Haluan rakentaa talon valokuvaprojekteja

Miten rakentaa halvalla talon

Oma talo, jopa mökillä, on unelma miljoonia ihmisiä. Kuitenkin suunnitelmien toteutumista yleensä hidastuu voimakkaasti rajattu budjetti. Voinko rakentaa talon halvalla?

Oikein lähestymään suunnittelun pääoman rakentaminen (rakentaminen talon alusta asti olla juuri tällainen temppu), on mahdollista rajoittaa pienin kustannuksin. Esimerkiksi vaikuttavista tekijöistä lasku rakennuskustannukset ovat seuraavat:

 • tai mukautetun suunnittelu taloja;
 • alue talon ja sen suunnittelu;
 • perustiedot rakennusmateriaalit;
 • viimeistely vaihtoehto;
 • vetovoima prikaati tai rakennuksen omin käsin.

Kaunis pieni talo on täysin mahdollista rakentaa, valitsemalla mallihanketta joka on halvempi kuin suunniteltaessa asiakaskohtaisia.

Iso ja tilava koti ei ole aina mukava ja taloudellinen, ja niiden rakentaminen on kalliimpaa. On parempi suosia pieniä kompakti versio, mikä olisi paras mahdollinen käyttö jokaisen neliömetri.

Tiukan budjetin kanssa harkita vaihtoehtoja ja edullisia materiaaleja, jotka eivät vaadi monimutkaista asennusta. On täysin mahdollista rakentaa edullinen talon vaahtoa lohkojen esikaupunki asuntoja.

Jos puhumme tyyliin, talo on chalet-tyyliä tai pienen Venäjän tyyli puutalo helppo toteuttaa ja edullinen tarpeeksi. Lisäksi tämä on erinomainen ympäristöystävällinen ja energiatehokas asuminen.

On kuitenkin syytä miettiä maaliin. Kun kyseessä Vaahtobetonin on tarpeen, vaikka se ei ole vaikeaa, mutta halpa kotiin baari ollenkaan voi tehdä ilman sitä, ja, ja sen ulkopuolella, koska seinät ovat täysin sileä, luotettava, lämmin ja kaunis.

Yksinkertainen rakenne pieni talo voidaan toteuttaa omasta, varsinkin jos se on kehys, talon aaltopahvin puu, talo, pystytettiin runko-paneeli tekniikkaa.

Jotta näkemään itse, että jopa retkeilymajavaraukset voi olla houkutteleva ja siisti, näet kuvia taloja rakennettu pienin investoinnein, ja vasta vähitellen myöhemmin toiminnassa on tuotu lähes täydellisesti.

Edulliset kotiin baari - tämä on hyvä vaihtoehto mökki sekä kotona kaupungissa, eli pysyvää oleskelulupaa. Puu on 100% ympäristöystävällinen, on tietty energia, paljon energiaa säästäviä ominaisuuksia ja erinomainen shumopogloshcheniem. Tämä koti on nopea ja helppo rakentaa, varsinkin kun se ei vaadi massiivisia perusta, joka nopeuttaa ja vähentää kustannuksia rakentamisen.

Se on myös houkutteleva ja sisätilojen puutalo - yksinkertainen, tyylikäs, viihtyisä ja toimiva.

Jos päätät rakentaa edullinen talon vaahtoa lohkot, sinun on myös kiinnittää huomiota vaihtoehtoja. Välittömästi on vaikea olettaa, että Näiden tyylikäs ja arvostetun rakennusten halpa rakennusmateriaali. Muuten, oikealla viimeistely seinät vaahtoa, talo on erittäin taloudellinen ja on vaatimaton niiden ylläpitoon, säilyttää hyvin lämpöä.

Tarjoamme sinulle hyödyllisiä neuvoja siitä, miten rakentaa talon halvalla, voit aina löytää sivuston "Kolmiulotteisensuunnittelu." Et kuitenkaan voi vain lukea artikkeleita, mutta myös kysyä kysymyksiä ja kommentteja. He vastasivat asiantuntijoiden suunnittelun, rakentamisen ja arkkitehtuurin sekä kokeneille käyttäjille, jotka ovat kohdanneet samanlaisia ​​tilanteita ja voittaa ne onnistuneesti. "Projektit" todistaa, että taloudellisesti ja budjetti voit luoda todellinen mestariteos.

Sulkea tyhjä tila, mutta asuminen, "davyaschee9quot; sen kapeuden ja sopimatonta ... Compact saisi järkyttää omistajalle.

Tietenkin haluat asuntotuotannon. Mutta sen täytyy olla korkealaatuisia, joten meidän täytyy katsoa, ​​missä talous on perusteltu, ja jos temput ei pitäisi olla.

Country House 6 hehtaarin, tämä on ihanteellinen koteihin. Juuri sitä, mitä tarvitaan meidän tavallisten ihmisten - kompakti, moderni, ja mikä tärkeintä ei vaadi suuria investointeja talon.

Lisää kommentti peruuttaa vastaus

Jos teatteri alkaa eteinen, niin kaikki talon käytävällä. Mutta, valitettavasti monet huoneistoissa ei ole tätä utilitaristinen huone, ...

Alakatot ovat nykyään tarpeeksi teräviä keskustelunaihe keskuudessa ammatillista suunnittelijat. Jotkut heistä uskovat, että tämä on ...

Pieni keittiö (alle 6 neliömetriä) - on varsin yleistä kaupunkien asuntoja. Ja tehdä elämästä mukavampaa ...

Kerrossänky on paras valinta pienille oleskelutilat, etenkin pienten lasten huoneet, joissa kaksi lasta elää. ...

Suosio kaksikerroksinen omakotitalot ja mökkejä, kuten puun, johtuvat pääasiassa siitä, että he ovat lisänneet asuntojen ...

Irrota väliseinän olohuoneen ja vieressä kylpyhuone - se ei ole monimutkaista. Mutta sitten luoda yhtenäinen ja mukava ergonominen avaruus - ...

Tulisijoja enää pitkään suorittaa yksinomaan rooli avulla tilojen lämmitys, kääntämällä vähitellen koriste sisustuselementtejä. Todellakin, kun ...

Kun n kotimarkkinoilla ja Euroopassa kustannukset kiinteistöjen on korkealla tasolla, mikä tietysti johtaa kasvuun ...

Josta rakentaa halvin talo - 4 tapoja

Elämä omassa kodissa on paljon enemmän hyötyä kuin edes kaikkein ylellinen asunto. Omakotitalo - paikka, jossa voit vapaasti tehdä mitä haluat. Täällä sinun ei häiritä meluisa naapureita, jotka miellyttää korjausvelvollisuuden aikaisin aamulla tai myöhään illalla. Täällä ei olla vaarassa tulvia tai kokee hankaluuksia kohtaamat asukkaiden asuntoja. Monet ovat tottuneet uskovat, että maan hankinta ja vielä rakentaa talon - se on upea rahaa. Kuitenkin nykyaikaisten teknologioiden rakentamisessa, halvin tekniikka rakennamme koteja halpenivat muutaman kerran. Tarkastelemme nyt tärkein kysymys: mistä aloittaa, ja tärkeintä, josta rakentaa halvin talo?

Ensin täytyy määrittää koko tulevaisuuden talon. Jos esimerkiksi haluat rakentaa yksikerroksinen talo edullinen tai talossa on enemmän tarinoita. Mikä on alue talon suhteessa sivustosi alueella?

Laske pinta-alasta verkossa on mahdollista täällä.

Seuraavaksi mene sopivien perustuvan hankkeen teema artikkeli - on budjetti vaihtoehto, esimerkiksi:

- ikkunat vakiokoko;

- käytännöllinen pohjaratkaisu mutkattomasti;

- Flat pieni takka;

Huomaa myös yksi tärkeä varoitus, jos sinulla on pieni alue, voit valita yksinkertainen projekti kaksikerroksisessa talossa. Tämä ratkaisu on paljon halvempaa rakentaa kuin yhden tarinan korkea rakennus.

Kustannukset tulevaisuuden koti määräytyy kolmesta komponentista, joista jokainen voidaan tallentaa:

 • arkkitehtisuunnittelu on tiiviyttä, maksimaalisen toiminnallisuuden ja mukavuutta ja voidaan saada 20% säästö;
 • Yksinkertainen rakentava ratkaisu on järkevä ja joissa ei ole arkkitehtonisia ylilyöntejä varmistaa jopa 10% säästö;
 • Nykyaikaiset materiaalit sallia uusinta tekniikkaa rakentamisessa, jonka avulla on mahdollista suorittaa työn omin käsin tai avustuksella minimimäärän työvoiman taholta, joka takaa lopputulos on jopa 40% säästö.

Optimaalinen ratkaisu perheen 2-3 henkilöä on talo, joka koostuu kolme huonetta, joiden yhteenlaskettu pinta-ala on noin 50 m2. Toivottava suoritusmuoto voi olla 6 x 9 talo, joka käsittää kaksi huonetta, elävät studio, keittiö, kylpyhuone ja yhdistetty wc ja pieni sali.

Disposition: maksimi toimivuus ja mukavuus

Pääperiaate tilasuunnittelu on poimia maksimiarvo jokaiselta neliömetri. Tässä tapauksessa suhde on yleinen ja käyttökelpoista tilaa. Tämä talo, jossa on kolme huonetta, joiden yhteenlaskettu pinta-ala on 54 m 2, täysin asiakkaiden tarpeita moderniin koteloon. Lisäksi, että suhde ja koko alasta (52 m 2 ) Se on 96,3%.

Tärkeää! Rakentaminen toisen kerroksen sinun täytyy harkita etukäteen antaa asianmukaisen perustan.

Kolmas vaihtoehto, ensimmäinen kerros

Kolmas vaihtoehto, toinen kerros

Ulkopuoli talo taloudellisin vaihtoehto

Ulkoapäin talon jälkeen laajennus

säästö Talletus: yksinkertaisuus suunnittelu

Rakenteeseen tarvitaan myös tulla mahdollisimman helpoksi, ilman mitään hienouksia. Taloudelliseen rakentamiseen on useita kohtia, joita kannattaa harkita:

 • Valitun leveys 6 m kotona avulla vaikeuksitta asentaa laatta. Standardi koko ei edellytä rakentamista lisäksi kantavan seinän.
 • Yhdistämällä keittiö ja ruokasali on moderni olohuone, eurooppalaisten standardien mukaisesti, tarjoaa säästöjä ilman seiniä ja ovia.
 • Riittävä seinän leveys 30 cm, ja lämmönkestävyyden voidaan saavuttaa lämpöä eristävällä materiaalilla kerroksen paksuus on huoneen seinään. Tässä tapauksessa leveys sokkelin pienenee 25 cm.
 • Väliseinät talossa on suositeltavaa suorittaa kipsilevyä, ne eivät vaadi säätiön ja helppo asentaa.
 • Harjakatolla tehty ilman turhia hienouksia - tämä on kaikkein kustannustehokkain suunnittelu.

Rakentaminen halpoja talojen omin käsin - edullisin vaihtoehto

Noin puolet kustannuksista rakentamiseen maksun suoritetusta työstä. Rakentamisen aikana halvalla taloja aiheellista enimmäismäärä työtä tehdään omin käsin, ilman osallistumista palkkasi työntekijöitä.

Miksi sinun täytyy ostaa vain modernia materiaalia. sen asennus tekniikka lasketaan yksinkertaista keskimääräinen henkilö, joten rakentaminen ei vaadi sinua taitoja ja mahdollistaa kustannussäästöjä. Yhdessä avustaja voi olla mukana työntekijöinä. Jos sinulla ei ole vapaa-aikaa rakentaa talon omin käsin, palkata joukko kahta henkilöä on tarvittavat taidot, jättäen jälkeensä valvonnasta työstä.

Toinen suoritusmuoto on rakentaa tavanomaista rakennetta. Täällä ei tarvitse osallistua rakentamiseen, niin kotiin käyttövalmis, täytyy ensin tehdä teko vastaanoton suoritettu töitä, eritellään rakentaja takuun.

Tämä talo on 6 × 9 erinomainen versio kaksikerroksisesta muunnoksesta.

Arvostelut ja argumentit: mikä halpa talo on parempi?

Selitä, mikä edullisista taloista on parempi, suosittelemme lukemaan kerättyjä kommentteja eri foorumeilta:

Haluan puhua halvan talon rakentamisesta. Tämä ei vaikuta ainoastaan ​​rahapoliittiseen kysymykseen, vaan myös työhön liittyvään. Me hankimme nykyaikaisia ​​materiaaleja, mieluiten rakennuksen hypermarketissa, missä hinnat ovat paljon halvempia. Ideoita improvisoitujen materiaalien (savi, olki, kivi-villi) rakennuksista hylätään, kuten maksukyvytön. 2000-luvulla, noin savialtaista ja ahtaasta perusta, voi olla puhe. Se koskee nykyaikaista asuntoa, eikä isoisä Pumpkinsin talosta. Rakennusmateriaalien ekologista puhtautta ei edes harkita. Kehittyneen maailman verkon aikaan voi löytää kaikkein kiistanalaisimmat mielipiteet kaikista materiaaleista.

Myös vuokratyöntekijöitä ei oteta huomioon. Tämä kertoo arvion vähintään kaksi kertaa alun perin. Rakennamme itsenäisesti, tämä on kaikkien voimalla. Kysymys on prosessin kesto.

Ja niin perustus. Kun rakennat taloa ilman sitä, et voi tehdä. Kaikkein tarkoituksenmukaisin ja taloudellisesti kannattava on paalujen nauhatus. Oppiaihe ei ole vaikea. Jokainen 2m poraa paaluja, pituus riippuu maaperästä ja täytä grillata.

Edelleen, halvin rakentaminen on kehysrakennus, eristetty mineraalivillalla tai styroksi. Tiilien tai kylkien rakentaminen sementtilaastilla lisää arvioiden kustannuksia, vie paljon aikaa, jolloin saamme kylmän rakennuksen, joka vaatii lämpenemistä.

Kerättiin talon rakentamiseen 6 × 9. Jo kaksi kuukautta olen tekemässä henkilökohtaista hanketta ja tekemällä rakennushintaa. Luin älykkäitä kirjoja, osallistun foorumeihin kaikista kiinnostuksen kohteista, katsella videota. Nyt luen sen ja ymmärrän, että minulla on kaikki, kuten sanoit: säätiö on kasa, talo on luuranko, katto on liuskekivi. Päätä sisään: kipsilevy, OSB-levyt ja taustakuva. Tietenkin lisäksi lämmitys ja valaistus. Voidaan sanoa, että 10 tuhatta ehdollista pesukonetta, en investoi. Hieman enemmän.

Ystävälleen kehitettiin talonrakennus 50 m2: lle. Mitään erityistä budjetin vaihtoehtoa, mutta talon ympäri vuoden elantonsa. Säätiö on luotettava. Mineraalivillalla eristetty puukehys. Höyrysulkukalvon ulkopuolella kovalevystä. Katto on liuskekivi. Melko lämmin rakenne, sopii talvikäyttöön. Ulkonäkö ei ole kovin hyvä. Vain kääritty höyrysulkuun. Seuraavaksi voit ommella sivuraiteen. Talousarvio on kuitenkin vaatimattomin. Ystäväsi käytti vain 4000 dollaria. Todellinen rakentaa itseään kaikista vuokraavasta prikaatiosta, ei edes halunnut kuunnella.

Kun katsot taloni, olen yhä vakuuttunut siitä, että se on halvempaa kuin kehysrakennus, epätodennäköistä on, että voit rakentaa. I eristivät seinät, rullat ja katon 15 cm: n paksuisella mineraalivillalla. Lisäksi rakennin kattohenkisen kerroksen. Minulla on katto, joka on yksinkertaisin pylväs, joka on peitetty viiniköynnöksellä. Ulkopuolella hän lopetti sivuraide, ja sisältä OSB ja liimattu taustakuva. Se maksoi minulle 9 500 dollaria.

Carpenter on halvin ja lämpimin, mutta se ei tarkoita sitä, että se on ilmainen. Kaikki on oppinut vertailussa. Ystäväni rakensivat talon Cibitistä. Tyytyväinen, kunnes talvi tuli. Talvi jäädytettiin, ja nyt he päättävät lämmittämisestä ja siitä, mistä tulee.

Tietenkin tärkeimmät kustannukset ovat rakennusmateriaalit, joista puhutaan yksityiskohtaisemmin.

Nykyaikaiset rakennusmateriaalit - halvin tapa rakentaa talon

Nykyisten rakennusmateriaalien markkinoilla on valtava kilpailu. Siksi tekemällä pienet kiertotavoitteet tärkeimmistä ostopaikoista, rakennusmateriaaleista, kuten hypermarketista, basaarista tai varastosta, ei ole vaikeaa löytää kohtuullisin hinnoin. Mutta eri materiaali eroaa huomattavasti hinnasta. Ennen kuin luet erilaisia ​​talon vaihtoehtoja, kiinnitä huomiota kehysrakennukseen. Verrattuna muihin taloihin, se eroaa sen halvalla rakentamisesta.

 1. Brick.

Kuten monet tietävät, tiili on yksi kestävimmistä mutta samalla raskas materiaaleista. Tällä perusteella sillä on sekä etuja että haittoja.

 1. korkea lujuus ja kestävyys;
 2. erinomainen äänieristys;
 3. saavutettavuus;
 4. ympäristöystävällisyys.
 1. suuri massa - se edellyttää vankan perustan asettamista;
 2. riittämätön energiansäästö;
 3. ei voida käsitellä;
 4. pitkä rakennusprosessi.

Moderni tiili mahdollistaa minkä tahansa talon koon ja suunnittelun.

Edullinen teräsrakenteiden talo

Tänään - yksi kestävimmistä ja edullisimmista rakennusmateriaaleista, jonka avulla voit rakentaa luotettavia rakenteita, taloja jne. Mahdollisimman lyhyessä ajassa.

 1. edulliset kustannukset;
 2. nopea ja helppo asennus;
 3. suuri kantavuus ja kevyt paino;
 4. universaalisuus - voit pystyttää malleja;
 5. Käyttämällä nykyaikaisia ​​viimeistelyaineita voit luoda ainutlaatuisen ulkopinnan.
 1. alhainen lujuus;
 2. huono ja lämmöneristys äänieristys ilman lisäeristysmateriaaleja.

Teräsrakenteiset rakenteet ovat nyt yhä suosittuja yksityisten talojen rakentamisessa.

Edullinen puutalo - totta

Nykyaikainen tyylikäs hirsitalo näyttää hämmästyttävältä, ja korkea ekologinen yhteensopivuus, lujuus ja lämpöeristys erotavat tämän rakennusmateriaalin muilta.

 1. korkea lujuus;
 2. ekologinen yhteensopivuus;
 3. erinomainen äänieristys;
 4. nopea ja helppo asennus;
 5. korkea lämmöneristys;
 6. helppo käsitellä;
 7. suhteellisen pieni paino;
 8. hämmästyttävä ulkoasu.
 1. kustannukset;
 2. tarve saada lisäkäsittely tuholaisilta;
 3. palovaara ilman erityistä kyllästystä;
 4. alhainen hydrostabiliteetti.

Moderni talo, joka on valmistettu hirsien tai palkkien - tyylikäs, käytännöllinen ja mukava.

Suosikki: halpa talo, joka on valmistettu vaahtobetonista

 1. Vaahtobetoni on kannattavin rakennusmateriaali talon rakentamiseen.

Kevyt rakennusmateriaali, joka ominaisuuksiltaan on parempi kuin muilla.

 1. nopea ja helppo asennus;
 2. suuri kantavuus ja kevyt paino;
 3. ajan voimakkuudella;
 4. erinomainen ääni- ja lämpöeristys;
 5. pieni paino;
 6. hyväksyttävät kustannukset;
 7. helppo käsitellä;
 8. ympäristöystävällisyys.
 1. ensimmäisten vuosien valmistuksen jälkeen on alhainen lujuus;
 2. vaahtobetonin huokoinen rakenne vaatii lisää viimeistelyä;
 3. kuuma kesällä.

Vaahtobetoni on halvin tapa rakentaa talon.

Tarkastelimme joitain edullisimpia rakennusmateriaaleja, joita voidaan käyttää rakentamaan edullinen koti. Tänään he löysivät myös laajan sovelluksen: Tween lohkot, monoliitti, keraaminen kivi jne.

Esimerkiksi kaksikerroksisen kehysrakennuksen kustannukset kahdelle huoneelle, keittiölle, olohuoneelle ja kylpyhuoneelle - maksaa 600-700 tuhatta ruplaa. Niinpä halvimmat kehysrakennukset voidaan rakentaa suhteellisen vähän rahaa varten.

Projektimme mukaan rakennettuja taloja

On vaikea kuvitella, kuinka talo näyttää todellisuudessa, kun vain hänen projekti on käsillä. Tässä artikkelissa on kerätty suosituimpia talojen rakennustöitä. Tarkastellaan ehdotettujen vaihtoehtojen ominaisuuksia, korostamme tärkeintä asiaa, tarkastelemme talojen valokuvia ja suunnitelmien mukaan suunniteltuja tiloja.

Kaksikerroksinen mökki moderniin tyyliin, jonka pinta-ala on 203 m 2 erkkeri-ikkunalla ja terassilla. Seinien materiaali on tiiliä, maaleissa on tiiliä ja kipsiä. Kipsin toteutuksessa he päättivät korvata toisen värin vastakkaisen tiilen.

Mitä hyötyä hankkeesta on 40-17 ja siihen rakennettu talo?

 • Julkisivuilla koristaa pylväät ja parvekkeet;
 • Minimalistinen ulkonäkö ja suorat viivat määrittelevät rakennuksen modernin tyylin;
 • Euroopan tyypillinen lattian suunnittelu: ensimmäinen - varattu kotimaisille ja vierashuoneille, toinen - makuuhuoneet;
 • Monoliittinen perustus ja lattiat takaavat rakenteen luotettavuuden.

Kaksikerroksinen eurooppalainen mökki, jonka pinta-ala on 124 m 2, jossa on terassi, ullakko, autotalli, erkkeri-ikkuna ja parveke. Todellinen löytö pienten tonttien omistajille, koska talon mitat ovat vain 11 * 12 m ja samaan aikaan - niin paljon hyödyllisiä yksityiskohtia. Seinien materiaali on tiili. Asiakas päätti korvata kipsin vastaavan tiilen.

Mitä hyötyä hankkeesta on 47-05 ja siihen rakennettu talo?

 • Kirkas ja ikimuistoinen ulkonäkö;
 • Pieni tila, joka sisältää kaikki tarvittavat toiminnalliset alueet ensimmäisessä kerroksessa ja kaksi makuuhuonetta toisessa kerroksessa;
 • Poistu terassilta ruokasalissa.

Hanke 47-05:

Kaksikerroksinen, eurooppalaistyylinen talo, jonka pinta-ala on 150 m 2, parvekkeella, erkkeriikkunalla ja pylväillä. Seinämateriaali - ilmastettu betoni, julkisivu - terrakotta tiili.

Mitä hyötyä hankkeesta on 51-29 ja siihen rakennettu talo?

 • Seinät on valmistettu hiutaloitua betonia, jonka avulla voit rakentaa nopeammin ja säästää eristystä;
 • Ensimmäisessä kerroksessa on tilava ruokailutila, toisessa kerroksessa on kolme makuuhuonetta ja lisäksi kylpyhuone;
 • Asettelu soveltuu suurelle perheelle: huoneet ovat tilavia ja eristettyjä.

Kuva rakennettu maalaismökki hankkeen 51-29:

Pienikokoinen mökki, jonka mitat ovat vain 7 * 8 m. Samaan aikaan 93 m 2 hyödyllistä aluetta ja ullakkoa. Suunniteltu moderniin tyyliin. Viimeistely - kipsi, seinämateriaali - tiili.

Mitä hyötyä on 51-54-projekti ja siihen rakennettu talo?

 • Sopii pienelle perheelle 3-4 hengelle;
 • Ullakko on varattu nukkumisalueelle;
 • Sopii rakentamiseen kapealla juonialueella.

Joten toteutetun talon projekti näyttää:

Kolmikerroksinen talo Art Nouveau tyyliin, jonka pinta-ala on 229 m 2 kellarilla, autotallilla ja ullakolla. Seinämateriaali - hiilihapotettu betoni, viimeistely - kasvojen tiili.

Mitä hyötyä hankkeesta on 54-64 ja siihen rakennettu talo?

 • Pohjakerroksessa on sauna, kaksi autotallia ja tekniset huoneet.
 • Pohjakerroksessa on tilaa työhön ja lepoon;
 • Toisessa kerroksessa on kolme makuuhuonetta ja iso kylpyhuone;
 • Valoisa ja ikimuistoinen arkkitehtuuri: kaarevat ikkunat, takoraudat, parveke ja muut koristeelliset elementit.

Tämän seurauksena maan kartano sisälsi kaiken tarpeellisen koko perheen koko vuoden oleskelun.

Nykyaikaisessa kaksikerroksisessa talossa on ullakko, autotalli, terassi ja erkkeri, joka on suosittu asiakkaidemme keskuudessa. Alue on 187 m 2. Sopii suuri perhe 5-7 henkilöä. Hankkeeseen kuuluu viimeistely keinokivellä, mutta asiakas suosi enemmän kipsi- ja koristeelementtejä.

Mitä hyötyä on 57-00A -projektista ja siitä rakennettu talo?

 • Mielenkiintoinen ratkaisu viimeistelyyn - käytetty kirkasta kipsiä, jonka kontrasti luo tummaa keinokivää;
 • Ensimmäisen kerroksen layout mahdollisti tehokkaan tilan käyttämisen autotalliin, teknisiin tiloihin, vaatekaappiin, vierashuoneeseen, ruokailuhuoneeseen ja olohuoneeseen.
 • Tilava kylpyhuone, kolme makuuhuonetta ja parveke toisessa kerroksessa;
 • Epätavallinen ikkunoita, pääsy terassille suoraan keittiöstä, erkkeri - kaikki yhdistää toisiinsa.

Toinen suosittu suunnittelu Country House moderniin tyyliin, kaksikerroksinen, jonka pinta-ala on 115 m2. Seinämateriaali - betoni, viimeistely - päin tiili.

Hyvä projekti 57-07 ja talo rakennettu sitä?

 • Valitse terassilta pääsee tilava avokeittiö ja olohuone;
 • Pohjakerroksessa on tarpeeksi tilaa kotitalouksiin - pannuhuone, ruokakomero, vaatekaappi;
 • Suuri perhe mukavasti kolme makuuhuonetta toisessa kerroksessa on myös erillinen kylpyhuone ja wc.

Johtaja myynnin sivuilla -. Kompakti talon viihtyisään oleskeluun pienen perheen ala 110 m 2, jonka mitat ovat 10 x 9 metriä, tämän maan mökki parvi on suunniteltu eurooppalaiseen tyyliin. Useimmiten ostettu rakentamiseen maa taloa.

Hyvä projekti 57-08 ja talo rakennettu sitä?

 • Huolimatta pienellä alueella, se sisältää kaikki tarvittavat mukavuudet viihtyisään oleskeluun;
 • Käyttökelpoisia alue talon takia käytöstä ullakkokerroksessa;
 • Siro ikkunat, parvekkeet, terassit ja Sisustuspinnoille luovat ainutlaatuisen ikimuistoinen ilmeen.

Talon - hyvä esimerkki siitä, miten näyttää toteutuneen hankkeiden yksikerroksinen taloja ja mökkejä parvi. Huolimatta vaatimaton alueella, kaikki yhdistetään toisiinsa ilman tunnetta ahdas.

Kaksikerroksinen talo eurooppalaiseen tyyliin terassi, erkkeri, epätavallinen julkisivuja. Elintilaa - 166 m 2. Seinämateriaali - betoni, viimeistely - päin tiili.

Hyvä projekti 59-92 ja talo rakennettu sitä?

 • Mahtuu 4-5 henkilöä. Kun saneeraus huoneet on mahdollista lisätä useita makuuhuoneita;
 • kartano Kursivoidulla katon metallista alkuperäisessä muodossa;
 • Ensimmäisessä kerroksessa mahtuu kaikki tilat kotitalouskäyttöön;
 • Virkistysalueen edustaa olohuone, ruokailutila ja iso terassi.

Kolmiulotteisensuunnittelu rakennettu artikkelissa osoittavat perus valintaperusteet tulevaisuuden asumisen:

 • aineita;
 • arkkitehtuuria;
 • asukasluku;
 • tarvittava määrä ja valikoima palveluita.

Jos hankkeet tässä artikkelissa kuvatut eivät kelpaa, voimme auttaa poimia toisen projektin tarpeitasi, tai tehdä muutoksia sopivin. Voit myös tehdä kaikki tarvittavat laskelmat, laskenta on mukana arvio rakentamisen valittujen materiaalien. Tämän jälkeen suunnitelma rakentamisen on paljon helpompaa.

Tämä mahdollistaa rakentaa talon toteutumattomien hankkeiden ottaen huomioon henkilökohtaisten mieltymysten suhteen mitään sen ominaisuuksia.

suunnittelu

 • tehdä muutoksia

  Hankkeeseen

 • kuinka paljon on

  8-800 775-43-17 (812) 940-40-67

  Tilaa uutiskirje:

  Joukkoomme: 

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published.

  Siirry työkalupalkkiin