Halvin aita

Mitä tehdä aidan halpa ja mukava: materiaalit, hinnat, kuvat

Ajattele aidan rakentaminen on helppoa, vaikeampi toteuttaa idean tehdä juuri mitä haluat. Mutta kun on halu ja silti tehdä rahaa tästä, on välttämätöntä arvioida alusta alkaen valitus tarvikkeet. Onhan yleinen rakenne on usein kerätään kaikilta, joka sijaitsee tyhjäkäynnillä tai myydään maapähkinöitä.

Nyt alueella Venäjän ja IVY-maissa, jotka josta voit valita:

 • lavat;
 • Slate b / v;
 • Muovi (suuri kapasiteetti);
 • Tuotanto verkkoon;
 • Leikattu Sahan (maaseudun budjettivaihtoehto);
 • Oksat holkin (menossa kädet, jos on vieressä rakennustyömaa);
 • Särmäämätön (saanti tai lato, edullisia vaihtoehto ei ole läsnä);
 • Purettuna puutynnyrit (harvinainen, mutta joskus tuotannon osastot joutuvat myymään itsestään on rikkonut tynnyri vahvojen puuta);
 • Metalliromua (liikenteen käytettävissä, voit vierailla myyntipisteissä ja kerätä painoa pilarit, palkit ja jopa sisustus manuaalista työtä);
 • Puolisuunnikkaan muotoinen arkki. Edullisin;
 • Betoni, tiili, sementti, kiviseinä.

Miten saada halvalla aidan tästä kaikesta? Olkaamme tutkia yksityiskohtaisesti.

Kauniita kuvia joissa ideoita:

Ulkoasu yksinkertainen rakenne. Kuvassa - kotitekoinen aita lanka, pähkinäpensas, paju. Yksinkertainen aita sivukonttoreiden käsillään, ja jopa kynsien ei tarvitse mitään, seuraa vain kierrosten välillä tukeen osien ja matala aita on pian valmis. On sääli, että tällaiset rakenteet eivät pysy kovin pitkään, koska voimakkaat tuulet ja sateet.

Garden versio nimestä koriste aidan yksityiskodissa, kerätään hänen voimansa. Ja mitä enemmän käytetään tällaisessa mustetta jäljellä, sitä enemmän hän näyttää puutarha. Levyt voidaan valita lavan, luoda yksinkertainen osa koristeluun.

Tiilet, sementti ja lasi. Amerikkalainen uutuus. Materiaalit eivät ole halpoja ja improvisoidun, mutta se näyttää hyvältä. Valitettavasti tällainen rakenne ei todennäköisesti kestä pitkään johtuu nopeasti kiinnostusta. Yhteensä on joku, joka ei halua toistaa.

Kuparia tai muuta metallia työssä. Tietenkin elementti amatööri. Kyllä, ja paljon hitsaustyöt. Mutta jos et, esimerkiksi rautasängyistä menneiden aikakausien, siellä on alkuperäinen, ilmainen ja ikuisesti.

Muovia. Säiliöstä on pitkään tehnyt jopa kasvihuoneet. Äläkä unohda aidat. On toivottavaa, tietenkin, että tyhjien konttien tehdä pieniä sileästä materiaalista, joka sitten vaippa rakennuksia tai aitoja. Mutta edellä menetelmä soveltuu vain etukäteen valmistella vahva runko.

Europallet. Sopiva kaikkialla: puu, rakentaminen lato ja aita. Mielenkiintoista on tekniikka, jolla luodaan vaiheessa lavat itse kuivana. On käynyt ilmi, että kuormalavojen varastosta - se on ihanteellinen rakennusmateriaali edullista aidan. Ja usein purku lavat myydään painon vain. Pienikokoisissa levyt pitäisi olla mitään solmua ja avioliitto.

Purkaa lavat rakentamiseen aidan ei ole tarpeen. Oikea asia tehdä kuten kuvassa yllä - paljastaa ja korjata puolestaan ​​kullekin.

Ei kallista lainkaan, esimerkiksi kuva:

Helpompaa kuin uskotkaan - asettaa tai puhkaista mitään tukea, ja tee punonta niin sielu tahtoo. Työ on kaikki mitä on alla jaloillaan. Edes kuivaa, käyrät ja raskas oksat tammen voi olla loppuun koostumuksen.

Seuraavassa kuvassa-aita aita. Ohut oksat tällä grafiikalla tietenkään ei tehdä voimaa. Mutta on mahdollista vakiinnuttaa valmiin hätävara aitaverkko koko alueelle.

Sillä tavalla (seuraava kuva) paljon vahvempi taloudellinen ja kauniimpi. Karja tuholaisia ​​metsien tai hylättyjen koirat eivät rikkoa alueellista tilaa. Lisäksi verkko voidaan asentaa hyvin pieni, ja se riittää yhden metrin korkeudella maasta. Se on jo tällaista suojelua ei tarvita.

Grid yhdessä puurunko, suoritetaan oikea tekniikka (puu kartion alle, käsiteltyjen pylväiden bitumi). Vaatimaton, ei ole kovin kallista ja luotettava. Sin puussa ei ole sen arvoinen, koska aita on ehdottomasti mitään materiaalia ei kestä ikuisesti. Jopa monoliittirakenteita tuhoutuu ilmakehämuutosten.

veistetty tyylikkyys. Tämä on pieni taideteos. Vaikka aiemmin, kun suuri osa väestöstä asui yksityisen mailla, veistetty elementit ovat jokaisessa pihalla. Se oli muutama helppo arvot: runsaan tarkkuus, taitoa ja perinteiden kunnioittaminen.

alla - Puutarha-aita Maljojen, käsiteltiin suojaava yhdisteitä.

aita board very nice yhdistetty betonilaatalla ja post.

Muuten, "board aita" on useita laatuja (1-3 luokka). Kun saha paljon vino puutavaran, Grade 3 aita laudat kerääntyy kuutiometriä. Ulkoiset erot tietenkin olemassa, mutta se on sama puu, jota käytetään rakentamisessa. Koska se on enemmän vaivaa, mutta niin alhainen hinta se anteeksi. Ja jos Grade 1 on peräisin 3000 1 kuutio, 3 luokan maksaa 1,5-1,8.

Alkuperäinen puunjalostusteollisuuden

Mukaan Japanin teknologia on nyt voit polttaa aidan levyt, jolloin saatiin ruskea sävy. Niiden käsittely luonnollinen materiaali on tarpeen vain kerran. Lisäksi, ohut kerros poltettu puu on kosteutta kestävä ja luonnon hoito voidaan vaihtaa ainoastaan ​​kallis maali, joka termi palvelu on huono. Polttaa saman lankun useita kymmeniä happea tai puhalluslampun mukava, käytännöllinen ja alkuperäinen.

Jos otat työn uudessa liuskekivi, se on parasta tilata sen tasainen vaihtoehdon mukaan laskettuna 1 lento. Tällainen materiaali on helppo vaihtaa rikkoutuessa, ja se näyttää huomaamaton, huomattavasti enemmän lujasti.

Savi b / a usein aalto. Etupuolella on harvoin käytetty, paitsi visiirit. Kuitenkin takapuolelle juoni, suljetaan silmät ja kaikki, tarvitsee myös aidan. Siellä ja niitä käytetään vanhaa liuskekivi isoisänsä talon tai navetta.

Mielenkiintoista! Liuskekivi, myönnetty 70-80 vuotta 20-luvulla on hyvin hauras, mutta kestävä. Ate kuljetuksen ja asennuksen aikana, ettei halkeamia aidan, hän laskee vuosikymmeneen.

Classic säännöt työskentelee hänen käsiinsä puolisuunnikkaan pelti ja runko. Kuten kuviossa on esitetty, korkean aita (yli 2 m) 3 viiveitä tehdä oikein. No, kulku on enintään 2,5 metriä.

kuviollinen grid. Pitkä ja työläs työ. Se on tehtävä projektin tai kuvio. Tietenkin se on tehtävä lujasti töitä, mutta myös myydä tällaisia ​​tuotteita kuin mahdollista. Tai harjoittaa suunnitteluun, jos on kiinnostusta se on ideasi.

Halpa, kaunis ja alkuperäinen. Käytä Koristetakeet voi olla kaikkea haarukat autojen hub. Sillä ei ole väliä miten se näyttää se on kokonaiskuva, koska eri elementit kootaan yhdeksi yhtenäiseksi rakenteeksi voi olla ruma, rautaa tai muuta materiaalia.

Puolisuunnikkaan arkki tai aaltopahvista, puurunko,. Niille, jotka eivät ole hitsauksen kauppaa. runko itse on parempi tehdä poustoychivee, vaikka levyt asetetaan vaakasuoraan, antaa tarvittavan jäykkyyden. Timber on toivottavaa käsitellä suoja-aineita perustuu lakka.

Betoni tai tiili aidat. Tässä massa värit, koriste-elementtejä ja siten kustannuksia. Kannattavampaa tehdä sen kiven ainoa perusta, asettamalla keskustassa kullakin kaarella puu, taonta, lattialevyjen, tai jopa muovia tehdas.

Tarkastellaan esimerkkinä standardin 6 ar esikaupunkialueella:

Nämä hinnat ovat keskialuetta. Ja jos soitat laskenta aidat yläpuolella materiaalien mukaan avain, sinun täytyy lisätä työstä ja toimituksen jopa 50 tuhatta.

Aidat tehty kivestä, tiili ja koriste komponentin kustannukset kaksinkertainen hinta aidan verkkoon tai puu.

Ei ole vaikea arvata, että edullisinta toteuttaa suunnitelmaansa omin käsin, käyttäen samoja lava tai b / kuormalava. Onhan laatu asennuksen, ne näyttävät paljon alkuperäistä. Hinta työ on halpaa, voit tilata itse materiaali 100 ruplaa kappaleelta. 1 kohde - se on lähes metrin kerätyn aidan. Ajatella itse, mikä on parasta tavallista suojaukset.

Saat tietoa siitä, miten edullinen aita, sanoo Ivan Galkin.

Mitä halvin aidan (kuva tarkastelu)

Lähes jokainen kehitetty omakseen. Rajoja "minun" on määriteltävä selvästi. Sillä ei ole väliä, se on mukava psykologinen tila tai perheen chalet kutoa. Ja sitten, ja enemmän on suojattu ulkopuolisilta hyökkäyksiltä.

Ennen minkään louhintatyöt pitäisi omistajuusosuuksien. Voit tehdä tämän käyttämällä aita. Cottage - paikka lepoon ja virkistykseen. Monet omistajat haluavat luoda kodikas soppi pois vilinästä, menojen vähän fyysistä ja taloudellisia kustannuksia. Näin ollen on tarpeellista aloittaa perustaa halvin aidan antaa.

Tuttuja edullisimmat materiaali - puu. Asennus aidan kädet ei ole vaikeaa. Halpaa materiaali on helppo työstää, voi olla tärkeä rooli koristeluun sivuston. Lisäksi kustannuksia aita puun etuna - luovaa toimintaa. Aseellinen mutkaton puusepän työkaluja, voit tuntuu todella arkkitehti-suunnittelija. Helppo-levy käsittely luo aita tahansa korkeus, leveys, muoto. Hyvä perheen viihdettä viikonloppuna tullaan maalaus. Jokainen perheenjäsen voi tehdä niiden mallintaminen, osa hänen visionsa. Rakentaminen aidan kääntyä töistä viihdettä.

By haittoja kuuluu - aita palovaaran ja vaatii säännöllistä huoltoa. On myös toivottavaa esikäsitellä puu, pidentää sen käyttöikää.

Ei vähemmän tuttuja materiaali - seulaverkkovälineet. Grid vapautetaan rullina tai venyttää riittävästi asentaa sen kehän ympäri ja on asennettu tukipilarit. Se on halpa vaihtoehto eikä työvoimaa. Miekkailu kantaverkon eivät pidä ihmisiä, jotka haluavat piilottaa uteliailta näkemyksiä, ja kuljettajien, kunnioittaen kihara kulttuuri, aidan tulee avustajan. Lisäksi ensi näkemältä, kautta löyhästi rakenne on vaikea kiivetä.

Haitat puhumme prosmatrivaemost osaan.

Halpa, nopeasti kasvava suosio materiaalin - PVC. Tällainen aidan hiljattain ilmestyi markkinoille. Valmista aitaosan olla eri väriä ja rakennetta. Miekkailu PVC on kestävä ja ei vaadi erityistä hoitoa, että materiaali on tarpeeksi kestää vuodenajan hillitöntä luonto. Helppo asentaa - viitataan myös kopilkudostoinstv.

Haittapuolena voidaan selittää pelkästään riittämätön määrä kyseisen tuotteen rakentamisen markkinoilla.

Vuosia, positiivisesti osoittautunut materiaali - teräslevy. Aidat aaltopeltiä varsin suosittuja, koska vakaus ja kestävyys. Tällainen suoja ei tarvitse usein huoltoa ja vähentää merkittävästi melua tunkeutuu ulkopuolelta. Sopii hyvin suojelemiseksi tienvarsien alueilla. puolisuunnikkaan arkki käytetään myös väliaikainen aidat rakennusta varten.

rakennusmateriaalien markkinat tarjoavat laajan valikoiman aaltopahvin. Valinnalla pitäisi lähestyä varovasti. Esimerkiksi valitsemalla halvin, se on ohuin levy on viettää lisärahoitusta rakenteen vahvistamiseksi. Siksi meidän on tarkkaan laskea liittyvät kustannukset, jotka tulevat optimaalinen ratkaisu.

Miinus - pakollinen täyttö säätiön vastaavasti ylimääräinen fyysinen ja taloudellisia kustannuksia.

Omaperäisyys Ehdotetun ideoita ja ratkaisuja on vaikuttava. Aikakausi Yksittäisten suojauksia. Esimerkiksi aita, aita. Perinteinen aita vanha maalaismainen kudottu viiniköynnöksiä. Ulkonäköä ja epätavallinen tyyppi aidan teki hänestä usein kävijä esikaupunkialueilla. Ympäristöystävällinen ja halpa aita.

Huonot puolet - rakentamisen rakenteen. Ennen työn aloittamista, sinun täytyy päättää, mitä tehdä aidan. On tarpeen valmistella etukäteen materiaalia yleisemmin käytetty viiniköynnöksen paju. Ja ensi silmäyksellä, Palttina vaatii erityisosaamista.

Koska omaperäisiä ratkaisuja voidaan pitää paaluaita. Sen asennus huomattavasti helpompaa este aidat. Tulisi valita tukkeja samanlainen paksuus, puhdistaa, kiillottaa ja teroittaa kärki. Prosessi ei ole monimutkainen, mutta energiaintensiivisen. Tyylikäs slaavilainen aita aina herättää huomiota.

Lähestymistapa valintaan hyvin yksilöllistä suojaa kotiin. Monet tekijät otetaan huomioon:

 • ainekustannukset;
 • ulkonäkö;
 • yleinen rooli koristeluun osaan;
 • asennus monimutkaisuus;
 • lisäkustannuksia asennusta varten;
 • toiminnallinen kuormitus;
 • kestävyys;
 • tarve erityisen huolellinen ja niin edelleen.

Perustuu ensisijaisiin kantoja, tehdä valinnan hyväksi tietyllä päällysteen.

Halvin aidan - mitä materiaaleja on ohjattava valinnassa

Aita seulaverkkovälineet - hyvä vaihtoehto puutarhanhoito, ja esikaupunkialueilla.

Mökki on unelma monille ihmisille. Tämä raikas ilma, ja mahdollisuus rentoutua kesähelteillä, kokeilla itse puutarhuri tai horticulturist. Mutta tähän mennessä osto talo - ei halpa ilo, mutta koska myöhempien aikojen puutarhurit yleensä kohtuullinen talouteen.

Ja yksi selvimpiä esimerkkejä talouden - se on mahdollisuus hankkia halvin versio aidan. Tällöin jokaisen vastaanottavan haluaa tämän aidan oli vahva, kestävä ja houkutteleva. Onko mahdollista saada selville tässä artikkelissa.

Halvin versio modernin miekkailun

Ei ole väliä mitä materiaalia sinut ohjataan valinnassa, sinun pitäisi ymmärtää kaksi perussääntöä:

 1. Koko aidan. Mitä korkeampi aidattu, sitä enemmän, vastaavasti, on sen hinta. Lisäksi kiinteä aitaa on yleensä kallista, koska ensimmäisessä tapauksessa suurempi määrä olevan materiaalin.
 2. asennusvaihtoehto. Suunnittelu, kiinnitetty pilarit kaivettiin tukipilarit on halvempi kuin ne, jotka tarvitsevat kestäviä nauhat perusta. Yleensä sitä helpompaa on suunnitella - sitä pienempi on sen hinta.

Puuaita metalli tukee.

Nyt me ymmärrämme, mitä aidan on halvin, perustuu tuotannon materiaalin. Tällöin huomiota pyydetään muutamia vaihtoehtoja:

Tämä luonnollinen materiaali on edullinen, joustava toiminta ja melko luotettava vaihtoehto. Lisäksi se on ympäristöystävällinen ja on täydellinen talo, korostaen hänen tyylinsä.

Puuta voidaan tehdä monella eri versioita aidat, suosituimpia ovat:

 • Aita. Klassinen tyyppi aita ja yksi taloudellisin tyypit puinen aidattu. Yksinkertaisuudesta huolimatta mallissa, suojaus voi olla hyvin alkuperäinen, käyttäen housunkannattimet ja veistetty elementtejä.
 • Ranch. Suoritetaan alkaen särmäys levyt ja puupalkit vaakasuoraan kiinnitetty pylväisiin.
 • heltta (Kuvassa alla). Tämä on ehkä halvin aidat, koska ne on valmistettu kudotusta oksista. Huolimatta näennäinen yksinkertaisuus, kuten aita voidaan käyttää erilaisia ​​kudonta, jonka avulla voit luoda todella alkuperäisen tuotteen.

Wattle on symboli suosittu tyyli.

 • Ristikko aita. Se voidaan tehdä niin sälepohja ja navat roughest, jolloin jotkut alentaa este.

Vihje! Kaikenlainen puuaita on välttämättä liity työstetään puuta erityisiä rakenteita, jotka suojaavat sitä kosteudelta ja tuholaisilta.

Tämä on halvin materiaali, joka on laajalti käytetty aidat puutarhoihin.

Kaikkein yleisimpiä aidat ovat:

Mesh on kaksi versiota:

 1. jännitys, kun verkko myydään rullina 20 metriä ja se on kiinnitetty kannattimet vetämällä käsin tai erikoiskoneita.
 2. poikkileikkaus-, joka on hitsattu metallirunko, mittaus 1,5 2,5 metriä. Poikkipinta aita seulaverkkovälineet - se on kalliimpaa, mutta kestävämpi ja kaunis versio (ja miten aidan seulaverkkovälineet Lue muita artikkeleita sivuillamme).
 • Aaltopahvin verkkoon. Se on valmistettu ennalta taivutettu lanka on kudottu yhteen kohtisuorasti. Tällainen Aitaverkko on vahvempi ja halvempaa, koska se mahdollistaa asentaa sarakkeet etäisyydellä 4-5 metriä sijaan standardin 2.5 metriä.

Ulkonäkö uritettu verkkoon.

 • Hitsattu metalliverkko. Käytännöllinen ja kaunis houkutteleva vaihtoehto, joka on vaatimaton toiminnassa, luotettava ja kestävä. Hitsatut verkot kalliimpia, mutta paljon halvempaa kuin pääkaupungissa aidan.

Halpa proflist saanti kotelo myös hyvä vaihtoehto. Ainoa vakava haittapuoli sen monet suunnittelijat kokevat epämiellyttävänä ulkonäkö kuitenkin oikea lähestymistapa tämä ongelma voidaan ratkaista (esimerkiksi yhdessä tiili tai kivi).

Koska aidan aaltopahvia harvinaisempia kuin puun ja mesh suunnittelun, sinun pitäisi tietää muutamia tärkeitä faktoja tämä materiaali:

 • Vaihe välillä tukien saisi ylittää 2,5 metriä, Ihanteellista olisi noudattaa puolen metrin etäisyys virkaa. Tosiasia on, että jos asennat tukea etäisyydellä 3 metriä, raina voi lopulta menettää sen alkuperäisen ulkoasun voimasta tuuli.

Vihje! Käyttää aidan profiloitu paksuus on 0,5 mm. Se on hieman kalliimpi standardi levy, jonka paksuus on 0,4 mm, mutta toisin kuin se on päällystetty kolhuja ja menetä muoto ajan.

 • Murtauduin-putki tukee vähintään 1,5 metriä maahan. Heidän täytyy ehdottomasti olla betonoidaan trapetzoidin levy on melko raskasta tavaraa.

Halpa profiloitu aidan näyttää hyvältä yhdessä tiili.

 • Ihanteellinen virka tulee putki 60-80 mm ja seinämän paksuus noin 2 mm.

Vihje! Valita materiaali kaksipuolisella päällystetty. Galvanoitu kannella peitetty laikkuja muutaman vuoden, joka on menettänyt alkuperäisen kiilto, ja alkaa hapettua.

Muutamia vihjeitä asennus aitojen

Aiemmin kerroimme, mitä voit rakentaa halvalla aita. Nyt puhutaanpa miten rakentaa laatu aita käsillään, välttää yleisiä virheitä.

Yksinkertaisia ​​ohjeita opastaa asennuksen:

 1. Tukirakenne on oltava tarpeeksi vahva painon rainan. Tässä tapauksessa puhumme melko helposti suojaukset, jotka eivät nauhat perusta tarvitaan. Ja kuitenkin jokainen virka on betonoidaan:
 • Dig haluttu kuopan (ei vähemmän kuin 70 cm, jopa erittäin kevyt rakenne).
 • Asentaa putki.
 • Tila täyttää soralla tai raunioista tiilet, joilla saavutetaan se, että putki on tiukasti reikään.
 • Kaada kivimurska sementtilaasti.

Fotoinstruktsiya aitojen asennus levystä.

 1. Vaihe tukia ei pitäisi tehdä enempää kuin 2,5 metriä, riippumatta siitä, kuinka vahva on kankaalle, jonka olet valinnut.
 2. Ennen kuin voit jatkaa asennusta, lue artikkeli sivuillamme ja katsoa videon materiaalit rakentamisen suunnittelun valitsemanne. Jotta voit välttää harmittaa ja yleisimmistä virheistä.

Kuten näette, tällä hetkellä on olemassa useita erilaisia ​​halpoja suojaukset. Kaikkein budjetti vaihtoehto ovat chain-link aidat, mutta nojalla avoimuus ei ole hyväksyttävää kaikissa tapauksissa.

Aidat aaltopahvista ja puu on suunnilleen sama arvo, joten tässä sinun täytyy valita, ohjata henkilökohtaiset mieltymykset.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin