Harja ikkunoiden pesu korher

Miten käyttää Karcher pitkä kahva ikkunoiden pesu

Ikkunat talossa on aina oltava puhdas. Tapoja olemassa pestä tarpeeksi. Mutta toimintaa, joka vaatii paljon työtä. Avulla moderneja laitteita voi olla aikaa vievää työtä mahdollisimman helppoa ja säästää aikaa. On erinomainen apulainen pyyhin Karcher.

Toimintaperiaate perustuvia laitteita nesteen saanti saastuneiden pintojen. Tämän seurauksena ikkuna on puhdas ja täysin kuiva. Se levitetään lasin erityinen neste, lika sotkee ​​suuttimen mikrokuitujen kiinnitetty sylinterin kannatin.

Virtansa akkulaturi. Se on erittäin kätevä, t. To. Voit käyttää sitä, ja ilman virtalähdettä.

Kitti sisältää lisäksi sumutin, jossa on pullon 250 ml. Se on täytetty erityistä puhdistusainetta, joka prosessoidaan likainen ikkuna.

By pyyhin etuja ovat:

 • kevyt - 700 grammaa;
 • yksinkertainen toimenpide;
 • laatu ja nopean puhdistuksen;
 • työskennellä ilman virtalähde;
 • Se ei jätä lasiin raitoja;
 • Se on vihjeitä monien kohtaloita;
 • ikkuna saa houkuttelevan näköisiä;
 • ympäristöystävällisyyttä;
 • turvallisuuden operaatioon;
 • Pyyhin kahva voi olla eripituisia, jotka vaihtelevat 20 cm ja päättyy muutaman metrin.

Pyyhkimet puhdistamiseksi ikkunoita voidaan käyttää vaakasuorassa ja pystysuorassa tasossa. Erinomainen puhdistaa lasipöydät. Tehokkaasti puhdistaa objektit posliinista, lasista ja laatta.

Laitteessa on joitakin haittoja:

 • tarvittavat tavarat muuttuvat jatkuvasti;
 • korkea hinta pyyhin.

Tämä tapahtuu yksinkertaisesti. Ensin täytyy pestä lasin märkä harjalla. Kumisen suuttimen ajaa pois vettä. Lasi on täysin puhdas. Jos tahroja edelleen, on tarpeen korvata kumi laitteen osan. On mahdollista ostaa lisää, vaan saada moppi ei ole täysin välttämätöntä.

Jos ikkuna on suuri alue, sitten ylös on vaikea päästä. Mutta pyyhin Karcher on suutin on pitkä kahva, joka on kytketty laitteeseen. teleskooppivarsi Se ulottuu suurin pituus käytön aikana, ja varastointi ei vaadi paljon tilaa, koska se taittuu minimikoko. Harja voi tehdä kaltevuuskulma, joka yksinkertaistaa puhdistusta lasia.

Moppi varustettu teleskooppi kahvat, ovat erittäin kätevä pesu ja panoraamaikkunat rakennuksissa, joissa on korkeat katot. Ne ovat käteviä pestä indehiscent ikkunat loggialle tai parveke.

WV 50 Plus - malli Karcherin kanssa laajentuneen konfiguraation, joka sisältää:

 • latauksen;
 • spray pullo, jossa on suutin, joka on valmistettu mikrokuitua;
 • näytteenottolaite (20 ml pesu);
 • laitteet ja imusuutin siihen;
 • kumi (puhdistus) suutin;
 • lukkorengas.

Kärcherin laite kiinnitetään tiedot (kuvilla) lausunto, joten se on helppo koota.

Ominaisuus pyyhin Kärcher kuuluu läsnäolo erityisen säiliö on tarkoitettu keräämiseksi likaista vettä. Se ei anna veden kerääntyä ikkunalaudalla, kuivat kädet ja tulee aina olemaan emäntä vaatteita. Lasinpuhdistimella niputettu aina keskittynyt. Näin ollen, se riittää pitkään, t. Jotta. Ennen käyttöä se laimennetaan vedellä.

sisältää akkulaturi ja. Latausaika on 3 tuntia pyyhin akku toimii enintään 20 minuuttia.

Ensimmäistä käyttöä pyyhin

Ensimmäinen ikkuna puhdistamiseen tarvitaan:

 • Laite kootaan ja latauksen jälkeen, irrota verkko;
 • Kaada laimennettiin vedellä (1: 8) konsentroi spray;
 • Suihkuta lasi;
 • Mikrokuituliina jauhaa suutin likaa;
 • likaa kerääviä liuotettiin perusyksikkö;
 • pestä korkeat ikkunat liittää teleskooppinen kiinnitys laitteeseen.

Alettava kerätä likaa päälle lasin, alhaalta ylöspäin, ja vaakatasossa. Lähialueelle lasin kumit tulisi käsitellä huolellisesti. Siellä on kertynyt paljon likaa.

Kun valmis, huuhdellaan puhtaalla vedellä suutin mikrokuitua vuodattaa likainen vesisäiliö, huuhtele Karcher sisällä. Tämän jälkeen laite voidaan ladata.

Kärcher takalasinpyyhin suositellaan hoidon tahansa sileät pinnat. Helppo puhdistaa modulaarinen huonekalut, pestä auton ikkunat.

Käyttösuositus pyyhin

 1. Laite on tarkoitettu vain veden keräämiseksi lasi, laatta ja kiiltävät pinnat. Siksi ei ole suositeltavaa käyttää keräämään pölyä.
 2. On kiellettyä kerätä Karcher vuoto irtotavarana. Vaakatasossa laitteen vahingoittamatta itse voi imeä enintään 25 ml vettä.
 3. Pesuaineet puhtaamman ikkunoita ei vaahtoa ja ei sisällä alkoholia. On suositeltavaa käyttää erikoistuneita puhdistusaineet.
 4. Varaosat Kärcher oltava valmistajan kanssa ja tämän mallin kanssa.
 5. Vahingoittaa laitetta, joka tapahtui koska sääntöjen rikkomisesta, laitteen takuu ei oteta huomioon. Palvelukeskuksessa korjata se ei ole, että korvaaminen myös evätä.

Turvatoimet kun laitteella työskenneltäessä:

 • Akku latautuu on mahdollista vain erikoistunut latauslaitteen, joka on täydellinen;
 • Emme voi sallia lasten käyttää laitetta;
 • osaksi tuuletusaukkoja ei saa altistaa esineistä;
 • työskenneltäessä Kärcher vesisuihku ei saa päästää sähkölaitteita tai silmässä;
 • puhdistukseen herkät pinnat, olisi huomaamaton sijainti tarkistaa tarkoittaa kostutetulla kankaalla siinä poistaa vahingon aiheutuminen.

Pyyhin Karcher - Hyödyllisiä kotitalouden laite, joka on tarkoitettu tahrojen poistamiseksi, plakin ja erilaisia ​​epäpuhtauksia lasi, laatat, peilit ja muut sileät pinnat. Laite tarjoaa Koska vuotanut ja avioeroja. Pienikokoisen laitteen ottaa sille kuuluvan paikan joukossa kotiapulaisina. Pese ikkunoita tällä pyyhin on erittäin kätevä, nopea ja tehokas.

Karcher varten ikkunoiden pesu

Minun henkilökohtainen mittakaava muuttuu kymmenen pistettä kymmenestä vähiten suosikki kotitöitä puhdistus ikkunat. Joka kerta, tietäen se oli aika pestä ikkunoita, minusta tuntuu tuulella vääjäämättä hiipivä alas. Kaikki nämä lumput ja altaat, "kunto" ikkunalaudalle ja poistaminen lätäköitä lattialle ei inspiroinut edes innokkaimmat emäntä.

Onneksi on olemassa lahjakkaita keksijöitä ja valmistajille, jotka ovat ajatella tarkasti, kuinka helpottaa elämäämme, antamisesta vaikea liiketoiminnan älykkäiden laitteiden. Karcher kampanja (Kärcher) - loistava edustaja tässä sarjassa. Karcher laite ikkunoiden pesu tuli hitti. Mitä etuja se antaa meille?

1) Tyypillisessä ikkunan pesuveden virtaa ikkunalaudalle ja lattia, se ei yritä tehdä kaikki huolellisesti. Tämä voidaan unohtaa! Laite Karcher WV 50 Plus, joka oli varustettu imulaite. Ei ole tarpeen poistaa lätäköiden vettä ikkunalaudalla ja roiskia lattialle. Se ei edes tarvitse peittää tavallisen kodin vaatteita.

2) Laite painaa vain 700 grammaa Ei johtoja vetämään ei ole välttämätöntä - kaikki kädessä, koska akku yksikkö. Sinun ei enää tarvitse kuljettaa altaan vettä, valmistella rätit ja mopit. Täysimittainen "sotilasoperaatiot" perutaan, koska sinulla on nyt salainen ase.

3) Tärkeä seikka - laatu puhdistuksen. Pintakiilto- kristallin kirkkaasti. Voit unohtaa tapana odottaa täydellistä kuivausta, löytää ja poistaa tahroja.

4) Aiemmin pesu ikkunat, minä käyttämään vähintään puoli päivää. Luonnollisesti tämä tapahtuma osuu viikonloppuun. Tyhjäntoimittaja voi soittaa minulle, mutta olen pahoillani aikaa, että voi viettää vapaa, seurusteluun ystävien ja perheen kanssa. Kärcher ikkunanpesuaineet paitsi säästää aikaa, mutta myös voimia.

Miten Kärcher WV 50 Plus

Piirrä pieni katsaus pyyhkimen Karcherin WV 50 Plus. Pakkaus sisältää (kuvio 1)

 • Laite Kärcher WV 50 Plus
 • laturi
 • suihkepullo + laajennus pyyhkiä mikrokuitua
 • keskittyä puhdistukseen ikkunat, 4x20 ml

Käytä hyvin yksinkertainen laite. Se toimii akulla, sitä voidaan käyttää myös silloin, kun ei ole sähköä (esimerkiksi kadulla). Sammuta suihkun harjan (Fig. 2), pullo täytä rikaste (Fig. 3), ja laimennettiin puhtaalla vedellä (Fig. 4).

Ruiskutetaan spray-lasi (Fig. 5), ja pyyhi pinta harjalla (Fig. 6) ja kerää liuotettiin pilaantumista Karcher meidän laite (Fig. 7). Sitten yksinkertaisesti kaataa kerätyn nesteen pesualtaaseen (Fig. 8). Älä unohda pestä harjalla ja lataa akkua!

Lisäksi ikkunat, Kärcher WV 50 Plus selviytyy tahansa sileät pinnat: peilit, työtasot, laatat ja enemmän. Koska nykyaikaiset materiaalit, yleensä tasaista, ja reagoi hyvin kemiallisia pesuaineita, Kärcher laitteesta tulee aarre.

Arviot ikkunan pesemällä Kärcher WV 50 Plus

Tutkittuaan arvostelut laitteen ikkunoiden pesu Kärcher WV 50 Plus on, tulin siihen tulokseen, että ne eivät eroa omasta. Hieno asia, enkä voi kuvitella, miten käyttää elää ilman sitä.

Kuluttajien arviot todettiin yksimielisesti pestä kaikki pinnat oli miellyttävä häiriötekijä. Laite on erinomainen säästää aikaa sen omistaja. Ainoa negatiivinen tarkastelu tulee alas hinta. Jotkut pitivät sitä kallis laite. Mutta se on korjattavissa.

Halvempiin verkkokaupoista. Voit tehdä tämän, sinun ei tarvitse edes lähteä kotiin. Monet kaupat tarjoavat erilaisia ​​maksuvaihtoehtoja ja erityyppisiä toimituksia.

Kärcher ikkunoiden pesu voi olla hieno lahja joka emäntä. Jos rikot pään yli, mitä antaa ystävä tai sukulainen - ajattele tätä hienoa unta. Loppujen lopuksi arvokkain resurssi - aikaa. Ja Kärcher tietää hyvin!

«Kärcher» pesua varten ikkunoiden

Clean ikkunat - on ensinnäkin, valonlähde, ja tietenkin, eräänlainen "indikator9raquo; säästäväisyys ja puhtauden talon asukkaille. Jopa kaikkein ahkera kotiäidit eivät halua pestä ikkunoita, koska läpinäkyvä lasi ovat aina tippuu, tahrat ja erilaisia ​​paikkoja. Välineet myatya ikkunat on monia: se on ammatillinen ja kemialliset koostumukset ja nukkaamattomalla kangas materiaali, kumi ja harjaa nykyinen magneettinen laite.

Ammatillisesti pese ikkunat voi vain erityistä laitetta, yksi tällainen laite on pyyhin «Karcher9raquo;.

Tämä pyyhin on tuote saksalaisen, joka on yli puolen vuosisadan ajan on valmistanut puhdistavat laitteet. «Karcher9raquo; Se auttaa selviytymään likaisen ikkunat kotitalouksien tasolla, eli voima ja tämän laitteen riittää puhdistus huoneisto tai talo, mutta käyttää sitä kaupallisessa mittakaavassa ei toimi.

Toisin lumput, ruiskuja ja muita työkaluja ikkunoiden pesu, pyyhin Saksan ei ole jättänyt raitoja, ja tämä on sen tärkein etu.

Suunniteltu «Karcher9raquo; suoraan pestä ikkunoita, mutta laitetta voidaan käyttää puhdistukseen ja muut pinnat talossa:

«Karcher9raquo; - monikäyttöinen laite, kuten jo mainittiin, ei ole vain pyyhin, on mahdollista poistaa tahroja, pölyä ja plakin kaikki tasaisen pystysuoran pinnat.

Toimii «Karcher9raquo; periaatteeseen pesuainetta puhtaampaa a likainen ikkuna kostutetaan erityinen koostumus, lika jauhetaan pehmeällä liinalla ja sitten pyyhin, kuten pölynimuri imee lika yhdessä nesteen kanssa.

Tämän seurauksena lasi ei jätä raitoja ja tahroja, ikkuna pinta on täysin kuiva ja puhdas.

Valumien lajeja ja lika pystysuora ikkuna kokonaan poistaa, jos se puhdistetaan avulla «Karcher9raquo, 9ndash; kaikki nesteet imeytyvät välittömästi, kun on tarpeeksi kulkea harjalla pinnalle lasin.

«Karcher9raquo; varten ikkunoiden pesu voi olla tavallinen tai laajennettu konfiguraatio.

Ensimmäisessä tapauksessa joukko koostuu osista:

 • suihkepullo tai spray pullo, joka on lisäksi varustettu suuttimen mikrokuitua;
 • Mikrokuitua - nukkaamattomalla kankaalla, jolla puhdistus- koostumus on jaettu ikkunassa;
 • imusuutin pituus on 28 cm, "organom9raquo työtä; joka on kaksipuolinen kumina;
 • konsentraatti ikkunoiden pesu - erityinen pesuainetta, joka ei sisällä alkoholia eikä vaahtoamista (täytyy laimentaa konsentraatin vedellä suhteessa 1:20);
 • Laturi litium-ioni-akku «Karcher9raquo;. Täyteen tarvittavat kolmen tunnin jatkuvan toiminnan 20 minuutin aikana.

Lisävarusteena erilaisia ​​vinkkejä «Karcher9raquo; ja pitkänomaisen sauvan, joka on suunniteltu puhdistamiseen korkeat ikkunat. Teleskooppisauva pituus voi olla jopa 190 cm.

Yhdessä akun pyyhin «K9auml, rcher9raquo; painaa vain 0,7 kg, joten se on kätevä käyttää jopa hauras naiset - pitää laitteen paino on helppoa.

Huolimatta rajoitettu kaksikymmentä minuuttia ajoaika, pyyhin melko tuottava - 20 minuuttia, voidaan pestä 40 neliömetriä lasia.

Likainen vesi irrotettava, se voidaan helposti tyhjentää, vaikka sullying käsissä. Säiliön tilavuus on vain 100 ml, mutta tämä määrä on riittävä, koska «Karcher9raquo; Se kiinnittää enintään 20 ml nestettä kerrallaan.

Vahvuuksia ja heikkouksia pyyhin

Kuten kaikki laitteet, «Karcher9raquo; on paljon etuja, koska sen tarkoituksena - auttaa ihmisiä tekemään puhdistuksen nopeasti eikä työvoimaa. Edut pyyhin selvä:

 1. Kiitos akun «Karcher9raquo; Sitä voidaan käyttää pestä kaikki ikkunat, myös silloin, kun ei ole pääsyä pistorasiaan ja virtalähde yksikköä. Tämä on erityisen hyödyllinen ulkona ikkunanpesu.
 2. Käytä pyyhin on hyvin yksinkertainen, se ei vaadi erityistaitoja.
 3. Johtuen kevyt pitää «Karcher9raquo; painosta hieman monimutkaisempi kuin tavanomainen pullon spray.
 4. Pese ikkuna voi olla missä tahansa suunnassa siirtämällä pyyhkijän sulan pystysuoraan, vaakasuoraan tai siksakkina.
 5. Palvelun «Karcher9raquo; vähintään: Overflow saastuneen veden, tankinpesuletkujen jokaisen puhdistuksen, korvaaminen kuminauhat harjalla.

Tietenkin suurin etu pyyhkimen ehdotonta puhtautta ja kiiltävä pinta puhdistuksen jälkeen.

Puutteet kotimaan «Karcher9raquo; myös käyttäjät Huomaa:

 • kalleus välineen;
 • nopea kuluminen työvälineiden (mikrokuituliina ja purukumi);
 • lyhyessä ajassa yhdellä latauksella, minkä vuoksi on mahdotonta käyttää «Karcher9raquo; puhdistukseen laajoilla alueilla.

Miinukset nämä ovat melko suhteellisia, koska joudut maksamaan laadusta - voit aina löytää halvempaa, mutta ei niin korkea laatu analoginen pyyhin. Gum harja kahdenvälistä - ne voidaan helposti päinvastaiseksi, mikä lisää palvelun kahdesti. Microfibre suositellaan pestä tavallista saippualla ja vedellä jokaisen käyttökerran jälkeen. Mutta aina on tarpeen hankkia laitteita luokan yläpuolella teollisessa mittakaavassa.

Kuten kaikki saksalainen valmistaja, pyyhin on yksityiskohtaiset ohjeet.

Niin, jotta pestä ikkunat, peräkkäiset toimenpiteet on suoritettava:

 1. Laimentaa konsentraatin puhdistettua tai tislattua vettä.
 2. Ruuvi spray suutin säiliöön.
 3. Suihkuta puhdistusainetta ikkunassa.
 4. Pura sumutinta.
 5. Kiinnitä Velcro kiinnityksen mikrokuitua sylinteriin.
 6. Jaella mikrokuituliina vaahto pesuainetta ikkunan päälle.
 7. Pese harjalla ruutuun kerätä vaahto yhdessä lian, tehokkain liikkeen alhaalta ylös, sitten vasemmalta oikealle.
 8. Kun puhdistus on välttämätöntä yhdistää likainen vesisäiliö ja pese koko pyyhin, laita-akku latautuu.

Pese ikkunat «Karcher9raquo, th - ilo! Instrumentti toimii kunnolla ja on työskennellyt pitkään, sinun on noudatettava ohjeita ja käyttää vain erityistä ei vaahtoa pesuaineita.

Str. Useimmat Dorogomilovskaya 10

Dmitrov Shosse. 163 ja, rakennus 1, kerros -1

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin