Hiomakivet myllyt

Laatu levyt hiomakoneet: 4 lajien

Johtuen siitä, että sillä on suuri määrä erilaisia ​​lisävarusteita, myllyt voidaan käyttää leikkaus, hionta ja kiillotus eri materiaaleja, jotta työskennellä tietyntyyppistä hiomakoneen materiaalien täytyy valita paitsi laitteita, vaan myös tietynlaisia ​​levyjä. Kulmikas tarkoitettu kone työstö tai leikkaus tiettyjen materiaalien, riippuen siitä, mikä on valittu ja levyn. On luokittelu ajaa muuten joillekin maalaukset ovat: puu, betoni ja keraamiset laatat, metallia. Lisäksi osoitettava lisää kiillotus ja hionta ympyrä.

Mitkä ovat pyörät puun sahaamiseen? Jos puu - on pehmeä kangas, se ei tarkoita, että työ ei ole vaarallista hänelle. On syytä huomata, että tätä prosessia olisi harjoittavat ainoastaan ​​ammattilainen, vaikka asetat laadun ja sopivan ympyrän.

Jos tutkit yksityiskohtien käytettävät laitteet on mahdollista valita oikea pyörät hiomakoneen turvallisen ja tehokkaan käsittelyn puusta

Levy puu mylly on:

 • Yksiosainen;
 • Kun hiiliteräs juottaminen, joka sijaitsee kehän osan levyn.

Ensimmäisen tyypin asema ei pidetä liian voimakas, suhteessa toiseen, kuten ympyrä, jonka esillä olevan juottamalla, vaativat lisää strippaus menettelyä. Ne ovat kestäviä ja vahvoja.

On tärkeää olla sekoittamatta tällaisia ​​maalauksia niihin, joita käytetään erikoiskoneita nimeltään sirkkeli, koska ne ovat kaksi eri laitteita ja ajaa heidät täysin erilainen.

U-levy hiomakoneet toisessa konfiguraatiossa, halkaisija 125 mm ja istuin on 22,2 mm. Vahvasti suositeltavaa käyttää suurempaa kehäsahan, koska se voi olla erittäin vaarallinen. Tarkemmin sanottuna, kun työ, web vähitellen lämmetä ja laajentaa, mikä johtaa siihen, että kiinnitetyn tai Zakusilo ympyrä. Koska seuraukset levy on merkitty disinhibitio ja kirjaimellisesti vetämällä laitteet käsistä päällikön. On traagista, että ei voida välttää, ja siksi ei saa rikkoa suositukset asiantuntijoiden tuotteen käytön. Kukin ympyrä on tietty koko, ja kaikki parametrit tuotteeksi sen kannen tai pakkaus. Näitä ovat: teräslaadun, joka suoritettiin napaivanie hampaita, esimerkiksi, VC-15; kierrosten lukumäärä, joka on merkitty kirjaimella H; ja halkaisija artikkeli, joka on lennolle aukkokoko; hampaiden lukumäärä.

Pyörät jauhinkoneet metalli: mitkä ovat

Useimmiten, jopa pieni hiomakoneet käytetään kanssa metallien, kuten: levyt, putket, kulmat ja enemmän. Suutin tai metallin leikkaus levy on valmistettu korundi, joka merkki on oltava 13A ja 15A, valkoinen korundi - 23A ja 25A, musta piikarbidi 53C ja 55C, ja vihreä piikarbidin - 63C ja 64 C. Kukin näistä materiaaleista on läsnä, kuten tuote leikkaus levyn metalli. Liittäminen suoritetaan kuvat formaldehydihartsia täyteaineena ja kutsutaan pyriittiä.

Kuluttavaa levyt kahvimylly, yleensä suunniteltu metallin leikkaus

Ympyrä se on kestävämpi suoritettiin lasikuituverkko vahvistaminen, jolloin levy pyörii nopeudella 90 m / s, mikä joskus ylittää sallitun nopeuden tasolla merkitty hiomakoneen riippuen laitteita.

Vahvikeverkon ei mahdu koko rainan, ja juuri ennen yläreunan. Ohuessa suuttimet grid yksi on läsnä, ja paksu kaksi. Työskenteleville hiomakone amatöörinä tai toisin sanoen, ei liian usein ja vain kotona, riittää ympyrä, jonka halkaisija on 125-230 mm. Ne pystyvät kestämään nopeudella 80 m / s ja on sisähalkaisija 22,2 mm.

Valmistus tällaisten levyjen suoritetaan musta ja valkoinen korundi tyyppi ja kahdessa kokoonpanossa:

Viimeksi mainitun kaltainen tuote käytetään kulma leikata lähellä seiniä. Ympyrä, jonka halkaisija on suurempi kuin 230 mm, käytetään pääasiassa teollisuudessa ja erikoiskoneita leikata metallia ja teroitettu sahat. Istuimet tällaiset rainat ovat alueella 32-100 mm. Riippumatta siitä, miten levy on segmentti, erityisesti suuria tai pieniä, täytyy oppia oikein ja ottelu. Kaikki tietoja maalauksia esittää paperi etiketti levyn pintaan. Tässä erityisesti: tyyppi materiaalin, joka on tehty ympyrän; taso sallittu lineaarinen nopeus; paksuus artikkeli; kovuus ja koko istuimen; Millainen yhteys elementin valmistuksessa käytettävän; läsnäolon tai puuttumisen raudoitetankoverkon.

Hiomalaikan hiomakoneen

Hiomalaikat ovat yhtä suosittuja suhteessa kahden edellisen lajia.

Erilaisia ​​pinta hiomalaikat avulla tuoda käsiteltävän materiaalin Jonkin tasaisuus

Kynsien levyt on jaettu:

Tasainen muistuttavat ulkonäöltään levyt, mutta paksuus on suurempi kuin 5 mm. Kulhot käytetään kiillotus suuri alue, poistolaite saumat jäljellä hitsauksen jälkeen. He myös kuljettaa hiomisessa työkalu.

-Asema, joka voidaan hioa pinta voi olla:

Terälehti tai hionta levy käytetään puun työstöön poistaa vanha maali. Jos haluat Karhennusprosessi poistaa ruostetta, on toivottavaa käyttää vaijerikiinnikkeellä, jota kutsutaan metalliharjaa tai korschetka. Levy hionta metallista hiomakoneen (M14), - suuttimen kumin, jossa on sivulevy. Se suoritetaan muutos hiekkapaperilla tai mesh. Työskennellä kivi, on välttämätöntä käyttää timanttilaikkaa kulhomaisia. Pyöröhionta valitaan tietyt parametrit: ulkohalkaisija, sisäläpimitta, paksuus, raekoko, segmentin tyyppi, ja sallittu nopeus.

Irrota ja vaihda ajaa Bulgarian voidaan tarvita eri syistä. Esimerkiksi vaurioituneita levy suojaava kansi laitteen. Tällöin laite ei saa käyttää.

Poista levy hiomakone on hyvin yksinkertainen, jos sinulla on avain

 1. Ennen löysää tai rentoutua hiomalaikka edellyttää irtoamisen laitteen verkosta. On erityinen lukituspainiketta, joka pysäyttää akselityötä.
 2. Seuraavaksi käyttämällä erityistä avain, joka kiertää auki lukkomutteri. Jos mutteri kiristetään liian kovasti häirintä levy, sitä voidaan käyttää löysää putkipihtien, joka on esikuumennettu avulla leikkurilla ja jäähdytettiin sitten nopeasti. Tähteet levy leikataan avulla käsisahan mukaan metallin pintaan.
 3. Vanha asema irrotetaan.
 4. Laittaa uusi ympyrä, eli Asennus tehdään.
 5. Lukkomutteri otetaan käyttöön myöhemmin kiinnitystä.

Ennen kierteen täytyy varmistaa, että Laite on asennettu oikein.

Avain myllyt ja muut laitteet valintakriteerit

Riippumatta siitä, jota käytetään levyn hiomakoneet, kuten hiomalla tai Velcro, sinun täytyy löytää laadukkaita työkalu toimimaan, mikä sinänsä on työssä ei voi muuttaa suuntaa ja se ei aiheuta vakavia vammoja yläraajojen. Oikea valinta laitteita käyttävät sitä pitkään ilman ongelmia.

Avain nopeasti ja luotettavasti kiinnittämiseksi työlevystä käytetään LBM rakenne, avain on valmistettu lujasta materiaalista pitkäaikaiseen käyttöön

Lisäksi vakioperusteita, sinun täytyy kiinnittää huomiota läsnäolo lisäominaisuuksia:

 • Läsnäolo Pehmokäynnistimen (erityinen avain), joka poistaa nykäyksiä käynnistyksen aikana;
 • Automaattinen esto harjat hiomakoneen, jos on hyppyjä jännite;
 • Ei haittaa on läsnä automaattinen tasapainotus levyn kara, mikä vähentää heitto käytön aikana (operaatio sekä muovit);
 • Yksi on oltava mahdollisuus vahvistaa käynnistyspainiketta, jos haluat jatkuvasti;
 • Sen on pystyä vaihtamaan kansi ilman lisälaitteita;
 • Anti staattori ja ankkuri;
 • Läsnäolo avain irrottamalla lukkomutteri.

Miten muuttaa ajaa hiomakoneen (video)

Bulgarian - tämä on oikea työkalu kotona ja teollisuudessa. Mutta työskennellä sen sinun täytyy huolellisesti ja oikein, että ongelma poistuisi koulutuksen. Coral (vinyyli) levy on hyvin käytännöllinen.

Kuinka käyttää hiomapyörä hienontaa

Erilaisia ​​moderneja sähkötyökaluja voit suorittaa vaikealle työlle korjaus-, rakennus- ja muiden teosten vaivattomasti ja vähentää merkittävästi tarvittavaa aikaa. Yksi tällainen väline on Bulgaria. Monet eri piireissä mahdollistaa erilaisten töiden. Spektri jalostettujen materiaalien on suuri. Näitä ovat työ betonia, kiveä, metallia, puuta, keraamiset laatat, posliini, ja niin edelleen.

Mutta ennen harkitsee tämäntyyppisiä työ olisi perehtynyt itse työkalua, sen ominaisuuksia ja valmiuksia.

Kulmahiomakone tai vain LBM on yleisvirtajohto työkalu suorittaa erilaisia ​​työn, kuten leikkaus, hionta, kuorinta, leikkaus. Tämä laaja ajo-ominaisuudet mahdollisti se, että suuttimet voidaan muuttaa sitä. Niiden koot vaihtelevat 115 mm ja 230 mm. Yksi suosituimmista on - 125 mm.

LBM itsessään tai vain Bulgarian on terää pyöreän tyyppinen. Saat kätevästi työskennellä hänen ruumistaan ​​tarjotaan kynä. Leikkaamalla tai jauhamalla levy laitetaan se, työnnetään uriin, ja laskuri erityinen mutteri. Tämän jälkeen mutteri kiristetään erikoisavaimella.

Kaikki hiomakoneet on jaettu valta pienitehoisia, keskipitkän ja tehokas. Joissakin semi-ammatillinen ja suurin osa siitä on mahdollista säätää nopeutta, mikä on tärkeää, kun työskennellään pehmeästä materiaalista, kuten esimerkiksi puuta. Kullekin niistä pieni vaihtuvuus. Mutta kiinteiden aineiden (kivi, betoni, metalli) sijoitettu suuremmalla nopeudella. Tämä on erittäin kätevä lisäys.

Kun työskennellään kulmahiomakoneella tulisi ryhtyä varotoimiin. Sinun täytyy tietää, miten asettaa hionta levy oikein. Kaikkien hakemusten on käytettävä suojalaseja tai suojalaseja. Tämä estää pölyn ja pienhiukkasten silmässä. Kun "kuiva" materiaaleilla, kuten tiili, betoni, kivi, laatat voi esiintyä useita hienoa pölyä, joka kuuluu hengitysteihin ja voivat aiheuttaa ei-toivottuja seurauksia.

Myös pölyä syntyy käytettäessä hiomalaikka puussa. Siksi on suositeltavaa käyttää erityisiä hengityssuojaimet. Myös, ei haittaa työssä on käyttää kuulosuojaimia, kuten kulmahiomakoneet työssä tekee melko kova ääni. Päänsärky saattaa esiintyä pitkäaikaisen käytön jälkeen. Kun hionta ja leikkaamiseen tulisi käyttää tiukka tulenkestäviä vaatteet. Tämä estää palovammoja joutuessaan pieni hehkulamppu hiukkasia.

Erilaisia ​​hiomalaikat

Käytössä manuaalinen myllyt käytetään suuttimien bakeliitti ja vulkanit- perusteella. Entinen ovat yleisempiä, ja toinen käytetään piireissä lopullista kiillotusta metallista tai mistä tahansa kiinteiden mineraalien.

Lisäksi hiomalaikkoja voi olla erilainen muoto: tasainen, segmentti, levy, kuppimainen, levy. Niillä on myös erilainen tiheys, koko ja käyttötarkoitus. Pienten kulmahiomakoneisiin käytetään levyn halkaisija on 125 mm.

Miten käyttää teroituslaikka

Kun käytetään mitä tahansa hiomalaikan varmistettava sen luotettava kiinnittäminen on LBM ennen käyttöä. Sen asentamisesta näkyy seuraavan kuvan. Voit sitten alkaa työtä. Kun hionta suuri, tasainen pinnat tulisi tehdä sileäksi liikkeet pinnan poikki, jolla on sama paine. Käsittelemään sekä suuria että pieniä alueita, kuten saumat, kulmat soveltaa Läppä hiomalaikan hiomakoneet. Useimmissa tapauksissa sitä käytetään puhdistuksen aikana hitsit, liittymissä, kuorinta maalilla tai ruosteen. Sen soveltaminen mahdollistaa välttämään tällaisia ​​vikoja käsittelyssä molempien kuoppia, epätoivoisesti, kolot.

Hiomalaikkaa myllyn betoni-metalli-segmentti on levyn timantti päällystetty. Se on suunniteltu toimimaan kuivassa, koska urat Segmenttien välinen suoritetaan ilmajäähdytys. Mutta voidaan lisäksi käyttää ja vesi, alentaa timanttihiomatyökalun veteen jonkin aikaa. Tämä mahdollistaa paljon nopeammin suorittaa tarvittavat työt konkreettisia.

Hiomalaikan hiomakoneen metalli on kuluttavaa ja koostuu timanttiraetta. Se on paljon laajempi kuin cut-off. Riippuen työmäärä, voit käyttää erikokoisia näiden syöttejä. Jokapäiväisessä elämässä on yleisin - 125 mm. Puhdistus ja strippaus koskee myös terälehden.

Sitä voidaan käyttää kaikkien metalli segmentin tai tyypin "vika" varten tietyn materiaalin. Kovempia työpaikkoja sopivampi ensin, mutta toinen käytetään hienompaa käsittelyyn. Hiomalaikka "vika" kiinni pintaan lähes täydellinen tasaisuus. Hän laittaa avulla Velcro erityisestä pehmeää suutinta.

Hiomalaikkaa hiomakone puun voidaan sekä lohko ja pyöreä hiekkapaperilla Velcro kiinnitetty suuttimen. Liuskalaikkoja puun hiomakoneen voi käsitellä pintaa ahtaissa tiloissa ja valinta viljaa voidaan saavuttaa haluttu pinnan karkeus. A ihanteellinen tila (zapolirovat) pinta voi olla eri suuttimet kierroksen hiekkapaperilla.

Hoidettaessa erilaisten pintojen, käyttää erityisiä levyjä nimenomaan tietyn tyyppistä materiaalia.

Karkeampi suuttimet tärkein tavoitellun tuloksen, ja hienompaa viimeistelyyn hiomalaikat käytetään hienoa rakeisuutta.

Lisäkeinona usein käyttää erityisiä ja pastaformulaatioiden.

Levyt kulmahiomakone (kahvimylly)

Kulmahiomakone (kulmahiomakoneista, Bulgaria) - työkalu, jolla on mahdollista toteuttamista useita eri työtä. Kussakin tapauksessa, se vaatii lisälaitteita - erityinen levyjä ja suuttimet. Mikä on ympyrän valita tietyssä tapauksessa?

Mitat levyjä, jotka on tarkoitettu hiomakoneet, voi olla erilainen. Jokainen niistä on tietty halkaisija - sisäinen ja ulkoinen. Inner liittyy reiän koon LBM. Kotimaisessa myllyt se on sama - 22,2 mm. Ulkohalkaisijan ympyrän riippuu leikkaussyvyys tai hiottu pinta. Suurempi levy antaa syvemmän leikkauksen. Halkaisijat ulomman levyt hiomakoneet 115, 125, 150, 180, 230. pyörät ovat eri paksuisia. Valitessaan tarvetta asettaa etusijalle, että paksumpi. Ohut levy kuluu pois nopeammin.

Mitkä ovat levyihin HIOMAKONEITA Noudatettava kulmahiomakonetta luokitellaan seuraavat parametrit:

On olemassa erityisiä pyörät - puu-, metalli-, betoni-, keinotekoinen ja luonnonkivi jne Tosiasia, johon materiaali soveltuu suutin, sanoi merkintä ... Kunkin lajin voi olla sopiva joidenkin työtasoja. Esimerkiksi, asema työskennellä kivelle leikata betoni, tiili, keraamiset, katulaattojen, ja niin edelleen. N. Mutta leikata tai jauhaa pyöreästä puusta tai metallista suutin raakateräksen ruostumatonta mahdotonta. LBM on käsitelty, mukaan lukien asfaltti, muovi, lasi, lasikuitu. Tarvittaessa voit löytää erityisiä levyjä kulmahiomakoneen (kulmahiomakone) keraamisten graniitti, graniitti, betoni, marmori, keraaminen laatta, tiili, muovi. Haluttaessa tallentaa edullisessa haku yleinen ympyrä, joka käsittelee useita eri materiaaleja.

Suoritetusta työstä viitaten seuraaviin kulmahiomakoneet ovat:

 1. Leikkaamiseen. Ne on suunniteltu suorittamaan viillot, leikkaukset ja rouhinta m. S Leikkaus levy on leikkaava reuna, joka on kiinteä ympyrä tai jaettu segmentteihin.
 2. Sahaus. Kärjessä on hampaat. Leikkaamiseen monenlaisia ​​puutuotteita, ja niiden korvikkeet käytetty Bulgarialainen. Tehdä työtä, tarvitset sahan terän. Tällainen yhteisö on suunniteltu suorittamaan sileä, puhdas leikkaus massiivipuuta, vaneria, lattia, kipsilevyä. Sopivia se ja laminaatti, puukuitulevy, lastulevy (mukaan lukien laminoitu) ja uritus gazosilikata.
 3. Hionta (hiomalaikat). Tällaiset suuttimet poistetaan käsitelty pinta kerros vanha maali, lakka, pohjamaali, hionta suoritetaan.
 4. Puhdistusaineita. Se on tavallaan rouhinta. Näitä ovat pyöreä metalli harjat. Ne voivat poistaa ruosteen ja muiden pinttyneen lian.
 5. Liuskalaikkoja. Ne ovat myös kutsutaan pyyhin. Liuskalaikkoja käytetään käsittelyssä metalli-, puu-, muovi-, puhdistus hitsit ja purseen ruosteen ja m. P. Hioma levyn hiomakoneet koostuu levyjen kiinnitetty kehän päällekkäisyys periaatteen mukaisesti, että terälehtiä. Lajike: loppuun, paketti, jossa karan. Läppä edessä ympyrä mylly on suunniteltu prosessoimaan kulmassa tai tavallisen tason. On kaksi alalajia sitä - suora ja kartiomainen. Suoraveto terälehti tarvitaan hiottaessa laajalla alueella. Kartio Läppä on sopiva viimeistelyyn saumat, liitokset ja niin edelleen. N. Erä terälehden levy (taitettu), ovat myös sopivia toimimaan laajalla alueella. Sweep ympyrää karan varten jauhatuslaitteiden käytetään työskenneltäessä onteloita. Ne auttavat saavuttamaan suurin tarkkuus.
 6. Leikkaamiseen saumat. Niitä käytetään suorituskyvyn liitoksia betoniin, asfalttiin ja vastaavat. N. Tällaisen suuttimia hiomakone soveltuu tehtävään.
 7. Kiillotus. Tällaisia ​​pyöriä käytetään viimeistelyvaiheina pinnoille. Näitä ovat kiillotus vaihdettavissa huopa ja huopa vihjeitä hiomakoneet tarranauhalla, ja smirgelilaikkaa.

Levyt LBM valmistetaan useista eri materiaaleista. Jokainen niistä on omat erityispiirteensä. Tyypit hiomalaikat kulmahiomakoneille:

 1. Timantti. Ne on valmistettu teräksestä, jonka päälle timantti laskeuma. Tämäntyyppinen suutin katkaisee ja kiillottaa kaikki metalli, betoni, keinotekoinen ja luonnonkivi (kuten graniitti ja marmori), keramiikka, lasi. Saw timanttihiomalaikalla mylly tarjoaa kaikkein vaikeimmat leikkaus. Meidän on leikattava pieniä haavoja. Uudenlainen Timanttikärkityökalut - kiillotuslaikkoja joustavalla tavalla ( "bugeja"). Niiden pinta on uritettu rakenne muodossa kilpikonnan kuoren (siitä nimi). Joustava timantti levyt on kiinnitetty perusteella - pakkaus kumista tarranauhalla.
 2. Carbide. Seuraaja tällainen on myös valmistettu metallista. Niillä on reunat juotoksen korkean molybdeeni teräkset lisäaineiden kromia ja nikkeliä. Niitä käytetään pääasiassa Metallisakset ainakin puun. Bulgarian soveltuu käytettäväksi monien metallien. On kovalevyn, suunniteltu erityisesti ohut, korkea-hiili, ruostumaton teräs, alumiini.
 3. Kuluttavaa. Perusta on paksu vedenpitävä lateksi paperi raudoitusverkkoon tai kuitu. Se, kerros hiovaa materiaalia - alumiinioksidin hiukkasia, piikarbidi, volframikarbidi tai korundi. Sidotaan hioma hartsia tai polymeeriä. Hionta kuitulevy levy hiomakoneet käytettäväksi pakkaus, jossa on tukilevy on tehty muovista tai kumista. Se toimii keskittyä ja jäähtyy kuluttavaa. Naarmutusrenkaat käytetään leikkaus, strippaus, tai strippaus. Hioma kuitu levy sopiva puu- ja konkreettisia, ei-rautametallien ja metallit. Hioma palvella sirkonaatti tai alumiinioksidi, keraaminen viljaa. Hioma kuitu levy sopii karkea poisto vanha maali seinät, julkisivut ja muut pinnat.
 4. Strippaus metallilangan. Pyöröharjaa tätä materiaalia käytetään ruosteen ja muita kestävä pinnoite.

By levyjä myllyt voisi liittyä tukevia levyjä. Niitä kutsutaan myös tai lautasventtiilin tukevat levyjä. Levyt on valmistettu muovista tai kumista. Niitä käytetään yhdessä joidenkin hionta, kiillotus, hioma suuttimet Jäysteenpoisto, hiominen levy. Tarve käyttää vati on selvennettävä ostamalla useita kulmahiomakoneille.

Vuonna hiomalaikkoja bolgarok tärkeää roolia viljaa. Suurempi sen arvo on, sitä pienempi koko hankaavien hiukkasten, ja siten, jauhaminen hienommaksi:

 • 40-80 - esikäsittely;
 • 100-120 - kohdistus;
 • 180-240 - lopullinen kiillotus.

Grit timantti kiillotuslaikkoja joustavasti: 50, 100, 200, 400, 600, 800, 1000, 1500, 2000 ja 3000 (erittäin hienorakeinen). Noin rakeisuus sanoi merkinnän takana.

Leikkaus timantti levyt on neljä tyyppiä:

 1. Kiinteänä aineena ( "Crown"). Ne on suunniteltu suorittamaan vain märkä leikkaus. Leikkuureuna on jatkuva. Tällainen yhteisö tarjoaa nopeamman urakan toteuttamisen, tekemään suoria leikkauksia ilman haketus.
 2. Segmentti. Segmentoitu pyörät ovat kärjessä tasaisesti rakoja ohjataan keskelle. Ne jakavat levyn yhtä suuriin osiin - segmentteihin. Segmentaalinen piireissä käytetään, kun suoritetaan kuiva leikkauksia.
 3. Yhdistetty ( "Turbo"). Reunan levy on hammastettu muoto, joka koostuu vinourat. Tällaista asemaa on monipuolinen, soveltuu märkä ja kuiva leikkauksia.
 4. Turbosegmentnye. Niiden reuna on hammastettu liikaa, mutta on jaettu segmentteihin, kuten segmentoidut levy. Sopiva kuiva leikkaus. Erityinen muoto parantaa tuottavuutta.

Aikana leikkaus mylly monenlaisia ​​materiaaleja (betoni, keramiikka ja muut vastaavat. P.), suuri määrä pölyä. On suositeltavaa välttää haitallisia seurauksia suorittava henkilö työn, sekä pölyn laskeutumista ympäröiviin esineisiin. Näin ollen, käytetään tekniikkaa, "märkä" leikata. Käytön aikana, seuraa, että leikkuureuna on kostutettu vedellä, sitten pöly vähemmän.

Myynnissä löytyy seuraavat kulmahiomakoneiden laippa. Laippa nopeasti ja luotettavasti kiinnittää ympyrä lisää jäykkyyttä ja vähentää tärinää, lisää työstön, laajentaa mahdollisuuksia instrumentin, voidaan käsitellä "kuolleita vyöhykkeitä", litteä kulmat.

Valtava valikoima piireissä eri toiminnoista kulmahiomakone avulla voit suorittaa monia tehtäviä tällä työkalulla. Saatavilla olevista valikoima valmistajien tarvitsee vain valita sopiva levyn halkaisija, materiaali muoto. On muistettava, että korkeat liittyy korkeampi lujuus- alueelle ja sen vuoksi lisää työkalun kestoikää joskus useita kertoja.

Ei liittyviä viestejä.

Miten tehdä pyörösaha bulgariankielisiltä

Lisää kommentti peruuttaa vastaus

Haluatko saada päivitykset?

Tilaa missaa uusia julkaisuja

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin