Grillimajassa grilli kuva

Suljettu pergola grilli tai grilli: valokuva

Jos talosi eri vuodenaikoina tulee suuri joukko ihmisiä kommunikoida massiivinen syöminen kebab ja muita ruokia, joista valmistelua tarvitaan ainakin yksi grilli, sinun tarvitsee vain varustaa yhteiskunnan grilli huvimaja. Epäilemättä tällainen rakenne on luonnonmukaisesti sovi yleiseen suunnitteluun esikaupunkialueella, ja se on hieno lisä.

Hiilipannu on asetettu erityinen paikka, joka on suljettu tulenkestävästä materiaalista, kuten rautaa tai asbestia. Sen sijaan tilat huvimaja voidaan määrittää uuni grilli. Mitä eroja rakennuksissa?

Erot rakennuksissa huvimaja grilli rakentamisesta grilli

Tällaiset erot ovat valtavia rakenteita. Huvimaja grilli enemmän, koska niiden uuni on tehokkaampi kuin grilli. Huvimaja grilli on vähemmän, koska pienemmän muotoilu kokoa vartaat. Grilli, puutarhakalusteet varustettu savupiippu kuvassa.

Broileri vartaat on paksua metallia, on kiinteä ja kokoontaitettava muotoilu. kiinteä BBQ koostuu useista osastoista ja se ei näytä suorakulmaisen laatikon jalat. Alla on rakenne ilmanvaihtoon puun ja hiilen, joka on muodoltaan reikiä. Ruokalokerosta yläreunassa.

Suuret grillit - kiinteään rakenteeseen, johon kokki liha suuri joukko ihmisiä.

Grillit grilli erilainen tapa ruoanlaittoon, sillä heitä käyttämään vartaat, katso kuvat. Erikoistunut erilaisten liesien väittävät, että liha ei eroa maku, mutta monet herkkusuut eivät suostu heitä sanoen, että liha keitetään grilli, herkullinen. Tämä on niiden tärkein ero.

Useimmiten grillausmahdollisuudella näyttämään erityinen huone katto. Tavallisesta talo tällainen rakenne, tunnettu siitä, että ei ole pääoman laakerin seiniin. Paviljongit asettaa BBQ, suuri pöytä ja penkit tai tuolit. Jos et tyydy hyvin, loput huvimaja ja ruoanlaitto on alttiina korkean lämpötilan ja savua. Siksi on tärkeää sijoittaa grilli oikeassa paikassa.

Mitä materiaaleja käytetään rakentamiseen paviljongit?

Vaihtoehdot rakennettu huvimaja, jossa grilli on paljon, mutta pidetään yhteistä tiilirakennukset tai puuta. Tiili tarjoaa rakenteen maalliseen käyttöön, hän ei pelkää sade, tuuli ja muut luonnon ilmiöitä, sen arvo on suurempi kuin rakenteiden puusta.

Puurakenne rakennettu nopeammin ja maksaa vähemmän. Tämä rakennus pidetään helposti, joten pystytetty lähes millään perusteella, hän ei tarvitse erityistä maaperä. Älä unohda puunjalostus-, mukaan sovellettava kosteutta ja muut ulkoiset tekijät, huvimaja, jossa grilli on iloa pitkään.

Joka tapauksessa, rakentamiseen säätiö tarvitaan, antaa hänelle vakautta ja jäykkyyttä, vaikka luonnollinen maahan kellua. Joka luopuu säätiö, hän tekee sen omalla vastuullaan.

Jos puhumme yhteisen variantteja suunnittelun, on korokkeella, kuisti, grilli, kaksi saraketta, leikkaus pöytä. Mutta tämä ei ole ainoa mahdollinen ratkaisuja.

Itse rakennettu huvimaja

Ensimmäisessä vaiheessa ennakoida rakentaminen omin käsin, on sijaintipaikan valintaan. Pääsääntöisesti se on rakenne ei ole kaukana kotoa, mutta se otetaan huomioon ja että savu voi päästä siihen. Jos sivusto on varustettu vesistön tai puita, niin tämä paikka on parhaiten sopii pystyttäminen tiili tai puu huvimaja, jossa grilli.

Jolla on tietyt paikka, mene hankkeen perusta, joka pystyy kestämään painoa rakenteen. ennen rakentamista valmistettu luonnosta järjestelmä, jonka avulla voit laskea kustannuksia aikaa ja rahaa. Perusta ovat erilaisia ​​nauhalla, ja columnar. Ensimmäinen tyyppi käytetään perustana pääoman rakentamiseen, esimerkiksi, kiveä tai tiili, ja toinen on perusta valon - puuta tai metallia.

Ennen rakentamisen huvimaja, jossa grilli, päättää omat tarpeet. Mitä rakenne pitäisi olla?

 1. Pienessä brazier Arbor, pöytä ja tuolit.
 2. Suljettu pergola grilli, kuva, joka on esitetty alla, soveltuu ympärivuotiseen käyntiä. Kesällä versio avoimen rakentamisen ilman seiniä, voidaan käyttää vain lämpiminä kuukausina.
 3. Pääoma- rakenne, jaettuna liesitaso ja ruokala.

Valmistamiseksi, materiaalit ja työkalut

Rakentaa tiili huvimaja projekti, sinun täytyy valita rakennusmateriaaleja. he asettivat Se riippuu lajivalintansa huvimajat. Erinomainen tapa löytää sopiva versio huvimaja on valokuva. Katsellut kuvia, jossa monet internetin ja aikakauslehtien rakentamiseen, voit päättää, mikä vaihtoehto sopii sinulle.

Tärkeä seikka on valmistella työkaluja rakentamiseen. Mitä tarvitset?

Monimutkaisempiin manipulointia tarvitset:

Koska tämä artikkeli käsittelee vain laadukkaita puutarhamökit tiilestä, siihen lisäksi ei ole kysymys kannettavan tai kiinteän malleja väärennetty. Olkaamme viipyä rakenteisiin tiili, valokuvia joista on esitetty alla. Ne palvelevat sinua vuosia ilman ongelmia. Toisin kuin metalli on, että Rakennettu tiili ei ole alttiita korroosiolle, ei polta kautta, sekä johtuen korkeasta lämpötilasta lähtöisin kuumien kivien, ruoka on maukkaampia.

 • välttämiseksi nokea ja savua savukaasujen tarve alalla;
 • BBQ on tarpeen suojata katon, jos teet ilman sitä, se on parasta kattaa akrylaattilakkaa;
 • BBQ jos haluat käyttää massa ruoanlaittoon, tarvitset tuhkaluukku, joka luo entistä voimakkaampi polttava puuta;
 • tulipesän vartaissa leveys on vain mitä tarvitset, ei ole tarpeen tehdä laajempia;
 • laskeminen on tulenkestävä seos ja savi samotti tyyppi, tai erityisiä formulaatioita, jotka voivat kestää korkeita lämpötiloja;
 • tiilet liota viisi minuuttia ennen leikkaamista - se yksinkertaistaa huomattavasti tehtävää.

Huvimaja, jossa grilli tehty tiilistä - tämä on hyvä tapa rentoutua raikkaassa ilmassa. Joka säällä, jopa sateessa, voit valmistaa suosikki kalaa tai lihaa. Lisäksi, Tämän rakenteen täydentävät hyvin puutarhaasi ei väliä mitä tyyliä se on, katso kuvat. Pienin kustannuksin, saat paikka rentoutua, sekä kesäkeittiö. Yksi tuskin sortuvat tuollaiseen viihtyisä ja tuottava ilo on huvimaja, jossa grilli.

Kuvia viihtyisä huvimajat, grilli on valmistettu eri materiaaleista

Helppo ja ympäristöystävällinen puuta, toimiva tiili, takorautaiset harjakattoisia, grilli tai grilli - huvimaja valinta riippuu paitsi alueen pinta-ala, mutta myös omistajien tottumukset. Jos haluat rentoutua joka säällä, pitäisi suosia suljettua variantti, joka tarjoaa luotettavan pakokaasujärjestelmän. Mutta ihmiset, jotka mieluummin keveys ja ilmavuutta todennäköisesti valita huvimaja veistetty puusta tai jopa openwork metalli. Tällöin kannattaa kiinnittää huomiota myös käytännöllisyyttä suunnittelu - Kevyt puinen huvimaja kaikkine eduista kestää paljon vähemmän aikaa kuin kiveä tai metallia.

Kivi huvimaja, jossa on sisäänrakennettu grilli voi näyttää hieman raskas ja kömpelö, mutta sen massiivisuus helposti kääntää eduksi, jos koristella esimerkiksi villi viiniköynnöksiä tai muratti. No, taottu metalli huvimaja äsken hänen punottu viiniköynnöksiä. On kuitenkin syytä huomata, että tällainen malli voi olla hyvin kuuma lämmön. Valitsemalla kalusteet huvimaja riippuu myös sen suunnitteluun. Ulkona huvimaja on parasta sijoittaa kevyt pöydät taittuvat tuolit ja puutarha penkit. Mutta paikallaan suljetun rakenteen ansiosta voit majoittaa sen nojatuoleja ja jopa sohva.

Kuvat mukava huvimaja puutarhassa grilli

Ensinnäkin on tarpeen määrittää muodon huvimaja: se voi olla ei ainoastaan ​​perinteinen pyöreä, mutta neliö, ja jopa kompleksin muodossa monikulmion. Sen jälkeen on aika valita tyyli :. Maa, romantiikkaa, minimalismi, moderni jne Niinpä on jo mahdollista valita paitsi grilliä, mutta myös kaikki tarvittavat kalusteet ja varusteet.

Loki "mökki" ja tiilikatto

Puupylväiden polyhedron + "kiven alla."

Avoin puinen huvimaja laatta

Tiilipinnat huvimaja, jossa grilli

Suljettu kivi huvimaja, jossa grilli

Neliön puinen huvimaja kanssa harjakattoisia ristikko

Ulkona kivi puutarhakalusteet tyylikäs taotut

Yksinkertainen puinen huvimaja katos

Altistuvat kivi pergola katos

Neliö jatkuvasti valaistus kivirakentaminen

Tiili huvimaja harjakattoisia ristikoita

Puinen huvimaja panoraamaikkunoilla

Veistetty puinen pergola kanssa kattotiilet

Pyöreä kivi huvimaja laatta

Altistuvat kivi huvimaja taotut leikkauskoristeiden

Valokuvia maan paviljongit grilli ja grilli omiin käsiinsä

Kesä karat sisäänrakennetulla grilli on helppo rakentaa omin käsin, koska se liittyy arkkitehtoniset muodot ja lisäksi ei vaadi tiivisti hänen vettä ja muita apuohjelmia. Se on parasta käyttää tähän tarkoitukseen sopivaa valmista projekteja. Mutta kaunis puinen pergola on tarpeen Tinker, sillä koko rakentamisen helppouden se vaatii huolellista käsittelyä puuta kosteudelta, sientä ja hyönteisiä.

Altistuvat kivi huvimaja, jossa grilli

Harjakattoisia puinen huvimaja, jossa grilli

Tiili + puu huvimaja grilli

Tyylikäs Art Nouveau grilli

Elegantti grilli

Suljettu kivi huvimaja, jossa grilli

Harjakattoisia puinen huvimaja, jossa grilli

Yksinkertainen puinen huvimaja, jossa grilli

Kodikas maa grilli

Monitahoinen tiili huvimaja grilli

Kivi huvimaja, jossa grilli ja karistanut

Yksinkertainen puinen huvimaja, jossa grilli

Romanttinen puinen huvimaja, jossa grilli ja silta

Valokuva kauniita paviljongit tiilestä grilli

Huvimaja tiili luotettavuus ja kestävyys, ja kun hän sulki rakentaminen laajennetaan kesän hauskaa jopa ennen ensimmäistä pakkanen. Se voi olla todellinen mestariteos arkkitehtuurin taiteen. Esimerkiksi suljettu huvimaja koristeltu valtava panoraamaikkunat voit suojata sateelta ja tuulelta. Toinen tärkeä etu tämä muotoilu - tulipalo, jossa et voi pelätä vahingossa lähtevä kipinöitä grilli.

Neliön tiili huvimaja laatta

Tiili huvimaja kanssa rei'itetyllä ristikko

Romance at grilli

Katettu huvimaja panoraamaikkuna

Grillimajassa koristeltu kivi

Kuvat kesällä paviljongit puusta liesi

Viihtyisä huvimaja, jossa liesi, joka hiljaa rätinä puun, ei vain näyttää mökki satu, mutta on suosikki loma paikalla aikuisille. Rakennettu yksinkertainen maalaismainen tyyliin kivestä tai puusta, se antaa sinulle kokki erilaisia ​​herkullisia ruokia piknikille käsillään. Ei ole yllättävää, tämä huvimaja on varmasti tullut ylpeys isännät osiossa!

Suljettu lehtimaja koristeltu luonnonkivi

Fairytale "kota" koriste kannot

Avoin harjakattoisia huvimaja laatta

Katettu huvimaja panoraamaikkunoilla

Klassinen huvimaja panoraamakattoterassilla

Suljettu lehtimaja kivellä viimeistely

Puinen huvimaja talonpoikaistyyliin

Katsoit valikoima kuvia paviljonkeja grilli. Lisää kuvia on nähtävissä osassa Cottage.

Kuvat kodin suunnittelun sisällä

Valokuva huvimajat puutarha

Maalikameraratkaisu kylvyn sisällä

Photo sängyt mökillä

Laaja kokoelma kauniita kuvia paviljongit grilli laadukkaita.

Vapaa luettelo kuvia luonnosta, naisellista kauneutta ja sisustus asunnon.

Näytä kuva voi olla verkossa, sekä laittaa valokuvia työpöydällä tai avatar.

Kaikki oikeudet pidätetään.

Jäljentämistä materiaaleja ilman kirjallista lupaa on kielletty!

Huvimaja grilli: hankkeet, valokuvia, parhaat ideat

On sen esikaupunkialueilla pakollisia määritteitä, jota ilman on vaikea kuvitella loma luonnossa. Kylpylässä, jossa höyrysauna, viihtyisä puutarha ja tietenkin, huvimaja, jossa grilli. Projekteja, valokuvia tällaisista rakenteista löytyy käytettävissä lähteistä. Miten valita piirros, jossa huvimaja, josta rakentaa sitä - tässä materiaalissa.

Pienessä viihtyisässä alkovi olisi riittävästi tilaa kaikille vieraille

Muunnelmia malleja, materiaalien ja ominaisuuksista

Ennen rakentamisen, on tutkittava vaihtoehtoja karat, pick muotoilu soveltuu erinomaisesti tietyissä sijaintialue.

Tällaiset rakenteet voivat olla kolmenlaisia:

 • avata;
 • suljettua;
 • puoli auki.

Ulkona huvimaja ole seiniä. Itse asiassa tämä katos, jota käytetään vain lämpimänä vuodenaikana.

Haitat tällaiset rakenteet ovat ilmeiset - se on kausiluonteista ja se on avoin kaikille tuulet, lumi, sade

suljetun tyyppinen rakenne voi käyttää ympäri vuoden. Ne ovat perusteellisia ja asennettu, kuten sanotaan, vuosisatoja. Tässä Arbor voidaan kaavoitettu tilaa, erottaa ruokailutila keittiöstä.

Talvella huvimaja, jossa grilli voidaan asentaa infrapunalämmittimiä

Puoliavoin rakenne - eräänlainen kompromissi. Kesällä tällainen järjestely ei ole kuuma, ja talvella BBQ suojassa voimakkaat tuulet kolmella seinät. Jos halutaan, voidaan muuntaa tekemään neljäs seinä.

Esimerkki jalostus - seinämän karkaistu lasi, kerääminen "harmonikan"

Vaihtoehtoja, joista rakentaa omin käsin huvimaja, jossa grilli - paljon. Sinun täytyy valita ne otetaan huomioon ominaisuuksista, maisema-alue, omia valmiuksia. Jos rakennusalan kokemus ei ole kovin suuri, eivät vie liian monimutkainen projekteja.

Perinteisesti, huvimajat rakennetaan puusta, kivestä tai metallista.

Puu - lämmin luonnollinen materiaali, perinteiset meidän leveysasteen. Käsittely rakenteelliset elementit voivat olla hyvin erilaisia.

Käyttämällä lanka, maali ja sävytystä voit saavuttaa erinomaisia ​​tuloksia

Taulukko 1 edut ja haitat materiaalin

Veistetty puusta rakentaminen voi tulla ornamentti sivustoon

Tiili, estää tai kivi - kaikki nämä materiaalit mahdollistavat rakentaa vankka rakenne, joka pelkää aikaa eikä oikut sää.

Taulukko 2. Ominaisuudet kivirakenteita

Uudenvuoden illallisen grilli on täydellinen kivi rakenne. Jos annat sen ylimääräisiä lämmitysjärjestelmä - Täällä voit viettää aikaa ystävien kanssa

Takorauta huvimaja - ylellinen korut osassa. Tuota oma ei todennäköisesti onnistu, sen on oltava ammattitaitoa.

Taulukko 3. erityiseen käyttöön metallista

Luoda yhtenäinen kokonaisuus taonta voidaan käyttää aidan, penkit ja kukkapenkkien suunnittelu

Muotoilu Grilli maalaistalon: hankkeet, valokuvat

Ei vain valita materiaali huvimaja, tarvitset sitä kauniimpi ja tyylikäs veto. Tämä voidaan tehdä tuhlaamatta ylimääräistä rahaa ja vaivaa. Katsotaanpa joitakin yksinkertaisia ​​omaperäisiä ratkaisuja, niiden tyylillisiä piirteitä.

Tässä suoritusmuodossa, lattian on oltava kiveä tai käsittelemätöntä puuta. Useimmat rakenne on kestävä ja Q

 • leveä katto ylitys heijastamalla puoli metriä seinän takaa;
 • aumakatto on lämmin;
 • kolmiulotteinen listat;
 • hillitty sisustus.

Säilyttää tyyli voidaan sijoittaa huoneeseen metsästys- attribuutteja nahkojen tai päät eläimiä. Vähemmän "mies" versio - koristelu ruokia savesta, seppeleitä ja köynnöksiä. Rekisteröintiä varten käyttää luonnollisia, ei liian kirkkaita värejä: ruskea, terrakotta, punainen, harmaa. Kaikki huonekaluja ja sisustus puusta säilyttäen luonnon kuvioita.

Tällaiset rakenteet ovat erilaisia ​​teräviä, ytimekäs design. Vajat voi olla neljä tai kuusi seinät ja yksinkertainen katto

 • käyttö marmoria ja puuta leikata;
 • pastellivärejä sisämaassa.

taotut elementtejä, muotoisia listoja käytetään koristeluun. Koristele klassinen huvimaja kukkia ruukkuihin ja maljakoita.

Sisälly "itämaiseen tyyliin" lähestymistapa arabia, japanilaiset ja kiinalaiset arkkitehtuurin tyylit. Antaa sopivampi askeettinen Japanin ja Kiinan suuntaan.

Tärkeä tekijä tässä suunnittelu - läsnä luonnollisten tai keinotekoisten elin veden ja mäkiä, joka tulee sijaitsemaan suunnittelu

 • käyttää luonnon materiaaleja, kuten bambua ja sokeriruo'on;
 • kihara kerrostettu katto ylöspäin kulmassa;
 • Käytä sisätilojen rauhallinen väri.

Koristeluun käytettävien tilojen Riisipaperin matot, miniatyyri huonekaluja, lattiavalaisimet.

Tällaiset hankkeet paviljongit grilli ja grilli puutarhassa käyttämällä yhdistelmän materiaaleja. Hyväksyttävä soveltaminen muovin ja lasin, puun ja kromi.

Tässä suunnittelussa, se olisi yhtä tiivis. Suunnittelijat käyttävät minimalistinen näiden rakenteiden

Suurin suosikki tyyli puutarhureita. Hän voi hakea paitsi lehtimaja, vaan myös kaikille rakennusalalla.

 • Tilavat huoneet;
 • yhdistelmien käyttöön karkeaa pitsit ja tekstiilit;
 • paju ja takorautahuonekalut;
 • koristelu maljakoita, kynttilänjalkoja, maalauksia.

Provence - mitään ylimääräisiä osia

Oikealla valinnalla grillit ja grillit puutarha: kuva laitteisiin

Toinen tärkeä askel perustamiseen huvimajat - valintaan hiilipannu. Katsotaan mallia, projektit, valokuvia. Huvimaja grilli on suoritettava samaan tyyliin, niin että vuoka tulisi vastata valittuun suuntaan.

Tehtaan asetukset hiilipannu:

 • Elektromangaly. Niistä tulee savua ja nokea, kipinä ei vahingoita lattiaa ja tulla palovaaran. Electric BBQ - kompakti muotoilu voi purkaa ja koota tarvittaessa.

Elektromangal - kompakti laite, joka ei vaadi polttoaineen

 • Valurautaa. Kestävä, luotettava laite. Kuten grilli ei muuta muotoaan lämmön kuin sen teräksen vastine. Valurauta hyvin lämpöä varaavaa, joten älä vaadi liikaa polttoainetta.

Valurauta malleissa alkuperäisen suunnittelun

 • Terästä. Niiden tärkein etu - edullisia. Tässä grilli voit valmistaa mitään lautasen. Ajan myötä se palaa, mutta sillä ei ole väliä, tällä hinnalla voit ostaa uuden.

Terästä BBQ - halpa ja käytännöllinen ratkaisu

Stone hiilipannu - paikallaan versio. Rakentaa BBQ tulenkestävä tiili voi olla omillaan, ilman mitään erityisiä taitoja. Tämä muotoilu ei ole kauhea lämpöä, se pysyy niin kauan kuin huvimaja.

Monimutkainen paikallaan grilli voi olla leikkaus pöytä, paikka tallentaa polttopuut. Voit lisätä joukko vedenkeitin, venäjän liesi

Huvimaja grilli: projektit, valokuva sivustosta

Määritetään paikka virkistys, sinun täytyy harkita seuraavia seikkoja:

 • etäisyys kodista. Älä mene liian kauas sijoittaa rakenteeseen. Talo tarvitse käyttää astiat ja tuotteita, asettaa taulukon;

Vuoteen huvimaja pitäisi säilyttää tasainen kivetty kävelytie

 • läsnäolo säiliön päällä. Majoitus lähellä vettä - ihanteellinen;

Kesällä lampi tai joki ei ole niin kuuma

 • mahdollisuus viestintään. Erittäin kätevää, kun on mahdollista tapahtua veden rakenteen ja viemäri. Voit pestä astiat ja tuotteiden päällä.

Hän käsitellyn sijoittaminen suunnittelu on tarpeen laatia yksityiskohtainen piirros. Esimerkkejä Piirustuksissa:

Arbor savupiippu

Hanke on kuusikulmainen rakenne

Yksinkertainen rakenne puuta

Taulukko 4. Mikä on tärkeää ottaa huomioon valmisteltaessa piirustusten

 • Jos paikallaan hiilipannu ulkopuolelle sijoitetut irtoa suojata muuraus sateelta on mahdollista avulla akrylaattilakkaa.
 • Jossa esitetään uunista, on tarpeen keskittyä koko vartaat.

Jos alue sallii, on parempi erottaa ruokailutila keittiöstä

Tarkastelimme hankkeen vaihtoehdot, valokuva paviljongit grilli. Garden sivuilla voit rakentaa järjestelmä, joka ei ole vain paikka ruoanlaitto kebab, mutta se tulee olemaan kohokohta maan omistusasumista ja kadehtivat naapurit.

On tärkeää valita laadukkaita, kestäviä materiaaleja, valitse optimaalinen työmaan sijainti

Kätevä BBQ, kodikas yksityiskohtia suunnittelussa, runsaasti kasviksia - ja tehtävä on suoritettu täydellisesti!

Video: huvimaja, jossa uuni monimutkaisia

Olemme kysymykseesi? peruuttaa vastaus

Luokkien huonetta

kysely Kuukauden

Kaikki oikeudet pidätetään

On kokonaan tai osittain käyttää materiaalia sivuston välttämättä aktiivinen suora yhteys.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin