Hahmoja kotiin

Hahmoja kodin - sisustus tai symboli?

Parhaassa museoissa maailman varattu koko salia - Kiinteä kauneutta pienoisveistoksia heijastavat aikakauden perinteitä, tyylejä. Hahmoja talon kaikkina aikoina jolla on salainen merkitys ja estetiikkaa. Niiden käyttö moderni sisustus, niin jutellaan.

Vierailevat muissa maissa ostoksia matkamuistomyymälöitä, teemme kaiken aikaa - tiedämme missä kotimme sopii tänne hauska pelle ja koska ihanteellinen tilanne täällä on musta egyptiläinen kissa. Ja jos on olemassa joitakin sääntöjä saattamisesta patsaat talossa tai kaikki riippuu meidän päähänpistoja? Keskustellaan nyt.

Muoto, sisältö ja salainen haluja

"Outo otsikko artikkeli koristeluun talon" - luulisi, ja turhaan. Posliini koira, lintu, puu sammakot ja kipsin Bozhko piilossa vuosisatoja edustaa ihmiskunnan. Eläinveistokset ja puoli ihmisiä monissa maailman uskonnot ovat varustettuja taikavoimia, ja vaikka aikakauden toteemiset pysyi syvässä aiemmin, moderni kaupunkilainen on vielä tunne vaikutuksia tämän kulttuurin "alkeellinen". Mikä niistä pitäisi olla kotona, koska ne sulautuvat sisätilojen - aihe tuttu jokaiselle rakastaja mukavuutta. Kattaa kaikki vaihtoehdot yhteen pieneen tarkastelu on mahdotonta, siis olen keskittyä vain suosituimpia.

Mitä tuo onnea?

 • hahmoja arvoon liikkeen: aikana otetaan pois, eroottinen;
 • hahmoja maskotti kasveja: apila, saniaiset, kielo;
 • yksisarvisia ja valkoinen hevonen;
 • värillinen kalaa ja siilit.

Muoto, joka kuvaa purjevene tai laivan, viileässä hallissa, hän houkuttelee huoneistoon onnellisia tapahtumia ja hyvä vieras!

Pyhä eläin Muinaisen Egyptin, edustaa hedelmällisyyttä, pitkä arvostetun jumaluus. Nykyään uskonnollinen merkitys kissojen sammui, mutta ihmiset elävä usko valtaansa. Patsas kissa talossa - ei harvinaisuus. Tämä kaunis olento on kaunis ja posliinia ja keramiikka. Minulla on vahva usko siihen, että tuottajat matkamuistoja valvoa kissa symboliikkaa. Ne tarjoavat meille ja kissan pariksi kissanpentu jotka lupaavat hyvää äitiyttä, ja kissa nostettuna tassu, että Feng Shui lupaa virtaa rahaa taloon, ja siro kissa nostettuna häntää, jolloin niiden omistajat hyvinvointia ja optimismia. Hahmo kissa talossa on vähintään epäselvä, mutta kaiken kaikkiaan positiivinen, mutta koska me valitsemme sen onnea.

Vihje: älä ota halpa pop art, ostaa laatua ja todella mukava tuote. Luotetaan oman maun ja arvostaa taideteokset tällaisista rajoituksista.

Mitä muuta tulee välttää?

 • groteski kuvia;
 • symbolit liittyvät kuolema: pääkalloja, luita, aseita;
 • karikatyyrit ja parodiat;
 • muodot murtuma arvo laskee;
 • ristinmuotoinen rakenne;
 • pelottavia esineitä.

Muuten, kaikki tietävät Baba Jaga huolimatta sen ruma ulkonäkö ja mainetta - positiivinen kuva. Antiikin ajoista vanhan slaavilaisen perinteen kunnioittivat valvojana mukavuuden ja hyvinvoinnin ja hänen vartalonsa on parempi laittaa keittiöön!

Yksi suosituimmista tuotteista - hahmoa norsun talossa. Termofiilisen jättiläisiä, tai pikemminkin niiden alentunut kopioita, hiljaa asuvat huoneistoissa, eivät maksa huomiota 30 asteen pakkaset ja puute tropiikissa. On syytä muistuttaa kuuluisaa seitsemän norsuja, koristanut lipastot ja hyllyt 50-luvulla viime vuosisadalla. Mukaan opinkappaleisiin hindulaisuus, ne ovat kaikki asuntovaunun talossa onnen. Usko minua? Ota se ja olla onnellinen! Monet niistä ovat niin kauniisti ja taituruus jotka täydentävät sisätilojen hieno itämainen sävy.

Muuten, jos laittaa elefantti nostettuna runko ikkunalaudalla, päin ikkunaa, se tuo onnea liiketoimintaa. Hindut uskovat, että runko kestää positiivista energiaa avaruudesta ja vetää hänet kotiisi.

Ehkä ei prinsessa, mutta myös oikeus olla läsnä mielenkiintoinen hahmo. Voitavansa tuoda iloa ja rakkautta, ja vaurautta. Minä, esimerkiksi, on pieni sammakko onyxeista, hänen kielensä hengailua. He sanovat, jos laitat sen kolikon talossa rahaa ei käännetä. Laitoin viisi ruplaa, kun merkittäviä muutoksia ei näy, mutta ehkä hieman levännyt. Vain leikkiä, tietenkin, mutta en usko pieni hahmo kiinteistön arvoa on liioiteltu. On monia ihmisiä, jotka ovat vakuuttuneita siitä, että valta talismaaneja ja symboleja.

Ei niin yksinkertainen symbolinen määritelmiä. Patsas Anubis antaa minulle ristiriitaisia ​​tunteita. Johdinta kuolleiden kanssa sakaali pää näyttää hyvältä, mutta tuonpuoleiseen symboliikkaa hämmentää. Tässä se on vain henkilökohtaisten mieltymysten päättää niiden sijaintiin kotiin hyllyille.

En neuvoo käyttämään sisätilojen vieraat jumalat trooppisissa maissa ja käärme lukuja. Ensimmäinen tietää, mitä voi itse täyttää, ja ne ovat vieraita meidän leveysasteilla, ja toinen tuo talon kylmä ja välinpitämätön.

Kaikki muu, ja kilpikonnia ja delfiinejä, ja joutsenet eivät voi tehdä paljon vahinkoa, ja voit vapaasti sijoittaa ne itse. Hauska ja hienovarainen, hauska ja vakava, ne sopivat täydellisesti sisälle tahansa monimutkaisuus ja voi todellakin tuoda mitä lupauksia uskonnollisia tulkintaan.

Puhuminen uskonnon, muistaa: kaikki tähtäin symboloi mahdotonta kääntää energian kiellon, ja jopa kuoleman (ristiinnaulitseminen) ja siksi on parempi välttää leikkaavat fragmentteja negatiivisena symboli.

Materiaali päivitetty 07.24.2017

Figuriinit sisustus (50 kuvaa): kaunis hahmoja luoda mukavuutta talossa

Koristelu oman kodin - ammatin, josta henkilö harjoittaa esihistoriasta. Se on geneettisesti rakennettu meitä - tekemään "pikku maailma" mukava, kodikas ja turvallinen. Ja tämä on tarpeen antaa sen mukavat huonekalut ja miellyttävä, miellyttävä silmälle koriste-esineet, kuten rihkamaa. Niistä koriste knickknacks viimeisenä mutta ei vähäisimpänä on patsaita sisustusta. Näiden koriste-esineet sisustusta voidaan antaa asunto- yksilöllisyyttä ja ainutlaatuinen tyyli.

Hahmoja kaapissa sisustus

Jos huonekalu useimmat ihmiset ovat saaneet samanlaisia ​​käyttö hahmoja tekee kodin ainutlaatuinen. Varsinkin jos on mahdollisuus ostaa suunnittelija kohteita tai tuoda ulkona ja muita hahmoja kaukaisista eksoottisiin maihin. Tämä artikkeli tarkastelee - miten toimittamaan asunnon hahmoja, ja koriste ominaisuuksia tämän kodin sisustus.

Hahmoja sisätilojen makuuhuone

Patsas lintu sisätilojen

Mitkä ovat tärkeimmät ominaisuudet luonnostaan ​​hahmoja keinona sisustus:

 • Tärkein etu hahmoja - koriste- ja niiden monimuotoisuus. Ne voivat olla sekä pastoraalinen herkkä posliini luvut ja kohtaukset ja raa'asta laitteistot ja esineitä, tyylitelty ihmishahmo tai kasveja.
 • Monipuolisuus. Kenellekään poikkeuksetta sisustustyyleihin siellä oma patsas, valmistaa samassa tai samaan tyyliin. Siksi mitä oli kalustettu talonsa - ainakin tyyliin Provence, korkean teknologian tai Classic - sopivia hahmoja ja koriste luvut olohuoneessa ja makuuhuoneet odottavat sinua hyllyille.
 • Moderni hahmoja koteihin voi olla useita erilaisia ​​muotoja. Tämä posliini malleja perinteiseen klassiseen tyyliin, abstrakti ja poikkeuksellisista eristä kun katsoo jotka eivät heti ymmärrä - että tekijä oli mielessä, kun hän loi tämän mestariteoksen.

Korkea patsas sammakko

Patsas nainen sisustus

Patsas hevonen sisätilojen

Säännöt sisustus hahmoja

Mitkä ovat perus vivahteita sinun täytyy tietää voidakseen asianmukaisesti ja harmonisesti suunnitella kodin avulla hahmoja:

 • Tietenkin, sinun täytyy noudattaa yleistä tyyli sisustus. Joten, jos sinulla on olohuone ympäristö ja muissa tiloissa talon korkean teknologian tyyliin, hän ei tee söpö keraamisia tai posliinia paimentaminen, ja se on parempi valita kromi ja muovifiguureita tyylikäs muotoilu neutraaleja värejä.
 • Klassinen sisustus kimallus uusia värejä, jos täydentää sitä pronssilla pienoispatsaita tai posliini kappaletta. Nämä kauniit luonnonmateriaalit ei voisi olla paremmin perinteisen hienostunut tyyli. Ne voivat olla erityisesti ja korkea lattia puusta.
 • Asunto nykyaikaiseen tyyliin on parempi järjestää vastaavan pienoisveistoksia. Se voi olla abstrakti tai futuristinen korkealaatuisia tuotteita on valmistettu muovista, lasista, nikkeli ja kromi. Nämä modernit materiaalit ei voisi olla parempi alleviivatun minimalismi ja toimivuus tilanteesta.
 • Keramiikkaa ja posliinia sekä vähemmän suosittu savi - loistava valinta kodin sisustus tyyliin Provencen ja Shabby-chic. Nämä pastelli tyylit ovat täysin yhdessä ilmasta hauraus särkyviä hahmoja. Ne voidaan järjestää olohuoneessa ja eteinen.

Outdoor koira patsas olohuoneessa

Taulukko koralli patsas

Pieni patsas koira

Vaihtoehdot koristeluun sisätilat hahmoja

Kynttilänjalkoja ja maljakoita olohuoneessa

Patsas norsun sisustukseen

Hahmo hanhi sisustukseen

Mitä alueita talon voidaan pitää menestyksekkäin sijoittamisesta patsaiden:

 • Jos sinulla on takka olohuoneessa, niin olet onnekas. Jälkeen uuninreunus - paras paikka laittaa pieniä hahmoja ja muut rihkamaa. Takka on aina huomion keskipisteenä, niin huolellisesti valittu posliini, keramiikka ja muovifiguureita jää vaille huomiota vieraille talon.
 • Lipasto makuuhuoneessa. Yläpinnalla rinnassa voi sisältyä täydellisesti kaikki soma silmä aiheita, kuten rakkain patsas. Lattia yksilöitä puuta käytetään myös makuuhuoneessa.
 • Jos asunto on tarpeeksi suuri ja on mahdollisuus laittaa käytävällä tai olohuoneessa "hyödyttömiä" konsoli pöytä, sen työtaso on ihanteellinen paikka sijoittaa hänet eri hahmoja.
 • Markkinaraon, jos sellainen asettelu. Erityisen näyttävyyttä yhden suuren patsaita markkinaraon, joskus lattialla, koristeltu erityistä valaistus.
 • Sillä patsaat on parasta valita parhaiten avoimessa paikassa talon, joten ne ovat hyvin katsottuna etuovesta.
 • Hyvä idea omistajat melkoisesti hahmoja - antaa niille erityisen vitriinissä kaappiin valaistus. Tällaisella altistumisen aiemmin ei läpäise mitään vieras. Tyylikäs posliini rihkamaa ja eksoottisia yksilöitä puun näyttää parhaalta juuri tässä showcase.
 • Lattia puinen patsaat huomattavan suuri - tyylikäs sisustus eteinen ja suuri sali, jos läsnä. Näyttäviä ja kauniita, kaikkein hyvin ne näyttävät yhdessä suorituskykyä, kun se keskittyy kaiken huomion. Tietysti tällainen massiivinen malli on sijoitettava vain tilavissa huoneissa, esimerkiksi olohuoneessa. Viiden jalka patsas pieni huone näyttää parhaimmillaan, sopimatonta.

Hahmoja maalaistyyliin olohuoneessa

Epätavallinen patsas on valmistettu metallista ja puusta

Takka koristelu maljakot

Patsas mies ja nainen

Patsas on tyttö kukkia sisustukseen

Patsas hevonen sisustukseen

 • Jos huoneisto on sisustettu nykyaikaiseen tyyliin, ja pidit Afrikkalainen patsaita tai tyyliteltyjä lukuja eksoottisia eläimiä, on onnistuneesti sijoittaa moderni sisustus, on tarpeen "tukea" lukuja muita yksityiskohtia. Tämä voi olla matto lattialla, "seepra" tai "Leopard" ja muita yksityiskohtia.
 • Jos kotona tehdään ultramoderni korkean teknologian tyyli sopii parhaiten sisätilojen tiivis ja yksinkertainen tapauksia. Esimerkiksi moderni kromi pienoismallien autoja. Teräksestä tai alumiinista, ne sopivat täydellisesti sisälle asuntoon. Se myös näyttää hyvältä tyyliin hi-tech abstrakti patsaita, kaikenlaisia ​​matkapuhelinten ja asennukset.
 • Classic sisustus on myös näyttää hyvältä, jos se koristaa puukuviot ja esineitä perinteiseen tyylikkäästi. Klassinen tyyli ei vastusta nykyisen kultaa tai runsaasti koristeltu suunnittelussa hahmoja.
 • Mutkaton tyyli Provence, joka "rakastaa" tekstiili puku hahmoja tehty kankaasta, mahdollisesti kansallisessa tyylissä. Folk hurmaa tehty tyylitelty tavalla, myös täysin sovi sisäosiin Farm. Abstraktin ja futuristinen tuotteita moderniin tyyliin on tarpeen tässä tapauksessa kieltäytyä.

Patsas hevonen kylpyhuoneessa Art Deco tyyliä

Hahmoja hevosen seistä kirjat

Erikoistyöt tyyliin Provence

Hahmoja värillinen tontut

Hahmo tanssia hiiri sisustukseen

Patsas ballerina sisätilojen

Huoneet talon ja se sopii hahmoja

Mietitäänpä, mitä lukuja parempi antaa eri huoneissa asunnon.

 • Olohuoneeseen, valita kaikkein silmäänpistävä ja vaikuttavat luvut. Tietenkin Ensinnäkin meidän täytyy keskittyä tyyliin huoneen, mutta siitä huolimatta olohuoneessa voit laittaa suuri ulkouima patsaita, kirkas, eksoottisia, ja niin edelleen. D.
 • Täydellinen ratkaisu käytävällä - paikka kohteita muodossa Afrikkalainen hahmoja, jotka symboloivat suojaa talon ulkoisen negatiiviset voimat.
 • Makuuhuone on parempi olla valitsematta vaihtoehtoja, joissa on aggressio. Joten, älä lähesty eläimiä, jotka taistelevat, veitset, miekat, synkkä malli. On parempi yöpyä hiljainen teema: Valitse kirkas, tyylikäs ja siro yksilöitä. Joten se näyttää hyvältä makuuhuoneessa hahmoja tanssijoita, lintuja, kauniita kasveja. Ne voidaan tehdä posliinista ja tasku koot ja lattia puu tai jopa metallia.
 • Jos asut kaupungin ulkopuolella ja on veranta tai parveke, tässä aurinkoisessa ja ulkoilmassa täyttämä huoneeseen näyttää hyvältä lukuja yksinkertaisista luonnon materiaaleista - puuta tai jopa olkia.
 • Pieniä hahmoja tehdään samaan tyyliin tai samalla teema on parempi ryhmä - koska niitä ei "hajotetaan" talon ympärillä ja herättää huomiota.
 • Suuri taide-esineitä näyttää parhaalta irrallisena. Eri häiriötekijöitä naapurit he eivät tarvitse. Ne ovat täysin omavarainen.
 • Hahmoja kissojen, norsuja tai sammakot pidetään sopivin saattamiseksi talon onnea ja onnea. Siksi paikka omassa olohuoneessa ainakin yksi esiintymä tällaisen eläimen. Haitta tule tarkkoja, mutta onni on hyvin todennäköisesti kasvaa.

Seinäpaneelit koristeluun

Puulattia elävässä patsaat

Kuoret ja kynttilänjalat olohuone sisustus

kivi patsas enkeli

Hahmo Lady Sisustus

Patsas Rose Sisustus

Hahmoja, symboloi onnea

Mieti mitä hahmoja ja koriste-esineet edullisesti talossa.

 • Makuuhuone ihanteellinen ratkaisu - pariksi näytteitä, koska vaihtoehto - kerroksessa. Tällainen pari symboloi erottamatto perheesi duetto. Sopivia Posliiniesineet siro joutsenia toisiinsa puita ja makuuhuone moderniin tyyliin sopii kaikenlaisia ​​rakennelmia, kuten kaksi sydäntä. Yksi puu, ripustettu hedelmiä, myös tuo positiivista energiaa makuuhuoneeseen.
 • Sijoitetaan olohuoneessa lisko luku toi taloon rauhaa ja hiljaisuutta. Joten, toisin kuin Afrikkalainen naamarit, tuoda takaisin matkalta pieni puinen lisko on hyvä ratkaisu.
 • Sonni tai hevonen symboloi terveyttä kaikille asukkaille talon. Tietenkin tämä asennus ei saa olla liian raskas, koska nämä eläimet ovat jo symboloivat voimaa ja energiaa.
 • Sijoitetaan makuuhuoneessa haikara tuo nainen onnea äitiyden.
 • Jotkut saattavat muistaa kuuluisa sarja norsuja, hahmoja, pitsi lautasliinat asetetaan arkkua isoäidit Neuvostoliiton aikana. Nämä "filistealaisen" keraamisten hahmoja myös pyhä merkitys. Ne ovat tehokkaan suojan pahan silmän ja tuoda taloon vaurautta ja onnea.

Deer patsaat sisätilassa

Taulukko hahmo - kukkaruukun

Abstrakti patsas puuhun ja metalliin

Prinsessa sammakko hahmo sisustus

Patsas on tyttö mekko sisätilojen

Patsas norsun sisustuksessa

Patsas Afrikkalainen nainen sisustaa talon

Mitä luvut tulisi välttää:

 • Afrikkalainen naamarit ovat usein toivottavaa ostaa asuntoa. Kaikki nämä naamiot ovat luonnostaan ​​heille jonkun merkitys. Aistimme, että emme voi tietää, koska jopa erilaisessa kulttuurissa. Nämä tuotteet, kaikkine ulkoisten showiness, voi symboloida molemmat kuoleman ja sairauksien, köyhyys ja muut negatiiviset - ja olemme iloisia, teemme vierailuja myönteisesti ostetaan paikallisilta markkinoilta puisia maskeja. Siksi tällaisia ​​tuotteita on parempi olla varovainen ja turvallisempaa vain lähteä suosikki maski hänen kotimaassaan.
 • Koriste hahmoja sisätilojen muodossa petoeläinten "sotkeutumista" suu auki - toivottuun valinta. He kantavat piilevää aggressiivisuutta, joka lopulta vaikuttaa perhe-elämään.
 • Tämä aito antiikki - On myös kyseenalaista hankinta. Tietenkin antiikkia ovat arvokkaita ja kalliita, mutta jo vuosia oleskelevat eri kodeissa ei saa täyttää kaikkein positiivista energiaa. Kuka tietää, mitä ongelmat olivat entiset omistajat tämän hyvin patsas.
 • Hahmoja kuvaava veitset, miekat, lances muita teräaseita - ole paras ratkaisu koristeluun kotona, ei väliä kuinka koriste- ja tyylikäs, tämä ei ole asennusta tehtiin. Negatiivista, joka on otettu energia mallissa opetusten mukaisesti Feng Shui, välttämättä vaikuta hyvinvointiin ajan ja suhde asukkaiden talon.

Värikäs patsas - hevonen sisätilassa

Orange Bear - patsas ja pöytä

Monivärinen koira hahmoja - säästöpossu

Violetti hahmo pää

Punainen hahmo huulet

Pienet patsaat sisätilassa

Hopea patsas mies ja nainen

2 Täytä kaikki kentät, ja soitamme sinulle selvittämään kaikkia vivahteita!

Hahmoja kotiin

Hahmoja sisätilassa: suuri kauneus pienistä asioista

Kaikkina aikoina, ihmiskunta on pyrkinyt täyttämään kotiin ei ole vain pakollisten, mutta erilaisia ​​lisäyksiä pyritään korostamaan yksilöllisyyden huoneen ja sisustamisessa. Esihistoriasta, kuten koristeet olivat kiven piirustuksiin, sekä erilaisia ​​koostumuksia kuivattuja kukkia ja eläinten nahoista. Myöhemmin, jossa kehitetään valimoteollisuuden, ihmiset alkoivat tehdä pronssiveistoksia, joita katsota pelkästään sisustusta, mutta myös mahdollisuutena korostaa tilan isännät. Vieläkin myöhemmin XIV vuosisadalla, todellinen symboli aikakauden terästuotteiden ja posliini.

Nykyään hahmoja koteihin edustettuna poikkeuksellisen monipuolinen - ne voidaan tehdä eri materiaaleista ja on eniten monimutkainen muotoja. Kuitenkin tulla hahmoja harmoninen täydentää sisätilojen, on tärkeää ottaa huomioon säännöt niiden majoitusta sekä käsitteen tärkein tyyli. Ymmärrä näitä asioita tänään auttaa "House of Dreams".

Hahmoja kotiin

Miten sisustaa sisustus hahmoja

Koriste hahmoja sisustus auttaa korostamaan tietyn tyylin ja täyttää huoneen alkuperäiset ominaisuudet. Lähes jokainen sisustustyyli gravitates tiettyjä tuotteita, minkä ansiosta se on erityisen kirkas ja harmoninen. Esimerkiksi ylellisyyttä klassiset sisätilat voidaan korostaa erilaisilla patsailla, tehdä muodossa vanhoja veistoksia, rintakuvaa, abstrakti koostumuksia jne Keraamiset ja Posliiniesineet sisätilojen näyttää harmonisesti lähes minkä tahansa tyylin, myös Provence chic Chebbi. Moderni interiööri laadukasta palvelua voidaan täydentää erilaisilla futuristinen tuotteita muovista tai metallista.

Kaunis hahmoja sisustus

Hahmoja sisätilojen kuvan

Koriste hahmoja sisustus

Kuitenkin lukuun ottamatta tuotteen ulkonäkö on erittäin tärkeää ottaa huomioon niiden sijainti. Perinteisesti patsaat sisätilojen päättivät varustaa on Mantel, lipasto, konsoli pöytä, seinään kapealla tai kaappiin. Esitellä tuotteen parhaassa valossa, sinun täytyy valita niiden avointa ja näkyvät osat. Suuri hahmoja koti on paras asennettu tilaan ilman muita lisävarusteita. Jos haluat tehdä kappaleen useita pieniä patsaita, asenna ne niin, että jokainen tuote on helposti nähtävissä. Täten fanit ja keräilijät rakastavat sisustustarvikkeet näyteikkuna patsaita, joka muun muassa voidaan täydentää taustavalaistu, joten se on tärkein koristeluun sisustusta.

Patsas hevonen kotiin

Patsas mantelpiece valokuvaa

lintu hahmoja hyllyille

Jos huone on tila, kiinnittää huomiota ulkona patsaita sisätilojen. Usein ne ovat todellinen taide-esineen huoneen, täyttäen sen ilmapiirin hienostuneisuutta ja ilmaisukyky. Esimerkiksi sisätilojen olohuoneen näyttää hyvin erilaisia ​​keraamisia tai laastituotteet muodossa Kreikan jumalattaret, eläimiä, kasvillisuutta, Afrikkalainen veistokset Sisätilojen makuuhuoneessa puku tyylikäs pienoispatsaita tanssijoita, Japani geishat, linnut, jne Verannalla tai terassi näyttää hyvin erilaisia ​​kohteita puusta tai olkea, kunhan ne sopivat harmonisesti osaksi yleistä sisustustyyli.

Outdoor patsaat sisätilojen Afrikkalainen tyyli

Outdoor patsaat sisätilojen Afrikkalainen tyyli

Hahmoja tuoda onnea: voit laittaa talon

Filosofiaan Fengshui ja muiden tieteiden tutkimalla hienovaraisia ​​maailmassa on koko lista kohteita ja kohteita, joita voidaan käyttää paitsi koristella sisustus, mutta myös houkutella onnea taloon. Ymmärtää mikä patsaita olla kotona, ja ostamasta mitään parempaa pidättäytyä, kiinnittää huomiota tuotteen muotoa. Joten, sisustaa makuuhuoneessa on paras pariksi eriä - hahmoja joutsenia symboloi uskollisuutta, puita, joihin hedelmät näkyvät tai Posliiniesineet ystäville.

Mitä patsaat olla kotona makuuhuoneessa

Hahmo rakastava pari

Patsas pari joutsenta makuuhuoneessa

Hahmoja kotiin

kani hahmo yöpöytä

Hyvin paljon patsaita eri eläinten, mutta niiden valinta on otettava huomioon, että kaikki eläimet oma symbolinsa. Esimerkiksi uskotaan, että patsas rupikonna tuo rahaa taloon, hahmo lisko - rauhallisuus ja tiedote hahmo hevonen - Terveys- ja patsas haikara - äidin onnea.

Patsas rupikonna Fengshui

Patsas hevonen kotiin

Aiemmin lähes joka kodissa on sarja Posliiniesineet norsuja tai kalaa, jotka on asennettu peräkkäin korkeista mataliin. Tämä järjestely hahmoja pidetään myös erittäin suotuisa ilmapiiri talon, koska se tuo perheen hyvinvointiin ja suojaa pahan silmän.

Ei-toivotut patsaita kotiin: mitä välttää

Palatessaan hän matkustaa eksoottisiin maihin, joista monet tuovat mukanaan erilaisia ​​patsaita villieläimiä, jumalia, ja muut perinteiset kansojen näille tuotteille. Huolimatta siitä, että niin epätavallinen ja kauniita hahmoja ovat eloisia osa kaikkia sisustus, he kaikki voivat pitää pyhä merkitys, ei suotuisinta vaikutus tunnelmaa talon. Esimerkiksi ei ole tarpeen koristella olohuoneessa Afrikkalainen naamarit, koska niitä käytetään eri mystinen riittejä. Myös haitallinen vaikutus voi olla hahmoja villieläinten kuvattu suu auki. Uskotaan, että nämä luvut tuovat taloon kiistoja ja aggressiota.

Mitä et voi pitää talon hahmoja

Lisäksi sinun täytyy hyvin varovainen kohdella antiikki asioita, koska leopalveluvuosista muille, että he eivät pysty paras energia. Suojata perheesi vastaan ​​kielteisiä vaikutuksia, ei ole tarpeen säilyttää antiikkia makuuhuoneessa, keittiössä tai lastenhuoneessa. On parasta, jos ne sijaitsevat käytävällä tai toimistossa.

Jos asetat hahmoja ovat todenneet muotoja tai tehdä muodossa veitset, tikarit makuuhuoneessa, se voi herättää henkiin puolisoiden riitaa ja aggressiivisuutta.

Valinta hahmoja talon - erittäin jännittävä ja jopa luova prosessi. Usein se on rakas sydän rihkamaa ovat tärkeimmät koristelu talon ja lisätä sen kotoisan tunnelman. Lisäksi hieno ja arvokasta patsaita voisi hyvinkin tulla perheen perintökalu, kotitalouden tuo muistoja entisaikojen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin