Hiominen parketti omin käsin

Hiominen parketti omin käsin

 • Kerma sientä jalat Ekzomin
 • Kapselit Vetoksik loisia
 • Complex Sustalayf palauttaa nivelet

Hionta parketti - lattia on jälkikäsittelyn tuottaa sileä pinta ennen maalausta. Työ suoritetaan hiomakoneen erityisellä tekniikalla. Sääntöjen laitteiden valinta ja koristelu teknologia opimme tästä artikkelista.

Pitkäaikaisen käytön jälkeen lattia joutuu huonoon kuntoon ja vaatii sisustuksen. Joissakin tapauksissa kattaa palauttaminen tehdään ennen takuuajan ajan sukupuoli päivämäärää.

 • Jos näet vain pienet naarmut ja halkeamat, jälkiä huonekalujen ja kynnet lemmikki.

Laittaa pitkän linjan lattialle ja mitata aukon alle. Jos väli on suurempi kuin 2 mm, liuskojen yhdellä alueella ovat kuluneet ja on parannettava. Yksinkertaisin ratkaisu - hionta, mutta joskus korjaus epäonnistuu.

 1. Jos rassohlis puutavaran ja laajalle alueelle nauhojen välissä oli aukkoja 5 mm.

Valitseminen hiontaa parketti

Hiomakone koneistukseen parketti

Lajikkeiden laitteiden hiontaan valtava määrä, niitä käytetään tietyissä tapauksissa.

 • Kotitalouksien laite ovat siirrettävissä työkaluja 7,5-10 cm leveä ja käsittelyyn tarkoitettuja pinta-ala on 10 m 2. Suurissa tiloissa on vaikea saavuttaa hyvä sileys, on tarpeen käyttää ammattilaisen laitteiden hiomanauha leveys 20-25 cm. Haittana näiden tuotteiden on suuri paino (yli 100 kg) ja mitat.

Manuaalinen kierto hiontaan parketti

Työkalu on suunniteltu poistamista manuaalisesti vanhojen pinnoitteiden ja karkea jauhatus saavuttamattomissa paikoissa. Laite kykenee korvaamaan tuotteen rumpu, jos ongelma-alue on pieni koko. Koska korkea monimutkaisuus sykli ei käytetä työtä laajoilla alueilla.

Hiomanauha hionta parketti

Leveys liuskojen voi olla 60-250 mm. Maksimikoko käytetään voimakas ammattilainen koneissa. Kotitalouskoneet suosituin koko - 75 ja 100 mm. Hyvin kapea rainojen (6 mm) käytetään suljetuissa tiloissa. Myös valintaa ihon vaikuttaa kovuus noppaa, ja puun ominaisuuksia, joista ne on tehty.

1
 • №16 hioma pinnoite poistamiseksi tuotettu lakka tai lakalla.

Sijaan tavallinen hiekkapaperia voidaan lehmus - samat varusteet, ainoastaan ​​Velcro. Ne on helpompi korjata pohjaan työ yksiköitä.

 • Lue yleiskatsaus monimutkaisten keinoja peräpukamat Proktonol
 • Miten laihtua 20 kg - todellista arvion Guarchibao

Alustavan työn ennen kiillotusta parketti

Ennen kiillotusta parketin omin käsin, suorittaa useita toimintoja valmisteluun tilojen ja laitteiden korjaamiseen:

 1. Täysin muutti ulos huoneesta huonekaluja ja muita esineitä, jotka häiritsevät toimintaa. Jäljellä olevat kohteita peitä foliolla suojaa pölyltä.

Poistamalla karkea lattia viat

Poistamiseksi karkea viat voivat käyttää hiomakoneella tai hihnan tyyppiä. Liittää liikkuva osa työkalun kaikkein karkeaa hiekkapaperia №16, 24 tai 40, riippuen siitä, minkä tyyppistä vanhat päällysteet.

 • Älä kuormita konetta. Nauhan nopeus vähentäminen ei ole sallittua.

Kävellä kone huoneen vinosti, kulmassa 45 astetta seinään, sitten kääntyä ympäri ja uudelleen käsitellä samalla kaistalla. Varmista, että laite liikkuu pitkin puukuidut. Paikoissa, joissa kierto liike on mahdollista levyjen yli. Taiteellisen parketti kone liikkua ympäri huonetta ympärille spiraalimaisesti.

Piirteet parketti tsiklevaniya

Jos alue on hieman vaikeaa alueilla, ne voidaan käsitellä syklin ilman sähkölaitteita. Myös suorittaa samalla tavalla manuaalinen plasma- hionta lähellä jalkalistojen ja kulmat. Siirtotyökalua vaikeaa, mutta ei käytännössä ole pölyä eikä tarvitse käyttää rahaa vuokrauksesta erikoisvarusteita.

Seuraava askel - poistamalla kannen syviä naarmuja ja ryppyjä, joka jäi jälkeen karkean hiomarakeiden. Se toimii näin:

 1. Aluksi käytä hankaavia hiekkapaperia №60, №80 ja sitten. Mylly levyt liikkuvat kuidut. Jos parketin kalanruotokuvion, yksikkö on siirretty diagonaalisesti.

Miten kiillottaa parketti - katso video:

parketti Hionta tekniikka on melko monimutkainen, mutta hyvät tekniset laitteet ja vakava asenne työhön tulos on erinomainen.

Hiominen parketti omin käsin

Kiillotukseen parketin omin käsin

Käsi hionta työkalut ja laitteet

 • PSHMBT - Puu-hiomakone rumpu - käytetään jatkokäsittelyssä tahansa puun pintoja. Alueella entisen Neuvostoliiton tällaisia ​​autoja tuotetaan Venäjällä ja Ukrainassa. Laite on varustettu rummun ja pumppu, joka kerää kaikki jäte syntyy prosessi, erityinen kokoelma pussiin. Kotimainen hiomakoneet on merkittävä haitta - saatavuus kumi, joka on kiinnitetty rumpuun. Jos hioma tai huonosti lukitussa kone kohtaa naulan teroitus lattian, kumi on heikoin kohta, joka on vaurioitunut ensiksi. Laitekustannuksia - alkaen $ 1300 edellä.

Luettelo ylimääräisiä työkaluja:

 • sakset leikkaus hiomakankaalla ja avaimet lukita hioma rummulla;

Määrä kulutushyödykkeistä lasketaan riippuen huoneen koosta. Asiantuntijat suosittelevat tekee marginaali noin 10% lasketusta arvosta.

Hio vanha parketti melko vaikea käsin, mutta käyttämällä nykyaikaisia ​​laitteita on täysin mahdollista tehtävä. Vaikka aiot turvautua ammattilaisen apua, ymmärtäminen järjestys teosten sallii heidän hallita prosessin toimimaan tehokkaammin.

 • №16 - tyhjentää lattian maalia tai lakkaa;

Kuvaamme muita tärkeitä seikkoja:

 • Ohjeet hiomiseksi - kaukaa oikeassa yläkulmassa vasemmalla alhaalla, ja vinosti, lisäkäsittelyjä tehdään spiraalin päässä keskustasta.

Koko prosessi voi katsoa nähdä tämän videon:

Oppiminen hyödyllistä tietoa ja sai kattavat ohjeet oikeasta suorittamisesta hionta muotokuva, voit suorittaa nämä työt turvautumatta palveluja rakentamiseen ja korjaamiseen organisaatioille. Tämä vähentää kustannuksia ja mahdollistaa kiillottaa lattian taloudellista lähestymistapaa.

Hiominen parketti omin käsin

Hionta, tai toisin sanoen kaavinta parketti vaatii huolellista lähestymistapa prosessin. Tietenkin tulokas käsitellä tällaista työtä on paljon vaikeampaa kuin kokenut, mutta jos sinulla on suuri halu ja paljon vapaa-aikaa, niin kaikki mitä voi tehdä kaikkea itse. Koko prosessi hionta parketti tapahtuu useassa vaiheessa, mutta ensin, ennen varsinaista alkua työtä olisi varattu tarvittavat työkalut ja välineet. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden turvallisesti suorittaa työtä ilman juoksentelee ostokset puuttuvan materiaalin.

Työkalut ja Laitteet toimivat

Jotta parketti hionta omiin käsiinsä tietenkin tarvitset:

 • Erikoiskoneita pinnan hionnan, joita voi vuokrata. Loppujen lopuksi, jos et ole asiantuntija viimeistelijän ansiosta laite ei yksinkertaisesti ole kustannustehokasta ostaa.
 • Cycle - erityinen työkalu kaarreajossa. Ilman tätä työkalua täysin työn suorittamiseen on yksinkertaisesti mahdotonta.
 • Hiekkapaperilla viljaa kaikenlaista, sekä hänen sakset. Jotta ala on 20 neliömetriä tarvitaan toinen täyttö paperi, eri numeroon.

Ennen varsinaista työn alkamisesta tulee jättää huonekaluista ja lattia - alkaen ruuveja, nauloja ja niittejä, kun käytettävissä. Myös parempaa viimeistely ja palauttaminen pinnan tulisi poistaa sokkelit. Jos huomaat, että jotkut noppaa "istu" ei ole tiukka, sitten käyttämällä erityistä liimalla tulisi olla tiukempi. Tästä voit käyttää liimaa tai bitumilla parketti.

Siinä olisi otettava huomioon kapasiteetin hiomakone, ja tästä huolehtia kytkeä mittarin, automaattiset ja johdotus täysin parametreja. Tyypillisesti, hiomakoneet käyttää 1-2,2 kW / h.

Vaiheet parketti hiontaprosessin

Hiominen parketti omin käsin koostuu kahdesta vaiheesta:

 • Puhdistus lattia likaantumiselta ja poistetaan (poistamista) vanha pinnoite ja tasoittaa pinnan. Toisin sanoen - kaikki höyläys lattiapinnoite.
 • Ensimmäisen vaiheen jälkeen sinun täytyy päästä eroon roskat jäännöksen kaapimalla ja hiomalla lattia alkaa täydellinen hänen kunnossa.

Koko edellä kuvattu prosessi, sekä ensimmäinen ja toinen, vaativat erityistä hoitoa esiintyjä. Kuten edellä mainittiin, jos kaikki suorittavat nopeasti eikä oikeastaan ​​nitpick, niin älä odottaa hyvää tulosta huolimattomasti työstä. Kaikki laiskuus ilmestyy loppuvaiheessa jälkeen lakkaus puulattiat. Silloin vanha kunnostettu, ja vielä pahempaa - uusi lattia on ole paras viimeistelty laatu.

Tee käsi poikki lattian pinta, ja tunnet tasaisuutta tai karheus lattialle. Jos pinnoite on hieno syvennyksiä tai kitti hiottava.

Alussa parketin omin käsin prosessissa hiomakone hiekkapaperilla pukeutunut sijalle 49 ja se määritetään rummun leveys - 200mm. Seuraavassa on vain kehän ympäri koko alueen ja vähentää halkaisija 100 mm.

Saavuttaa absoluuttinen vaikutus on ensimmäinen asia mennä huoneen vinosti, joka on suhteessa huoneen seinien 45 astetta.

Päätyttyä ohituksen edelleen jauhaa pintaan jo suuntaan useimmat annetun parkettilautojen.

Jos tuottaa näitä teoksia hiomalla parketti käsillään kaupungin ulkopuolella, sinun pitäisi varastoida etukäteen generaattorissa tai voimakas stabilointiainetta. He ostavat tai vuokra olla perusteltua, kun verkkojännite ei riitä saattamaan valmiiksi mylly. On tarpeen seurata koko moottorin toiminta tapauksessa, jos huomaat, että vauhtia pienentynyt, yritä sammuttaa kaikki sähkölaitteet verkosta. Jos tämä ei toimi, sitten tulevat avuksi generaattori (bensiini) tai stabilointiainetta. Nämä kaksi yksikköä voivat tarjota tarpeeksi jännitettä jatkaa työtä. On esikaupunkialueilla kodeissa usein esiintyvät vaihtelut sähköverkkoon, mikä voisi johtaa täysin pysähtynyt kaikkien työprosessia viimeistely tai korjausta.

Älä unohda päivittävät hankausmateriaalin (nazhdachku). Ensimmäinen pintakäsittely vaiheeseen karkeaa paperia käytetään täydellistä poistamista kolhuja ja halkeamien koko päällystepinnan.

Jos työn päätyttyä huomaat syviä halkeamia ja kolhuja, joita ei ole käsitelty, ne olisi siis kitti koostumus, joka mainittiin alussa. Anna kuivua ja aloittaa hiomisprosessin.

Kun ensimmäinen työvaihe oli menestys, on aika siirtyä pääosaan - hionta parketin omin käsin. Kun hiomalla hienompaa paperia ja ainakin lopussa vaihtamalla vähitellen tarkemman version. Koko pinta on vähitellen tasoitetaan ja tasaantui, puhdistettu edelleen hionta, pieniä vikoja, sekä jäänteitä kitti, jos käytetään aikaisemmassa vaiheessa rinnastuksen. Parketti on oltava täysin sileä ja tasainen kuin lasi.

Alle portaita sekä alla lämpöpatterit pintakäsitellä hiomakoneella on ongelmallinen, tällöin tarvetta "boot". Tämä on laite, joka on suunniteltu erityisesti vaikea päästä kohtia, kuten kulmia, nivelet, jne. Toimivat tällaisen laitteen tulisi olla hyvin varovainen, ettei häiritä yleistä tasaisuutta koko pinnan.

On tarpeen imuroida koko pinnalle ja poistaa lian jäänteitä, joka tarjoaa mahdollisuuden arvioida tuloksia. Joka tapauksessa, sinun on asennettava laite erittäin hienolla hiekkapaperilla ja kävellä taas koko huoneen alueeseen. Näin poistat kaikki pieniä puutteita työssä, perusteellisesti otpoliruete pinta ja lopulta valmistaa sitä soveltamisesta lakka. Älä unohda kuten trifles kuin kelan leveys. On aivan viime vaiheessa hionta parketti omin käsin, rummun leveys on kaikkein pienin, joka käsittelee pinta huolellisesti.

Jää vain ottaa lakan ja työkaluja sen soveltamista ja peitä ne uuden lattian. Jos luettuasi tämän oppaan aloittelijoille olet vaivannut epäilyksiä, kannattaa silti hakea apua ammattilaisilta. Ne ovat melko nopeasti ja näin ollen korkea laatu, mutta rahaa, tehdä kaiken työn.

Selvästi nähdä ominaisuudet itsekiillottuvien parketti voidaan nähdä seuraava video.

Hio parketti omin käsin on mahdollista ja avulla parketin hiontakoneiden, kuten alla olevasta videosta.

Valokuvat on esitetty esitetään työkaluja ja materiaaleja, jotka ovat hyödyllisiä hiomisprosessissa parketti kätensä, ja seuraavaksi käsittelemällä lattia.

Putty Puu OLYMPUS

Hiominen parketti omin käsin

Levitystelan parkettilakalla

Tulos hionta parketin omin käsin

Höyläys parketti

Kun käsittely parketin on suositeltavaa käyttää maalaustela

Cycles hiontaan parketti

Lisää kommentti peruuttaa vastaus

Osittainen tai täydellinen kopiointi materiaalien on sallittu vain suora aktiivinen linkki.

1