Harjojen pesukone moottorit

Harjojen pesukone

Pesukone - se on melko monimutkainen laite, jonka ytimenä on moottori. Jälkimmäinen toimii sen varmistamiseksi, että rummun ja on sähkölaite.

Moottori stiralka ei eroa epätahtimoottoreita ja on rakenteeltaan harjalla.

Harjat ovat pieni osa, joka koostuu käsikappaleen muodossa sylinterin tai suuntaissärmiön, pehmeä ja pitkä kosketus jouset. Harjat tarjoavat voimansiirto moottorin roottorin käämit, pakottaen sen pyörimään.

Koska ne ovat hyvin lähelle roottorin akseliin nähden, ja että puolestaan ​​pyörittää harjat on taipumus huonontua ajan. Nämä elementit ovat erityisesti valmistettu pehmeästä johtavasta materiaalista, jotta se ei vahingoita elementtejä ankkuri, koska harja on paljon helpompi vaihtaa kuin "sydän" moottorin.

Tärkein ero - alas elementti:

Jousi kaikki harjat ovat yleensä terästä, ja kontakti - kupari.

Termi on pitkälti riippuvainen taajuudesta pesu, rummun kuormitus, oikea laitteen käytön laatu kokoonpanon. Pääsääntöisesti Tämä elementti on hyvin kestävä ja pystyy työskentelemään yli 5 vuotta. Joissakin tapauksissa harja moottorit pesukoneet voivat toimia yli 10 vuotta. Korvaa niitä ei aina tarvita, niin usein kaatuu jotain perusteellisesti ja on ostettava uusi stiralku.

Tunnistaa, milloin kuluneet grafiitti tangot on helppoa, voit tunnistaa sen seuraavat ominaisuudet:

 1. Moottori yhtäkkiä lakkasi toimimasta. Jos ei ole muutoksia jännitteessä, mekaanisen iskun ja värähtelyn pesukone, on todennäköistä, että moottori vain kuluneet harjat.
 2. Käytön aikana laite voi esiintyä epämiellyttävää kohinaa tai rätinää. Todennäköisesti, grafiitti elementit poistetaan kokonaan ja hankaavat roottorin on jousi, jonka vuoksi ja häiriötön näkyviin.
 3. tehohäviötä moottoriin. Esimerkiksi konetta ei saamassa vauhtia, kun pyörivät ja pyykki on märkää.
 4. Koneesta alkaa kantaa savujen, ja poltettu.
 5. Laite näyttää näytöllä vastaavan virhekoodi.

Osta Harjat pesukone - se on yksinkertainen, mutta sinun täytyy tietää joitakin vivahteita:

 • yleensä käytetään laitteessa kohteen 2;
 • Molemmat harjat on oltava identtisiä, koska asennus elementtien erilaisilla jousen jäykkyys tai materiaalista valmistettu eriarvoiseen kasvot nopeasti vika moottorin;
 • ostaa harjat, että moottorin malli, joka on asennettu stiralka;
 • Tarkista osat vikoja.

Vaihda harja yksinkertainen asia, mutta sinun täytyy lähestyä sitä mahdollisimman vastuullisesti. Korjata tarvitset työkalut: ruuvimeisseliä erikokoisia, hiekkapaperia ja pihdit.

Vaiheissa purkaminen pesukoneen ovat seuraavat:

 1. Ensimmäinen välttämättä irrota laite sähköverkosta.
 2. Tarvitset koneen takaosassa. Jos et voi saada sitä katkaisematta vesihuolto ja sanitaatio, The Sinun on poistettava tiedonannon.
 3. Poista takaseinä auton. Pääsääntöisesti se on kiinnitetty ruuveilla.
 4. Purkamisen jälkeen suojakotelo pyörä tulee eteen sinulle venytetty vyö. On tarpeen poistaa hihna. Se on hyvin yksinkertainen: sinun täytyy kiristää hihnaa hieman yli ja kampiakselia.
 5. Seuraava vaihe - poistaa moottori virtalähteestä. Se riittää vetää liittimen johdot raon moottorin.
 6. Irrota moottorin itse. Pääsääntöisesti se on kiinnitetty muutamia pultteja.

Pyyhkimen menee näin:

 • moottori antaa toisella puolella, jossa harjan rungon, kierrä kiinnityspultit;
 • irrota moottori harjalla;
 • poista vara toiselta puolelta moottorin;
 • Tarkastaa elementit - käytetään tyypillisesti tangon pituus on pienempi kuin 1,5 cm (jos pituus on pidempi kuin ongelma on todennäköisesti ole harjat);
 • puhdista moottorin pakosarja, koska se katetaan musta pöly harjojen (Jos on näkyvissä naarmuja, sitten ne on puhdistettava hiekkapaperilla);
 • Asenna uusi harja ja kiinnitä ne ruuveilla.

Viimeinen vaihe on asennus moottorin ja paluuta koneen sen tilalle. Kaikki toimenpiteet suoritetaan päinvastaisessa järjestyksessä:

 • asettaa moottorin sijallaan ja kiinnitä ruuveja tai muita kiinnikkeitä;
 • Liitä virtajohto;
 • mekko hihna - ensin moottorin, sitten talja, vierittää kunnes hihna napsahtaa paikalleen;
 • Asenna takakansi.

Valmistumisen jälkeen kaikki työ varmista laitteen. Käynnistää mitään ohjelmaa ja kuunnella moottorin. Jos se toimii normaalisti tai hieman kovempaa, niin olet tehnyt kaiken oikein. Rattle rätinä kova melu - merkkejä toimintahäiriöstä.

Korvaava harjat - se on helppo korjata, niin arvioitu palvelukeskuksista on varsin halpaa. Välttää tarpeetonta vaivaa, ota yhteyttä erikoistuneissa keskuksissa tällaiseen työhön, Ehkä se maksaa paljon halvempaa kuin korvaa itse virhe.

Sivuillamme löydät katsauksia virhekoodeista pesukoneet eri merkkien, kuten "pesukoneet Whirlpool Codes" tai "koodit pesukoneet Hansa", jonka avulla voit opetella diagnosoida ja korjata joitakin ongelmia.

Korvaaminen harjat pesukone

Oliko tästä apua? Jaa tämä ystäviesi kanssa!

komea, nähnyt paljon tavaraa, että ihmiset korjattu)

moottorin akseli ei voida harjattu

voi vaurioittaa moottoria moninaiset joka

Varaosat pesukoneiden (P. 5)

(Moottorit, moottorit, harja, takometrit)

Dvigatel pesukone on olennainen osa, jota ilman toimintaa pesukoneen ei ole mahdollista. Useimmat nykyaikaiset pesukoneet, lukuun ottamatta pesukoneiden kanssa suoraan ajaa pyörimisen rummun kun pesu ja linkous soveltaa yhden vaiheen kommutaattorin moottorit.

Kotelon pesukone asennettu moottori Kierrosluvun ja ylikuumenemissuoja (lämpövaroke) on asennettu akselille hihnapyörään. Kiinnittäminen moottorin ammeen pesukone kovasti, neljästä kohdasta. MTBF: 3500 pesua tai 10 vuoden käytön. Korjaus pesukoneet sähkömoottori epäonnistumiset ovat erittäin harvinaisia. Jos pesukoneen rumpu ei pyöri tai pyöriä nykäyksiä yrittää ensiksi on tarpeen tarkistaa, onko riittävä harjan pituudelta. Pettäessä moottorin tai harjat voidaan myös havaita seuraavia oireita:

Hehku, kipinöintiä, halkeilua pohjan alle, joskus jolla on tunnusomainen haju palaneen. Havaittavissa joskus kipinöitä voidaan havaita läpi lastaus- luukun lasin.

Häiriö Mahdollinen:

Harjamoottori (hiillos):

1. Harjat MOTOPA (grafiitti harja) voi kipinä uuden AGR, kun ne eivät ole vielä riittävän pritorlis kollektoriin. Tuolloin kiillotuksesta (muutaman ensimmäisen pesut) on suositeltavaa käyttää pesukone virransäästötilassa (alikuormituksen).

2. Vuosina toiminnan moottorin kulumista sähkö, pilkkoo ne kosketuksessa säiliöön. Tämä on syy kipinöintiä. Tällöin sähkömoottori on poistettava Vaihda harja.

Moottorin moninaiset:

Jos harja tarpeeksi kauan, mutta kipinä syy on etsittävä kuluminen tai vaurioituminen kommutaattorin baareissa. Lamella tuhotaan intensiivinen hyödyntäminen AGR. Aste kuluminen lamelliuran voidaan määrittää ominaisuus säleiden ravistuksen harjat pyörimisen aikana moottorin akselin manuaalisesti. Lamellit keräilijä muodostettu kiinteästi moottorin akselille, ei sovelleta korjata. Tämä moottori on vaihdettava.

tachosensor:

Jos pesukone on ongelmia spin kenties syynä tähän oli vika tachosensor. Monet kotiäidit tietävät, että ylikuormittaa rummun liikaa pyykkiä yhtä vahingollista pesukoneen sekä nedokladyvat alusvaatteet. Kuitenkin kun talo kertynyt vuori likaista pyykkiä, jätämme tämän varoituksen. Tuloksena on epäonnistuminen tachosensor vastuussa toiminnasta sentrifugin, ja sitten etsivät uusia Hall-anturit pesukoneiden.

Tachosensor (Hall-anturi) sijaitsee moottorin kotelo. Mittaamiseksi moottorin nopeutta. Kun löysäämällä vahvistamista anturin, myös ponnahtaa virhe. Vedä ylös! Moottorin kotelo on joskus tarpeen suojata moottoria ylikuumenemiselta anturi. Kytkee virran pois päältä ylikuormituksen. Usein sanotaan kierrossulku- vika moottorin käämien se myös on vaihdettava.

Olemme läsnä ollessa moottorit ja harja pesukoneisiin seuraavia merkkejä Samsung (Samsung), Candy (Candy), Bosch (Bosch), Indesit (Indesit), LG, ARDO (Ardo), AEG (AEG), ASKO (Asco), ARISTON (Ariston) BEKO (Beko ), BRANDT (Brand), ELECTROLUX (Electrolux) Atlanta, GORENJE (Burning) Hansa (Hans), HOOVER (Hoover), VESTEL (Vestel), IBERNA (Hibernia), Kelvinator (Kelvinator), MERLONI (Merloni), ZANUSSI ( Zanussi) Kaiser (Kaiser), Siemens (Siemens), poreallas (Whirlpool), ZEROWATT (Zerovatt), MIELE (Millet), Rolsen (Rawls), SILTALL (Ciltall), Elenberg (Elenberg) ja muut.

Lisäksi yksityiskohtia modernin pesukoneiden meillä on laaja valikoima varaosia Neuvostoliiton pesukoneet, jotka ovat saatavilla toistaiseksi. Nämä ovat yksiköihin Siperia, aalto, keijukainen, lokki, eureka, vauva Ja toiset. Tarjoamme näitä koneita varten: tiivisteet, tiivisteet, aktivaattorit, tukee, laakerit, ajastimet, aikaviive rele, Alkajaisiksi, venttiilit, nappi, iskunvaimentimet, kalusteet, letkut, holkki, hihnapyörät, kalusteet, vyöt.

Ostaa moottori (moottori), hiilet (elnktroschetki), Hall-anturi (tachosensor) Voit: St. Petersburg (Pietari), Marshala Kazakovan, 35 JUNO Markkina paviljongit: 341, 1189.

Korjata viallista moottoria (moottori) ei ole mahdollista - sitä voidaan korvata vain.

Jos et voi korvata viallisen moottorin (moottori), soita mestari puhelimeen +7905286 47 92 (Sergei) Ja vaihdat kohteen ilman ongelmia. Master palvelee: Krasnoselsky ja Kirovskin alueella Pietarissa sekä raskaana, Pietarhovin ja Lomonosov.

Varoitus. Lähetä Kodinkoneet COD (Venäjän postin). Ilmoita tilauksen oikeaan osoitteeseen, älä unohda INDEX posti ja vastaanottajan nimi..

Varoitus. Sivuston päivitys ei suoriteta päivittäin, joten hinta joidenkin tuotteiden saattaa hieman vaihdella.

LG pesukoneiden kanssa suoraan ajaa

moottori pesukoneisiin

Indesit (Indesit) Ariston (Aristo)

CESET 6170 A0673

Tuotekoodi (SKU): C00097256

Set 2 kpl. (5x12, 5x33) mm

Set 2 kpl. (5x12, 5x36) mm

Set 2 kpl. (5x13, 5x36) mm

Set 2 kpl. (5x12, 5x32) mm, (C00196540)

Set 2 kpl. (5x12, 5x32) mm

(Koodi): C00196539, 196539, 940N2I01 / 940N1I01, zam.047317, 140557, 142207, 273898, 481 281 718 952, 10528568, 481281718951, RI222537, 481 281 729 577, 196 544, 047 318 INDESCO

Indesit (Indesit) Ariston (Aristo) (kotelossa)

Set 2 kpl. (5x13, 5x32) mm, CESET

Tuotekoodi (SKU): C00194594, C00097255

moottori (moottori), pesukoneet

pesukone Hot-Point Ariston

(Vaikka kohta Aristo)

Koodi (tuote) - 371 201 205

Set 2 kpl. (5x12,5 5x36) mm (154740)

Koodi (koodi): 50216397005

Koko: 5h13.5x32 mm

Käytettävät moottorit pesukoneiden

Electrolux, Zanussi, AEG mallit: EW 1030, EW 1100, EW 1130, EW 1230, EW1231, EW 1246, EW 1246, EW 1547, EW 902, EW 930, EW 931, Wi 5200

Electrolux (Electrolux) Zanussi (Zanussi) AEG

malleille pyörre (Sisätiloissa) 481 281 729 603

5h13.5H32 mm G29PWD2WH, WTI9101, AWG329, AWG345

Vaihtoehtoinen majoitus: UN12102 (AEG), CBN904, CAR99.

Set 2 kpl, 12,5x5x32mm (481281729582)

Set 2 kpl, 12,5x6, 3x36mm

pesukoneisiin Miele

Koodi (artikkeli): 2881580, 481281729588, 12ML07, 1689370

Harjat käytetään tällaisessa mallissa pesukoneiden Miele: HM29-165, HM5314, HM5314C, HM5316, HM5316C, W697, W698, W699, W700, W701, W702, W703, W704, W705, W709, W710, W711, W716, W717, W719, W720, W723, W724, W726, W729, W730, W731, W732, W733, W735, W736, ​​W785, W786, W787, W788, W789, W791, W792, W793, W794, WT745, WT746

Set 2 yksikköä, (5x12, 5x32) mm (481281718952)

Set 2 yksikköä, (10x6, 3x32) mm (481931088019)

pyörre (Whirlpool) Ariston (Aristo) Indesit (Indesit)

Set 2 yksikköä, (5x13.5x32) mm

Koodi (artikkeli): 481 236 248 004, C00194594, C00097255, 92126721

VAIHTO - 49018683, 108801097, 481931088529, 1.17.005.00

Mitat harjat - 5x13.5x5 mm

Set 2 kpl (cut hiilet vasemmalle)

Tuotekoodi (SKU): 49.018.683

Suora akseli (Direct Drive)

pesukone BEKO (Beco)

Koodi (koodi): 2806850900, 2806850500, 2702920200, 2702920201, 2802010600

Kolme jalkaa raze 7-napainen, moottori hihnapyörän alla hihnan jaolla J

Alle talja vyöt J, 7 liitin yhteystiedot.

Bosch Maxx Logixx Sensitive (Bosch Max Logiks Sensetiv) siemens (Siemens) Neff (Neff)

Hihnavedon alle vaiheessa J, liitin yhteydet 6

Koodi (artikkeli): 142369

Bosch MAXX 4 (Bosch), siemens (Siemens)

Hihnavedon alle vaiheessa J, liitin yhteydet 7

Koodi (artikkeli): 144797

Koodi (koodi): 5500018685

Hihnavedon alle vaiheessa J, 9-napainen liitin

(Koodi): 1BS6525-8BC220 1,9 A BSH pumppaamot s.r.o

249W, 1700 / min 220 V, 50 Hz luokka 155F

Kalliille "hiljainen autoja"

liitin 6 nastaa, pesukone

liitin 7-napainen, pesukoneisiin

(Alle talja vyöt J, Stem 50 mm)

liitin 6 nastaa, pesukone

pesukone karamelli (Haier)

230-240 V hihnapyörä Vaiheessa H pin liitin 6

(Alle talja vyöt JJ)

8 liittimen koskettimet

Noin 13400 \ min, 220 V, 50 Hz, 410W

Nidec WU126U36E01 CL 180 (H), 480-1

Alle talja vyöt H, 6-napainen liitin.

WELLING HXGP2I.01 PESU 3,0 A_ 30 w_ SPIN 3,0 A_ 300 W pesukoneisiin

nbspIndesit (Indesit) Ariston (Aristo)

WELLING HXGP2I.05 PESU 3,0 A_ 30 w_ SPIN 3,0 A_ 300 W pesukoneisiin

nbspVestel (Vestel) Indesit (Indesit)

(Welling hxgp 21)

Alle talja hihnat J, 8-napainen liitin.

pesukone UPO (UPA)

(Alle talja vyöt H, varsi 46 mm)

liitin 6 nastat,

Noin 17000 \ min 220 V, 50 Hz 480

WELLING HXGPIL 51 CLASS 155 PESU

3,0 A; 30 W; SPIN 3,0 A; 300 W

pesukone pyörre (Whirlpool)

puoliautomaattinen pesukone

WASH XD-120, 220 V, 120 W, 1,0 A, 9 mF

puoliautomaattinen pesukone

WASH XD-135, 220 V, 135 W, 1,25 A, 10 mF

puoliautomaattinen pesukone

XTD-30, 220 V, 30 W, 0,5 A, 3 mF

puoliautomaattinen pesukone

YXB-60, 220 V, 60 W, 0,7 A, 5 mF, noin 1280 \ min

puoliautomaattinen pesukone

YYG-60, 220 V, 60 W, 0,72 A, 5 mF

* Päivittäminen sivusto ei suoriteta päivittäin, joten tuotteen hinta saattaa hieman vaihdella.

Moottorin korjaus pesukoneet (master yksityinen)

Soita meille +7 905 286-47-92 Sergey

pesukone

pesukone

pesukone

pesukone

pesukone

oisuschestvlyayu vaihdetaan ja korjataan viallisten sähkömoottorit (moottorit) pesukoneissa seuraavia merkkejä:

Samsung (Samsung), Candy (Candy), Bosch (Bosch), Indesit (Indesit), LG, ARDO (Ardo), AEG (AEG), ASKO (Asco), ARISTON (Ariston) BEKO (Beko), BRANDT (Brand ), ELECTROLUX (Electrolux) Atlanta, GORENJE (poltto), Hansa (Hans), HOOVER (Hoover), VESTEL (Vestel), IBERNA (Hibernia), Kelvinator (Kelvinator), MERLONI (Merloni), ZANUSSI (Zanussi), Kaiser ( Kaiser), Siemens (Siemens), poreallas (Whirlpool), ZEROWATT (Zerovatt), MIELE (Millet), Rolsen (Rawls), SILTALL (Ciltall), Elenberg (Elenberg) ja muut.

pesukone moottori on yksi kalliita komponentteja.

Kustannukset moottorin pesukoneiden Indesitin (Indesitin) Ariston (Ariston) vaihtelee - 4000-6000 ruplaa.

Kustannukset sähkömoottori pesukoneiden Bosch (Bosch) Siemens (Siemens) - 8000-15000 ruplaa

moottori kustannukset pesukoneiden Electrolux (Electrolux) Zanussi (Zanussi), Aeg (AEG) - 7000-10000 ruplaa

Kustannukset sähkömoottori pesukoneiden LG (E-G) - 4000-7000 ruplaa

Kustannukset sähkömoottori pesukoneiden Ardo (Ardo) - 4000-6000 ruplaa

Kustannukset sähkömoottori pesukoneiden Samsung (Samsung) - 4000-7000 ruplaa

Lisäksi tarjonta joidenkin harvinaisten tai vanhoja moottoreita joutua odottamaan kuukausia, tai ei ollenkaan. Voin poimia moottori tai moottorin korjaus oman pesukone ja asettaa sen lyhyessä ajassa ja takuuseen.

Puhelin: +7 905 286-47-92 (Pietari), Sergei.

St. Petersburg, ul. Marsalkka Kazakov, 35 d

Fair "Juno", paviljonki № 1189 paviljonki numero 341

Miten muuttaa harjalla pesukoneen moottori?

Uskotaan, että työ harjan pitäisi olla normaali 6-8 vuotta. Mutta tämä riippuu siitä, kuinka usein hyödyntää koneen. Mistä tiedän, että harja pesukoneet ovat kuluneet?

Yleensä tässä vaiheessa seuraavat asiat:

 • Äkillinen heikkeneminen moottorin teho (sama voi johtua kulumisesta käyttöhihna).
 • Ja epätavallista ääntä aikaan rummun kruitsya (myös voi osoittaa tunkeutuminen vieraan esineen välillä amme ja rummun ja laakerin kuluminen).

Ensin sammuttaa meidän kodinkoneet sähkön. Siirrymme purkaa laitetta:

 1. Päästä moottorin meidän täytyy poistaa takaseinä pesukoneen vaippa. Yleensä se on kiinnitetty muutamalla ruuvilla, jotka poistetaan ruuvimeisselillä ilman tavanomaisia ​​ongelmia.
 2. Sitten täytyy poistaa hihna. Se on yksinkertainen. On vain tarpeen vetää sitä kohti sinua samalla kiertämällä vapaalla kädellään talja. Bändimme on peräisin talja ja pysyy käsissä.
 3. Poista se moottorista. Ja irrota sivulle päin.
 4. Seuraavaksi haluamme sammuttaa moottori johdot ja saada se. Katkaista lanka, vetämällä liitin itse.
 5. Moottori on kiinnitetty minkäänlaisia ​​kiinnikkeitä. Tavallisesti käytetään tähän tarkoitukseen pultilla tai ruuvilla. Kääntämään niitä ja poistaa moottori pesukoneen.

Kaikki. Moottori olemme poistaneet, nyt korvaavan harjat.

Mutta ennen kuin alkaa tehdä tämän, sinun pitää tilata uusi huollettavissa harjat. Jotta ei tehdä virheen ja tilata asiaankuuluvat yksityiskohdat välttämätöntä löytää muodossa sähkömoottorin. Se voi lukea etiketissä, joka sijaitsee moottorin.

Ostaa uusia harjoja sähkömoottorin pesukoneen, voit soittaa erikoistuneissa osissa kaupoissa tai ota yhteys huoltoon, jotka palvelevat tällaista laitteita. Joten varmaan ilman liikaa vaivaa saada tämän moottorin osia internetissä.

Kirjoita tahansa hakukoneen nimi kaupunkisi, ja ilmaisu "ostaa harjamoottori pesukoneen." Hakutuloksissa löydät sivustoja kaupungissa, jossa voi saada tarvittava varaosa. Tilauksesta, sinun on annettava nimi ja sarjan koneen ja moottorin ilmeen.

Käännymme lopuksi prosessin korvaa harjat:

 • Kierrä harjaa moottoriin ja tarkastaa ne. Jos et tee virheen ja ongelma pesukoneeseen juuri harjat, huomaat, että harjat ovat kuluneet, sinä kohtuullisesti säädettyihin.
 • Tarkista kunto keräilijän kääntämällä sitä sormella. Jos on pieniä naarmuja, ne voidaan poistaa hienolla hiekkapaperilla.
 • Seuraavaksi varovasti aseta uuteen harjaan pesukone ja kiinnitä ne ruuveilla ja ruuvimeisselillä.
 • Nyt yritän pyörittää moottoria käsin. Tämä auttaa ymmärtämään, kuinka hyvin harjalla vieressä moottoriin. Pyörimisen aikana, sinun pitäisi kuulla napsahduksen.

Jos teit kaiken oikein, niin se on aika kerätä auton.

Rakentaa autoja meidän täytyy tehdä seuraavat:

 1. Bringing moottori paikalleen ja kiinnitetään ruuveilla (tai pultilla, riippuen miten se on kiinnitetty mallisi).
 2. Palata paikka hihna. Ensimmäinen laittaa sitä moottoriin ja sitten pyörän. Jotta asemoitua oikein hihna, on tarpeen vetää osan pyörään. Ja kierrä sitten hihnapyörän ja hihnan hallussapidosta, pystymme selviytymään tehtävämme. Voit selata sitä muutaman kerran varmistaa, että kaikki loksahtivat paikoilleen.
 3. Nyt kiinnitä johdot moottorin liittimistä.
 4. Sulje takakansi ja kiinnitä ruuveilla.
 5. Nyt meillä on jäljellä vain suorittaa testiajon pesukoneen.

Miten muuttaa harjan moottoriin - Video:

5 Reader Kommentit

OTLINOE video kommentti.

Mistä voin ostaa näitä harjoja?

Pikaista laakeri numerot atlas 50s124

Jälkeen pyörivät kiekot pysähtynyt muuttuneen harjat moottoriin. Ja se toimi, mutta siellä oli haju polttava - on tullut lämmintä moottoria. Koska mitä se voisi olla? Moottori Arcelik 2806850500, kone BEKO WKL 14580 D

Ehkä jotain estää vapaan pyörimisen rummun, ehkä myös vaihtaa laakerit

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin