Harjat pesukoneiden sähkömoottoreille

Harjat sähkömoottoreille pesukoneille

Pesukoneen tavallinen omistaja ei yleensä ajattele tämän käyttökelpoisen laitteen sisäisiä järjestelyjä ja periaatteita. Meille tärkein asia on, että styaralka toimii kunnolla, "täydellisesti" hoitaa päätehtävänsä - pesemällä, huuhtelemalla ja pyörittämällä pyykkiä.

Tämä jatkuu siihen päivään saakka, että huomaamme vianmäärityksen avustajan toiminnassa. Tällöin ainakin kotitalouskoneiden laiteosaaminen on erittäin hyödyllistä. Juuri tässä vaiheessa useimmat meistä ensin lukevat huolellisesti käyttäjän käsikirjan ja oppivat paljon uusia tietoja, jotka kaikki styralkan omistajat pitävät ihanteellisina.

Tänään kerromme sähköharjoista, jotka ovat yksi pesukoneen moottorin tärkeimmistä elementeistä. Tästä artikkelista saat tietoa siitä, mitä he ovat, mitä he tarvitsevat ja kuinka kunnolla korvataan sähköiset harjat.

Sähköharjot ovat pesukoneen moottorin yksityiskohdat, jotka ovat välttämättömiä kontaktien varmistamiseksi. Harja on pieni metallilaite, joka koostuu sylinterimäisestä tai kuutioisesta kärjestä, pitkästä jousesta ja itse kosketuspinnasta.

Sähköharjojen toiminnan periaate on se, että ne lähettävät sähköenergiaa ulkoisesta piiristä moottorin roottorin käämitykseen, minkä seurauksena sen pyöriminen tapahtuu.

Erilaisia ​​sähköharjoja käytetään eri pesukoneiden malleissa; niiden pääasiallinen ero on kiinnityselementin valmistuksen materiaali. Useimmiten kodinkoneiden moottorit on varustettu seuraavilla sähköharjoilla:

 • kupari-grafiitti;
 • hiili-grafiitti;
 • sähkögrafi.

Myös moottoriharjojen valmistukseen käytetään kuparia (kosketusmateriaalia) ja terästä (jousimateriaalia).

Niinpä sähkökäyttöisten harjojen valmistukseen, jotka on varustettu pesukoneilla, valitaan vain erittäin vahvat materiaalit, joilla on hyvä kulumiskestävyys. Sitä vastoin sähkömoottorin harjat pidetään "kulutustavaroina" - osia, joita usein vaihdetaan. Miksi näin tapahtuu?

1

Kotitalouskoneiden valmistajien vakuutuksista keskimääräinen sähköbrushit kestävät viisi vuotta, ja harvoin käytetään styralkiä - kaksi kertaa niin pitkä. Tämä on totta: harjat säännöllisesti palvelevat useita vuosia, ja sitten palavat ja ne on vaihdettava. Niinpä ne suojaavat moottorin muita osia kulumiselta, joka on työvoimakykyisempää ja maksaa enemmän.

Sähköisten harjojen käyttöikä on päättynyt ja näiden osien korvaaminen on tarpeen, ja seuraavat merkit ovat merkki:

 • pesukoneen moottorin äkillinen pysäytys, joka ei liity jännitteen vaihteluihin ja sähkökatkoksi;
 • ulkomaisen melun esiintyminen pesun ja kehruuden aikana (halkeilu tai kouristus);
 • moottorin tehon väheneminen - tämä on osoitettu esimerkiksi nopeuden pienentämisellä, minkä seurauksena pesua ei paineta huonosti;
 • savun haju tai polttaminen laitteen toiminnan aikana;
 • moottorin ongelmiin liittyvän virhekoodin näyttö.

 • Asiantuntijat suosittelevat, että "natiivi" sähköharja korvataan vain alkuperäisillä (toisin sanoen samasta valmistajasta ja suunniteltu suoraan tälle styarimallille). Myynnissä on myös yleisiä vaihtoehtoja, mutta ne voivat aiheuttaa moottorin toimintahäiriöitä.
 • Vaikka vain yksi harja on kulunut, molemmat täytyy vaihtaa, sillä muuten roottorin kuormitus jakautuu epätasaisesti, mikä johtaa uusiin toimintahäiriöihin.
 • Ennen kuin vaihdat harjat, selvitä, minkä tyyppinen harja on asennettu pesukoneeseen. Voi olla kolme vaihtoehtoa: harjan rungon kokonaan muovista, kokoontaitettava harjat, joka koostuu kolmesta yksinkertaisista elementeistä tai harjat, jotka on valmistettu grafiitista tangot kuparin yhteyksiä.

Jos kysyt korjaajaa selvittämään pesukoneen ongelmat, todennäköisesti hän korvaa sähköiset harjat. Jos onnistut itse löytämään virheen, voit korvata varaosan itse. Seuraavassa kuvataan yksityiskohtaisesti, kuinka tämä tehdään.

Ensimmäinen asia on purkaa styralka päästäkseen moottoriin ja hakea vaihdettavat osat. Ennen tätä, sammuta laite verkkovirrasta, irrota letkuliitäntä ja tyhjennä vesi.

Sitten jatkamme seuraavassa järjestyksessä:

 • irrota kiinnikkeet, joilla kiinnitetään takapaneeli ja irrota ne varovasti.
 • irrota hihna hihnapyörästä;
 • irrota pultit, joilla roottori kiinnitetään rumpuun, poista se;
 • valokuvan kaikkien tarvitsemiesi elementtien sijainti;
 • irrota vuorotellen sähkökärjet pistorasioista, irrota koskettimet;
 • kuparilevyt, jotka sijaitsevat keräilijällä, hieman hankautunut nazhdachkoy;
 • suorita sama menettely uudella sähköisellä harjalla, keräämme kuparipölyn pölynimurilla;
 • asennamme harjat pesiin.

Laitteen kokoaminen suoritetaan jatkuvasti tarkistamalla aiemmin otettu valokuva, johon on kiinnitetty kaikki tärkeät moottorin osat. Ensin asensimme sähkömoottorin. Ennen kuin asetamme käyttöhihnan hihnapyörään, tarkistamme uusien harjojen käytön. Voit tehdä tämän yhdistämällä pesukoneen verkkoon ja käynnistämällä spin-ohjelman. Jos huomaat harjojen kipinöinnin ensimmäisinä työpäivinä, älä pelkää - se on täysin normaalia. Kun olet vakuuttunut uusien varaosien huollettavuu- desta, irrota kone uudelleen verkosta, palauta käyttöhihna ja kiinnitä takapaneeli.

Boschin pesukoneen sähkömoottoreiden harjojen korvaaminen on esitetty Vladimir Khatuntsevin videossa.

Harjoitushinnat ja erikoisasiantuntijat

Jos et usko omiin kykyihin, korvaava harjat parasta jättää ammattilaisille - he selviytyä tästä tehtävästä nopeasti ja hyvin kohtuullisin kustannuksin. Ostavat uusia harjat, myös todennäköisesti, hallitsee - hän pystyy valitsemaan sopiva malli, joka on yhteensopiva stiralka. Hinta tämä palvelu riippuu alueen asut, mutta keskimäärin se on noin 1000-1500 ruplaa. Harjojen hinta riippuu koneen valmistajasta ja mallista. Omistajat pesukoneet Indesit, Bosch, Hotpoint Ariston, Ardo, Beko, Zanussi, Candy, Siemens, Samsung tarvitse tukeutua määränä alueella 300-2000 ruplaa.

Pesukoneen jalustat

Kuinka avaat pesukoneen, jos kahva murtuu?

Dekoodaus tarroilla kuvakkeilla vaatteiden pesussa

Kuinka paljon jauhetta jauhe pesukoneeseen?

Tachogenerator pesukoneessa (anturi, Hall-anturi)

Pressostat-pesukone: kaiken vedenpinnan anturista

Kaikki oikeudet pidätetään, 14+

Sivustoaineiden kopiointi on mahdollista vain, jos asennat aktiivisen linkin sivustoomme.

Harjat pesukoneille

Pesukone on melko monimutkainen laite, jonka sydän on moottori. Jälkimmäinen mahdollistaa rummun pyörimisen ja on sähkölaite.

Stylalkin moottori ei poiketa muista asynkronisista sähkömoottoreista ja se on suunnitellut harjat.

Harjat ovat pieni kappale, joka koostuu sylinterin tai parallelepipedin muodossa olevasta kärjestä, pehmeästä pitkäjousesta ja kosketuksesta. Harjat tarjoavat voimansiirron moottorin roottorin käämille, jolloin se pyörii.

Koska ne ovat läheisesti roottorin akselin vieressä ja jotka vuorostaan ​​pyörivät, harjat yleensä kuluvat ajan myötä. Nämä elementit on erityisesti tehty pehmeämmistä johtavista materiaaleista, jotta ne eivät vahingoita elementtejä, koska harjat korvataan paljon helpommin kuin moottorin "sydän".

Pääero on kiristyselementti:

Kaikissa harjoissa oleva jousi on tavallisesti terästä, ja kosketus kuparista.

Aika monessa suhteessa riippuu pesun taajuudesta, rummun ruuhkautumisesta, laitteen oikeasta käytöstä ja kokoonpanon laadusta. Yleensä, Tämä elementti on melko kestävä ja voi toimia yli viiden vuoden ajan. Joissakin tapauksissa pesukoneiden sähkömoottoreiden harjat voivat toimia yli 10 vuoden ajan. Heidän korvaamistaan ​​ei aina vaadita, koska jokin on periaatteessa epäkunnossa, ja sinun on ostettava uusi styaralka.

Jos haluat tunnistaa, milloin grafiittitangot ovat kuluneet, ei ole vaikeaa, voit määrittää sen seuraavilla merkillä:

 1. Sähkömoottori yhtäkkiä lakkasi. Jos jännitteenvaihteluita ei olisi, mekaaniset vaikutukset pesukoneeseen, niin todennäköisesti moottori yksinkertaisesti pyyhki pois harjat.
 2. Toiminnan aikana saattaa ilmetä epämiellyttävää kohinaa tai halkeilua. Todennäköisesti grafiittielementit tyhjennetään kokonaan ja jouset jo hankaavat roottoria vasten, mistä syystä halki.
 3. Moottorin pudotus. Esimerkiksi kone ei saa painetta painettaessa, ja pesula pysyy kosteana.
 4. Laitteesta alkaa kulkea tulta ja polttaa.
 5. Laite näyttää näytöllä vastaavan virhekoodin.

Voit ostaa harjoja pesukoneelle on yksinkertainen asia, mutta sinun täytyy tietää muutamia vivahteita:

 • laitteessa käytetään yleensä 2 elementtiä;
 • molempien harjojen on välttämättä oltava samat, koska erilaisten jousien jäykkyyden omaavien tai epäyhdenmukainen materiaalien asentaminen vaarantaa moottorin rikkoutumisen nopeasti;
 • ostaa harjoja mallin moottorille, joka on asennettu teidän stiralka;
 • tarkista varaosat vikoja varten.

Harjaa ei ole vaikea vaihtaa, mutta sinun on lähestyttävä sitä mahdollisimman suurella vastuulla. Korjaustöihin tarvitaan työkaluja: eri kokoja, hiekkapaperia ja pihdit.

Pesukoneen purkamisen vaiheet ovat seuraavat:

 1. Irrota laite aina ensin verkkovirrasta.
 2. Tarvitset laitteen takaosan. Jos et pääse lähelle sitä irrottamatta veden- ja viemäriverkosta, niin on katkaistava viestintä.
 3. Irrota takaseinä autoon. Yleensä se kiinnitetään ruuveihin.
 4. Suojakannen purkamisen jälkeen edessäsi on hihnapyörä, jossa on jännittynyt vyö. Hihna on poistettava. Tämä tehdään hyvin yksinkertaisesti: hihnaa on hieman vedettävä ja käännettävä hihnapyörä.
 5. Seuraava vaihe - poistaa moottori virtalähteestä. Se riittää vetää liittimen johdot raon moottorin.
 6. Irrota moottorin itse. Pääsääntöisesti se on kiinnitetty muutamia pultteja.

Pyyhkimen menee näin:

 • moottori antaa toisella puolella, jossa harjan rungon, kierrä kiinnityspultit;
 • irrota moottori harjalla;
 • poista vara toiselta puolelta moottorin;
 • Tarkastaa elementit - käytetään tyypillisesti tangon pituus on pienempi kuin 1,5 cm (jos pituus on pidempi kuin ongelma on todennäköisesti ole harjat);
 • puhdista moottorin pakosarja, koska se katetaan musta pöly harjojen (Jos on näkyvissä naarmuja, sitten ne on puhdistettava hiekkapaperilla);
 • Asenna uusi harja ja kiinnitä ne ruuveilla.

Viimeinen vaihe on asennus moottorin ja paluuta koneen sen tilalle. Kaikki toimenpiteet suoritetaan päinvastaisessa järjestyksessä:

 • asettaa moottorin sijallaan ja kiinnitä ruuveja tai muita kiinnikkeitä;
 • Liitä virtajohto;
 • mekko hihna - ensin moottorin, sitten talja, vierittää kunnes hihna napsahtaa paikalleen;
 • Asenna takakansi.

Valmistumisen jälkeen kaikki työ varmista laitteen. Käynnistää mitään ohjelmaa ja kuunnella moottorin. Jos se toimii normaalisti tai hieman kovempaa, niin olet tehnyt kaiken oikein. Rattle rätinä kova melu - merkkejä toimintahäiriöstä.

Korvaava harjat - se on helppo korjata, niin arvioitu palvelukeskuksista on varsin halpaa. Välttää tarpeetonta vaivaa, ota yhteyttä erikoistuneissa keskuksissa tällaiseen työhön, Ehkä se maksaa paljon halvempaa kuin korvaa itse virhe.

Sivuillamme löydät katsauksia virhekoodeista pesukoneet eri merkkien, kuten "pesukoneet Whirlpool Codes" tai "koodit pesukoneet Hansa", jonka avulla voit opetella diagnosoida ja korjata joitakin ongelmia.

Korvaaminen harjat pesukone

Oliko tästä apua? Jaa tämä ystäviesi kanssa!

komea, nähnyt paljon tavaraa, että ihmiset korjattu)

moottorin akseli ei voida harjattu

voi vaurioittaa moottoria moninaiset joka

Varaosat pesukoneiden (P. 5)

(Moottorit, moottorit, harja, takometrit)

Dvigatel pesukone on olennainen osa, jota ilman toimintaa pesukoneen ei ole mahdollista. Useimmat nykyaikaiset pesukoneet, lukuun ottamatta pesukoneiden kanssa suoraan ajaa pyörimisen rummun kun pesu ja linkous soveltaa yhden vaiheen kommutaattorin moottorit.

Kotelon pesukone asennettu moottori Kierrosluvun ja ylikuumenemissuoja (lämpövaroke) on asennettu akselille hihnapyörään. Kiinnittäminen moottorin ammeen pesukone kovasti, neljästä kohdasta. MTBF: 3500 pesua tai 10 vuoden käytön. Korjaus pesukoneet sähkömoottori epäonnistumiset ovat erittäin harvinaisia. Jos pesukoneen rumpu ei pyöri tai pyöriä nykäyksiä yrittää ensiksi on tarpeen tarkistaa, onko riittävä harjan pituudelta. Pettäessä moottorin tai harjat voidaan myös havaita seuraavia oireita:

Hehku, kipinöintiä, halkeilua pohjan alle, joskus jolla on tunnusomainen haju palaneen. Havaittavissa joskus kipinöitä voidaan havaita läpi lastaus- luukun lasin.

Häiriö Mahdollinen:

Harjamoottori (hiillos):

1.Harjat MOTOPA (grafiitti harja) voi kipinä uuden AGR, kun ne eivät ole vielä riittävän pritorlis kollektoriin. Tuolloin kiillotuksesta (muutaman ensimmäisen pesut) on suositeltavaa käyttää pesukone virransäästötilassa (alikuormituksen).

2.Vuosina toiminnan moottorin kulumista sähkö, pilkkoo ne kosketuksessa säiliöön. Tämä on syy kipinöintiä. Tällöin sähkömoottori on poistettava Vaihda harja.

Moottorin moninaiset:

Jos harja tarpeeksi kauan, mutta kipinä syy on etsittävä kuluminen tai vaurioituminen kommutaattorin baareissa. Lamella tuhotaan intensiivinen hyödyntäminen AGR. Aste kuluminen lamelliuran voidaan määrittää ominaisuus säleiden ravistuksen harjat pyörimisen aikana moottorin akselin manuaalisesti. Lamellit keräilijä muodostettu kiinteästi moottorin akselille, ei sovelleta korjata. Tämä moottori on vaihdettava.

tachosensor:

Jos pesukone on ongelmia spin kenties syynä tähän oli vika tachosensor. Monet kotiäidit tietävät, että ylikuormittaa rummun liikaa pyykkiä yhtä vahingollista pesukoneen sekä nedokladyvat alusvaatteet. Kuitenkin kun talo kertynyt vuori likaista pyykkiä, jätämme tämän varoituksen. Tuloksena on epäonnistuminen tachosensor vastuussa toiminnasta sentrifugin, ja sitten etsivät uusia Hall-anturit pesukoneiden.

Tachosensor (Hall-anturi) sijaitsee moottorin kotelo. Mittaamiseksi moottorin nopeutta. Kun löysäämällä vahvistamista anturin, myös ponnahtaa virhe. Vedä ylös! Moottorin kotelo on joskus tarpeen suojata moottoria ylikuumenemiselta anturi. Kytkee virran pois päältä ylikuormituksen. Usein sanotaan kierrossulku- vika moottorin käämien se on vaihdettava.

Olemme läsnä ollessa moottorit ja harja pesukoneisiin seuraavia merkkejä Samsung (Samsung), Candy (Candy), Bosch (Bosch), Indesit (Indesit), LG, ARDO (Ardo), AEG (AEG), ASKO (Asco), ARISTON (Ariston) BEKO (Beko ), BRANDT (Brand), ELECTROLUX (Electrolux) Atlanta, GORENJE (Burning) Hansa (Hans), HOOVER (Hoover), VESTEL (Vestel), IBERNA (Hibernia), Kelvinator (Kelvinator), MERLONI (Merloni), ZANUSSI ( Zanussi) Kaiser (Kaiser), Siemens (Siemens), poreallas (Whirlpool), ZEROWATT (Zerovatt), MIELE (Millet), Rolsen (Rawls), SILTALL (Ciltall), Elenberg (Elenberg) ja muut.

Lisäksi yksityiskohtia modernin pesukoneiden meillä on laaja valikoima varaosia Neuvostoliiton pesukoneet, jotka ovat saatavilla toistaiseksi. Nämä ovat yksiköihin Siperia, aalto, keijukainen, lokki, eureka, vauva Ja toiset. Tarjoamme näitä koneita varten: tiivisteet, tiivisteet, aktivaattorit, tukee, laakerit, ajastimet, aikaviive rele, Alkajaisiksi, venttiilit, nappi, iskunvaimentimet, kalusteet, letkut, holkki, hihnapyörät, kalusteet, vyöt.

Ostaa moottori (moottori), hiilet (elnktroschetki), Hall-anturi (tachosensor) Voit: St. Petersburg (Pietari), Marshala Kazakovan, 35 JUNO Markkina paviljongit: 341, 1189.

Korjata viallista moottoria (moottori) ei ole mahdollista - sitä voidaan korvata vain.

Jos et voi korvata viallisen moottorin (moottori), soita mestari puhelimeen +7905286 47 92 (Sergei) Ja vaihdat kohteen ilman ongelmia. Master palvelee: Krasnoselsky ja Kirovskin alueella Pietarissa sekä raskaana, Pietarhovin ja Lomonosov.

Varoitus. Lähetä Kodinkoneet COD (Venäjän postin). Ilmoita tilauksen oikeaan osoitteeseen, älä unohda INDEX posti ja vastaanottajan nimi..

Varoitus. Sivuston päivitys ei suoriteta päivittäin, joten hinta joidenkin tuotteiden saattaa hieman vaihdella.

LG pesukoneiden kanssa suoraan ajaa

moottori pesukoneisiin

Indesit (Indesit) Ariston (Aristo)

CESET 6170 A0673

Tuotekoodi (SKU): C00097256

Set 2 kpl. (5x12, 5x33) mm

Set 2 kpl. (5x12, 5x36) mm

Set 2 kpl. (5x13, 5x36) mm

Set 2 kpl. (5x12, 5x32) mm, (C00196540)

Set 2 kpl. (5x12, 5x32) mm

(Koodi): C00196539, 196539, 940N2I01 / 940N1I01, zam.047317, 140557, 142207, 273898, 481 281 718 952, 10528568, 481281718951, RI222537, 481 281 729 577, 196 544, 047 318 INDESCO

Indesit (Indesit) Ariston (Aristo) (kotelossa)

Set 2 kpl. (5x13, 5x32) mm, CESET

Tuotekoodi (SKU): C00194594, C00097255

moottori (moottori), pesukoneet

pesukone Hot-Point Ariston

(Vaikka kohta Aristo)

Koodi (tuote) - 371 201 205

Set 2 kpl. (5x12,5 5x36) mm (154740)

Koodi (koodi): 50216397005

Koko: 5h13.5x32 mm

Käytettävät moottorit pesukoneiden

Electrolux, Zanussi, AEG mallit: EW 1030, EW 1100, EW 1130, EW 1230, EW1231, EW 1246, EW 1246, EW 1547, EW 902, EW 930, EW 931, Wi 5200

Electrolux (Electrolux) Zanussi (Zanussi) AEG

malleille pyörre (Sisätiloissa) 481 281 729 603

5h13.5H32 mm G29PWD2WH, WTI9101, AWG329, AWG345

Vaihtoehtoinen majoitus: UN12102 (AEG), CBN904, CAR99.

Set 2 kpl, 12,5x5x32mm (481281729582)

Set 2 kpl, 12,5x6, 3x36mm

pesukoneisiin Miele

Koodi (artikkeli): 2881580, 481281729588, 12ML07, 1689370

Harjat käytetään tällaisessa mallissa pesukoneiden Miele: HM29-165, HM5314, HM5314C, HM5316, HM5316C, W697, W698, W699, W700, W701, W702, W703, W704, W705, W709, W710, W711, W716, W717, W719, W720, W723, W724, W726, W729, W730, W731, W732, W733, W735, W736, ​​W785, W786, W787, W788, W789, W791, W792, W793, W794, WT745, WT746

Set 2 yksikköä, (5x12, 5x32) mm (481281718952)

Set 2 yksikköä, (10x6, 3x32) mm (481931088019)

pyörre (Whirlpool) Ariston (Aristo) Indesit (Indesit)

Set 2 yksikköä, (5x13.5x32) mm

Koodi (artikkeli): 481 236 248 004, C00194594, C00097255, 92126721

VAIHTO - 49018683, 108801097, 481931088529, 1.17.005.00

Mitat harjat - 5x13.5x5 mm

Set 2 kpl (cut hiilet vasemmalle)

Tuotekoodi (SKU): 49.018.683

Suora akseli (Direct Drive)

pesukone BEKO (Beco)

Koodi (koodi): 2806850900, 2806850500, 2702920200, 2702920201, 2802010600

Kolme jalkaa raze 7-napainen, moottori hihnapyörän alla hihnan jaolla J

Alle talja vyöt J, 7 liitin yhteystiedot.

Bosch Maxx Logixx Sensitive (Bosch Max Logiks Sensetiv) siemens (Siemens) Neff (Neff)

Hihnavedon alle vaiheessa J, liitin yhteydet 6

Koodi (artikkeli): 142369

Bosch MAXX 4 (Bosch), siemens (Siemens)

Hihnavedon alle vaiheessa J, liitin yhteydet 7

Koodi (artikkeli): 144797

Koodi (koodi): 5500018685

Hihnavedon alle vaiheessa J, 9-napainen liitin

(Koodi): 1BS6525-8BC220 1,9 A BSH pumppaamot s.r.o

249W, 1700 / min 220 V, 50 Hz luokka 155F

Kalliille "hiljainen autoja"

liitin 6 nastaa, pesukone

liitin 7-napainen, pesukoneisiin

(Alle talja vyöt J, Stem 50 mm)

liitin 6 nastaa, pesukone

pesukone karamelli (Haier)

230-240 V hihnapyörä Vaiheessa H pin liitin 6

(Alle talja vyöt JJ)

8 liittimen koskettimet

Noin 13400 \ min, 220 V, 50 Hz, 410W

Nidec WU126U36E01 CL 180 (H), 480-1

Alle talja vyöt H, 6-napainen liitin.

WELLING HXGP2I.01 PESU 3,0 A_ 30 w_ SPIN 3,0 A_ 300 W pesukoneisiin

nbspIndesit (Indesit) Ariston (Aristo)

WELLING HXGP2I.05 PESU 3,0 A_ 30 w_ SPIN 3,0 A_ 300 W pesukoneisiin

nbspVestel (Vestel) Indesit (Indesit)

(Welling hxgp 21)

Alle talja hihnat J, 8-napainen liitin.

pesukone UPO (UPA)

(Alle talja vyöt H, varsi 46 mm)

liitin 6 nastat,

Noin 17000 \ min 220 V, 50 Hz 480

WELLING HXGPIL 51 CLASS 155 PESU

3,0 A; 30 W; SPIN 3,0 A; 300 W

pesukone pyörre (Whirlpool)

puoliautomaattinen pesukone

WASH XD-120, 220 V, 120 W, 1,0 A, 9 mF

puoliautomaattinen pesukone

WASH XD-135, 220 V, 135 W, 1,25 A, 10 mF

puoliautomaattinen pesukone

XTD-30, 220 V, 30 W, 0,5 A, 3 mF

puoliautomaattinen pesukone

YXB-60, 220 V, 60 W, 0,7 A, 5 mF, noin 1280 \ min

puoliautomaattinen pesukone

YYG-60, 220 V, 60 W, 0,72 A, 5 mF

* Päivittäminen sivusto ei suoriteta päivittäin, joten tuotteen hinta saattaa hieman vaihdella.

Moottorin korjaus pesukoneet (master yksityinen)

Soita meille +7 905 286-47-92 Sergey

pesukone

pesukone

pesukone

pesukone

pesukone

oisuschestvlyayu vaihdetaan ja korjataan viallisten sähkömoottorit (moottorit) pesukoneissa seuraavia merkkejä:

Samsung (Samsung), Candy (Candy), Bosch (Bosch), Indesit (Indesit), LG, ARDO (Ardo), AEG (AEG), ASKO (Asco), ARISTON (Ariston) BEKO (Beko), BRANDT (Brand ), ELECTROLUX (Electrolux) Atlanta, GORENJE (poltto), Hansa (Hans), HOOVER (Hoover), VESTEL (Vestel), IBERNA (Hibernia), Kelvinator (Kelvinator), MERLONI (Merloni), ZANUSSI (Zanussi), Kaiser ( Kaiser), Siemens (Siemens), poreallas (Whirlpool), ZEROWATT (Zerovatt), MIELE (Millet), Rolsen (Rawls), SILTALL (Ciltall), Elenberg (Elenberg) ja muut.

pesukone moottori on yksi kalliita komponentteja.

Kustannukset moottorin pesukoneiden Indesitin (Indesitin) Ariston (Ariston) vaihtelee - 4000-6000 ruplaa.

Kustannukset sähkömoottori pesukoneiden Bosch (Bosch) Siemens (Siemens) - 8000-15000 ruplaa

moottori kustannukset pesukoneiden Electrolux (Electrolux) Zanussi (Zanussi), Aeg (AEG) - 7000-10000 ruplaa

Kustannukset sähkömoottori pesukoneiden LG (E-G) - 4000-7000 ruplaa

Kustannukset sähkömoottori pesukoneiden Ardo (Ardo) - 4000-6000 ruplaa

Kustannukset sähkömoottori pesukoneiden Samsung (Samsung) - 4000-7000 ruplaa

Lisäksi tarjonta joidenkin harvinaisten tai vanhoja moottoreita joutua odottamaan kuukausia, tai ei ollenkaan. Voin poimia moottori tai moottorin korjaus oman pesukone ja asettaa sen lyhyessä ajassa ja takuuseen.

Puhelin: +7 905 286-47-92 (Pietari), Sergei.

St. Petersburg, ul. Marsalkka Kazakov, 35 d

Fair "Juno", paviljonki № 1189 paviljonki numero 341

1