Helat, kahvat kaapit

Huonekalujen kahvat ja koukut

Pen-Boyard kiinnike 12 x 118 x 24 mm kulta

Pen-kaide Boyard 9 x 191 x 25 mm matta nikkeli

Koukku nikkeli Larvij yksi 40 x 19 x 48 mm

Pen-Boyard kiinnike 39 x 40,5 x 13 mm kromi

Kahvan painike Boyard 44 x 39 x 14 mm messinki vuosikerta

Pen-Boyard kannatin 18 x 110 x 22 mm messinki vuosikerta

Huonekalut kahva 196 Jet m.ts.128mm alumiini kromi

Pen-kaide Boyard 12 x 146 x 32 mm: n teräslevystä

Kahvan painike Boyard 21,5 x 21,5 x 22 mm matta kromia

Pen-kaide Boyard 9 x 152 x 25 mm matta nikkeli

Pen-Boyard kiinnike 20 x 140 x 9 mm matta kromi

Lisäkahva Boyard 21,5 x 103 x 24 mm sinkki mustattu

Kahva-painike 214 Jet sinkkialumiinin / keraaminen antiikki pronssi

LUX seinäkoukku

Koukku Larvij kolminkertainen musta 58 x 70 x 98 mm

Koukku Larvij antiikki messinki 62 x 35 x 131 mm

Huonekalut kahva sinkki / pyökki / kirkas kromi 32 x 125 x 25 mm

Huonekalut kahva sinkki / Englanti Antiikin 137 x 24 x 25 mm

Huonekalut kahva sinkki / vanha vihreä 22 x 25 x 83 mm

Huonekalut kahva sinkki / vanha vihreä 32 x 36 x 180 mm

Huonekalut kahva sinkki / kromi valo 23 x 25 x 25 mm

Koukku Larvij ternäärisen kupari 58 x 70 x 98 mm

Pen-kaide Boyard 12 x 146 x 32 mm, kromi

Pen-Boyard kiinnike 11 x 149 x 26 mm kromi

Ostaa huonekaluja kahvat ja koukut verkkokaupassa OBI

Internet OBI tallentaa tarjoutuu ostamaan lisätarvikkeet kaapit, lipastot. Hyvin valittu kahvat ovien ja laatikoiden avulla korostamalla valittu tyyli huonekalut sekä merkittävästi kasvattaa toiminnallisuutta ja helppokäyttöisyyttä. Liittimet, kuparia, terästä, kromi-, puusta, lasista, vaikuttaa erilaisia ​​muotoja, värejä ja malleja. Monipuolisin vaihtoehdot ovat kahvat. Ne näyttävät hyvältä klassinen ja ultra-moderni sisustus. Alkuperäinen nupit, painikkeet, renkaat ja kuoret suotuisasti täydentävät mukautetun suunnitteluprojekteja modulaarinen huonekaluja.

Edut ja ominaisuudet kahvat huonekaluja verkossa luettelo OBI:

• piilokiinnitteinen järjestelmä ei riko laitteiston suunnitteluun ja nopeuttaa prosessia kiinnitys ruuveilla;

• ergonominen muoto ja mitat tarjoavat optimaalisen mukavuuden kahva;

• Tuotteen kestää mekaanisia vaurioita ja voidaan käyttää märissä olosuhteissa;

• tarvikkeet ei vaadi monimutkaisia ​​huoltotöitä, on riittävää ajoittain pyyhkiä märällä ja sitten kuivalla kankaalla;

• Tuotteen säilyttää houkutteleva ulkonäkö koko käyttöiän ajan.

Voit myös noutaa edullinen seinäkoukkuja kaappiin, tehdään samalla tyylillä kahvat ja muut huonekalut tarvikkeet edessä. Malleissa voi olla yksi tai useampia koukkuja vaatteiden ja kodin tekstiilejä. Tuotteet edustettuina myyntiin, ovat erittäin kestäviä ja kestää raskaita kuormia.

Ostaa huonekaluja tarvikkeet kaapit edulliseen hintaan, aivan tilauksen sivuillamme. Voit poimia tavarat 5 tunnin kuluttua vahvistuksen pyynnön lyhyellä rakentamisen hypermarket OBI Moskovassa ja muissa Venäjän kaupungeissa. Jos päätät käyttää palveluja, niin tuomme huonekalujen kahvat ja koukut määrättyyn osoitteeseen 1-2 päivää. Palvelu on saatavilla seuraavissa kaupungeissa: Moskova, Pietari (Pietari), Bryansk, Volgograd, Jekaterinburg, Kazan, Krasnodar, Nizhny Novgorod, Omsk, Rjazanin, Saratovin, Surgut, Tula.

Tilaa uutiset

Tilaa uutiset

Et ole vielä rekisteröity sivusto OBI?

Moskovan alueella g.Kotel'niki, ensimmäinen Pokrovsky Passage, 1, 140053 (Change hypermarket)

Huonekalut kahva (85 kuvaa): tuottavien aineiden, muotoja, menetelmiä kiinnityspisteiden

Huonekalujen kahvat messinkiä yritysten Buster + Punch

Hardware Huonekalujen, joka sijaitsee samassa huoneessa, tulisi noudattaa samaa tyyliä. Huonekalujen kahvat ovat yksi tärkeimmistä varusteet. Heidän arvokas ulkonäkö tulisi koristaa julkisivu huonekaluja. Ne voivat hallita taustan tai ympäröiviin esineisiin onnistuneesti yhdistää niitä.

Meidän ei pidä unohtaa käytännöllisyys, toimivuus ja luotettavuus huonekalujen kahvat. Nämä huonekaluja ottaa päivittäin iso kuorma, koska sitä käytetään hyvin intensiivisesti. Plus, kahva olisi mukava ja helppo puhdistaa.

Harmoninen yhdistelmä kuulokemikrofoni julkisivun huonekalut

Huonekalujen kahvat ja puiset osat sisustus tuo tunteen lämpöä ja mukavuutta

Huonekalut kahvat kaapit ja muut kohteet voivat vaihdella tyyli, muoto, väri ja materiaali valmistus. Jos ulkonäkö valmiin huonekalut muuttuu harvoin, kun kyseessä on valmistus mittatilaustyönä huonekalut, on järkevää kiinnittää erityistä huomiota valintaa varusteet. Se on todella loistokkaan huonekalu.

Alkuperäinen köysi kahvat

Käsittelee alkuperäisen laatikot, teki muodossa matkalaukut

 • Puukalusteet kahvoja tammi, pyökki, saarni, koivu tai vaahteraa korostaa erityisesti eleganssia huonekaluista. Tämä kehykset osat voivat olla eri muotoisia. Massiivipuusta kahvat ovat riittävän tilavat huoneet. Lasten huonekalujen kahvat voi muistuttaa sankareita satujen. Valitsemalla tarvikkeet valmistettu puusta, kiinnittää huomiota kosteuden huoneen.

Alkuperäisessä mahdollistaa muuntaa malleja ja klassinen ja moderni sisustus

Kahvat ovat korkealaatuisia ja ergonomia, palvelee sinua yli vuoden

Huonekalujen kahvat puusta silmiinpistävää niiden kauneuden ja ainutlaatuisuutta

 • Huonekalujen kahvat tehty pronssista, keinovanhennettu jonka "patina", yhdistyy antiikkihuonekaluja. Pronssit ovat hyvin suosittuja, koska paluu muoti yksinoikeudella asioita. Nyt keskitymme vanhan kalusteet. Huonekalujen kahvat Pronssi on erikokoisia ja eri muodoissa.

Alkuperäinen kynä luovat miellyttävän tunnelman ja houkutella silmään

 • Huonekalujen kahvat tehty kromista voi myös yllättää sen monimuotoisuutta. Ne tulevat matta ja kiiltävä, ovat kaikkein tyylikäs muoto. Kromi kahvat asianmukaista hoitoa ihastuttaa ulkonäkönsä pitkään. Ne aina antaa vaikutelman uusia tuotteita. Anti-korroosio-ominaisuudet elementtien kromin avulla ilman pelkoa käyttää niitä koristeluun kylpyhuoneet.

Tyylikäs Chrome käsittelee kylpyhuoneessa

 • Huonekalujen kahvat kristalleilla täyttää tahansa huoneessa ripaus hienostuneisuutta. Valitsemalla tällaiset tarvikkeet, olla erityisen varovainen. Tällaisia ​​tuotteita aina olettaa hallitseva rooli. Ne näyttävät hyvältä huonekalujen ylellisyyttä tai huonetta. Mutta on aihetta kysyä, onko kiteet ovat asianmukaisia ​​huonekalujen toimipaikka tai päätoimipaikka.

Erilaisia ​​huonekalutarvikkeet antaa täysi vapaus sisustus

 • Lasi kalusteet kahvat kaapit näyttää erittäin tyylikäs. Vahvuus lasihelat, tuskin soveltuvat huonekaluihin, ovet avautuvat ja sulkeutuvat Untold monta kertaa päivän aikana. Mutta he voivat koristella pöytään tai lipasto. Lasi nupit tulee hyvä tasapaino nykyaikaisen "modernia" tyyliä ja perinteistä eleganssia.

Hieno lasi nupit huonekalut kylpyhuoneessa

Kahvat lasista sopivat erinomaisesti peilataan julkisivut huonekalujen

 • Suuri valikoima värejä ja muotoja huonekalujen kahvat muovia avulla löydät ihanteellinen ratkaisu mitään huonekaluja. Hanke maksaa tämä vaihtoehto on edullisin. Suhteen laatu, kiitos nykyteknologian muovituotteet ovat vahvistuneet. Mutta asianmukaista hoitoa ne kestävät pitkään.

Yöpöytä kirkas, muovi käsittelee Leikkaus

 • käytetty metalli, puu, kivi ja muut luonnon materiaaleja komposiittisten kahvat. Tämä vaihtoehto on täydellinen alkuperäisiä huonekaluja.

Esimerkki yhdistelmä käytännöllisyyttä, mukavuutta, kauneutta ja mukavuutta

Käyttäen mielikuvitus voi helposti keksiä oma versio huonekalutarvikkeet suunnittelu

Luova suunnittelu huonekalujen painikkeet voivat sävyn koko sisustus

Huonekalut kahva tehdään myös monet muut materiaalit .. Steel, posliini, alumiini, kupari, messinki, jne Valinnalla varusteet, ohjaa yhteinen sisustustyyli.

Istuvassa tämäntyyppisen voi olla hyvin monimutkainen. Tämä seikka avaa suuria mahdollisuuksia luovia ratkaisuja. Valtava valikoima voi tyydyttää ystäville kaikki tyylit.

Metalli käsittelee alkuperäisessä muodossaan - kirkas Lisäksi puhdistetut tumma puu huonekalut

 • Kahva kiinnike huonekalut - klassinen ja yleisin variantti varusteet. Staples voi olla arvokas lisä erilaisiin tiloihin. Heidän yksinkertaisia ​​muotoja eivät kiinnitä erityistä huomiota kirkas julkisivut huonekalujen. Mutta kohteina yksinomainen kokoelmat arvoinen koristella ylellisin sisustus eliitti asuntoja, loma kotona tai toimistossa.

Tyylikäs ja ytimekäs kynä leikkeen huonekalut kylpyhuoneessa

Kahvat julkisivut keittiökalusteiden

 • kahva huonekalut erittäin kätevä käyttää. Hän helposti kiinni sormin, koska sillä on kartiomainen muoto. Kun otetaan huomioon, että tällainen käsi kahva on lähes mahdotonta, se ei koske suuria huonekaluja. Ja katsokaa tämä kahva tässä on naurettavaa. Ja ovet ja laatikot avata, jotka eivät vaadi paljon vaivaa, kahva-painike on sopivin vaihtoehto.

Avulla tarvikkeet voidaan antaa ottaen huomioon yksilölliset piirteet huonekalut

Ikimuistoisia voi olla, jopa kaikkein yksinkertainen ja tyylikäs muotoilu

 • Erityisen suosittuja viime vuosina nauttinut Lovi Huonekalukahvat. Se, että ne eivät erotu ja näkyvät yhtenä yksikkönä julkisivun tasossa. Lovi kahvat asennettu oveen tai vaatekaappi huonetta vaatekaapit, säästää tilaa huoneeseen. Luotettavuutta näiden tuotteiden ansiosta ikuisuuden, voidaan sanoa asettaa ne julkisivu huonekaluja.

Ihanteellinen kalusteet tyyliin minimalismia

 • Huonekalujen kahvat, nieluja universaali. Heidän "hienotunteisuutta" on onnistuneesti yhdistetty hiljainen makuuhuone suunnittelu tai sisätilojen kabinetissa. Kun kaikki positiivisia ominaisuuksia koriste, ne ovat erittäin kätevä ja helppo.

Kynä kuori sopii keittiöille sisustus tyyliin minimalismia ja huipputeknologian

Kynät - kuoret ovat täysin yhdistää muihin huonekalutarvikkeet

Kynät - Shell on viihtyisä ja omaperäisyys

 • Vuosisatojen ajan eivät menetä suosiotaan huonekalujen kahvat-rengas. He ovat tulleet alas meidän antiikista alkuperäisessä muodossaan. Aiemmin ne olivat vain asennettu ovet, jotka osoittavat tilan isäntä. Meidän aikanamme nämä laitteisto elementit voivat menestyksekkäästi korostaa huonekalujen ja tekevät siitä ainutlaatuisen.

Alkuperäinen kynä-renkaat tulevat kirkas yksityiskohta, sisustus huonekalut

kynät etu - renkaat on erittäin onnistunut yhdistelmä käytännöllisyyttä ja eleganssi

Tyylikäs kaappi kahvat-renkailla

Pen-rengas sopii täydellisesti sisustus käsite klassiseen tyyliin

On olemassa monia erilaisia ​​muotoja kahvat huonekaluja. Ne vaihtelevat tyyliltään: klassinen versiot, modernimpi tai retro.

Valitsemalla huonekalujen kahvat, sinun täytyy lisäksi väri, muoto, materiaali ja koko myös kiinnittää huomiota niiden kiinnitykset. Menetelmät voivat olla seuraavat:

Se etu, että tällaisten huonekalujen kahvat on niiden kyky sulautua tasaisesti julkisivun tasossa ilman ulkonevia osia, jotka voivat olla hyvin arvokas tyylillisesti tai melkein

Valitsemaan kiinnitysmenetelmä olisi otettava huomioon taajuus toiminnan ja painon kalusteiden ovet. Liima käytetään pääasiassa kiinnitystä koriste nupit ovet ovat erittäin kevyitä. Luotettava kiinnitys ja pitkä käyttöikä nämä osat tarjoavat vain niiden ruuvaamalla tai hyödyntämällä kalusteovi. Tässä menettelyssä on suoritettava huolellisesti ja asiantuntevasti.

Muutamia vinkkejä valitsemalla kahvat huonekalujen

 • Tärkeä edellytys - yhdistelmä tyyliä kahvat julkisivu huonekaluja. Metallikahvat, kattokaiteet kaareva tai suora muotoja - erinomainen vaihtoehto tyyliin "high tech" tai toimistokalusteet.

Yksi yleinen tyyppisiä huonekaluja tarvikkeet kahvat on, koska niiden käytännön ja kätevä

Alkuperäinen ja epätavallinen kynä ei vain luotettavia ja käytännön yksityiskohdat sisustus, mutta pysyy pitkään muistissa

Epäsymmetria muotoja ja alkuperäisyyden käytettyjen materiaalien, "lähetä" estetiikkaa tiukka, laconic tilaa, jossa ei käytännössä ole varaosia

 • Kun teet klassinen sisustus fit-kahvan kiinnike huonekaluja tai keraamisella insertit metallia keinovanhennettu. Nämä havainnot korostavat ainutlaatuinen hyvin tyylikäs klassikoita.
 • Taimitarhoilla asia on kiinnitettävä huomiota turvallisuuteen. On parempi käyttää nuppia muovia. Lasten huonekalujen painikkeet, painikkeet eivät ole pieniä osia kiinnitetty ja hyvin pesty. Ne voidaan tehdä mitä tahansa väriä. Lasten huonekalut huonekalut on houkutteleva ja kirkas.

Nämä kirkkaat, houkutteleva kahvat pieniä eläimiä sopivat täydellisesti sisustuksen lapsen huoneeseen

Kätevä ja varmistaa nuppi lasten lipasto

Odottamaton muodossa yhdistettynä toiminnallisuus, ergonomia ja turvallisuus ovat erityisen tärkeitä lastentarhakalusteet

Valitsemalla huonekalujen, harkitse kaikki: ilmaston alueilla, kuormitus oveen, niiden pyynnöt, tarpeet ja mahdollisuudet.

Huonekalukahvat

Keskusta etäisyys: 96 mm

Päällystämällä väri: musta nikkeli

Keskusta etäisyys: 96 mm

Päällystyspastan: kromi

Päällystämällä väri: musta nikkeli

Päällystyspastan: kromi

Keskusta etäisyys: 96 mm

Päällystämällä väri: musta nikkeli

Keskusta etäisyys: 96 mm

Päällystyspastan: kromi

Keskusta etäisyys: 128 mm

Päällystämällä väri: musta nikkeli

Keskusta etäisyys: 128 mm

Päällystyspastan: kromi

Päällystämällä väri: musta nikkeli

Päällystyspastan: kromi

Päällystyspastan: harjattu musta nikkeli

Päällystyspastan: kromi

Keskusta etäisyys: 128 mm

Päällystyspastan: harjattu musta nikkeli

Keskusta etäisyys: 128 mm

Päällystyspastan: kromi

Akseliväli: 256-320 mm

Päällystyspastan: kromi

Akseliväli: 128-160 mm

Päällystyspastan: kromi

Keskusta etäisyys: 128 mm

Päällystyspastan: antiikkihopea

Keskusta etäisyys: 128 mm

Päällystyspastan: antiikkipronssi Valencia

Kärkiväli: 160 mm

Päällystyspastan: tina

Keskusta etäisyys: 224 mm

Päällystyspastan: tina

Keskusta etäisyys: 32 mm

Väri pinnoite: rauta

Akseliväli: 96-160 mm

Väri pinnoite: rauta

päällystyspastan: antiikki kupari

Päällystyspastan: antiikkihopea

Pinnoite väri: ikääntynyt kulta

Peiteväri: helmiäinen

Keskusta etäisyys: 96 mm

päällystyspastan: antiikki kupari

Keskusta etäisyys: 96 mm

Päällystyspastan: antiikkihopea

Keskusta etäisyys: 96 mm

Pinnoite väri: ikääntynyt kulta

Keskusta etäisyys: 96 mm

Peiteväri: helmiäinen

Päällystyspastan: antiikkihopea

Päällystyspastan: antiikkipronssi Valencia

Keskusta etäisyys: 96 mm

Päällystyspastan: antiikkihopea

Keskusta etäisyys: 96 mm

Päällystyspastan: antiikkipronssi Valencia

Keskusta etäisyys: 128 mm

Päällystyspastan: antiikkihopea

Keskusta etäisyys: 128 mm

Päällystyspastan: antiikkipronssi Valencia

Kärkiväli: 160 mm

Päällystyspastan: harmaa savi

Kärkiväli: 160 mm

kansi antrasiitti

Kärkiväli: 160 mm

Päällystyspastan: Titaani

Kärkiväli: 160 mm

Päällystyspastan: samppanja

Kärkiväli: 160 mm

turkin väri: suklaa

Keskusta etäisyys: 16 mm

turkin väri: suklaa

Keskusta etäisyys: 16 mm

Päällystyspastan: samppanja

Keskusta etäisyys: 16 mm

Päällystyspastan: Titaani

Keskusta etäisyys: 16 mm

Päällystyspastan: harmaa savi

Keskusta etäisyys: 16 mm

kansi antrasiitti

Keskusta etäisyys: 96 mm

Materiaali: Zamak, teräs

Päällystyspastan: antiikkipronssi Valencia

Keskusta etäisyys: 128 mm

Materiaali: Zamak, teräs

Päällystyspastan: antiikkipronssi Valencia

Kärkiväli: 160 mm

Materiaali: Zamak, teräs

Päällystyspastan: antiikkipronssi Valencia

Keskusta etäisyys: 192 mm

Materiaali: Zamak, teräs

Päällystyspastan: antiikkipronssi Valencia

Keskusta etäisyys: 224 mm

Materiaali: Zamak, teräs

Päällystyspastan: antiikkipronssi Valencia

Kärkiväli: 256 mm

Materiaali: Zamak, teräs

Päällystyspastan: antiikkipronssi Valencia

Keskusta etäisyys: 192 mm

Materiaali: Zamak, teräs

Päällystyspastan: harjattu nikkeli

Kärkiväli: 160 mm

Materiaali: Zamak, teräs

Päällystyspastan: harjattu nikkeli

Keskusta etäisyys: 128 mm

Materiaali: Zamak, teräs

Päällystyspastan: harjattu nikkeli

Akseliväli: 320 mm

Materiaali: Zamak, teräs

Päällystyspastan: harjattu nikkeli

Kärkiväli: 256 mm

Materiaali: Zamak, teräs

Päällystyspastan: harjattu nikkeli

Kärkiväli: 160 mm

Akseliväli: 320 mm

Keskusta etäisyys: 128 mm

Ulkonäkö kahva pitäisi sopia harmonisesti sisustus, ja tietenkin lähestyessä kalusteet: miten väri ja materiaali ja muoto.

Yhtä tärkeä näkökohta valittaessa huonekalut kynät ovat sen kehitykseen: se olisi kestävä, mukava kädessä ja mennä olla miellyttävän tuntuista.

 • • Reylingovye huonekalujen kahvat sopivat täydellisesti sisustus, joka käsittelee sarjana tyyliin hi-tech ja minimalismi. Mikään tarpeeton, vain mukavuutta ja tyylikäs ulkonäkö.
 • Hieno Käsittelee sopivia huoneita jugendtyylinen, klassinen. Ne antavat tilaa erityistä lämpöä.
 • Tarvikkeet "sink" on suosittu, koska mukavuutta ja monipuolisuutta: se sopii lähes kaikkiin kodin sisustukseen.
 • pudota kahvat - ominaisuus suuren tyyliä. Tyypillisesti ne luodaan kuparista ja messingistä, korostaen niiden kuuluvan ajatonta ylellisyyttä.
 • • On myös laaja valikoima yksinkertainen ja toimiva malleja eri muotoisia ja kokoisia. Niiden joukossa on tarvittavat tarvikkeet, jotka sopivat mitä sinun täytyy ratkaista erityinen ongelma sisustus.

Keittiöön kahvat ovat erityisen tärkeitä käytettävyyttä ja toimivuutta, koska keittiö - tämä on pitkälti työalue, jossa se olisi mukava kokata ja siivota. Mutta monille, keittiö on myös "sielu" talon, ja on tärkeää, että siellä oli myös ilo olla.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin