Häälasit kuvat

Miten tehdä häät viinilasit käsillään

Häät - juhla, joka ei ilman erityisiä ominaisuuksia. Se sisältää kutsukortit, Candy laatikot, laatikot rahaa tyyny renkaat ja paljon muuta. Tärkeä yksityiskohta juhlava tapahtuma - se on lasia, joista pari juomaa samppanjaa rekisteröinnin jälkeen avioliiton. Pari voi mielikuvitusta, koristella häät lasit käsiään, ja yksityiskohtaisia ​​mestarikursseille kuvat auttavat heitä tässä. Sisustus lasit ei vain säästää rahaa, mutta myös alkuperäisen ruokia tämän perheen perintökalu.

Lasillinen koristelu ruusun terälehtiä

Yleensä häät samppanjalasit sisustettu sopusoinnussa tyyliin tai teema juhla. Saat kaunis romanttinen häät tulevaisuudessa puolisot voivat harjoittaa valmistuksessa lasit, koristeltu ruusun terälehtiä. Tämä kasvi symboloi rakkautta välillä morsiamen ja sulhasen, ja värisävy valitun kukka kertoo todellisen tunteita nuoripari. Valitsemalla punainen ruusu, häät syyllisiä aavistuksen intohimoinen heidän suhteensa luonne, valkoinen - puhtaus, viattomuus avioliitto, vaaleanpunainen terälehdet puhua arkuus, kunnioitus, luottavat toisiinsa.

 • Lasit (parempi koristella kolme tai neljä, jos yhtäkkiä tärkein viinilasit murtuu).
 • Kaksi sopivaa laatua keinotekoisia ruusu väri (siisti terälehdet).
 • Savi (instant keramiikan, silikonista tai superliimalla).
 • Helmiäistä helmiä helmi.
 • Sakset.
 • A4.
 • Ohut harja.
 • Lyijykynällä.
 • Alkoholilla tai asetonilla.
 • Lasimaalaus maali soveltuu sävyjä (yksi - valo, muut - kontrasti).
 1. Huolellisesti pyyhi häät tuotteiden alkoholilla tai asetonilla ratkaisu - se poistaa rasvan lasin, mikä vaikeuttaa korjata elementit sisustus Fougeres. Juoksevan veden alla poistaa jäljellä puhdistusaineita. Kuivalla, pehmeällä liinalla, hankaa pintaa lasin, jotta voitaisiin kuulla vinkumista.
 2. Ottaa keinotekoinen ruusun kukka, terälehdet varresta varovasti irti. Saksilla erottaa tasojen, yksi toisensa jälkeen, jotta se ei vahingoita kasvin pinnalle. Kun kaikki terälehdet katkeaa, niiden sakset pyöreä alaosa, että ei ole huolimaton reunat vasemmalle. Alkaa kiinni pienin terälehtiä häät perustuvia tuotteita, luoda ydin ruusuja. Odota, kunnes kuiva-liima.
 3. Take terälehtiä suurempia liimata hieman alemmat kuin edellisen osan tekokasveja. Terälehtiä seuraavan tason tulisi peittää kaikki aukot johtuvat.
 4. Edelleen sisustaa häät attribuutti, jossa jokainen uusi kerros kiinnitetään terälehdet suurempi koko. Kun kaikki on valmista, saat kauniin pohjaa tulevaisuudelle häät tuotteita. Jatkaa toisen lasin samalla siististi kiinnittämällä kentällä.

Vaihtoehdot koristamaan häät viinilaseja sarja terälehtiä - vaihtelee värin kasveja, tyyppi kukka käytetään, muut elementit sisustus. Se näyttää hyvältä niin tiivis viinilaseja, koristeltu terälehtiä ja erittäin tyylikäs nauha varren ja Palkintoattribuutit, koristeltu paljetteja, helmiä, pitsiä, kiviä tai tekstejä.

Decor Häät viinilasit nauhat

Häälasit koristeltu nauhoin, söpöjä ja lempeä. Tämä sisustuselementti voi antaa mitään juhlavuutta Fougeres - joskus tarpeeksi sitoa nauha päälle jalat, tavallista keittiötarvikkeet tulla todellinen häät määrite. Seuraava suoritusmuoto katsotaan itsenäinen suunnittelu häät attribuutti käyttäen polymeeristä savea ja hieno satiini nauhoja. Nämä lasit ovat hieno koristelu Hääjuhlien niiden ainutlaatuinen sisustus varmasti kiinnittää huomiota kaikki läsnäolijat.

 • Lasit.
 • Yksi sauva valkoinen polymeeri savi (väri voidaan valita vapaasti).
 • Ääriviivat lasi valkoinen.
 • Contour lasi lila värisävy.
 • Kuiva pastelli (valkoinen, magenta).
 • Suuret helmet.
 • Pieniä helmiä.
 • Superliimalla geeli.
 • Ohut satiini nauhat valkoisia ja laventeli sävyjä.
 • Alkoholilla tai asetonilla.
 • Paperi- veitsi.
 • Kynsisakset.
 • Paperi.
 • Tappi, jossa on pää-pallo.
 • Kynsiviila.
 • Harjalla.
 1. Pyyhi pinta alkoholilla Häätuotteet rasvanpoisto. Huuhtele vedellä ja kuivaa, putipuhdas seuraavan häät viini lasi pehmeällä liinalla. Leikata sauva massasta viipaletta yhtä leveitä. Tuloksena oleva ympyrät taas leikata useaan yhtä suureen osaan - tulevaisuuden kukkia.
 2. Jotta pohjan kukka, ottaa yksi leikattu palanen polymeerin savi, rullaa se palloksi, painamalla paperin pintaan. Vaadittu paksuus perustan - noin 1,5 mm, ei vähemmän. Jos savi on liian tuore ja vahvasti kiinni kädet, hieroa hieman kynsiviilan pastelli, sitten pyöritä yksityiskohtia "jauhot" - ne eivät tartu sormiin tai paperilla.
 3. Sitten rullaa viisi palloa (viisi terälehdet) puolestaan ​​työntää ne paperille, aseta se kämmenen. Luoda koru, ottaa pyöreä tappi, jossa on pää, pyöreä pala telan liikkeiden polymeeristä savea keskeltä reunoille. Paksuus lopullisen osan tulisi olla noin 0,5 mm.
 4. Luoda lopullinen muoto terälehden häät pikari hieman prischipnite yksi reuna tekemällä kulma.
 5. Huolellisesti kiinnitä terälehtiä alustaan. Do it better hammastikulla, jotta et vahingoita herkkää kukka.
 6. Ota muutama puoli erosivat silmuja. Voit tehdä tämän, ota kolme terälehtiä, varovasti sokeat ne yhteen hammastikulla. Häät viinilasi oli koristeltu ylenpalttisesti, tehdä pieniä nuppuja, kuten kukat lila, jotka ovat juuri alkaneet avautua. Tee ensin pallo, sitten roll se johonkin pisara. Kun valmis, kynsisakset, leikata ylä- puoli putoaa, ja sitten puolikkaat itse.
 7. Kaikki valmiit kukkakoristeet laita uuniin leipoa klo varttitunnin 110 astetta. Annetaan jäähtyä avoimessa uunissa. Seuraavaksi käyttämällä superglue liittää syntyvä tuote koristeluun häät - on tärkeää tehdä oikea, kaunis koostumus.
 8. Toteutettava kynsiviila, hiero molemmat pastellivärit, sekoita. Harja hiero seos terälehtiä, ja piirrä suonet violetti ääriviivat.
 9. Valkoinen ääriviivat, piirtää kuvioita, vetoan teihin sydämeen. Täydelliset tiedot tuloksena piirustusten lila.
 10. Toimisto veitsi, leikata suuri helmiä, korjata ne pintaan viinilasi häät. Pieni koristeet leikkaus ei ole tarpeen - ne kaunistavat paikkoja, jotka näyttävät tyhjäksi.
 11. Ota kaksi vyöt - valkoinen violetti. Kippaa saranat, kuten on esitetty ensimmäisen valokuvan. Työntää toinen toisensa, varovasti kiristä solmu nauha ei ole kiertynyt. Opal reuna (kuten satiini lanka on käytetty loppuun eikä istreplyutsya) ja liitä tuloksena keulan pysäyttää häät määrite. Kaunis viinilasi valmis!

Katsellut erilaisia ​​ajatuksia luoda häät viinilasit nauhat, nuoripari on helpompi keksiä ja toteuttaa oman versionsa. Teippiä ohut varsi samppanjaa lasia näyttävät hyvältä, korosta sen tyylikkyys ja koristeet nauhoin ja pitsiä kulhon näyttävät juhla. Niitä voidaan käyttää satiini, silkki tulle kangas eri leveys.

1

Jos sankareita päivä - älä ystäville pitsi nauha, massasta tai ruusun terälehtiä, hyvä vaihtoehto koristeet häät viinilasi - se on sisustus strassit. Shining kivet näyttää tyylikäs, tämä malli on täydellinen rikas muodollinen häät. Strassit voi olla edullisia tai Swarovski, mutta joka tapauksessa ne auttavat luomaan aidosti alkuperäinen sisustus häät määrite.

 • Lasit.
 • Strassit liimalla pohja, joka kuten väri.
 • Suuri helmi.
 • 50 cm satiini nauha, sopiva väri.
 • Sakset.
 • Liima-asetta.
 • Tulitikut.
 • Alkoholilla tai asetonilla.
 1. Pyyhi häät tuotteita alkoholin kanssa, huuhtele niitä, pyyhi kuivalla kankaalla loppuun puhdistusta. On syytä muistaa, että sen jälkeen kun viinilasit on sisustus, pese ne on mahdotonta - vain pyyhi rätillä lautasliina tai huuhtele sisäpuolelta.
 2. Mitä suunnittelussa häät määrite kulhoon, kaikki riippuu mielikuvituksesta sisustusarkkitehti - se voi olla nimikirjaimet tai sydämiä, kuten valokuvissa. Koristele joitakin symbolinen kuvio viinilasi toisella puolella.
 3. Fougeres loma antaa muodon liimaa strasseja reunalla jalan. Sitten koristella hyvin jalka - kolmessa paikassa, kuten kuvassa.
 4. Leikata nauha kahteen yhtä suureen osaan, tehdä siisti jousi. Päihin näytti huolellisesti, ne on leikattu - mieluiten vinosti. Tämäntyyppinen leikkaus voi aiheuttaa sen, että kierre nauha razlezutsya, joten ne täytyy ehdottomasti polttaa hieman avulla ottelun.
 5. Toteutettava liimapistooli, levitä hieman liimaa nauhan, sitten varovasti kiinnitä se kupin pohjaa häät tuotteita. Huolehdi, että liima ei ole nähty keula. Nauha tulisi etupuolella, jossa lähetetty kuva strassit. Leikkaa helmi kahtia, kiinnitä puolet keskustaan ​​keula - tämä on viimeinen kosketus sisustus häät määrite. Kaunis viinilasit valmis!

Suosittu vaihtoehto koristeet häät viinilasi strasseja - nimikirjaimet syyllistyneet juhla, vuorattu kauniita kuohuviini kiviä. Tämä muotoilu näyttää tiivis, mutta antaa todella juhlava ilmeen häitä attribuutteja. Häälasit hyvältä, jossa kiteet peittää lasin jalkaan - niin sisustus ei ole aivan huomaamatta. Jopa avioparien voi kuin vaihtoehto koristeet, mikä mielivaltainen sijainnin kiiltävä kiviä - se näyttää tyylikäs ja epätavallinen.

Ideoita häät viinilasit käsillään

Valitsemalla koristeet häät viinilaseja, tulevaisuudessa puolisot ovat yleensä ohjaa heidän henkilökohtaisten mieltymysten ja teemoja tulevasta tapahtumasta. Jos sankareita kun puku häät tietyllä tyylillä, lasit tulisi aina vastaa sitä. Esimerkiksi lisäksi klassiset elementit sisustus voisi käyttää enemmän mielenkiintoisia vaihtoehtoja - oksia, kuivia lehtiä, kuoret, ketjut, höyheniä. Epätavallinen ja voidaan maalata viinilaseja, mikä korostaa omaperäisyys nuoripari.

Luoda kaunis sisustus häät määritettä käyttäen strassit tai helmet, sankareita kun täytyy tehdä kovaa työtä - epätäydellisyyden suunnittelun häät viinilasi hienoja yksityiskohtia tulee välittömästi havaittavissa. Kuvio luoma nämä Koristetakeet voivat olla minimalistinen tai päinvastoin - rikas, mahtaileva, nuoripari on lähdettävä omasta makuun.

Pitsi - on lempeä, ilmava materiaali, jotka, jos luotu häät. Jos syyllinen juhla naimisiin pitsi mekko, viinilaseja, koristeltu tätä materiaalia, se korostaa romanttinen, koskettava asu. Hienoja kankaita voidaan koristeltu lasi varsi, pohja kulhoon tai keski - jokainen vaihtoehto vaikuttaa mielenkiintoinen omalla tavallaan.

Maalattu lasillista yksi suosituimmista tavoista koristella häät määrite, koska luvut mahdollistavat sisällöllinen nuoripari halu luoda uskomattomia kuvia. Perustuen mielikuvitustaan, tulevaisuudessa puolisot voi keksiä ainutlaatuinen muotoilu: piirtää siro lintu, pakkasen tai melko perhosia. Häät viinilasi voi koristella vain maalaamalla tai muita koristeita - nauhoja, pitsi, strassit, helmet, kaiverrus.

Video: maalaus viinilasit häihin omin käsin

Paint itsesi häät viinilasit voi olla vaikeaa niille, joilla ei ole kokemusta taiteen kenttään. Siksi sinun on varattava etukäteen kliseitä - hän osaa piirtää, kuten mielikuvitus tai löytää sopivia kuvia internetissä. Kauniisti maalatut lasit tulee kirkas koriste juhla, antaa pari toteuttaa kaikki toiveet, ja ymmärtää hienoudet kuvan värien lasille auttaa, sillä ne ovat. Ompelija Anna Koshkin avaa salaisuuksien kaunis maalaus viinilasit avulla sapluuna tekemän omiin käsiinsä:

16 häikäisevän kaunis kuva Häälahjat

Häät - tapahtuma eliniän. Tämän juhla pari valmis sääntöjen mukaisesti, koska tahansa pikkujuttu kantaa perinne ja auttaa tekemään hääpäivä - peräisin kirjaamosta ennen hääyönä Bachelorette osapuoli morsiamen hinta - ikimuistoisen loman.

Häälasit: miten poimia

Häälasit - vakio määrite, joka on erityinen paikkansa paitsi Juhlapöytään, ja mukana sviitti häämatka peräisin kirjaamosta ravintolaan. Järjestäjät hääseremoniat suosittelevat ostamaan 2-3 sarjaa viinilaseja nuoripari. Lasit voittaa onnea ja vain voittaa, usein kiire unohtaa talon laatikkoon, joten se on parasta ottaa vara setti - yksi on kätevää tiellä, toinen - juhlaksi. Varsinkin, runsas valikoima tämän lisävarusteen tarjoaa häät teollisuuden!

Dorogushchy tai crystal häät lasit käsintehty: tyylikkäästi pari paremmin päättämään nuoripari.

Erilaisia ​​silmälaseja nuoripari

Valikoima - erilaisia ​​vaihtoehtoja Häälasit jokaiseen makuun ja budjettiin. Voit ostaa viinilasit samppanjaa vähittäiskaupoissa erikoistunut häät tarvikkeet, tai Internet-yhteys. Last chic - käsityönä lasit. Perinne tehdä ulos kädet pari juhla suosittuja. Vuoden ovat mitä tahansa materiaalia: nauhoja, pitsi, helmet, strassit, maali, mastiksi. Täällä on hyvä lentosi mielikuvituksen ja talant.V valikoimiimme: Häälasit kuva löytää esimerkkejä siitä, miten sisustaa lasit häät avulla sisustus on valmistettu massasta, sekä pitsi, nauhat, värejä ja niin edelleen. Olkaamme ihailla.

Koriste elementit polymeeristä savea

Alena C kuvia Flickr.com sivustosta

Valokuvan lasit pieniä kukkia hennon vaaleanpunaiseen, joita täydentävät alkuperäinen sisustus helmiä. Koostumuksesta väri nuorten koivun lehdet ovat tervetullut lisä juhla pöytä, kuten kuvassa.

Alena C kuvia Flickr.com sivustosta

Silmäni vuotavat nähdessään niin kauniita muotoja sisustus häät lasit. Yksi parempi kuin muut. Nauti viinilasit kehystetty sinivalkoinen. Ja sitten ompelija onnistui sijoittaa kimpun vaaleanpunainen ja lila ja violetti sävyjä. Mikä on ohut ja herkkä työ. Häät viinilasit kuvassa.

Alena C kuvia Flickr.com sivustosta

Ja sitten ompelija onnistui sijoittaa kimpun vaaleanpunainen ja lila ja violetti sävyjä. Mikä on ohut ja herkkä työ

Alena C kuvia Flickr.com sivustosta

On mahdollisuus yhdistää sisustus Polymer savi nauhoilla. Vaaleanpunaiset ruusut kuin vanha laulu. Pääväri on tehty kooltaan suurempia, he lähtivät pienen kukkakoristeet häät lasit ja valkoinen nauha sävy ruusuja. Katso kuvat, miten sisustaa Häälasit epätavallinen ja kauniisti:

Friday.od.ua kuvia Flickr.com sivustosta

Mitä mieltä olet tästä kappaleesta? Viinilasit häät kuva:

Alena C kuvia Flickr.com sivustosta

Kuitenkin vaikuttava? Niin romanttista ja kauniisti veistämä terälehdet nämä kukat. Nauha, taitettu keula juuressa viinilasi - suuri lisäksi kokonaisuus.

Siirrymme esillä mestariteos käsitöitä. Tämä värikäs maalattu työ on yllättävä. Mitä pidät ajatusta la Häälasit hääpari - keitetty keitetty taikinan? Voi tulla ikimuistoinen lahja nuoripari. Tässä on kuva:

Tässä suoritusmuodossa, lasit ovat alkuperäisessä tukee. Herkutella silmäsi tämän pienen ihmeen:

Tässä tapauksessa lasit koristeltu nauhoin väriä orvokit. Tarjouksen ja herkullinen. Jalat apajille nauhoja, jotka nousevat alustaan ​​viinilasi ja täydellinen kokonaisuus jouset sävyltään, samoja värejä - alareunassa jalat. Lasit peittämillä kirjeet, joka alkaa nimi kummankin puolison.

Alice Wang kuvia Flickr.com sivustosta

Avulla pitsi voi olla ihanaa koristella viinilasit samppanjaa häissä. Yksinkertainen ja tyylikäs:

Pelata kontrasteja. Asiantuntija Macrame voi osoittaa taitojaan, on koristeltu Häälasit.

Na na kuvia Flickr.com sivustosta

Kudonta valkoista lankaa kukka teema, voi nähdä - käsintehtyjä Mitä olet lasit pitsi?

Me ihailemme ja tällaiset suoritusmuodot. Kuvassa - hienostunut muotoilu. Niin sydän ja romanttisesti sisustettu häät silmälaseja nuoripari:

Epätavallinen ja pakkasella. Erinomainen valinta talvi häät:

Koristeltu viinilasit häät hoitaa asiantuntijat. Internetissä on mestarikursseilla, jolla voit oppia, miten suunnitella teknologiaan silmälaseja. Lasit häät kuvia ja videoita selvästi ja askel askeleelta näyttää tai toisella menetelmällä.

 • Pitsikoriste lasit. Tämä ohut ja herkkä materiaali on hieno sisustus. Se on yksinkertaista. Harjakattoisia täytyy kääriä viinilasi, ja aseta se liima korjata. Voit käyttää monimutkaisempia pitsi ja mekko hame Pikku pikarit. Mutta se pitäisi olla hyvin muotonsa. Täydentää Lacy vaate voi nauhat ja helmet. Lasit on samanlainen kuin hänen rakastajattarensa - kaunis morsian.
 • Pukeutuminen maalit. Loistava idea maalata lasillista samppanjaa. Se perustuu akryyli. Lasi poistetaan rasva alkoholilla tai asetonilla. Piirustus tulostaa ja siirtyä lasin pintaan. Nyt, maalaus. Odota, kunnes maali kuivuu ja kiinnitä piirustus lakka. Supplement maalattu nauhat, strassit, paljetteja. Patterns - meri Internetissä, se jää valita oman.

Teemme viinilasit tyylikäs nauha. Tällainen sisustus - ei liian kallis, mutta antaa vaeltaa mielikuvitus ja taito. Sopivia satiini ja pitsi ribbon keula joka on vahvistettava karan tai juuressa lasin. Ihastuttavan näyttää ja ruusuke nauha, liimattu lasiin. Teippaa samoja ja eri leveyttä sopii koristeluun, yhdessä ja eri värisävyjä - sulhasen kirkkaampi, morsian - kevyempi.

 • Koristelu polymeeristä savea yms. Sen pitäisi sanoa heti, että tällainen muotoilu - työllisyys potilaalle, mutta se on sen arvoista. Tyylikäs ja muodikas. Massasta - erinomainen materiaali taiteellisen mallintamiseen. Siitä voit tehdä mielenkiintoisia kukka-asetelmat. Ensinnäkin valmistella yksityiskohtia - kukkia ja lehtiä, sitten paistetaan ne ohjeiden mukaisesti. Muita Koristetakeet linjassa kynsiviilan ja lakka. Korjaamme kaunottaremme lasit. Jos haluat unelma, voit yhdistää piirustuksen mastiksimassan täydentää sitä helmiä tai maalilla.
 • Häät viinilasit on täydellinen sisustus häät. Suunnittelijat suosittelevat, että ne erottuvat muista ruokia. Muista, että lasit on tehtävä samalla tyylillä ja väri vaatteita ja koristelu sali. Vastanaineet pitävät lasit kädessä, poimien aikana paahtoleipää, mukanaan morsiamen ja sulhasen poistetaan ja valokuvataan. Tietenkin, häiden jälkeen lasit pysyvät muistissa ja vievät arvoinen paikka kaapissa, kaunopuheisesti muistuttaa tästä jännittävä päivä. No, taas - katkera?

  Miten tehdä häät lasit kädet

  Lasit häät omin käsin - ei ole monimutkainen vempain, joka voisi tehdä loma yksilöllisyyttä. Toisen silmälasit yksinkertaisesti ole olemassa luonnossa!

  Haluamme näyttää sinulle mielenkiintoisia ideoita ja kertoa, miten koristella lasit häät käsillään.

  Mikä on häät ilman samppanjaa? Tai pikemminkin, ei häät paahtoleipää? Kuvittele, kuinka paljon hienommin nostaisi epätavallista, kauniita laseja sijaan standardin viinilasit.

  Koristele Häälasit kädet ei ole liian vaikeaa, mutta ne täydentävät hyvin sisustus lomasi ja koristele hääkuvia.

  Jos et halua (tai ei) viettää paljon aikaa Häälasit tai pelkäävät, että et onnistu, mutta sielu on edelleen poissa jotain ei-standardi - suosittelemme kiinnittää huomiota värillisten lasien.

  Vinkki: Valitse värit, jotka vastaavat tai yhdistää muuhun häät sisustus.

  Ne näyttävät hyvältä ja samaan aikaan, ei ole vähäpätöinen. Tämä vaihtoehto on varsin omavarainen eikä vaadi mitään erityisiä koristeita.

  Häälasit hääpari

  Se on varsin suosittu Häälasit jotka näyttävät mini-versio morsiamen ja sulhasen. Tällaisten lasien melko helppo tehdä omin käsin, lopulta löydät mestarikurssi niiden mittatilaustyönä.

  On kuitenkin olemassa monia muita sisustuksen ideoita Häälasit jotka eivät vaadi paljon vaivaa ja näyttää upea.

  Häälasit koristeltu petsattu

  Tarjoamme sinulle vaihtoehtoja maalauksen Häälasit käsillään, jolla jopa aloittelija voi käsitellä.

  Tässä esimerkiksi, muunnelma lasillista morsiamen ja sulhasen.

  Toinen hyvä idea - Herra ja rouva Jalka lasi sisustaa häiden päivämäärää.

  Monimutkaisemmat maalaus Häälasit, vaatii tiettyjä taitoja - se kaikenlaisia ​​kuvioita ja kukka-aiheita.

  Katso, miten tyylikäs näyttää lasia - jos se on kirjailtu pitsi.

  Koristelu Häälasit, voit voittaa kaunis tyyli häät. Esimerkiksi, seuraava suoritusmuoto on ihanteellinen häät vihreä, turkoosi tai paikallisesti Peacock häät.

  Häät lasit homoparien.

  Jos haluat, koristelu häät viinilasit voi olla mukava voittaa aikaan vuodesta. Hienoja esimerkkejä Häälasit syksyn, talven ja kevään häät.

  Toinen teeman variaatio morsiamen ja sulhasen.

  Tee maalaus mielenkiintoinen lisäapua koristella. Se voi olla nauha, strassit, helmet ja helmet.

  Jos paljetteja sopivaksi häiden teema, se on hyvä ja helppo tapa suunnitella häät lasit käsillään. Tässä on yksinkertainen mestarikurssi.

  Tarkemman suoritusmuoto.

  Ja mielenkiintoisin on että glitter näyttävät hyvältä tahansa väriä. Jopa musta! Tässä on todiste tästä.

  Häälasit strassit

  Vieläkin selvemmin sisustus vaihtoehto kuin paljetteja - tämä on ehdottomasti strassit. Ne sopivat koristeluun häät viinilaseja, mutta tärkeintä tässä - älä liioittele.

  Esimerkiksi varsi pikari, nastoitettu strassit, näyttää hyvältä. Mutta kaikki viinilasi strazov- on liikaa.

  Häälasit helppo tehdä erityisiä vain lisäämällä ne nauhat. Ja ne eivät välttämättä tarvitse satiini.

  Häälasit Koruton

  Erikseen haluan näyttää uskomaton kauneus Häälasit rustiikkityyliin. Tämä tarkoittaa oletustyyliä käsintehtyjä ja tietty huolimattomuus jopa rohkaisseet täällä.

  Hyvä vaihtoehto, miten sisustaa häät lasit käsillään. Varsinkin koska aikana, voit laittaa lähes mitä tahansa saatavilla olevista materiaaleista.

  Sekä langan ja puu.

  Yllättäen karkea säkkikangas täydellisesti herkkä pitsi.

  Häälasit kaiverrettu

  Jos olet vielä epävarma, tehdäänkö Häälasit käsillään, meillä on erillinen vaihtoehto sinulle. Valitse ja ostaa mitään laseja, joista pidät - ja tehdä niistä kaiverrettu!

  Tarjoamme ihania ideoita inspiraatio:

  Kuten näette, on niin paljon vaihtoehdot Häälasit käsillään. Voit valita minkä tahansa ehdotetuista tai keksiä oma!

  1