilö kaukana rakennuksen, voit säästää maksamalla työntekijöille.

Mitä tarvitaan kylmän Juotoskohdat linoleumia:

 • Liimaa oikea tyyppi;
 • Veitsi leikkaamiseen;
 • Maalarinteippi;
 • Metalli hallitsija.

 • Leikkaa kautta yhteisiä veitsellä ja hallitsija;
 • Puhdistettu pölystä, kuivattiin kosteissa tiloissa;
 • Liitä teipillä sauman päälle siten, että sen reunat ovat samalla etäisyydellä nivelestä;
 • Veitsi leikkaa nauha täsmälleen sauman;
 • Lyijy kärki putki saumaa pitkin varmistaen, että liima ei levitä scotch enemmän kuin 0,5 cm;
 • 10 minuutin kuluttua. Teippi on poistettu.

Liimattu kankaalle, voitte kävellä 1-2 tuntia. Satunnainen tippaa ja ylimääräinen liima risteyksessä poistettiin kuivauksen jälkeen veitsi. Jos yritämme poistaa pinnalta raaka linoleumin liima, kuvio voi kattaa esipainetulle.

Huomautus: Kun käsitellään hitsaus paksu konsistenssi (C, T) voidaan annostella ilman, että nauha, koska liima ei leviä pinnan yli. Riittää, kun todetaan tarkkuus, ja valvoa määrä levitetty koostumus.

Koska linoleumi hitsin kotona yksinkertaisempi ja edullisempi tapa kylmähitsausta, useimmat koti käsityöläisten valitsevat sen. Noudattamalla kuvattua tekniikkaa, on mahdollista laittaa itse linoleumin niin, että se kestää pitkään, säilyttäen erinomainen ulkonäkö ja eheys nivelet.

korkkimatto

Jotta telakointi kahden rainan linoleumin huomaamaton ja kestävä käytetään hitsauksessa. On olemassa useita tekniikoita tätä prosessia, joista jokaisella on omat erityispiirteensä. Opetella liimaa linoleum ja mikäs sen parempi tapa valita katsomaan seuraavaksi.

Hitsaus linoleumi - ominaisuudet ja lajien

Linoleumin korkea lujuus, kestävyys ja alhaiset edullinen käyttää, joten viimeistely materiaali on suuri kysyntä kuluttajien keskuudessa.

Ainoa ongelma, joka syntyy rakentamisen aikana linoleumi on sen matchmaking. Kun varustaminen pieni huone, joka on neliön muotoinen, linoleumin noudattaen yhdelle arkille. Kuitenkin, useimmissa tapauksissa, se on tarpeen varustaa tiloihin epäsäännöllinen muoto, jossa telakka kaksi tai jopa kolme segmenttiä. Tässä tapauksessa kestää oikean päätöksen valitessaan tarttuu. Jos et, niin lopulta päätyosissa linoleumin taipuu ja kierre.

Lisäksi läsnäolo linoleumin tietyllä tavalla, sinun täytyy varmistaa, että liitoksen yhtyvät.

Asiantuntijat tunnistaa kahdenlaisia ​​hitsaus linoleumin:

Ensimmäinen suoritusmuoto kierrätetään vedettäessä teollisuuden linoleumin julkisissa laitoksissa. Menettely koostuu tämä menetelmä hoidettaessa rajapinnat päätyosat linoleumin käyttäen korkean lämpötilan yli 350 astetta. Lisäksi on olemassa lisääminen erityinen johto aikaansaaden lujuus. Se on, että tämä sauma kulkee typistetty linoleumin.

Tämä menetelmä tehdyn linoleumia kutsutaan myös teollisuutta, koska sen leviämistä vedettäessä linoleumin julkisesti tai työpaikalla. Asuinalueilla tätä menetelmää tehdyn käytännössä käytetty. Koska asiantuntijat vaaditaan kyseisen työn suorittamiseen. Kuumasaumaamalla leviää vedettäessä linoleumin elokuvateattereissa, kahviloita, baareja, koulut jne

Toinen vaihtoehto - kylmähitsausta käytetään, kun vuorovaikutuksessa linoleumin tarkoitettu asennettavaksi asuinrakennusten: talot, asunnot ja mökit.

Työtä ei tarvita erikoistyökaluja ja erityisiä taitoja työskennellä hänen kanssaan.

Kylmähitsausta Linoleumi - erityisesti

Yksi nykyaikaisten vuorovaikutuksessa ja yhdistää linoleumi on kylmähitsausta. Se perustuu käytön erityistä liima, joka tapahtuu kautta muodostaen värittömän sauma, joka määräytyy kosketus, mutta puuttuu ulkonäkö pinnalla.

Etujen joukossa soveltamisen kylmähitsausta kotona on eristetty:

 • muodostumista monoliittisen päällysteen - saumat, jotka jäävät hitsauksen jälkeen luotettava ja tarkka samaan aikaan, käyttämällä kuumasaumaamalla pinnan karkeus on erilainen, ja joissakin tapauksissa, jopa värin muutos;
 • ei tarvitse käyttää erityisiä laitteita kuumennetaan pinta linoleumin 350 astetta, on tarpeen käyttää tavallisia työkaluja, joten kustannukset tällaisten yhdisteiden vähenee huomattavasti;
 • Tämä menetelmä ei vaadi paljon fyysistä vaivaa tai asiantuntemusta, menettely on yksinkertainen ja helppo.

Useita erillisiä lajikkeiden kylmähitsausta tekniikoita, tarjoavat lukea niitä:

 • kylmähitsausta käyttämällä liima-ainetta A;
 • Kanssa liiman kun hitsaus;
 • vähemmän suosittu liimaus menetelmällä käyttäen liimaa T.

Kukin näistä vaihtoehdoista on ominaista erityiset perusteet valintaa. Näin ollen, jotta ei voida erehtyä liiman kanssa, olisi mainittava linoleumin, koostumus ja spesifisyys rajapinnat.

Kaikkein neste johdonmukaisuus käyttäen ensimmäisen tyypin liima on erilainen. Merkittävä osa sen jäsenten vie liuotin. Se on tämän vuoksi se nopeasti ja helposti liuottaa kun liimaus. Sopiva liima yhdiste linoleumin pieni ompeleet, koska läsnä sivustoja yhdisteiden ylittää kaksi millimetriä, eri tyyppistä liimaa voidaan käyttää. Tämä vaihtoehto ei pysty suorittamaan hitsauksen laatuun, koska liian nestemäisessä muodossa.

Niistä etuja käyttämällä tällaista liima olisi korostettava:

 • liimaus vahvuus;
 • Helppo levitys;
 • huolellisesti ja hiljaa saumat;
 • pituus liimaa.

Suositellaan käyttää liimana vastikään linoleumin, koska sen levyt leikataan tehtaalla ja on täysin tasainen pinta. Kun linoleumin leikkaus kotona, päätyosissa ei voida saada näin tarkkaa ja, vastaavasti, kärsii ja päällysteen ulkonäkö. Tällaisen linoleumin suositeltu liiman C paksumpi ja kyllästetyllä koostumus.

Koska liima-koostumus sisältää suuren määrän polyvinyylikloridi, vastaavasti, liuotin on siinä läsnä pieni määrä. Koska sen tiheys, liima pystyy täyttämään suuri ero. Tämäntyyppinen liimaa selviytyy palauttamisen jo vaurioitunut linoleumi. Liiman sallitaan, kun on aukko, jonka koko on enintään neljä senttimetriä. Päätyttyä, muodostumista vahva ja siisti sauma, joka on käytännössä näkymätön.

Kolmas suoritusmuoto liima - T - harvinaisempaa amatöörejä. Sen käyttöön liittyy monikomponenttinen liimaus linoleumin tyyppi, joka koostuu polyvinyylikloridi ja polyesteri materiaaleja. Tämän tyyppinen kylmähitsausta tarjoaa luotettavan, joustavan, tarkan yhteys.

Ohjeita kylmähitsausta varten liittämistä linoleumin:

1. sijasta asettaa hitsin pitäisi pysyä nauhat pohjalta kaksipuolinen teippi, joten vältetään leviämisen kylmähitsausta lattialle tai linoleumi.

2. Sitten tämä leikataan kaistale risteyksessä, se ei kosketa pinnoitetta.

3. liiman tulisi suorittaa, kun läsnä on erityinen suutin, on neulojen muodossa, joka edistää yhtenäisen liima puristamiseen.

4. Työnnä neula pinnan levyjen välinen linoleumin, sovelletaan kevyt paine alkaa kirjoittaa liiman tulee halkeama.

5. Jätä linoleumin viisitoista minuuttia, kunnes liima on kuivunut.

6. Poista teippi pinnan ja tarkista tasaisuus ja tarkkuus sauma.

Liimaa hitsaukseen linoleumi - Käyttökohdesuosituksia

Kantamisen helpottamiseksi pois kylmähitsausta, on otettava huomioon useita suosituksia, joiden avulla vältetään pienistä virheistä työssä, ja käyttää sitä enintään laatu:

1. ostaminen linoleumin, huomaa, että koko välinen päällekkäisyys liitosten tulee olla noin 60 mm. Kun se tekee suurimman puhdas leikkaus linoleumi www. Käyttöliittymä siten saavuttaa suurimman tasaisuus.

2. Töissä käyttää erityisiä käsineitä suojaamaan pintaa ihoa aggressiivista liima vaikutuksia.

3. Käytä neulan kärki saadaan maksimaalinen täyttö halkeamia.

4. Kun liiman kanssa pinnalla linoleumin täytyy odottaa sen täydellinen kuivaus, ja vasta sitten poistaa liima pinnasta. Voit tehdä tämän, käytä veistä paperi.

Vinkkejä valita tyyppi ja hitsaus linoleumi saumat

Valittaessa tyyppi hitsaussaumojen linoleumin tulisi perustua tyyppi kattavuus ja monimutkaisuus nivelet haluat yhdistää. Esimerkiksi kompleksi pyörivät liitokset liittää monimutkainen, kun taas kihara ja suora helpompaa.

Kuumasaumaamalla suoritetaan vasta sen jälkeen, kun on jo tallennettu linoleumin asennettu lattialle liimalla. Tämä menettely edellyttää erityistä kokemusta, sillä työ on tehtävä hyvin nopeasti. Ennen jäähdyttämistä johto, se pitäisi leikata ja hioa, jotta pinta oli näkymätön.

Luoda sauma on hitsattu kangas linoleumin. suorittaa tämä menettely lähes mahdotonta Tavanomaisia ​​sähköjuotoskolvi.

Oikea ja sujuvat yhteydet olisi säädettävä linoleumin limittäin muutaman sentin, ja leikatut linoleumi tasainen viiva.

Kun käytetään sähköjuotoskolvi yhdiste tulisi antaa kuparin kiilan oikeaan kulmaan. Lisäksi kiilan tarvitse teroituksen muutaman millimetrin. Varmistaa helpon liukumisen kiilapintojen liitosten välisen linoleumin varmistettava sen teroitettu molemmin puolin.

Juottaminen suoritetaan terien välistä, jotta varmistetaan sen yhtenäinen ja tiivistys pehmenemistä. Tämän tyyppinen hitsaus on sovellettava hitsauksessa linoleumia kotitalouden tyyppi. Vaikka sen käyttö pitäisi olla hyvin varovainen, koska se on ominaista erittäin korkea pehmeyttä ja saumat, ja jonkin ajan kuluttua alkaa halkeilla.

Kaupallinen tyyppi Linoleumi on lisääntynyt lujuus, täten sen kustannukset ovat myös korkeampi. Lisäksi silloin, kun liitetään kompleksin saumat parempi käyttää kylmähitsausta menetelmää.

Kuumasaumaamalla linoleumin - Tekniikka ja karakterisointi

Linoleumin, joista muodostuu suuri määrä luonnollisia komponentteja liittyi käyttäen kuumasaumaamalla. Työhön tarvitaan erityisiä laitteita, suorittavat lämmityksen ja virtajohto hitsausta linoleumi. Se koostuu legkoplavyaschihsya aineiden vaikutuksen alaisena siirtyneen lämmön kiinteästä nestemäiseen tilaan.

Käyttäen polymeerejä jähmettyminen, joka esiintyy prosessin lämpötila pelkistys suoritetaan tiivistys saumojen, jotka ovat käytännöllisesti katsoen näkymättömiä.

Luomaan erityisen lämpötila, hitsausta, vaatii laitteen hitsaukseen linoleumin. Tämä laite on kompakti ja toimii tavallisesta pistorasiasta.

Asennusohjeet kuumasaumaamalla saumat linoleumia:

1. Ennen kuin aloitat, sinun täytyy valmistautua erityisen veitsen, jolla tullaan käsittely päätyosia linoleumi.

2. pinta olisi saatava muodossa uran, saavuttaa tärkein osa pinnoitteesta.

3. Puhdista liitospinnan roskia tai pölyä.

4. Käynnistä laite lämmitykseen linoleumi, ja lämmitä sitä tasolle 360-390 astetta.

5. Suorita asennus erityinen suutin, jossa sijaitsee Hitsausnauha.

6. Aseta johto muotoon uraan, jolloin mitattu virta sen pituus on hieman suurempi kuin sauman yhteys.

7. Aloita kuumennetaan pinta kuivaimen läpi lähestyvät vähitellen sitä pitkin saumauksen linjat.

8. Kiinnitä huomiota siihen, miten sulanut johto.

9. Kun hitsaus on valmis, alkaa poistamalla ylimääräinen johto, sillä on suositeltavaa käyttää veistä tyyppi sirpin ja erikoislaitteet muodossa liitteet leikata johto.

10. Varo tarkkuutta suorituskykyä, asenna veitsi suuttimen suuntainen linoleumin vaurioiden välttämiseksi.

11. Brewing yksi johto tapahtuu kahdessa vaiheessa. Alkaa työstää vastakkaiselta puolelta, ja päättyy pisteeseen päällekkäisyys kaksi kappaletta linoleumin.

Vihje: Vaikka helppous edellä kuvatun prosessin, sen täytäntöönpanoa vaaditaan erityisiä taitoja työskennellä työkaluja, joten ei pitäisi olla mitään kuumasaumaamalla yksin ilman valvontaa tai avulla asiantuntija, koska vaarana on vahingon linoleumi.

Kuivaaja hitsaus linoleumin: sovelluksen ominaisuuksia

Suorittamaan hitsausprosessin, tulee olla:

 • kuivausrumpu hitsaus linoleumin;
 • vinkkejä hiustenkuivaaja;
 • prisadochogo sauva hänen puolesta, koska johto on valmistettu PVC, käytetään injektointi, on soikea, suorakulmainen tai kolmikulmainen poikkileikkaus, se alkaa sulaa, kun kuumennetaan 320 °, valintaan tangon kiinnittää huomiota sen koostumuksen, sen pitäisi olla sama koostumus linoleumin;
 • Crescent veitsi.

Käyttö teollisuusrakentamisen auttaa pitämään hiustenkuivaaja kuumasaumaamalla. Suurin ero kuivaimen kotitalouskäyttöön on korkeampi kuumennuslämpötila. Meillä on laadukas rakennus kuivain lämmetä 600 astetta. Ylläpitää halutun lämpötilan avulla erityisiä antureita. Valitessaan hiustenkuivaaja varmista useita astetta ja lämpötilan valvonta.

Pitkäaikainen hitsaus linoleumin edellyttää riittävää kapasiteettia kuivausrumpu, joka estää ylikuumenemisen.

Ennen juottamista on viistetty kansi bändejä. Näin saatu kiila-tyypin ura. Se on suunniteltu täyttämään polymeeriliuokseen. Erityinen suutin, on kulunut hiukset, se ohjaa polymeerin liuos on urassa. Tämän jälkeen pujottamalla johto ohjaimen lisääminen ja kuumentaminen kuivausrumpu.

Lujasti suuttimen nokan hitsata ja kuumenna se jopa täydellisen sulamisen polymeerit. Varo yhtenäistä toimintaa hiustenkuivaaja kaikilla linoleumi. Jos harvennus polymeerikerroksen, on suositeltavaa nostaa lämpötilaa kuivaimen toiminnan. Huomaa, että polymeeri ei tule toimia päälle linoleumi. Tämän välttämiseksi prosessin pitäisi leikata pois kaikki ylimääräinen johto Crescent veitsi. Näin saat esteettisesti houkutteleva ja tarkka matchmaking.

Vihje: Käytä hiustenkuivaaja hitsaukseen tärkeää siinä tapauksessa, että hitsaus on valmistettu tiheä koko linoleumi. Muuten liian ohut linoleumi vain irtoamistaipumuksen hemmoteltu.

Hitsaus video linoleumi:

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

© Building portaali StrPort 2011-2016. Artikkeleita korjaus-, rakennus- ja rakennusmateriaaleja.

Kopioi tiedot sivustosta on mahdollista vain luvalla julkaisijan tai suora viittaus lähteeseen. oikeudelliset perustelut

Kylmähitsausta linoleumin kätensä video

Se tapahtuu niin, että laittaa linoleum lattialle yhdestä kappaleesta ei anneta mahdollisuutta. Tällöin herää kysymys, miten yhdistää palaset linoleum? Yksinkertaisin ja teknologisesti vaihtoehto on kylmähitsausta linoleumin. Video, on esitetty alla, on kuvattu yksityiskohtaisesti tässä prosessissa.

Mutta ensin hieman teoriaa. Kylmähitsausta linoleumin on seuraavanlaisia:

"A" tyyppi. Kylmä hitsaus tämä tyyppi on käytetty tai kiinteä, tai uuden linoleumin, joka materiaali on polyvinyylikloridi. Tämäntyyppisten avulla saavutetaan hieno hitsaus sauma, johtuen siitä, että liima on suhteellisen nestemäinen koostumus.

Kirjoita "C". Tämäntyyppinen kylmähitsausta käytetään useimmiten kiinni vanhan linoleumi. Tätä toista liima johtuu siitä, että jonkin ajan kuluttua, välisen sauman kappaletta linoleumin levenee (0,5-5 mm), ja että sen käyttö on tarpeen sulkea paksumpi liima.

Jälkeen liiman sauman päälle, ja sitten se kuivuu, se on lähes yhtä johdonmukaisesti kuin linoleumin, voimme sanoa, että se on enemmän nauhat lattia. Koska leveys sauma ei ole pieni, se voi ulottua pinnasta linoleumin ja poistaa tarve katkaista tarpeettomat pullistuma hänen erityisen veitsen ..

Kirjoita "T". Tämän tyyppinen kylmähitsausta käytetään sitomiseksi PVC linoleumin polyesteriin perusteella. Tämäntyyppinen kylmähitsausta käytetään useimmiten ammattilaisten rakennusalalla.

Suorittamaan työtä liimaamalla linoleum, käytä seuraavat asiat:

 • kylmähitsausta linoleumin;
 • toimisto veitsi;
 • liimanauhaa;
 • linja.

Prosessi toimii liimaamalla linoleumin käyttämällä kylmähitsausta

Tämä prosessi käsittelee linoleumin liitäntä käyttäen erityistä liima. Tärkein Tämän menetelmän etuna - se on yksinkertainen, niin että se voidaan suorittaa käsin.

Tyyppiset liima kylmässä hitsaus:

 1. Liima tyyppi A - käytetään telakka uuden linoleumin.
 2. Liima tyyppi C - käytetty telakointi vanhan linoleumi, valehtelee ei ole ensimmäinen vuosi.
 3. Liima-tyypin T - erityisessä suoritusmuodossa, käytetään vain ammattilaiset.

Välillä nämä tyypit liima ovat eri johdonmukaisuus. Kylmä hitsaus paksu C-, sitä käytetään täyttämään melko laajalla nivelet. Kaatamalla liima C välillä suoritetaan levyjen linoleumin näin muodostuvaan tilaan on täytetty ajan ja suljettiin. Kylmähitsausta tyyppi A toimii eri tavalla, kuten hot-hitsaus - linoleumi reuna sulaa ja yhdistää sen kanssa päinvastoin.

Hitsaus linoleumin liimaa askel askeleelta:

 • Käsineitä;
 • puhdista nivelet;
 • space telakointi linoleumin sinetti maskinauhan;
 • leikata nauha on yhteinen;
 • Levitä liimaa;
 • 10 minuutin kuluttua. jälkeen liiman kappaletta poista nauha.
 • Hitsaus linoleumin liima askel askeleelta:
 • Käsineitä;
 • Tuotamme liitos puhdistus;
 • Liimaa ja odota kunnes kuiva.

Liimaamalla linoleumin tätä menetelmää käyttäen on melko yksinkertainen menettely, jolla on erittäin hyvä tulos lähdössä. Töiden jälkeen kuvatut toimenpiteet sinua saavuttamaan homogeeninen lattiapinnoite, jossa vähän aikaa ja rahalliset kustannukset.

Hot hitsaamalla tai juottamalla linoleumi linoleumi

Kuumasaumaamalla linoleumin on sopiva, kun sitä sovelletaan orgaanisella pinnoitteella. Tällaisessa tilanteessa, prosessi voidaan kutsua juottamalla - kuuma ilmavirta ei ole varaa tehdä fuusioimalla luonnollinen pinnoite, sula vastaavasti liitäntäjohtoa.

Tämä komponentti on sulava polymeeri välisen tilan täyttämiseksi kappaletta linoleumin, joka tarjoaa tiiviys yhteinen jähmettymisen jälkeen. Prosessi kuumasaumaamalla menettely on spesifinen, korkeaa ammattitaitoa ja ammattikäyttöön tarkoitetuissa laitteissa, joka vaaditaan toteuttamiseen.

 • On välttämätöntä käsitellä nivelet linoleumin, käyttämällä erityistä veitsellä. Ura pitäisi saavuttaa lähes sama syvyys kuin paksuus linoleumin.
 • Puhdista sauma voidaan imuroida.
 • Säädä kuivurissa 350 ° C: ssa, valettiin kulumista Ø5 mm: n suutin, lisätä ja lämpöä.
 • Valmistella Hitsausnauha, hieman suurempi kuin puoli etäisyys, joka on korjattava.
 • Paikantaa johto suuttimen, murskaa kärjen uraan, odottaa noin sekunnin, ja alkavat liikkua hiustenkuivaaja sauman. Kun liike on noudatettava yhdensuuntaisuuden suuttimen kantapää ja linoleumi.
 • Valittaessa liikkeen nopeutta tarvitaan varmistaa sulamisen johdosta. Merkin oikean menetelmän suoritus on pari kappaleita pisaroiden pitsi.
 • Päätyttyä hitsauksen, se ei ole vielä tapahtunut kovettuminen johto joutuu tekemään poistamista sen ulkonevat osat erityistä Crescent veitsi.
 • Nyt haluat toistaa kaikki vaiheet edellä toisessa päässä.
 • Jähmettymisen jälkeen johto, tuottaa tuhoamisesta ylijäämän. Liike puolikuun veitsen olisi suuntaiseen tasoon linoleum.
 • Toteuttaa leikata johto tarvitse kahdesti tämän toimenpiteen aikana kerran, urien esiintyminen voi esiintyä, jotka vaikuttavat laatuun ja tyypin linoleumi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin