Häälasit käsillään kuva

Sisustus lasit häät omin käsin: mielenkiintoisia ajatuksia ja tapoja niiden täytäntöönpanoa

Tässä artikkelissa tarkastellaan, miten tehdä alkuperäisen koriste Häälasit käsillään, mitä materiaalia valita, mitkä ideat ovat nopeita ja helppoja toteuttaa.

Valmistelut häät - vilkas liike. Tärkeintä - älä unohda lausua pari ajatuksia. Voit tehdä tämän, luoda tehtävälista ja muokkaa sitä myöhemmin täydellinen ja muutos suunnitelmiin.

Mitä osuma ja josta he juovat nuoripari häissä? Tietenkin, lasit, joka tulee perheen perintökalu jälkeen juhla. Perinteet rikkoa niitä onnea pääsemmekin siihen, että sinun täytyy ostaa vara asettaa, ja mieluiten kaksi. Jotta ei olla kuluneet lasit, ja sekaannusta he eivät vahingossa riko: pari ensimmäistä valmistautua maistraatissa, toinen paria valokuva ampua luonnossa, ja kolmas loma taulukossa.

Kaikki nämä pienet asiat täytyy muistaa, ettei pahastu mitään aikana juhla.

Mutta tavalliset lasit - se on ollut pitkään kiinnostunut, haalistuneet ja ole muodissa, heidän täytyy ehdottomasti koristella, antaa sille eleganssia. Sisustus lasit häät käsillään tuo ole vain hauskaa, mutta myös unohtumaton kokemus tuloksen. Tehty työ on upotettu sielu kiinnitetty kohokohta mestariteos.

Sea fantasia, vapaa-aikaa ja romun avulla on mahdollista suunnitella lasit kirkas ja ainutlaatuinen.

Joten, miten sisustaa lasit? Materiaalit kopiointiin tarvitaan: harjakattoisia pitsi, liimaa, satiini nauhoja, kukkia, strassit, helmet, maali lasille.

Hienostunut versio sisustus - strassit tarra

Kimaltelee auringossa, lasi loistaa kirkkaan heijastuksia. Kokoa ja väriä pasta voi olla mikä tahansa haluttu. Se kaikki riippuu mallia koriste. Tässä kohtaa mielikuvituksen vaeltaa. Laajentaa näköaloja, voit etukäteen viewkuva yksinoikeudella teoksia erikoistuneissa lehdissä häät.

Väri nauhat riippuu siitä, mitä tyyli koristaa sali. Harkita vaiheittain muutos lasin.

Lisää moninauhaisia ​​eri väreillä. Häiden värit - keltainen, valkoinen, vaaleanpunainen, ruiskukka sininen, vaaleanvihreä, vaaleansininen. Mitoitus lasi liimaa nauha ei lensi, ja erittäin tiiviisti kääriä viinilasi ympyrän matolle on päällystetty liimalla. Voit vain kääriä jalkaan. Keskellä liima nauha ja laita se helmi.

Savea tässä tutkimuksessa ei voida käyttää, jos kaikki muut tekemään keula. Ennen kuin teet mitään satiininauhoilla joiden päät on käsiteltävä tulella, niin että tuote ei epäsiisti.

Erittäin mukava katsoa nousi nauhat, jotka on valmistettu lineaarisesta materiaalista.

Jos jostain syystä on mahdotonta tehdä itse, voit ostaa valmiina tuotteiden kaupassa.

Tarjoamme myös mestarikurssi kaikkein yksinkertainen ja helppo valmistaa ruusukkeita. Otamme nauha ja alkaa rullata ohueksi putkeen, saada keskellä, ruusu. Käyttämällä neuloja korjata tulosta. Seuraavaksi mennään liian vähän teippiä ja jatkaa heittää, mutta ei niin paljon kiristämistä ja määräajoin vahvistamisesta tuotetta käyttäen neulaa ja lankaa.

On käynyt ilmi, puoli-auki alkuunsa. Ruoanlaitto näitä värejä useita paloja ja liimaa pohjasta pikari alas jalkaan. Vain yritys voi laskea liikkeeseen, ja pullo seisoo pöydällä.

Ohut, siisti, harjakattoisia pitsiä erityistä liimaa paikka lasille, kääri, alas jalkaan. Sillä ilmeikkyytensä piste strassit. Champagne seisoo pöydällä nuoripari olisi annettava, sekä silmälasit. Tämä koristelu korostetaan luovuuttaan ja hienostunut maku.

Koriste kittiä tai polymeeristä savea

Tämä on enemmän aikaa vievä prosessi, koska sinun täytyy leipoa savea. Lopussa tuotteen lakataan ja kiinnitetty lasi.

Liioiteltu koriste höyheniä. Kirkas, ja samalla lempeä. Höyhenet voi ostaa kaupassa eri värejä.

Jäsentää kukka yksittäisiä terälehtiä, rasvattomat pinta Fougeres, käännä se ylösalaisin (kätevästi työn), me liimaa pienin terälehtiä ja antaa ensimmäinen porras kuiva.

Peittämällä ontelon, edetä toiseen ympyrä, ei liimasauman yhteiseen, ja hieman alle. Tämä jatkaa prosessia, kunnes kunnes laskeutuvat jalka lasin. Sen pohja on liimattu suurin terälehtiä. Tulos lopussa työn - lasi nousi ydin.

Levitä erityistä kulta ja valkoinen maali. Dot kuvio, nauhat, ringlets, kiharat, pehmeät linjat, joiden väliin on sijoitettu strassit, helmet, ruusukkeita - näyttää hyvältä. Vuonna video, morsiamen ja sulhasen kanssa niin kauniita lasit käsissään näyttää hienovaraisesti ja sulavasti.

Ole luova ja luoda mestariteoksia, vuotta myöhemmin, ne muistutti suuri ja juhlallinen päivä.

kommentit:

Tämän sivuston on mahdollista vain suoraa aktiivinen linkki sivustoon naisten Diana

Miten tehdä häät lasit kädet

Häät - yksi kauneimmista, hetket elämässä kaksi henkilöä. Hyödyntämään täysimääräisesti heijastaa ainutlaatuisuutta pari ei riitä ylellisyyttä mekkoja ja morsian kimpussa, sulhanen tyylikäs puku. Sinun täytyy huolehtia enemmän tuhat pieniä asioita. Master Class: Häälasit kädet auttaa ilmaisemaan yksilöllisyyttä koristamaan näitä ominainen juhlaan.

Koristelu Häälasit pitsi

Nopea ja helppo tehdä lasit juhlava ilme auttaa tyylikäs pitsi. Tässä on kaksi tapaa tehdä tämä vaihe vaiheelta ajatus omiin käsiinsä.

 • pitsi, nauha
 • liima ase tai super-läpinäkyvä liima Syanoakrylaattipohjaisten (se on vesitiivis ja tartutaan hyvin)

Huomautus: ennen liiman pinnalla lasin tai kide, ne täytyy pyyhkiä desinfiointipyyhkeellä.

Liittää lasihelmiä, strassit, kiteet, nauhat soveltuvat myös silikoni liima, liima keramiikka, liima-geeli kohta, tavanomainen PVA.

 1. Koristella alkuun lasin kädet, kääri pitsiä se, mittaa halutun pituuden, kun ylimääräinen pari millimetriä pörssissä.
 2. Varovasti liimaa pitsi. Yritä pitää liimaa nähtäväksi.
 3. Koristella lasit jalka, tehdä prisborku kangas neula, kuten kuvassa alla. Kiristä lanka lasille.
 4. Varovasti sitoa nauha varren.

sinun jälkimmäistä vaihtoehtoa:

 • pitsi
 • violetti satiininauhalla tai muita kirkkaita värejä
 • liima
 • helmet, strassit
 1. Liimaa satiininauhaa huipulle jalat.
 2. Wrap kierre varsi lasit liittämällä kukin vuorollaan.
 3. Leikkaa pala pitsiä. Sen pitäisi olla leveämpi pohja lasia.
 4. Kiinni se, prisobiraya. Liimaa päät.
 5. Salattua liima nauha on jalka.
 6. Lisätä strassit pitsi ja helmi keulan.

Hyödyllinen vinkki: liimaamalla pieniä osia, liimaa tikun tai hammastikulla.

Vaihtoehdot koristamaan lasin nauhasarjaa. Yrittää tehdä niistä omiin käsiinsä. Esimerkiksi liittää jalka tyylikäs keula tai käärimällä teippiä tarkka kierre (kuten aiemminkin fotouroke).

Mielenkiintoista näyttää kukkia satiini nauhoja. Voit tehdä tämän omin käsin, käsitellä tekniikalla tehtävän tutkimalla yksinkertaisella opetusvideota.

Kaunis tekokukat kokoontuivat fantasia koostumusta ovat täydellinen koristella viinilasi. Tämä on helppo tehdä käsin. Vain tiukasti liittää ne toisiinsa, kiinni lasiin. Absoluuttinen identiteetti lasit - ei ole tärkeä, mutta elementit on sopusoinnussa toistensa kanssa.

luonnonkukat - vaikea materiaali työstää. Aikaa vievä prosessi niiden valmistamiseksi vaatii kärsivällisyyttä, mutta tulos oikeuttaa vaivaa. Jotta ymmärtäisimme paremmin, käytä tätä mestarikurssi: Häälasit kädet valmistelusta ja turvaamiseen tuoreita kukkia:

 1. Jokainen valittu lyhyt kukka sato, pulahtaa veteen, pidä siellä useita tunteja. Kasvit on absorboida riittävästi kosteutta.
 2. Varret suuret kukat kuten ruusut, liljat, lyhentää maksimi.
 3. Kiinnitä lasi erityinen Teip syötteen paikka leikattu varsi liittää pumpulia liottaa vedessä, joka on ohut lanka wrap ja pannaan nauha. Tätä prosessia kutsutaan teippiä.
 4. Käyttämällä kiviä, helmiä, mesh, piilottaa huolimaton työmailla ja odota, kunnes liima on kuivunut.
 5. Ripottele kukkia, valmiita piilottaa lasien pakkauksen, pannaan jääkaappiin ennen juhlaa, kasvit ovat pitäneet muodossa ja kauneutta.

huomautus: Tuoreet kukat pitäisi olla sama kuin se, jota käytetään morsiuskimppu ja boutonniere sulhanen.

Kukkia koristeluun, et voi vain ostaa tai leikata, vaan myös tehdä omia. Pieni työpaja Häälasit käsiään käyttäen värit massasta (kylmä posliini), katso opetusvideota:

Tietyntyyppisten polymeeristä savea vaativat lämpökäsittelyä. Saven uunissa ei ole menetetty väriä, keitetään vedessä noin 5 minuutin ajan. Valkoinen pinnoite, joka muodostaa kypsennyksen aikana, hyvin puhdistettu auringonkukkaöljyä.

Miten sisustaa häät lasit terälehtiä (KUVA)

Antaa lasin teatteriesitys sellaista tarjousta toinen yksinkertainen mestarikurssi: Häälasit käsillään koristeltu terälehtiä keinotekoinen.

photo ohjeet: Obkleyte terälehtiä varovasti ympäri lasikannan. Niiden alla turvallinen satiininauhaa.

Haluttaessa lisätä erilaisia ​​koristeita terälehdet - helmiä, helmiä, kristalleja ja helmiä.

Ilmaa ja valoa höyhenet on erinomainen lisä mihin tahansa perustettu koostumukseen. Ne tulevat kaikissa sateenkaaren väreissä, joten jokainen ompelija löytää sopivia niiden luomiseen. Tee höyheniä korostus tai käyttää niitä pehmeää koostumusta.

Tässä muutamia ideoita luomaan suljettuja koruja käsillään:

On joitakin yksinkertaisia ​​tapoja sisustaa viinilasi käsin käyttäen lasimaalauksia maalilla.

 • ympärys tarran stensiilit häät lasit
 • stained maali
 • harja
 • silkkinauha
 • liima
 1. Erilliset ympärys tarran alustasta (älä unohda pyyhi viinilasi).
 2. Liimaa ne lasit.
 3. Huolellisesti maali tyhjät alueet värjättyä lasia maalit.
 4. Lopullinen silaus juhlavan ilmeen - silkkinauha yläosassa viinilasi varsi.

Toinen tapa niille kätevä ihmisiä, jotka osaavat tehdä hyvin.

 1. Ajattele kaavaimen tai käyttää valmiita (stensiilit on helppo löytää Internetistä), teipillä liimaa se sisäpuolelle pikari.
 2. Varovasti maalaa ääriviivat ensin, sitten maalata tyhjät alueet.
 3. Välttää tahroja odota kunnes maali on kuiva, poista piirustus.
 4. Jos olet varma heidän kykynsä, piirtää, nojaudutaan vain mielikuvitus. Tärkeintä on työskennellä heijastavat ainutlaatuinen visio ja käsite juhla.
 • Nopeuttaa maalin kuivumista, käytä hiustenkuivaaja.
 • Jotta sameus lasi tai sen osa - spray valkoinen akryylimaalia käyttäen tavanomaista harjalla.
 • Käytä kulta, hopea tai valkoinen maali koristella lasin reunaan.

Strassit käytetään usein koristeluun attribuutteja hääjuhlassa. Niiden avulla voit liittää helposti käsillään Fougeres juhlava näyttää. Asenna elementit pieni koko - ne ovat enemmän paistaa, hohtava valossa. Strassit nivelnukke renkaat, sydämet, kuviot, tekee merkinnät. Kauniisti koristeltu strassit näyttää varsi lasi, katso kuvat alla:

Helmet, helmet - yleismaailmallinen keino antaa viinilaseja rikas ulkonäkö ja juhlavuutta. Pääsääntöisesti ne eivät ole tärkein osa sisustus, ja on asennettu terälehdet, kukat, pitsi täydentää kuvaa. Hyvä näyttää helmet, erotetaan puoli ja liimattu lasin, säädettyihin tietty kuvio, tai järjestetty missä tahansa järjestyksessä.

Kaiverrus lasit näyttää tyylikkäältä ja ei tavallinen. Kotona klassinen versio kaiverrus on vaikea toteuttaa, mutta se on helppo tehdä decoupage. Videopaja: Häälasit kädet auttaa toteuttamaan sen.

Lasit että olet koristella itse - paras lahja sinulle ja muita huomattavia. Heidän koristelu - hyvä tapa mielikuvitusta, korostaa ainutlaatuisuuden parin, lisätä juhla vieläkin enemmän kauneutta.

Jos sinulla on muita mielenkiintoisia ja epätavallinen ideoita koristeluun Häälasit käsillään, jaa ne kommentit.

Miten sisustaa lasit kädet (40 kuvaa)

Lasit häät aivan yhtä tärkeä kuin morsiamen kimpussa, kakun tai sisustus huoneen. Olkoon muutaman minuutin, mutta kiinnittänyt huomiota. Toisin kuin muualla, ne voidaan varastoida pitkäksi aikaa, kun jokainen hääpäivä.

Making samppanjalasit hääpari tulevaisuus voi antaa asiantuntija. Mutta paljon mielenkiintoisempaa tehdä sitä omin käsin morsian, samalla näyttökokeen avulla ompelija ja hyvä maku. Kärsivällisesti ja tarkkuus saat todellisen taideteos.

Tradition beat Onnellisuuden samppanjalasit ovat vähitellen katoamassa. Mutta voit tehdä omin käsin muutaman paria. Morsiamen ja sulhasen juoman sama maistraatissa, toisesta - aikana puolue, ja kolmanneksi, kaikkein yksinkertainen, ja se voidaan jakaa.

Esittää vaatimuksia noudatetaan tiukasti useita sääntöjä:

 • Ennen kuin aloitat, pese lasit loistaa ja huolellisesti sprii tai asetonia rasva pintaan.
 • Pese kädet ja pitää tiiviisti pyyhkeet.
 • Eri koriste-elementtejä käyttäen eri liimaa. PVA liimat hyvin nauhoja, pitsiä, höyhenet ja kangasta. Pienten paljetteja, helmiä ja kiviä sopivaa liimaa Syanoakrylaattipohjaisten. Suuret helmet turvallisesti korjata liima "nestemäinen nauloja", tai pistoolin.

Paikkoja poistaa liima, tai liuotin pyyhkimällä asetonilla. Pienten pisaroiden ottaa hammastikulla, pumpulipuikolla tai neula. Hyvä valaistus on tärkeää, muuten et huomaa pieniä puutteita.

Pitsi ja kangas

Yksinkertaisin muotoilu omin käsin - liitetään lasit pitsiä. Se näyttää tyylikäs ja lempeä. Et tarvitse mestarikurssi.

Perinteiset variantti - valkoiset pitsit hopea tai kulta lurex. Hyvä näyttää beige, kerma, vanilja, norsunluusta. Mutta kukaan ei kiellä sinua käyttämään kirkkaita, täyteläisiä värejä, jos se tukee häät yleiseen tyyliin.

Ainoa ehto - valitse melko leveä, rehevä pitsi, joka pitää hyvin muotonsa.

 • Leikkaa kaistale sopivan pituisia ja kietoa viinilasi poiketen yläreunasta 1,5-2 cm, joten liima ei osu suussa.
 • Suurella Fougeresin tyylikäs ulkoasu "hame" kuluneet jalkaan.
 • Voidaan alareunassa tehdä "vyön", ja kiinni lasiin leikata kuvioidut pitsi yksittäisistä kukkia, lehtiä ja muita elementtejä.
 • Jos käyttää lisäksi kiteiden, on tärkeää tietää, milloin lopettaa. Muuten tuote näkyy alleviivatun ylellisyyttä ja kömpelö. Useat pienet strassit antaa tiukkaa pitsi rattoisuus ja tyylikkyys.

Käsiään maalata lasia maalata, se ei ole välttämätöntä olla ammattilainen taiteilija. Stensiilit teema häät, löydät useimmissa myymälöissä tavaroita käsitöitä. Tai vain tulostaa suosikki kuvan. Kiinnitä kuvio erityisellä lakalla. Hänen ostaa siellä.

Seuraavaksi pieni mestarikurssi:

 • Top lasi okleyte rakentaminen nauha. Pidä se vain tämä paikka.
 • Ota kuva tai sapluuna, liota paperia ja kiinnitä aiottuun paikkaan sisäpuolella. Tai kiinni saman maalarinteipillä. Piirtämisen perinteiset häät - nuoripari alkukirjaimet, sydämet, sormukset, ruusut, valkoinen kyyhkyset. Tai se voi olla jotain, tietenkin vain te kaksi.
 • Ulkopuolelta ympyrän maali kuvio pienellä siveltimellä. Se näyttää parasta kultainen, hopeinen, helmenharmaa, valkoinen ja vaaleanpunainen, kultainen beige maalilla. Voit käyttää kynsilakka samanvärisiä.
 • Jätä se 18-20 tuntia maalata on täysin kuivunut.
 • Peitä se ohut erityinen lakka.

nauhat käsillään muotoilu - se on erilaisia ​​vaihtoehtoja, yksinkertainen keula todella monimutkainen koostumuksia. Murenee reunoilla nauha näyttää hyvin unaesthetic. Advance hieman pariutuvat niitä.

Jos valitset lasit hääparin erivärisiä nauha (esimerkiksi vaaleanpunainen ja beige, väri hänen pukeutua ja helmenharmaa) niiden on oltava saman levyisiä. 2-3 erittäin tyylikäs ulkonäkö vyö erilaisia ​​kuvioita (satiini, silkki, nylon) ja leveys sitoi jalkojen ympärille ja sidottu keula. Jouset lisäksi koristeltu helmillä tai helmiä.

Tai ottaa kapean nauhan ja spiraalin alhaalta ylös, kääri jalkansa. Yläpään kantta liitteenä liimalla hieman keula tai keinotekoinen kukka. Nauhat tekevät tekokukat. Mitä leveämpi hihna, sitä enemmän äänenvoimakkuus kukka. Terälehdet kiinni muutamia strasseja. Varsi on korvattu ohut vihreä viiva ompelulangan.

Master-luokan tekemiseen ruusut:

 • Ottaa kapea kaistale on työelämän ulkopuolella käden. Toisella kädellä, alkaa taittaa tiukasti. Jälkeen 5-6 kierrosta, saat ruusun. Korjaa se pari silmukkaa. Käytä lanka samanvärisiä.
 • Jatka sammuttaa nauha liian tiukasti Rose oli kuin puoli-auki alkuunsa. Yritä mahdollistavat tasaisempi. Kun valmis, leikkaa pois ylimääräinen nauha ja tehdä muutama silmukkaa tyvestä.

Mestarikurssi tuotannon värejä:

 • Ottaa pala nauhan leveys 2,3 cm ja 10-15 cm pitkä ja taita se puoli pituussuunnassa.
 • Ommella reunat sauman "eteenpäin neula".
 • Loppu saavutetaan, lanka vetämällä nauhan yhdestä reunasta koota.
 • Taita kukka tavalla muovipusseja, piilotettuja nauhan reunat ja ompele alareunassa. Lähi koristella helmiä.

Samppanjalasit, koristeltu kristalleilla ja paljetteja näyttää juhlava ja juhlallinen. Ihannetapauksessa niiden muoto ja koko on toistettava sisustus hääpuku. Vain takaosa tulee olla tasainen.

On olemassa erityisiä tahnoja, jolla on jo liimaa. Jos näin ei ole, käytä liimaa pohjalta syanoakrylaatti tai värittömiä kynsilakkaa.

Olet vain rajoittaa heidän mielikuvitustaan. Ota kiteet yhden tai useamman värin, lay out mallit nimikirjaimia, nimiä, sydämiä, kukkia, sormuksia ja niin edelleen. Tulostaa monimutkaisia ​​kuvioita, lasi liitä ja sen ulkopuolella antaa kiteitä.

Voit hajottaa kiteet lasi hallitsemattomasti. Alareunassa - lähes jatkuva kerros, reunalla - yksittäisten pisaroiden.

Paljetteja koristella viinilasi kädet on myös hyvin yksinkertainen. Mestarikurssi ei tarvita. Vain vetää se, sinun ohut sivellin kastettu liimaa, tiheästi ripottele kimalle ja ravista pois ylimääräinen. Jätä lasin kunnes liima kuivuu.

Lasit, koristeltu sulat, näyttävät hyvin epätavallinen ja jopa kohtuuton. Tämä ei ole vaihtoehto klassisessa häät. Mutta jos he tulevat yleinen tyyli juhla, se näyttää hyvältä.

Höyheniä paljon värejä ja kokoja voi ostaa kaupoista käsitöitä. Täydellinen koostumus kiteitä ja paljetteja.

Ainoa haittapuoli tällaisten sisustus omin käsin - hauraus. Mutta tuote näyttää tyylikäs ja elegantti.

Suunnittelussa auttaa mestarikurssi:

 • Huolellisesti pura erillisiin elävä ruusun terälehtiä.
 • Ylhäältä alas reunasta jalkaan alusta liimata hieman päällekkäin. Ensinnäkin pienin. Odota, kunnes numero on täysin kuiva.
 • Takaisin ulos noin 0,5 cm, ja aloittaa seuraava rivi.
 • Selaa osuuden alkua. He käyttävät suurin terälehtiä.

Jos se on tehty oikein, viinilasi on ruusun. Jalkansa Metalliletkut vihreä nauha.

Pick värit, jotka täyttävät teema juhlat luvassa käsitöitä. Ne voivat olla tavanomaisia ​​valkoisia tai punaisia ​​ruusuja ja koiranputkea, forget-me muut luonnonvaraisia ​​kukkia. Merkillistä, jos viinilasi suunnittelun kaikuja morsiamen kimpussa. Liimaa ne kuten voit jalka, ja lasille itse. Lisää mieleisekseen strassit, paljetteja, helmiä, höyheniä.

Ei välttämättä tee kahta samanlaista lasia. Meillä sulhanen kukkia voi olla kooltaan pienempi, yleiseen suunnitteluun - tiukempi.

 • Varmista kullata omiin käsiinsä on helppoa.
 • Jos haluat kullata jalkaan tiukasti kääri alkuun vanhoja sanomalehtiä ja kiinnitä ne teipillä.
 • Käytössä jalka spray erityinen spray laittaen viinilasi pöydälle ylösalaisin. Pre-fall takaisin muutaman askeleen.
 • Toisen master-luokka. Voit sulostuttaa yläosa.
 • Leikattu maalarinteippiä kuviot, raidat, sydämet ja liimaa ne lasiin. Nämä paikat pysyy läpinäkyvä.
 • Spray, anna täysin kuiva ja poista teippi.

Viinilasit muodossa morsiamen ja sulhasen

 • Omaperäisen ilmeen lasit, "pukeutunut", kuten morsiamen ja sulhasen. Ne ovat erittäin helppo tehdä käsillään.
 • Seuraavaksi pieni työpaja.
 • "Groom" tulee mustavalkoinen (tai harmaa) kangas ja muutamia painikkeita.
 • Valkoista kangasta leikata kaistale riittävän pitkä kääriä se lasi. Mustaa - kauluskäänteet ja perhonen.
 • By "-paita" Kiinnitä napit.
 • Kiinnitä se lasit, ylhäältä kiinni kauluskäänteissä ja perhonen.
 • Lasi "morsian" on tehty laajakaistaisen pitsi hame on kerätty noin jalkansa. Yllä liitä kapea kaistale - kukkakimppu mekko.
 • Koristella 'asu' kiteitä ja paljetteja.

Kuvagalleria

Creative Technology jääkaappi Decoupage

Värillisen paperin avulla kalojen mallin

Joulu kuviot: koristella ikkunat ja luoda kortteja

2 kommentteja "Miten saada lasit kädet (40 kuvaa)"

Hei, minun täytyy tilata lasit häät, voit tehdä minulle?

Tervetuloa! Haluan tilata. Ota yhteyttä maililla [email protected]

Lisää kommentti peruuttaa vastaus

Vastaa kysymykseen! 🙂

Menestyksesi!

Uudenvuoden sisustus: koristelu ideoita eri tyylejä

Sisältö Sisustus tyyliin Provencen Penkki eteinen Tekstiilit ja verhot lastentarha skandinaaviseen tyyliin (mestarikurssi) Puiset taloudenhoitaja

Alkuperäinen kattaukseen uudenvuoden 2018 (MC 95 kuvat)

Miten tyylikkäästi sisustaa talon uudenvuoden: todellinen ideoita

Making joulukoristeet paperia: parhaat ideat luovuudelle

Mitä koristelu voidaan tehdä uudenvuoden: ideat ja mestarikursseja (73 kuvat)

Muutamia mielenkiintoisia asioita IKEA (syyskuu 2017)

☝Master-Klassy☝ 3 Alkuperäinen ideoita upea häät!

Internet -zhurnal "DekorMyHome" on erityisesti suunniteltu ihmisille, jotka haluavat muuttaa oman talon tai asunnon totaalisesti ja tehdä sisätilojen pala itse.

Sivustolta löydät tyyli sisustus ja sisustus elementtejä, jotka välttämättä zapadet sielusi.

Luominen tyylikäs sisustus - on tehtävän lehtemme!

Pääkirjoitus: [email protected], 8-919-935-21-70

Kun kopioit materiaaleja aktiivinen linkki lähde on pakollista!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin