Hääsali koristeet

Sisustus häät Hall kuva

Häät - tärkeä ja jännittävä päivä elämässä parit rakastunut. Tänä päivänä, kaiken pitäisi olla täydellistä: nuoripari asu, kaunis häät seremonia, paras ravintola ja koristelu huoneeseen. Kun valmistelut seremonia täydessä vauhdissa ja kaikki tärkeimmät kysymykset on ratkaistu, on pulma siitä koristelu paikka juhla. Tämän selvittämiseksi olemme varmoja nähdä koristelu häähuone valokuvan.

Suunnittelu vaihtoehtoja häähuone

Paras paikka hääjuhlaan on kahviloita ja ravintoloita, joissa ilmapiiri, näkymä, sisä- ja palvelu on jo miellyttävä harrastus. Mutta rento ilmapiiri halli on tuskin soveltuu niin tärkeä tapahtuma, sillä tällaiset tilat on koristeltu lisävarusteita, jotta se olisi tyylikäs.

Nykyään on olemassa valtava valikoima vaihtoehtoja koristamaan tilaa juhlaan. Koristeluun käyttäen kukkia (tuoreita, mutta joskus käytetty ja keinotekoinen), ilmapallot, kangas on kevyt kangas ja eri valon seppeleitä. Usein käytetty julisteita ja ainutlaatuisia koruja, teki oman. Ennen siirtymistä yleisön sinun on selvitettävä, mitä materiaaleja haluat käyttää, mikä on tapahtuman teema, jossa kaikki värit tehdään ja kuka tekee: sinä tai alan ammattilaiset. Määrittää, jos tarvitset erityisesti tutki ja katsaus suunnittelun vaihtoehdot häähuone valokuvan.

Suosittuja vaihtoehtoja suunnitteluun voit katsoa esitteli video:

Sisustus häät sali pallot

Ilmapallot - monipuolisesti koristella tilaa loma. Häät - ei ole poikkeus. Pallot koristella häät sali voidaan käyttää eri tavoin:

 • Suuri määrä palloja lentävät vapaasti katosta luoda vaikutus painottomuuden ympäri huonetta.
 • Ilmapalloja sidottu tuolit kävijöitä tai pieniä painoja ja stand pöydälle antaa urheilujuhlan tunnelmaa läsnäolijoille hallissa.
 • Kaari ilmapalloja kierretty sydämen tai näyttää hyvältä pöydässä nuoripari (mikä tärkeintä, että ne pitävät kunnossa).
 • Kaunis luvut tehty käyttäen pallo antaa tilaa ainutlaatuinen ja ikimuistoinen.

Sisustus häät sali kukkia

Viime vuosina yhä suositummaksi on käyttää värejä koristella sali, joka pidetään häihin. Yleensä käytetään koristelu elävä, kukkakimppuja, harvinaisempi sisustus kukkien. Tavallisin koriste on kukka-asetelma pöydällä nuoripari. Esimerkkinä tästä suunnittelu, näet alla olevassa kuvassa.

1

Variantti suunnittelu voi olla pieniä kimppuja pöydissä vieraita (esim kuten kuvassa).

Ei ole harvinaista sisustus portaat ja kaaria kukkia. Sisustus näyttää niin tyylikäs ja rikas.

Sisustus häät sali kankaalla

Viimeksi se tuli muotia sisustus häät salia avulla kudosta. Yleisesti tällaisiin tarkoituksiin valoa, ilmava kangasta, joka Cascade alas vapaasti (esim. Sifonki, silkki, organzaa) tai tiheämpi kudos (sa, tafti, satiini), mutta jotka näyttävät rikas. Avulla kudoksen syntyy eräänlainen katos huoneeseen tai lähellä verhoa on niin nuori. Esimerkkejä voit tarkastella seuraavan kuvan.

Usein on suoritusmuotoja yhdistelmä kankaita ja värejä tai köynnökset (erityisesti tyylikäs ulkonäkö hämärässä). Se näyttää niin tyylikäs sisustus ja valittaa kaikille vieraille.

Sisustus häät sali käsillään

Jos sinulla on hyvä mielikuvitus, voit keksiä kauniita ja omaperäisiä koristelu häähuone omasta. Ensimmäinen Katsotaanpa esimerkkejä Internetissä ja määritetään avulla jonka haluat rekisteröidä huone, ymmärtää, että sinun täytyy tehdä ja ehkä päästä asiaan.

Itsenäisesti koristella sali, voit käyttää seuraavia vaihtoehtoja:

 • Helpoin tapa suunnitella ovat ilmapalloja, jotka on sijoitettu ympäri huonetta. Miten ja missä sijoittaa pallot - päätät vain kaikki riippuu mielikuvitus. Voit myös tehdä oman sydämen palloja ja auttaa näkemyksen esittämä mestarikurssi:
 • Ehkä sisustaa huoneen avulla taiteen julisteita seinillä, nauhoja tai paperi pom-poms, voit tehdä sen tarkastelemalla seuraavaa videota:

Kuten näette, koristella sali yksinään ei ole liian vaikeaa, ja mikä tärkeintä, kaikki on kuin haluat, sekä säästää hieman apua suunnittelija.

Periaatteet pöydän koristeet nuorille päällekkäisyyttä pääteemana huoneeseen. Tätä tarkoitusta varten voidaan käyttää kangasta, kukkia tai ilmapalloja. Kevät ja kesä ovat yleisesti käytetään koostumuksissa tuoreita kukkia pöydällä nuoripari. Esimerkiksi, kuten näkyy kuva.

Sitä voidaan myös käyttää koostumuksissa kankaita ja värejä. Esimerkiksi, kuten kuvassa.

Syksy ja talvi ovat käytetään lähinnä käytetään koristeet ilmapallojen ja kudosten koristeena kukilla sesongin erittäin kallista.

Taulukot vieraille on tehtävä samaan tyyliin kuin muualla loma: samoista materiaaleista, samaa väriä (tai väriä). Tällöin häähuone näyttää harmoninen ja kaunis. Pöytäjärjestys saatavuutta heille kauniita pöytäliinoja, tuoreita kukkia tai ilmapalloja tuoda joitakin maku kokonaiskuva huoneen ja luoda juhlava tunnelma. Esimerkkejä rekisteröinnin vieras taulukoita, voit katsoa nämä kuvat.

Usein tuolit kahviloissa ja ravintoloissa eivät näytä aivan mallikas. Tai ei aivan täsmää yleinen tyyli huoneen. Tällaisessa tapauksessa myös koristella tuolit avulla kankaita, rainojen ja keulaan satiini nauhoja tai koostumuksia pieniä kukkia. Suosittuja vaihtoehtoja tuolit sisustus tarkastellaan kuvan alla.

Sisustus häät sali käsillään. Sisustus häät sali

Sisustus häät sali on tärkeä askel valmisteltaessa tällaisia ​​juhlia. Tilan tekeminen on keskeinen rooli määrittävä häiden teema, ja myös voit syöksyt tunnelma tässä ihana loma, ei vain pari, mutta myös kaikki kutsuttu sukulaiset, kollegat ja tuttavat. Miten aloittaa suunnittelu sali? Joka on mukana koristelu? Ja miten sisustaa huoneen omasta?

Miten sisustaa huone näkymä lapsia?

Häät - ihana juhlatilaisuus. Se yhdistää sydämen ja tuo vain positiivisia tunteita nuoripari, heidän läheisilleen ja muille vieraille. Useimmat lapset odottavat loma, koska tällä hetkellä he saivat paljon karkkia, rahaa ja muita mukavuuksia. Siksi teemme pukuhuone omin käsin, pitävät nuorena kutsutuista vieraista.

Esimerkiksi koristeluun häät sali voi sisältää tietty eriyttäminen vierailijoiden iän. Esimerkiksi lasten pöydät väri voi vaihdella (tässä on järkevää erottaa väripaletin, joka perustuu sukupuoleen lasten) on värikäs design tunnettujen sarjakuva ja satuhahmot, mutta niissä on myös sopiva lasten tarvikkeita (lasten ruokia lempihahmojesi, lautasliinat, putket juomien ).

Myös silloin, kun suunnittelet suunnittelu huoneeseen kiinnittää huomiota kaavoitus. Tässä tapauksessa puhumme rajaamista alueita rentoutumiseen ja paikkoja aikuisten viihdettä lapsille.

Miten voin tehdä Juhlasali avulla väri?

Jos päätät selviämiseksi suunnittelun loma-asunnon, mutta eivät tiedä, miten koristella häät sali omasta, autamme sinua tekemään oikean valinnan. Esimerkiksi, formulaatio voidaan suorittaa tietty väri. Mitä tämä tarkoittaa?

Oletetaan päätät sisustaa huonetta violetti väri. Tämä tarkoittaa sitä, että järjestelmä olisi valittava paitsi pöytäliinat myös lautasliinat, verhot, koristeet, ja jopa silmälasit nuoripari.

Miten ei liioittele värin suunnittelussa?

Koristelu ideoita häät sali voi olla erilainen. Mutta jos vielä oppinut jonkun toisen idea, esimerkiksi muotoilussa painottaen tahansa yhdellä tai useammalla värillä, voimakkaammin älä innokas. Loppujen lopuksi kaikki on hyvin maltillisesti. Älä liioittele valinnan kanssa paletti. Tällöin seuraavat seikat on otettava huomioon:

 • Vältä liian räikeä värit (liian kirkas sävyt yksinkertaisesti voi ärsyttää ja kääntää huomio pois tapahtumasta);
 • Käytä yhtä väriä;
 • Jos käytät muutama, ota vakavasti heidän valintansa (kaikki sävyt pitäisi olla sopusoinnussa keskenään).

Siitä, miten koristelu häät sali pallot, kuvaile alla.

Miten sisustaa tilaa häät ilmapalloja?

Yksi yksinkertaisin ja samalla suosikki koristeet lapsille ja aikuisille pidetään ilmapalloja. Niiden etuna on ilmeinen: ne sopivat täydellisesti tahansa aiheesta juhlallinen tapahtuma, ja niiden värit täydentävät kirkkaat muistiinpanoja tahansa sisustukseen. Lisäksi värin lisäksi voit valita koko ja muoto pallot, jotka tekevät tietyt "izyuminku9raquo; parhaillaan koristelu sali. Merkille pantavaa tämä malli?

Sisustus häät sali ilmapalloja on useita etuja. Erityisesti helmiä voidaan käyttää yksittäisinä tai sisustuselementtejä yhdistää ne kokonaisiksi värikäs koostumukseen. Esimerkiksi tämä voi olla valtava kaari ilmapalloja, kirjoituksella, luvut Suite, sydän, kyyhkysiä ja enemmän. Tällöin on järkevää leikkiä väreillä pallot, valitsemalla esimerkiksi alkuperäinen yhdistelmä valkoista ja pinkki elementit, punainen ja valkoinen, violetti ja valkoinen, ja niin edelleen. D.

Tässä on esimerkki koristelu huoneen avulla ilmapallot. Esimerkiksi juhlatila voidaan koristeltu seppeleitä roikkuu katosta valkoinen ja kulta. Ja pöydän yli nuoria voidaan rakentaa käyttämällä alkuperäistä kaari kaksinkertainen kutoa.

Miten sisustaa salin avulla tilavuuden lankakeriä

Kaikkein yksinkertainen sisustus häät sali - kierre. Niitä voidaan käyttää, jotta alkuperäisen kolmiulotteinen aloilla. Ja mikä tärkeintä, jotka tekevät niistä helppoa. Joten, luoda yksi niistä tekijöistä, tarvitset ilmapallo tai sileä kumipallo, liimaa, lanka, sakset ja muovimuki.

Seuraavaksi sinun täytyy tehdä kaksi reikien läpi alareunassa kuppi ja kaada liimaa siellä. Sitten vähitellen työnnettiin reiän ja lanka, jo päällystetty liima-aineella, kelataan pyöreä muoto. Kun pallo lankana on valmis, se vain puhaltaa pallo tai ilmapallo.

Miten tehdä juhlasali teemalla häät?

Jos organisaatio perinteisen loma juhla tuo surua, on aina mahdollisuus järjestää luksusta teemalla häät. Niinpä koristelu häähuone on oltava sama ja niin selkeästi kuin mahdollista valita valitun tapahtuman teema. Esimerkiksi, voit valita häät gangsteri tyyliin. Tässä tapauksessa seinät huoneessa voi olla koristeltu humoristinen julisteita "Razyskivayutsya9raquo,, koska ne voidaan osoittaa nuoripari, todistajien kunnia ja muita vieraita. Seinät voi myös olla läsnä dummy aseita: pistoolit ja veitset. Jos päätät sisustaa huoneen köynnöksiä, ne voidaan ajaa itsenäisesti lehtileikkeitä. Myös koristeluun, voit käyttää höyheniä, glitter ja ilmapalloja.

Miten koristella häät sali, jos häät sijaitsee meren tyyli, voit ymmärtää otsikosta teema. Joten, sisustus voi olla läsnä ilmapalloja, sininen ja valkoinen väri, koriste ankkuri, ja lakin nauhat, satiini nauhoja, kuoret ja värillinen kiviä. Häät Oriental tyyli voidaan laittaa jokaisen tuolin tyynyn tai yleisesti korvata sen kätevän pehmeällä ottomaanien.

Sanalla sanoen elementit sisustus ja suunnittelu huone itse valitaan vakiintuneiden häiden teema.

Elävät tai tekokukat - se on kaunein koristelu häähuone. Käyttämällä niitä koristelu tiloissa, voit saavuttaa uskomattomia tuloksia. Esimerkiksi, jos aiot juhlia häitä auki kesäisin vaiheessa voidaan koristeltu tuoreita kukkia. Voit tehdä tämän, fit ruusut, liljat ja kihara lajikkeiden kukkia.

Ota kuitenkin huomioon, että kasvit eivät voi elää kauan ilman vettä - ne nopeasti haalistua. Siksi tällainen luonnollinen sisustus koristella ruokasalissa on vain pari tuntia ennen tapahtumaa. Jos päätät käyttää suunnittelussa eläviä kasveja, laita ne kaunis maljakoita ja ruukkuja, esitäytetty vedellä.

Toinen asia - koristelu häähuone kukkia tehty keinomateriaaleista pitkäaikaiseen varastointiin. Nämä koristeet eivät pilaannu ja hyvän istuvuuden missä tahansa huoneessa. Prosessissa koristelu voit käyttää yhden värin, kasvit maljakossa ja jopa suuri ja painava seppeleitä.

Alkuperäisen ilmeen suunnittelussa kaunis satiini nauhoja ja siististi koottu taittuu ja palat vaaleat kankaat. Tämä on hieno lisäksi sisustus, joka ei tarjoa suuria rahamarkkinasijoituksina. Tällöin voit käyttää valkoinen pitsi, läpinäkyvä tylli ja tylli, ilman mesh ja enemmän. Esimerkiksi kangas näyttää epätavallinen, vapaa-roikkuu katosta.

Mitä muita koristeita käytetään koristelu sali?

Kun teet huoneessa, voit käyttää erilaisia ​​koriste ja koriste-esineitä. Esimerkiksi valoisa ja tyylikäs ulkoasu suuri seinälle tuuletin ja punainen kiinalainen lyhdyt. Tyylikäs pienet ja suuret lyhdyt, jonka voi kiinnittää päälle kankaan roikkuu seppeleitä. Se näyttää mukavalta huone, koristeltu seppeleitä värillinen ja musta-valkoinen tai kreppipaperi, värillinen lippuja, Origami ja muissa hopealanka.

Yhteenvetona: ilmeinen mielikuvitusta, kärsivällisyyttä ja laajentaa heidän luovuuttaan. Ja sitten aikana teidän häät, sinun on kaunein koristelu juhlasali.

Sisustus häät sali käsillään - askel askeleelta ohjeet koristelu huoneeseen

Jos pian koristelu sali häät käsillään, ajatella prosessin läpi vaihe vaiheelta ja valmistaudu siihen, että liiketoiminta ei ole helppoa. Mutta, jos sinulla on mielikuvitusta, luovaa ajattelua ja jännittäviä ideoita että et välttämättä muuttavat juhlallisuuksiin tyylikäs, viihtyisä ja upea huone. Rajallinen budjetti ja ajanpuute - ole este luomisessa unelma häät sali, jossa muutaman tunnin juhla lentää onnellinen ja ikimuistoinen.

Yleisiä neuvoja pukuhuone

Valmisteluvaiheessa koristeluun häähuone kädet täytyy tietää tarkalleen, mitä tyyliä toimin riemuvoitto, ja jos juhla tapahtuu. Tällöin voit tehdä enemmän tai vähemmän realistinen piirros ja alkaisivat ostaa kaiken mitä tarvitset. On tunnettua, että valmistautuminen loma kestää paljon kauemmin kuin varsinainen juhla. Siksi jokainen askel valmisteen pitäisi olla tylsää ja ikävä. Oman valta tehdä valmisteluja häät hauskaa ja mielenkiintoista ajanvietettä.

Tehtyään päätöksen koristella sali häät omin käsin, tulevaisuudessa nuoripari, on toivottavaa saada hankkeelle ja apua sukulaisia ​​ja ystäviä. Valtakirjoja sinun täytyy kertoa, ja se on parempi tehdä mitä näet täydellinen juhlasali. Yksityiskohtaisemmat kuvaat unelmia, sitä paremmin ymmärtää kaikki ajatukset.

Joten ennen häitä ei ollut mitään ikäviä yllätyksiä etukäteen tehdä matkan paikka loma ja poimia kaikki, että aiot käyttää koristella. Katso kuinka se näyttää, yksityiskohtaisia ​​luonnoksia ja ulkoasu pöytiä ja tuoleja, mitata kaikki etäisyydet. Mikä tahansa pieni asia voi olla hyvä, ja äänitys on hyvä opas avustajat.

Taloudellisin keinoin ja aikaa, mutta on hyvin iloinen ja valoisa vaihtoehto on häähuone sisustus pallot kädet. Pallot voi valita minkä tahansa väri, se on helppo tehdä epätavallisia kimppuja ja seppeleitä joka voi muuttaa minkä tahansa huoneen totaalisesti.

Sekä aikuiset että lapset rakastavat ilmapalloja. Ei voisi olla parempi, ne soveltuvat luomista valon romanttinen muotoilu häät juhlasali.

Olisi määriteltävä etukäteen väreillä, se on parasta, jos se on kaksi pääväriä. Helmet voivat olla erimuotoisia - sydämiä, tähtiä, kukkia, kyyhkyset. Jos voittaa niitä oikein, ne auttavat luomaan alkuperäisen juhlava sisustus. Tärkeintä - ostaa laadukkaita ilmapalloja, jotka eivät räjähtää ennen juhlaa. Varmista, että pallot olivat samankokoisia ja ne tarjoavat varman kiinnityksen.

Ihana katsomaan paisuttivat heliumpalloa, kelluva lähelle kattoa kiinnostuksen muodossa koostumusten tai muotoja. Sitoa heidän ei kannata lanka ja helmi kiemurteleva tai silkkinauhoja, joka ripustaa kaunis ilmajousia.

Paikka tanssi on hyvä koristaa suuri rengas palloja. Ranskalainen kaari - symboli ikuisen rakkauden voidaan asentaa penkki nuoripari. Ranskalaisilla on merkki: jos pari pidetään tämän kaari, heidän avioliittonsa on varmasti iloinen ja täynnä rakkautta.

Erittäin hienostunut häät juhlaan laaja lankakeriä. Niitä voidaan käyttää sisätiloissa Juhlatilat ja paikan päällä seremonia, ja ne on tehty hyvin nopeasti ja helposti:

 1. Paisuttaa ilmapallot kokoista.
 2. Sekoita 1,5 liima liima dekantterilasiin puoli tärkkelyksestä ja neljäsosa kupillinen vettä.
 3. Ottaa merkkijonon ja kastamalla ne liimaseoksen, tiukasti kelaa pallon pinnan yli.
 4. Anna tuotteen kuivua 24 tunnin ajan, ja sitten lävistää ja irrotus.

Voit ripustaa nämä pallot kattoon tai tehdä mielenkiintoisia sävellyksiä taulukoita, täydentämällä niitä kukkia ja kynttilöitä. Ja jos ripustaa vieviä pallot seppele kirkkaita (ei kylpemään) hehkulamppujen tai vain kattokruunu ja katto, saat uskomattoman romanttinen ja lämmin tunnelma.

Koristelu ideoita sisustukseen paperi

Jos kunnes juhla on vielä paljon tehtävää epätavallinen valmistaja paperi käsityöt. Tällainen sisustus on erittäin luova ja jaetaan. Esimerkiksi erittäin suosittu paperi köynnökset. Ne voivat laatia tuolit, pöytäliinat vieras taulukoita ja seinät juhlasali.

Suosittu rehevä paperi pom-poms, koska niiden avulla voit lisätä glamouria jopa kaikkein mitäänsanomaton huone. Pienet tupsuja voidaan asentaa keppiä ja koristele jälkiruokia heidän kanssaan.

Koristeeksi ja käyttää erilaisia ​​origami: taskulamput, zhuravliki, kukkia, lippuja. Ne näyttävät todella hyvältä, mutta tarvitaan paljon auttajia niiden valmistamiseen.

Taulukot voit sisustaa lapsia ja jakaa valokuvia tai tehdä niistä värikäs kollaasi. Ne luovat lämpimän kodikas tunnelma, ja perheen ja ystävien varmasti mielenkiintoista tarkastella niitä.

Koristella häät sali käsillään käyttävät usein erilaisia ​​julisteita. Voit ostaa valmiina tai tehdä itse.

Koristelu juhlasali liinalla

Kaunis kangas, taidokkaasti kääritty tai vapaasti virtaavaa aaltoja, jotka voivat nopeasti tuoda häähuone ylelliset ja hienostuneisuutta. Riittää, kun varastoida tarvittava määrä sopivaa väriä tai läpinäkyvä kiiltävä kangas korjata sen seinillä, pöytiä tai tuoleja, ja osarainat roikkumaan katosta kupoli.

Contrasting pöytäliinat ja lautasliinat näyttää hyvin myönteisesti, erityisesti silloin, kun kudokset yhdistetään rusetit tuolit. Etusija annettiin pehmopaperituotteiden: ne näyttävät huolellisemmin.

Harvinaisempia tarvikkeet

Vielä on paljon mielenkiintoisia vaihtoehtoja koristelu juhlasali häät kädet, ja valinta on rajoitettu vain oman maun mieltymykset. Esimerkiksi, voit käyttää:

 • Kukka kokoonpano tuoreita kukkia;
 • täytetyt lelut;
 • Pitsisiä tai koriste-elementtejä;
 • kynttilät tai hehkuva seppele;
 • syötävä koristelu ja veistämällä.

Sinun tärkein tehtävä - pystyä poimia kaikki koriste-elementtejä samalla tyylillä ja kaunis paikka ne häähuone luoda harmoninen kokonaiskuva. Älä pelkää kokeilla, ehkä sisällä Nukutko lahjakas sisustaja!

 • Erinomainen artikkeli! Todella auttoi valinnalla palloja. Se oli unohtumaton ilta! Plus auttoi meitä ostoksia lasten pallot, joka toi kaiken aikaa ja suunniteltu best-balls.ru

  Kopiointi materiaalien on sallittua vain aktiivinen linkki lähde

  1