hirvi siluetti katkaisu

Joulun kirjan ikkunan malleja

Aattona uudenvuoden 2016 on aika sisustaa kotinsa luoda erityinen iloisen tunnelman. Aiemmin ikkunat liittää lumihiutaleet leikattu valkoinen pehmopaperia, ja nyt se on tullut erittäin muodikasta leikata kuvia ja hahmoja on tekniikka "vytynanka".

Tämä työ perustuu malliin, leikattu paperista tai pahvista. Myös näihin tarkoituksiin on hieno Whatman. Näyttää siltä, ​​koruja on erittäin kaunis!

Tarkasti ja tarkasti piirtää ja sitten leikkaa malleja, tarvitaan seuraavat työkalut:

 • A4;
 • kynä;
 • rivi;
 • pyyhkimet;
 • erityinen matto (sopiva ja tavanomainen leikkuulauta);
 • erityisen veitsen paperin (sopiva ja helppo kirjoitus veitsi);
 • ohut kynsisakset;

Piirustuksia parasta tulosta tulostimesta. Jos käsi tämän laitteen ei näy, on mahdollista piirtää mallin haluat tietokoneen. Yksinkertaisesti lisätä kuva oikealla kokoa Ctrl-näppäintä ja hiiri vierittää, ja sitten liittää arkki valkoista paperia näytön ja piirtää ääriviivat lyijykynällä. Sitten laittaa levyn pöydälle ja pisteen selvemmin. Malli on valmis! Jää vain leikata ja liittää tämän ihme ikkunan saippuavedellä.

Ikkuna malleja: Joulupukki

Pienet luvut Isän Frost ja hänen tyttärentytär, Snow Maiden, voit koristella ruutuun tai tehdä suuri kappale ikkunalaudalla tai pöydälle. Jos teet mallia suurempi, on mahdollista koristavat seiniä.

Charming snegovichki vain koristella uudenvuoden talon. Kuviot Dobryakov-lumiukkoja on helppo leikata symmetrinen tai tehdä koko pieni perhe lumiukkoja mallien ja paperitavarat veitsi. On myös edullista tarkastele ikkunan koostumuksessa joulukuusi, lumiukko ja joulupukki.

Joulukuusi voi leikata ja liimata ikkunan kuin siluetti, ja voit tehdä symmetrinen tilavuuden katkaisu laittaa joulukuusen. Saada pysyvän kalanruoto-, voidaan sitoa kaksi sama kuvio pyöreä puuston paperin tai taitettu puoli ja kunkin kalanruotokuvioinen liimaa ne yhteen.

Leluja joulukuusi voidaan helposti leikata yksittäisenä kuviona tai symmetrisesti. Samoin koristelu täydennyskoostumuksena ikkuna, ripustaa joulukuusen tai muista langoista kiinni verhot tai kattokruunu.

Mikään näyttävät niin kodikas ja söpö, kuten lumen peitossa mökki uudenvuoden oman kuvan ikkunasta. Voit leikata pienen mökin tai jäähalli, ja voidaan sijoittaa ikkunan koko kylä pientalojen.

Jos symmetrisesti leikattu siluetti kaupunkiin tai kylään paksua paperia tai kartonkia, ja ottaa Garland - aivan oli erinomainen koostumus valoa.

Hienoja stensiilit ja malleja voidaan leikata pois kauniita bluebells. Veistetty joulu tai joulun kellot voidaan juuttunut ikkunan söpö lisäksi koostumus Snow Maiden, joulupukki, joulukuusia ja lumi taloja. Voit myös pysyä mallia kellon kuultopaperille (esim kuultopaperia). Tämä kelloa voidaan käyttää taustavalon vaikutusta.

Toinen Uudenvuoden satu hahmo on hirvi. Poro kelkka tuottaa Joulupukki nimettyyn paikkaan. Voit arvostaa erinomaisia ​​malleja leikkaamiseen kelkka ja poro. Nämä piirustukset ovat hyödyllistä tarkastella loma ikkunat kotiisi.

Eläimet, symboleja ja attribuutteja loma

Voit leikata kaikenlaisia ​​metsän otuksiin ja täydentää juhla koristeluun ikkunat. Erilaisia ​​symboleja ja merkkejä, samoin kuin luvut 2016 ja lisää zest koristelu. Mallit Joulun kynttilät olla tarpeeton loma kappaleita.

Erityistä huomiota on kahlittu malleja omistettu joulua. Tämä tapahtuma kunnia ja muistaa. Stensiilit Angels, tietäjät, Jerusalem siluetteja, Betlehemin tähti, samoin kuin pieni seimi Jeesuksen - kaikki se kestää ylpeys paikka juhlavasti sisustettu koti.

Lisää kommentti peruuttaa vastaus

Horoskoopit 2016

 • Ajokortti: Uutisia Siirtotyöläisten kuljettajille
 • Rentoudu pikanäppäin
 • Lepää Tuapse
 • Lepää Gelendzhik
 • Romanttinen rakkaus horoskooppi 2018

Minkä tahansa materiaalin Sivustoon sallitaan, jos linkki god-2016.com. Kun kopioit materiaalia sivuja "2016 Monkeys" - suora pakollinen avoin hakukoneille linkkiä. Linkkiä on sijoitettava riippumatta kokonaan tai osittain materiaalien käyttöä.

Vytynanki. Joulun vytynanki malleja

Viime vuosina on ollut muodikasta koristella ikkunat uudenvuoden avulla vytynanok paperia. Vytynanka - eräänlainen luovuuden perustuu leikkausmalleissa paperista. Leikata tavallisilla toimistopaperin tai julisteen arkkia. Leikkaus voi olla toimisto veitsellä tai erityisen veitsen prototyyppien. Myös leikkaamiseen vytynanok kuvioita usein kynsisakset. Jos haluat alkuperäisen tapa sisustaa ikkunoita uudenvuoden tarvitset malleja joulua vytynanok. Tässä osiossa olemme koonneet teille eniten koko Internetin kokoelman stensiilit joulun vytynanok. Mukavuuden kaikki mallit joulun vytynanok voi ladata pdf-dokumentteja. Helpottaa hakua varten sopivan mallin joulua vytynanok, järjestämme ne luokittain. Leikkaamiseen joulun vytynanok käytetään ikkunoissa, yleensä valkoinen paperi. Liimaa joulukoristeet Ikkunat voidaan vytynanki saippualla laimennetaan pienellä määrällä vettä, tai teipillä.

1. Vytynanki ikkunoissa. Vytynanki uusia malleja

Tässä annamme sinulle hyödyllisiä neuvoja miten sisustaa ikkunan avulla New vytynanok.

Alareunassa ikkuna on parempi järjestää tällainen vytynanok malleja kuin lumi (ajelehtii), talvimaisemien, talot, joulukuusia, lapset, lumiukko. Yläosassa ikkunan voidaan koristeltu lumihiutaleet, joulu tähdet, enkelit, kuusen oksat, koristeltu joulupallot. Alla kuvia ikkunoita, hyvin sisustettu joulun vytynankami. Jos olet juuri alkanut oppia tekniikka veistämällä vytynanok paperia, on parempi ensin käyttää hyvin yksinkertaista malleja joulukoristeet ikkunoihin. Esimerkiksi, kuten.

Ne, jotka ovat jo hyvin oppinut taidon leikkaamalla joulukoristeet ikkunoissa paperin, voit yrittää leikata malleja joulun vytynanok monimutkaista. Katsokaa miten voit luoda uuden vuoden satua niiden ikkunassa käyttämällä vytynanok! Juuri maaginen!

2. Vytynanki uusia järjestelmiä. Vytynanki Joulun stensiilit

Koristele Christmas vytynankami ei voi vain ikkunoita, vaan myös esimerkiksi huonekaluja.

Toinen malleja joulun vytynanok tehdä roikkuu mobiili. Esimerkiksi tämä - enkeleitä ja kuukausi.

Seiniä koristavat talossa uusi vuosi on mahdollista avulla maalauksia, toteutetaan tekniikka applique vytynanok liimattu värilliselle paperille.

3. Vytynanki uudenvuoden ikkunassa. Mallit Joulun vytynanok

Kauniita joulukortteja voidaan tehdä, jos sisustaa joulun vytynankami. Tästä uusivuosi käsitöitä sopivia vytynanok kuviot ovat samat kuin mallin uudenvuoden vytynanok ikkunoissa.

Alkuperäisen ilmeen joulukoristeet, käsintehtyjä käyttäen stensiilit joulua vytynanok. Valmistukseen käsitöitä pitäisi leikata pois rakentamisen paperi (kartonki) uudenvuoden vytynanku kuvio, ja liitä se pahville erivärisiä.

Joulukoristeet kuvassa alla on leikattu värillinen pahvi vytynanka tekniikkaa. Niiden valmistuksessa yksittäisten osien Christmas vytynanok työnnetään toisiaan ja kiinnitetty avulla ohut lanka tai lanka.

4. Vytynanki malleja. Vytynanki uusia malleja

Näytämme ja kertoa paljon siitä, miten sisustaa kodin tai toimiston uudenvuoden avulla New vytynanok. Toivomme, että tänä vuonna sinun on pakko sovelletaan vähintään yhden ikkunan avulla joulukoristeita paperista. Nyt lupasin alussa artikkelin malleja vytynanok Uutta Vuotta!

Vytynanki uudenvuoden - joulukuusi leluja

Vytynanki ikkunoissa - Angels

Mallit vytynanok Joulu - joulukuusia

Joulu vytynanki malleja - Isä Frost, Snow Maiden, Lumiukko, poro

Vytynanki paperi-malleista - Talvimaisemat

Vytynanki uudenvuoden ikkunasta - Bells

Vytynanki Joulu - Kynttilät

Mallit vytynanok - Lasten

Mallit vytynanok - Star Kuukausi

Valmistaja: Anna Ponomarenko

Joulun lumihiutale käsillään

Joulukuusi käsillään

Joulupallot käsillään

Joulun käsityöt paperista

Joulun käsitöitä käpyjä

Joulun käsityöt ja joulukoristeet suolasta taikina

2015 Uudenvuoden malleja

Joulun malleja paperileikkuukoneet. Joulun vytynanki. Joulun stensiilit koristella ikkunoita.

Monta nimeä, ja merkitys yksi - alkaa valmistautuminen uudenvuoden ja on aika sisustaa kotisi, joten tunnelma oli todella juhlava. Aiemmin koristeltu ikkunat lumihiutaleet leikata paperi , mutta nyt se tuli muotia paperi leikataan luvut kuvan tekniikka "vytynanka". Se näyttää todella hyvältä! Olen valmis paljon malleja leikata pois teille, sekä yksinkertainen ja monimutkainen. Leikata on parempi ottaa erityisen veitsen ja alusta, mutta myös sopivat terävällä kynällä veitsellä ja puinen laatta, ohut kynsisakset. Työlästä työtä, tietenkin, mutta tulos on sen arvoinen!

Ja se on osa siitä, mitä minulle tapahtui. Nyt meidän on keksittävä laulu ja sisustaa joulun ikkuna.

Hyvää Uutta Vuotta!

Rakas bloggaajat, jos kopioida resurssin lähdeviittauksia elävällä linkki on!

Näinkö? Jätä kommentti ja jakaa ystäviesi kanssa linkkiä. Kiitos!

Muita mielenkiintoisia artikkeli SITE

27 Kommentit post "Christmas vytynanki 2015"

Very nice ... Olin vain kiehtoi. Mitä paperi pitäisi käyttää? Enää toimi veitsellä tai saksilla?

Kiitos, Tanya. Paperi tavallista - tulostimelle. Pienet yksityiskohdat ovat parhaiten leikataan veitsellä, sakset lepoa. Onnea!

Paljon kiitoksia. Kaikki on suunniteltu täydellisesti mihin tahansa kokoon.

Toivon, iloinen, että pidit! Lisää hieman enemmän, katsomaan. Hyvää uutta vuotta!

Kaikki mallit ovat laajentuneessa painovirheistä reunustaa 50% kuvan, joten halusin leikata kaiken, varsinkin tiivisteet

Natalia, ehkä vain tulostaa ikkuna ei ole koko paperin altistuu tai suunnasta. Kaikki mallit on optimoitu paperin A4-kokoa pystysuunnassa. Tai kokeile tulostusta tarkistaa 'kirjoittaa sivulla. " Tai yrittää kopioida ja liittää kuvan "Sana", ja siellä on sopeuduttava halutun sivun kokoa.

erittäin kaunis ja helppo käyttää malleja, monet kiitokset tekijälle, kaikki iloksi ja yllätys työn näitä malleja

Kiitos, Tatiana, olen erittäin tyytyväinen.

ja mitä liimaa liimaa nämä osat? )

IRiNa, minä liimattu pieni pala teippiä. Jotkut tehdä niin: saippualiuosta levitetään siveltimellä osaan ja sidotaan kirkas lasi. Mitä minuun tulee, nauha on paljon helpompaa.

Yritin tulostaa tarroilla (takapuoli) tavanomaisella lasertulostin. Leikataan veitsellä paperitavarat. Kävi ilmi suuri.

Ludmila, on hyvä idea!

Hyvää päivää! ja josta löydät jatkumista puun tiivisteet (yläosa), ja miten se ei ole täydellinen kuva!

Huomenta! Suuri kuusen kaikki ikkunat kertoa minulle, kuinka tehdä?)) Kiitos jo etukäteen.

Olen myös todella halunnut stensiilit, leikattu lähes kaiken, paitsi että puun latvaan ja ei heilahteluita 🙁 Kerro missä voit saada?

Tatiana, hanget leikata hyvin yksinkertaisesti. Leikkaa liuska ja yläreuna tehdä aaltoileva. Sisällä rakoja tai eivät tee.

Puu suuria (useita paperiarkkeja), joten teimme tärkein fragmentti, ja sitten yksinkertaisesti narsorvala lyijykynä silmille ja leikkaa. Ei ole vaikea, olen varma, että saat vielä parempi.

Elena ihana olet niin mastiritsa

Jatka edelleen tehdä sitä ja miellyttää ihmisiä.

Onnellinen.

Mikä sääli, että päivä vain 24 tuntia, täytyy miettiä muuttuviin työstä vähemmän rasitusta, vuoksi luomisen mestariteos toimii erittäin hienosti.

Kauneutta! Yllättäen vapaapäiviä, luovat tunnelman, kuvia. Kiitos, että ajatus. Inspiraatiota teille.

Paljon kiitoksia. Hyvää uutta vuotta! On miehiä - symboli 2017. http://pesochnizza.ru/prazdnuem/novogodnie-vytynanki-2017

Huomenta! Tanya, olet niin fiksu, yksinkertaisesti hyvin tehty. On mukavaa, että on olemassa ihmisiä, jotka auttavat sinua saamaan inspiraatiota jotain uutta ja hienoa. Paljon kiitoksia ja onnellista uutta vuotta 2017.

Helen! Olen puhuttu Tanya, älä suutu. Työskenteli päivä vähän petti. Terveys ja onnea uudenvuoden.

Miten tilaan stensiilit?

Olin niin tyytyväinen näihin lukuihin ikkunat. Kävelen ympäri kaupunkia ja kaikki silmät olivat ikkunoissa sijaan jalat. Ostin joitakin spray "lunta" ja sabloneja ei löydä. Auta minua!

Tamara ei stensiilit spray. Tämä kuva paperista. Te tulostaa ja leikkaa ne. Saatu verkkosukat kuvia ja liittää ne lasille. Sylintereiden maalilla hieman eri periaatteella. Tunnen nämä myydään muovista tai pahvista. Mutta on mahdollista tehdä tällaisia. Hyvää uutta vuotta.

Paljon kiitoksia. Ymmärsin kaiken. Tulostin, leikata, liimata, nyt myös kauneutta. Paljon kiitoksia hyvästä loma tuulella, jonka annoit minulle. Hyvää uutta vuotta.

Prіkolno! Mutta Jak Iryna kazala En löytänyt mozhu prodovzhenya puu kissa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin