Heck ovi

h ja n ja p

• Pitkä viive tuoli

• Jotain, joka vaikeuttaa työtä roistoja ja sisäelinten

• Laite, joka on lukittu, sulje

• Vaikea, hidas suolen toiminta, viivästynyt jakkara

• "ZAZ" yleiskielessä

• "Undiscovered" vatsaan sairaus

• auto "ZAZ" ammattikielellä

• pitkä viive tuoli

• Ovi on plus ja miinus vatsan

• Ovi on plus, miinus vatsan

1

• ummetus, katso. Lock

• ja lukitus, ja pahus laitteen

• ja lukitus, ja pahus tarkoitukseen

• häiritsee työtä roistoja ja vatsa

• ulostushäiriöt

• tila laiska suolen

• laitteen oven sulkimet, portit

• laite, joka lukitsee, lyhyet

• Laite väitetään suojella eheyden talon

Oven salpa - erilaisia ​​mekanismeja eri kriteerien mukaan

Valmistajat tekevät eri mallia lukot, joiden erot suunnittelussa, ja salassapidon sovelluksessa asennettu ovilevyyn. Salvat oveen lukot lisätä toiminnallisuutta ja lisää mukavuutta käyttämään lukitusmekanismit. Yksinkertaisin laite mahdollistaa korjata tai lukita oven ulomman puolella huonetta, turvautumatta käyttöä avaimen. Nämä lukot löytyy kaikkialla - ja ulkoa rakennus kirjekuoria, toimistoissa ja kodeissa.

Se on varustettu lukitusvivun hammastetun levyt, jotka muodostavat yhdessä salaisen mekanismi. Niitä pidetään ihanteellinen vaihtoehto etuovien teräksestä. Mukaan hampaiden määrä on sijoitettu avaimen, voit määrittää, kuinka monta suvalnyh levyjä suljetussa laatikossa - tulee olemaan yksi vähemmän. Tällaisissa salpa lukkiutuu usein läsnä.

Perusteella sylinterin mekanismi on ns toukka, johon mahtuu lieriömäisistä elementeistä, tai yhtenä muunnoksia levyjä. Ovien lukot avata -näppäintä sattumaa salaisen yhdessä kolot avaimen. Salvat voidaan tässä tapauksessa sijaitsee samassa kotelossa, mutta erillään salvan ja avaa oven painamalla kahvaa. Melko usein, kaksi tehtävää suoritetaan yhdessä salvan lukitusmekanismi, täysin piilossa, kun avain käännetään oven ulkopuolelle tai kun asema kehruulaitteen sisäpuolelta.

Mallit sälepohja lukko lukot eivät ole varustettu, asunnot sijaitsevat erittäin harvinaista valituksen johdosta ja alhainen suojelun taso.

Sähkömekaaninen, ja sähköinen koodilukko toiminto tekee salpa lukitussalpa. Ulkona se avataan sähköisten avainten, koodin asetettu, tai sen jälkeen komennon kaukosäätimestä, mutta sisällä - Kun painiketta painetaan tai toimia vipu sijaitsee suoraan oven lukko. Läppä sulkeutuu, koska kapeneva muoto salpa. Sähkösireenit lukituslaite kytketään verkkovirtaan tai akun.

Lukot lukot ovat sekä leikkaa ja laastari. Ensimmäinen ryhmä lukitusmekanismit sijaitsevat verkossa, joten ne eivät vaikuta ulkonäköön oven. Tällaisia ​​tuotteita ovat luotettavampia yläpuolella malleja, mutta niiden asennus liittyy tiettyjä vaikeuksia. Toinen ryhmä linnoja valmistuttua koriste metalli kannet, ja ne on kiinnitetty ruuveilla ovilevyyn sisäpuolella huoneeseen. Ulkoapäin avaimen avulla, ja sisäpuoli - vivulla tai pyörivän suuttimen.

Yksinkertaisin lukituslaitteet muodossa salvat asentaa vain saranaovea. Liukuva rakenteita tuotettu erilainen varusteet.

salpatoiminnon piilee sulkemisen mahdollisuutta ovilevyn ilman avainta. Helppokäyttöinen ulko-ovet on se, että huone jopa unohtamisen tai häiriötekijä ei pysy auki. Mutta tämä on sama ja puute saaliita ei ole varustettu kahvat. Usein on tapauksia, joissa vuokralaisten lähtiessä asunnosta, vahingossa slam oven ottamatta niitä avaimet. Ja hyvin, jos ei liedellä kiehui kattila tai jäi sisällä yksi aikuisten. Äärimmäisissä tapauksissa on tarpeen saada asentajien ensihoitajien.

Etuna lukot sijaitsevat sisä- ja toimisto ovet, kumoaminen:

 • Kyntö satunnainen ovilehden johtuen syntymään ilmavirtaa;
 • rainan siirtämiseksi oman painonsa seurauksena virheellisesti altistuu laatikko;
 • spontaani avaaminen aukon muissa tilanteissa.

Ovien lukot ovat:

 • magneettinen - pitää ovi kiinni, ei edes lukitsematta sitä;
 • springbolt - on joustokieli vino muoto;
 • rulla - varustettu jousella pyöriviä rullia;
 • Liukuva - molemmat salvat ja pultit;
 • sähkömekaaniset ja elektroniset - etäohjata, käyttäen ennalta ohjelmoitua avaimia tai kortteja.

Ensimmäinen kolmenlaisia ​​lukot asennettu sisä- ja ulko-ovissa, myös katujen suunnitteluun. Liukuva lukot on tarkoitettu ulko-ovet asuntoja ja toimistoja sekä elektronisten ja sähköisten esiintyä sisäänkäyntiä sisäänkäynnit, Gates, katu ja suojelukohteisiin.

Itse slam ovi, joka lukko vivun salpa, voi. Se sulkee pienellä vaivannäöllä - jos on pakko, vetoinen, ihmisen vaikutus oven kahvasta tai seurauksena terävä tuulenpuuska. Oikean asennuksen lukitusmekanismin merkitsee, että on mahdotonta avata ovilevyn ilman avainta, kiekkoa tai työnnä kiertosäätimiä, kutsutaan nupit. Kahvat voidaan sijoittaa vain yhteen tai molemmin puolin rainaa.

Viistetty salpa oven salpa suljettaessa ovi liukuu pitkin pintaa levyn välinen etäisyys ja piilottaa sisällä lukko.

Falevye salpa on tuotettu puristimilla, jonka avulla on mahdollista puhdistaa kielen jousikuormitettu avaimenreikään laatikon, ja ilman kiinnitysaineita. Mekanismeja voidaan varustaa kahdella salvat, joista toinen toimii itsenäisesti päädyistä, ja toinen on liukuva, eli yhdistää yhdessä. Lukot vivulla lukot pidetään yleisimpiä sekä kotimaassa että julkisissa ja hallintorakennuksia. Push ja kiertosäätimiä ovat usein osa suunnittelussa sisäisen ja ulkoisen puolella ovea.

Lukot magneettinen napsahtaa usein asennettu toimistoissa unclosed oven avain voitaisiin kiinnittää suljettuun asentoon, säilyttäen äänieristystä, eikä päästää irti huoneen lämmin talvella ja pitää jäähtyä lämpöä läpi tuleva ilmastointilaite. Läppä magneettinen salpa avataan ja suljetaan ilman työtä. Yksi osa laitteen etuosassa kankaalle, ja toinen vastakkaisen polariteetin samalla tasolla, mutta pystysuoraan telineeseen laatikko.

Perusmalleihin magneettinen lukot näkyy huonekalujen. Kehittyneitä mekanismeja lukko, kun aukko sulkeutuu vasteena vedetyssä hihna lukitussalpa on varustettu ferriittisydän. Näin ovi on lukittu ilman mahdollisuutta, että se avaamisen ulkopuolelta, mutta vain siinä tapauksessa, jos ulkopinta rainan ei ole push tai kierre kahva.

Pyörivä rulla tai vaihtoehtoisesti - viistottu kummaltakin puolelta kielen, voidaan sijoittaa tiivisteet, ja asennuslevy. Kun oven sulkemista jäsen on piilotettu syvennys on tarkoitettu sitä, pitämällä se sisemmän jousen. Elokuva ei ole mitään tekemistä sen kanssa lukituspultteja ja toimii itsenäisenä yksikkönä. Tällaiset lukot ovat helppokäyttöisiä ja voidaan asentaa myös heilurin terä, swing auki molempiin suuntiin.

Haitta rullan salvat pidetty mahdottomana täysin lukita oven. Tässä tapauksessa on välttämätöntä käyttää avainta tai väkkärä.

Piirre näistä malleista on unionin oven lukot ja deadbolt salpa toimintoa yhdessä rakenteellinen elementti. Ovenkahva mekanismiin ei anneta, niin avata tai sulkea ovea, voit:

 • ulkopuolella - ainoa avain;
 • sisällä - käyttämällä kiekkoa tai vipu.

Teljen salpa lähes aina varustettu puristin, jousikuormitettu pitoelementin mekanismin piilotettu asennossa. Se antaa lohtua, kun ottaa poistua porrashuoneeseen tai sen ulkopuolella ilman avainta. Mutta on muistettava, että ovilevy, tässä tapauksessa, aina voi spontaanisti auki.

Sähkömekaanisia ja elektronisia salvat

On ovi on tasainen asentaa ne mitään hyötyä, koska ilman sähköä tai vahingossa vastuuvapauden akun salpa voidaan joko estää tai esto. Niiden tarkoitus on etähallintaominaisuuksia pääsyaukon kun jatkuvassa valvonnassa, edellyttäen vaihtoehtona valtaa tai odotettavissa tilannetta laskua ylittämistä rajoituksia ylivoimaisen esteen sattuessa.

Nykyaikaisella sähkömekaanisia ja elektronisia ovirakenteilla ovat luotettavia ja turvallisia, mutta asennus tien, ja toiminta on omat erityispiirteensä. Ne jaetaan kolmeen päätyyppiin:

 • normaalisti auki. Salpa lukitsee oven lehtiä kunnes shutdown, sähkö. Toiminnan nykyisen keskeytysaika välilehden on piilotettu, ja ovi avautuu;
 • normaalisti kiinni. Mekanismi ohjaa soveltamalla sähköjännite. Tässä vaiheessa, summeri ominaisuus näyttää usein;
 • kanssa pidätti toiminto. Lukituksen tapahtuu sen jälkeen, kun salpa saapuva virta siihen painikkeesta. Tässä tilassa, se pysyy poistamisen jälkeen jännite kelan, mutta siihen asti, kunnes ovi on auki kerran.

Toimintaperiaate ensimmäisen kahdenlaisia ​​ovien lukot, salvat vastapäätä toisiaan. Koska sen erityispiirteet, normaalisti auki mekanismeja kysynnän alueilla liittyy lisääntynyt hätä tai usein sähkökatkoja. He eivät vaikeuttavat evakuoida, ja ilman nykyisen ovi on auki.

Normaalisti avoin salpa on asennettu sisäänkäynnit talojen.

Päinvastainen malli mekanismeja, jotka toimivat periaatteella normaalisti suljettu, on kätevää, että jos akun varaus tai sähkökatko, ovi pysyy lukittuna, ja objekti - suojattu. Tällaiset lukot voidaan kytkeä irti sähköverkosta sekä DC ja AC.

Altaaseenpanoilmoitukseen on mahdollista kiinnittää mekanismia tietyssä asennossa. Aloitussyötön pidätintoiminto suoritetaan erityisiä nastat. Jälkeen painamalla ja vapauttamalla painike, takaisinvedon kielen, jonka jälkeen se voidaan pitää auki-asennossa tahansa halutun määrän aikaa. Ovien lukitus tapahtuu heti kun hän hyödyntää.

Overhead tuotteet asennetaan nopeasti ja helposti. Linna itse on ruuvattu kiinni siiven tiloista ja asennuslevy - on ovenpielelle. Väliin osien on oltava sellainen, että salpa ja takalukon voisi tulla vapaasti reikiin.

Joissa ura lukko on monimutkaisempi, mutta ei niin paljon, että yleismies eivät selviydy häntä. Töihin tarvitaan:

 • porakoneen poralla ja kruunu puun;
 • reititin, mutta se voidaan korvata käsityökaluilla - taltan;
 • ruuvimeisseli;
 • vasara;
 • Gon, veitsi ja kynä (merkki).

Jos lukko on varustettu kahva, asettautumispaikan on valittava sen perusteella, mukavuutta. Tässä tapauksessa lukitusmekanismi asennuskorkeus yhden metrin päässä lattiasta. Lisäksi, jos raina on runkorakenteen, on tarpeen tarkistaa saatavuuden jatkuvan baareja vyöhykkeellä. Valittuun sivustoon on tarkastettava neliö ja suunnitellut kynä.

Ovilehden porattu reikä, minkä jälkeen se on valittu taltalla haluttuun kokoon. Alle kynät käyttäen kruunu puu, se on läpireikä kahdessa vaiheessa. Ensimmäisessä vaiheessa, porataan reikä, mutta ei täyttä syvyyttä, ja niin kauan kuin ei näytä lentäjä poraa. Tämän jälkeen sinun pitäisi jatkaa toisella puolella.

Noudattaminen tekniikka mahdollistaa molemmille pinnoille lehtien säilyttää siisti, ei vikoja.

Uppolukko työnnetään valmis kapealla ja on kiinnitetty päähän ovilevyn ruuvit. Edelleen, kynä ja koristelistat. Viimeisessä vaiheessa yritetään asentaa paluuta hihna, joka on myös tehnyt alle näyte.

Juuttunut lukko voi tuottaa paljon vaivaa, esto tapa talon tai talon. Ratkaista ongelma, kun kyseessä on avoin ovi on helppoa, mutta mitä jos rata on kiinnitetty jäykästi runkoon, ja juuttunut avain ei käynnisty? Ennen yhteydenottoa asiantuntijoita, on tarpeen yrittää ymmärtää tilannetta omasta.

Lukot liukuovet - välttämätön osa moderni sisustus. Valittaessa tällainen lukko on tarpeen kiinnittää huomiota toiminnalliset ominaisuudet oven ja materiaali, josta se on tehty, sekä toimintaperiaatteet erilaisten lukkojen liukuovien.

Magneettinen lukot asennetaan sisäovet luokitellaan luotettavaa lukituksen uuden sukupolven laitteita. Nämä lukot varmistaa ehdoton hiljainen, joka on paljon tärkeää tzelem määrä huoneita.

Valinta ja asennus ovisalpoja käsillään

Heck - erityinen laite lukita oven, portti tai portit suljetussa asennossa. Ovi ihme on pieni metallilevy liikkuvan vivun. Yksinkertaisin lukituslaite voi ostaa kaupasta tai tehdä omia. Asentaminen salpa oveen käsillään ja ei aiheuta ongelmia.

Yksinkertaisin laite oven lukitsemisen

Kun valitset salpa on perustuttava seuraaviin tekijöihin:

 • Koska lukituslaite;
 • kohdealueen pultin;
 • koko mekanismi.

Riippuen määrittämismenetelmistä kaikki lukot oviin on jaettu seuraaviin tyyppeihin:

 • Lisäys lukituslaite. Pääosa salpa sijaitsee oven sisäpuolella niin lukko-hitossa erittäin miellyttävä ulkonäkö, mutta samaan aikaan ja suuremmat kustannukset. Ostaa laitteen keskellä voidaan hinnoitella 1000 - 2000 ruplaa;

Lukitusmekanismi asennettavaksi oven

 • leikata lukituslaite. Heck, asennetaan oven pinnasta, tunnettu siitä, asennuksen helppous ja käyttö, ja alhaiset (keskimäärin 150-250 ruplaa). Lisäksi laskun salpa voi tehdä käsillään lähes romusta materiaaleista.

Lukitusmekanismi asennettavaksi oven pinnan

Lukitus työntötelkitoiminto voidaan asettaa:

 • tulo tai sisäovet. Sisäänkäynnin oven hitossa käytetään lisäksi lukitusmekanismi lukita oven sisälle huoneeseen. Sisätilojen ovi laitetta voidaan käyttää pääasiallisena tai muita lukkoja. Esimerkiksi Heck voidaan asettaa tärkein lukko oveen WC tai kylpyhuoneen;
 • portilla mihin tahansa tarkoitukseen (autotallissa, takapiha, jne.);
 • portilla. Heck-portti käytetään usein pohja lukitusmekanismin;
 • ikkunassa. Useimmissa tapauksissa ylimääräinen lukituslaitteet asennetaan ikkunat lasten suojelu tai luvattoman tiloihin.

Erikoislaitteita asennettavaksi ikkunan

Perusparametrit valita lukot ovat laitteen mittojen:

 • pituus. Valittaessa laitteen pituutta on tärkeää ottaa huomioon välimatka ovilehden ja runko sekä leveys ovi;
 • leveys. Useimmissa tapauksissa määrittää riippuen käyttäjän prioriteetit;
 • paksuus (parametri on arvo oletetaan, kun salpakokoonpanoon ura tyyppi). Paksuus Lukot ei saa olla suurempi kuin paksuus oven. Muuten asentaa laite ei toimi.

Miten asentaa valmiiksi salpa

Kuten aiemmin mainittiin, salpa ovi voidaan asentaa kahdella eri tavalla: yläpuolella ja lukot.

Asennus Pinta-tyypin veräjän valmistetaan seuraavasti:

 1. valittu paikka asennuksen lukitusmekanismin. Jos laitetta käytetään täydentävänä lukko, se on parempi laittaa hieman alempi salpa pääyksikön. Jos ihme on ainoa lukitusmekanismi, sitten optimaalinen laitteen sijainninmääritys etäisyydellä 130-150 cm lattiasta (maa). Kun asennus salpa portin tai porttilaitteen on asianmukaisesti sijoitettu sijasta ottaa jäykistysruoteita;

Optimaalinen asennuspaikka salpaa portti

 1. määritetään salpa kiinnityskohdat. Tämän laitteen asettaa valitun asennuspaikan ja käyttämällä markkeri merkitty sijainti kiinnityspultit;
 2. reikää porataan, jonka halkaisija tulisi vastata halkaisija kiinnityspultin, ja pituus, vastaavasti pultin pituus;
 3. Heck on kiinnitetty oveen ruuveilla ja ruuvimeisseli tai ruuvimeisseli;

Asennus lukitussalpa oveen

 1. Samalla tavoin kiinteä salpa asennuslevy, johon kuuluu lukon vipu.

Miten laittaa salpaa oven tai ovet, portit, katso video.

Miten saada salpa ura tyyppi, ja että se veisi asentaa laitteeseen?

Ensimmäisessä vaiheessa välttämätöntä valmistaa:

 • Työkalut merkitsemiseen;
 • taltta vasaralla tai erityinen jyrsijä;
 • ruuvimeisseli (ruuvimeisseli);
 • ovi kynällä pora.

Laitteen asennusta omin käsin tehdään seuraavalla tavalla:

 1. valittu asennuspaikka salpa ja sovelletaan merkinnät. Määritellyissä paikoissa: inserter (: ovi), lukitusvivun (pään kanssa oven), sijainti palautuslevyn (oven kehyksessä);

Määrittäminen asettautumispaikan salpa

 1. porattu verkossa syvennys lukitusmekanismin kotelon;
 2. päätyosaan on porattu reikä vipu;

Valmistella asennusta varten salpa

 1. Laitteen runko on kiinnitetty syvennykseen avulla kiinnitysruuvit;
 2. asennuslevy on asennettu;

Asennuskiskot ummetus vivun

 1. todennettujen sileys lukitusvivun, viedään tarvittaessa säädettävä laitteen sijainnin tai reaktio levy.

Siten valinta kahvan ja itsensä asennus laitteet eivät aiheuta ongelmia edes noviisi Masters. Pidentää valtion lukitusmekanismin suositellaan jatkuvasti seurata ja nopeasti puhdistaa pölykertymien likaa ja muita kohteita.

1