Häät käsityönä lasit

16 häikäisevän kaunis kuva Häälahjat

Häät - tapahtuma eliniän. Tämän juhla pari valmis sääntöjen mukaisesti, koska tahansa pikkujuttu kantaa perinne ja auttaa tekemään hääpäivä - peräisin kirjaamosta ennen hääyönä Bachelorette osapuoli morsiamen hinta - ikimuistoisen loman.

Häälasit: miten poimia

Häälasit - vakio määrite, joka on erityinen paikkansa paitsi Juhlapöytään, ja mukana sviitti häämatka peräisin kirjaamosta ravintolaan. Järjestäjät hääseremoniat suosittelevat ostamaan 2-3 sarjaa viinilaseja nuoripari. Lasit voittaa onnea ja vain voittaa, usein kiire unohtaa talon laatikkoon, joten se on parasta ottaa vara setti - yksi on kätevää tiellä, toinen - juhlaksi. Varsinkin, runsas valikoima tämän lisävarusteen tarjoaa häät teollisuuden!

Dorogushchy tai crystal häät lasit käsintehty: tyylikkäästi pari paremmin päättämään nuoripari.

Erilaisia ​​silmälaseja nuoripari

Valikoima - erilaisia ​​vaihtoehtoja Häälasit jokaiseen makuun ja budjettiin. Voit ostaa viinilasit samppanjaa vähittäiskaupoissa erikoistunut häät tarvikkeet, tai Internet-yhteys. Last chic - käsityönä lasit. Perinne tehdä ulos kädet pari juhla suosittuja. Vuoden ovat mitä tahansa materiaalia: nauhoja, pitsi, helmet, strassit, maali, mastiksi. Täällä on hyvä lentosi mielikuvituksen ja talant.V valikoimiimme: Häälasit kuva löytää esimerkkejä siitä, miten sisustaa lasit häät avulla sisustus on valmistettu massasta, sekä pitsi, nauhat, värejä ja niin edelleen. Olkaamme ihailla.

Koriste elementit polymeeristä savea

Alena C kuvia Flickr.com sivustosta

Valokuvan lasit pieniä kukkia hennon vaaleanpunaiseen, joita täydentävät alkuperäinen sisustus helmiä. Koostumuksesta väri nuorten koivun lehdet ovat tervetullut lisä juhla pöytä, kuten kuvassa.

Alena C kuvia Flickr.com sivustosta

Silmäni vuotavat nähdessään niin kauniita muotoja sisustus häät lasit. Yksi parempi kuin muut. Nauti viinilasit kehystetty sinivalkoinen. Ja sitten ompelija onnistui sijoittaa kimpun vaaleanpunainen ja lila ja violetti sävyjä. Mikä on ohut ja herkkä työ. Häät viinilasit kuvassa.

Alena C kuvia Flickr.com sivustosta

Ja sitten ompelija onnistui sijoittaa kimpun vaaleanpunainen ja lila ja violetti sävyjä. Mikä on ohut ja herkkä työ

Alena C kuvia Flickr.com sivustosta

On mahdollisuus yhdistää sisustus Polymer savi nauhoilla. Vaaleanpunaiset ruusut kuin vanha laulu. Pääväri on tehty kooltaan suurempia, he lähtivät pienen kukkakoristeet häät lasit ja valkoinen nauha sävy ruusuja. Katso kuvat, miten sisustaa Häälasit epätavallinen ja kauniisti:

Friday.od.ua kuvia Flickr.com sivustosta

Mitä mieltä olet tästä kappaleesta? Viinilasit häät kuva:

Alena C kuvia Flickr.com sivustosta

Kuitenkin vaikuttava? Niin romanttista ja kauniisti veistämä terälehdet nämä kukat. Nauha, taitettu keula juuressa viinilasi - suuri lisäksi kokonaisuus.

Siirrymme esillä mestariteos käsitöitä. Tämä värikäs maalattu työ on yllättävä. Mitä pidät ajatusta la Häälasit hääpari - keitetty keitetty taikinan? Voi tulla ikimuistoinen lahja nuoripari. Tässä on kuva:

Tässä suoritusmuodossa, lasit ovat alkuperäisessä tukee. Herkutella silmäsi tämän pienen ihmeen:

Tässä tapauksessa lasit koristeltu nauhoin väriä orvokit. Tarjouksen ja herkullinen. Jalat apajille nauhoja, jotka nousevat alustaan ​​viinilasi ja täydellinen kokonaisuus jouset sävyltään, samoja värejä - alareunassa jalat. Lasit peittämillä kirjeet, joka alkaa nimi kummankin puolison.

Alice Wang kuvia Flickr.com sivustosta

Avulla pitsi voi olla ihanaa koristella viinilasit samppanjaa häissä. Yksinkertainen ja tyylikäs:

Pelata kontrasteja. Asiantuntija Macrame voi osoittaa taitojaan, on koristeltu Häälasit.

Na na kuvia Flickr.com sivustosta

Kudonta valkoista lankaa kukka teema, voi nähdä - käsintehtyjä Mitä olet lasit pitsi?

Me ihailemme ja tällaiset suoritusmuodot. Kuvassa - hienostunut muotoilu. Niin sydän ja romanttisesti sisustettu häät silmälaseja nuoripari:

Epätavallinen ja pakkasella. Erinomainen valinta talvi häät:

Koristeltu viinilasit häät hoitaa asiantuntijat. Internetissä on mestarikursseilla, jolla voit oppia, miten suunnitella teknologiaan silmälaseja. Lasit häät kuvia ja videoita selvästi ja askel askeleelta näyttää tai toisella menetelmällä.

 • Pitsikoriste lasit. Tämä ohut ja herkkä materiaali on hieno sisustus. Se on yksinkertaista. Harjakattoisia täytyy kääriä viinilasi, ja aseta se liima korjata. Voit käyttää monimutkaisempia pitsi ja mekko hame Pikku pikarit. Mutta se pitäisi olla hyvin muotonsa. Täydentää Lacy vaate voi nauhat ja helmet. Lasit on samanlainen kuin hänen rakastajattarensa - kaunis morsian.
 • Pukeutuminen maalit. Loistava idea maalata lasillista samppanjaa. Se perustuu akryyli. Lasi poistetaan rasva alkoholilla tai asetonilla. Piirustus tulostaa ja siirtyä lasin pintaan. Nyt, maalaus. Odota, kunnes maali kuivuu ja kiinnitä piirustus lakka. Supplement maalattu nauhat, strassit, paljetteja. Patterns - meri Internetissä, se jää valita oman.

Teemme viinilasit tyylikäs nauha. Tällainen sisustus - ei liian kallis, mutta antaa vaeltaa mielikuvitus ja taito. Sopivia satiini ja pitsi ribbon keula joka on vahvistettava karan tai juuressa lasin. Ihastuttavan näyttää ja ruusuke nauha, liimattu lasiin. Teippaa samoja ja eri leveyttä sopii koristeluun, yhdessä ja eri värisävyjä - sulhasen kirkkaampi, morsian - kevyempi.

 • Koristelu polymeeristä savea yms. Sen pitäisi sanoa heti, että tällainen muotoilu - työllisyys potilaalle, mutta se on sen arvoista. Tyylikäs ja muodikas. Massasta - erinomainen materiaali taiteellisen mallintamiseen. Siitä voit tehdä mielenkiintoisia kukka-asetelmat. Ensinnäkin valmistella yksityiskohtia - kukkia ja lehtiä, sitten paistetaan ne ohjeiden mukaisesti. Muita Koristetakeet linjassa kynsiviilan ja lakka. Korjaamme kaunottaremme lasit. Jos haluat unelma, voit yhdistää piirustuksen mastiksimassan täydentää sitä helmiä tai maalilla.
 • Häät viinilasit on täydellinen sisustus häät. Suunnittelijat suosittelevat, että ne erottuvat muista ruokia. Muista, että lasit on tehtävä samalla tyylillä ja väri vaatteita ja koristelu sali. Vastanaineet pitävät lasit kädessä, poimien aikana paahtoleipää, mukanaan morsiamen ja sulhasen poistetaan ja valokuvataan. Tietenkin, häiden jälkeen lasit pysyvät muistissa ja vievät arvoinen paikka kaapissa, kaunopuheisesti muistuttaa tästä jännittävä päivä. No, taas - katkera?

  Ainutlaatuinen Häälasit käsillään

  Häät - tärkeä tapahtuma tahansa perheessä. Jokainen morsian haluaa tänä päivänä se oli lähellä täydellisyyttä. Valmisteltaessa seremoniaan pitäisi huolehtia monista ja yhteystiedot.

  Maksaa omaisuuksia jotain, joka pari tuntia aikaa viettää ja säästää tuhansia - vastahakoisesti. Ehdotamme pohtia miten sisustaa häät viinilasit käsillään.

  Valokuvien häät viinilasit tekemät taitavien käsien

  On ymmärrettävä, että valmistuksessa häät koristeet, kuten viinilaseja, pitäisi olla samaa tyyliä ja väritys ei ole ärsyttävää, ja joitakin näytteitä sinulla on mahdollisuus oppia katsomassa meidän kuvagalleria.

  Jos juhla sivusto peitetty kukkia, miksi ei koristele lasit ruusun terälehtiä tai kukkien? Yritämme poimia pari suosituimpia koruja Hääpöydän.

  Häät lasit käsityönä, paras ostettu?

  Ensimmäinen - hinta. Jos viinilasit ostaa kello kauniisti koristeltu lasi joudut maksamaan 1-5000 ruplaa. Hinta riippuu siitä, kuinka monta häät määritteitä työn ja käytetyistä materiaaleista. Koska häät on vähintään 50 henkilöä (mutta on epätodennäköistä aiot juhlia niin vaatimattomasti), tämä on keskimäärin 100000 ruplaa jää vain koriste pöytä häät viinilasit.

  Miten valita hääpuku, nauhat alkuun? Muista lukea tämän artikkelin.

  Toinen - aika. Kiireessä ei johda hyviin tuloksiin, ja jos tilaat laseja ennen häitä, on epätodennäköistä, sinulla on aikaa tehdä kaikkea tehokkaasti ja haluaisit. Häpäissyt vieraat eivät tunnu ... ja ostaa kaupasta löydät useasta samanlaisesta viinilasit ja valinta sisustus on liian suppea.

  sillä viinilaseja sisustus voidaan valita oman maun ja värin

  Kolmanneksi - sisustus makusi. Suurin ongelma kaikkien kaupoissa viinilasit kuten olemme juuri mainittiin - on liian alkeellinen ja valinta on huono. Valmistus Häälasit henkilökohtaisesti, lisäät ne sisustus, joka koristaa pöytä ja ihanan sopusoinnussa yleisen idylli.

  No, neljännellä - kaikki tehdään käsin - tehty sielu. Tämä tosiasia, kukaan ei kiellä ylimääräiset argumentit ovat hyödyttömiä.

  Materiaalit koristeluun viinilaseja voidaan käyttää hyvin erilaisia, kaikki riippuu mieltymysten ja ominaisuuksia. Keskity tyyli ja sijainti häät. Sisällä valkoiset pöytäliinat ovat kauniisti yhdistetään valkoinen sisustus värejä.

  Lasit voidaan koristeltu jopa jokainen tärkeä juhla

  Voit koristella niitä nauhoja, vaahto näppylöitä ja muita valkoisia elementtejä. Poimi täysin erilaisia ​​materiaaleja, mitä sinulla on tarpeeksi mielikuvitusta! Helmet, jyvät, tekokukat, ruusut, kiteitä, jne

  Voit viinilasi voidaan käyttää tulevaisuudessa tavallisena loman tai keittiövälineet, suosittelemme, ettei kiinnitä huomiota liiman, joka on joka tapauksessa jättää tahroja, avioerot ja ruma, pysyvin ennusteet.

  Katso tarkemmin paremmin massasta. Astianpesuun on erinomainen vaihtoehto materiaalien sitoutunut. Se voidaan helposti irrottaa loman jälkeen jälkiä jättämättä.

  Miten sisustaa häät lasit itse massasta

  Tarjoamme sinulle yksi muunnelmia suunnittelun viinilasit käsillään. Tarvitsemme seuraavat:

  • Sami lasit
  • Pieni pesulappu ja perustuksen matot
  • Valkoinen tai kultainen polymeeri savi
  • Paljetti, straziki, helmiä, helmiä ...
  • Ääriviivat lasin väri savi
  • Nail savi

  Aluksi pseudo-matoille. Se on parasta tehdä sateenkaaren värejä, mutta jos se on sinulle liikaa, se ei haittaa, mene. Jos sitä tarvitaan, sovelletaan maali huolellisesti ja järkevästi. Teet virheen? Huuhtele ja aloittaa alusta.

  Ennen käyttöä varmista huolellisesti rasva potilaan alkoholin

  Seuraava askel sinun täytyy tehdä kolmiulotteisia koristeita. Meidän tapauksessamme se ruusuke varren lasin. Valmiiksi muotoillut kukka voi olla kiinni lasiin ja lähetä leipoa. Noudata kaikkia turvaohjeita!

  Tukevasti lasille voidaan koristeltu kukilla ja paljetteja lakka. Lähtee ulottuu rönsyilevän kukka ja koko korkeuden lasit voidaan tehdä rhinestones, helmiä, jne. Täydellinen koostumus akryyli kukkia lasi ei näyttänyt hieman paljas.

  Miten sisustaa tuotteen ja sisustus elementtejä

  Kuten aiemmin mainittiin, voit koristella lasit nauhat. Tällainen lasi on hyvin sopiva keulaan nauhat väri lasin tai hallitseva väri sitä. Hän harmonisesti sopivat sekä korkean että matalan lasit. Kiinnittää sen lähinnä jalka tai yläreunassa.

  Lisää mielikuvitusta ja saavat sydämen helmiä ja muita pieniä kohteita. Jos perhe asuu taiteilija, voit yllättää kaikki kussakin niiden lasillista piirustus nuoripari. Se teki vaikutuksen käsittämättömän!

  Kaunis häät viinilasit samppanjaa - koristeluun young table

  Yhdelle niin nuori kannattaisi tehdä ainutlaatuisia viinilasit in "pary9raquo tyyliin;. Tämä tarkoittaa kaksi lasia joista yksi on ankara ja tumma, toinen kirkas ja hellävarainen. Tällaisten lasien käyttöön lähes kaikissa Euroopan maissa häissä.

  Hienostunut muotoilu? Mutta alkuperäinen ja sydämestä ...

  Valmistetaan koruja, jotka viinilaseja kudoksesta alla väri vaatteita. Jos sulhasen musta valkoinen paita, ja sitten lasi on tehty tällaisten tyyliin. Lasit "Para9raquo; täydellisesti sopusoinnussa vaatteita ja antaa nuoripari unohtumaton viehätys!

  Häät maalaismainen on niin houkutteleva? Vastaus tähän kysymykseen löytyy täältä.

  Sisustus ja muotoilu häät viinilasit valita vain sinä. Luota omaan makuun ja intuitio, hän ei petä! Onko se on yleinen malli helmiä, mutta hän oli tehnyt omin käsin, ja se on jo merkitsee paljon!

  Lopuksi tarjoamme sinulle pienen oppituntini valmistukseen häät viinilasit käsillään. Hyvää katselu!

  Näinkö? Jaa tämä ystäviesi kanssa!

  Mielestäni ei ole järkevää koristella lasit vieraille. Yleensä ravintolat ovat ruokia sopii tähän tarkoitukseen. Mutta nuorille se on täysin mahdollista tehdä oma. Näin kerran erittäin kaunis viinilaseja, koristeltu käyttämällä sokeria ja jauhetta. Sanoinkuvaamaton kauneutta.

  On suositeltavaa lasia viiniä lasit hääparin olivat kauniita, alkuperäinen, ja aivan yhtä toimiva. Emme saa unohtaa, että meidän nuoret ovat ainakin joskus, mutta juomaan kanssansa. Toinen morsian nyuans- aina (tai lähes aina) käsineillä, niin että lasi pitäisi rohkeasti seistä kädessään, eikä kangas värit, pintamateriaalit, jotka yrittävät hypätä pois kätensä. Jos morsian itse, kädet koristella lasit, laittamalla ne osa sielua, se on erittäin cool!

  Se vapauttaisi aikaa ja tehdä koristeita häät, paitsi taloudellisesti, mutta myös erittäin mielenkiintoinen. Mieheni on aivan luovien ihmisten ja ollaan valmistautumassa häät - se on aivan täydellinen aika todistaa itseään. Lasit koristeltu pitsi, nauhat ja paljetteja. Kaupassa pari vuotta sitten, tämä kauneus kustannukset olisivat olleet 5000. Hiero., Ja vietimme noin $ 700: si.

  Ainutlaatuisia häät lasit. Miten tehdä omiin käsiinsä

  Sijasta yksi vanhoja perinteitä ja rituaaleja tulevat yli muiden - moderni ja edistyksellinen. Toiset huolimatta antiikin pysyvät huomattavan muuttumattomana vuosisatoja.

  Jokaisella kansalla maan päällä on oma erityinen häät rituaaleja ja perinteitä. Jotkut heistä, säilyttää huolellisesti, selvisi, toiset ikuisesti "historia" ... Joissakin ihmisiä asuu alueella, rituaalit voi poikkeavat jyrkästi toisistaan, kun taas toiset - vastakkaiseen ääriin, päinvastoin olevan hyvin samankaltainen .

  Vihkiminen vaihto renkaat on pitkä historia, mutta tapana koristelu Häälasit josta he juovat samppanjaa hääpari, ei ollut niin kauan sitten. Ja vaikka se on nyt kukaan ei voi sanoa tarkalleen, miksi tullut perinne, juomassa samppanjaa, rikkoa lasit kynnyksellä rekisterinpitäjän ja sitten, häissä, nuoren täytyy juoda juoman toisen, erityisesti heille kauniisti, mutta mukautetun kiinni ja tuli olennainen osa loma syntymän uuden perheen. Loppujen lopuksi on niin suuri, että morsiamen ja sulhasen seremonia kaiken pitäisi olla kaunis, vaikka lasit.

  Monet ovat sitä mieltä, että rikki lasit - symboli tulevan nuoripari onnellisen elämän, ja mitä enemmän sirpaleet rikki lasit on, sitä kauemmin rakkaudessa ja onni elää aviopari.

  • Ehkä perinne tuli Kreikasta, jossa morsiamen ja sulhasen, saapui häiden jälkeen sulhasen talossa, muista murskata granaattiomena kynnyksellä.

  Lukuisat hedelmät Grain symboleita onnistunut, avioliittomme ja rikas kotiin.

 • Tai ehkä se edelsi perinne juominen samppanjaa peräisin "kenkä" morsian. Eli kengässä nosti lasin samppanjaa ja sulhasen ystävät, ja joskus sulhanen itse, mikä osoittaa hänen uljas suorituskykyään, juominen juoma, nostaa lasinsa käyttämättä käsiään, ja sitten hän rikkoi toiveiden onnen nuorille.

  Tyylikäs häät kenkä sitten tuli perheen perintökalu, joka on huolellisesti säilytetty yhdessä morsiamen kruunua.

 • On vanha uskomus, että tauko astiat - tämä on onnea. Ehkä tämä uskomus tuli antiikin Venäjältä. Morsian todistaa syyttömyytensä, oli murskata savipataa ovensuussa.

  Oli välttämätöntä rikkoa jälkeen hääyö, aikaisin aamulla. Young oli hyvä kokeilla, ja jos se ei onnistu, hänen perheensä elämä muuttuisi sietämättömäksi hänelle.

 • Tavalla tai toisella, mutta nykyään perusperiaate perinteen unohtui ja kaikki näyttää erilaiselta, ja väijyvä mielessä: rikkoa tahansa esine onnea, ja jätti monet pari mielellään tee vihkiminen ...

  Sen noudattaminen pari erityisesti hankkia kahdet lasit häissä - toinen "ruoskinta", toinen - ja "juoda". Viinilasit "ruoskinta" voi olla kaikkein yksinkertainen ja teeskentelemätön. Häät seremonia on valittu tyylikäs ja kauniisti koristeltu silmälasit, koska he haluavat ottaa kunniapaikalla häissä pöydän.

  Mutta yksi asia - ostaa silmälasit valmiina mestari aseita, hyvä valinta riittävän suuri. Toinen asia, kun nuori haluavat näyttää erityistaitoja ja tunne tehdä avioliiton jotain täysin yksilötason, investoimalla tällainen tuote on henkilökohtainen piilotettu merkitys ja salaiset unelmat onnen.

  Voitte olla varmoja sitten, monta vuotta myöhemmin, kun nämä lasit seuraavaa hääpäivä, olet erityisen ylpeä siitä, että tämän perheen perintökalu teki rakastavia käsiä. Kyllä, ja ylpeillä tulevan puolisonsa kykynsä on aina ilo. Hän tietää, mitä olet rakastajatar kaikki kaupat.

  Ja jos hän haluaa ottaa osaa siihen ja niiden kyky auttaa, uskokaa minua - tämä hetki on teille molemmille avain onnelliseen perhe-elämään.

  Miten sisustaa lasit pyrkivä ompelijan?

  Erilaisia ​​tapoja koristella häät viinilasit

  Jos haluat saada kaiken osoittautui kun koristelu, mikä tärkeintä, valitse itselleen kaikkein yksinkertainen sisustus menetelmiä. Ei ole riittäviä taitoja ompelu, voi pilata paitsi lasia, vaan myös ennalta hää tuulella, ja se on paljon kalliimpaa kuin kallein kristallia.

  Sisustaa, tarvitset erilaisia ​​lisävarusteita:

  • Satiini nauha;
  • strassit;
  • tekokukat;
  • värillisiä höyheniä;
  • koriste pitsi.

  Kaikki nämä asiat on varattava etukäteen. Ostaa niitä voi olla erilaisia ​​verkkokauppoja, jotka myyvät sisustustarvikkeet käsintehty.

  Elegantti viinilasit koristeltu pitsi, muistuttaa morsiamen hääpuku. He katsovat pöydässä on aina runsaasti ja juhlallisesti.

  Monet ihmettelevät, miten antaa häälahjaksi, suosittelemme lukea artikkeli "valita häälahjaksi" siinä löydät kaikki vastaukset kysymyksiinsä. Ja päivä morsian voi tehdä postikortti kädet, tämä lahja on aina tervetullutta ja nautittavaa.

  Työskennellä sinun täytyy olla valmiina:

  1. Pieni pitsi kaunis motiivi tai leveä nauha pitsi.
  2. Useita nauhoja satiini eri värejä, jotka eroavat toisistaan ​​pituus ja leveys.
  3. Pienet kukat valmistettu satiininauhaa, yhteensovitus väriä nauhat. He voivat tehdä omia, mutta voit ostaa varastoon.
  4. 3

  4 helmet ja joitakin kiviä.

 • Liimapistoolin ja liimaa PVA.
  • Leikkaa lace hieman enemmän kuin pituus kehän lasi. Liimaa pitsiä lasin reunaan, lähtevät reunasta muutaman senttimetrin.
  • Liimaa se lasin tarve siisti PVA liimaa, aiemmin sotkee ​​heidän kanssaan, ja pitsiä ja lasin pintaa. Vakiinnuttaa ruumassa pitsi muutaman minuutin käsillään. Älä pelkää, jos se värjätään liimalla.

  PVA kuivuu, lehdet materiaalin pinnalla tai keltaisuus tai muita jälkiä. Jos liima on ylittänyt nauhat, se voidaan helposti poistaa alkoholilla tai asetonilla.

 • Vaikka nauhat kuivuu, siirry koristelu jalat. Tehdä tämä, yksi nauha liittää kirkas väri lasi jalka kierre. Sen pitäisi myös olla paksua PVA liimaa.
 • Muodostamme nauhat kirkkaita ja vastaväriä kaksinkertainen keula ja kiinnitetty sen jalka liiman ase lasi missä jalka alkaa ja loppuu seistä.
 • Keula koristella kukka ja helmet, jotka on kiinnitetty pistoolin.

  Kuten kokemus osoittaa, se on luotettavin tapa kiinni pyöreä muoto helmiä. Voit olla varma, että ne pitävät.

 • Liimaa muutamia helmiä koruja ja pitsiä.
 • Kaikki lasi on valmis, on mahdollista nauttia työstä.

  Koriste keinotekoinen terälehtiä

  Kukkia - se on aina yksi tärkeimmistä ominaisuuksista häät. Siksi koristelu lasi terälehtiä, voit aina olla varma, että se antaa hänelle muistiinpanoja hienostuneisuutta ja romantiikka.

  Työtä varten tarvitaan valmistaa seuraavat tarvikkeet:

  • Terälehdet tekokukat, ruusun terälehtiä paremmin, koska tämä kukka - symboloi rakkautta. Värimaailma terälehtien voi olla mitä vain Purppuranpunaista hennon vaaleanpunaiseen.
  • Contour maali lasille - "Gamma Silver 3D luoda helmiä helmi-Pen perlmutt». Ne voidaan tehdä helmi jäljitelmät.
  • Savi Godyaev lasi ja keramiikka, esimerkiksi, tyyppiä "Hetki".
  • Rasvanpoistoaineella lasi.
  • Kaksi lasillista läpinäkyvää ja väritöntä lasia.

  Aloittaminen on ensin tarpeellista rasva ulkopintaan lasin. On mahdollista tehdä kynsilakanpoistoaineella tai laimennettua alkoholia.

  • Laita lasi vuorattu paperiarkille tavallisista kirja matematiikan ja maalata ääriviivat lasin jaloissa.
  • Kumoaa lasin syrjään ja jakaa tuloksena ympyrän sektoreiksi. On välttämätöntä järjestää ääriviivat maali "helmet" täsmälleen linjalla.
  • Jälleen, laita lasi tuloksena kuvan, ja miten tehdä kaavain maali-silmukka "helmet", asettamalla piste, jossa on pienen etäisyyden päässä toisistaan. Anna piirustus kuivua hyvin.
  • Vaikka meidän "helmistä" kuiva, pura keinotekoisia ruusunlehtiä pienet sakset ja leikkaa reiät terälehdet lasin paksuus jalat.
  • Rajalla on jalka ja leveimmästä lasin laitoimme vähän liimaa. Alamme asentaa ensimmäiseen terälehdet huolellisesti promazyvaya niiden liimaa. Terälehdet vaihtelevat pienemmästä suurempaan yksi toisensa jälkeen, ikään kuin matkien kukka.

  Kaikki lasi on valmis, eikö, onko yksinkertainen ja elegantti? Toinen viinilasi koristella sama.

  Lasillinen koristelu värillinen höyheniä

  Omaperäisen näyttää lasit, koristeltu sulat eri vastaväriä, kuten punainen ja valkoinen.

  • Höyhenet voidaan liittää rajalla jalat ja leveän osan lasin vuorottelevat väri, ensin punainen, sitten valkoinen.
  • Sisustus voidaan täydentää jousella sopiva väri sekä helmiä tai paljetteja. Kaikki riippuu oman maun mieltymykset ja fantasioita.
  • Höyhenet voidaan liimata kuin "Hetki", ja PVA.

  Liima koristeet lasiin?

  Monet aloittelevat Masters tunne liimoja, jotka voidaan liimata lasin koriste-ominaisuuksia. Kokeneita kätevä suositeltavaa käyttää seuraavia keinoja:

  • Liimaa perusteella, joka sisältää syanoakrylaatti. Sitä voi ostaa mitään laitteistoja tai rautakaupasta. Hän ei pelkää kosteutta ja ovat hyvin liimaa erilaisia ​​materiaaleja keskenään. Se on parasta käyttää strasseja, Garus, helmiä.

  Erityisnimi hänellä ei ole. Pyydä tarvitset super-liima lasi ja keramiikka.

 • Työskennellä pitsi, pitsi ja muut materiaalit kudoksesta, höyhenet ja hyödyntämällä paremmin PVA liimaa.

  Se voi myös ostaa milloin tahansa rautakaupasta.

 • Paras keino kiinni pyöreitä helmiä - liimapistoolilla, se enemmän kansanomaisesti kutsutaan "nestemäinen nauloja".
 • Perhe-elämä on niin hauras asia, kuten lasi, ja jos et pidä huolta eikä koristele se, se voi pian olla rikki. Uskovat, että voit voittaa kaikki vaikeudet ja koettelemukset ja rakentaa niiden siviilisäädyn onnellisuutta sekä pystyit koristella nämä särkyvät esineet - omin käsin. Aina rakastanut ja onnellinen!

  • Lahjoja "oma ... tekee mukava lahjoja poikaystävänsä yksin. Yllätyksiä Man-makealle, romanttinen tai käytännön rakastaja. Helppo ja intuitiivinen lahjoja valmistustekniikka. Tahansa mies olisi erittäin tyytyväinen saadessaan ...
  • Parhaita lahjoja synttärilahjaksi ... parhaita lahjoja rakkaimman sisaresi synttärilahjaksi. Valikoima parhaita yllätyksiä eri ikäryhmille, lahjoja siskon aviomies, sekä nuorempia tai vanhempia sisaria. Paras ...
  • Peili - tavanomainen lahja tai ... Ei sisustus on täydellinen ilman peili. Peilit seinille jokaisen huoneen jokaisessa talossa, lähes jokainen kaapissa on peilattu ovet, peilit, koristeltu laatikot, ja jopa ...
  • Luonnoksia oppiaineisiin Hauska sketsejä koulusta ovat aina olleet, ovat ja, tietenkin, on suosittu, ne edusta eloisat mahdollisista tapahtumista ihana koulu vuotta. Siksi on paljon hauskoja kohtauksia, ...

  Kuten se? Jaa ystävien kanssa sosiaalisten verkostojen

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.

  Siirry työkalupalkkiin